Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Δείτε πως το σύστημα μας κατευθύνει απόλυτα ...παίζοντας με το μυαλό μας

Το σύστημα μεταδίδει με πολύ καλά μελετημένο τρόπο συγκεκριμένες ειδήσεις, με συγκεκριμένη περιγραφή... ώστε να πετύχει να μας δημιουργήσει συγκεκριμένο συναίσθημα. Το συγκεκριμένο συναίσθημα θα ακολουθήσει και συγκεκριμένη αντίδραση που το σύστημα θα εκμεταλλευτεί, φυσικά εις βάρος μας.

Με λίγα λόγια μας κατευθύνουν απόλυτα ...παίζοντας με το μυαλό μας. Έχουμε προβλέψιμη συμπεριφορά κι έτσι μας σπρώχνουν προς την κατεύθυνση που βολεύει το σύστημα και καταστρέφει εμάς.
Και για να τραβήξουμε οικειοθελώς προς τον γκρεμό και την αυτοκαταστροφή, για να βγάλουμε δηλαδή τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια, πρέπει να μας παραπλανούν ασταμάτητα, να δεχόμαστε λανθασμένες οδηγίες, να μας δίνουν συνεχώς ψεύτικες ή συγκεκριμένες πληροφορίες, ώστε με λανθασμένα δεδομένα να βγάλουμε λανθασμένο συμπέρασμα και πρακτικά να βλάψουμε τους εαυτούς μας, νομίζοντας ότι θα τους ωφελήσουμε. Να ψάχνουμε το φως και τελικά να ψηφίζουμε αυτούς που μας κόβουν το ρεύμα.
Θα πετύχει το σύστημα να αηδιάσουμε από μία κυβέρνηση, ώστε να συναινέσουμε σε αλλαγή κυβέρνησης ...και τελικά θα βρουν ευκαιρία να μας βάλουν νέους φόρους και να φάνε νέες μίζες εκμεταλλευόμενοι την περίοδο του αρχικού σοκ... που αυτοί αποκαλούν ...«φρέσκια εντολή».
Ο χρόνος που απαιτείται για να συνειδητοποιήσουμε ότι μας εξαπάτησαν, δηλαδή οι πρώτοι μήνες μίας νέας κυβέρνησης ...είναι ο μοναδικός χρόνος που το σύστημα έχει τη χρυσή ευκαιρία να περάσει νέους ληστρικούς φόρους και να μας αφαιρέσει ελευθερίες χωρίς να δεχτεί πιέσεις, χωρίς αντιδράσεις, χωρίς καν πολιτικό κόστος.
Η «φρέσκια εντολή» είναι η χρυσή ευκαιρία για μεγάλες κομπίνες και στέρηση ελευθεριών.
Και για να ανανεώνουν συνεχώς αυτόν τον χρόνο ...χρειάζεται να πηγαίνουμε συχνά σε εκλογές με την ελπίδα να γλιτώσουμε.
Και κάθε φορά το σύστημα φροντίζει να μας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα για τους προηγούμενους και θετικά για τους επόμενους ...που τελικά είναι όλοι από την ίδια σκατένια πάστα και υπηρετούν όλοι τα ίδια ξένα συμφέροντα.
Για να μας δημιουργηθεί τεχνητά οποιαδήποτε πεποίθηση ή ψευδαίσθηση για πρόσωπα και πράγματα με τα οποία δεν έχουμε καμία φυσική επαφή και γνώση... το σύστημα μας παρέχει ολοήμερη δωρεάν, εύκολη κι εντυπωσιακή «ενημέρωση»... γιατί ακριβώς πρέπει να μας δημιουργήσει ...ΕΝΤΥΠΩΣΗ, δηλαδή να τυπώσουμε κάτι καλά στο μυαλό μας και μετά να πράξουμε δεόντως.
Μόνο που δεν πρόκειται για ενημέρωση αλλά για προπαγάνδα, για μισές αλήθειες, μπόλικα ψέμματα κι υπερβολές. Κι όλα αυτά με σκοπό να πετύχουν τη δημιουργία συγκεκριμένων συναισθημάτων.
Όντας σε κατάλληλη συναισθηματική κατάσταση ...βάζουμε πολύ εύκολα το χέρι στην τσέπη να στείλουμε λεφτά σε μία μαϊμού-ΜΚΟ, βρίσκουμε πολύ λογικό να πολεμούν Αμερικανοί στην Κορέα, να ισοπεδώνεται το ΙΡΑΚ, η Γιουγκοσλαβία, η Λιβύη κι η Συρία από το ΝΑΤΟ.
