Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ποινικολόγος Μαρούπα: Βαρυσήμαντη συνέντευξη που δίνει απαντήσεις σχετικά με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και το αύριο της Ελλάδος (βίντεο)

Μια συνέντευξη που ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ για να καταλάβουμε πως η προδοτική συμφωνία ανοίγει τις πύλες του διαμελισμού της Ελλάδος και της απώλειας εδαφών μας. Μια συνέντευξη που ρίχνει φως σε όλα! Μέχρι σήμερα προσπαθούσαμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να παλέψουμε. Αλλιώς δεν θα υπάρχει αύριο για εμάς, τα παιδιά μας τις οικογένειές μας. Δεν θα υπάρχει η πατρίδα μας "Συνένοχος και συναυτουργός ο Παυλόπουλος σε ποινικό αδίκημα εάν δεν παραιτηθεί" "Υλοποιείται ένα μακροχρόνιο που μας είχε αποκαλύψει ο Στηβ λάλας εδώ και χρόνια, να συρρικνωθεί, να διαμελιστεί η Ελλάς και να πάνε ... περισσότερα »


όταν ταυτήζετε η άποψή μου, μέ τό κοινωνικό γεγονός...

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ καί ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΤΣΕΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΡΑ! *Ύστατη έκκληση ενός Έλληνα Πολίτη στον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, να πράξει αυτό που του υπαγορεύει ο θεσμικός του ρόλος. Έχουμε πωληθεί όλοι μας ως τραπεζικά προϊόντα σε Γερμανική Τράπεζα!!!* *Όλη η Χώρα παραδόθηκε με πρώτη την Εθνική μας Κυριαρχία. Τα αποθέματα της υπομονής μας εξαντλήθηκαν.* *Όσο δεν αντιδρούμε, τα άθλια υποκείμενα του Eurogroup μαζί με τους εντεταλμένους πολιτικούς αλήτες που μας κυβερνούν με την θλιβερή μειοψηφία του 12% που ούτε αυτή έχουν πλέον, ετοιμάζουν και άλλα δεινά, στις πλάτες των ανυποψίαστων Ελλήν... περισσότερα »


«Ανυπομονώ να ζήσω την αγία μέρα που θα τους δω κρεμασμένους στο Σύνταγμα»: Η τελευταία συνέντευξη του Χάρρυ Κλυνν στο Crash

Τι έλεγε για Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη, Τσίπρα, Καμμένο, ΕΕ και Βερολίνο Ξέρεις, Χάρρυ, Ο ΛΑΟΣ, ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, που εσύ θεωρούσες... πατριώτες! Άντε μέρα θανάτου σου που είναι, μην πω καμιά βαριά κουβέντα... την γλυτώνεις λόγω γέλιου που μας χάρισες κάποτε και... μας το έβγαλες ξυνό με τις γαμωανθελληνικες πολιτικες επιλογές σου. Και ναι... όπως ακριβώς το γράφεις είναι... θα χυθεί αίμα... γιατί οι ταγματασφαλίτες που εσύ θεωρούσες "πατριώτες" και στήριζες, είναι ότι ... περισσότερα »

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ...Ο κίνδυνος του ολικού αφανισμού μας είναι ορατός...

Τα ελληνόπουλα τα καταντήσανε πρεζόνια, τους φτωχούς ακόμα φτωχότερους... Και κανείς μας δεν νοιάζεται ότι μας πωλούν σε ξένα έθνη...ζούμε σε καιρούς έσχατης κατάντιας κοινωνικής, πολιτισμικής, εθνικής. Τον πλούτο της Ελλάδος τον αρπάζουν ξένα έθνη, ξένοι λαοί ορέγονται να μας εξαφανίσουν. *Ο κίνδυνος πια του ολικού αφανισμού μας είναι ορατός...* Επιπλέον, μας έχουν υποτάξει οι αντίχριστες δυνάμεις της γης να ζούμε για τον θεό τους, κι ο θεός αυτός είναι το χρήμα. Ενώ το χρήμα θα έπρεπε να είναι ένα μέσο, έχει γίνει αυτοσκοπός. Το ταλμουδικό σύστημα του κακού στον πλανήτη γνωρίζε... περισσότερα »

Δεν αρμόζει τέτοια εξωτερική πολιτική σε ένα σοβαρό δυτικό κράτος.

Σαν πρόχειρη, βιαστική και αποσπασματική, που στερείτε σχεδίου και αποτελεσματικότητας, και δεν αρμόζει σε ένα σοβαρό δυτικό κράτος, χαρακτηρίζει την ελληνική εξωτερική πολιτική, ο Μάνος Καραγιάννης, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Ασφάλειας στο King's College London. Και εξηγεί ότι σε καμία σοβαρή χώρα του δυτικού κόσμου, η εξωτερική πολιτική δεν ασκείται με προσωπικές πολιτικές ή κορώνες, με έλλειψη συντονισμού σε ανώτατο επίπεδο που υπονομεύει την αξιοπιστία του κράτους, ούτε και οι ένστολοι αντιμετωπίζονται σαν άλλη μια κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων. Το πάθημα της κρίσης του 19...περισσότερα »


O ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι κυβέρνηση τον Αύγουστο

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δεν υπήρξε ποτέ κίνημα. Δημιουργήθηκε από την ανάγκη των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών να αποκτήσουν μεγαλύτερο χώρο στο πολιτικό σύστημα και στη συνέχεια, να καταλάβουν την εξουσία. Θυμίζει κάπως "εγκληματική οργάνωση" με συντεταγμένο κύκλωμα δράσης αλλά ταυτόχρονα, νομιμοποιείται από την ανάγκη του σοφού "λαού" να εκδικηθεί τα παλιά αφεντικά του. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο πυρήνας της πολιτικής ύπαρξης του κόμματος είναι καθαρά "αυτοεξυπηρετικός" ως προς τη λειτουργία και τις αντικειμενικές κατευθύνσεις. Κατά συνέπεια, δεν πρό... περισσότερα »

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

*Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι Γερμανοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Τουρκία που είναι πιστός της σύμμαχος για να σώσουν την κατάσταση. * *Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η ελληνική οικονομία θα καταρρεύσει το ίδιο και οι τράπεζες της . * *Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η Ελλάδα θα βγει εκτός Ε.Ε. και Ευρωζώνης DE FACTO και η όποια χρεοκοπία των τραπεζών θα χρεωθεί στον πόλεμο και όχι στο Ευρώ.* *Το σχέδιο είναι μεγαλοφυές διότι είναι απλό.* *Εξάλλου και ο άλλος σύμμαχος της Γερμανίας, η Ρωσία, θέλει κάτι τέτοιο. * *Η Ρωσία θέλει την Ελλάδα και Κύπρο υπό την τουρκική κυριαρ... περισσότερα »

ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ

*Όταν η θρησκεία είναι κρατικοδίαιτη, φοβούμενη να βασιστεί στους πιστούς, καθίσταται άφωνη για το λαό και δεν πείθει.* *Όταν η πνευματική ελίτ είναι κρατικοδίαιτη και δεν ενδιαφέρεται για τους αποδέκτες των διδαγμάτων της, τότε και οι αποδέκτες μόνο για το πτυχίο ενδιαφέρονται και όχι για τις ψεύτικες γνώσεις της ελίτ.* *Όταν τα ΜΜΕ είναι κρατικοδίαιτα και προπαγανδίζουν συνεχώς υπέρ της εκάστοτε κυβέρνησης, κανείς δεν τους δίνει σημασία ούτε πληρώνει γι' αυτά.* *Όταν η κρατικοδίαιτη Δικαιοσύνη ελέγχεται από την κυβέρνηση, κρίνοντάς όλα συνταγματικά, έχει καταρρεύσει στις συνειδή... περισσότερα »

