Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

LR. ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ -παρέμβαση στήν υγεία-

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ & ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΛ:210.2585-653 


Γειά σας... Θά είμαι εδώ, πάντα κοντά σας γιά νά έχετε τήν υγειά σας
μέ τά προϊόντα τής LR. μπορούμε πραγματικά νά έχουμε τήν υγεία μας
καί πάνω απ'όλα ένα σίγουρο εισόδημα καί μία επιτυχημένη καριέρα... 
τηλεφωνήστε μου τώρα γιά νά οργανώσουμε τήν δική σας σταδιοδρομία.
άς μή ξεχάσουμε ποτέ, πώς δίπλα μας ύπάρχει πάντα κάποιος ασθενής...
καί πώς εμείς ήμαστε εδώ έτοιμοι νά βοηθήσουμε τόν συνάνθρωπό μας. 
πατέρας Ιωάννης.....

Αλόη το Θαύμα της Φύσης

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
H τέχνη της μακροζωίας - Συνταγές με αλόη *Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι προγραμματισμένος σύμφωνα με τον γενετικό του κώδικα να ζει 120 χρόνια. Για να ζήσουμε όμως καλά και ευτυχισμένα αυτά τα χρόνια πρέπει να εντάξουμε στο πρόγραμμα μας την υγιεινή διατροφή και την άσκηση.* *Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, με αντιοξειδωτικά, η ενίσχυση των ορμονών που λείπουν, η καταπολέμηση του άγχους και της στενοχώριας, η σωστή ενυδάτωση, η πρόληψη και α... περισσότερα » Aloe Vera: Το «φυτό της αθανασίας»: Δείτε που βοηθά ο θαυματουργός χυμός του ... περισσότερα »

Πώς να φτιάξετε χυμό αλόης για φαρμακευτικές θεραπείες


*Η αλόη αποτελεί ένα φαρμακευτικό φυτό, το οποίο είναι πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και συνιστάται σε αρκετές θεραπείες υγείας κι ομορφιάς. Αυτό το φυτό είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα και φυτοστερόλες, που δίνουν όλα τους τα οφέλη για την υγεία μας και βοηθούν στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών.* *Παρόλο που η αλόη μπορεί να μας ωφελήσει όταν χρησιμοποιούμε κατευθείαν το τζελ της, μπορούμε επίσης να φτιάξουμε χυμό αλόης για διάφορες φαρμακευτικές χρήσεις. Αυτός ο χυμός συγκεντρώνει όλα τα οφέλη της αλόης και εφοδιάζει το σώμα με πολλά θρεπτικά συστατικ... περισσότερα »

6 θεραπευτικές ιδιότητες της αλόης που πρέπει να γνωρίζετε

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι το αποκαλούσαν «φυτό της αθανασίας» Αν σας έχει κάψει τουλάχιστον μία φορά ο ήλιος, είναι πιθανό να έχετε χρησιμοποιήσει αλόη, καθώς είναι γνωστή για την καταπραϋντική της επίδραση στα εγκαύματα. Η αλόη έχει όμως πολλά ακόμη οφέλη για τη υγεία. Τόσο η γέλη (gel) της αλόης, που αποτελείται κατά 96% από νερό, όσο και τα φύλλα της μπορούν να καταναλωθούν ή να εφαρμοστούν τοπικά στο δέρμα. Το onmed.gr, παρουσιάζει τις θεραπευτικές ιδιότητες του «φυτού της αθανασίας», όπως το αποκαλούσαν οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι. Aντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες: Περιέχει...περισσότερα »

Το «φυτό της αθανασίας» – Δείτε πού ωφελεί και πως θα το χρησιμοποιήσετε!

