Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ...πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος

Ουρικό οξύ: Τι είναι, τι να τρώτε και τι να αποφεύγετε, για να μειωθούν τα συμπτώματα
* iatropedia_ Η ουρική αρθρίτιδα, μια επώδυνη μορφή αρθρίτιδας, εμφανίζεται όταν τα υψηλά επίπεδα ουρικού οξέος σχηματίζουν κρυστάλλους γύρω από μία άρθρωση.* Το ουρικό οξύ παράγεται όταν το σώμα διασπά μια χημική ουσία που ονομάζεται πουρίνη. Η πουρίνη υπάρχει φυσικά στο σώμα σας, αλλά εμπεριέχεται επίσης σε ορισμένες τροφές. Το ουρικό οξύ αποβάλλεται από το σώμα με τα ούρα. Μια διατροφή όμως που εστιάζει στην μείωση των επιπέδων ουρικού οξέος στον οργανισμό μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της ουρικής αρθρίτιδας. Τι πρέπει να γνωρίζετε για μια διατροφή ... διαβάστε περισσότεραStoxos newspaper

**

Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάλληλα βότανα. Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων..συστήνοντας στόν ασθενή οπωσδήποτε καί κάποια συμπληρώματα διατροφής σέ σχέση μέ τήν διαφοροποίηση τής διατροφής του,ανάλογα τού προβλήματος στήν υγεία τού ασθενούς... *Συμβουλή... Προσοχή: Ελέγξτε, κατά πόσο είναι αναγνωρισμένος συνεργάτης τής (Εταιρίας - Δίκτυο) όποιος επιχειρεί νά σάς πουλήσει κάποιο προϊόν...    

** ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ.210.2585-653 *21,30μμ **

ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΕΝΟΥΜΕ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
 *Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν, **κάνετε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας... **ΤΗΛ:697.6892-975 ** Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/16-2-2012* ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ..O ΚΑΦΕΣ ΒΟΤΑΝΟ πού θεραπεύει - Εσείς Τι είδους καφέ πίνετε?. Αν για εσάς ο καφές είναι μία καθημερινή απόλαυση και θέλετε να γίνει πια ο καλύτερος σύμμαχος για την υγεία σας, έχουμε τη λύση!Απολαύστε τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες του Ganoderma Coffee και απλά δείξτε σε όλους την υπεροχή της DXN! Ο Βασιλιάς των Βοτάνων Η επιστημονική έρευνα έχει επιβεβαιώσει τις ατελειώτες θετικ... περισσότερα »

Πού νοσεί το σώμα όταν πονάει η ψυχή

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ο ορισμός των ψυχοσωματικών ασθενειών μετράει χιλιάδες χρόνια πίσω, αν θυμηθούμε τον Ιπποκράτη που έλεγε ότι κάθε νόσος ξεκινάει πρώτα από την ψυχή και μετά καταλήγει στο σώμα. Ωστόσο οι σύγχρονες επιστήμες διαχωρίζουν τα ψυχοσωματικά σε δύο κατηγορίες, όπως δηλώνει στο Πρακτορείο Fm και στην εκπομπή της Τάνιας Μαντουβάλου «104,9 Μυστικά Υγείας» η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Φαίδρα Λογοθέτη. «Υπάρχουν κάποια ψυχοσωματικά που είναι ιατρικώς ανεξήγητα, αν σκεφτεί μάλιστα κανείς ότι το ένα τρίτο των ανθρώπων που πηγαίνει σε παθολόγο φεύγει χωρίς διάγνωση. Υπάρχει όμως και το είδος των ψυχ... περισσότερα »

κάνετε τό θεραπευτικό μασάζ τών ποδιών σας καί βελτιώσετε τήν υγεία σας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Στα πόδια μας υπάρχουν ζώνες αντανάκλασης για πολλά εσωτερικά όργανα, μέσω των οποίων μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή και την ευημερία μας. Δείτε παρακάτω τα πιο σημαντικά σημαντικά σημεία στα πόδια, στα οποία μπορούμε να κάνουμε μασάζ για να αισθανθούμε καλύτερα. Πώς να κάνετε μασάζ στα πόδια... [image: 21 σημεία των ποδιών σας που μπορείτε να κάνετε μασάζ για να βελτιώσετε τη ζωή σας] Συνιστάται να κάνετε μασάζ σε όλο το πόδι, όχι μόνο σε ορισμένα σημεία. Πρώτα, τεντώστε και ζεστάνετε τα πόδια σας: περπατήστε ξυπόλυτοι στο δωμάτιο, σηκώστε πολλές φορές τα δάχτυλα των ποδιών σας και...περισσότερα »  »

ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Οι υγιείς νεφροί καθαρίζουν το αίμα σας και απομακρύνουν το περιττό υγρό, τα ανόργανα άλατα και τα απόβλητα. Παράγουν επίσης τις ορμόνες που κρατούν τα οστά σας ισχυρά και το αίμα σας υγιές. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να καταλάβετε τι σημαίνει νεφρική ανεπάρκεια. Εάν οι νεφροί δεν λειτουργούν σωστά, τότε τα επιβλαβή απόβλητα θα συσσωρευθούν στο σώμα σας. Η αρτηριακή σας πίεση θα αυξηθεί. Το σώμα σας μπορεί να διατηρήσει το πλεονάζον υγρό και να μην παράγετε, πλέον, αρκετά ερυθρά αιμοσφαίρια. Αυτό ονομάζεται νεφρική ανεπάρκεια. Συμπτώματα νεφρικής ανεπάρκειας... περισσότερα »

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΆΤΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ
*Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ασθενής δεν διαβάζει τον κατάλογο των παρενεργειών που αναγράφεται στις οδηγίες * Τα αντιβιοτικά κατέχουν εξέχουσα θέση στο χώρο της υγείας εδώ και 60 χρόνια. Τα «μαγικά χαπάκια» που καλούνται αντιβιοτικά (=ουσίες που ανταγωνίζονται τη ζωή, αντί+βιοτικό, από τη λέξη βίος) μπορούν να καταστρέψουν ταχύτατα τεράστιους πληθυσμούς νοσογόνων βακτηρίων. Αποτελούν την κατεξοχήν επιλογή των γιατρών για την καταστολή των μολύνσεων και την ανακούφιση από τον πόνο. Τουλάχιστον μία στις έξι συνταγές που χορηγούνται κάθε Χρόνο, αφορά αντιβιοτικό φάρμακο. Τα αντιβιο...περισσότερα »

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤA ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ​Σ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙ​ΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤE Μέλος του American Council of AppliedClinical Nutrition Αυτή την εβδομάδα στο γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ» δημοσιεύθηκε άρθρο, που αμφισβητεί την αξία των βιταμινών. Το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της παγκόσμιας προσπάθειας κατάργησης των συμπληρωμάτων διατροφής και των βοτάνων μέσω του Codex Alimentarius. Ο Codex Alimentarius (Κώδικας Διατροφής) είναι μια ευρωπαϊκή επιτροπή ελέγχου του παγκόσμιου εμπορίου και ζητημάτων τροφής. Μεταξύ των άλλων ρυθμίσεών της είναι κα... περισσότερα »


Τι προκαλεί το Φθόριο στις οδοντόκρεμες.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Το Φθόριο (fluoride) συγκαταλέγεται στα πιο επικίνδυνα δηλητήρια και μάλιστα κατέχει την δεύτερη θέση. Έχει την ικανότητα να σκοτώνει και τα ωφέλημα βακτήρια – εκτός από τα βλαβερά –αυτά δηλ. που βοηθούν την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Οι γιαγιάδες μας το γνώριζαν για τη χρήση του σαν ποντικοφάρμακο.* *Εξ’ ου και η προέλευση του ονόματος από την Φθορά. Οι Ναζί γνωρίζοντας τις «ευεργετικές» του ιδιότητες το χρησιμοποιούσαν ως κατευναστικό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Επετύγχαναν έτσι, νωθρότητα, απώλεια μνήμης, μειωμένη αντίληψη και σκέψη.* *Σας θυμίζουν κάτι αυτά τα συ...περισσότερα »

Καθαρίστε το συκώτι σας σε 24 ώρες

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...

Απαλλαγείτε από περισσότερες από 1000 πέτρες ήπατος Ο καθαρισμός του ήπατος βελτιώνει την πέψη κάτι που αποτελεί τη βάση της καλής υγείας. Λειτουργεί σπουδαία στη θεραπεία των αλλεργιών και επίσης ανακουφίζει τον πόνο στους ώμους, στον άνω βραχίονα, και στο άνω μέρος της πλάτης. Οι περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, έχουν πέτρες στο συκώτι τους. Μερικοί παρουσιάζουν ακόμη και αλλεργίες ή εξανθήματα, ενώ άλλοι δεν εμφανίζουν συμπτώματα. Οι ακτινογραφίες δεν μπορούν να δείξουν τις πέτρες, καθώς είναι μικρές και μη ασβεστοποιημένες. Υπάρχουν πολλοί τύποι πετρών κα... περισσότερα »

Δέκα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά με τα νεφρά σας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Η νεφροπάθεια είναι ένας «σιωπηλός» κίνδυνος που πολλές φορές περνά απαρατήρητος και δυστυχώς τα συμπτώματα μπορεί να εκδηλωθούν όταν θα είναι πια πολύ αργά. Τα προβλήματα στα νεφρά οφείλονται συχνά σε παράγοντες όπως η αυξημένη κατανάλωση ζάχαρης και η ανθυγιεινή διατροφή. Δείτε ποιες είναι οι βασικές ενδείξεις που θα σας προειδοποιήσουν να πάρετε γρήγορα τα μέτρα σας. 1. Αλλαγές στην ενούρηση Το πρώτο σημάδι της νεφροπάθειας είναι οι αλλαγές στη συχνότητα ενούρησης και την ποσότητα των ούρων. Μπορεί να παρατηρηθεί είτε μείωση είτε αύξηση, ιδιαίτερα το βράδυ. Μπορεί επίσης τα ούρ... περισσότερα »

Πώς θα καταλάβετε αν ο μεταβολισμός σας λειτουργεί σωστά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...

