Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

ΗΡΞΑΝΤΟ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ

**

*
Όλη η αλήθεια για την Ουκρανία – Αφιερωμένο σε όλους όσους έσπευσαν να ξεχάσουν το χθες
Πάμε λοιπόν επιγραμματικά, και *με ονοματεπώνυμα*, να δούμε τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και πότε ξεκίνησαν… Η Ουκρανία υπήρξε *ανέκαθεν παραδοσιακός σύμμαχος της Ρωσίας*. Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης. *Μέχρι που τα γεράκια της Δύσης έβαλαν μπροστά το σχέδιο να χτυπήσουν τη Ρωσία*. Και τότε εμφανίστηκαν ξαφνικά οι γνωστοί πολιτικοί αγύρτες που θα δούμε πιο κάτω. *Όλα ξεκίνησαν το 2004 όταν ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς κέρδισε τις Προεδρικές εκλογές* και ο φιλοδυτικός αντίπαλός του (ο Βίκτορ Γιούστσενκο) προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο, αμφισβητώντας το αποτέλεσ... διαβάστε περισσότερα  ΑΚΤΙΝΕΣ
*

ΕΚΤΑΚΤΟ- Πρωτοφανής κλιμάκωση: Τελεσίγραφο Ρωσίας σε Ελλάδα & άλλες χώρες - Τί απαιτεί η Μόσχα - Το παρέδωσε ο Ρώσος ΥΠ.ΕΞ.

Άσχημη εξέλιξη

Τελεσίγραφο παρέδωσε η Ρωσία σε Ελλάδα και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ και του ΟΑΣΕ απαιτώντας να “τιμήσουν εδώ και τώρα την υπογραφή τους” και να προχωρήσουν σε άμεση αλλαγή των ευρωπαϊκών και ΝΑΤΟϊκών ρυθμίσεων Ασφαλείας.

Ιρλανδία, Σουηδία, Φινλανδία και άλλες χώρες που το παρέλαβαν κάνουν λόγο για “σκληρές απαιτήσεις” της Μόσχας που δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές”.

Πρόκειται για ραγδαία κλιμάκωση της κατάστασης ασφαλείας στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο. Είναι πλέον φανερό ότι ΗΠΑ-Βρετανία γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό τι συμβαίνει πίσω από τις “κλειστές πόρτες” και για αυτό προειδοποιούσαν για “μεγάλο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πόλεμο”

Υπενθυμίζουμε τι είχαμε πει ΕΔΩ και καιρό

Ρωσία: “Eιρήνη με ΗΠΑ μόνο μετά από Νέα Παγκόσμια Τάξη” – Θα κτυπήσουν το ΝΑΤΟ για να αλλάξει η Αρχιτεκτονική Ασφαλείας της Ευρώπης!

“Θα είστε νόμιμος στόχος” – Τί είπε ο Σ. Λαβρόφ

Η επιστολή είναι γραμμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να ισοδυναμεί με τελεσίγραφο:

Oποιαδήποτε χώρα απαντήσει αρνητικά τότε μετατρέπεται αυτόματα σε “νόμιμο στόχο” της Ρωσίας και του Στρατού της.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ “Το μήνυμα του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ παρέδωσε στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών η ρωσική Πρεσβεία”.

Νωρίτερα, ο Λαβρόφ, απαντώντας σε ερωτήσεις ρωσικής τηλεοπτικής εκπομπής επιβεβαίωσε πως “η Ρωσική Ομοσπονδία στέλνει επιστολή σε χώρες του ΝΑΤΟ και του ΟΑΣΕ να διευκρινίσουν εάν σκοπεύουν να εκπληρώσουν βασικές υποχρεώσεις ασφαλείας για τις οποίες είχαν δεσμευτεί”.

«Σήμερα, μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, στείλαμε επίσημο αίτημα στους συναδέλφους μας στις χώρες του ΝΑΤΟ και του ΟΑΣΕ με επείγουσα απαίτηση(!) να εξηγήσουν πώς σκοπεύουν να εκπληρώσουν την υποχρέωση να μην ενισχύουν την ασφάλειά τους σε βάρος της ασφάλειας των άλλων», είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.

«Εάν δεν προτίθενται να το πράξουν, εξηγήστε γιατί όχι. Αυτό θα αποτελέσει βασικό ζήτημα για τον καθορισμό των περαιτέρω προτάσεών και κινήσεων μας, τις οποίες θα αναφέρουμε στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν».

Διαβάστε ΕΔΩ

Τί έρχεται; – Βρετανία και Ουκρανία προειδοποιούν για Ευρωπαϊκό Πόλεμο ευρείας κλίμακας με Ρωσία – Στήνουν την νέα “Αντάντ”

“Στόχος Αλεξανδρούπολη και Σούδα”

Η Ρωσία στην επιστολή της θέτει θέμα προστασίας της εθνικής της ασφάλειας, η οποία κινδυνεύει από τις ενέργειες της Ελλάδας, επικαλούμενη την διακήρυξη του ΟΑΣΕ στην Αστάνα.

Στην επιστολή του-σύμφωνα και με ιρλανδικές πηγές- ο Ρώσος ΥΠΕΞ, Σ.Λαβρόφ, ισχυρίζεται ότι τόσο ο Χάρτης για την Ευρωπαϊκή Ασφάλεια όσο και η Διακήρυξη που ακολούθησε μετά την Σύνοδο Κορυφής του ΟΑΣΕ στο Καζακστάν το 2010, δέσμευσαν τις υπογράφοντες χώρες στην αρχή ότι το ΝΑΤΟ έπρεπε να είχε αλλάξει Δόγμα μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου .

Το γεγονός ότι η Δύση προσπαθεί τώρα ανοιχτά και μονομερώς να αναθεωρήσει υπέρ της αυτά τα διπλωματικά επιτεύγματα όλων των ηγετών του ΟΑΣΕ προκαλεί σοβαρή ανησυχία», δήλωσε ο Σ.Λαβρόφ.

Είχε προηγηθεί προσωπική επικοινωνία του Νίκου Δένδια με τον Σεργκέι Λαβρόφ, κατά την οποία ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών εξέφρασε την ανησυχία του για την χρήση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης ως διαμετακομιστικού κέντρου στρατιωτικού υλικού των ΗΠΑ με κατεύθυνση την Ουκρανία.

Η Μόσχα απαιτεί από την Ελλάδα- όπως και από άλλες χώρες- να πει τι προτίθεται να πράξει, εάν θα σεβαστεί την υπογραφή της με την οποία δεσμεύεται να μην προβεί σε ενέργειες για την προάσπιση της δικής της ασφάλειας εις βάρος της ασφάλειας της Ρωσίας!