Αλλαγή δεν γίνεται χωρίς κοινωνικά κινήματα

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι σε όλες τις συζητήσεις που ασχολούνται μονοδιάστατα (δυστυχώς) με την οικονομία αλλά και την πολιτική δεν λαμβάνουν υπόψη τους την κοινωνία και τον βαθμό που έχει αλλάξει τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η ολιστική θεώρηση του θέματος μπορεί να οφείλεται σε απλή άγνοια (που δεν παύει όμως να είναι απαράδεκτη εάν όχι εγκληματική) ή/και σε κακώς εννοούμενους τεχνοκράτες με *έλλειψη στρατηγικής σκέψης*. Η κοινωνική αλλαγή όμως είναι αναπόφευκτη. *Οι παράγοντες που την προκαλούν είναι η ανακάλυψη, το αναπόφευκτο τη... περισσότερα »

Πόλεμος!.. Η κυβερνητική βία θα κλιμακωθεί. Το έχουν αποφασίσει: ή αυτοί ή εμείς. Ο θάνατός μας η ζωή τους. Ας κάνουμε τον εφιάλτη τους πραγματικότητα!..

Βλέποντας αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας τα μνημονιακά αυτά χρόνια, βγάζει κανείς αβίαστα συμπεράσματα. Πρέπει να είναι τυφλός για να μη τα δεί, ή τελειωμένο κομματόσκυλο για να μη τα καταλάβει. * Όλες οι κυβερνήσεις* που ανέλαβαν την εξουσία αυτά τα χρόνια, μία-μία, όλες, ανεξάρτητα αν ονομάζονταν "δεξιές" ή "αριστερές" ή του (πέτσινου) "συνταγματικού τόξου", ή ό,τι άλλο, *..ξεβρακώθηκαν.* Όλες, μία προς μία βάδισαν τον ίδιο δρόμο της *ξεφτίλας* και της *εθνικής μειοδοσίας.* Απερίφραστα *όλοι *οι πρωθυπουργοί αυτής της περιόδου, καθώς και οι υπο...περισσότερα »

ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ… «ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ»!

Τις τελευταίες δεκαετίες γίνεται μια συνεχή συζήτηση για επικειμένη διάλυση της Τουρκίας. Αυτή η προοπτική είναι ένα πραγματικό άγχος του τουρκικού καθεστώτος, που εκφράστηκε για πρώτη φορά με ξεκάθαρο τρόπο το 1999 με τον όρο του κινδύνου της γιουγκοσλαβοποίησης από τον πρώην πρόεδρο, Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, καθώς και από πολλούς μελετητές της χώρας. Η προσδοκία αυτή είναι αρεστή σε κάποιους παράγοντες αλλά δημιουργεί μια χαρακτηριστική ίσως εγκληματική αδιαφορία για τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις. Την Δευτέρα 14 του μηνός ο Ερντογάν συναντήθηκε για τρ... περισσότερα »Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

Επιλέγοντας τους εκπροσώπους μας στην κυβέρνηση από τον πάτο του βόθρου της Ελληνικής Κοινωνίας ...η καταστροφική πορεία που θα ακολουθήσουμε ως χώρα είναι εξασφαλισμένη και στην Οικονομία και στη Δικαιοσύνη και στον Πολιτισμό.

Β. Τσιάρτας: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν» Στηρίζουμε τον Βασίλη Τσιάρτα που βάζει τις αξίες του πολύ πιο πάνω από την τσέπη του και την καριέρα του. ΠΟΣΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ..; ΠΟΣΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ..; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ..; ΚΑΝΕΙΣ...  *Τί άλλο μπορή νά Περιμένει κανείς από ανώμαλους πολιτικούς και δημοσιογράφους που «ψωνίζουν» ανήλικα μεταναστόπουλα και που εκμεταλλεύονται τη πείνα μικρών παιδιών για να υλοποιήσουν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους χωρίς ... περισσότερα »

πόλεμος εναντίον των εθνών

*Η καμπάνια εθνικού και θρησκευτικού αποχρωματισμού δεν είναι τοπικό φαινόμενο. Δεν είναι μάστιγα που πλήττει μόνο την πατρίδα μαςΟ Κώστας Σημίτης, που ξεκίνησε το ράλι της αποδόμησης, και οι οπαδοί, προστάτες και πάτρονες των απόψεων της Μαρίας Ρεπούση και του Αντώνη Λιάκου στη δημόσια εκπαίδευση δεν αποτελούν παγκόσμια πρωτοπορία.* *Ακολουθούν την πεπατημένη σχεδόν όλων των συστημάτων εξουσίας των δυτικών κοινωνιών, που προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν νέο τύπο ανθρώπου: εκείνον που αγωνίζεται να θεσμοθετηθούν όλες οι διαστροφές ως ανθρώπινα δικαιώματα και ταυτόχρονα παλεύει -... περισσότερα »

Η έξοδός μας στις αγορές ήταν τόσο «μούφα» που κι ένας πρωτοετής φοιτητής οικονομικών θα το καταλάβαινε

Όλοι κατάλαβαν τήν απάτη καί τά παιχνίδια εντυπώσεων... Εκτός φυσικά από τον Τσακαλώτο της BlackRock και τον Αλέξη της L'oreal, οι οποίοι πανηγύριζαν μέχρι και πριν μια ώρα τη μεγάλη αυτή ΝεοφιλεLeft επιτυχία!* *Τώρα όμως, την κοπάνησαν με ελαφρά πηδηματάκια, διότι εδώ και μια ώρα, στους διεθνείς πίνακες, τα Ελληνικά ομόλογα εμφανίζουν επιδείνωση. H απόδοση του 10ετούς ομολόγου αυξάνεται κατά 5,1 μονάδες βάσης και η απόδοση του 2ετούς ομολόγου κατά 5,6 μονάδες βάσης. Τα 10ετή spreads, σκαρ... περισσότερα »

Θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα τα πράγματα, αν αντί για την κυβέρνηση, την βουλή, κλπ, παίρναμε εμείς όλοι οι πολίτες τις αποφάσεις, με βάση την αρχή της πλειοψηφίας;

*Ας πούμε οτι κάποιος απευθύνει το εξής ερώτημα στους γνωστούς του, συγγενείς ή ακόμα και περαστικούς: «Πως θα σου φαινόταν αν αντί για τους πολιτικούς, την βουλή, την κυβέρνηση κλπ, παίρναμε εμείς όλοι οι πολίτες τις αποφάσεις, με βάση την αρχή της πλειοψηφίας; Θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα τα πράγματα;»* *Τι απαντήσεις θα πάρει;* *Η πιθανώτερη: «Και πως μπορεί να γίνει αυτό;».* *Επίσης πιθανή: «Δεν μπορεί να γίνει αυτό.»* *Τι σημαίνουν αυτές οι απαντήσεις;* *Οτι αυτός που απαντάει πρώτον, δεν απαντάει στο ερώτημα και δεύτερο και σημαντικώτερο, πως ούτε καν του πέρασε ποτέ η ιδέα...περισσότερα »

Η Ανάσταση που δεν ήρθε ποτέ!