Ο μεταβολισμός είναι ένας βασικός μηχανισμός του ανθρώπινου σώματος που ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος και τις ανάγκες μας σε ενέργεια. Ο μεταβολικός ρυθμός ποικίλλει από άνθρωπο σε άνθρωπο ή μπορεί να παρουσιάσει διακυμάνσεις ανάλογα με την ηλικία, την κληρονομική προδιάθεση, διάφορες ασθένειες ή λόγω της επίδρασης εξωτερικών παραγόντων. Ο όρος μεταβολισμός αφορά στις πολύπλοκες χημικές διεργασίες που εκτυλίσσονται στο σώμα μας ώστε να ελέγχονται και να διατηρούνται βασικές λειτουργίες, όπως τα επίπεδα θερμοκρασίας, τα επίπεδα ενέργειας και το βάρος. Ο θυρεοειδής, δηλαδή ο αδέν... περισσότερα »

Κεραλοιφή: H μυστική συνταγή των γιαγιάδων μας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Πόσοι από εμάς δεν έχουμε ακούσει για την περίφημη κεραλοιφή, μια κρέμα περιποίησης που χρησιμοποιούνταν ευρέως από τις προηγούμενες γενιές; Σήμερα, η επιστήμη έχει αποδείξει ότι, τόσο η καλλυντική, όσο και η θεραπευτική δράση της κεραλοιφής δεν βρίσκονταν μόνο στη φαντασία των παλαιών. Τι είναι όμως η κεραλοιφή. Πρόκειται για μία αλοιφή που προκύπτει από την πρόσμιξη δύο αγνών, φυσικών προϊόντων: Το μελισσοκέρι και το ελαιόλαδο. Χάρη στα συστατικά της, η κεραλοιφή είναι πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά, υδρογονάνθρακες, λιπαρά οξέα, μονοϋδικές αλκοόλες, υδρονοξέα ... περισσότερα »

Ενάντια στον Καρκίνο και 101 Άλλες Ασθένειες!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια μοναδική συνταγή υγείας. Εφευρέθηκε από ογκολόγο, και εφαρμόστηκε με επιτυχία ενάντια στις πιο δύσκολες ασθένειες του σήμερα, συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου. Συστατικά:...15 ώριμα λεμόνια 12 κεφάλια σκόρδο 1 κιλό βιολογικό μέλι 400 γρ φύτρο σιταριού 400 γρ καρύδια Μέθοδος παρασκευής Πρώτα αλέθετε το φύτρο σιταριού. Στη συνέχεια, τρίψτε το σκόρδο και τα καρύδια μαζί, και προσθέστε πέντε λεμόνια με το φλοιό (καλά πλυμένα, χωρίς να τα ξεφλουδίσετε. Από τα υπόλοιπα λεμόνια χρησιμοποιείστε μόνο τον χυμό, στύψτε τα και προσθέστε... περισσότερα »

ΜΑΡΑΓΑΡΙΝΗ... ή ΣΕ ΣΚΟΤΏΝΕΙ, ή ΤΗΝ ΠΕΤΑΣ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΤΕ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!! Προσοχή πρόκειται για ένα προϊόν που σπάνια λείπει από κάποιο σπίτι Δεν ωφελεί σε τίποτα τον οργανισμό μας και πρέπει να μάθετε να μην το χρησιμοποιείτε πια, καθώς μπορεί να σας προκαλέσει ένα κάρο βλάβες στον οργανισμό σας. Ο λόγος γίνεται για τη μαργαρίνη! Μια πλαστική ουσία! καταναλωτικής σκοπιμότητας καί κοινωνικής φθοράς... σέ σκοτώνει ή τήν πετάς... Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαν... περισσότερα »

Τα 3 πιο σημαντικά είδη ω-3 λιπαρών οξέων

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι απαραίτητο είδος λιπαρών για τον οργανισμό, επειδή έχει αποδειχτεί μέσα από αλλεπάλληλες έρευνες ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία του ανθρώπου. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ίσα μεταξύ τους. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα δεν μπορούν να παραχθούν από το σώμα και θα πρέπει να τα πάρετε από τη διατροφή. Αυτός είναι ο λόγος που ονομάζονται "απαραίτητα λιπαρά οξέα". [image: http://www.iatropedia.gr/images/cache/e9673be998eaf95d7be48a044d637899.w600.h340.z1.jpg] Τα Ωμέγα-3 οξέα δεν είναι αποθηκεύονται για να χρησιμοποιηθούν για ενέργεια αργότερα, όπως... περισσότερα »

Αποκαταστήσετε την υγεία του εντέρου και του εγκεφάλου σας...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Παρόλο που καθημερινά προκύπτει κάτι νέο σχετικά με την υγεία και συναρπαστικές αακαλύψεις για τα πάντα – από τις καρδιαγγειακές παθήσεις μέχρι τον καρκίνο – για ζητήματα που αφορούν τον εγκέφαλο δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Οι ερευνητές εξακολουθούν να συναντούν σε μεγάλο βαθμό εμπόδια όταν πρέπει να βρουν θεραπείες για πολλές διαταραχές του εγκεφάλου παρά την ολοένα αυξανόμενη χρηματοδότηση για έρευνες που ασχολούνται με τη βαθύτερη εσωτερική δομή και χημεία του εγκεφάλου. Μπορεί βέβαια αυτό να συμβαίνει ακριβώς γιατί οι απαντήσεις που ψάχνουμε παραμένουν άπιαστες ή μπορεί να ... περισσότερα »


Η αποτοξίνωση των 3 ημερών που θα καθαρίσει το συκώτι σας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
 Μια ολιγοήμερη διατροφή με σκοπό τον καθαρισμό του ήπατος είναι σημαντική για να αποβάλλετε όλες τις τοξίνες από τον οργανισμό σας και να δείτε πολλά περισσότερα οφέλη σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Το συκώτι είναι άλλωστε το "φίλτρο" του οργανισμού μας, το οποίο συγκρατεί τις περισσότερες επικίνδυνες ουσίες από το να εισέλθουν στο αίμα και από εκεί στα όργανα και στο υπόλοιπο σώμα. Όταν καθαρίζουμε από τις συσσωρευμένες τοξίνες το συκώτι, ανανεώνουμε και ενισχύουμε τη λειτουργία του κ...περισσότερα »

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΥ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ στοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
Αγόρι με αυτισμό αποκαταστάθηκε μέσω διατροφής (video)Τα ποσοστά εμφάνισης αυτισμού αυξάνονται συνεχώς σε παγκόσμιο επίπεδο και γίνονται προσπάθειες σχετικά με την εύρεση μιας αποτελεσματικής θεραπείας ή μείωσης των συμπτωμάτων με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Στην περίπτωση ενός συγκεκριμένου αυτιστικού αγοριού, του Ethan Fox, υπήρξαν πολλά σημάδια βελτίωσης όταν έγιναν αλλαγές στη διατροφή του, από την οποία αφαιρέθηκε εντελώς η *γλουτένη και τα γαλακτοκομικά*. Οι γονείς του Ethan ακολούθησαν τις συμβουλές του δρ Kenneth Bock, ο οποίος είναι ειδικός στον αυτισμό και συγγρα...περισσότερα »

Ο ξηρός καρπός που εξαφανίζει το λίπος στην κοιλιά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Αμύγδαλα γιά νά πάει περίπατο ο σκεμπές....* *Σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο επίσημο περιοδικό της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, ένας συγκεκριμένος ξηρός καρπός είναι το ιδανικό σνακ για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το περιττό λίπος στην κοιλιά. *Η επιλογή αυτού του ξηρού καρπού έναντι τροφών που περιέχουν πολλούς υδατάνθρακες, όπως το λευκό ψωμί ή τα κέικ, συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του κινδύνου καρδιοπάθειας, μέσω της μείωσης του κοιλιακού λίπους. Τ... περισσότερα »

Γιατί δεν εμφανίζεται καρκίνος στην καρδιά;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ο καρκίνος πλήττει κάθε όργανο του σώματός μας, το αίμα ή τα οστά, όχι όμως την καρδιά μας; Ακόμη κι αν δε σας βασάνισε ποτέ αυτή η απορία, αξίζει να μάθετε τη συναρπαστική απάντηση στο καίριο ερώτημα. Σύμφωνα με τη Δρ Jacqueline Barrientos, εμφανίζονται καρκινικοί όγκοι στην καρδιά όμως είναι τόσο σπάνιοι που είναι σαν να μην υπάρχουν! Ο κακοήθης καρκίνος της καρδιάς ονομάζεται ραβδομυοσάρκωμα. Το σάρκωμα είναι ένα είδος καρκινικού όγκου που ξεκινά να αναπτύσσεται στους μαλακούς ιστούς του σώματος. Το ραβδομυοσάρκωμα εμφανίζεται στους μυϊκούς ιστούς της καρδι...περισσότερα »

Αποτοξίνωση Ήπατος με την Ιπποκράτεια Δίαιτα

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Επειδή το ήπαρ είναι το κύριο αποτοξινωτικό όργανο, καθορίζει την υγεία των υπόλοιπων οργάνων και του αίματος. Το ήπαρ είναι μια μονάδα επεξεργασίας και συνάμα αποθήκη μεταβολικών παραπροϊόντων, τοξινών και θρεπτικών στοιχείων. Τα τρόφιμα της σύγχρονης διατροφής, ιδίως το κρέας, οι τηγανισμένες τροφές, τα ραφιναρισμένα έλαια και τα τρόφιμα που περιέχουν χημικά πρόσθετα, εξασθενούν το ήπαρ. Το αλκοόλ, ο καπνός και οι περιβαλλοντικοί ρύποι επιβαρύνουν με επιπρόσθετες εργασίες τις διακόσιες εξήντα γνωστές ηπατικές λειτουργίες.* *Η χολή, υγρό το οποίο αποθηκεύεται στη χοληδόχο κύστη, λε...περισσότερα »