Με απλά λόγια, η Ρωσία απαιτεί από την Ελλάδα να εγγυηθεί ότι θα απαγορεύσει την διέλευση πολεμικού υλικού αλλά και στρατιωτικών δυνάμεων από την Αλεξανδρούπολη με τελικό προορισμό την Μαύρη Θάλασσα.

Σε αντίθετη περίπτωση κάτι τέτοιο μπορεί να θεωρηθεί απειλή από την Ρωσία και κατ’ επέκταση η Ελλάδα θα αποτελεί απειλή για την Μόσχα.

Η Ρωσία υπενθυμίζει ότι στην Ελλάδα και άλλα κράτη στα οποία έφτασε η επιστολή, πως υπέγραψαν την συγκεκριμένη διακήρυξη ως κυρίαρχο κράτος και όχι ως μέλος οποιουδήποτε διεθνή οργανισμού (ΝΑΤΟ – ΕΕ). Συνεπώς για την Μόσχα δεν υφίστανται “συλλογικές δεσμεύσεις στο πλαίσιο ΝΑΤΟ-ΕΕ.

«Η απάντηση σε αυτό το μήνυμα θα έρθει με εθνική ιδιότητα, καθώς οι αναφερόμενες δεσμεύσεις ελήφθησαν από κάθε κράτος μέλος σε [μεμονωμένη] βάση και όχι για λογαριασμό ή ως μέλος οποιαδήποτε οργάνωσης» δήλωσε ο Σ.Λαβρόφ.

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν παρόμοια επιστολή έχει φτάσει και στην Άγκυρα.

Η ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας

Επιβεβαιώνει και η Ιρλανδία – Τι αποκαλύπτει

“Η Ρωσία έστειλε μια αυστηρή επιστολή στην ιρλανδική κυβέρνηση απαιτώντας μια «άμεση απάντηση» σε μια σειρά ισχυρισμών ότι το Δουβλίνο ενδέχεται να άλλαξε τη θέση του σχετικά με τις Ευρωπαϊκές Ρυθμίσεις Ασφαλείας μετά τον Ψυχρό Πόλεμο.

Ιρλανδικές πηγές αναφέρουν ότι “πράγματι η επιστολή απαιτεί μια «σαφή απάντηση» στο εάν η Ιρλανδία έχει αλλάξει τη στάση της σε προηγούμενες δεσμεύσεις για την Ευρωπαϊκή Ασφάλεια, που υπογράφηκαν τις τελευταίες τρεις δεκαετίες”

Τέλος, ιρλανδικές πηγές αναφέρουν πως παρόμοια επιστολή-τελεσίγραφο έχει σταλεί και σε άλλα μέλη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ καθώς και στην Ελβετία.

Η επιστολή της Μόσχας καθιστά σαφές ότι η Ιρλανδία πρέπει να απαντήσει στην Ρωσία μεμονωμένα και όχι ως μέρος μιας συλλογικής απάντησης της ΕΕ!

“Οι διπλωμάτες της ΕΕ θα συζητήσουν για να αποσταλεί μια κοινή απάντηση αύριο. Ένας διπλωμάτης είπε ότι η επιστολή έχει ληφθεί με απογοήτευση στις πρωτεύουσες της ΕΕ, δεδομένης της στρατιωτικής στάσης της Ρωσίας στα σύνορα της Ουκρανίας.

Διαβάστε ΕΔΩ

Η Μόσχα μπλοκάρει τον Ατλαντικό & απειλεί: Ρωσικός Στόλος μέσα στην ΑΟΖ Ιρλανδίας – Επεισόδιο με γαλλικά πλοία!

Φινλανδία: Eτοιμάζουμε απάντηση στην Ρωσία

“Η Φινλανδία ετοιμάζει απάντηση σε επιστολή που έλαβε από τη Ρωσία την Τρίτη, η οποία ζητά εγγυήσεις ασφαλείας από τις χώρες του ΟΑΣΕ” δήλωσε ο Φινλανδός υπουργός Εξωτερικών Πέκα Χααβίστο.

“Η ρωσική επιστολή τονίζει ότι η Δύση έχει αυξήσει τη δική της ασφάλεια σε βάρος της Ρωσίας. Προφανώς, η Δύση έχει εντελώς διαφορετική άποψη επ’ αυτού”, είπε ο Χααβίστο σε δημοσιογράφους στο Ελσίνκι.

Όλα τα μέλη του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) έλαβαν μια επιστολή, ανέφερε ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Φινλανδίας, YLE.

Η Σουηδία έλαβε επίσης επιστολή, δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών Αν Λίντε στο σουηδικό ραδιόφωνο. Αρνήθηκε να σχολιάσει τι περιείχε η επιστολή.

«Το Υπουργείο Εξωτερικών λαμβάνει πολλές επιστολές τις οποίες αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο: εξετάζουμε τι υπάρχει στην επιστολή, αναλύουμε και προετοιμάζουμε οποιαδήποτε πιθανή απάντηση στην επιστολή», είπε η Λίντε.

Η Λίντε θα συναντηθεί με τον Χααβίστο στη Στοκχόλμη την Τετάρτη, μαζί με τους υπουργούς Άμυνας των δύο χωρών, για να συζητήσουν την κατάσταση ασφάλειας στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης ΕΔΩ

Διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα: “Αλλαγή Ιδρυτικής Συνθήκης του ΝΑΤΟ ή πόλεμος” το τελεσίγραφο Μόσχας – Διαφωνία στη Συμμαχία

*

ΕΚΤΑΚΤΟ- Αίτημα ΗΠΑ σε Τουρκία: Κλείσε τα Στενά στα ρωσικά πλοία και επέτρεψε να εισέλθει ΝΑΤΟϊκός Στόλος στη Μ. Θάλασσα - "ΟΧΙ" από Ερντογάν

"Εκλιπαρεί να παίξει τον «Επιτήδειο Ουδέτερο» η Άγκυρα - Επιβεβαίωση WarNews247

Δύο διαφορετικές τουρκικές πηγές αποκάλυψαν πως οι ΗΠΑ απαίτησαν από την Τουρκία να κλείσει τα Στενά στα ρωσικά πλοία και ταυτόχρονα να επιτραπεί να εισέλθει ΝΑΤΟϊκός και Αμερικανικός Στόλος στην Μαύρη Θάλασσα δίνοντας καθεστώς «ελεύθερης διέλευσης».