*Το «θαυματουργό» φυτό με τα αμέτρητα οφέλη! Την αποκαλούν «φυτό της αθανασίας» και τη θεωρούν ελιξίριο μακροζωίας, αν και η ονομασία της, που πιθανότατα προέρχεται από την αραβική λέξη alloeh, σημαίνει «πικρή και γυαλιστερή ουσία»...* *Η Αλόη είναι από τα φυτά που χρησιμοποιήθηκαν και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς, όχι μόνο από διαφορετικούς πολιτισμούς, αλλά και σε διαφορετικές εποχές. Τελικά, πόσο «θαυματουργό» είναι το φυτό αυτό που στις μέρες μας κοσμεί τα μπαλκόνια και τις αυλές πολλών σπιτιών; Μια ιστορία 5.000 χρόνων* *Η χρήση της αλόης ξεκινά πε...περισσότερα »ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Aloe vera... αν θέλεις νά κάνεις μία προσφορά υγείας στόν συνάνθρωπο σου,πού σέ'χει ανάγκη.

Διαβάστε για την Εταιρεία - δείτε περισσότερα

Πώς θά προστατευτουμε μέ τήν LR από τίς ιώσεις τού φθινοπώρου

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
​Οι πρώτες ιώσεις θα εμφανιστούν λίαν συντόμως, οπότε καλό θα ήταν να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.Τα σχολεία άρχισαν και μαζί με αυτά και οι φόβοι των γονιών ότι οι ιώσεις παραμονεύουν! Τι μπορούμε να κάνουμε για να οχυρώσουμε τα παιδιά μας ,αλλά και τους ίδιους μας τους εαυτούς ιώσεις και όχι μόνο . Ξέρουμε πολύ καλά πως όταν το ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν είναι δυνατό αρχίζουν οι”επιθέσεις” από παντού . Ιώσεις ,ιώσεις και πάλι ιώσεις ταλαιπωρούν πολλά παιδάκια στα σχολεία με αποτέλεσμα μια μέρ... περισσότερα »

Έγκριση στα Συμπληρώματα Διατροφής, πού πραγματικά θεραπεύουν ... καί θά ήμαστε πάντα δίπλα σας, νά σάς τά συστήσουμε ανεπιφύλακτα...



sympliromata ditrofis


ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ...http://www.lrworld.com.gr/back_to_school.pdf

cistus incanus lr καί ένα μπουκέτο από βότανα πού κάνουν θαύματα... 

Απο το Υπουργείο Υγείας της εκάστοτε χώρας στην οποία αναπτύσσεται  η Εταιρεία παίρνει πρώτα έγκριση για τα διατροφικά προϊόντα της LR. Ήδη το PRO BALANCE, το OMEGA 3, το BIOXAN, το PROBIOTIC, το WOMAN PHYTO ACTIV, το VITA ACTIV, το FREEDOM GELENK PLUS, ο χυμός ALOE VERA FREEDOM, το LINEE +3, το CISTUS INCANUS KAPSELN, το CISTUS INCANUS SPRAY, το REISHI, για τα οποία θα κάνουμε για το καθένα αναφορά ,φέρουν την έγκριση του Υπουργείου Υγείας.

Και κάθε φορά αποδεικνύεται η Υψηλή Ποιότητα των προϊόντων της LR, με συνεχείς ελέγχους στη διαδικασία παραγωγής από Κορυφαία Ανεξάρτητα Ινστιτούτα και πάντα με την Έγκριση των Τοπικών Οργανισμών.
Η LR, ακολουθεί εδώ και 25 χρόνια πολιτική με επίκεντρο τον άνθρωπο, γιατί σέβεται τον Καταναλωτή και τον προστατεύει με όπλο την ποιότητα από απομιμήσεις που κυκλοφορούν στην αγορά και δημιουργούν κινδύνους στις διατροφικές συνήθειες των Καταναλωτών.
Όταν επιλέγετε LR, επιλέγετε την πιο Υψηλή Ποιότητα.
Γι’ αυτό κατέχουμε μία από τις υψηλότερες θέσεις στον κόσμο ανάμεσα στις Εταιρίες Άμεσης Προώθησης.
Με οδηγό την Υψηλή Ποιότητα των προϊόντων μας και τις αναλλοίωτες αξίες μας, μπορούμε να οδηγηθούμε μαζί στην πρώτη θέση στον κόσμο.

