Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

«Η Κύπρος είναι τουρκική.... Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο ΟΗΕ για τα Βαρώσια»... το νέο παραλήρημα του Γκρίζου Λύκου Μπαχτσελί...!!!
* Όπως αναφέρει η Μαρία Ζαχαράκη στο 'Εθνος, ο εθνικιστής εταίρος της κυβέρνησης Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σε δήλωση που εξέδωσε για το θέμα της Κύπρου, προτρέπει τη διεθνή κοινότητα να αλλάξει στάση και να αποδεχθεί τα δύο κράτη στην Κύπρο.* «Η ύπαρξη δύο ξεχωριστών κρατών στην Κύπρο πρέπει τώρα να γίνει αποδεκτή από όλους. Ο στόχος της κατασκευής νέου προεδρικού μεγάρου και κτηρίου κοινοβουλίου, που ανακοινώθηκε από τον πρόεδρό μας στις 20 Ιουλίου 2021, δεν είναι για να ανεγερθεί νέο μπετόν, ούτε πρόκειται για μια νέα κατασκευαστική κίνηση, αλλά για να ανεγερθεί ένα ανεξ... διαβάστε περισσότερα
Αυστριακοί: «Ελλάδα και Τουρκία στο χείλος μιας ένοπλης σύγκρουσης»... λέει η Tiroler Tageszeitung
* Οι εντάσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας αυξάνονται και οι ειδικοί βλέπουν ότι οι δύο εταίροι του ΝΑΤΟ βρίσκονται ήδη στο χείλος μιας ένοπλης σύγκρουσης, γράφει η Tiroler Tageszeitung.* Η πρόσφατη παράδοση γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Rafale στην Ελλάδα, βάσει της συμφωνίας που υπέγραψε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον όμιλο Dassault, και την οποία χαρακτήρισε «επείγουσα» λόγω των συνεχιζόμενων εντάσεων με Τούρκους γείτονες, θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάσταση. Εκτός από τις εδαφικές διαφορές στο ανατολικό Αιγαίο, η σύγκρουση της Κύπρου ειδικότερα... διαβάστε περισσότεραStoxos newspaper

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ CNN: «Έρχεται σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας... Η ένταση θα εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Μεσόγειο»...!

[image: CNN: ''Έρχεται σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας-Η ένταση θα εξαπλωθεί σε ...] *Το αμερικανικό CNN International ανέφερε στο δελτίο του ότι ''οι δύο χώρες μέλη του ΝΑΤΟ (Ελλαδα-Τουρκία) βρίσκονται σε φάση πιθανής ''αντιπαράθεσης'' στην Ανατολική Μεσόγειο και ότι η σύγκρουση θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την περιοχή'', προκαλώντας φυσικά τεκτονικές αντιδράσεις.* Το CNN International, δημοσίευσε μια είδηση ​​που εξέφρασε την πιθανότητα για απότομη αύξηση της έντασης στην περιοχή λόγω... τουρκικών κινήσεων. "Η ένταση στα ύδατα της Ανατολικής Μεσογείου ανάμεσα σε συμμάχους το...περισσότερα »Stoxos newspaper 

Γαλλική ''ασπίδα'' σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο: ''Στείλαμε τα πλοία μας για να προστατεύσουμε τον Ελληνισμό''

*Στο πλευρό της Ελλάδας βρίσκεται ξεκάθαρα η Γαλλία. Το Παρίσι δεν πρόκειται να αφήσει τον Ερντογάν να κάνει ''παιχνίδι'' στην Α. Μεσόγειο, αυτό είναι ξεκάθαρο και μαζί με την Ελλάδα και την Αίγυπτο στήνουν ναυτικό τείχος στην Άγκυρα....* * Οι Γάλλοι στηρίζουν την χώρα μας, ενώ ήδη επισπεύδονται και οι διαδικασίες με τις FREMM. Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι η Ελλάδα έχει βρει τον σύμμαχό της, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι δεν θα θυσιαστεί κανείς για την χώρα μας, όταν η κατάσταση φθάσει στο έσχατο σημείο. Εξάλλου η Ελλάδα όποτε και εάν χρειαστεί μπορεί να ισοπεδώσει τις τουρκικές ΕΔ. *ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μήνυμα της Γαλλίας στην Τουρκία: Καμία απειλή κατά Ελλάδος και Κύπρου δεν θα γίνει ανεκτή