Πρόκειται για πολύ σημαντική εξέλιξη που επιβεβαιώσει απόλυτα το WarNews247 για το “πούλημα” που έκαναν οι ΗΠΑ στον East-Μed στο πλαίσιο ενός μεγάλου παζαριού με την Τουρκία. Παράλληλα επιβεβαιώνεται και το χτεσινό άρθρο για το “Νιετ” Ερντογάν στην Ουάσιγκτον.

Δείτε σχετικά ΕΔΩ

H ώρα της κρίσης για Τουρκία & Ρωσία: Oι ΗΠΑ πούλησαν Ελλάδα και East-Med για να κλείσει η Άγκυρα τα Στενά στα ρωσικά πλοία!

“Κλείσε τα Στενά στα ρωσικά πλοία”

“Η Τουρκία αρνήθηκε να μπλοκάρει τον Βόσπορο για τα ρωσικά πολεμικά πλοία μετά από απαίτηση των ΗΠΑ” αναφέρει ρωσικό ΜΜΕ επικαλούμενο Τούρκο δημοσιογράφο.

Αναφέρει σχετικά:

“Οι ΗΠΑ προσπάθησαν να μπλοκάρουν την κίνηση των ρωσικών πολεμικών πλοίων στην Μαύρη Θάλασσα μέσω διαπραγματεύσεων με την Τουρκία. Ζήτησαν από την Άγκυρα να μπλοκάρει τον Βόσπορο.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ΗΠΑ ζήτησαν από την Τουρκία να αναθεωρηθούν κάποιες προβλέψεις της Συνθήκης του Μοντρέ για την παρουσία τόσο των Στόλων του ΝΑΤΟ όσο και του Αμερικανικού Ναυτικού στην Μαύρη Θάλασσα.

Παρά το γεγονός πως η Τουρκία είναι χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, η Άγκυρα αρνήθηκε κατηγορηματικά να προχωρήσει σε τέτοιες κινήσεις τονίζοντας πως “Η Συνθήκη του Μοντρέ δεν αποτελεί θέμα προς αναθεώρηση”.

“ΟΧΙ” Τουρκίας

“Οι ΗΠΑ ζήτησαν να αναθεωρηθεί ένας αριθμός των προβλέψεων της Συνθήκης του Μοντρέ ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των πολεμικών πλοίων που μπορεί να εισέλθει στην Μαύρη Θάλασσα κατά δύο με τρεις φορές.

Το κάναμε ξεκάθαρο στους Συμμάχους μας, ότι δεν θα πρέπει καν να σκέφτονται τίποτα άλλο πέρα από την Συνθήκη του Μοντρέ.

Δεν εγκρίνουμε περιοριστικά μέτρα εναντίον της Ρωσίας

Η είσοδος στην Μαύρη Θάλασσα δεν πρέπει να συμπεριληφθεί ως πιθανή απάντηση του ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχει τίποτα που να έρχεται σε αντίθεση με την Συνθήκη του Μοντρέ” ανέφερε Τούρκος δημοσιογράφος.

Η Άγκυρα τόνισε πως πράγματι θα μπορούσε να κλείσει τον Βόσπορο μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες, για παράδειγμα αν κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην χώρα, αν εμπλακεί η Τουρκία σε εχθροπραξίες κτλ.

Τουρκία: Δύο ρωσικές απαιτήσεις προς Ερντογάν

Ρωσικά ΜΜΕ τονίζουν πως κατά την μετάβαση του ο Β. Πούτιν στην Άγκυρα, θα ζητήσει από τον Ρ.Τ. Ερντογάν την υλοποίηση δύο απαιτήσεων.

Ο Τούρκος πολιτικός επιστήμονας Hassan Unal τόνισε σχετικά:

“Δεδομένου ότι η Τουρκία είναι χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, η κατάσταση μεταξύ Άγκυρας και Μόσχας μπορεί να επιδεινωθεί.

Παρόλ’ αυτά ο Β. Πούτιν μπορεί να θέσει στον Ερντογάν δύο απαιτήσεις που θα επιτρέψουν στην Τουρκία να διασφαλίσει τον εαυτό της και να παίξει τον ρόλο του ουδέτερου στην σύγκρουση.

Η Άγκυρα μέχρι τώρα έχει δείξει αυτοσυγκράτηση (απέχει από επιθετικές ενέργειες και δηλώσεις σε σχέση με άλλες χώρες) στο ουκρανικό Ζήτημα, έτσι η Μόσχα μπορεί να ζητήσει δύο πράγματα:

  1. Να μην προμηθεύει με επιθετικά drone τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας
  2. Να τηρηθεί απόλυτα η Συνθήκη του Μοντρέ 

Η χρήση των τουρκικών drone Bayraktar TB2 στην Ανατολική Ουκρανία μπορεί να επιφέρει σημαντικές απώλειες στις δυνάμεις του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ

Όσον αφορά το δεύτερο αίτημα, πριν λίγες ημέρες η Τουρκία επιβεβαίωσε την Ρωσία ότι θα “μείνει αυστηρά προσηλωμένη στην τήρηση της Συνθήκης του Μοντρέ παρά τις απαιτήσεις των ΗΠΑ για περιορισμό της ρωσικής παρουσίας στην Μαύρη Θάλασσα και την Μεσόγειο μέσω του κλεισίματος του Βοσπόρου στα ρωσικά πλοία” καταλήγει και ο δεύτερος Τούρκος δημοσιογράφος επιβεβαιώνοντας απόλυτα τις πληροφορίες του WarNews247.

*

ΝΑΤΟ προς Ρωσία: "Δεν ξέρετε τι σας περιμένει": Τρία αμερικανικά αεροπλανοφόρα σε θέσεις μάχης - Yπό ΝΑΤΟϊκή Διοίκηση το USS Harry Truman

Διευρύνεται η σύγκρουση: Ιαπωνία εναντίον Ρωσίας - ο ρόλος τής Κίνας

Η Ουάσιγκτον κινεί τα πιόνια στην “σκακιέρα” καθώς για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια, από την λήξη του Ψυχρού Πολέμου, oμάδα μάχης Αμερικανικού αεροπλανοφόρου τέθηκε υπό την Διοίκηση του ΝΑΤΟ στην Μεσόγειο. 

Ο Αμερικανικός Στόλος απλώνεται σε πρώτη φάση τόσο στην Μεσόγειο όσο και στην Νότια Σινική Θάλασσα. Προηγήθηκαν συνεννοήσεις ΗΠΑ-Ιαπωνίας που αφορούν τόσο την Κίνα όσο και την Ρωσία.