*Η Ελλάδα βαδίζει με ρυθμούς πολιτικού «ζόμπι»* *στην τελευταία ταχύτητα της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. πανηγυρίζει για τα «αιματοβαμμένα» πλεονάσματα.*   *Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του πανηγυρίζουν που υπέγραψαν «ματωμένα» πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το 2023, αισθάνονται ικανοποιημένοι που δέχθηκαν επιπλέον φόρους και περικοπές για μετά το 2019 και θεωρούν τεράστια πολιτική επιτυχία ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα, αλλά χωρίς να ξαναδώσει χρήματα...* *Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. μη έχοντας κάτι άλλο να επιδ... περισσότερα »

Τὸ 1821 τοῦ Ὑψηλάντη, τοῦ Μακρυγιάννη καὶ τοῦ Κολοκοτρώνη: Ἐπιτρέπεται νὰ μιλᾶμε, νὰ γράφουμε, νὰ σκεφτόμαστε;

 Ἡ χυδαιότητα τῆς ἀποδόμησης Στὴν ἀρχὴ ἡ ἀποδόμηση ξεκίνησε ἔγινε μὲ τὴ «θεωρία» πὼς Τοῦρκοι καὶ Ἕλληνες, δηλαδὴ καταπιεστὲς καὶ καταπιεζόμενοι περνοῦσαν καλὰ καὶ πὼς κάτι «ἐθνικιστὲς ποὺ δὲν ἦταν ἀλλὰ ἐπέλεξαν νὰ εἶναι Ἕλληνες (!)» κατέστρεψαν τὴν εἰδυλλιακὴ αὐτὴ εἰκόνα. Μετὰ γράφτηκε ὅτι οἱ Σουλιῶτες «πουλοῦσαν προστασία» στὰ ἑλληνικὰ χωριὰ καὶ πὼς τὸ Ζάλογγο δὲν ἔγινε ποτέ. Ὕστερα ἦρθαν τὰ σχολικὰ βιβλία ποὺ ἀναφέρονται στὴν 25η Μαρτίου τοῦ Βαγγελάκη ποὺ «εἶχε τὴν ἐθνική του ἑορτή», στὸ «τραγουδήσαμε τὸν ἐθνικὸ ὕμνο καὶ στὴ σκορδαλιά», στοὺς «κάτι Κο...περισσότερα »

Λυπάμαι κυρίες και κύριοι ή αλλάζουμε ή πάμε κατά διαόλου. Η επιλογή είναι στα χέρια ΜΑΣ

*Πολλές συζητήσεις γίνονται με αφορμή το θέμα της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα, την τουρκική προκλητικότητα, την κατάσταση της οικονομίας, την επικείμενη οικονομική καταστροφή.* *Η αλήθεια είναι ότι οι πληροφορίες είναι πλέον τόσες πολλές που δύσκολα μπορεί να τις διαχειριστεί ο μέσος άνθρωπος, πόσο μάλλον αυτός που έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με την εναλλακτική ενημέρωση και φυσικά και την βροχή των «καταστροφολογικών ειδήσεων».* *Για αυτοί και λίγοι μπορούν να παραμείνουν σε αυτό το μετερίζι. Για λόγους ευκολίας ανάγνωσης του άρθρο θα χωρίσω τους αναγνώ... περισσότερα »

Πω πω τι πάθαμε!!…θα μας διώξουν από την Ευρώπη…

*Αν δεν αυξήσουμε τους φόρους θα μας διώξουν από την Ευρώπη.* *Αν δεν μας πάρουν τα σπίτια και ότι άλλο έχουμε, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.* *Αν δεν βγούμε σύνταξη στα 80 μας, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.* *Αν δεν δώσουμε όλους τους ενεργειακούς μας πόρους, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.* *Αν δεν πάρουν όλες τις παραλίες σε όλη την Ελλάδα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.* *Αν δεν πουληθούν τουλάχιστον τα μισά νησιά, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.* *Αν δεν μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις στα 200 ευρώ θα μας διώξουν...περισσότερα »

Κοντογιώργης: “Η «μισή» Βουλή θα έπρεπε να συλληφθεί για διαφθορά”

Το πολιτικό προσωπικό πρέπει να πονέσει για να καθαρθεί το πολιτικό σύστημα. Θα έλεγα ότι πρέπει να πάνε στη φυλακή όλοι οι πρωθυπουργοί της περιόδου του ευρώ... Ας θυμηθούμε μία παλαιότερη συνέντευξη του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη που αφορά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας που παραμένει το ίδιο. Μόνον οι πρωταγωνιστές της πολιτικής τάξης αλλάζουν...!!!!* *Λάβρος κατά του πολιτικού συστήματος είναι ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Γιώργος Κοντογιώργης. «Η πολιτική τάξη, αν πιστέψει ότι οι εκλογές τής δίνουν λαϊκή νομιμοποίηση για να μην αλλάξει, θ... περισσότερα »


Πιθανή έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ θα σημάνει το τέλος της λιτότητας;

*Ο φον Σόιμπλε έχει επανειλημμένα «εκβιάσει» για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Αυτή η απειλή, για πολλούς οικονομολόγους είναι ευχή. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ, θα είναι η καταστροφή, άλλοι, ότι θα είναι η πανάκεια. Τι ακριβώς ισχύει;* *Παρότι η εποχή που διανύουμε διακρίνεται παγκοσμίως από βαθιά κρίση, ως αποτέλεσμα κυρίως ανισοτήτων, κακής μακροχρόνια επιτοκιακής πολιτικής, υπερδανεισμού και άθλιας διαχείρισης πόρων, αυτό δεν σημαίνει πολλά πράγματα για το ξεκίνημα των κρίσεων. Ιστορικά το 95% των σημ... περισσότερα »

οι Έλληνες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους, έτσι;Και πρέπει να μονοιάσουν γιατί ενωμένοι είναι πανίσχυροι, σωστά;Και πριν μονοιάσουν δεν μπορεί να γίνει τίποτα, έτσι;Πολύ "βολικό" για "κάποιους"...

 Δηλαδή, αυτός που πιστεύει στα σύνορα της χώρας, στα Εθνικά Σύμβολα, στη Σημαία και στην απόλυτη ανάγκη προάσπισής τους πιστεύει στα ίδια πράγματα και μπορεί ως εκ τούτου να βρεθεί στην ίδια πλευρά με: - αυτόν που δεν πιστεύει σε σύνορα και Σημαία, αντιθέτως αντιμάχεται μετά βδελυγμίας όλους όσους τα υπερασπίζονται ακόμη και προφορικά χαρακτηρίζοντάς τους συλλήβδην και με μένος "φασίστες" και απαιτώντας δια λόγων και πράξεων την παντελή εξαφάνισή τους (ακόμη και σωματικά) από την κοινωνία... - αυτόν που αν και ζει και εργάζεται στην Ελλάδα και ενίο...περισσότερα »

Το ισλάμ από την ώρα που γεννήθηκε είναι ορκισμένος εχθρός αυτής της χώρας...χύθηκαν ποταμοί Ελληνικού αίματος για να το πετάξουμε έξω απ' την Ελλάδα...κι όμως κάποια εγχώρια προδοτικά καθάρματα το ξανάφεραν...και τους δίνουν να κρατήσουν μέχρι και τη Σημαία την ώρα της Τιμής των Ηρώων και των νεκρών μας...

