Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Καθυστέρηση της γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο

Καθυστέρηση της γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο
Κάθε μέρα, τα κύτταρα στο σώμα σας αναπαράγονται. Η ίδια διαδικασία που αναπτύσσεται ένα αυγό σε ένα ανθρώπινο ον που συμβαίνουν συνεχώς να ανανεώσει το δέρμα σας, τα μαλλιά, τα κύτταρα του αίματος, και μερικά εσωτερικά όργανα.

Σε εξέλιξη κυτταρικής αντιγραφής

Εάν νομίζετε ότι πίσω στην τάξη της βιολογίας, ένα κύτταρο αντιγράφει σε δύο φάσεις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου, ενδιάμεση φάση του, το κύτταρο συγκεντρώνει τα θρεπτικά συστατικά και αρχίζει να αναπαράγει το DNA στο εσωτερικό πυρήνα του. Στη συνέχεια, το κύτταρο διαιρείται σε δύο, της φάσης της μίτωσης. Αυτή η ίδια η διαδικασία είναι το πώς θα αυξηθεί ως παιδί. Ακόμα και όταν είμαστε πλήρως ανεπτυγμένα, τα κύτταρα συνεχίζουν να χωρίσει. Ωστόσο, από τη στιγμή που είμαστε ενήλικες, τα κύτταρά μας αρχίζουν να δείχνουν κάποια φθορά. Είναι περίπου σαν να χρησιμοποιείτε ένα φωτοτυπικό μηχάνημα. Η πρώτη σας αντίγραφο του πρωτοτύπου είναι ευκρινείς και καθαρές. Αλλά αν συνεχίσουμε να αντιγράψετε αυτό που βγαίνει από το μηχάνημα, η αρχική εικόνα αρχίζει να επιδεινώνεται. Η ίδια αρχή ισχύει για το DNA στα κύτταρα μας.

Ο ρόλος των τελομερών

Τα άκρα των κλώνων του DNA ονομάζεται "τελομερή." Αυτά τα τελομερή είναι σαν προστατευτικά καλύμματα για τα γονίδιά μας, η οποία περιέχει τις βασικές πληροφορίες χρωμόσωμα μέσα. Κάθε φορά που ένα κύτταρο αντιγράφεται, ένα τμήμα του τελομερών φθείρεται. Αυτή συντομευθεί τελομερών διπλασιάζεται κατά τη διάρκεια της επόμενης κυτταρική διαίρεση, και γίνεται μικρότερη και πάλι. Μόλις ένα τελομερών έχει ουσιαστικά φθαρεί, το κύτταρο έχει φτάσει "γήρας" και χάνει την ικανότητά του να διαιρέσει.

Jeunesse και επιδιόρθωση του DNA

Διατροφικοί επιστήμονες έχουν κάνει σημαντική ανακάλυψη οδηγεί σε επιβράδυνση αυτή τη διαδικασία γήρανσης με την στόχευση κυττάρων κατά τη διάρκεια της ενδιάμεσης φάσης. Με τον εμπλουτισμό των κυττάρων με ισχυρούς βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, τα κύτταρα είναι σε θέση να αναπαράγουν σε μια πιο υγιή κατάσταση και βοηθούν στη διατήρηση του μήκους των τελομερών. Και όταν τελομερή είναι πιο αργή να επιδεινώνεται, αυτό με τη σειρά του καθυστερεί τη διαδικασία πολύ γήρανση των κυττάρων. AM & PM Essentials ™ από Jeunesse είναι καθημερινά συμπληρώματα διατροφής, επιστημονικά σχεδιασμένο ενάντια τελομερή των κυττάρων. Η παράταση της διάρκειας ζωής των τελομερών βοηθά να καθυστερήσει τη διαδικασία γήρανσης. Επιπλέον, AM Essentials ™ απελευθερώσει επιπλέον θρεπτικές ουσίες που ενισχύουν την ενέργεια που επιλέγονται για τη βελτίωση των λειτουργιών του σώματος που είναι ενεργά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι θρεπτικές ουσίες που δίνουν συστήματα τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που απαιτούνται σε κυτταρικό επίπεδο για τη βέλτιστη λειτουργία, συμπεριλαμβανομένων πνευματική διαύγεια και την εστίαση. PM Essentials στείλετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να σας δώσω ένα ξεκούραστο ύπνο και να δώσετε στο σώμα σας τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που απαιτούνται για την αποκατάσταση των κυττάρων που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης. Μάθετε περισσότερα για AM και PM Essentials ™... iasis.jeunesseglobal.com/ (Αισθητική)
Αμέσως Αιώνων ™ είναι ένα ισχυρό αντι-ρυτίδων microcream που λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά για να μειώσει τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Το επαναστατικό συστατικό είναι argireline: ένα πεπτίδιο που λειτουργεί σαν Botox-χωρίς τις βελόνες. Αμέσως Αιώνων ™ αναζωογονεί την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των πόρων για ένα άψογο φινίρισμα. 
λιανικές πωλήσεις περιορίζονται σε 10 ανά άτομο ανά 30 ημέρες.
  • Ορατά μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
  • Διαγράφει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια
  • Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων
  • Βοηθά ακόμη και την υφή του δέρματος
  • Ματίς δέρμα για ένα άψογο φινίρισμα
  • Επαναφέρει το δέρμα στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση
  • Κάντε την παραγγελία σας από εδώ..} iasis.jeunesseglobal.com/ 
************************************************