Διαβάστε επίσης

Αναβρασμός σε Βαλτική & Μεσόγειο: Έρχεται ΝΑΤΟϊκή ομάδα μάχης με το USS Harry Truman – Μi-17, Stinger και Javelin στο Κίεβο

H Ιαπωνία συντάχθηκε πλήρως με τις ΗΠΑ. Ο πρωθυπουργός της χώρας δεσμεύτηκε ότι η χώρα του θα “δώσει κοινή απάντηση με τις ΗΠΑ στην ρωσική επιθετικότητα εναντίον της Ουκρανίας”.

Μάλιστα ο Φούμιο Κισίντα δεσμεύτηκε ότι “η Ιαπωνία θα στηρίξει πλήρως τις ΗΠΑ στις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά”.

Τι δουλειά έχει η Ιαπωνία με την Ουκρανία; Οι ΗΠΑ φοβούνται ότι σε περίπτωση ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία, η Κίνα θα επιτεθεί στην Ταιβάν.

Έτσι Μόσχα και Πεκίνο θα ανοίξουν δύο ταυτόχρονα μέτωπα στις ΗΠΑ. Γι αυτό και η Ουάσιγκτον έχει κινητοποιήσει δύο αεροπλανοφόρα στην περιοχή.

Στην Μεσόγειο έχει αναπτυχθεί το αεροπλανοφόρο USS Harry Truman και η ομάδα μάχης του 6ου Στόλου. Στην περιοχή βρίσκονται επίσης γαλλικά, ιταλικά και φυσικά, ελληνικά και τουρκικά πλοία

Αμερικανικές πηγές τονίζουν με νόημα πως “αυτό που βλέπουν οι Ρώσοι είναι 20 αεροσκάφη που βρίσκονται στο κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου. Αυτό που δεν βλέπουν, είναι πόσα διαθέτει συνολικά…”

Στην περιοχή θα βρίσκεται ακόμη ένα αεροπλανοφόρο, το γαλλικό Σαρλ-ντε-Γκολ θα αποπλεύσει. Επίσημα το γαλλικό αεροπλανοφόρο και η ομάδα μάχης του θα συμμετάσχει στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ.

Όμως οι ομάδες μάχης των δύο αεροπλανοφόρων αναμένεται να συγκλίνουν κατά του ρωσικού Στόλου στην Μεσόγειο.

«Το αεροπλανοφόρο Charles-de-Gaulle και η αεροναυτική συνοδεία του, βγαίνουν ξανά στη θάλασσα: σε αυτήν την αποστολή, που αποκαλείται «Κλεμανσό 2022», θα συμμετάσχει κυρίως στην επιχείρηση Inherent Resolve κατά του Νταές (σ.σ. Ισλαμικό Κράτος) στο Λεβάντε», ανέφερε η Παρλί μέσω του Twitter.



Δύο αμερικανικά αεροπλανοφόρα στην Νότια Σινική Θάλασσα


Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Άμυνας και το Πεντάγωνο των ΗΠΑ, στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας έχουν εισέλθει δύο ναυτικές μοίρες, με επικεφαλής τα αεροπλανοφόρα USS Carl Vinson και USS Abraham Lincoln.

Επιπλέον στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται τα πλοία αμφίβιων επιχειρήσεων USS America και USS Essex μαζί με δυνάμεις της Ιαπωνίας.

Στόχος είναι, όπως ανακοινώθηκε στην Ουάσιγκτον, η πραγματοποίηση ασκήσεων και η παροχή έμπρακτων εγγυήσεων προς τους συμμάχους των ΗΠΑ ότι δεν θα επιτραπεί η απόλυτη κυριαρχία της Κίνας και θα προασπισθεί η ελεύθερη ναυσιπλοΐα.

«Επιχειρήσεις όπως αυτή μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε την αξιοπιστία των μαχητικών μας δυνατοτήτων, να παρέχουμε εγγυήσεις στους συμμάχους και εταίρους μας και να διαμηνύσουμε ως ναυτικό την αποφασιστικότητά μας να διασφαλίσουμε την περιφερειακή σταθερότητα και να αντιμετωπίσουμε τις κακόβουλες επιρροές», τόνισε ο διοικητής του ενός από τα δύο αεροπλανοφόρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από την ανακοίνωση της Ταϊβάν για τη νέα επίδειξη δύναμης που πραγματοποίησε η Κίνα.

Συγκεκριμένα, η Ταϊπέι έκανε λόγο για 39 κινεζικά αεροσκάφη – μαχητικά, βομβαρδιστικά και ηλεκτρονικού πολέμου – τα οποία βρέθηκαν στη εναέρια ζώνη έγκαιρης προειδοποίησης της χώρας.

Πούτιν: η ”επανάσταση” στη Λευκορωσία είναι έργο αμερικάνικων και ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών.Έτοιμος να επέμβει στη Λευκορωσία ο Πούτιν με ειδικές δυνάμεις…

O Πούτιν σε συνέντευξη που μεταδόθηκε τηλεοπτικά σήμερα από την κρατική τηλεόραση δήλωσε :”ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτή η “επανάσταση” στη Λευκορωσία είναι έργο των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών και της Ουκρανίας”…. Εξήγησε ότι η Ρωσία είναι διατεθειμένη να επέμβει στη γειτονική της χώρα αν κριθεί απαραίτητο στο πλαίσιο των υφιστάμενων συμφωνιών ασφάλειας κι άμυνας. «Ο Alexandre (Loukachenko) μου ζήτησε να φτιάξω μια κάποια δύναμη ανδρών των αρχών της τάξης και το έκανα » (ειδικές δυνάμεις) δήλωσε… «Συμφωνήσαμε ότι δεν θα την χρησιμοποιήσω έως ότου η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου κ...περισσότερα »TheSecretRealTruth

Δραματικές στιγμές για την παγκόσμια ειρήνη στην Βαλτική - Ποιος είπε «δεν θα ήθελα να αρχίσω εγώ τον Γ' Π.Π.»!

