Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

Αφαιρώντας έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ανάπτυξη του διαβήτη.

Αν έχετε διαβάσει τον τελευταίο καιρό τα ενημερωτικά μας, ξέρετε πώς το σιρόπι ζάχαρης και η υψηλής περιεκτικότητας φρουκτόζη καλαμποκιού (HFCS) μπορεί να καταστρέψει την υγεία σας. Τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι μια σημαντική πηγή αυτών των θανατηφόρων ουσιών ... που υπάρχουν μέσα στα ζαχαρούχα ποτά όπως τα αναψυκτικά που είναι οι χειρότεροι παραβάτες.

Μια ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο του Cambridge εντόπισε τα διατροφικά σχήματα 25.000 ανθρώπων για 11 χρόνια. Διαπίστωσαν ότι για κάθε αύξηση κατά 5% σε ημερήσιες θερμίδες από τα ζαχαρούχα ποτά, ο κίνδυνος των υποκειμένων για την ανάπτυξη διαβήτη αυξήθηκε κατά 18%.

Ο Δρ Νίτα Forouhi ήταν ο κύριος συγγραφέας της μελέτης. Λέει, "Ήμασταν σε θέση να μελετήσουμε τα ποτά, συμπεριλαμβανομένων του ζαχαρούχου αναψυκτικού σε τσάι ή καφέ, ζαχαρούχα ποτά γάλακτος, τεχνητά ζαχαρούχα ποτά και χυμοί ... Και να εξετάσουμε τι θα συνέβαινε αν είχαν αντικατασταθεί από το νερό."

Τι συνέβη λοιπόν;

Βρήκαν την αντικατάσταση αυτών των ζαχαρούχων αναψυκτικών με νερό ή καφέ, ή τσάι, βοήθησε να μειώσει τις βλαβερές πιθανότητες και να αντιμετωπιστεί αυτή η θανάσιμη ασθένεια. Και δεν ήταν κατά ένα ποσοστό ή δύο. Μιλάμε έως μείωση - 25%.

Αλλά πόσα από αυτά τα ποτά έπρεπε να κοπούν; Αυτό είναι το πιο συγκλονιστικό μέρος ...

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι μόνο με ανταλλαγή ένός ζαχαρούχου ποτού την ημέρα με ένα άλλο που δεν έχει ζάχαρη, είναι αρκετό για να δείτε αυτά τα αποτελέσματα.

Σκεφτείτε το ... χρειάζεται μόνο μια αύξηση 5% σε θερμιδική πρόσληψη από αυτά τα ποτά για να αυξήσει τον κίνδυνο σχεδόν 20%. Για 2.000 θερμίδες ημερησίως διατροφή ... μόλις 100 θερμίδες από αυτά τα ποτά είναι το μόνο που χρειάζεται. Ποιο είναι, λοιπόν αυτό που έχει 100 θερμίδες;

Λοιπόν, ένα κουτάκι Coca Cola έχει 140 calories. Αυτό είναι ακριβώς 1,5 φορές το ποσό που θα θέσει τον εαυτό σας σε κίνδυνο. Τώρα φανταστείτε έχοντας μερικά κουτιά την ημέρα ... Έχοντας ένα με κάθε γεύμα θα σας δώσει πάνω από τέσσερις φορές τον αριθμό αυτό. Και κοκ-ή οποιoδήποτε άλλο αναψυκτικό, μπορεί να είναι η μεγαλύτερη απειλή.

Έχουμε και άλλα παραδείγματα. Ένα ζαχαρούχο παγωμένο τσάι περιέχει 270 θερμίδες. Δροσιστείτε με ένα κουτάκι αναψυκτικού και θα σας δώσει περίπου 150 θερμίδες. Ακόμη ζαχαρούχοι χυμοί φρούτων-σε κουτί-μπορεί να έχουν πάνω από 200 θερμίδες ανά φιάλη, ανάλογα με την γεύση.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό ... αν και τα πλασάρουν σε διαφήμιση σαν φυσικά προϊόντα. Αυτά τα ποτά είναι μερικά από τα πιο επικίνδυνων ουσιών που μπορείτε να βάλετε στο σώμα σας. Αλλά να θυμάστε, η μείωση από μία μόνο μερίδα από αυτά την ημέρα ήταν αρκετή για να ρίξει τον κίνδυνο διαβήτη κατά 25%.

Τώρα φανταστείτε να τα κόψετε εντελώς. Αφαιρώντας έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες για την ανάπτυξη διαβήτη. Αλλά αυτό δεν είναι η μόνη λύση που μπορείτε να έχετε.

Προσθέτοντας τα προϊόντα όπως ο χυμός Νόνι της DXN μπορούν να βοηθήσουν την ομαλή ύπαρξη του σακχάρου στο αίμα. Ακόμη και κάτι τόσο απλό όσο το να πίνετε τον πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό χυμό Νόνι, αραιωμένο σε νερό ή με κάποιο φυσικό χυμό μπορούν να βοηθήσουν.

Για την καταπολέμηση του διαβήτη, χρησιμοποιούμε το Γανόδερμα της DXN, όπου είναι ένας άλλος φυσικός τρόπος για να κρατήσετε χαμηλά τον κίνδυνο, και να έχετε κάθαρση, εξισορρόπιση, οικοδόμηση και ανάπλαση του οργανισμού σας.

Με τα ροφήματα του καφέ με γανόδερμα χωρίς Ζάχαρη της DXN και του πράσινου τσαγιού με γανόδερμα της DXN, σας δίνετε η δυνατότητα να καλυτερεύετε την υγεία σας απλά πίνοντας το αγαπημένο σας ρόφημα.

Δοκιμάστε τα για καλύτερη πρόληψη-προστασία και καλή Υγεία.

Bioganoderma Health Team - Ινστιτούτο Φυσικής Θεραπείας

Γ Α Ν Ο Δ Ε Ρ Μ Α... DXN - bio ganoderma

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ * *Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν* *μεριμνήστε καί κάντε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας... * *ΤΗΛ:697.6892-975 ** Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/16-2-2012* γανοδερμα bio ganoderma ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ~ Ρυθμίζει την πίεση ~ Μειώνει την κακή χοληστερίνη ~ Μειώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα ~ Εξισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης ~ Βοηθά στην διαχείριση της απώλειας βάρους γανοδερμα. ~ Αναστρέφει τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας, του διαβήτη και της αρθρίτιδας. ~ Αποβάλλει τ... περισσότερα »

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ...π.Ιωάννης Γλιόγκος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάληλα βότανα. Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων... Συμβουλή... Αλλάζουμε, για να γεράσουμε υγιείς * Δεν χρειάζεται να είμαστε γιατροί για να γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι πλέον στις μέρες μας ζούμε περισσ... περισσότερα »