θεραπεία - πρόληψη του καρκίνου

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η πανάρχαια αυτή θεραπεία καταπολεμά τις πεπτικές διαταραχές, προλαμβάνει τα καρδιακά και τα εγκεφαλικά επεισόδια, προλαμβάνει τη διαδικασία σχηματισμού όγκων, βελτιώνει την όραση και αναζωογονεί συνολικά τον οργανισμό εξασφαλίζοντας τη μακροζωϊα. [image: θιβετιανό-τσάι] Το σκόρδο και το λεμόνι είναι τα δύο βασικά συστατικά. Το ρόφημα θα πρέπει να καταναλώνεται το πρωί με άδειο στομάχι. Συστατικά: 300 γραμμάρια σκόρδου 1 κιλό λεμόνια με τα φλούδια τους (τα φλούδια θα πρέπει να είναι καλά τριμμένα). 1,5 λίτρο νερού Προετοιμασία: Βράστε 1,5 λίτρο νερού, και στη συνέχεια μειώστε την έν... περισσότερα »

ΦΙΣΙΑΤΡΟΣ - Σκλήρυνσης κατά Πλάκας - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
«λειτουργική φυσικοθεραπεία» στη διαχείριση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας] Με τον όρο «Σκλήρυνση Κατά Πλάκας» (ΣΚΠ) αναφερόμαστε στην αυτοάνοση νόσο (το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στον ίδιο τον οργανισμό), η οποία προκαλεί βλάβες στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα με ανάλογα νευρολογικά ελλείμματα. Είναι συχνότερη στις γυναίκες και εμφανίζεται κυρίως στην ηλικία μεταξύ 25 εώς 40 ετών, στην περισσότερο δηλαδή παραγωγική ηλικία. Η αιτιολογία και η παθογένεια της νόσου παραμένει άγνωστη. Τα βασικότερα χαρακτηριστικά της ΣΚΠ είναι οι εξάρσεις-υφέσεις και η ακανόνιστη μορφή των σ... περισσότερα »

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ..

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Τα Χέρια μπορούν να Προειδοποιήσουν με αυτά τα 7 Σημάδια την Υγεία μας! Κόπωση, Ανεπάρκεια Βιταμινών και Διαβήτης... Λένε πως τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής, αλλά τα χέρια μας είναι ο καθρέφτης από τον οποίο μπορούμε να δούμε την υγεία της καρδιάς και του ήπατος! «Ας ακούσουμε τι μας λέει το σώμα μας»! Η φράση αυτή έχει δύο ερμηνείες: η γλώσσα του σώματος δείχνει τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, αλλά επίσης μας δείχνει και κάποια σημάδια σχετικά με την υγεία μας. Θα πρέπει να δίνουμε προσοχή σε οποιεσδήποτε αλλαγές αισθανόμαστε σχετικά με το σώμα μας. Η διατροφή μας και το ... περισσότερα »

Σκλήρυνση κατά πλάκας και εντατική κατευθυνόμενη διατροφή και προοδευτικής άσκησης

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...  Κανένα φάρμακο δεν είναι ποτέ σε θέση να διεκδικήσει τα ίδια αποτελέσματα. Η Δρ Wahls είναι καθηγήτρια Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, όπου διδάσκει, και ειδικεύει στην κλινική τραυματολογία βλάβης του εγκεφάλου. Αυτή η συμβατική γιατρός είχε το θάρρος να κάνει το βήμα έξω από το ιατρικό κατεστημένο. Αρχικά διαγνώστηκε με υποτροπιάζουσα-διαλείπουσα σκλήρυνση κατά πλάκας, το 2000, ακολούθησε τη συμβατική διαδρομή και έπαιρνε φάρμακα χημειοθεραπείας και άλλα κατασταλτικά του ανοσοποιητικού, σε μια προσπάθεια να επιβραδύνει την ασθένεια. Μέχρι το 2003, η Δρ Wahls είχε προχωρήσει σ...περισσότερα »

Γ Α Ν Ο Δ Ε Ρ Μ Α... bio ganoderma...dxn

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ * *Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν* *μεριμνήστε καί κάντε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας... * *ΤΗΛ:697.6892-975 ** Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/16-2-2012* γανοδερμα bio ganoderma ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ~ Ρυθμίζει την πίεση ~ Μειώνει την κακή χοληστερίνη ~ Μειώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα ~ Εξισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης ~ Βοηθά στην διαχείριση της απώλειας βάρους γανοδερμα. ~ Αναστρέφει τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας, του διαβήτη και της αρθρίτιδας. ~ Αποβάλλει τ... περισσότερα »

***

LR. ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ακολουθήστε με... 

καί πιάστε δουλειά... ΤΩΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...  

*ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΛ:210.2585-653 * πατέρας Ιωάννης... *Γειά σας...  *Θά είμαι εδώ, πάντα κοντά σας γιά νά έχετε τήν υγειά σας... μέ τά προϊόντα τής LR. μπορούμε πραγματικά νά έχουμε τήν υγεία μας... καί πάνω απ'όλα ένα σίγουρο εισόδημα καί μία επιτυχημένη καριέρα... * *τηλεφωνήστε μου τώρα γιά νά οργανώσουμε τήν δική σας σταδιοδρομία... *άς μή ξεχάσουμε ποτέ, πώς δίπλα μας ύπάρχει πάντα κάποιος ασθενής...*καί πώς εμείς ήμαστε εδώ έτοιμοι νά βοηθήσουμε τόν συνάνθρωπό μας. * *Aloe vera... αν θέλεις νά κάνεις μία προσφορά υγείας στόν συνάνθρωπο σου... περισσότερα »

Αλλάζουμε, για να γεράσουμε υγιείς

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Δεν χρειάζεται να είμαστε γιατροί για να γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι πλέον στις μέρες μας ζούμε περισσότερα χρόνια από ό,τι οι πρόγονοί μας. Το θέμα όμως είναι: Τα ζούμε καλά; Έχει, δηλαδή, αυξηθεί η ποσότητα της ζωής μας, αλλά τι γίνεται με την ποιότητα, που είναι απαραίτητη αν θέλουμε να έχουμε χρόνια καλά εκτός από πολλά; Για να την εξασφαλίσουμε, χρειάζεται να αρχίσουμε να επενδύουμε σε αυτήν από τώρα που είμαστε νέοι. Πώς; Κάνοντας μερικές μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές. Γυμναζόμαστε Η άσκηση -το ξέρουμε όλοι- είναι πολύ σημαντική, καθώς μας βοηθά να διατηρούμαστε σε καλή φυσική... περισσότερα »

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ - ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ  ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  Η διακοπή του καπνίσματος είναι αναμφίβολα μια από τις εξυπνότερες πράξης που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας. Αυτή η παράλογη τοξική συνήθεια όχι μόνο καταστρέφει κυριολεκτικά την σωματική και ψυχική υγεία του χρήστη, άλλα επίσης αφαιρεί εντελώς ασυνείδητα 52 ευρώ κάθε μήνα από τον μέσω καπνιστή, και 105ε – 150ε κάθε μήνα από έντονα εξαρτημένους. Τα ποσά αντιστοιχούν σε 624ε και 1260ε – 1800ε ανά έτος αντίστοιχα για τον κάθε εξαρτημένο χρήστη. Οδηγός Διακοπής Καπνίσματος – Η ωμή αλήθεια! Η διακοπή του καπνίσματος θα σας ωφελήσει όχι μόνο για να διώξετε το δηλητήριο που βρ... περισσότερα »

Πρώτες βοήθειες... και άμεση αντιμετώπιση της δηλητηρίασης

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
Άμεση αντιμετώπιση δηλητηρίασης από ουσίες, φάρμακα, εντομοκτόνα, είδη καθαρισμού, μονοξείδιο του άνθρακα και άλλα. Πρώτες βοήθειες Δηλητήριο είναι κάθε ουσία που μπορεί να εισέλθει στον οργανισμό με οποιοδήποτε τρόπο και σε τέτοια ποσότητα ώστε να προκαλέσει βλάβη της υγείας ή και θάνατο. Δηλητηριάσεις μπορεί να συμβούν κατά λάθος (συχνά στα παιδιά) ή σκόπιμα (απόπειρα αυτοκτονίας ή σπάνια για εγκληματικούς σκοπούς). Οι ουσίες πού μπορούν να προκαλέσουν δηλητηρίαση είναι πολλές, όπως φάρμακα, γεωργικά φάρμακα, εντομοκτόνα, είδη καθαρισμού, ναφθαλίνη, μονοξείδιο του άνθρακα και πολλά... περισσότερα »

Η συνταγή θαύμα: Μπορεί να θεραπεύσει τους πόνους στις αρθρώσεις σας σε 7 μόλις μέρες!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η μαγική συνταγή που θα θεραπεύσει τους πόνους στην μέση, στις αρθρώσεις και στα πόδια σε μόλις 7 ημέρες . Πριν από καιρό διάβασα τη συμβουλή ενός στρατιωτικού γιατρού σχετικά με το πώς να κρατήσετε τις αρθρώσεις σας σε καλή κατάσταση και ταυτόχρονα να εξαλειφθούν πολλά από τα προβλήματα που συνδέονται με αυτά. Έλεγξα για τον εαυτό μου, τους φίλους μου και ο ίδιος πεπεισμένος ότι αυτή η συνταγή ήταν πραγματικά – ένα θαύμα! Εάν έχετε προβλήματα με στις αρθρώσεις, την πλάτη, τα πόδια, ή το λαιμό, αυτή είναι η συνταγή για εσάς. Η συνταγή έχει ως εξής: – Σε Κάθε κατάστημα μπορείτε να α...περισσότερα »