 Η χώρα αυτή, η Ελλάδα, για να φτάσει στο 1821 και να επιτύχει την ελευθερία της έκανε κάποιες "βασικές εθνικές παραδοχές" που την καθόρισαν ως τα τρίσβαθα της ψυχής της... ...πρώτη αυτή (και όχι μόνον) στα βαλκάνια τα οποία την ακολουθήσανε κατόπιν στην πορεία της απελευθέρωσης... ...άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο...(πχ στους Βούλγαρους χάρισαν στο πιάτο την ελευθερία τους οι Ρώσοι με την συμφωνία του Αγίου Στεφάνου το 1878 (γεννώντας και το έκτρωμα των Σκοπίων)... ...ενώ στους Αλβανούς, παρ' ότι πολέμησαν με το μέρος των Τούρκων και δεν διεκδ... περισσότερα »γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

ΜΗΝΥΜΑ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

*Αγαπητοι Ελληνες ομογενεις. Μαθαινω εδώ και πολλα χρονια σχετικα με τα παραπονα και τα προβλήματα σας. Θα πρεπει να γνωρίζετε ότι δεν κινδυνευει μονον η ομογενεια της Αμερικής με αφανισμο, αλλα κινδυνευει και η πατριδα μας, κατά γενικη ομολογια, με οριστικο αφανισμο....* * Οι λογοι είναι πλεον γνωστοι σε ολους. Oi δυναστες των Ελληνων κυριαρχουν και κυβερνουν παρανομα (1) , εξαιτιας της αμαθειας (ελειψη πραγματικης) παιδειας και της σεξουαλικης διαφθορας που επικρατει στην πλειοψηφια των κατοικων. Το μοναδικο πραγμα όμως το οποιο τρεμουν πραγματικα οι αλλοδαποι δυναστες των Ελληνω...περισσότερα »

Ξυπνήστε... Έχουμε πόλεμο!

Ο πιο σίγουρος τρόπος να ηττηθείς σε έναν πόλεμο είναι να προσποιηθείς ότι αυτός δεν υπάρχει. Κι αυτό ακριβώς είναι που κάνει η σημερινή Ευρώπη, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης. Ειδικά ο ελληνισμός θα έπρεπε να το έχει συνειδητοποιήσει αυτό περισσότερο από τον καθένα: σε εντελώς άλλο πλαίσιο μεν, είναι ακριβώς αυτό που πάθαμε πριν από σαράντα χρόνια στην Κύπρο: κάναμε ότι δεν είχαμε πόλεμο. Όμως είχαμε. Και ηττηθήκαμε ακριβώς γι αυτόν τον λόγο. Επειδη κάναμε ότι δεν τον βλέπαμε... Τηρουμένων των πολλών αναλογιών, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σήμερα σ...περισσότερα »


Τα πραγματικά αίτια της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής κρίσης.

Ο Εθνικός ορίζοντας βαραίνει επικίνδυνα και οι Έλληνες πολίτες καλούνται να επωμιστούν το βάρος αποφάσεων τεράστιας σημασίας, χωρίς να γνωρίζουν ή να θυμούνται όσα χρειάζονται για να κρίνουν σωστά για το μέλλον της Πατρίδας αλλά και των πολιτών της. Το επόμενο κείμενο που αναδημοσιεύουμε από το προσωπικό ιστολόγιο του καθηγητή Αστροφυσικής Μάνου Δανέζη, ίσως φανεί μεγάλο και βαρετό από πολλούς, παραθέτει όμως ΜΟΝΟ γεγονότα (με τις αντίστοιχες πηγές) που ξεχάσαμε ή αγνοούμε, προκειμένου ο κάθε ένας από εμάς, χωρίς τις γνωστές καθοδηγήσεις, να καταλήξει σε ώριμες προσωπικές αποφάσεις...περισσότερα »

Αν δεν αγωνιστείς για την αληθινή ανατροπή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ αύριο!

Αφίσα των νεοταξικών κομμουνιστών. Έτσι κορόιδεψαν τον Ελληνικό λαό όπως κάνουν όλα τα κόμματα της μεταπολίτευσης τόσα χρόνια. Εσύ ως πότε θα τους πιστεύεις; γράφει ο Δημήτρης Γκίκας* Είναι απαράδεκτο, σε δημοκρατική χώρα, να δίδεται ένα κείμενο 7.500 σελίδων και να ζητείται από τους Βουλευτές - με το πρόσχημα του κατεπείγοντος - να το ψηφίσουν εντός ολίγων ημερών, δίχως καν να υπάρξει ένας προγενέστερος έλεγχος, μια διεξοδική μελέτη, όταν μάλιστα η ψήφιση αυτού του κειμένου ισοδυναμεί με άλλο ένα εθνικό ξεπούλημα - δημόσιας, ιδιωτικής περιουσίας και ανθρώπων! *Τα ολοκληρωτικά καθεσ...περισσότερα »


Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» έχουν πάντα σύντομο τέλος

 *Εάν ζούσε σήμερα ο Λένιν και παρακολουθούσε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές , ίσως χρησιμοποιούσε τη φράση «χρήσιμοι ηλίθιοι» για άλλους και όχι για τα κομμάτια του λαού, για τα οποία τη χρησιμοποίησε.* *Η ψήφιση του ασφαλιστικού-φορολογικού από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έδωσε την ευκαιρία στον υπουργό Οικονομικών κ.Τσακαλώτο προχτές στη Βουλή να πει όλη την αλήθεια για τη δήθεν διαπραγμάτευση, διαψεύδοντας έτσι τον πρωθυπουργό και όσους από τους υπουργούς παριστάνουν ακόμα τους επαναστάτες.* *« Η Ευρώπη ξέρει πολ... περισσότερα »

Μόνο κυβερνήσεις προδοτών εξέθρεψε η Μεταπολίτευση... 

Και ο λοβοτομημένος ελληνοραγιάς, εξακολουθεί ακόμα και τους ψηφίζει..! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; «Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκυ, Στράους, το αποφάσισαν στην Τριεθνή Σύσκεψη, "Πολυεθνική Δικτατορία" για να σωθεί ο καπιταλισμός!»... Θα περιοριστούν οι ελευθερίες του πολίτη στις καπιταλιστικές δημοκρατίες για να ξεπεραστεί η κρίση του καπιταλιστικού συστήματος...περισσότερα »  Η Ελλάδα «θυσιάζεται» από την ΕΕ, ενώ σύγκρουση μεταξύ της Τουρκίας και Ρωσίας αλλάζει τον πλανήτη Ο Σέρβος επικεφαλής του προγράμματος CIRSD στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων (CIRSD) και δεξαμενή σκέψης, Nikola Jovanovic αναφέρθηκε με άρθρο του για τα τεκταινόμενα στην περιοχή μας, καθώς και για ένα ενδεχόμενο πόλεμο, μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας, στην εφημερίδα Politika του Βελιγραδίου.* *«Ως χώρα και περιοχή είμαστε στο μάτι του τυφώνα, πολιτικά και γεωγραφικά ανάμεσα σε δύο τεράστιες κρίσεις οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο ...περισσότερα »ρες

Ὅλοι καὶ ὅλα γιὰ τὴν σωτηρία τῆς πατρίδας.

*«Μὴν καταπίνετε τὰ παραμύθια τῶν σάπιων καναλιῶν. Μᾶς προορίζουν γιὰ εὐρωπαϊκὸ ἐμιράτο. Βρισκόμαστε ἐνώπιον ἐθνικῆς προδοσίας»*  «Εἰ δέ τις τῶν ἰδίων καὶ μάλιστα τῶν οἰκείων οὐ προνοεῖ, τὴν πίστιν ἤρνηται καί ἔστιν ἀπίστου χείρων» (Α´ Τιμ. ε´ 8) Ἡ μεγαλύτερη σύγχυση τούτη τὴν παμπόνηρη ἐποχὴ ἐντοπίζεται στὴν στάση τῶν Ἑλλήνων ἔναντι τῶν λαθρομεταναστῶν. (Ὁ κοινὸς νοῦς λέει ὅτι ἂν κάποιος εἰσβάλλει στὴν χώρα σου, ὄντας ἀπρόσκλητος καὶ ἀνεπιθύμητος, λαθραίως καὶ παρανόμως, σύμφωνα μὲ τὰ ἔγκυρα λεξικά, ὀνομάζεται λαθρομετανάστης. Ὅπως λέγεται λαθροθή... περισσότερα »