Παρίσι σε Άγκυρα: «Ουδεμία απειλή κατά της κυπριακής και ελληνικής κυριαρχίας θα γίνει αποδεκτή»] *Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρούνο Λεμέρ ενόψει της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στο Παρίσι στέλνει αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία για τον αγωγό Eastmed* Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης της Ελλάδας και της Κύπρου στέλνει στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρούνο Λε Μερ. «Ουδεμία απειλή κατά της κυπριακής και της ελληνικής κυριαρχίας θα γίνει αποδεκτή», προειδοποιεί ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακή... [image: περισσότερα »Stoxos newspaper

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ... Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ΑΓΡΙΑ!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΕΚΤΑΚΤΟ - Έρχεται πόλεμος στα Βαλκάνια: Οι ΗΠΑ στέλνουν ''μυστικά' βαρύ 'στρατιωτικό εξοπλισμό στο Δυρράχιο! Η αλβανική ιστοσελίδα «portalikuqezi», γράφει ότι *«έρχεται πόλεμος στα Βαλκάνια, εκατοντάδες θωρακισμένα οχήματα φορτώθηκαν το σούρουπο»,* επικαλούμενη βίντεο που τράβηξε ένας Αλβανός πολίτης τόσο στο λιμάνι του Δυρραχίου όσο και στην εθνική οδό. Αναφέρεται ότι έγινε γνωστό ότι οι Αμερικανοί έχουν δωρίσει 37 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία, αλλά το περιστατικό αυτό δείχνει ότι *έχουν στείλει και άλλον στρατιωτικό εξοπλισμό που δεν έχει δημοσιοποιηθεί.* Εικάζεται ότι έρχεται ... περισσότερα 

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ..! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ! ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ..!* *ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!* ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ! *ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...* ΕΠΙΒΙΩΣΗ SOS: Τι Πρέπει Να Κάνετε Σε Περίοδο Κρίσης Και Αποκλειστείτε Για Μεγάλο Χρονικό Διάστημα - Οδηγός Επιβίωσης - Αξίζει να το διαβάσετε και να το αποθηκεύσετε… * *Εισαγωγή* * Το να μας αποκλείσουν σε μία πόλη για ένα χρόνο σαφώς και είναι extreme σενάριο, αλλά η παρακάτω μαρτυρία έχει να κάνει με τον σχετικά πρόσφατο πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, κάτι ούτε παλιό ούτε μακρινό... περισσότερα 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ''ΜΠΑΜ'': Έτοιμοι οι Τούρκοι να κλείσουν το Βόσπορο!

Μέγα σχέδιο πρόκλησης στην Ρωσία από την Ουκρανία έχουμε σε εξέλιξη στην Μαύρη Θάλασσα, με προτροπή των ΗΠΑ, το οποίο αφορά αίτημα για κλείσιμο των στενών του Βοσπόρου με τη απαιτούμενη εντολή βέβαια του Ερντογάν. Πρόκειται σαφώς για σχέδιο των ΗΠΑ μέσω του πλήρως ελεγχόμενου ουκρανικού καθεστώτος με το οποίο «ζητείται» η υποταγή Ερντογάν στα κελεύσματα της Ουάσιγκτον αλλιώς οι επιπτώσεις θα είναι πραγματικά «σκληρές”. Η Ουκρανία ετοιμάζει επίσημο αίτημα στην Τουρκία για να κλείσει ο Βόσπορος, (Στενά των Δαρδανελίων), για τα ρωσικά πολεμικά ναυτικά πλοία. Ο Ουκρανός αντιστράτηγος I... περισσότερα »


Nά αποφεύχθη οποιαδήποτε κάλπικη διαπραγμάτευση πού θά επιδιώξουν οί Γερμανοτσολιάδες     με απώτερο σκοπό να κάνουν δώρο στην Τουρκία οι σύμμαχοί μας<ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ> 