Αφαιρέστε το ψεκαζόμενο αλουμίνιο από το σώμα σας!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ.. Αφαιρέστε το ψεκαζόμενο αλουμίνιο από το σώμα σας!] Οι «ανύπαρκτοι» αεροψεκασμοί έχουν φλομώσει το σώμα μας με αλουμίνιο μεταξύ πολλών άλλων. Μην απορείτε που το αλτζχάιμερ θερίζει. Όταν το αλουμίνιο περνάει τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό ενώνεται με πρωτεΐνες και επιτίθεται στην μυελίνη, την μόνωση των νεύρων. Έτσι δημιουργούνται εκατομμύρια βραχυκυκλώματα στα νεύρα. Για αυτό το αλτζαχάιμερ μοιάζει σαν να έχει μπερδέψει κανείς τα συρτάρια της μνήμης. Είναι αποτέλεσμα των ψεκασμών. Μάλιστα είναι μια από τις πολλές αρρώστιες που δεν υπήρχαν προπολεμικά, όπως η χρόνια κόπωση. Τα... περισσότερα »

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία, Ανορεξία, Θρομβώσεις, Ψωρίαση, Αρθρίτιδα. ΑΓΚΙΝΑΡΑ: Διουρητικό, Ορεκτικό, Συκώτι, Χολή, Χοληστερίνη, Σάκχαρο. ΑΓΡΙΑΔΑ: Διουρητικό, Κυστίτιδα, Ουρηθρίτιδα, Προστάτης, πέτρες στα Νεφρά. ΑΓΡΙΜΟΝΙΟ: Διουρητικό, Διάρροια, Σάκχαρο, Νεφρά, Πονόλαιμος, Λαρυγγίτιδα. ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΦΥΛΛΑ: Δυσκοιλιότητα. ΑΚΟΡΟΣ: Στομαχικές και Εντερικές διαταραχές. ΑΛΘΑΙΑ: Βήχας, Κρυολόγημα, Βρογχίτιδα, Λαρυγγίτιδα, Ουλίτιδα, Άφθες, Έλκος. ΑΛΟΗ: Αυξάνει την όρεξη, Εξωτερική Χρήση: για την περιποίηση του δέρματος από εγκαύματα, αμυχές και πληγές. ΑΛΧΗΜΙΛΛΗ: Πόνους Εμμηνόρροιας κ... περισσότερα »

Πόνοι στο σώμα: Ασκήσεις για το κάθε μέρος ξεχωριστά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...

Πολλές φορές μέσα στην ημέρα, μπορεί να νιώσουμε έναν πόνο ή ένα σφίξιμο σε διάφορα μέρη του σώματος, χωρίς σοβαρή αιτία, ενώ είναι κάτι που μπορεί να μας συμβεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε, ανεξάρτητα από το αν διάγουμε καθιστική ζωή (όπως οι περισσότεροι) ή αν είμαστε δραστήριοι. Τις περισσότερες φορές, τέτοιοι πόνοι στο σώμα εμφανίζονται στο γραφείο, όταν είμαστε καθιστοί και κάνουμε επαναληπτικές κινήσεις. Ευτυχώς, υπάρχουν τεχνικές που επικεντρώνονται σε κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά και με τις...περισσότερα »

Φτιάξετε επιθέματα αποτοξίνωσης για την αποτοξίνωση του οργανισμού σας  ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Τα επιθέματα αποτοξίνωσης έχουν διπλή δράση στο σώμα μας: - Τονώνουν τα σημεία ρεφλεξολογίας - Απορροφούν τις τοξίνες από τον οργανισμό. Είναι πολύ ακριβά για να αγοραστούν, έτσι σας παρουσιάζουμε πώς να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Πάρτε ένα αλουμινόχαρτο και κόψτε ένα κομμάτι 10 x 6 εκατοστά. *Κάντε ένα μείγμα από αποξηραμένα φυτικά συστατικά (κουρκούμη, πράσινο τσάι, χαμομήλι, τσίλι σε σκόνη και σκόνη βιταμίνης C από το φαρμακείο).* [image: Πώς να φτιάξετε μόνοι σας επιθέματα αποτοξίνωσης] Το καλύτερο είναι να τα συνθλίψετε χρησιμοποιώντας γουδοχέρι μέχρι να γίνουν σκόνη. Τέλος, τα σκ... περισσότερα »

Αφαιρώντας έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ανάπτυξη του διαβήτη.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
Αν έχετε διαβάσει τον τελευταίο καιρό τα ενημερωτικά μας, ξέρετε πώς το σιρόπι ζάχαρης και η υψηλής περιεκτικότητας φρουκτόζη καλαμποκιού (HFCS) μπορεί να καταστρέψει την υγεία σας. Τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι μια σημαντική πηγή αυτών των θανατηφόρων ουσιών ... που υπάρχουν μέσα στα ζαχαρούχα ποτά όπως τα αναψυκτικά που είναι οι χειρότεροι παραβάτες. Μια ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο του Cambridge εντόπισε τα διατροφικά σχήματα 25.000 ανθρώπων για 11 χρόνια. Διαπίστωσαν ότι για κάθε αύξηση κατά 5% σε ημερήσιες θερμίδες από τα ζαχαρούχα ποτά, ο κίνδυνος των υποκειμένων για...περισσότερα »


Αυτές είναι οι φυσιολογικές τιμές για... 

πίεση, παλμούς καρδιάς, βάρος και περίμετρο μέσης

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Δεν αρκεί να έχει κάποιος μόνο φυσιολογικό βάρος ή να βρίσκεται η πίεσή του μέσα στα ασφαλή όρια. Η καλή υγεία τώρα και στο μέλλον εξασφαλίζεται συνδυαστικά από την αρτηριακή πίεση, τους παλμούς της καρδιάς, το βάρος, αλλά και την περίμετρο της μέσης. Δείτε ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές που φανερώνουν εάν η υγεία σας βρίσκεται σε κίνδυνο. - Αρτηριακή πίεση Η πίεση υπολογίζεται με βάση δύο δείκτες, τη συστολική... περισσότερα »

Ρίξτε την πίεσή σας σε 10 λεπτά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Και ξαφνικά στα «καλά καθούμενα» σας πιάνει ένας περίεργος πονοκέφαλος, ο οποίος συνοδεύεται από ζάλη, βοή στα αυτιά και θολή όραση. Μήπως πρόκειται για απότομη αύξηση της αρτηριακής πίεσης; Παρά το γεγονός ότι πολλοί υπερτασικοί αντιμετωπίζουν αυτά τα συμπτώματα, η αλήθεια είναι ότι η υψηλή αρτηριακή πίεση σπάνια προκαλεί συμπτώματα. Για το λόγο αυτό αποκαλείται και.. «σιωπηλός δολοφόνος». Τι πρέπει να γνωρίζετε για την υπέρταση Κάθε μέρα η καρδιά μας αντλεί και προωθεί 8.000 λίτρα αίματος, που είναι απαραίτητα για τον εφοδιασμό του σώματός μας με οξυγόνο, άλατα, βιταμίνες και θρεπτ... περισσότερα »

Που οφείλεται ο τυμπανισμός και ποια η κατάλληλη δίαιτα για πρόληψη της πρησμένης κοιλιάς;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
[image: Τι είναι το φούσκωμα στην κοιλιά; Που οφείλεται ο τυμπανισμός και ποια η κατάλληλη δίαιτα για πρόληψη της πρησμένης κοιλιάς;] Το κοιλιακό φούσκωμα είναι μια αίσθηση διόγκωσης της κοιλιάς. Οφείλεται κυρίως σε διαταραχή της φυσιολογικής κινητικότητας δημιουργώντας αυξημένα αέρια. Ο αέρας στο έντερο είναι ένα μείγμα από διαφορετικά συστατικά που μπορεί να δημιουργούνται από αυξημένη κατάποση αέρα, αυξημένη παραγωγή η μειωμένη απορρόφηση εξαιτίας απόφραξης. Αυξημένα αέρια δημιουργούν φούσκωμα όπως επίσης άλλα συμπτώματα όπως αυξημένη αποβολή αερίων από τον πρωκτό η ερυγές. Εάν η... περισσότερα »

Ἰνσουλίνη, ἄλλος ἕνας μῦθος πού καταῤῥίπτεται;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...

Τα άτομα με διαβήτη θα πρέπει να κάνουν ενέσεις ινσουλίνης. Στην περίπτωση των ατόμων με διαβήτη τύπου 1, στην οποία το πάγκρεας δεν παράγει ινσουλίνη, αυτό είναι ίσως αλήθεια. Ωστόσο, οι σύγχρονοι ιατροί δίνουν συνήθως ινσουλίνη σε άτομα με διαβήτη τύπου 2, απλά επειδή μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η πραγματικότητα, όμως είναι, ότι οι διαβητικοί τύπου 2 που λαμβάνουν ενέσεις ινσουλίνης πεθαίνουν σε ποσοστό περισσότερο από το διπλάσιο του ποσοστού των ατόμων που λάμβαναν θεραπεία χωρίς ινσουλίνη! Η Μελέτη Η μελέτη, «Θνησιμότητα και άλλα σημαντικά αποτελέσματα σχετιζόμενα με το...περισσότερα »

Ενα φάρμακο που δεν θέλουν να ξέρουν οι γιατροί…

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Είναι σίγουρο ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι γιατροί δεν θα ήθελαν οι παρακάτω πληροφορίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Έχει διαπιστωθεί ότι ένα μείγμα μελιού και κανέλας θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες. Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται, επίσης, το μέλι ως «RamBan» (πολύ αποτελεσματικό) φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρενέργειες σε κάθε είδους ασθένειες. Μολονότι το μέλι είναι γλυκό, εάν ληφθεί στη σωστή δοσολογία ως φάρμακο, δεν βλάπτει ακόμα και τους διαβητικούς ασθενείς. Το «World News», ένα περιοδικό στον Καναδά, έχει δώσ...περισσότερα »