*Κυριολεκτικά δραματικές ήταν οι σκηνές που εκτυλίχτηκαν στην Βαλτική το τελευταίο 48ωρο μεταξύ ρωσικής αεροναυτικής δύναμης και αντίστοιχης ΝΑΤΟϊκής. Την ένταση των στιγμών κατέγραψε με απόλυτη σαφήνεια ο Κυβερνήτης φρεγάτας του βελγικού Ναυτικού το οποίο "βομβάρδισαν" εικονικά ρωσικά μαχητικά ναυτικής κρούσης Su-24 οπλισμένα με πυραύλους Kh-25:* "Δεν αντέδρασα γιατί δεν ήθελα να ήμουν αυτός που θα ξεκινούσε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο" είπε. Η παρολίγον θερμή σύγκρουση ξεκίνησε όταν το ΝΑΤΟ συγκέντρωση αεροναυτική δύναμη για... περισσότερα »"Στόχος" - Stoxos newspaper


διαβάστε επίσης:
 ΑΡΧΕΙΟ...  γεγονότων περασμένων μηνών..
ότι δέν πρέπει νά ξεχαστεί... καί ότι επανέρχεται μέ άλλη στρατηγική... 

*

Ανάλυση τής σημερινής ιστορικής συγκυρίας:
«Έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν», αυτό το Αρχαίο Ελληνικό ρητό ταιριάζει απόλυτα στη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, και στα πιόνια & μαριονέτες αυτής, τους πολιτικούς «ηγέτες» των Η.Π.Α. & χωρών κρατών-μελών της Ε.Ε.
Οι υπουργοί εξωτερικών τριών δυτικών δυνάμεων, της Γερμανίας, Γαλλίας, Πολωνίας, είχαν σύσκεψη στο Κίεβο, με τον τέως νόμιμο Πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτωρ Γιανούκοβιτς, και συμφώνησαν στο παρόν Status Quo της Ουκρανίας. Η συμφωνία ανετράπη 24 ώρες μετά, που ξέσπασαν οι φονικές διαδηλώσεις στο Κίεβο, και η ανατροπή από τους Σιωνιστές «νέο-Ναζί», του νόμιμου προέδρου της Ουκρανίας.
Οι Δυτικές Σιωνιστικές δυνάμεις, προετοιμάζονταν εδώ και μήνες για τα γεγονότα αυτά της Ουκρανίας.
Τέτοια εμπιστοσύνη (Μπέσα) έχει η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση.
Στο Κίεβο είχε σύσκεψη ο Σιωνιστής ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ κ. John Keri, με τους «νέο-Ναζί» Σιωνιστές πράκτορες της Δυτικής Ουκρανίας.
Η νέα Κυβέρνηση της Ουκρανίας προέκυψε μέσα από πραξικόπημα, των Δυτικών Σιωνιστικών δυνάμεων της Ν.Τ.Π. με πολλούς νεκρούς. Οι Σημίτες Σιωνιστές ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, στηρίζουν τους «αντι-σημίτες» «νέο-Ναζί» νέους ηγέτες του Κιέβου. Όλα αυτά πιστεύω πως θυσιάζονται για τα συμφέροντα!!!
Όλα αυτά έγιναν για να εγκαταστήσουν οι Αμερικάνοι πυραύλους στο έδαφος της Ουκρανίας, και να ζώσουν έτσι στρατιωτικά τη Ρωσία.
Η ΥΠ.ΕΞ της Ε.Ε. κυρία Κάθριν Άστον γνωρίζει ότι έγινε προβοκάτσια Σιωνιστών δυτικών πρακτόρων στη κεντρική πλατεία του Κιέβου.
Η ΑμερικανοΕβραία πρώην ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ, και υποψήφια πρόεδρος
των Σιωνιστικών ΗΠΑ, με δηλώσεις κατά της Ρωσίας, υπερέβη πάσαν έννοιαν υποτέλειας προς τους ψυχασθενείς ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Tα ίδια και οι δικοί μας ΣαμαροΒενιζέλοι, οι οποίοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα πάντα στους Κοσμοκράτορες.
Η νέα κυβέρνηση των «νέο-ναζί» διορίζει Εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργό τον Arseniy Yatsenyuk. Όλα για τα συμφέροντα.
Επίσης ο νέος πρόεδρος της Ουκρανίας είναι Εβραϊκής εθνικότητος σύμφωνα πάντα με τα διεθνή ΜΜΕ, και πιόνι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Το Αμερικανο-Εβραϊκό λόμπυ δεν διαμαρτυρήθηκε για τους «νέο-Ναζί» του Κιέβου. Τηρεί άκρα σιωπή! Οι Ισραηλινές υπηρεσίες ανά τον κόσμο, δεν διαμαρτυρήθηκαν. Όλα παίζονται για τα συμφέροντα.
Η ιδεολογία και ο πατριωτισμός «πάει περίπατο» για τα συμφέροντα!!
Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας, Εβραίος την εθνικότητα Ισαακασβίλι, (προσέξτε το Ισαάκ), πήγε στο Κίεβο για στήριξη των «νέο-Ναζιστών».
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αμερικανός Republican Γερουσιαστής Σιωνιστής σκληροπυρηνικός Μακ Κέϊν, πρόσφερε στήριξη στο νέο καθεστώς της Ουκρανίας.
Ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, ΑμερικανοΠολωνόΕβραίος, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ, και τώρα μέλος της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, μαζί με τον διαβόητο Εβραίο μέλος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, Kissinger, είπε,
«Η Ρωσία χωρίς την Ουκρανία παύει να είναι μεγάλη δύναμη». Συνεχίζει να λέει, « Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, με πιόνια τις ΗΠΑ & Ε.Ε. είναι εναντίον της Ρωσίας».
Η Ουκρανία είναι το δυτικό φυλάκιο για να μη ξαναγίνει η Ρωσία μεγάλη δύναμη, και να καταστεί χώρα πιόνι των Κοσμοκρατόρων!!!
Υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο Πούτιν!!!
Η κρίση στην Ουκρανία είναι απαρχή επικίνδυνων παγκόσμιων φαινομένων και εξελίξεων. Κατόπιν όλων αυτών η Ρωσία ζήτησε παραίτηση της Κυβερνήσεως των στασιαστών πρακτόρων του Κιέβου, αλλιώς τίθεται σε κίνδυνο η παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια.
Τα Δυτικά Σιωνιστικά ΜΜΕ οργιάζουν αυτές τις ημέρες σε προπαγάνδα, ότι για τα πολιτικά & πολεμικά γεγονότα της Ουκρανίας