ακολουθήστε με... καί πιάστε δουλειά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Ξεπεράστε τώρα τήν κρίση... αντιδράστε στήν ανεργία καί ελάτε στό δικτυακό μάρκετινγκ νά κτίσουμε μαζί βήμα-βήμα μία πραγματικά επαγγελματική καριέρα μίας πρωτοποριακής επιτυχημένης πρότασης... Στήν αγορά υπάρχουν επιχειρήσεις καί επιχειρηματίες οί οποίοι θέλουν νά ξεπεράσουν τήν κρίση καί νά επιζήσουν... Γιά νά τό πετύχουν αυτό έχουν ανάγκη τό δικτυακό Μάρκετινγκ... Έχεις ίντερνετ ; είσαι στό δίκτυο λοιπόν, καί πρέπει νά τό εκμεταλλευθείς τώρα... Τηλεφωνήστε μου στό 697.6892-975 καί πάψτε νά γκρινιάζετε γιά τήν ανεργία... π. Ιωάννης Γλιόγκος Μάνατζερ Ανάπτυξης καί οργάνωσης  (Δικτυακού Μάρκετινγκ) ΤΗΛ:210.2585-653 ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ΄΄ ZΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ & ΕΠΑΡΧΙΑ
 iasis.jeunesseglobal.com/ (Αισθητική)  ...περισσότερα »

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάλληλα βότανα. Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων..συστήνοντας στόν ασθενή οπωσδήποτε καί κάποια συμπληρώματα διατροφής σέ σχέση μέ τήν διαφοροποίηση τής διατροφής του, λόγο τού προβλήματός στήν υγεία τού ασθενούς... *Συμβουλή... ενδιαφέρον καί χρήσιμο, Καθυστέρηση γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο... Στο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Καθυστέρηση της γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο Κάθε μέρα, τα κύτταρα στο σώμα σας αναπαράγονται. Η ίδια διαδικασία που αναπτύσσεται ένα αυγό σε ένα ανθρώπινο ον που συμβαίνουν συνεχώς να ανανεώσει το δέρμα σας, τα μαλλιά, τα κύτταρα του αίματος, και μερικά εσωτερικά όργανα. Σε εξέλιξη κυτταρικής αντιγραφής Εάν νομίζετε ότι πίσω στην τάξη της βιολογίας, ένα κύτταρο αντιγράφει σε δύο φάσεις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου, ενδιάμεση φάση του, το κύτταρο συγκεντρώνει τα θρεπτικά συστατικά και αρχίζει να αναπαράγει το DNA στο εσωτερικό πυρήνα του. Στη συνέχεια, το κύτταρο διαιρείται...περισσότερα »

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ * *Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν μεριμνήστε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας...
ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...  ΤΗΛ:697.6892-975 *
 Μέλος του Direct Selling Association Direct Selling Νέα Jeunesse Inc. 500 Page Jeunesse Επίσημη Facebook Page Jeunesse Επίσημη Twitter Page Jeunesse Επίσημη Instagram Page Jeunesse

Στόν παρακάτω σήνδεσμο μπορείτε μόνοι σας νά κάνετε τήν εγγραφή σας 
καί τήν παραγγελία τών πρωτοποριακών αυτών προϊόντων τής ετερείας
ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΕΔΩ...
Καινοτομία
Jeunesse δεν είναι μόνο για αναζητούν νέους. Είναι για το αίσθημα νέους για τους μακροχρόνια ανέργους. Ακόμα και οι επιστήμες μας απασχολούν είναι νέες και πρωτοποριακές. Μάθετε για αυτά τα best-of-the-καλύτερες φόρμουλες που προσφέρουν πραγματικά, νεανικό αποτελέσματα.
Βλαστοκύτταρο
Πώς η «γλώσσα» των βλαστικών κυττάρων προάγει το υγιές νέο δέρμα μάθετε περισσότερα>
Αντιοξειδωτικά
Η καταπολέμηση του περιβάλλοντος για την προστασία και την παράταση της ζωής των κυττάρων μάθετε περισσότερα>
ΝΑΙ
Ένα σύστημα ανταγωνισμού των προϊόντων που ενισχύουν τη νεολαία σε κυτταρικό επίπεδο μάθετε περισσότερα>
Επιδιόρθωσης βλαβών του DNA
Η διατήρηση των τελομερών των κυττάρων να καθυστερήσει τη διαδικασία γήρανσης μάθετε περισσότερα>