Επιχειρηματικό Concept

lr academy 20113
Το μοναδικό μας επιχειρηματικό Concept ανταμείβει την προσωπική σας δραστηριοποίηση δίκαια και με απόλυτη διαφάνεια. 
Κάθε βήμα στη σκάλα καριέρας της LR προσφέρει ελκυστικά προνόμια στους επιτυχημένους Συνεργάτες. Το Concept Αυτοκινήτων, θεαματικά Events και μοναδικά ταξίδια αποτελούν μέρος του Concept Επιτυχίας της LR

Με εκτίμηση,  
πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος 
επωφεληθείτε τώρα γιά νά γίνεται μελή στήν εταιρεία καί πάρτε μου τηλέφωνο 697.6892975 & 210.2585-653
κοιτάξτε τω σάν μία άλλη ιδέα πού προτείνω στούς φίλους μου, γιά μία νέα εργασία, σέ όλους αυτούς πού μού λένε δέν τά βγάζουμε πέρα... σέ μία εποχή πού η ανεργία έχει διπλασιασθεί... είναι μία φιλική προτροπή καί πρέπει νά αρπάξεις τήν ευκαιρία... τώρα!



Η LR δημιούργησε άλλο ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς για να κάνει ακόμη πιο αποτελεσματική την άσκηση της Πρωτοποριακής Επιχειρηματικής Ιδέας:

Το mini LR Book !
Σε ένα 36σέλιδο mini Book βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για να μεταφέρουμε σωστά στους γύρω μας έναν ολόκληρο κόσμο Υγείας και Ομορφιάς.
Στις σελίδες της πολυτελούς έκδοσης αναλύονται η στρατηγική της εταιρίας μας, τα προιοντικά benefits, οι συνεχώς αυξανόμενοι στόχοι Υγείας και Ομορφιάς, οι ουσιαστικές Συνεργασίες με διάσημες προσωπικότητες όπως ο Bruce Willis, o RalfMoeller, o Marcus Schenkenberg, η Heidi Klum, o Michael Schumacher, η Emma Willis.
Eπίσης, σημαντική αναφορά γίνεται στη Συνεχή Εκπαίδευση και Εξυπηρέτηση χάρη στην Ακαδημία της LR, στο μοναδικό Concept αυτοκινήτων, στους πυλώνες Επιτυχίας και σε σημαντικές οδηγίες για την στάση σας ως Συνεργάτης της Κορυφαίας Εταιρίας.
Το mini LR Book μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο τόσο για τον Συνεργάτη που ξεκινάει σήμερα, όσο και για αυτόν που απολαμβάνει ήδη μία επιτυχημένη Επαγγελματική καριέρα στην LR.
H εταιρία φρόντισε να συμπεριλάβει όλες τις σημαντικές πτυχές μέσα στο πολυτελές LRBook με μία ειδική σειρά Corporate φωτογραφιών, που θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε σωστά την Επιχειρηματική Ιδέα που διαδίδεται Επιτυχημένα όλο και περισσότερο σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης.


ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ  

cistus incanus lr καί ένα μπουκέτο από βότανα πού κάνουν θαύματα... 

«Τέσσερα φυτά είναι απαραίτητα για την υγεία του ανθρώπου: το σιτάρι, η άμπελος, η ελιά και η αλόη βέρα. Το πρώτο τον τρέφει, το δεύτερο αναζωογονεί το πνεύμα του, το τρίτο τού χαρίζει αρμονία, το τέταρτο τον θεραπεύει».

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε **ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη **διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάληλα βότανα. **Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν **φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν **Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων... * Μελέτη: Οι τοξίνες τών μεταλλαγμένων μεταφέρονται στόν ανθρώπινο οργανισμό, καί γιά τόν λόγο αυτό μέσα στά πλαίσια μιάς φυσικής διατροφής, τά απορρίπτουμε ώς επικίνδυνα γιά τόν οργανσμό μας... περισσότερα »

