Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

* ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ...
τό πρόβλημα τών Ραγιάδων σήμερα είναι πώς δέν γνωρίζουν τί πάει νά πεί ΕΞΕΓΕΡΣΗ μέ άμεση προτεραιότητα τήν τιμωρία τού κάθε προδότη... διότι έχουν εκπαιδευτεί επί 40 χρόνια απλά νά κατεβαίνουν στίς πλατείες καί νά κάνουν διαδηλώσεις στό μέτρο πού τούς επιτρέπει ο Βουλευτής πού τούς βόλεψε στό δημόσιο...
* Παρά ταύτα πάντες όπου βρεθούν καί όπου σταθούν, τούς γιουχάρουν καί τούς φτύνουν...
Μούγκα στή Στρούγκα... όμως τά Τουρκοκάναλα πού μοναδικό τους έργο είναι η προπαγάνδα... οί γραικύλοι πρέπει νά ζούν στήν άγνοια καί μόλις ο υπουργός τούς κλείσει τό μάτι απλά νά τρέχουν σάν χαϊβάνια σέ διάφορους μαραθώνιους, κάθε Κυριακή, νά εκτονωθούν, αρκεί νά μήν κάνουν ποτέ επανάσταση... καί πάνω απ'όλα νά ξεχάσουν τόν Εκκλησιασμό...

καταγγελία κατά τού διαρκούς κακουργήματος τής βίαιης καταπάτησης του Συντάγματος και εφαρμογή του Άρθρου 120

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
καταγγελία κατά τού διαρκούς κακουργήματος τής βίαιης καταπάτησης του Συντάγματος και εφαρμογή του Άρθρου 120 30 Ιουλίου 2014 μέ Αρ.Πρωτ. 1034/2/1 από 24/11/11 καί 5/5/12 καί 13/6/12 Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά του διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης του Όρκου . ΑΝΑΦΟΡΑ -ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ................................................ Όνομα: .......................................Επώνυμο: ...............................Όνομα Πατρός... περισσότερα »

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΠΟ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΣΕ «ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ»

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ...* Αγαπητά μου Ελληνόπουλα Μετά την είσοδο της Ελλάδος το 2010, στους διεθνείς τοκογλύφους, αρχίσαμε να βιώνουμε μία εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ πραγματικότητα. Άλλο μας έλεγαν ότι «είναι» και άλλο βλέπαμε εμείς. Ξεκίνησαν και τα μεγάλα ψέματα , που προσπαθούσαν να τα κάνουν πιστευτά. Έβαζαν λοιπόν .. «σοβαρούς» ανθρώπους να τα λένε στον λαό, μέσα από τον χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, και οικονομολόγους της Τ.V. Φόραγαν ένα «σοβαρό» πρόσωπο, φόραγαν και ένα κουστούμι και έλεγαν δημοσίως στον ελληνικό λαό, τα μεγαλύτερα ψέματα, αρχ... περισσότερα »

Στη Γαλλία κίτρινα γιλέκα στην Ελλάδα κίτρινα σώβρακα!

Ο Μακρόν θέτει την Γαλλία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και μειώνει φόρους και αυξάνει μισθούς! Οτι ακριβώς έλεγα δηλαδή το 2010 ότι έπρεπε να γίνει στην Ελλάδα γίνεται σήμερα στην Γαλλία ! Και οι εδώ φωστήρες έκαναν τότε τα ακριβώς αντίθετα, ακούγοντας, ποιους άλλους? Τους Γερμανούς και τους Γάλλους!* *Που για εμάς έχουν κανόνες-αγχόνες ενώ γι αυτούς ισχύουν άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά! Βλέπετε τότε όταν έλεγα «αυξήστε αμέσως τους μισθούς και μειώστε φόρους» με δούλευαν όλοι! Τώρα?* *Αλλά τότε εμείς αντί για "Κίτρινα Γιλέκα" είχαμε κάτι δήθεν «αγανακτισμένους» π... περισσότερα »

Ιστορική ευκαιρία να ενωθεί η Βόρεια Ήπειρος με την Ελλάδα .Ενεργοποιήστε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας , προστατέψετε τα αδέλφια μας

*Κάντε το , πριν η Αλβανία γεμίσει με Τουρκοαλβανούς τη Βόρεια Ήπειρο .* *Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό για την κυβέρνηση , πολύ σημαντικότερο από τη συμφωνία των Πρεσπών που εξυπηρετεί τα ΕΛΠΕ, τα οποία κατέχουν μερίδιο 75% στην αγορά καυσίμων των ΣΚΟΠΙΩΝ .* *Το ποτάμι της Ιστορίας που γράφεται για τις σχέσεις της Αλβανίας με τη Βόρεια Ήπειρο , βάφτηκε κόκκινο με το αίμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα .* *Το ποτάμι αυτό , δε γυρίζει πίσω … ο νοών νοείτω .* *Από την άλλη , η διάλυση των Σκοπίων είναι δρομολογημένη . Όλες οι εξελίξεις (με βάση και τη συνθήκη των Πρεσπών ) περιθωριοποιού... περισσότερα »