Καληνύχτα Ελλάδα – Ο Τσίπρας μοιράζει φτώχεια αντί ανάπτυξης

*Ο πρωθυπουργός της μιζέριας οδηγεί τον τόπο σε Εθνική τραγωδία – Ανίκανοι να διαχειριστούν το προσφυγικό πρόβλημα, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. εγκλωβίζουν τη χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝ.ΕΛ. πέφτει με κρότο και παίρνει μαζί της στο βούρκο μια ολόκληρη χώρα. Παρακολουθώντας με προσοχή τις βεβιασμένες κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης μπορεί κάποιος, πολύ εύκολα, να εξάγει το συμπέρασμα ότι η αποτυχία της πρώτης αριστερής κυβέρνησης ξεπερνά ακόμα και το βατερλώ της Βάρκιζας...περισσότερα » ΔΗΛΩΣΗ - ΣΟΚ ΔΡΙΤΣΑ: Θα στείλουμε πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη τη χώρα…  Το σχέδιο που έχει η κυβέρνηση για να στείλει πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη τη χώρα αν δεν υπάρξει ευρωπαϊκή λύση που να σταματάει τις προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα αποκάλυψε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας. *«Εφόσον δεν υπάρξει ευρωπαϊκή λύση ο καλύτερος τρόπος για να αντεπεξέλθουμε, χωρίς να σταματάμε τις προσπάθειες σε διπλωματικό επίπεδο, είναι η ισοκατανομή των βαρών σε όλη τη χώρα»* είπε ο υπουργός Ναυτιλίας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Όπως είπε *«δεν αποκλείεται να οργανώσουμε σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες της Βόρειας Ελλάδας ένα μέρος της δ... περισσότερα »

Αν δεν υπάρξει τιμωρία, δεν πρόκειται να μας πάρει στα σοβαρά κανένας

Αν δεν υπάρξει τιμωρία των υπευθύνων αυτής της κρίσης, τότε αφενός δεν πρόκειται να μας πάρει στα σοβαρά σαν λαό κανένας ξένος, αφετέρου δεν πρόκειται να υπάρξει ο κατάλληλος παραδειγματισμός για τους νυν και επόμενους επίδοξους πολιτικοοικονομικούς ολιγάρχες. Σήμερα πληρώνουμε την μη τιμωρία των δοσίλογων της κατοχής και των δοσίλογων της χούντας. Τα παιδιά μας θα πληρώσουν τη μη τιμωρία των σημερινών υπευθύνων.*

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

*Η σημερινή μας κατάσταση, δεν είναι τίποτε άλλο από τη χρεοκοπία της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας που άρχισε το 1974 και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Μια χρεοκοπία, όχι μόνο οικονομική, αλλά χρεοκοπία σε όλους τους τομείς, με κεντρικό άξονα φυσικά το ακατάλληλο Σύνταγμα της χώρας. Μιλάμε δηλαδή για κανονική παρακμή. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα πολλοί ήταν οι υπεύθυνοι πολιτικοί για τις σημερινές εξελίξεις.  Όμως υπάρχουν κάποιοι που είναι ιδιαίτερα πολιτικά υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Αυτοί, κατά τη γνώμη μας είναι:* 1)Σημίτης, γιατί μπήκαμε στο ευρώ χω... περισσότερα »

Δυνάστες και δυναστείες...

Η βασιλεία στην Ελλάδα δεν καταργήθηκε ποτέ όσο κι αν αυτό ακούγεται περίεργο. Στην Ελλάδα καταργήθηκε ο τίτλος του "Βασιλέως των Ελλήνων" και αντικαταστάθηκε από το "πρόεδρος της Δημοκρατίας" (η λέξη πρόεδρος δεν γράφτηκε εκ παραδρομής με πεζό το αρχικό γράμμα αλλά συμβολίζοντας την αξία του θεσμού όπως την ανέδειξε η πολιτική πρακτική). Επίσης, θεωρητικά, καταργήθηκε η «δια διαδοχής» μεταβίβαση της εξουσίας από πατέρα σε γιο. Στην πράξη, όπως θα δούμε παρακάτω, αυτό δεν εφαρμόστηκε ποτέ και αποτελεί έναν αστικό μύθο ή απλά μία ψευδαίσθηση που έχει ο Ελληνικός λαός από το 1974 όπ... περισσότερα »

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ.

Σε λίγο καιρό, τα λόγια θα είναι περιττά. Τα γεγονότα ΤΡΈΧΟΥΝ και έχουν ξεφύγει από κάθε λογική. Αν προσπαθήσεις να τα εξηγήσεις με την λογική τότε θα τρελαθείς. Αυτά όμως που ζούμε και στην Ελλάδα και στον κόσμο, δεν γίνονται από μόνα τους. Κάποιοι τα «σπρώχνουν» προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά αν δεν τα ήθελαν έτσι, θα ενεργούσαν διαφορετικά. Ποιοί όμως μπορεί να είναι αυτοί, που «σπρώχνουν» τα πράγματα, προς την διάλυση των κρατών και τον θάνατο των ανθρώπων; Σήμερα θα δώσουμε απαντήσεις σε όλα. ΑΠΛΑ , ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ...περισσότερα »

«Προσφυγικό»: Μέχρι πότε θα κλείνουμε τα μάτια;

Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν βλέπουν το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται με το «προσφυγικό»... Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν βλέπουν ότι το «προσφυγικό ρεύμα» και οι αλλοδαπές εισβολές στην Ελλάδα (από παλιά) και στην Ευρώπη (σήμερα) δεν είναι ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ, αλλά άριστα οργανωμένες από τα κέντρα (οικονομικά και πολιτικά) της πλανητικής εξουσίας και τους μηχανισμούς του 4ου Ράιχ. Οι «αριστεροί» στην Ελλάδα σε όλες τις αποχρώσεις τους, εντός και εκτός βουλής, φοράνε τεράστιες παρωπίδες και δεν βλέπουν… Και δεν είναι...περισσότερα »


ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ»..! ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ...

Όσοι νομίζουν και ακόμα περισσότερο πιστεύουν ότι το Ισλαμικό Χαλιφάτο έχει πανικοβληθεί και ότι πρόκειται να εξολοθρευτεί μετά τις τρομοκρατικές του ενέργειες στην Ευρώπη, μάλλον έχουν άγρια μεσάνυχτα. Ο μόνος ίσως που δεν υποκρίνεται στο θέμα αυτό και αυτό λόγω δικών του «υποθέσεων», δεν είναι άλλος από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαδιμήρ Πούτιν*. Το *Ισλαμικό Χαλιφάτο* που στην πραγματικότητα είναι δημιούργημα των μυστικών υπηρεσιών των δυτικοευρωπαϊκών χωρών και των ΗΠΑ με την στήριξη του άξονα Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Κατάρ...περισσότερα »

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ..!

*Ημερομηνία: Σεπτέμβριος 2015 *  Το άρθρο απευθύνεται κυρίως σε όλους τους εν ενεργεία Αξκούς-Υπαξκούς των Ελληνικών ΕΔ. Μια γνώμη προσωπική όμως εκτιμάται ότι εκφράζει πολλούς που δε μπορούν να «μιλήσουν». Κατατίθεται με ημερομηνία γιατί έχει αποδειχθεί ότι η επανάληψη κουράζει και δυστυχώς οι άνθρωποι ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ και δεν συμμορφώνονται έγκαιρα παρά μόνο όταν είναι πολύ αργά… Κατατίθεται άπαξ...  Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για την περιστασιακή σκληρή γλώσσα που ίσως χρησιμοποιηθεί αλλά εδώ που φτάσαμε το χαϊδολόγημα είν’ αέρας! Πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα οπωσδήποτε. Λόγω ε... περισσότερα »

ΟΧΙ στην κατοχή, ΝΑΙ στην ρήξη,

* ήταν το μήνυμα της μαζικής αποχής στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Την ώρα που το 44,8% των 9.840.525 εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους είπε ΝΑΙ στην ξενόδουλη κατοχή, ένα 55,20% βροντοφώναξε ΟΧΙ στην νομιμοποίηση των μνημονίων και των κοτσαμπάσηδων. Η λαϊκή πλειοψηφία αποφάσισε να βγεί από το 41χρονο λήθαργο της, να ‘ρθει σε ρήξη με το σύστημα και να αναθέσει τώρα σε Έλληνες την διακυβέρνηση της χώρας.* *Στις τελευταίες εκλογές της μεταπολίτευσης πρυτάνευσε πνεύμα πολιτικής αναισθησίας, ανθελληνισμού και ψεύδους, διεξήχθηκαν δε σε ατμόσφαιρα έντονης δυσοσμίας, σήψης κα...περισσότερα »

Μνημονιακοί συμμετέχοντες και αντιμνημονιακοί απέχοντες προς τον Γολγοθά...