Χοληστερίνη... αίτια καί αντιμετώπιση...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Τρομάζουμε όλοι αρκετά και σε υπερβολικό βαθμό στο άκουσμα της και μόνο.* *Είναι έτσι όμως , ή απλά με ψυχραιμία αντιμετωπίζεται καλύτερα το πρόβλημα ?* Χοληστερίνη του άγχους και της διατροφής. Σίγουρα η διατροφή παίζει το πρωταγωνιστικό ρόλο στην αύξηση της Χοληστερίνης και όταν αναφέρομαι σε αυτή δεν εννοώ μόνο τις τροφές που την ενισχύουν, αλλά και στον τρόπο που διατρεφόμαστε. Κακός τρόπος διατροφής, κακή διατροφή και άγχος μαθηματικά είναι βέβαιο θα μας δώσουν υψηλές μονάδες μέτρησης της Χοληστερίνης. Ας τα πιάσουμε από την αρχή για να γίνω κατανοητός. *Κακός τρόπος διατροφής...περισσότερα »


SOS Κρούσμα μεταλλαγμένης γρίπης Η3Ν2

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας το συντομότερο η μεταλλαγμένη γρίπη Η3Ν2 τύπου Α δεν αστειεύεται. Ήταν λογικό επόμενο να κάνει την εμφάνιση της και στην χώρα μας και ας λάβουμε υπ΄ όψιν μας ότι οι καιρικές συνθήκες φέτος στην χώρα μας ευνοούν όλες τις ιώσεις γενικότερα. *Ιδιαίτερα επικίνδυνος αποδεικνύεται ο ιός της γρίπης τύπου Α στέλεχος Η3Ν2 που επικρατεί φέτος καθώς στις δυτικές χώρες έχει ήδη δείξει ότι προκαλεί σοβαρό, θανατηφόρο νόσησα.* Το πρώτο κρούσμα γρίπης (Η3Ν2 τύπου Α) για τη φετινή περίοδο, στη Λάρισα, επιβεβαιώθηκε εργαστηριακά σε 59χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται...περισσότερα »


Ρευματοειδής Αρθρίτιδα και Γανοθεραπεία

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η ένταξη της Ρευματοειδούς αρθρίτιδαςστην συστηματική Ganotherapy *copyright: bio365.blogspot.gr * Εκατομμύρια συνανθρώπων μας ζουν την βάσανο της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και μάλιστα φορές τους καθιστά ανίκανους ακόμα και να αυτοεξυπηρετηθούν. *Πόνος, δυσκαμψία, διαρκής φλεγμονή τα κύρια χαρακτηριστικά της.* Ας τα πάρουμε από την αρχή επιγραμματικά τα θέματα προκειμένου να γίνει κατανοητό από όλους το όφελος της Γανοθεραπειας του ασθενους. *Τι είναι η ρευματοειδής αρθρίτιδα*. Είναι μια χρόνια συμμετρική, πολυαρθρική κύρια συστηματική φλεγμονώδης νόσος που προσβάλει κυρίως τον α... περισσότερα »

Η Αρώστια αρχίζει από το Παχύ Έντερο όταν δέν λειτουργεί φυσιολογικά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Το Κλειδί για να το διατηρήσετε Υγιές. [image: 1]Η ρωσίδα βιολόγος και νομπελίστα Elie Metchnikoff παρατήρησε κάποτε ότι “Ο θάνατος αρχίζει στο παχύ έντερο”, και είχε δίκιο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα από τα σημαντικότερα κλειδιά για μια μακρά και υγιή ζωή έγκειται στην ικανότητα του σώματος να χωνεύει σωστά. Το γαστρεντερικό σύστημα -το στομάχι και τα έντερα- κάνει το μεγαλύτερο μέρος του έργου της μετατροπής της τροφής σε καύσιμα και θρεπτικά συστατικά για το σώμα. Αυτή είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη υπόθεση, που βοηθείται από ένα τεράστιο στρατό ενζύμων, οξέων, πεπτιδίων ... περισσότερα »

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΟΥΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Το Mycoveggie είναι κατάλληλο για όποιον θέλει να κάνει αποτοξίνωση, να χάσει βάρος και να συμπληρώσει την υφιστάμενη διατροφή του. *Συσκευασία: Μπουκάλι 400 γραμμαρίων σε σκόνη στην τιμή 110 euro* Το DXN Myco Veggie είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής σε σκόνη, προσεκτικά προετοιμασμένο από τα καλύτερα φυσικά συστατικά όπως λαχανικά, διάφορα μανιτάρια (συμπεριλαμβανομένων των Lion΄s Mane & Shiitake), σπιρουλίνα, πράσινο τσάι, φύλλα μούρων, φύλλα ginkgo, φύλλα noni, φρούτα, βότανα και επιλεγμένα μπαχαρικών. Το DXN Myco Veggie δεν έχει χοληστερόλη, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ... περισσότερα »


Προσοχή στα 5 αυτά χόρτα που θα σε στείλουν αδιάβαστο!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..   Η πιο κλασική ερώτηση που μου κάνουν οι άνθρωποι, όταν μαθαίνουν τι δουλειά κάνω, επιπλέον εκτός από άμισθος Ιερέας που είμαι... είναι αν έχω πάθει ποτέ δηλητηρίαση από χόρτα. Ευτυχώς, τα χόρτα που μπορούν να σε στείλουν στο νοσοκομείο ή και στον άλλο κόσμο είναι πολύ λίγα στη χώρα μας. Η γνώση σε κάθε περίπτωση είναι χρήσιμη, αν θέλουμε να μαζεύουμε χόρτα με ασφάλεια. Ας δούμε μερικά από τα πιο συνηθισμένα τοξικά χόρτα που μπορούμε να συναντήσουμε: 1. Το φιδόχορτο ή δρακοντιά (Arum italicum)..περισσότερα » 

Πως να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα σε περίοδο επιδημίας

*Ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος αντιμετώπισης μιας ασθένειας είναι η πρόληψη.* *Ας μην ξεχνάμε ότι ο Πραγματικός Θεραπευτής είναι ο ίδιος ο οργανισμός με το ανοσοποιητικό του σύστημα και τη ζωτική του ενέργεια.* *Στο άρθρο αυτό θα αναφερθώ σε φυσικούς τρόπους άμεσης ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος και όχι σε φυσικά αντιβιοτικά και αντιβακτηριακά που χρησιμεύουν σε περίπτωση ασθένειας (θα αναφερθώ σε αυτά σε προσεχές άρθρο).* *Δεν θα αναφερθώ επίσης σε βότανα. Υπάρχουν πολλά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μόνο που χρειάζονται χρόνο για να δράσουν και να δώσουν ι... περισσότερα »TheSecretRealTruth

Δείτε πως μπορείτε να εμποδίσετε το Αλτσχάιμερ μέσω της διατροφής (βίντεο)

*Γιατί στην Ιαπωνία καταγράφεται ραγδαία αύξηση στις διαγνώσεις άνοιας και Αλτσχάιμερ τις τελευταίες δεκαετίες;* *Ίσως, όσον αφορά το Αλτσχάιμερ, η αύξηση των ποσοστών παχυσαρκίας, ή η αύξηση της χοληστερόλης, των κορεσμένων λιπαρών και του σιδήρου από την μεγαλύτερη κατανάλωση σε κρέατα και άλλα ζωικά προϊόντα να είναι μέρος της απάντησης.* *Συνολικά, οι θερμίδες αυξήθηκαν κατά περίπου 10% στην Ιαπωνία, ενώ το ζωικό λίπος και η κατανάλωση κρέατος αυξήθηκαν κατά 500% , περίπου 10 φορές παραπάνω από την αντίστοιχη αύξηση σε γλυκά. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, η κα...περισσότερα »TheSecretRealTruth

Αλτσχάιμερ: Το τεστ 10 ερωτήσεων που δείχνει αν υπάρχει πρόβλημα

*Η ήπια λήθη είναι ένα φυσιολογικό μέρος της γήρανσης. Αν έχετε πρόβλημα να θυμάστε το όνομα κάποιου ατόμου, αλλά σας έρχεται αργότερα, αυτό δεν είναι σοβαρό πρόβλημα μνήμης.* * Αλλά εάν τα προβλήματα μνήμης επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινή σας ζωή, θα μπορούσαν να είναι τα πρώτα σημάδια της νόσου του Αλτσχάιμερ.* *Αν και τα συμπτώματα που εκδηλώνει ο καθένας ποικίλλουν σε πλήθος και ένταση, είναι σημαντικό να μπορείτε να προσδιορίσετε τα πρώτα σημάδια Αλτσχάιμερ.Κάντε τις ακόλουθες ερωτήσεις στον εαυτό ή σε κάποιον δικό σας άνθρωπο που ενδεχομένως να έχει πρόβλημα Αλτσχάιμερ... περισσότερα »

Με αυτές τις 2 ασκήσεις ξεκλειδώστε το ισχιακό νεύρο και πείτε αντίο στον πόνο σε 2 μόλις λεπτά!

*Το ισχιακό νεύρο είναι αυτό που εκτείνεται από το κάτω μέρος της πλάτης ή της οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης στα πόδια. Όταν αυτό μελανιάσει, μπορεί να μας προκαλέσει τόσο έντονο πόνο που να μας ακινητοποιήσει. Γι‘ αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε το τρόπο ώστε να θεραπεύσουμε το σημείο και να απαλλαγούμε από το πόνο! * *Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο πρόκειται να δείξουμε 2 ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να ανακουφιστείτε από το πόνο των ισχιακών νεύρων γρήγορα και αποτελεσματικά.* *Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι που υποφέρουν εξαιτίας αυτού του νεύρου είναι οι έγκ...περισσότερα »

Πως κατεβάζουμε την πίεση μέσα σε 15 λεπτά !