Αν πετύχει το σύστημα να φοβηθούμε τους Τούρκους... εμείς θα συναινέσουμε να μας φορτώσουν 30 Δισεκατομμύρια νέα δάνεια για παλιοσίδερα.
Αν πετύχει το σύστημα να συγκινηθούμε από την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και αν μας τρομοκρατήσει ότι χάνονται οι διορίες και ότι θα ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί και θα ρεζιλευτούμε παγκοσμίως... εμείς θα συναινέσουμε να μας φορτώσουν άλλα 30 Δισεκατομμύρια νέα δάνεια για εικονικά έργα με απευθείας ανάθεση.
Το σύστημα χτίζει στο κεφάλι μας ένα άυλο συναίσθημα τρόμου ώστε να μας πείσει να βάλουμε εμείς το χέρι στην τσέπη επειγόντως και να του μεταβιβάσουμε οικειοθελώς τον ιδρώτα μας, μέρος της περιουσίας μας ή τις ελευθερίες μας ...για να απαλλαγούμε από αυτό το συναίσθημα τρόμου.
Το σύστημα φροντίζει να μας εθίσει στο συναίσθημα και σε όλη μας τη ζωή δίνουμε μετρητά κι αγοράζουμε συναίσθημα. Όπως ακριβώς οι ναρκομανείς... δίνουν λεφτά και παίρνουν μία ναρκωτική ουσία για να νιώσουν ή να περάσουν καλά.
Αγοράζουμε κι εμείς την καλοπέρασή μας την οποία προκαλεί επίσης μία ναρκωτική ουσία, μόνο που την παράγει ο ίδιος μας ο εγκέφαλος.
Αναζητούμε απεγνωσμένα τον τρόπο και τις περιστάσεις ώστε να υποχρεώσουμε τον εγκέφαλό μας να εκκρίνει αυτή την ουσία για να νιώσουμε το συγκεκριμένο συναίσθημα ικανοποίησης.
Όλα τα έξυπνα λαμόγια πλουτίζουν πουλώντας συναίσθημα ή ελπίδα, αέρα κοπανιστό δηλαδή, με αντάλλαγμα αποκλειστικά χρήματα ...δηλαδή ιδρώτα κι αίμα.
Πάμε σε συναυλίες, πληρώνουμε μετρητά και παίρνουμε άυλο συναίσθημα από κάποιους καλλιτέχνες, που ποτέ δεν θα τραγουδούσαν χωρίς τα λεφτά μπροστά. Καλλιτέχνες που δεν θα τραγουδούσαν ποτέ μόνο για το χειροκρότημα.
Πάμε στα γήπεδα, πληρώνουμε μετρητά και παίρνουμε άυλο συναίσθημα από κάποιους, που ποτέ δεν θα έπαιζαν μπάλα για τη φανέλα, αλλά μόνο για λεφτά και μάλιστα για πολλά λεφτά.
Πάμε στον κινηματογράφο ή το θέατρο, πληρώνουμε μετρητά, για να πάρουμε συναίσθημα βλέποντας κάποιους που ακόμα και για να σηκώσουν το χέρι τους θέλουν λεφτά, πολλά λεφτά.
Διαβάζουμε ένα βιβλίο πληρώνοντας με μετρητά, για να νιώσουμε ένα συναίσθημα μέσα από τα λόγια κάποιου, που δεν θα έγραφε ούτε δυο σειρές χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα.
Αγοράζουμε ένα ρούχο, ένα καλλυντικό, ή ένα αυτοκίνητο ...για να νιώσουμε όπως νομίζουμε ότι νιώθει ο πανέμορφος τύπος που το οδηγάει στη διαφήμιση και που τρελαίνει τις πανέμορφες κοπέλες γύρω του.
Θυμάστε οι μεγαλύτεροι;
«Αν κάποιος σας προσφέρει λουλούδια στο δρόμο είναι γιατί τον άγγιξε ...το αποσμητικό σας...» Φοράς IMPULSE και κάνουν ουρές οι άντρες... ή φοράς ΑΧΕ και σε δαγκώνουν σαν σοκολάτα πανέμορφες κοπέλες που δεν ξέρεις.
Επιτρέπουμε στο σύστημα να μας κάνει δούλους, να μας ληστεύει και να μας σκοτώνει κατά βούληση... γιατί εμπιστευόμαστε αυτούς που μας ενημερώνουν, γιατί δεν είμαστε καθόλου αυστηροί ως προς τις πηγές της ενημέρωσής μας.
Μας παίζουν στα δάχτυλα σαν μαριονέτες, με αόρατα νήματα που κατευθύνουν με ακρίβεια τα συναισθήματά μας.
