Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΕΝΟΥΜΕ

O ΚΑΦΕΣ ΒΟΤΑΝΟ πού θεραπεύει - Εσείς Τι είδους καφέ πίνετε?

Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν  από τώ  θεραπεύειν, κάνετε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας... ΤΗΛ:697.6892-975 ** Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/16-2-2012
ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Αν για εσάς ο καφές είναι μία καθημερινή απόλαυση και θέλετε να γίνει πια ο καλύτερος σύμμαχος για την υγεία σας, έχουμε τη λύση!Απολαύστε τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες του Ganoderma Coffee και απλά δείξτε σε όλους την υπεροχή της DXN! Ο Βασιλιάς των Βοτάνων Η επιστημονική έρευνα έχει επιβεβαιώσει τις ατελειώτες θετικές επιδράσεις του μανιταριού Γανόδερμα, όπως ότι καθαρίζει το αίμα, βοηθά στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην βελτίωση του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο. Το Γανόδερμα έχει συστατικά που βοηθούν στην εξομάλυνση της υπέρτασης ή της υπότασης και όχι μόνο...περισσότερα »

Τα μυστικά όσων δεν αρρωσταίνουν
Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να μην υποφέρουν ποτέ από ασθένειες που στέλνουν εμάς τους υπόλοιπους κάτω από τα παπλώματα για μέρες. Oι γιατροί δεν έχουν ακόμα προσδιορίσει με σιγουριά τους τρόπους να παραμείνουμε υγιείς.
Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά στις συνήθειες όσων οι αρρώστιες δεν αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους και ας τις υιοθετήσουμε!
◊ Προτιμούν τις φυσικές θεραπείες με βότανα
Μπορεί η δυτική ιατρική να καταφεύγει συνήθως στα φάρμακα ως μόνο τρόπο αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων υγείας, κανείς όμως δεν μπορεί να παραβλέψει το ρόλο της φύσης. Πρώτος ο Ιπποκράτης είχε μιλήσει για τη δύναμη των φυτών και των βοτάνων που, χάρη στις ιδιότητές τους, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών. Το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο γανόδερμα βοηθάει άμεσα τον οργανισμό μας για φυσική θεραπεία! Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, αλλά και έρευνες πανεπιστημίων τα τελευταία 20 χρόνια δείχνουν ότι το γανόδερμα (φτάνει βέβαια να είναι πιστοποιημένο για την καθαρότητα του), βοηθά και επαναφέρει σταδιακά στα φυσιολογικά επίπεδα όλες τις λειτουργίες του οργανισμού. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως θα πρέπει να προμηθευτούμε όποιο βότανο γανόδερμα υπάρχει στην αγορά για να παραμείνουμε υγιείς. Στη χώρα μας μόνο η DXN έχει τις πιστοποιήσεις ISO 14001 & ΕΟΦ αλλά και το γανόδερμα των 18 ημερών (ganoderma GL) που συνδυάζοντας το με το ώριμο ganoderma RG 3 μηνών έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας σωστά! Σαφώς το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα είναι βασική προϋπόθεση. Γιαυτό απευθυνόμαστε σε άτομα που έχουν βαθιά γνώση και εμπειρία στο γανοδερμα και σε δοσολογίες.
◊ Κάνουν συχνά αποτοξίνωση
Πολλά από τα χημικά που χρησιμοποιούνται σήμερα, όπως π.χ. οι διοξίνες και τα PCBs, δεν υπήρχαν στο περιβάλλον τον προηγούμενο αιώνα. Ίσως αυτή να είναι και η αιτία που τις τελευταίες δεκαετίες έχουν αυξηθεί τα ποσοστά εμφάνισης ασθενειών (π.χ. καρκίνων) που σχετίζονται με την έκθεση σε τοξικές ουσίες, λένε οι ειδικοί. Το γανόδερμα βοηθάει άμεσα να απαλλαγούμε από τα συσσωρευμένα στο σώμα μας χημικά. Μοναδικό όφελος για την υγεία μας, αλλά και θωρακίζουμε τον οργανισμό από κάθε παθογόνο παράγοντα.
◊ Διατηρούν την ισορροπία του pH τους
Το σώμα είναι υγιές όταν διατηρεί την αλκαλική/όξινη ισορροπία του (το pH) σε κανονικά επίπεδα (ουδέτερο είναι το 7). Αν τα επίπεδα του pH είναι χαμηλότερα από το μέσο όρο, εμφανίζονται συμπτώματα (π.χ. αίσθημα κόπωσης, στομαχικά προβλήματα). καταναλώνοντας καθημερινά ganoderma lucidum και φυσικά εμπλουτίζοντας τη διατροφή μας με λαχανικά, περιορίζουμε τον κίνδυνο να υπάρχει αυξημένο όξινο περιβάλλον στο σώμα και θωρακίζουμε την υγεία του οργανισμού μας....
Καθημερινά σέ θεραπεύει ο καφές γανόδερμα – κρύος ή ζεστός
Απολαύστε τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες του
Ο καφές με γανόδερμα (ganoderma coffee) είναι ιδανικός για αδυνάτισμα, γιατί τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχει το γανόδερμα, ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού (αντιοξειδωτική προστασία) και προσφέρουν άμεση αποτοξίνωση.
Καταναλώνοντας καθημερινά 1 καφέ με γανόδερμα, εξασφαλίζουμε στον οργανισμό μας τα απαραίτητα στοιχεία αυτών των ουσιών, που παρέχουν πράγματι προστασία, και απώλεια βάρους.
Περιέχει 60% καθαρό πιστοποιημένο γανόδερμα.