Πως κατεβάζουμε την πίεση μέσα σε 15 λεπτά …! Ο Θεραπευτής 15 λεπτά για να κατεβάσετε την πίεση …Και ξαφνικά στα «καλά καθούμενα» σας πιάνει ένας περίεργος πονοκέφαλος, ο οποίος συνοδεύεται από ζάλη, βοή στα αυτιά και θολή όραση. Μήπως πρόκειται για απότομη αύξηση της αρτηριακής πίεσης; Παρά το γεγονός ότι πολλοί υπερτασικοί αντιμετωπίζουν αυτά τα συμπτώματα, η αλήθεια είναι ότι η υψηλή αρτηριακή πίεση σπάνια προκαλεί συμπτώματα. Για το λόγο αυτό αποκαλείται και.. «σιωπηλός δολοφόνος». Τι πρέπει να γνωρίζετε για την υπέρταση Κάθε μέρα η καρδιά μας αντλεί και προωθεί 8.000 λί...περισσότερα The Secret Real Truth

Τενοντίτιδα, η φλεγμονή του πληκτρολογίου, του ποντικιού και των αθλητών. Πώς αντιμετωπίζεται

*Η καθημερινή και πολύωρη χρήση υπολογιστών τα τελευταία χρόνια έχει βάλει στη ζωή μας νέα προβλήματα υγείας, που σχετίζονται με το πληκτρολόγιο, το «ποντίκι», την καθιστική δουλειά και την κακή στάση σώματος.Μια από τις ασθένειες αυτές είναι η τενοντίτιδα, η φλεγμονή που δημιουργείται στους ινώδεις ιστούς που συνδέουν τους μύες με τα οστά, δηλαδή τους τένοντες.* *Βασική αιτία αυτής της φλεγμονής είναι συνεχής επανάληψη των κινήσεων σε χέρια και πόδια και συνοδεύεται από πόνο ακόμα και σε μικρές κινήσεις, πρήξιμο και δυσκολία στην κίνηση των αρθρώσεων.* *Όσοι εργάζονται πολλές ώρε...περισσότερα »

Πως συνδέονται τα αυτοάνοσα νοσήματα με την ψυχολογία μας

*Το ανοσολογικό σύστημα έχει ως σκοπό την προστασία του οργανισμού από ξένους εισβολείς, όπως είναι τα μικρόβια, τα παράσιτα ή τα ξένα κύτταρα. Το ανοσολογικό σύστημα παρουσιάζει 4 χαρακτηριστικές ιδιότητες:* 1. *Εκπαιδεύεται, δηλαδή όταν θα προσβληθεί από τον εισβολέα θα “μάθει” τον εισβολέα και θα αναπτύξει ειδική ανοσία.* 2. *Αναπτύσσει ειδική μνήμη έναντι των εισβολέων που έχει “δει”.* 3. *Παρουσιάζει ανοσολογική ανοχή, δηλαδή δε στρέφεται κατά του εαυτού του αλλά διακρίνει τα στοιχεία του οργανισμού του από τα ξένα (αυτοανοχή).* 4. *Συνεργάζεται και με άλλα συστ... περισσότερα

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΣΟΦΟΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ, ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ: Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ!

*Κατά τον Ιπποκράτη κάθε νόσος έχει ως αφετηρία τη ψυχή και άρα η πρωτογενής αιτία είναι η ψυχική διαταραχή που στο τέλος καταλήγει να γίνεται σωματική. Αυτό ακριβώς είναι και το απαύγασμα όλων των δοξασιών για τον άνθρωπο και την υγεία του από όλους τους πολιτισμούς που φαίνεται ότι είχαν βαθειά επίγνωση για τη φύση του ανθρώπου (αρχαίοι Έλληνες-Κινέζοι-Ινδοί), επίγνωση όμως που θαύτηκε κάτω από το βάρος της ψευδεπίγραφης και αποπροσανατολιστικής σύγχρονης επιστήμης. Όλες αυτές οι δοξασίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι όλες οι διαταραχές υγείας έχουν σαν πρωτογενή αιτία τη νοητική-ψ... περισσότερα »

Δικαστήριο της ΕΕ: ​​Τα εμβόλια μπορεί να κατηγορηθούν για ασθένεια χωρίς επιστημονικές αποδείξεις

*Δικαίωση για το αντιεμβολιαστικό κίνημα και όσους εκφράζουν επιφυλάξεις για τις παρενέργειες των εμβολίων και τον ύποπτο ρόλο τους στην εμφάνιση ορισμένων ασθενειών έφερε η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου* *Το ανώτατο δικαστικό όργανο της Ευρώπης αποφάνθηκε πως όταν ένα άτομο που λαμβάνει το εμβόλιο είναι υγιές και δεν έχει χρόνιο ιστορικό πάθησης (για την οποία έγινε το εμβόλιο) και ασθένησε μετά από αυτό, τότε το ίδιο το εμβόλιο μπορεί να θεωρηθεί ως η αιτία της νόσου!* *Η απόφαση βγήκε μετά την περίπτωση ενός Γάλλου, γνωστού ως J.W., ο οποίος είχε εμβολιαστεί κατά της ηπατίτι... περισσότερα »

ΣΟΚ: 6 συγκλονιστικές αλήθειες για τα φυτοφάρμακα και τις συνέπειές τους!

Τα φυτοφάρμακα αποτελούν μια αυξανόμενη ανησυχία μεταξύ των πληθυσμών σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακόμα και τα βιολογικά τρόφιμα, τα οποία καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση χημικών προσθηκών, υποφέρουν από τις συνέπειες της υπερβολικής έκθεσης σε φυτοφάρμακα. Δεν είναι μόνο ότι βλάπτουν το φαγητό μας, το σώμα μας και το περιβάλλον μας, αλλά πολλά φυτοφάρμακα μπορεί να μην είναι απαραίτητα όταν πρόκειται για τη διατήρηση των καλλιεργειών από τα έντομα. Εδώ είναι μερικά σοκαριστικά στοιχεία για τα φυτοφάρμακα που ο καθένας πρέπει να ξέρει. *1. Η έκθεση στα φυτοφάρμακα βλάπτει τα παιδιά, ... περισσότερα »


Μελέτη: Οι τοξίνες τών μεταλλαγμένων μεταφέρονται στόν ανθρώπινο οργανισμό, καί γιά τόν λόγο αυτό μέσα στά πλαίσια μιάς φυσικής διατροφής, τά απορρίπτουμε  ώς επικίνδυνα γιά τόν οργανσμό μας.

Εργαστηριακές και κλινικές έρευνες που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα δείχνουν ότι τοξίνες ... που παράγονται από γενετικά τροποποιημένα φυτά (GMOs) απορροφούνται από τον ανθρώπινο οργανισμό. Σημαντικά επίπεδα τοξινών ανιχνεύθηκαν σε εγκύους γυναίκες και στα έμβρυα, ενώ η έρευνα έδειξε σοβαρές τοξικές επιδράσεις στα κύτταρα των νεφρών. Ο βάκιλλος της Θουριγγίας (Bacillus thuringiensis) είναι ένα γνωστό φυσικό εντομοκτόνο το οποίο παράγει μία τοξίνη που είναι γνωστή ως "πρωτεΐνη CryAb1". Την ίδια πρωτεΐνη βρέθηκε ότι παράγουν και γενετικά τροποποιημένα φυτά καλαμποκιού. Εργαστηριακή με...περισσότερα »

Τι περιέχουν οι απλές καθημερινές τροφές που κυκλοφορούν ελεύθερα στο εμπόριο;

***************************************************************

ΠΡΟΣΟΧΗ- “ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ= ΘΑΝΑΤΟΣ! ΔΕΙΤΕ όλες τις ΛΙΣΤΕΣ των ΤΡΟΦΙΜΩΝ στα Ελληνικά Σ. Μάρκετ”-Διαψεύδει η Greenpeace-ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΜΟΥΘ *Προσοχή! Tα προϊόντα αυτά προέρχονται ή είναι πιθανό να προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί µε µεταλλαγµένους οργανισμούς.* *Αυτή η κατηγορία,σύμφωνα με το alttherapy, περιλαµβάνει επίσης τα προϊόντα των εταιριώνπου έχουν δώσει ασαφείς απαντήσεις και τα προϊόντα εταιριών που δεν έχουν απαντήσει στο σχετικό ερωτηματολόγιο….* *Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα η greenpeace δημοσιευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της* *Κατά καιρούς, έχουν κυκλοφορήσει στο internet πολλές “λίστες” για μεταλλαγμένα, τοξικά και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Στη συντριπτική πλειοψηφία τους... περισσότερα »

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ: ΠΩΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο σταφυλόκοκκος μπορεί να εκδηλωθεί με μια ποικιλία συμπτωμάτων που κυμαίνονται από μικρά προβλήματα του δέρματος μέχρι και ενδοκαρδίτιδα, μια απειλητική για τη ζωή λοίμωξη του εσωτερικού τοιχώματος της καρδιάς (ενδοκάρδιο). Ως εκ τούτου, τα σημάδια και τα συμπτώματα των λοιμώξεων από σταφυλόκοκκο ποικίλλουν ευρέως, ανάλογα με τη θέση (σημείο του σώματος) και τη σοβαρότητα της λοίμωξης. Εάν ο σταφυλόκοκκος εισέλθει στον οργανισμό, είτε μέσω μιας πληγής στο δέρμα, είτε μέσω της αναπνευστικής οδού, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές μολύνσεις. Υπάρχουν περισσότερα από 30 είδη β... περισσότερα »

ΕΛΟΝΟΣΙΑ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ - ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Η ελονοσία προκαλείται από ένα παράσιτο, που μεταδίδεται από το τσίμπημα μολυσμένων κουνουπιών. Η ελονοσία προκαλεί επαναλαμβανόμενες κρίσεις με ρίγη και πυρετό. Υπολογίζεται ότι η συγκεκριμένη ασθένεια “ευθύνεται” για τον θάνατο περίπου 660.000 ανθρώπων κάθε χρόνο παγκοσμίως. Ενώ είναι συχνή σε εύκρατα κλίματα, η ελονοσία εξακολουθεί να είναι διαδεδομένη και σε τροπικές και υποτροπικές χώρες. Εδώ και χρόνια υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια από διεθνείς οργανισμούς υγείας για την μείωση της συχνότητα εμφάνισης της ελονοσίας με τη διανομή κουνουπιέρων σε ευαίσθητες περιοχές, γ...περισσότερα »