Όταν ο Γιωργάκης είπε «Λεφτά υπάρχουν» ...δεν σκεφτήκαμε λογικά. Δεν σκεφτήκαμε ότι ήταν στήριγμα και μέλος της ίδιας Πράσινης συμμορίας που κατέστρεψε την Ελλάδα.
Όταν ο Σαμαράς είπε ότι θα καταργήσει το χαράτσι... δεν σκεφτήκαμε λογικά. Ήταν κι αυτός μέλος της Γαλάζιας συμμορίας που μας «ευεργέτησε» όπως και η Πράσινη.
Όταν ο Τσίπρας είπε ότι θα καταργήσει το Μνημόνιο... με έναν νόμο κι ένα άρθρο ...δεν σκεφτήκαμε λογικά. Δεν σκεφτήκαμε ότι μερικοί εκατομμυριούχοι που δηλώνουν «αριστεροί» ή μετανιωμένοι πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ δεν θα έβαζαν ποτέ το δικό μας συμφέρον πάνω από το δικό τους. Και δεν θα είχαν ποτέ τα κότσια να σταθούν απέναντι στους Τραπεζίτες.
Αφήσαμε τους αλήτες της δημοσιογραφίας, τους εφοπλιστές-καναλάρχες και την ελπίδα... να μας καθοδηγήσουν στις αποφάσεις μας ...με αποτέλεσμα να νομιμοποιήσουμε με την ψήφο μας όλα τους τα εγκλήματα εις βάρος ημών και των συμπολιτών μας...
Και αυτοί που πλήρωσαν πιο ακριβά από όλους ήταν οι φτωχότεροι, οι χαμηλόμισθοι ιδιωτικοί υπάλληλοι που απολύθηκαν, οι οικογενειακές επιχειρήσεις που χρεοκόπησαν και που όλων αυτών τα σπίτια θα πουληθούν στους ξένους γύπες από την ίδια κυβέρνηση που ψήφισαν για να τους προστατεύσει.
Την ίδια στιγμή αυτοί που ζητούν τώρα την ψήφο μας... ήταν αυτοί που πλήρωναν μισθό του Δημοσίου ακόμα και στη Γιάννα Αγγελοπούλου.
Αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις ήταν η διαπίστωση ότι ακόμα και σήμερα... η διάδοση μίας πληροφορίας εξαρτάται από το συναίσθημα που δημιουργεί κι όχι από τη σοβαρότητα της ίδιας της πληροφορίας.
Μία καλογραμμένη γενικόλογη μπούρδα που προκαλεί συναίσθημα, αλλά δεν περιέχει πληροφορία, θα κάνει τον γύρο του κόσμου.
Μία πληροφορία που μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στην αλήθεια, δεν πάει πουθενά.
Γι' αυτό ο περισσότερος κόσμος είναι διαθέσιμος να διαδώσει το ψέμα ότι επανεμφανίστηκε το Τέρας του Λοχνές ...παρά το ότι αποδείχτηκε ότι ήταν μία απάτη μέσω της οποίας επωφελήθηκε τουριστικά η Σκωτία κι έγιναν δισεκατομμυριούχοι πολλοί τηλε-βιβλιοπώλες παίζοντας με το μυαλό των πελατών τους.
Οι περισσότεροι προτιμούν την εύκολη λύση του να σκέφτονται όπως και ό,τι τους υπαγορεύει το σύστημα. Μέχρι που θαυμάζουν κι εκτιμούν τους επαγγελματίες ψεύτες της δημοσιογραφίας. Που τους είναι πιο βολικό να γλείφουν πολιτικούς, από το να τους γυρίζουν την πλάτη.
Εγώ απλά γράφω ό,τι καταφέρω να τακτοποιήσω στο κεφάλι μου. Ένα ταξίδι προς τη λογική που το μοιράζομαι με τους φίλους μου. Κάποιοι αρνούνται να αποδεχτούν ότι έπεσαν θύματα προπαγάνδας και θεωρούν πατριωτικό καθήκον να μισούν έναν εξίσου φτωχό και καταπιεσμένο λαό, γιατί απλά τους φόρτωσαν εγκλήματα που έκαναν πολιτικοί, που δεν ήταν στην πραγματικότητα πατριώτες ...δεν είχαν καν την εθνικότητα της χώρας την οποία διοικούσαν.
Μη Ρώσοι παρίσταναν τους Ρώσους ηγέτες, μη Αμερικανοί παρίσταναν τους Αμερικανούς, μη Έλληνες παρίσταναν τους Έλληνες και μη Τούρκοι παρίσταναν τους Τούρκους.

Όπως γίνεται και στη Βουλή δηλαδή ...φίλοι στην ίδια συμμορία που παριστάνουν τους πολιτικούς εχθρούς.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
Αντιγράψτε καί μεταδώσετε τό κείμενο...