φταίει λένε η Ρωσία, που εισέβαλε στρατιωτικά στη Κριμαία.
Θέλουν να ξεχνούν ποιος άρχισε τα γεγονότα στην Ουκρανία.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε, Γερμανικές & Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, σε πλήρη συνεργασία, οργάνωσαν και υποκίνησαν
τις διαδηλώσεις, και τελικά το πραξικόπημα στο Κίεβο.
Βασικά η Σιωνιστική Δύση, με τις ενέργειες αυτές, κήρυξε το πόλεμο στη Ρωσία.!!! Η Ρωσία εκτόξευσε διηπειρωτικό πύραυλο, ικανό να φέρει πυρηνική κεφαλή! Φαντασθείτε ένας τέτοιος πύραυλος να πέφτει στη Νέα Υόρκη, και άλλος ένας στο Σικάγο. Ο Αμερικανικός λαός θα επαναστατήσει εναντίον της Σιωνιστικής κυβέρνησης των ΗΠΑ, των υπηρετών των τρελών Κοσμοκρατόρων. Φαντασθείτε ένας τέτοιος πύραυλος να πέφτει στο Βερολίνο, και στο Λονδίνο…
Ήταν παλιό το σχέδιο της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας, να «βάλουν χέρι» στην Ουκρανία, ώστε να περικυκλώσουν στρατιωτικά τη Ρωσία, και να σπρώξουν αυτήν βορειότερα, μέχρι να την καταλάβουν!!!
Ήταν παλιό σχέδιο των παγκόσμιων Σιωνιστών Δικτατόρων, να ζώσουν τη Ρωσία με στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
Η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία θέλει την Ουκρανία μέσα στην Ε.Ε. στο ΝΑΤΟ, και στο Δ.Ν.Τ. για να την ελέγχει απόλυτα, όπως ελέγχουν την πατρίδα μας, όμως υπολόγιζαν «χωρίς το Ξενοδόχο»!!!
Όλοι γνωρίζουμε πως άρχισαν και που κατέληξαν τα γεγονότα του Κιέβου. Τώρα πηγαίνει εκεί ο Βενιζέλος και καταθέτει στέφανον στο τύμβο των θυμάτων των δυτικών υπηρετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι «νέο-Ναζί» της Ουκρανίας υποστηρίζονται από τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων με όργανα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.
Ο Μέτερνιχ ΥΠ.ΕΞ. της κυβερνήσεως Σαμαρά δηλώνει ότι είναι μείζον θέμα η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας! Ο Βενιζέλος ενδιαφέρεται για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, και όχι της Ελλάδος-Κύπρου!! Οι δηλώσεις αυτές είναι πρωτοφανείς και απαράδεκτες για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, δηλαδή ο Βενιζέλος θα στείλει Ελληνικές δυνάμεις, (λόγω ΝΑΤΟ), να πολεμήσει στην Ουκρανία, για τα συμφέροντα των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. & ΗΠΑ – Γερμανίας;; Για τα συμφέροντα των δολοφόνων των Ελλήνων;;;
Αυτός ο υπουργός είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα!!!
Η Ελλάς πρέπει να μείνει ΟΥΔΕΤΕΡΗ σε πιθανή ανάφλεξη, για να τιμωρήσουμε τους «συμμάχους» αυτούς που μας χρεοκόπησαν, και μας εξαθλίωσαν. Οι «νέο-Ναζί» του Κιέβου δεν θα διαρκέσουν για πολύ, αφού έρχεται νέα επανάσταση! Εμείς οι Έλληνες φωνάζουμε, Όχι στην εμπλοκή της Ελλάδος, στους τυχοδιωκτισμούς των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. του ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-& Ε.Ε. στην Ουκρανία.
Όχι στις πολιτικές των ΣαμαροΒενιζέλων, υπηρετών και υποτελών των ψυχασθενών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Η Ρωσία σήμερα εφαρμόζει τη μέθοδο «Καρότο και μαστίγιο» στη Σιωνιστική Δύση, και λέγει, «Από εμάς εξαρτάται η σταθερότητα της Ευρώπης». Η Ρωσία ομιλεί από θέσεως ισχύος με τη Σιωνιστική Δύση.
Αμερικανικές και Γερμανικές Σιωνιστικές μυστικές υπηρεσίες οργάνωσαν και υποκίνησαν τις φονικές διαδηλώσεις στο Κίεβο.
Oi πολιτικοί της Ε.Ε. & Η.Π.Α. είναι όλοι τους πιόνια & μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Στην ουσία η Σιωνιστική Δύση, παρεμβαίνοντας στα εσωτερικά της Ουκρανίας, κήρυξε πόλεμο στη Ρωσία.
Τα συμφέροντα της Ελλάδος είναι με τη Ρωσία. Αυτό θα φανεί στο μέλλον στα στενά του Βοσπόρου – Δαρδανελίων και θαλασσίων διαδρόμων του Αιγαίου!!! Ή μήπως η Κυβέρνηση ΣαμαροΒενιζέλων θα πολεμήσουν στο πλευρό της Τουρκίας, για υποστήριξη Τουρκικών συμφερόντων;;; Από αυτούς όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς!
Στη περίπτωση αυτή θα αποδείξουν πόσο Προδότες είναι!
Ο Πούτιν είπε στον ΟΒΑΜΑ, «αν εμπλέξεις τη Τουρκία στο παιχνίδι,
τότε θα φτάσω μέχρι το Αιγαίο»…..
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, υπόσχονταν στους Ουκρανούς την είσοδο της Ουκρανίας στη Σιωνιστική Ε.Ε. της Μέρκελ, και ότι θα
«τρώνε με χρυσά κουτάλια», και έτσι ξεσήκωσαν τους αφελείς-αθώους Ουκρανούς. Τα όσα συνέβησαν στο Κίεβο υποκινήθηκαν από τη Σιωνιστική Δύση, για τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, εις βάρος της Ρωσίας.
Τι να πρωτοθυμηθούμε, τα κορίτσια των «Pussy Riots»;; τη Τζούλια Τιμοσένκο;; τους ακροδεξιούς πράκτορες των Δυτικών «νέο-ΝΑΖΊ»;; τους ελεύθερους δυτικούς σκοπευτές;; τους επιστρατευμένους από τη δύση Ισλαμιστές;; τη «Πορτοκαλί Σιωνιστική επανάσταση» της Τιμοσένκο;; τους πληρωμένους από τη δύση πράκτορες;;;, τους Τσετσένους Ισλαμιστές αντάρτες;; τους μαχητές της «Αραβικής Άνοιξης»;; μέχρι και οι μισθοφόροι πολεμιστές της «Λεγεώνας των Ξένων» ενεργοποιήθηκαν!!! Όλοι αυτοί χρηματοδοτήθηκαν από τη Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση για να δράσουν στην Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας!!! Κατόπιν αυτού περιμένατε η Ρωσία να κάτσει με σταυρωμένα χέρια;; Αντέδρασε δυναμικά, όπως θα αντιδρούσε μια χώρα που σέβεται τον εαυτό της.