Το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ είναι ένα από τα Προσαρμογόνα βότανα Ένα από τα μυστήρια της φύσης!
Ένα πολύτιμο συστατικό του ganoderma lucidum είναι τα τριτερπένια, μία κατηγορία των οποίων αποτελούν τα γανοδερικά οξέα. Τα γανοδερικά οξέα μειώνουν την πίεση του αίματος καθώς και την LDL-χοληστερόλη. Μελέτες έχουν δείξει πως τα οξέα αυτά ανακουφίζουν από τις κοινές αλλεργίες, παρεμποδίζοντας την απελευθέρωση ισταμίνης, βελτιώνουν τη διαθεσιμότητα του οξυγόνου, καθώς και τη λειτουργία του ήπατος. Τα τριτερπένια είναι πολύ πικρά στη γεύση και το γεγονός αυτό χρησιμοποιείται σαν μέτρο καθορισμού της περιεκτικότητάς τους στο προϊόν.
Ένα από τα μυστήρια της φύσης είναι τα προσαρμογόνα βότανα. Πρόκειται για βότανα τα οποία προσφέρουν στον οργανισμό ακριβώς αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή. Για παράδειγμα, ένα προσαρμογόνο κατάλληλο για την αρτηριακή πίεση, μειώνει τα επίπεδά της στους υπερτασικούς, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αυξήσει την τιμή της σε άτομα με χαμηλή πίεση. Αντίστοιχα, ένα προσαρμογόνο που ενδείκνυται για την καταπολέμηση της χοληστερίνης, είναι ικανό να αυξήσει την «καλή» χοληστερόλη, χωρίς παράλληλη αύξηση της «κακής».
Μόνο 300 βότανα έχουν αναγνωριστεί στη φύση ως προσαρμογόνα (βότανα), με κορυφαίο το Ganoderma Lucidum , το οποίο βοηθά τόσο το ανοσοποιητικό, όσο και το νευρικό σύστημα, το καρδιαγγειακό και στην χοληστερόλη, την παχυσαρκία, το σάκχαρο, την εμμηνόπαυση και αρθρίτιδα, την υπέρταση και υπόταση, τις αλλεργίες και το άσθμα, και τέλος δυναμώνει και ενισχύει τον οργανισμό για να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα. Στοιχεία που σχετίζονται με την δράση του Ganoderma Lucidum, αναφέρονται αναλυτικά στην διεθνή βιβλιογραφία και υποστηρίζονται με πολλές κλινικές μελέτες.
Πηγή άρθρου: Α.Π.Θ. ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ...πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάληλα βότανα. Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων... *Συμβουλή... Αλλάζουμε, για να γεράσουμε υγιείς...* Δεν χρειάζεται να είμαστε γιατροί για να γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι πλέον στις μέρες μας ζούμε περισσ... περισσότερα »

Γ Α Ν Ο Δ Ε Ρ Μ Α... bio ganoderma

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ * *Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν* *μεριμνήστε καί κάντε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας... * *ΤΗΛ:697.6892-975 ** Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/16-2-2012* γανοδερμα bio ganoderma ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ~ Ρυθμίζει την πίεση ~ Μειώνει την κακή χοληστερίνη ~ Μειώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα ~ Εξισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης ~ Βοηθά στην διαχείριση της απώλειας βάρους γανοδερμα. ~ Αναστρέφει τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας, του διαβήτη και της αρθρίτιδας. ~ Αποβάλλει τ... περισσότερα »


 Ο  Dato' dr. Lim  Siow Jin...    Ο  Ιδρυτής   της  DXN  ΣΤΗΝ  ΜΑΛΑΙΣΙΑ...