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: Οι 4 παράγοντες που επιδεινώνουν τα συμπτώματα

*Εκτιμάται ότι ένας στους οκτώ Ευρωπαίους πάσχει από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, εκδηλώνοντας συμπτώματα όπως ο πόνος στην κοιλιά, το φούσκωμα, ο μετεωρισμός, η διάρροια και/ή δυσκοιλιότητα και η παρουσία βλέννης στα κόπρανα.* *Το σύνδρομο είναι συχνότερο στις γυναίκες απ’ ό,τι στους άντρες και το ποσοστό των πασχόντων στην ηλικιακή ομάδα 45-64 αγγίζει το 20%.* *Εάν κατά το τελευταίο εξάμηνο (με συνολική διάρκεια τουλάχιστον 3 μήνες) εκδηλώνονται συμπτώματα συναφή με το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και παράλληλα παρατηρούνται αλλαγές ή κρίσεις σχετιζόμενες με την εντερική λει...περισσότερα »

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΩΡΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΗΔΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ... ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΕ ΑΡΝΙΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ... ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ

Είναι αλήθεια ότι πολύ δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κανείς στις παραδοσιακέςπασχαλιάτικες λιχουδιές. Τα κουλουράκια, τα τσουρέκια, τα αυγά, το κοκορέτσι και ο οβελίας στη σούβλα αποτελούν βόμβες κατά της υγείας, ειδικά αν υπάρχει υπερκατανάλωση. Και ναι μεν αυτό το γνωρίζουν άπαντες, ωστόσο πάντα βρίσκουμε τις δικαιολογίες που μας ...απελευθερώνουν, απαλλάσσοντάς μας από φόβους και τύψεις. «Μια φορά δεν πειράζει», είναι η συνηθισμένη δικαιολογία των πιο προβληματισμένων, ενώ για τους πιο μερακλήδες δεν τίθεται καν θέμα, υποστηρίζουν μάλιστα ότι «όλα τα ωραία είναι και ανθυγιεινά»... περισσότερα »

Αυχενικό σύνδρομο το λεγόμενο και «σύνδρομο του υπαλλήλου γραφείου»: Δείτε μια απλή άσκηση που θα σας σώσει! (vid)

Το λεγόμενο «σύνδρομο του υπαλλήλου γραφείου» εκδηλώνεται με βασικό σύμπτωμα τον πόνο στον αυχένα.* *Όσο κι αν προσπαθούμε να διατηρήσουμε σωστή στάση σώματος την ώρα που εργαζόμαστε, είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα να καμπουριάσουμε και να καταπονήσουμε τον αυχένα και τη μέση μας.* *Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε μια απλή άσκηση που θα σας βοηθήσει να τονώσετε τους μύες του αυχένα, ώστε να απαλλαγείτε από τη συσσωρευμένη ένταση στην πάσχουσα περιοχή.*

Η ιπποκράτεια δίαιτα κατά της γήρανσης

Όσο πιο άσπρα και επεξεργασμένα είναι τα δημητριακά και το ψωμί που τρώμε, τόσο λιγότερη είναι η ζωοποιητική τους δύναμη και η θρεπτική τους αξία. Μάλιστα με τον χημικό τρόπο που σήμερα επεξεργάζονται και παράγονται απ' τις βιομηχανίες τροφίμων αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Τα λευκά άλευρα δεν περιέχουν τίποτε άλλο εκτός από άμυλο, που προέρχεται απ' το κέντρο του σπόρου, που είναι περιοχή πολύ φτωχή σε ηλιακή ενέργεια και θρεπτικά συσ... περισσότερα »


Χημικές ουσίες που επηρεάζουν αρνητικά τη νοημοσύνη του παιδιού Αυξημένο κίνδυνο απόκτησης παιδιού με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης έχουν οι γυναίκες που κατά τη διάρκεια της κύησης εκτίθενται σε φθαλικές ενώσεις, μια κατηγορία χημικών ουσιών που εμπεριέχονται σε πολλά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο ΡLoS One. Επιστημονική ομάδα της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης, με επικεφαλής την αναπληρώτρια καθηγήτρια Επιδημιολογίας Παμ Φάκτορ-Λίτβακ, έθεσαν υπό ιατρική παρακ... περισσότερα »


Φάρμακο του Ιπποκράτη καταπολεμά το Αλτσχάιμερ

*Μπορεί να έχουν περάσει περίπου 2.500 χρόνια από την εποχή του Ιπποκράτη, όμως μια ουσί**α την οποία χρησιμοποιούσε για παυσίπονο και αντιπυρετικό ο πατέρας της δυτικής ιατρικής, η σαλσαλάτη, μια παράγωγη ουσία της σαλικίνης (ένα παράγωγο της οποίας είναι το σαλικυλικό οξύ που περιέχεται στην ασπιρίνη), φαίνεται, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, ότι έχει θαυματουργή επίδραση στους ασθενείς με Αλτσχάιμερ.* *Σύμφωνα με την αμερικανική έρευνα, η σαλσαλάτη... περισσότερα »

Πετάξτε την, στά σκουπίδια Πείραμα που σοκάρει: 

Τι πραγματικά κάνει η γλουτένη στα τρόφιμα; (ΒΙΝΤΕΟ)  Πείραμα που σοκάρει: Τι πραγματικά κάνει η γλουτένη στα τρόφιμα; (ΒΙΝΤΕΟ)] *Η γλουτένη, ή καλύτερα τα τρόφιμα «χωρίς γλουτένη» εισέβαλαν στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Τι όμως κάνει η γλουτένη στο φαγητό και όλοι θέλουν πλέον τρόφιμα που απλά... δεν την περιέχουν; Στο βίντεο που ονομάζεται «Η επιστήμη της καλής μαγειρικής: Μια πιο προσεκτική ματιά στη γλουτένη» παρουσιάζεται με απλό τρόπο τι... κάνει η γλουτένη. ΒΙΝΤΕΟ&gt;&gt;*

ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΛΕΤΗ: Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

*Ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου μπορεί να αναγεννηθεί μόνο με νηστεία για μόλις τρεις μέρες, καθώς ενεργοποιεί τον οργανισμό να ξεκινήσει την παραγωγή νέων λευκών κυττάρων του αίματος, σύμφωνα με μία νέα μελέτη* *Η νηστεία για μόλις τρεις ημέρες μπορεί να αναγεννήσει ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα, ακόμα και σε ηλικιωμένους, βρήκαν οι επιστήμονες σε μια σημαντική ανακάλυψη που περιγράφεται ως «αξιοσημείωτη».* *Παρά το γεγονός ότι οι δίαιτες νηστείας έχουν επικριθεί από τους διαιτολόγους ότι είναι ανθυγιεινές... περισσότερα »

Ο Θάνατος αρχίζει από το Παχύ Έντερο!

*Η ρωσίδα βιολόγος και νομπελίστα Elie Metchnikoff παρατήρησε κάποτε ότι “Ο θάνατος αρχίζει στο παχύ έντερο”, και είχε δίκιο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα από τα σημαντικότερα κλειδιά για μια μακρά και υγιή ζωή έγκειται στην ικανότητα του σώματος να χωνεύει σωστά.* *Το πεπτικό σύστημα -το στομάχι και τα έντερα- κάνει το μεγαλύτερο μέρος του έργου της μετατροπής της τροφής σε καύσιμα και θρεπτικά συστατικά για το σώμα. Αυτή είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη υπό... περισσότερα »

Τα μυστικά της βιταμίνης Β12: Η θαυματουργή θεραπευτική της δύναμη  Ο Δρ Τζότζεφ Τσάντι, ένας 74χρονος ιατρός γενικής ιατρικής στο Κάουντι Ντάραμ, είναι πεπεισμένος ότι έχει ανακαλύψει μια θεραπεία για πολλές περιπτώσεις κατάθλιψης. Ωστόσο για τις ιατρικές αρχές, η θεραπεία του είναι επικίνδυνη και αναπόδεικτη. Για πολλά χρόνια ο ίδιος έπρεπε να πληρώνει για τις προμήθειες από την τσέπη του, καθώς δεν μπορούσε να πάρει την επιστροφή της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας για τη θεραπεία.* *Το 2006, οι τοπικές αρχές υγείας του απ... περισσότερα »

Functional training : Η νέα τάση της γυμναστικής

H λειτουργική προπόνηση χαρακτηρίζεται από μια σειρά εκτέλεσης συγκεκριμένων ασκήσεων που έχουν θετικό αντίκτυπο ή ευεργετικές επιδράσεις στην... υγεία, στη καθημερινότητα μας, στην εργασία ακόμα, στις δουλειές του σπιτιού και φυσικά μας βοηθάνε στην αποκατάσταση τραυματισμών. Το είδος αυτό της προπόνησης απευθύνεται τόσο στο μέσο ασκούμενο όσο και σε αθλητές αθλημάτων. Τα βασικά χαρακτηριστικά της λειτουργικής προπόνησης δεν είναι παρά μια απομίμηση των βασικών ανθρώπινων κινήσεων. Στην ουσία στηριζόμαστε σε βασικά κινητικά πρότυπα, ασκήσεις δηλαδή όπως είναι τα καθίσματα ,οι προ... περισσότερα »

Μην καμπουριάζεις παιδί μου!

