Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Ρευματοειδής Αρθρίτιδα και Γανοθεραπεία

Η ένταξη της Ρευματοειδούς αρθρίτιδας

στην συστηματική GanotherapyΕκατομμύρια συνανθρώπων μας ζουν την βάσανο της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και μάλιστα φορές τους καθιστά ανίκανους ακόμα και να αυτοεξυπηρετηθούν.


Πόνος, δυσκαμψία, διαρκής φλεγμονή τα κύρια χαρακτηριστικά της.
Ας τα πάρουμε από την αρχή επιγραμματικά τα θέματα προκειμένου να γίνει κατανοητό από όλους το όφελος της Γανοθεραπειας του ασθενους.
Τι είναι η ρευματοειδής αρθρίτιδα.


Είναι μια χρόνια συμμετρική, πολυαρθρική κύρια συστηματική φλεγμονώδης νόσος που προσβάλει κυρίως τον αρθρικό υμένα των μικρών αρθρώσεων.Σε προχωρημένα στάδια προκαλεί, δυσκαμψία και παραμόρφωση τέτοιου βαθμού που αγγίζει την αναπηρία.Παγκοσμίως απασχολεί το 1% του πληθυσμού των ενηλίκων με ιδιαίτερη προτίμηση τις γυναίκες.

Διακρίνεται σε δύο κατηγορίες.
Την ρευματοειδή αρθρίτιδα των ενηλίκων καθώς και την νεανική.Η κλινική εικόνα και η πορεία των ασθενών αυτών των δύο κατηγοριών διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους.
Αιτιολογία.Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι είναι κληρονομική αρχικά αν και οι ειδικοί ρευματολόγοι σήμερα την κατατάσσουν στα αυτοάνοσα νοσήματα.Τέλος, δεν είναι γνωστό ακόμη ποίες ουσίες αποτελούν έναυσμα για την ενεργοποίηση αυτών των αντιδράσεων του οργανισμού που προκαλούν την ρευματοειδή αρθρίτιδα.


Συμπτώματα
Αρχικά η ρευματοειδής αρθρίτιδας εκδηλώνεται με πόνους στα δάκτυλα των χεριών και των ποδιών.Ακολουθεί μια δυσκαμψία τις πρωινές ώρες κυρίως που σιγά, σιγά απλώνεται δυσκολεύοντας τις κινήσεις των δακτύλων.Καθώς εξελίσσεται η νόσος οι αρθρώσεις διογκώνονται και αρχίζει η σταδιακή παραμόρφωση τους μέχρι του σημείου που αν δεν αντιμετωπιστεί συστηματικά και έγκαιρα να στρεβλώσουν ακόμα και οι παλάμες του πάσχοντα προς τα έξω.Σε όλα τα προαναφερόμενα στάδια υπάρχει ο πόνος και κυρίως σε αλλαγές του καιρού ή μεγάλης υγρασίας.Τέλος, η ρευματοειδης αρθριτιδα δεν περιοριζεται μονο στις αρθροσεις.Συχνά εκδιλονεται και εξωαθρικα σε τενοντες, κ.α. όπως: 
  1. Τα ρευματοειδή οζίδια πανω ή κοντα στις αρθοροσεις.
  2. Η προσβολή των οφθαλμών.
  3. Το σύνδρομο Sjogren.
  4. Το σύνδρομο Felty.
  5. Οι νευρολογικές εκδηλώσεις                                                                             ( Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες )
  6. Οι πνευμονικές εκδηλώσεις.
  7. Οι καρδιακές εκδηλώσεις.
  8. Η ρευματοειδής αγγειίτιδα.
  9. Οι νεφρικές εκδηλώσεις.
  10. Οι γαστρεντερικές εκδηλώσεις.
Κλασική θεραπεία.Έως και σήμερα η ( Θεραπεία ) περιορίζεται στην συγκάλυψη των συμπτωμάτων με διάφορους τρόπους.
·         Αντιφλεγμονώδη μη στεροειδή φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα.
·         Κορτικοστεροειδή. ( Κορτιζόνη )
·         Άλατα χρυσού.
·         Ιαματικά λουτρά.
·         Αντιφλεγμονώδη φυσικά ιάματα.
Η φυσικοθεραπεία, τα ειδικά παπούτσια ή τα επιθέματα, ναρθικες κτλ μπορούν να βοηθήσουν μόνο στα πρώτα αρχικά στάδια.Τέλος υπάρχουν και μελέτες με τον μαγνητισμό με ικανοποιητικά αποτελέσματα αρκεί να χρησιμοποιηθούν από τα πρώτα στάδια και οι ομόκεντροι εύκαμπτοι μαγνήτες. ( ΟΧΙ η απλή μαγνήτες μέσα σε ζώνες ή βραχιόλια )