Η DXN ιδρύθηκε από τον Dato' Dr. Lim Siow Jin (η λέξη Dato' είναι ο Μαλαισιανός τίτλος ευγένειας), απόφοιτο του διακεκριμένου Ινδικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας, το 1993. Το βαθύ ενδιαφέρον του για τα οφέλη των μανιταριών στην ανθρώπινη υγεία τον οδήγησε στο θαυμαστό Γανόδερμα ή αλλιώς Lingzhi . Έτσι ξεκίνησε μια έρευνα για την μέγιστη αξιοποίηση αυτού του Βασιλιά των Βοτάνων, ώστε να ωφελήσει στο μέγιστο όσους επιθυμούν να παραμείνουν υγιείς.

http://www.dxn2u.com/business/images/slider/static-dynamic-plan.jpg

Σχετικά με τη DXN


Gyár
Έχοντας την έδρα της στη Μαλαισία, η DXN ζει με βάση συγκεκριμένες αξίες στην καθημερινή της λειτουργία. Αυτές οι αξίες είναι : “One Dragon (Ένας Δράκος)”, “One World One Market (Ένας Κόσμος μία Αγορά)” και “One Mind ( Μία Σκέψη)”. Η DXN είναι αφοσιωμένη στην προσκόλληση σε αυτές τις αξίες σε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού της μοντέλου, από την Καλλιέργεια και την Επεξεργασία μέχρι την Προώθηση και Διανομή των εμπλουτισμένων με Γανόδερμα προϊόντων της απευθείας στους καταναναλωτές. Αυτή η διαδικασία έχει αποφέρει στη DXN παγκόσμια αναγνώριση για το σύστημα διαχείρισης τεχνολογίας αιχμής, την Έρευνα και την Ανάπτυξη, και τα τελικά προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα στην παγκόσμια αγορά σήμερα.

"One Dragon"


Ολόκληρη η διαδικασία - παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση και διανομή λαβαίνει χώρα απολειστικά από την Εταιρεία κάτω από τους αυστηρότερους ελέχους ποιότητας.

"One World One Market"

Κάθε εγγεγραμένο μέλος απολαμβάνει bonus από τους συνεργάτες του σε όλο τον κόσμο με μία συμμετοχή.

"One Mind"


Η εταιρεία και οι συνεργάτες είναι συγκεντρωμένοι γύρω από την ίδια σκέψη: να κάνουν business με τη DXN.

Καλλιέργεια του Μανιταριού


Η φάρμα με Γανόδερμα της DXN είναι διεθνώςαναγνωρισμένη για τα μοναδικά χαρακτηριστικά της καλλιέργειας που αποφέρει Γανόδερμα πολύ υψηλής ποιότητας.

Τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της είναι τα εξής:

  • Κατάλληλο Κλίμα - Θερμό και υγρό περιβάλλον, με θερμοκρασίες μεταξύ 26oC και 27oC.
  • Καθαρό Νερό - με pH που διατηρείται συνεχώς μεταξύ 7.0 και 7.9.
  • Καθαρός Αέρας - Οι φάρμες έχουν χωροθετηθεί μακριά από πυκνοκατοικημένες και από μολυσμένες περιοχές. Διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από τοξίνες.
  • Ογανική Καλλιέργεια - Χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά όπως άχυρο ρυζιού και πριονίδι αντί για λιπάσματα, εντομοκτόνα και φυτοφάρμακα. Με αυτή τη μέθοδο παράγονται πάνω από 200 κύρια και δευτερεύοντα συστατικά, όπως ένζυμα, συνένζυμα, αμινοξέα, βιταμίνες, υδατάνθρακες και διάφορα ιχνοστοιχεία. Όλα αυτά συντελούν στη βελτιστοποίηση της ποιότητας, τη μεγιστοποίηση της ποσότητας, την ανάπτυξη και την αντοχή στα παράσιτα των καλλιεργειών μας.
  • Μέθοδος Καλλιέργειας Ιστού - ένα εκατομμύριο τεμάχια Γανόδερμα παράγονται από ένα και μοναδικό, ύψιστης ποιότητας μητρικό φυτό.
  • Διευθέτηση με Αιώρηση - χρησιμοποιείται για την αποφυγή της διάχυσης ανεπιθύμητων συστατικών στο Γανόδερμα. Εξασφαλίζεται τοσο η ανάπτυξη όσο και η ποιότητα του μανιταριού Γανόδερμα.


Ganoderma ültetvényΗ φάρμα της DXN με Γανόδερμα (ή Linghzi, στην Κινεζική γλώσσα) καταλαμβάνει μια έκταση 700 στρεμμάτων. Είναι η μεγαλύτερη φάρμα του είδους της στη Μαλαισία και η πρώτη που παρέλαβε το πιστοποιητικό MS ISO 14001:2004 από τους Lloyd´s Register Quality Assurance , τον Ιούλιο του 2000. Αυτό διασφαλίζει ότι όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την καλλιέργεια του μανιταριού Γανόδερμα πληρούν τις προδιαγραφές του προτύπου MS ISO 14001:2004 και συμμοφώνονται με τις απαιτήσεις που επιβάλλει το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Το Νοέμβριο του 2007, απονεμήθηκε στη φάρμα της DXN το πιστοποιητικό Malaysian Organic Scheme από το Υπουργείο Γεωργίας της Μαλαισίας, το οποίο πληροί τις προδιαγραφές πιστοποιημένης Οργανικής Φάρμας κατά MS 1529:2001.