Οι ψυχοπαθείς Κοσμοκράτορες κατόπιν όλων αυτών των υπονομευτικών ενεργειών, έφεραν το αποτέλεσμα να διώξουν από την Ουκρανία τον νόμιμα δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο, και να εγκαταστήσουν «επαναστατική» κυβέρνηση μειοψηφίας των «νέο-Ναζί» πρακτόρων της Σιωνιστικής διακυβέρνησης του πλανήτη!!!
Σημειωθήτω ότι οι ακροδεξιοί «νέο-Ναζί» του Κιέβου, υποστηρίζονται & χρηματοδοτούνται από τις δυνάμεις της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Τώρα οι «νέο-Ναζί» του Κιέβου, παρακαλούν τη Δύση, να τους βάλλουν στο Δ.Ν.Τ. για χρηματοδότηση. Έτσι η κατάσταση στο Κίεβο έφθασε να είναι εκτός ελέγχου. Η Ελλάς σε πιθανή ρήξη Ρωσίας-ΝΑΤΟ, πρέπει να παραμείνει ΟΥΔΕΤΕΡΗ, και όχι να βοηθήσουμε τους Σιωνιστές δολοφόνους μας της Τρόϊκας, του ΔΝΤ, της Μέρκελ, και των Τούρκων. Για παραβίαση των κανόνων του διεθνούς δικαίου κατηγορούν τη Ρωσία, ποίοι;;; Οι Σιωνιστές Αμερικανοί, που εισέβαλαν στη Κορέα, στο Βιετ-Νάμ, στη Κύπρο (μέσω Τούρκων), στο Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, και Συρία, τέτοια υποκρισία, σε στιγμή που αυτοί διέπραξαν αντισυνταγματικό πραξικόπημα, και με τη δύναμη και χρήση των όπλων, ανέτρεψαν το νόμιμο πρόεδρο της χώρας, και εγκατέστησαν τους «νέο-Ναζί», πράκτορες των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.!!
Ο λαός λέει τη φράση, «κοίτα ποιος μιλάει»!!!
Ο ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ John Keri αγκάλιασε τους πράκτορες της Ν.Τ.Π.!
Στήριξη στο Πούτιν πρόσφερε ο Κινέζος Πρόεδρος.
Η Κίνα απειλεί με νομισματικό και οικονομικό Αρμαγεδδώνα τις ΗΠΑ λέγοντας, «Αν επιτεθείτε στη Ρωσία, δώστε μας ως εγγύηση των ομολόγων σας, το χρυσό σας». H δε Ρωσία απειλεί τις Αμερικανικές τράπεζες, με στάση εξωτερικών πληρωμών των δανείων.
Η Ρωσία-Κίνα απειλούν να βγάλουν στην αγορά τα Αμερικάνικα ομόλογα. Εάν αυτό συμβεί, τότε η Αμερικανική οικονομία θα καταρρεύσει. Είναι που είναι ετοιμόρροπη!!!
Αυτά έγιναν διότι οι παγκόσμιοι Σιωνιστές προέβησαν σε μαζικές πωλήσεις μετοχών στο χρηματιστήριο της Μόσχας. Δηλαδή προέβησαν σε οικονομικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, για αντίποινα.
Όπως λένε τα διεθνή ΜΜΕ, λίγες-λίγες οι Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις παραδίδονται σιγά-σιγά στη Ρωσία, αφού είναι δημιούργημα των Ρώσων. Η Κριμαία κατελήφθη υπό των Ρωσικών δυνάμεων, χωρίς να ανοίξει μύτη, λέει ο λαός. Η λέξη Κριμαία, πρώην Ταυρίδα, είναι Ελληνική λέξη, με δεκάδες Ελληνικές πόλεις & χωριά που φέρουν Ελληνικά ονόματα, όπως Σεβαστούπολη, Συμφερούπολη, Μαριούπολη.
Θεοδοσία, κ.λ.π. Η πρώην Ταυρίδα, και σήμερα Κριμαία, κατοικήθηκε από τους Αρχαίους Έλληνες τον 5ο και 4ο π.χ. αιώνα, και ίδρυσαν κατά μήκος των ακτών της Κριμαίας, πολυάριθμες Ελληνικές πόλεις.
Σήμερα στη χερσόνησο της Κριμαίας-Ταυρίδας, κατοικούν περίπου 150.000 Έλληνες, σε σύνολο πληθυσμού 2 εκ. κατοίκων ΕλληνοΡώσων γιαυτό η Ελλάς οφείλει ευγνωμοσύνη στη Ρωσία, διότι με την επέμβασή της, διέσωσε τους Ελληνικούς πληθυσμούς, οι οποίοι επρόκειτο να εξολοθρευτούν από το μελλούμενο Σιωνιστικό καθεστώς της Δύσης.
Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ουκρανία, είναι προέκταση των γεγονότων που συνέβησαν στη Λιβύη, Αύγυπτο, Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, κ.λ.π. είναι συνέχεια της «Αραβικής Άνοιξης», της «Πορτοκαλί Επανάστασης» της Τιμοσένκο, των σχεδίων των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων για παγκόσμια Κυριαρχία, σύμφωνα με
«Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Αυτό το κάνουν για να στερήσουν από τη Ρωσία, ένα πολύτιμο φίλο, και σύμμαχο, την Ουκρανία, μέσα από τα εδάφη της οποίας περνούν όλοι οι Ρωσικοί αγωγοί ενεργείας που ζεσταίνουν τις χώρες κράτη-μέλη της Σιωνιστικής Ε.Ε. Η Γερμανία της Μέρκελ, θα σπάσει πάλι τα μούτρα της από τη Ρωσική Αρκούδα, όπως τα έσπασε στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ελπίζω ύστερα από αυτή τη περιγραφή των γεγονότων, να θυμηθείτε ποίος «Ήρξατο χειρών αδίκων»…
Η Ρωσία έστειλε αυστηρό μήνυμα στους Δυτικούς ότι δεν θα ανεχθεί τετελεσμένα γεγονότα στην Ουκρανία τύπου Γεωργίας.
Σήμερα η Ουκρανία ευρίσκεται σε κατάσταση τέτοια λίγο πριν πέσει στο ράμφος των γερακιών της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ο Πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας που ξεκίνησε από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, είναι βρώμικος όχι μόνον εναντίον του Λαού της Ουκρανίας, αλλά και εναντίον όλης της ανθρωπότητας.