ΤΌ ΠΡΟΪΏΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ...    
Πολλά έχουν ακουστεί για τα βλαστοκύτταρα τα τελευταία χρόνια... ποια είναι η χρήση τους. 
Η υπεύθυνη της Ελληνικής Τράπεζας Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (ΟΠΑ) του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), κα Κατερίνα Σταυροπούλου – Γκιόκα, εξηγεί την προέλευσή τους, τα επιτεύγματα των ερευνητών σε ότι αφορά τη χρήση των βλαστοκυττάρων και μας περιγράφει τις σχετικές ελληνικές πρωτοβουλίες. 
δείτε εδώ σχετική έρευνα γιά βλαστοκύτταρα...


O ΚΑΦΕΣ ΒΟΤΑΝΟ πού θεραπεύει - Εσείς Τι είδους καφέ πίνετε?

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Αν για εσάς ο καφές είναι μία καθημερινή απόλαυση και θέλετε να γίνει πια ο καλύτερος σύμμαχος για την υγεία σας, έχουμε τη λύση!Απολαύστε τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες του Ganoderma Coffee και απλά δείξτε σε όλους την υπεροχή της DXN! Ο Βασιλιάς των Βοτάνων Η επιστημονική έρευνα έχει επιβεβαιώσει τις ατελειώτες θετικές επιδράσεις του μανιταριού Γανόδερμα, όπως ότι καθαρίζει το αίμα, βοηθά στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην βελτίωση του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο. Το Γανόδερμα έχει συστατικά που βοηθούν στην εξομάλυνση της υπέρτασης ή της υπότασης. Αυτό οφ...περισσότερα »

LR. ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ακολουθήστε με... καί πιάστε δουλειά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ & ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΛ:210.2585-653 * πατέρας Ιωάννης... *Γειά σας... Θά είμαι εδώ, πάντα κοντά σας γιά νά έχετε τήν υγειά σας μέ τά προϊόντα τής LR. μπορούμε πραγματικά νά έχουμε τήν υγεία μας καί πάνω απ&#39;όλα ένα σίγουρο εισόδημα καί μία επιτυχημένη καριέρα... τηλεφωνήστε μου τώρα γιά νά οργανώσουμε τήν δική σας σταδιοδρομία. άς μή ξεχάσουμε ποτέ, πώς δίπλα μας ύπάρχει πάντα κάποιος ασθενής... καί πώς εμείς ήμαστε εδώ έτοιμοι νά βοηθήσουμε τόν συνάνθρωπό μας. *Aloe vera... αν θέλεις νά κάνεις μία προσφορά υγείας στόν συνάνθρωπο σου.... περισσότερα 

Αλόη το Θαύμα της Φύσης ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ  στοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Αλόη Βέρα, Ιδιότητες και καλλιέργεια: Η Αλόη Βέρα (Aloe Vera) είναι ένα πανάρχαιο φυτό που φυτρώνει στις ερήμους και μοιάζει με μικρό κάκτο, αλλά ανήκει στην οικογένεια των κρινοειδών, όπως το σπαράγγι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Περιέχει πάνω από 150 συστατικά όπως, λιγνίνη, σαπωνίνες, ανθρακινόνες, βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, αμινοξέα, ένζυμα, πολυσακχαρίτες, στερόλες, λεκτίνες κ.α. Tα πλεονεκτήματα της Aλόης Βέα είναι γνωστά εδώ και 5.000 χρόνια. Στην αρχαιότητα, την αποκαλούσαν «Bότανο της Αθανασίας». [image: 3]H Αλόη Βέρα θεωρείται ότι έχει θεραπευτικές ιδιότ... περισσότερα »

ΒΟΤΑΝΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
7 φυτά και βότανα που θεραπεύουν τις λοιμώξεις του αναπνευστικού και καταπραϋνουν τους πνεύμονες... Ο Ιπποκράτης είχε δίκιο όταν έλεγε ότι «Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου». Η θεραπευτική δύναμη της τροφής καθώς και το αντίστροφο, δηλαδή η πιθανότητα να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχει επιβεβαιωθεί ύστερα από δεκαετίες έρευνας. Έτσι, πολλές ασθένειες αλλά και η ραγδαία αύξηση των χρόνιων ασθενειών τις τελευταίες δεκαετίες ίσως συνδέονται με τις διατροφικές μας συνήθειες. ... περισσότερα »