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι Γερμανοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Τουρκία που είναι πιστός της σύμμαχος για να σώσουν την κατάσταση. 
Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η ελληνική οικονομία θα καταρρεύσει το ίδιο και οι τράπεζες της .
Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η Ελλάδα θα βγει εκτός Ε.Ε. και Ευρωζώνης DE FACTO και η όποια χρεοκοπία των τραπεζών θα χρεωθεί στον πόλεμο και όχι στο Ευρώ.
Το σχέδιο είναι μεγαλοφυές διότι είναι απλό.
Εξάλλου και ο άλλος σύμμαχος της Γερμανίας, η Ρωσία, θέλει κάτι τέτοιο.
Η Ρωσία θέλει την Ελλάδα και Κύπρο υπό την τουρκική κυριαρχία διότι έτσι εξασφαλίζει την ελεύθερη διέλευση στο Αιγαίο και ακυρώνει τον αγωγό east med ο οποίος θα είναι ένας υποθαλάσσιος αγωγός που θα ενώνει τα ισραηλινά-Αιγυπτιακά -Κυπριακά και Ελλαδικά κοιτάσματα και που θα καταστήσει την Ευρώπη ενεργειακά ανεξάρτητη απο την Ρωσία.
Οι Ελληνικές τράπεζες έχουν χρεοκοπήσει.
Το τέλος των μνημονίων μέσα στο 2018 τις βρίσκει σε χειρότερη κατάσταση.
Τα πάνω από 100 δις μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ανάλογη μείωση των καταθέσεων, ο συνεχής δανεισμός απο τον ELA μόνο και μόνο για να υπάρχουν λεφτά για τα ΑΤΜ και τις καθημερινές συναλλαγές, τα capital controls, η πτώση των μετοχών τους είναι μόνο μερικά από τα σημάδια.
Οι ελληνικές τράπεζες καλούνται να διορθώσουν όλα τα παραπάνω σε μερικούς μόνο μήνες μέσα στο 2018 οπότε και λήγει το πρόγραμμα των μνημονίων και αρχίζει άλλο με τη διαφορετική βιτρίνα της επιτήρησης.
Όταν οι τράπεζες στην Ελλάδα χρεοκοπήσουν ο αντίκτυπος στο Ευρώ θα είναι κολοσσιαίος. Οι διεθνείς αγορές δεν απομονώσουν την χρεοκοπία ως ελληνική υπόθεση αλλά ως υπόθεση της Ευρωζώνης.
Ο Κινέζος hedgefund επενδυτής δεν θα δει μια χρεοκοπία της eurogrekobourdabank, αλλά μια χρεοκοπία εντός της ζώνης του Ευρώ με αποτέλεσμα αυτό να χάσει την αξία του σε δύο δευτερόλεπτα.
Οι Γερμανοί δεν μπορούν να αφήσουν να συμβεί αυτό διότι θα καταρρεύσει και η δικιά τους οικονομία.
Όπως δεκάδες φορές έχει γράψει το hellenic sunnrise 2 ο ναζιστής Σόιμπλε είχε πολλές φορές προσπαθήσει να διώξει την Ελλάδα απο το Ευρώ αλλά την μια τον απείλησε η Κίνα που δεν ήθελε ο Πειραιάς που της ανήκει να βγει εκτός  ευρωζώνης και μια οι ΗΠΑ που δεν ήθελαν την Ελλάδα να καταφύγει στην Ρωσία
Ωστόσο ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι Γερμανοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Τουρκία που είναι πιστός της σύμμαχος για να σώσουν την κατάσταση.
Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η ελληνική οικονομία θα καταρρεύσει το ίδιο και οι τράπεζες της .
Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η Ελλάδα θα βγει εκτός Ε.Ε. και Ευρωζώνης DE FACTO και η όποια χρεοκοπία των τραπεζών θα χρεωθεί στον πόλεμο και όχι στο Ευρώ.
Το σχέδιο είναι μεγαλοφυές διότι είναι απλό.Εξάλλου και ο άλλος σύμμαχος της Γερμανίας, η Ρωσία, θέλει κάτι τέτοιο.
Η Ρωσία θέλει την Ελλάδα και Κύπρο υπό την τουρκική κυριαρχία διότι έτσι εξασφαλίζει την ελεύθερη διέλευση στο Αιγαίο και ακυρώνει τον αγωγό east med ο οποίος θα είναι ένας υποθαλάσσιος αγωγός που θα ενώνει τα ισραηλινά-Αιγυπτιακά -Κυπριακά και Ελλαδικά κοιτάσματα και που θα καταστήσει την Ευρώπη ενεργειακά ανεξάρτητη απο την Ρωσία.
Ρωσία και Γερμανία είναι εμπορικοί εταίροι με άρρηκτους δεσμούς αλληλεξάρτησης.
Ρωσία και Τουρκία είναι επίσης σύμμαχοι τα τελευταία δύο χρόνια.Τουρκία και Γερμανία είναι σύμμαχοι απο την εποχή της Αρμενικής και Ελληνoποντιακής γενοκτονίας που έγινε με την καθοδήγηση τω Γερμανών συμβούλων.
Η Γερμανία με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο θα ξεφορτωθεί την Ελλάδα και τους κινδύνους που έχει για το ευρώ αλλά θα πρέπει να βρει μια εναλλακτική για τον αγωγό east med που θα χάσει.
Η Γερμανία για να σώσει το Ευρώ και την DEUTSCHΕ BANK θα πρέπει να ξεχάσει τον αγωγό east med και να παραμείνει εξαρτημένη απο την Ρωσία.
Οι ΗΠΑ θέλουν να σωθεί το Ευρώ αλλά θέλουν και τον east med διότι έτσι θα απεξαρτήσουν την Ευρώπη απο την Ρωσία όπως δεκάδες φορές έχει γράψει το hellenic sunnrise 2 .
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα όμως.