Αλόη το Θαύμα της Φύσης

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ   Αλόη Βέρα, Ιδιότητες και καλλιέργεια: Η Αλόη Βέρα (Aloe Vera) είναι ένα πανάρχαιο φυτό που φυτρώνει στις ερήμους και μοιάζει με μικρό κάκτο, αλλά ανήκει στην οικογένεια των κρινοειδών, όπως το σπαράγγι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Περιέχει πάνω από 150 συστατικά όπως, λιγνίνη, σαπωνίνες, ανθρακινόνες, βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, αμινοξέα ένζυμα, πολυσακχαρίτες, στερόλες, λεκτίνες κ.α. Tα πλεονεκτήματα της Aλόης Βέα είναι γνωστά εδώ και 5.000 χρόνια. Στην αρχαιότητα, την αποκαλούσαν «Bότανο της Αθανασίας». [image: 3]H Αλόη Βέρα θεωρείται ότι έχει θεραπευτικές ιδιότ... περισσότερα » ● Η αλόη βέρα μπορεί να αλληλεπιδράσει με την υδροκορτιζόνη, τα διουρητικά, τα αντιπηκτικά και με τα φάρμακα για το διαβήτη. Έτσι, μπορεί, για παράδειγμα, να βελτιώσει τη λειτουργία του παγκρέατος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί προσαρμογή της δόσης ινσουλίνης. Λόγω της καθαρτικής της δράσης, μπορεί ακόμα να ρίξει τα επίπεδα του καλίου στο αίμα και να προκαλέσει αρρυθμίες.

****************************************** 


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΆΤΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ  *Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ασθενής δεν διαβάζει τον κατάλογο των παρενεργειών που αναγράφεται στις οδηγίες * Τα αντιβιοτικά κατέχουν εξέχουσα θέση στο χώρο της υγείας εδώ και 60 χρόνια. Τα «μαγικά χαπάκια» που καλούνται αντιβιοτικά (=ουσίες που ανταγωνίζονται τη ζωή, αντί+βιοτικό, από τη λέξη βίος) μπορούν να καταστρέψουν ταχύτατα τεράστιους πληθυσμούς νοσογόνων βακτηρίων. Αποτελούν την κατεξοχήν επιλογή των γιατρών για την καταστολή των μολύνσεων και την ανακούφιση από τον πόνο. Τουλάχιστον μία στις έξι συνταγές που χορηγούνται κάθε Χρόνο, αφορά αντιβιοτικό φάρμακο. Τα αντιβιο...περισσότερα »

Για την υγεία των χόνδρων και των αρθρώσεων!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ.  *Aloe Vera Freedom,* *Για την υγεία των χόνδρων και των αρθρώσεων!* *Γιατί…όλα τα κολαγόνα δεν είναι ίδια!* Το Αloe vera Freedom είναι ένας χυµός µε πολλαπλές δράσεις, λόγω του συνδιασµού των επιλεγµένων συστατικών που περιέχει. *Δράση Νρ.1*Μείωση του βάθους των ρυτίδων *Δράση Νρ. 2*Αύξηση της υγρασίας της επιδερµίδας και µείωση της ξηρότητάς της (κολλαγόνο, χονδροϊτίνη,γλυκοζαμινη ) *Δράση Νρ.3* Αύξηση της ελαστικότητας της επιδερµίδας (κολλαγόνο) *Δράση Νρ.4* Μείωση των συµπτωµάτων της οστεοαρθρίτιδας (κολλαγόνο, χονδροϊτίνη,γλυκοζαμινη ). *Δράση Νρ.5 *Μείωση των συµπτωµάτων της ... περισσότερα »

Πρόπολη: Μια «θαυματουργή» ουσία!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ 
*Η πρόπολη, ένα από τα σημαντικά προϊόντα της μέλισσας, είναι μία ρητινώδης, κολλητική ουσία που μπορεί να θωρακίσει την υγεία μας.* Η *πρόπολη* περιέχει περίπου 55% ρητίνες, 30% κερί, 10% αιθέρια έλαια και 5% γύρη, ένζυμα, οργανικά οξέα, πρωτεΐνες, αμινοξέα, μέταλλα και περισσότερα από 30 βιοφλαβονοειδή. Όλα αυτά συνθέτουν ένα μείγμα, διαλυτό στο αλκοόλ και όχι στο νερό, με έντονο άρωμα -όσο πιο έντονο τόσο αποτελεσματικότερο- και σκούρο χρώμα. Η καθαρότητα και η ποιότητά της εξαρτάται τόσο από τη φυτική της προέλευση όσο και από την επεξεργασία. Από την αρχαιότητα, πολλοί λαοί, από... περισσότερα »