Μετά τις χθεσινές εκλογές, η χώρα - κατά κάποιο τρόπο - χωρίστηκε στα δύο:* *σ' αυτούς που προσήλθαν να ψηφίσουν και σε αυτούς που απήχαν της διαδικασίας.* *Σ' αυτούς που πήγαν να ψηφίσουν συμμετείχαν κυρίως άνθρωποι που ακόμη ελπίζουν στο υφιστάμενο πολιτικό σύστημα είτε λόγω πνευματικής σύγχυσης, είτε λόγω ιδιοτέλειας, είτε γιατί ελλείψει πειστικών δυνάμεων στο πολιτικό προσκήνιο για μια άλλη πορεία απεμπλοκής από τα μνημόνια θεωρούν ότι η χώρα πρέπει κυβερνάτε ακόμη κι από ανάξιου... περισσότερα »

46,6% ΑΠΟΧΗ, ΛΕΥΚΑ ΑΚΥΡΑ. Ε, και λοιπόν τι έγινε... έχουμε ΧΟΥΝΤΑ..;

 *Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, το 46,6% των πολιτών, δηλαδή ο μισός σχεδόν ελληνικός λαός, είτε απείχε είτε έριξε λευκό και άκυρο.Και λοιπόν τι έγινε;Το σάπιο πολιτικό σύστημα θεωρεί λαό μόνον αυτόν που έριξε έγκυρο ψηφοδέλτιο στις κάλπες. Το 46,6% του λαού το θεωρεί ως μη υπάρχον. Το βγάζει έξω από το σύστημα.Το κλειστό ολιγαρχικό κοινοβουλευτικό σύστημα, ανοίγει την ημέρα των εκλογών τις πόρτες του... με τρόπο αντιδημοκρατικό, διότι στην χώρα μας έχουμε ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΩΧΗ... και όποιος πολίτης ΔΕΝ θέλει να υποταχθεί στό σάπιο και διεφθαρμένο αυτό κράτος τών Αθηνών ή μάλλον τών Βρυξελλών νά πάει νά πνιγεί... περισσότερα »

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ…Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…!  *Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ 13 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ…!* Πριν ένα περίπου χρόνο είχε ανακοινωθεί από εκτιμητές των Βρυξελών ότι η Ελληνική περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου ανέρχεται στο ύψος των 120 δίς ευρώ….!!! Στη συνέχεια πριν περίπου 10 μήνες μιλούσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να βγάλει στο σφυρί ακίνητα αξίας 50 δίς ευρώ για να καλύψει άμεσα μέρος του χρέους…!!! Το βασικότερο όμως είναι ότι την διαχείριση αυτής της περιουσίας θα την πραγματοποιήσει ένας μηχανισμός από εκπροσώπους όλων των εθνικών τραπεζών των χωρών της Ευρώπης υπό την καθ... περισσότερα »

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ. Του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

*Είναι ξεκάθαρο από το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να προσφέρει στην διαπλοκή αυτά που η τελευταία έχασε από τα μνημόνια –όμως τώρα «λεφτά δεν υπάρχουν»…* *«Στην Ελλάδα, ο κ. Αλ. Τσίπρας έχει ταχθεί κατά οποιασδήποτε μεταρρύθμισης και δεν θέλει περικοπές στον προϋπολογισμό, παραμένοντας στο πλευρό των συμφερόντων». Αυτά, μεταξύ άλλων, επισημαίνει στην γνωστή αμερικανική οικονομική εφημερίδα Γουώλ Στρητ Τζέρναλ ο αρθρογράφος της, Σάϊμον Νίξον, που κάθε άλλο παρά τυχαίο πρόσωπο είναι. Προφανώς δε, ο Αμερικανός αρθρογράφος δείχνει να γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματ... περισσότερα »

Τα ΜΜΕ θέλουν οπωσδήποτε συμφωνία. Άρα το συμφέρον του λαού είναι η ρήξη

* Όλα τα ελληνικά ΜΜΕ ανεξαιρέτως, θέλουν διακαώς συμφωνία πάση θυσία με τους δανειστές. Αφού όμως αυτό θέλουν τα ΜΜΕ, μάλλον το συμφέρον του λαού είναι προς την αντίθετη κατεύθυνση... Η αγωνία των κομματικών ελίτ αλλά και της κρατικοδίαιτης οικονομικής ολιγαρχίας της χώρας είναι το πως θα καταφέρει το ελληνικό κράτος να ξαναγυρίσει στις αγορές για να δανειστεί, ώστε να μείνει αδιατάρακτο το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα της ολιγαρχίας στην Ελλάδα. Για δημιουργία παραγωγικού ιστού... περισσότερα »

ΣΟΒΑΡΟ!!!ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ..! Είτε θέλουμε να το πιστέψουμε, είτε όχι..!

ΗΡΘΕ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ..!Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα..;

*Η οργή στις κοινωνίες όλων των πολιτών μεγαλώνει καθημερινά. Η απαξίωση των πολιτικών σε όλες τις χώρες είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Το οικονομικό πρόβλημα είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που επίσης διογκώνεται από τα σκοτεινά γραφεία των παγκιοσμιοποιητών... Η συνταγή που χρησιμοποιείται δείχνει τρία πράγματα: ή θα γίνει μία παγκόσμια στρατιωτική σύρραξη, ή θα γίνει μία παγκόσμια κοινωνική έκρηξη ή θα εμφανιστεί μία παγκόσμια λύση που θα διαγράψει το οικονομικό πρόβλημα. Η κοινή συνισταμένη και στις τρεις λύσεις,... περισσότερα »

ΞΥΠΝΗΣΤΕ..H ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ..!

*Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση στη χώρα μας;Tην πλήρη απαξίωση, του κρατικού μηχανισμού...Την υποβάθμιση της παιδείας.Την υποβάθμιση της υγείας με τελικό στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή της.Την διάλυση του ευρύτερου δημόσιου τομέα, των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών.Την κατάργηση κάθε είδους κοινωνικής πρόνοιας.Την επιβολή περίπου 80 νέων φόρων με στόχο την φτωχοποίηση των Ελλήνων.Την νομιμοποίηση των 2.000.000 λαθρομεταναστών.Την ελαχιστοποίηση των συντάξεων με ... περισσότερα »

Η παρατεταμένη εκκρεμότητα έχει οδηγήσει σε αποσύνθεση

Πεντε χρόνια μνημονιακής πολιτικής προκάλεσαν τεράστια ύφεση, την μεγαλύτερη στην Ελλάδα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι διαδοχικές κυβερνήσεις απέτυχαν να εξυγιάνουν την ελληνική οικονομία και να μεταρρυθμίσουν το κράτος. Το πολιτικό σύστημα προτίμησε να εξαπολύσει φορολογική καταιγίδα εναντίον των Ελλήνων φορολογουμένων, ιδιοκτητών ακινήτων και επιχειρηματιών, παρά να περιορίσει τα προνόμιά του και τις πελατειακές και γραφειοκρατικές δομές. Η μνημονιακή πολιτική που ακολουθήθηκε, αποδείχθηκε εντελώς λανθασμένη, και δέχθηκε σφοδρή κριτική από κορυφαίους οικονομολόγους. Το α... περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Κοινή διαπίσtωση για όσους παραμένουν ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν σέρνονται πίσω από κομματικά μαντριά, είναι πως βαδίζουμε με ξέφρενη ταχύτητα, στην πλήρη διάλυση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, και σε πλήρη υποταγή του Ελληνικού λαού στα σατανικά σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η νέα κυβέρνηση των Τσίπρα - Καμμένου, έσβησε και τις τελευταίες ελπίδες όσων πίστεψαν τις απατηλές προεκλογικές υποσχέσεις και σέρνεται όπως και οι προηγούμενες ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ των τελευταίων πεντε χρόνων, σε παράδοση και πλήρη υποταγή της Ελλαδος και του ελληνικού λαου στην Γερμανία και στους Διεθνείς Τοκογλύφους. Η Κ... περισσότερα »

Επιλογές της Γραικυλικής Δημοκρατίας...

Προψές, επιλέξαμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο και αυτός με την σειρά του επέλεξε να θέσει τις λαμπρές Ακαδημαϊκές του γνώσεις καθώς και την πολύτιμη εμπειρία του, ως απόρροια της πολυετούς πολιτικής του σταδιοδρομίας, εις την υπηρεσία της πατρίδος! Λίγο πριν μάθει τα καλά χαμπέρια, ο κ. Παυλόπουλος, (τον οποίον και θα προσφωνούμε για συντομία, ως Πάκη) είχε επιλέξει να ασχοληθεί με την επιστημονική του καριέρα και με την δικηγορία του αλλά…άλλαι βουλαί ανθρώπων, άλλα η ζωή…επιλέγει! Ο σημερινός πολιτειακός (αλλά και...πελατειακός) μας άρχων, επέλεξε να υπηρετ...περισσότερα »

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

Γνωρίζω πως σε αυτήν την χώρα, υπάρχουν τεράστια αποθέματα λογικής σκέψης, ήθους, αλλά και σοβαρότητας. Η επιθυμία όλων λοιπόν, είναι να δούμε και τους πολιτικούς μας κάποια στιγμή, να επιδεικνύουν πολιτικό ήθος, πολιτική σοβαρότητα και λογική σκέψη. H απουσία βέβαια αυτών των στοιχείων μας οδήγησε με τις προηγούμενες κυβερνήσεις σε καχυποψία, για να μην αναφέρω κάτι βαρύτερο. Αλλά δυστυχώς αυτό το μεγάλο έλλειμμα σοβαρότητας και λογικής που παρουσιάζει και η νέα κυβέρνηση απο πολύ νωρίς, μας οδηγεί στην ίδια καχυποψία, για να μην πω κάτι βαρύτερο. Και θα το εξηγήσουμε. ΤΑ “ΣΗΜΑΔ...περισσότερα »

Lazard: Η Τράπεζα των Σοφών της Σιών Σύμβουλοι του ΓΑΠ

Τώρα, λέτε να είναι τυχαίο που σε όλες τις «μεγάλες δουλειές» του ελληνικού Δημοσίου η Lazard βρίσκεται «μέσα» ανεξαρτήτως κυβερνήσεων; Μάλλον όχι... Η πρώτη υπογραφή που έβαλε ο υπ. Οικονομικών της νέας κυβέρνησης, ο Γιάννης Βαρουφάκης, ήταν για την πρόσληψη της LAZARNT... Η δεύτερη, για να προσλάβει την Έλενα Παναρίτη, Διευθύντρια ΔΝΤ, που κατέστρεψε το Περού όταν συμβούλευε τον πρόεδρό του να ενταχθεί στην οικονομική συμμορία των παγκοσμιων δολοφόνων. Πόπη Σουφλή Αν θέλεις να εθελοτυφλείς μπροστά στην ΑΛΗΘΕΙΑ, δικαίωμα σου.. Όμως, πρόκειται για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ...και την θέλω ... περισσότερα »


ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

*Λοιπόν κ. Αλέξη Τσίπρα και κ. Πάνο Καμμένο, τι θα κάνετε γι' αυτο το θέμα;;;* *Θα σας πιέζουμε συνέχεια ως Έλληνες, που δεν ανήκουμε πουθενά ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, διότι τα έχετε Υποσχεθεί προεκλογικά και οφείλετε να τα κάνετε πράξεις!* *Όχι. Δεν σας στηρίζουμε και δεν ανήκουμε πουθενά Ιδεολογικά, όσο δέν κάνετε ότι υποσχεθήκατε καί πού αυτά ζητάμε ως Έλληνες, να κατηγορηθούν όσοι υπέγραψαν τα Μνημόνια με Ειδικά Δικαστήρια για την Εσχάτη Προδοσία και Διεθνή Λογιστικός Έλεγχος και μετά η Διαγραφή του ψεύτικου Χρέους.* * Δε θέλουμε Διαπραγμάτευση για μείωση ή ελάφρυνση ή επιμήκυνση του Χρέους...περισσότερα »

ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

*Θέλω να επιστήσω την προσοχή σας, να υλοποιήσετε άμεσα αυτά που υποσχεθήκατε σε όλους μας. * - *Άμεσα να προχωρήσετε στην επιτροπή λογιστικού ελέγχου, * - *την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, * - *την πλήρη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για το 2015, * - *την άρση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και όχι μόνο, * - *την αύξηση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, * - *το σταμάτημα του ξεπουλήματος των παραλιών της Πατρίδας μας, * - *τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ και όχι μόνο, * - *το ποινικό έλεγχο αυτών που έφεραν τα μνημόνια κτλ.* * κύριε Τσίπρα, και κύριε Καμένε... έτσι όπως και ότι υποσχεθήκατε ... περισσότερα »


Τόσον απλό, τόσον τραγικό...Ή η κρίση θα παραμείνει εργαλείο συντριβής του λαού ή θα μετατραπεί σε εργαλείο συντριβής του συστήματος που την προκάλεσε ..

*Αίφνης** «εθνικιστές*» όσοι Σκωτσέζοι θέλουν την απόσχιση απ’ το Ηνωμένο Βασίλειο και την ανεξαρτησία της πατρίδας τους. Το γεγονός ότι το αίτημα της ανεξαρτησίας υποστηρίζουν κόμματα *πιο αριστερά* του Βρετανικού Εργατικού Κόμματος δεν φαίνεται να σημαίνει πολλά για τα παπαγαλάκια της καθ’ ημάς (ή εφ’ ημών) ενημέρωσης, *η παραπληροφόρηση* να πηγαίνει καλά, οι παρωνυμίες, οι ευφημισμοί, η διατεταγμένη δημοσιογραφία, η προπαγάνδα, η αποπληροφόρηση, η παρασιώπηση, η πλύση εγκεφάλου και... όλα όσα διακονούν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου στη *θαυμαστή γενναί... περισσότερα »

Κατάργησαν την αργία της Κυριακής!!!Πρόκειται περί κυβέρνησης αντίχριστων!