Μια κατάρρευση του Ευρώ θα οδηγήσει όλο τον κόσμο σε μια κρίση χειρότερη από αυτή του 2008 κάτι που θα επιταχύνει την έλευση του Γ΄ΠΠ για τον οποίο ούτε οι ΗΠΑ ούτε η Ρωσία και η Κίνα είναι έτοιμες.
Η τελευταία προθεσμία που δίνεται σε Γερμανία και ΗΠΑ για να αποφασίσουν είναι μέχρι το τέλος Μαΐου 2018 οπότε και θα έχουν τα νέα αποτελέσματα των δήθεν προσπαθειών των τραπεζών να δείξουν ότι μπορούν τουλάχιστον να επιδείξουν κάποια δυναμική προς την κατεύθυνση το μαζέματος των 100 δις δανείων που δεν εξυπηρετούνται, κάτι το οποίο είναι αδύνατο.
Όλες οι πολεμικές επιχειρήσεις αρχίζουν τέλος άνοιξης -αρχή καλοκαιριού. Η Τουρκία θα καταλάβει ελληνικά εδάφη απο τα οποία θα αποσυρθεί μετά από μακρές διαβουλεύσεις διατηρώντας όσα νησιά του Αιγαίου θέλει.
Η οικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα θα έχει σταματήσει, οι εισαγωγές και εξαγωγές το ίδιο.
Η Ελλάδα μπορεί να συρθεί σε βαρύ θερμό επεισόδιο όπως δεκάδες φορές έχει γράψει το hellenic sunnrise 2, ή σε πόλεμο και κατάληψη εδαφών της που θα οδηγήσουν σε μήνες διαπραγματεύσης υπό την πίεση της ήττας και με την σειρά τους θα οδηγήσουν οχι μόνο στην συνεκμετάλλευση του Αιγαίου αλλά και μεσοπρόθεσμα σε συνομοσπονδία με την Τουρκία.
Τα κοιτάσματα σε Αιγαίο και Κύπρο είναι απλά τεράστια για να τα αγνοήσει η Τουρκία η οποία και παρόλο το μέγεθος της δεν διαθέτει κοιτάσματα. Στο διεθνές δίκαιο η ΑΟΖ ή τέλος πάντων η κυριαρχία και τα δικαιώματα ενός παράκτιου κράτους ορίζονται στα 200 μίλια .
Εάν αυτό το κράτος έχει θαλάσσια σύνορα με άλλο πολύ πριν την γραμμή των 200 μιλίων τότε η διεθνής πρακτική διαιτησίας απο τα αρμόδια δικαστήρια πάντοτε ορίζει ότι η κυριαρχία των κρατών και τα θαλάσσια σύνορα ορίζονται στην μέση της απόστασης μεταξύ των δύο ακτογραμμών.
Αυτό θα αποφασίσει το δικαστήριο της Χάγης εάν ποτέ καταφευγαμε και αυτό θέλει η Τουρκία.
Με άλλα λόγια η ΄΄διεθνής κοινότητα΄΄ βλέπει ήδη με καλό μάτι την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.
Γιαυτό και η Τουρκία πιέζει με κάθε τρόπο για ένοπλη αναμέτρηση η οποία αναγκαστικά θα μας σύρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όπου σύμφωνα με τα παραπάνω θα επιδικασθεί η συνεκμετάλλευση.
Η Κύπρος δεν αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα διότι η ΑΟΖ της εκτός απο τα βόρεια μπορεί να ορισθει στα προβλεπόμενα 200 μίλια και έξαλλου όπου αυτή συγκρουσθεί με την ΑΟΖ Αιγύπτου και Ισραήλ υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για να ελπίζει σε μια συμφωνία και συνεννόηση χωρίς τον κίνδυνο ένοπλης σύρραξης .
Η Κύπρος έχει να αντιμετωπίσει την τουρκική προκλητικότητα όπως πχ τα τελευταία επεισόδια στο οικόπεδο Νο 3 όπου η ΕΝΙ και το γεωτρύπανο της εκδιώχθηκαν απο 6 τουρκικές φρεγάτες αλλά μπορεί να κινητοποιήσει όλα τα διπλωματικά μέσα και την διεθνή κοινότητα και να κερδίσει εφόσον οι αιτιάσεις των Τούρκων είναι αστήρικτες σχετικά με την ΑΟΖ μιας και στα νότια της Κύπρου η κυπριακή ΑΟΖ δεν έχει καμία σχέση με τις ακτές της Τουρκίας.
Τελευταία μάλιστα στην Κύπρο ανώτερος κληρικός βγαίνει στις τηλεοράσεις και ισχυρίζεται πως γνωρίζει ότι η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα και ότι θα καταλάβει δύο νησιά τα οποία αυτός γνωρίζει αλλά δεν μας λέει.
Για την Κύπρο ο κληρικός αυτός λέει ότι όχι μόνο δεν κινδυνεύει αλλά ότι τα στρατεύματα κατοχής θα αποχωρήσουν οικειοθελώς και ότι το κυπριακό θα λυθεί χωρίς περαιτέρω ενέργειες.Ως πηγή των πληροφοριών αυτών ο Κύπριος κληρικός επικαλείται τις ΄΄΄΄προφητείες΄΄ .
Είναι πιθανόν οι Ρώσοι οι οποίοι γνωρίζουν ότι θα γίνει θερμό επεισόδιο Τουρκίας-Ελλάδας να έχουν πείσει τον κληρικό ότι θα μεσολαβήσουν στην Τουρκία να αποσύρει τις δυνάμεις κατοχής και σε αντάλλαγμα να πάρει δύο ελληνικά νησιά.
Είναι επίσης πιθανό ο κληρικός να περιμένει ότι θα αναλάβει την προεδρία ως άλλος Μακάριος.
Οι προφητείες που επικαλείται εξάλλου αποτελούν εφεύρημα των Ρώσων που απο το 2000 μέσω πρακτόρων τους στην Ελλάδα με τηλεοπτικές εκπομπές και εκδοτικους οίκους διακινούν δήθεν προφητείες οι οποίες θέλουν την Ελλάδα να δέχεται πλήγμα απο την Τουρκία και την Ρωσία να τρέχει προς βοήθεια της
Οι δήθεν προφητείες αυτές είναι εάν παλιό κόλπο της KGB για την χειραγώγηση των μαζών και λέγονται ΄΄αυτοεκπληρούμενες΄΄ .
Η Ελλάδα είναι μόνη της .