Γανοθεραπείακαι ρευματοειδής αρθρίτιδα.
Γιατί η ένταξη της ρευματοειδής αρθρίτιδας στην συστηματική Γανοθεραπεία δίνει αξιόπιστη λύση ?Γιατί ως γνωστό και κλινικά αποδεδειγμένα το Ganoderma Lucidum:
     I.        Ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος ως προς την ροη του.
   II.        Εμπλουτίζει το αίμα με ιαματικά και θρεπτικά συστατικά βοηθώντας παράλληλα  και την μεταφορά του οξυγόνου σε όλα τα κύτταρα.
 III.        Έχει Ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.
 IV.        Έχει Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
   V.        Έχει Ισχυρή αντιθρομβωτική δράση.
 VI.        Τέλος δημιουργεί παράπλευρη μικρό κυκλοφορία σε περιοχές που χρόνια φλεγμαίνουν.
Ως αποτέλεσμα όλων αυτών στην ρευματοειδή αρθρίτιδα έχουμε.
     I.        Κάθετη αναχαίτιση της εξέλιξης του νοσήματος.
   II.        Απομάκρυνση της φλεγμονής σε σύντομο διάστημα.
 III.        Παυσίπονη οριστική δράση στην ρίζα του κακού και όχι απλής συγκάλυψης του.
Τη απαιτείται από τον ασθενή με την ένταξη του στην συστηματική Γανοθεραπεία.
     I.        Συνέπεια στο δασολογικό σχήμα που θα του οριστεί.
   II.        Υπομονή για το οριστικό αποτέλεσμα.
 III.        Επιμονή για την επίτευξη του στόχου.
Το μόνο που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει η συστηματική Γανοθεραπεία τον ασθενή είναι η περίπτωση του τελικού σταδίου της νόσου και ΟΧΙ ως προς τον πόνο που αυτός σίγουρα δεν θα υπάρχει, αλλά ως προς την επαναφορά των παραμορφωμένων άκρων.


 Όλοι αξίζουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέχρι τα βαθειά μας γεράματα.
 Πέρα αυτών θυμίζω ότι το Ganoderma Lucidum και στην συστηματική του λήψη βοηθά γενικότερα σώμα και οργανισμό να λειτουργούν φυσιολογικά.
Θα ήταν παράλειψη μου κλείνοντας να μην τονίσω ότι το Ganoderma Lucidumστερείται παρενεργειών εν' αντιθέσει των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτωνενάντια της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.  ( Στομάχι, νεφρούς, υπόφυση, επινεφρίδια, ήπαρ )
 
 
Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού.Φαρμακοποιός

Πόνοι στο σώμα: Ασκήσεις για το κάθε μέρος ξεχωριστά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
[image: http://www.iatropedia.gr/wp-content/uploads/2015/08/dyeu8iytr-666x399.jpg] Πολλές φορές μέσα στην ημέρα, μπορεί να νιώσουμε έναν πόνο ή ένα σφίξιμο σε διάφορα μέρη του σώματος, χωρίς σοβαρή αιτία, ενώ είναι κάτι που μπορεί να μας συμβεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε, ανεξάρτητα από το αν διάγουμε καθιστική ζωή (όπως οι περισσότεροι) ή αν είμαστε δραστήριοι. Τις περισσότερες φορές, τέτοιοι πόνοι στο σώμα εμφανίζονται στο γραφείο, όταν είμαστε καθιστοί και κάνουμε επαναληπτικές κινήσεις. Ευτυχώς, υπάρχουν τεχνικές που επικεντρώνονται σε κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά και με τις...περισσότερα »


ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάλληλα βότανα. Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων..συστήνοντας στόν ασθενή οπωσδήποτε καί κάποια συμπληρώματα διατροφής σέ σχέση μέ τήν διαφοροποίηση τής διατροφής του, λόγο τού προβλήματός υγεία τού ασθενούς... *Συμβουλή... * Τι προκαλεί το Φθόριο στις οδοντόκρεμες. *ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ... περισσότερα »

Γ Α Ν Ο Δ Ε Ρ Μ Α... DXN - bio ganoderma

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ * *Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν* *μεριμνήστε καί κάντε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας... * *ΤΗΛ:697.6892-975 ** Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/16-2-2012* γανοδερμα bio ganoderma ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ~ Ρυθμίζει την πίεση ~ Μειώνει την κακή χοληστερίνη ~ Μειώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα ~ Εξισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης ~ Βοηθά στην διαχείριση της απώλειας βάρους γανοδερμα. ~ Αναστρέφει τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας, του διαβήτη και της αρθρίτιδας. ~ Αποβάλλει τ... περισσότερα »


ακολουθήστε με... καί πιάστε δουλειά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
*Ξεπεράστε τώρα τήν κρίση... αντιδράστε στήν ανεργία καί ελάτε στό δικτυακό μάρκετινγκ νά κτίσουμε μαζί βήμα-βήμα μία πραγματικά επαγγελματική καριέρα μίας πρωτοποριακής επιτυχημένης πρότασης... Στήν αγορά υπάρχουν επιχειρήσεις καί επιχειρηματίες οί οποίοι θέλουν νά ξεπεράσουν τήν κρίση καί νά επιζήσουν... Γιά νά τό πετύχουν αυτό έχουν ανάγκη τό δικτυακό Μάρκετινγκ... Έχεις ίντερνετ ; είσαι στό δίκτυο λοιπόν, καί πρέπει νά τό εκμεταλλευθείς τώρα... Τηλεφωνήστε μου στό 697.6892-975 καί πάψτε νά γκρινιάζετε γιά τήν ανεργία.... * *ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ... περισσότερα »

ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΕΝΟΥΜΕ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Τα μυστικά όσων δεν αρρωσταίνουν* Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να μην υποφέρουν ποτέ από ασθένειες που στέλνουν εμάς τους υπόλοιπους κάτω από τα παπλώματα για μέρες. Oι γιατροί δεν έχουν ακόμα προσδιορίσει με σιγουριά τους τρόπους να παραμείνουμε υγιείς. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά στις συνήθειες όσων οι αρρώστιες δεν αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους και ας τις υιοθετήσουμε! ◊ *Προτιμούν τις φυσικές θεραπείες με βότανα* Μπορεί η δυτική ιατρική να καταφεύγει συνήθως στα φάρμακα ως μόνο τρόπο αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων υγείας, κανείς όμως δεν μπορεί να παραβλέψει το ρόλο ...περισσότερα »


O ΚΑΦΕΣ ΒΟΤΑΝΟ πού θεραπεύει - Εσείς Τι είδους καφέ πίνετε?

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Αν για εσάς ο καφές είναι μία καθημερινή απόλαυση και θέλετε να γίνει πια ο καλύτερος σύμμαχος για την υγεία σας, έχουμε τη λύση!Απολαύστε τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες του Ganoderma Coffee και απλά δείξτε σε όλους την υπεροχή της DXN! Ο Βασιλιάς των Βοτάνων Η επιστημονική έρευνα έχει επιβεβαιώσει τις ατελειώτες θετικές επιδράσεις του μανιταριού Γανόδερμα, όπως ότι καθαρίζει το αίμα, βοηθά στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην βελτίωση του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο. Το Γανόδερμα έχει συστατικά που βοηθούν στην εξομάλυνση της υπέρτασης ή της υπότασης. Αυτό οφ...περισσότερα »