Πρόκειται για επέλαση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, της οποίας τα απάνθρωπα σχέδια έφραξε η Ρωσία. Όλοι εμείς οι κάτοικοι του πλανήτη Γη, οφείλουμε χάριτας στη Ρωσία, για την ελευθερία μας.
Οφείλουμε τη καλή μας τύχη στη Ρωσία, αλλιώς τώρα θα είμαστε υπηρέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας-Δικτατορίας.
Μια παροιμία λέει, «Μέσα στη τύχη κρύβεται ο ΘΕΟΣ»………..
Τα δυτικά Σιωνιστικά ΜΜΕ, κρύβουν την αλήθεια των γεγονότων, και ποίος τα προκάλεσε. Η Ουκρανία ΄τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με καθαρά εξτρεμιστικές Σιωνιστικές δυνάμεις. Εν όψει αυτής της εισβολής των Σιωνιστικών δυτικών δυνάμεων, μέσω ένοπλων πρακτόρων, ένοπλων ελεύθερων σκοπευτών, και τοπικών «ναζιστικών» Σιωνιστικών δυνάμεων, η Ρωσία δεν μπορούσε να αδιαφορήσει, έπρεπε να προστατεύσει την ειρήνη, και τους Ρωσικούς πληθυσμούς που κατοικούν στις πόλεις της Ουκρανίας.
Ιδιαίτερα στη Κριμαία, όπου βρίσκεται Ελληνο-Ρωσικός πληθυσμός, και ο κεντρικός ναύσταθμος του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού.
Οι φραστικές απειλές των Δυτικών Σιωνιστικών δυνάμεων, δεν πτόησαν τη Ρωσία, η οποία υπερασπίζεται το πληθυσμό της, και τα δίκαιά της. Η Ουκρανία ήδη χωρίζεται στα δύο. Πρώτοι παραβίασαν την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, με τα γνωστά γεγονότα του Κιέβου.
Τα Ελληνικά φιλοδυτικά ΜΜΕ, λένε πολλά ψέματα, κάνοντας προπαγάνδα υπέρ της Σιωνιστικής Δύσης, δηλαδή υποστηρίζουν τους δυνάστες, κατακτητές, και δολοφόνους του Ελληνικού Λαού, Σιωνιστές Αμερικανούς, Γερμανούς, ΝΑΤΟ, Τρόϊκα, ΔΝΤ, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα του πλανήτη. Επίσης τα δυτικά Σιωνιστικά ΜΜΕ, τάσσονται μονομερώς υπέρ των ενεργειών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα της Ουκρανίας.
Η Ρωσία χτυπά «καμπανάκι» για Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο, εάν οι Δυτικοί δεν σταματήσουν. Εν τω μεταξύ ο Πούτιν αδιαφορεί για τα κροκοδείλια
δάκρυα των μαριονετών Σιωνιστών προέδρων των ΗΠΑ & Ε.Ε.
Οι Γ.Γ. Ο.Η.Ε. & ΝΑΤΟ δυστυχώς και αυτοί απεδείχθησαν πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής ηγεσίας των ψυχασθενών Κοσμοκρατόρων, από τους οποίους αντλούν τη δύναμή τους, και τη πολυθρόνα. Αφεντικά στη Δύση είναι οι ψυχοπαθείς ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ή αλλιώς Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, και οι Πρωθυπουργοί , Πρόεδροι, & Βασιλείς των χωρών κρατών-μελών της Ε.Ε. είναι απλώς πιόνια & μαριονέτες των τρελών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι.
Ο Ο.Η.Ε. , ΝΑΤΟ, Ε.Ε., ΗΠΑ, Ιαπωνία, κ.λ.π. τελούν υπό τον απόλυτο έλεγχο των τρελών ηγετών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Από αυτή την εξουσία εκπορεύονται όλα τα κακά της ανθρωπότητας.
Η υπόθεση της Ουκρανίας είναι προαναγγελία σχεδόν πολέμου, την έκταση του οποίου όλοι υποπτευόμαστε. Προς το παρόν η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε ψυχρό πόλεμο μεταξύ Σιωνιστικής Δύσης & Ρωσίας.
Η Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική στο πλανήτη, ευρίσκεται σε ανωμαλία. Η παγκόσμια ειρήνη ευρίσκεται σε κίνδυνο!!
Η Ουκρανική κρίση δυνατόν και πιθανόν να εξελιχθεί σε θερμή σύγκρουση Σιωνιστικής Δύσης & Ρωσίας-Κίνας.
Γι’αυτό βλέπετε τον ΟΒΑΜΑ διστακτικό.
Αυτά που κάνουν σήμερα στην Ουκρανία, τα ίδια κάνανε στην Ελλάδα
οι κλέφτες και δολοφόνοι του Ελληνικού Λαού, ηγέτες της Ν.Τ.Π.
Μετά το Σιωνιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία, η μόνη ελπίδα για τη Δύση να αποφύγει το πόλεμο, είναι η διπλωματική μαεστρία του Πούτιν
και οι αμφιβολίες και διστακτικότητα του ΟΒΑΜΑ, στις εντολές των ψυχασθενών ηγητόρων της Ν.Τ.Π.
Τώρα καλούμεθα εμείς οι Έλληνες-λόγω αναξίων και ανικάνων πολιτικών- να θυσιαστούμε για τους κλέφτες και δολοφόνους του Ελληνικού Λαού, για εκείνους τους ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, που μας χρεοκόπησαν, και γέμισαν τη πατρίδα μας με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Κανείς στο καθεστώς των ΗΠΑ, και κανείς των ηγετών των κρατών-μελών της Ε.Ε. δεν είχε αρκετό μυαλό για να δεί το προφανές αποτέλεσμα της αυτάρεσκης επέμβασής τους, στις εσωτερικές υποθέσεις της Ουκρανίας. Οι «νέο-Ναζί» πράκτορες της Ν.Τ.Π.
που ανέλαβαν την εξουσία στο Κίεβο, είναι ανδρείκελα και ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Εάν κυβερνάται κύριοι της Ν.Τ.Π. με τέτοιο τρόπο το πλανήτη, έτσι εξηγείται το φαινόμενο των επικίνδυνων πολιτικών και πολεμικών καταστάσεων, και τη δυστυχία των Λαών του πλανήτη.
Κύριοι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. αποτύχατε!!!
Συγχαρητήρια για τις επιλογές Σας, κύριοι, κύριοι, ROTHSCHILD & ROCKEFELLERS. Το όνομά σας θα μείνει με «χρυσά» γράμματα στας δέλτους της παγκόσμιας Ιστορίας, προς διδαχή των επιγενομένων.
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
του Αντώνη Ι. Γρυπαίου – Διεθνολόγος