Πολλά είναι τα παιδιά που καμπουριάζουν όταν διαβάζουν ή τρώνε και πολλοί οι γονείς που ανησυχούν ότι το πρόβλημα μπορεί να γίνει μόνιμο. Eίναι δικαιολογημένες οι ανησυχίες αυτές; Όταν διαβάζει τα μαθήματά του, όταν κάθεται στο τραπέζι για φαγητό, το παιδί σας καμπουριάζει. Mπορεί άραγε αυτή η στάση να προκαλέσει μόνιμο πρόβλημα στη σπονδυλική του στήλη; Mήπως οφείλεται ή προκλήθηκε από σκολίωση; Θα γίνει άραγε όταν μεγαλώσει ο ευθυτενής νεαρός ή η κοπέλα που ονειρεύεστε; Tις περισσότερες φορές η κακή στάση του σώματος δημιουργεί μόνιμα προβλήματα στη σπονδυλική στήλη...περισσότερα »

10 γνωστές τεχνικές πρώτων βοηθειών, που το 90% των ανθρώπων τις κάνουν εντελώς λάθος.

*Γνωρίζοντας τις βασικές τεχνικές στην παροχή των πρώτων βοηθειών είναι σημαντικό. Αλλά για κάθε δράση υπάρχει μια αντίδραση, εξαιτίας της οποίας η ζωή ενός ατόμου μπορεί να τεθεί σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο.* *Σας περιγράφουμε πολλά σημαντικά λάθη που γίνονται κατά την παροχή των πρώτων βοηθειών.* *1. Πλύση των πληγών με υπεροξείδιο του υδρογόνου, θεραπεία με ιώδιο και ιατρικό οινόπνευμα μπορεί να αποβούν επικίνδυνα* *Τι συμβαίνει: Το υπεροξείδιο του υδρογόνου καταστρέφει κύτταρα του συνδετικού ιστού, και η πληγή επουλώνεται πιο αργά. Το ιώδιο και το οινόπνευμα καίνε τα υγιή κύττα... περισσότερα »The Secret Real 

“Τα πραγματικά αίτια του καρκίνου”

Τα πραγματικά αίτια του καρκίνου”]* «Οι γιατροί, όπως και οι ασθενείς, είναι όμηροι δύο ισχυρών βιομηχανιών. Από τη μια μεριά υπάρχει η φαρμακοβιομηχανία, που προσφέρει εύκολες φαρμακευτικές λύσεις αντί να ενθαρρύνει τους ασθενείς να αλλάξουν συνήθειες. Και από την άλλη, η βιομηχανία των τροφίμων προστατεύει ζηλότυπα τα συμφέροντά της εμποδίζοντας τη διάδοση ρητών συστάσεων γύρω από τις συνδέσεις ανάμεσα στις τροφές και την αρρώστια. Το κοινό στοιχείο και των δύο είναι μια βαθιά επιθυμία να μην αλλάξει τίποτα».* *Αποσπάσματα από το παγκόσμιο μπεστ σέλερ τού Νταβίντ Σερβάν Σρ...περισσότερα »


Νερό, το ζωοποιό

Το σώμα μας αποτελείται κυρίως από αυτό (περίπου κατά 60%) και μάλιστα... σε κάποια όργανα, όπως ο εγκέφαλος, η περιεκτικότητά του φτάνει το 85%. Γι’ αυτό και η αφυδάτωση, ακόμη και μικρού βαθμού (απώλεια περίπου 2% του σωματικού βάρους), έχει ως αποτέλεσμα τη διαταραχή φυσιολογικών λειτουργιών και τη μείωση της απόδοσης του οργανισμού. Η λύση; Πάρα πολύ απλή και σχεδόν τσάμπα. Ένα μπουκαλάκι νερό στην τσάντα μας. Με πόσους τρόπους, όμως, μας βοηθάνε μερικά ποτήρια νερό; Στα παραπανίσια κιλά Υπάρχουν πολλοί λόγοι που τρώμε περισσότερο από όσο έχουμε ανάγκη. Ένας από αυτούς είναι η δ...περισσότερα »

Δείτε πως θα απαλλαγείτε από τις πέτρες στη χολή!

Πόσο επικίνδυνες είναι οι πέτρες στη χολή; Πολλοί ασθενείς ταλαιπωρούνται καθημερινά από την παρουσία πέτρας στην χολή. Υπολογίζεται ότι δυο στους δέκα ασθενείς σε κάποια φάση της ζωής τους θα εμφανίσει τέτοιο πρόβλημα με είτε ήπια συμπτώματα είτε πιο σοβαρά. Μάθετε στο επιστημονικό άρθρο τι είναι οι πέτρες στη χολή και πως αντιμετωπίζονται! Του Γεωργίου Χ. Σάμπαλη Γενικού Χειρουργού Ένα από τα πλέον συνήθη προβλήματα υγείας που γίνονται αντιληπτά στο περίγυρο μας είναι οι «πέτρες στην χολή». Η συχνή πλέον απλή εξέταση υπερηχογραφήματος άνω κοιλίας, που γίνεται σαν ρουτίνα διαγνω... περισσότερα »

Μετρήστε την ομοκυστεΐνη αν φοβάστε την άνοια και το Αλτσχάιμερ!

Από την Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος Η ομοκυστεΐνη είναι ένα αμινοξύ του οποίου η αυξημένη συγκέντρωση στο αίμα έχει σχετιστεί στο παρελθόν με βλάβη στα αγγεία και στα νευρικά κύτταρα... Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή ως υπερομοκυστεϊναιμία. Άνθρωποι με υπερομοκυστεϊναιμία μπορεί να εμφανίσουν θρόμβους αίματος στις είτε στις φλέβες τους (Π.χ. εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση και πνευμονική εμβολή) είτε στις αρτηρίες (Π.χ. εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή ανεπάρκεια). Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να προκαλέσει αυξημένο κίνδυνο θρόμβωσης...περισσότερα »

Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε οτι κυκλοφορούν στην αγορά επικίνδυνα συμπληρώματα διατροφής, κατά την ώρα πού στην Τηλεόραση οργιάζει η απάτη τέτοιου είδους πωλήσεων  - Δείτε ποια είναι

Ανακοίνωση για αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας συμπληρώματα διατροφής... εξέδωσε ο ΕΟΦ. Σύμφωνα με τον ΕΟΦ, το προϊόν «ECOSLIM» που διακινείται μέσω διαδικτύου ως συμπλήρωμα διατροφής και προωθείται για τη μείωση του σωματικού βάρους, δεν είναι γνωστοποιημένο στον Οργανισμό και αφορά αγνώστου προέλευσης προϊόν, αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας και ως εκ τούτου δυνητικά επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία. Ο ΕΟΦ υπενθυμίζει ότι η αγορά η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας του από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγ... περισσότερα »

Πως να κοιμάσαι για να "καθαρίζει" ο εγκέφαλος σου

Η στάση του σώματος στη διάρκεια του ύπνου παίζει ρόλο στην υγεία του εγκεφάλου. Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που βασίσθηκε στη μελέτη πειραματόζωων, όσοι κοιμούνται στο πλευρό τους, αριστερό ή δεξί, πιθανώς μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ και άλλων νευρολογικών παθήσεων, επειδή διευκολύνουν τον εγκέφαλό τους να αποβάλει τις περιττές χημικές ουσίες που συσσωρεύονται σε αυτόν, στη διάρκεια της μέρας. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Έλεν Μπενβενίστε του Πανεπιστημίου Stony Brook της Νέας Υόρκης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό νευροε... περισσότερα »TheSecretRealTruth

Παίρνει μόνο ένα λεπτό για να διαβάσετε αυτό… Tι κάνουμε σε ένα εγκεφαλικό!

Ένας νευρολόγος λέει ότι εφόσον ένα εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα σε 3 ώρες τύχει νοσηλείας, μπορεί να αντιστραφεί πλήρως από τις επιπτώσεις του εγκεφαλικού επεισοδίου.* *Αναγνωρίζοντας εγκεφαλικό επεισόδιο να θυμηθούμε τα 3 βήματα, S T R. Διαβάστε και μάθετε! Μερικές φορές τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Δυστυχώς, η έλλειψη συνειδητοποίησης φέρνει την καταστροφή. Το θύμα με εγκεφαλικό επεισόδιο μπορεί να υποστεί σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο όταν οι άνθρωποι γύρω του αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού επεισοδίου...  Τώρα, οι γιατροί λένε οτι ένας θεατής μπορεί να αναγνωρίσει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, θέτοντας σε αυτόν (ην) τρία απλά ερωτήματα:

1) Ζητήστε από το άτομο να χαμογελάσει.
2) Ζητήστε από το άτομο να μιλήσει λέγοντας μία απλή φράση, (πχ.σήμερα είναι μία ηλιόλουστη μέρα)
3) Ζητήστε από αυτόν (ην) να σηκώσει τα χέρια του.
Αν αυτός ή αυτή έχει πρόβλημα με κάποια από αυτά τα καθήκοντα, καλέστε τον αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης αμέσως και περιγράψτε τα συμπτώματα του ατόμου.
Και νέες ενδείξεις (συμπληρωματικά) ενός Εγκεφαλικού .
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ένα άλλο «σημείο» από εγκεφαλικό επεισόδιο είναι το εξής: 
4) Ζητήστε από το άτομο να «βγάλει» έξω τη γλώσσα του. Αν η γλώσσα είναι «στραβά», αν πηγαίνει δηλαδή στην μία ή την άλλη πλευρά, είναι επίσης μια ένδειξη εγκεφαλικού επεισοδίου.
*****************************

Τι περιέχουν οι απλές καθημερινές τροφές που κυκλοφορούν ελεύθερα στο εμπόριο;


***************************************************************

Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο φυτοφάρμακα, κρέατα με αντιβιοτικά και επεξεργασμένα τρόφιμα που έχουν φτιαχτεί με σκοπό να είναι ελκυστικά. Στην κορυφή όλων αυτών, η χρήση των χημικών φαρμάκων τείνει να εξαλείψει τις φυσικές θεραπείες που είναι πιο αγνές. Τα φάρμακα που βασίζονται σε χημικές ουσίες, σύμφωνα με πολλούς είναι επίσης υπεύθυνα για την τεράστια αύξηση διάφορων ασθενειών.