Απόσταγμα * *Οι άθεοι κατάργησαν την αργία της Κυριακής!* *Ησαΐας Κωνσταντινίδης* *Πρόκειται περί κυβέρνησης αντίχριστων!!! Γι’ αυτό δεν υπάρχει πλέον καμία απολύτως αμφιβολία... Με επικεφαλής τον Ιούδα Σαμαρά-Σατανά και «πανάξιο» συνεργάτη του τον Ευάγγελο Τούρκογλου-Βουβουζέλο δεν θα αφήσουν όρθιο ΤΙΠΟΤΑ στον τόπο αυτό! Θέλουν να ρημάξουν τα πάντα... Το γελοίο αυτό τσίρκο που περιφέρεται σαν αποτυχημένος θίασος στις «σκηνές» του κόσμου και της Ευρώπης, προξενώντας όχι μόνο τον γέλωτα, αλλά και την ειρωνεία...

ΙΝΚΑ: ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Αν αυτό το ερώτημα το έκανε κάποιος πριν από τρεις περίπου δεκαετίες, θα τον κοιτούσαν παράξενα μη αντιλαμβανόμενοι τι εννοεί και κάποιοι ίσως να τον θεωρούσαν και. φρενοβλαβή. Από τότε φαίνεται πως πέρασαν πολλοί «αιώνες». Από τότε που εκείνος ο περίφημος τέως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο πολύς Χένρι, (που φαίνεται πως. ξέχασε να αποδημήσει εις Κύριον όπου θέλει δεν θέλει κάποτε θα δώσει απολογισμό των έργων του), είχε δηλώσει πως θα πρέπει να εξαφανίσουμε τις ελληνικές πολιτιστικές και θρησκευτικές αξίες, Και έτσι άρχισε να εφαρμόζεται ένα μεγάλο σχέδιο... περισσότερα »

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
«Και οι κύνες αναιδείς τη ψυχή, ουκ ειδότες πλησμονήν και εισί πονηροί ουκ ειδότες πάντες εν ταις οδοίς αυτών εξηκολούθησαν, έκαστος κατά το εαυτού» (Ησαΐα νστ΄10). Ένα προδοτικό πολιτικό κατεστημένο, μια ξεπουλημένη οικονομική ελίτ που ποτέ δεν αισθάνθηκε ελληνικά, μια εγκληματικά αναίσθητη τραπεζιτική ολιγαρχία που είναι όργανο ξένων ανθελλήνων τοκογλύφων και μια οικουμενιστική νεοταξική θρησκευτική ηγεσία, έφεραν την μοναδική χώρα στον κόσμο με τόσους ήρωες στην ιστορία της, στην σημερινή άθλια κατάσταση και μνημονιακή σκλαβιά. Η Νέα Τάξη είχε οργανώσει καλά τα σχέδια της για την... περισσότερα »

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Στο σημείο που φθάσαμε το ΜΟΝΟ που μας ΣΩΖΕΙ είναι η στάση πληρωμών προς τα αρπακτικά τους δανειστές της Σιωνιστικής Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ας χαρακτηρισθεί αυτό «πιστωτικό γεγονός». «Ο βρεμένος τη βροχή δεν τη φοβάται», λέει ο Λαός. Εδώ χανόμαστε, το πιστωτικό γεγονός μας μάρανε;;; Ίσα-ίσα που θα τους κάνουμε διεθνώς ρεζίλι τους «εταίρους» στην Ε.Ε. &amp; Ευρωζώνη!!! Μας χρεοκόπησαν για να μας δανείζουν, για να βρεί πελάτες το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, &amp; η Ευρωζώνη, όλοι αυτοί είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αλλά και για να μας αρπάξουν χρυσό, πετρέλ... περισσότερα »

H άποψή μου επί τών τεκταινόμενων Σχολιάζοντας τήν επικαιρότητα

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
*Η γενιά του διαδικτύου έφτυσε τη γενιά του Πολυτεχνείου* “Εκατό χιλιάδες Άγγλοι δεν μπορούν να κυριαρχήσουν πάνω σε τριακόσια εκατομμύρια Ινδούς αν οι Ινδοί δε συνεργαστούν” έλεγε ο πρωτομάστορας της παθητικής διαμαρτυρίας Μαχάτμα Γκάντι. Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο στρατόπεδα, οι πολιτικοί και ο λαός. Τα στρατόπεδα αυτά δυστυχώς είναι αντιμαχόμενα μιας και οι πολιτικοί-και δη οι μνομονιακοί- έχουν εξαπολύσει τα τελευταία χρόνια ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό εις βάρος του εισοδήματος του λαού, αλλά κυρίως ενάντια στην αξιοπρέπεια του. Οι τελευταίες εκλογές αποτύπωσαν με τρανό τρόπο αυτό...περισσότερα »

«το καλό το αφήνει ο ΘΕΟΣ για το τέλος» ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ...οί συνέπειες καί γιά τίς δύο χώρες θά είναι ολέθριες... κ. Πούτιν-Ερντογάν... η Ρωσία σάν χώρα ποτέ δέν μάς βοήθησε, συνεργάστηκε μάλιστα μέ τούς Τούρκους επί κουμουνιστικού καθεστώτος... Τώρα τούς τροφοδοτεί μέ τους S400 καί μπορεί άν θέλει νά χαϊδεύει τήν Τουρκία... αλλά οί συνέπειες καί γιά τίς δύο χώρες θά είναι ολέθριες... ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ... Είναι δυνατόν άνθρωποι από χώμα να ματαιώσουν την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για την ΠΟΛΗ; Μάλλον με την πλεονεξία τους θα την κάνουν να τρέξει πιο γρήγορα. Τελικά όλα γύρω μας διδάσκουν μπίζνες, η αλήθεια ας περιμένει ακόμα λιγάκι σκέφτονται. Γεωπολιτικές χρυσές συμφωνίες την στιγμή που οι ισλαμιστές βεβηλώνουν την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. «Οι συνομιλίες και η συμφωνία αμυντικής σύμβασης μεταξύ της Ρωσίας και Τουρκίας για την παράδοση πυραυλικών συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας μεγάλης εμβέλειας S-400 έχει συμφωνηθεί. Για το ζήτημα της παροχής δανείων οι Ρώσοι ήταν «σφίγ... περισσότερα »

Αυτοκτονίες,νέο μεταναστευτικό κύμα,εισβολή λαθροεποίκων,οικονομική 
ασφυξία, πόλεμος κατά της τεκνοποίησης,προβολή της ομοφυλοφιλίας και 
κάθε ανωμαλίας στη θέση του φυσιολογικού, καθημερινές δολοφονίες καί 
ληστείες κατά τών Ελλήνων, από αλλοδαπούς, ψεκασμοί, καί διατροφικός 
κώδικας, Μοσάντο, μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα,μεταλλαγμένες τροφές.
Αφανισμός των Ελλήνων και της ανθρωπότητας, καταπάτηση ανθρωπίνων
δικαιωμάτων, και οικοδόμηση μιάς πολυπολιτισμικής παγκόσμιας κοινότητας 
δίχως σύνορα,ήθη,έθιμα,ιστορία,αξίες,αρχές και δυνατότητα αντίδρασης. 
Ο πόλεμος δεν έχει αρχίσει απλά... ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟ...
************************************************************************************************

οί απατεώνες τού Facebook μού ανακοίνωσαν πώς ο λογαριασμός μου έχει κλειδωθεί... ενοχλημένοι προφανώς από τήν δραστηριότητά μου, ή επειδή πήραν από άνωθεν εντολή διότι οί φασίστες πού μάς κυβερνάνε θέλουν υποταγμένους σκλάβους... πολύ καλά λοιπόν τό έχουμε εμπεδώσει ότι έχουμε χούντα καί ήμαστε υπό κατοχήν, ποτέ δέν είχαμε καμία αμφυβολία γι'αυτό... εμείς θά συνεχίσουμε τόν αγώνα γιά τήν ελευθερία, κάνοντας συνεχώς καινούργιες σελίδες...