Η ασθένεια δεν προκαλείται από ιούς και βακτήρια αλλά απ’ το αδύναμο ανοσοποιητικό


** Η ασθένεια δεν προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα αν μπορούσαμε να δούμε σε μία κινηματογραφική ταινία την δράση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και την προσπάθειά του…. να μας κρατήσει υγιείς εκτός από την συγκίνηση που θα νιώθαμε θα τρέχαμε αμέσως να το βοηθήσουμε και θα προσέχαμε υπερβολικά να μην του γίνουμε εμπόδιο σε αυτή του την προσπάθεια… ας το κάνουμε λοιπόν… ας το βοηθήσουμε και ας προσέξουμε να μην του γίνουμε εμπόδιο...Μέ τό Cistus ή τό Colostrum τής LR  μπορούμε νά έχουμε άμεσα αποτελέσματα στό ανασοποιητικό μας… 

Λάβδανο-Cistus Incanus

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ  *Cistus Incanus τσάι, Spray και Κάψουλες * Φυτό γνωστό από την αρχαιότητα με τα ονόματα «κίσθος ο άρρην» όπως αναφέρει ο Θεόφραστος και «κίστος» ή «κίσσαρον» ή «κίσθαρον» του Διοσκουρίδη. Το Cistus Incanus – ή αλλιώς Κίστος όπως είναι γνωστός, είναι μικρός αειθαλής θάμνος. * Το λάδανο ή ο αλάδανος είναι η αρωματική ρητίνη με έντονες φαρμακευτικές ιδιότητες η οποία μαζεύεται από τα φύλλα της λαδανιάς ή Κίσθου του Κρητικού [το υποείδος κρητικός(Cistus Creticus spp. Creticus) ή ( Cistus incanus) ή (Cistus villosus)].Στην αρχαιότητα κατά τον καθηγητή Φαρμακευτικής Τεχνολογίας Παν/μίου Αθηνών Κων. Δεμέτσο χρησιμοποιόνταν σε *καρκίνους*, κακοήθη σαρκώματα και όγκους του πρωκτού, και σε μορφή ελαίου σε όγκους της μήτρας και ρινικούς πολύποδες. Έχει εξαιρετική αντιμικροβιακή αντισηπτική δράση.

ακολουθήστε με... καί πιάστε δουλειά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...

* Ξεπεράστε  τώρα  τήν  κρίση... αντιδράστε  στήν  ανεργία  καί  ελάτε  στό  δικτυακό μάρκετινγκ νά κτίσουμε  μαζί  βήμα-βήμα  μία  πραγματικά  επαγγελματική καριέρα μίας πρωτοποριακής επιτυχημένης πρότασης...Στήν αγορά υπάρχουν επιχειρήσεις  καί επιχειρηματίες οί οποίοι θέλουν νά ξεπεράσουν τήν κρίση καί νά επιζήσουν...  Γιά νά τό πετύχουν αυτό έχουν ανάγκη τό δικτυακό Μάρκετινγκ... Έχεις ίντερνετ ; είσαι στό δίκτυο λοιπόν, καί πρέπει νά τό εκμεταλλευθείς τώρα...

Τηλεφωνήστε μου στό 697.6892-975 καί πάψτε νά γκρινιάζετε γιά τήν ανεργία....  
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ & ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΛ:210.2585-653 
πατερας  Ιωάννης Γλιόγκος 
Συνεργάτης Ανάπτυξης καί οργάνωσης  (Δικτυακού marketing)
1)... Care Lives  (ΒΟΤΑΝΑ ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ-ΚΙΝΑ-ΘΙΒΕΤ)
2)... LR - Αλόη Βέρα....(τρέχων Μάνατζερ)
3)...DXN - Organo Gold - Bioganoderma 
περισσότερα »
*****************************************

διαβάστε επίσης:.