Φωτογραφία


  • Φωτογραφία προφίλ του χρήστη πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος

    κοινοποιήστε-ενημερώστε-μεταδώστε
    Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
    πατέρας Ιωάννης Αγ.Παρασκευή...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ..... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΣΟΚ! Ο ΟΗΕ υπέρ της ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ διαγραφής χρέους Η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη δημιουργία ενός νομικού πλαισίου σχετικά με τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους, που έγινε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, καθώς η κυβερνώσα συμμορία και το υπόλοιπο πολιτικό σκυλολόι τους, έκριναν πως το θέμα δεν τους αγγίζει βεβαίως-βεβαίως ή, ακόμα χειρότερα, αυτές ήταν, απλά, οι εντολές που έλαβαν από τα αφεντικά τους και σαν πιστά πολιτικά αρχικοπρόσκυλα που είναι, υπάκουσαν κουνώντας δουλικά την ουρά τους. Στην ψηφοφορία απείχαν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός ... περισσότερα »


ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; *Λοιπόν κ. Αλέξη Τσίπρα και κ. Πάνο Καμμένο, τι θα κάνετε γι' αυτο το θέμα;;;* *Θα σας πιέζουμε συνέχεια ως Έλληνες, που δεν ανήκουμε πουθενά ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, διότι τα έχετε Υποσχεθεί προεκλογικά και οφείλετε να τα κάνετε πράξεις!* *Όχι. Δεν σας στηρίζουμε και δεν ανήκουμε πουθενά Ιδεολογικά, όσο δέν κάνετε ότι υποσχεθήκατε καί πού αυτάζητάμε ως Έλληνες, να κατηγορηθούν όσοι υπέγραψαν τα Μνημόνια με Ειδικά Δικαστήρια για την Εσχάτη Προδοσία και Διεθνή Λογιστικός Έλεγχος και μετά η Διαγραφή του ψεύτικου Χρέους.* * Δε θέλουμε Διαπραγμάτευση για μείωσηή ε...περισσότερα »