Το φαρμακευτικό εργοστάσιο της DXN καλύπτει μια περιοχή πάνω από 34,000 τ.μ. και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην επεξεργασία του μανιταριού Γανόδερμα. Πρόκειται για το πρώτο εργοστάσιο του είδους του στη Μαλαισία και του έχει απονεμηθεί η πιστοποίηση TGA (Therapeutic Goods Administration) του υπουργείου υγείας της Αυστραλίας, ενώ έχει παραλάβει και πιστοποίηση MS ISO 9001:2000 από τους Lloyd’s Register of Quality assurance, το Σεπτέμβριο του 1999. Επίσης, είναι μεταξύ των πρώτων εταιρειών που παρέλαβαν το πιστοποιητικό GMP (Good Manufacturing practice) από το Εθνικό γραφείο Φαρμακευτικού Ελέγχου και το υπουργείο υγείας της Μαλαισίας.

Τα δύο εργοστάσια επεξεργασίας καφέ της DXN έχουν μια συνολική επιφάνεια πάνω από 42.000 τ.μ. και περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις για την παρασκευή ολόκληρης της σειράς τροφίμων και ροφημάτων μας.

SpirulinaΗ νέα μονάδα παραγωγής της DXN στεγάζει τα εργοστάσια παραγωγής καλλυντικών, χυμών και Ενζύμων. Έχουν όλα πιστοποίηση GMP από το Εθνικό γραφείο Φαρμακευτικού Ελέγχου και το υπουργείο υγείας της Μαλαισίας. Το εργοστάσιο μαζί με τα γραφεία της Διοίκησης έχουν συνολική επιφάνεια πάνω από 70.000 τ.μ.

Η DXN Marketing είναι η πρώτη εταιρία MLM στον κόσμο που υιοθέτησε το πρότυπο " Ενας Κόσμος, μία Αγορά", το οποίο επιτρέπει στους συνεργάτες από οποιαδήποτε χώρα να γίνουν απευθείας ανάδοχοι νέων συνεργατών τόσο τοπικά όσο και εκτός συνόρων. Η DXN είναι επίσης ο ηγέτης στην εξαγωγή MLM της Μαλαισίας.

Η Έρευνα και η Ανάπτυξη αποτελούν κύριες αποστολές της DXN όσον αφορά τη διασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας όλων των προϊόντων της. Οι επικεντρωμένες προσπάθειες της DXN στην έρευνα και την ανάπτυξη οδηγούν συνεχώς την εταιρεία στην παραγωγή προϊόντων με τα υψηλότερα διεθνή στάνταρ αλλά και όσο πιο κοντά στη φυσική τους προέλευση είναι δυνατόν.

One World One MarketΣτις 17 Ιουλίου 2006, το Εργαστηριακό τμήμα της DXN Holdings Bhd. αναγνωρίστηκε με το Πιστοποιητικό Διαπίστευσης MS ISO/IEC 17025 για την τεχνική του επάρκεια, το καθορισμένο πεδίο εφαρμογών και τη λειτουργία ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας του εργαστηρίου.

Η Έρευνα και η Ανάπτυξη δίνουν επίσης έμφαση στη μακροπρόθεσμη δέσμευση της DXN να τοποθετεί σε πρώτη προτεραιότητα τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και την ανθρώπινη υγεία σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

ακολουθήστε με... καί πιάστε δουλειά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Ξεπεράστε τώρα τήν κρίση... αντιδράστε στήν ανεργία καί ελάτε στό δικτυακό μάρκετινγκ νά κτίσουμε μαζί βήμα-βήμα μία πραγματικά επαγγελματική καριέρα μίας πρωτοποριακής επιτυχημένης πρότασης... Στήν αγορά υπάρχουν επιχειρήσεις καί επιχειρηματίες οί οποίοι θέλουν νά ξεπεράσουν τήν κρίση καί νά επιζήσουν... Γιά νά τό πετύχουν αυτό έχουν ανάγκη τό δικτυακό Μάρκετινγκ... Έχεις ίντερνετ ; είσαι στό δίκτυο λοιπόν, καί πρέπει νά τό εκμεταλλευθείς τώρα...*Τηλεφωνήστε μου στό 697.6892-975 καί πάψτε νά γκρινιάζετε γιά τήν ανεργία.... *ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ... περισσότερα »