Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Εξυπηρέτηση Χωρίς Όρια

LR. ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ακολουθήστε με... 

καί πιάστε δουλειά... ΤΩΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ... 


*ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ
 ΤΗΛ:210.2585-653 * πατέρας Ιωάννης... *Γειά σας...  *Θά είμαι εδώ, πάντα κοντά σας γιά νά έχετε τήν υγειά σας... μέ τά προϊόντα τής LR. μπορούμε πραγματικά νά έχουμε τήν υγεία μας... καί πάνω απ'όλα ένα σίγουρο εισόδημα καί μία επιτυχημένη καριέρα... * *τηλεφωνήστε μου τώρα γιά νά οργανώσουμε τήν δική σας σταδιοδρομία... *άς μή ξεχάσουμε ποτέ, πώς δίπλα μας ύπάρχει πάντα κάποιος ασθενής...*καί πώς εμείς ήμαστε εδώ έτοιμοι νά βοηθήσουμε τόν συνάνθρωπό μας. * *Aloe vera... αν θέλεις νά κάνεις μία προσφορά υγείας στόν συνάνθρωπο σου...  περισσότερα »

CALL

Οι Συνεργάτες στην LR έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν καθημερινά με το εξειδικευμένο προσωπικό της και να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για να λύνουν τις απορίες τους σχετικά με ζητήματα που προκύπτουν.
Για τη γρηγορότερη και ευκολότερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να δίνετε πάντα τονΚωδικό Συνεργάτη και τον Προσωπικό σας Κωδικό, να γνωρίζετε τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε και να δίνετε την ακριβή διεύθυνση που θα παραδοθεί το πακέτο. Σημαντικό είναι επίσης να δίνετε την προσοχή σας στην επαλήθευση της παραγγελίας που γίνεται κάθε φορά από το Τμήμα Παραγγελιών, έτσι ώστε ν' αποφεύγονται τα λάθη.
TELEPHONEΌλοι οι Συνεργάτες μπορούν να παραγγέλνουν τα Υψηλής Ποιότητας Προϊόντα όλο το 24ωρο, χρησιμοποιώντας τα fax 2112002111 για την Ελλάδα και 22-730678 για την Κύπρο.
Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να συμπληρώσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο ειδικό Δελτίο Παραγγελιών (Κωδ. Παρ. 9297), και να στείλετε την παραγγελία με fax. Μην ξεχνάτε ότι είναι απαραίτητη η αναγραφή του Κωδικού Συνεργάτη, ο Προσωπικός Κωδικός (PIN), το ονοματεπώνυμο, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας.
Οι Συνεργάτες έχουν ακόμα τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική μας διεύθυνση για παραγγελίες Order.GR@LRworld.com για την Ελλάδα καιOrder.CY@LRworld.com. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει ν' αναφέρεται ο Κωδικός Συνεργάτη, ο Προσωπικός Κωδικός (PIN), το ονοματεπώνυμο, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας.
MOBILEΣτην περίπτωση αυτή, γράφεται LR (κενό) Κωδ. Συνεργάτη, Pin ή ΑΔΤ, Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση παράδοσης, τους Κωδικούς των προϊόντων που επιθυμείτε και τον αριθμό των τεμαχίων εφόσον είναι πάνω από ένα τεμάχιο. (Μέγιστος αριθμός χαρακτήρων 160. Η χρέωση της Υπηρεσίας είναι 0,25€ για όλα τα δίκτυα και 0,31€ με ΦΠΑ)
Τα μέλη του Club μπορούν να απευθύνονται για παραγγελίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση orderclub.gr@lrworld.com για την Ελλάδα και στην ηλεκτρονική διεύθυνσηorderclub.cy@lrworld.com για την Κύπρο.
Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει ν' αναφέρεται ο Κωδικός Συνεργάτη, ο Προσωπικός Κωδικός (PIN), το ονοματεπώνυμο, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας.
Το εξειδικευμένο προσωπικό της LR βρίσκεται δίπλα στους Συνεργάτες και με τη μακροχρόνια εμπειρία του διαβάζει τις ανάγκες των Συνεργατών και δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον εξυπηρέτησης.
Η εξειδικευμένη χρήση των νέων τεχνολογιών για τις παραγγελίες και η εξοικονόμηση χρόνου είναι πρώτιστο μέλημα της LR για να μπορεί να σας προσφέρει Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας.
laptopΗ τηλεφωνική γραμμή Εξυπηρέτησης βρίσκεται σε λειτουργία καθημερινά στο τηλέφωνο 2112002121 για την Ελλάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00έως 18.30 και στο τηλέφωνο 22-877282 για την Κύπρο ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 έως 18.30.
Ακόμη, μία νέα τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης Στελεχών βρίσκεται σε λειτουργία από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι καθημερινά για να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες σας. Η τηλεφωνική γραμμή είναι 2112002115 και αφορά αποκλειστικά στα Στελέχη της LR.











ακολουθήστε με... καί πιάστε δουλειά 

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..

*Ξεπεράστε τώρα τήν κρίση... αντιδράστε στήν ανεργία καί ελάτε στό δικτυακό μάρκετινγκ νά κτίσουμε μαζί βήμα-βήμα μία πραγματικά επαγγελματική καριέρα * *μίας πρωτοποριακής επιτυχημένης πρότασης...* *Στήν αγορά υπάρχουν επιχειρήσεις * *καί επιχειρηματίες οί οποίοι θέλουν νά ξεπεράσουν τήν κρίση καί νά επιζήσουν... * *Γιά νά τό πετύχουν αυτό έχουν **ανάγκη τό δικτυακό Μάρκετινγκ... * *Έχεις ίντερνετ ; είσαι στό δίκτυο λοιπόν, καί πρέπει νά τό εκμεταλλευθείς τώρα...* *Τηλεφωνήστε μου στό 697.6892-975 καί πάψτε νά γκρινιάζετε γιά τήν ανεργία.... * *ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ... περισσότερα »