ΤΩΡΑ: ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ Εγκληματία – φασίστα Έντι Ράμα ως εδώ και μη παρέκει…

Εξ όσων φαίνονται, στις ημέρες μας έμελλε να ζήσουμε τον περιορισμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος μας. Αντίθετα με τους προγόνους μας, που μεγάλωναν την Πατρίδα Ελλάδα συνεχώς! * *Αλλά τι τα θες, τι τα γυρεύεις – και έχει πολύ μεγάλες ευθύνες ο ελληνικός λαός – με τους διεθνιστές που μας κυβερνούν, που δεν πιστεύουν στα Έθνη – Κράτη, που δεν πιστεύουν ότι τα Κράτη πρέπει να έχουν σύνορα! * *Τι τα θες, τι τα γυρεύεις με τους άθρησκους, τους αντίχριστους πού μπλέξαμε και πώς τελικά θα ξεμπλέξουμε; * *Με εκείνους που παραχωρούν το όνομα, την εθνι... περισσότερα »

Η τιμωρία των προδοτών είναι καθήκον τής κοινωνίας...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... * ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που επιτελέστηκε και επιτελείται, από όλους τους υπογράφοντες των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων από το 2010 έως και σήμερα στην Ελλάδα. Βιώνουμε εδώ και 8 χρόνια (2010 - 2018) την ΚΑΤΟΧΗ της Ελλάδας από τους εχθρούς της, (δανειστές - τοκογλύφους) και υφιστάμαιθα (αποδεδειγμένα πλέον) βιασμό ως Γένος των Ελλήνων.* *Συνταγματολόγος Κασιμάτης: * *"Η θεμελιώδης αρχή του διεθνούς δικαίου μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο Υ...περισσότερα » Γιατί η παράδοση της Μακεδονίας από ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ είναι διαρκ... περισσότερα »

Μόνο εάν γκρεμιστεί εκ βάθρων το υφιστάμενο σύστημα που μας έχει οδηγήσει έως εδώ, υπάρχει κάποια προοπτική για τη χώρα μας

Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, καθώς επίσης τις προοπτικές για το μέλλον της εάν τηρηθεί το τεσσαρακονταετές μνημόνιο και δεν διαγραφεί ένα μέρος των χρεών της, η ελπίδα η δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία μορφή λιποταξίας – ενώ ο ισχυρισμός πως δεν υπάρχει καμία εναλλακτική δυνατότητα εκτός από την οδυνηρότερη μορφή χρεοκοπίας που βιώνουμε, είναι εντελώς ανόητος.* *Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την Ελλάδα – ενώ όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα. Η πατρίδα μας έχει εισέλθει στο τελευταίο στάδιο της οικονομικής, πολ... περισσότερα 

εφαρμογή Άρθρου 120 τού Συντάγματος...

Βροντερό ΟΧΙ στην προδοσία

*Εάν μπορεί η κυβέρνηση να εφαρμόσει την εντολή των Ελληνίδων και των Ελλήνων, έχει καλώς. Εάν δεν μπορεί, τότε είναι καλύτερα να ανοίξει το δρόμο για κάποια επόμενη που θα δηλώσει ξεκάθαρα πως θέλει και είναι σε θέση να το κάνει, ανεξαρτήτως κόστους.* *.* *από Σερένα Νομικού* *«Για την ονομασία των Σκοπίων δεν θα αποφασίσουν μόνο οι άνθρωποι που μέχρι χθες ακόμη έλεγαν τα Σκόπια Μακεδονία. Είμαστε και εμείς εδώ που ζήσαμε και ζούμε στη Μακεδονία και δεν πρόκειται να την ξεχάσουμε ποτέ! Είμαστε εμείς που τιμήσαμε και τιμούμε τους Ηρωικούς Μακεδονομάχους που έπεσαν για να ζούμε εμ... περισσότερα »

Ας ξεσηκωθούμε - Δεν είναι μνημόνιο. Είναι κατοχικό διάταγμα κατάλυσης του Συντάγματος, διάλυσης της Βουλής και παράδοσης της χώρας.

*Αυτό που έρχεται δεν είναι τέταρτο μνημόνιο. Είναι ένα κατοχικό διάταγμα με βάση το οποίο, καταλύεται το Σύνταγμα, καταργείται η Βουλή, και το σύνολο των θεσμών της χώρας περνά άμεσα και απροκάλυπτα, και απευθείας στην κατοχική διοίκηση... Διότι η ουσία αυτού που έρχεται, δε βρίσκεται στο ύψος των μέτρων που θα συμπεριλαμβάνει. Βρίσκεται στη θεσμοθέτηση ενός πρωτοφανούς δικαιώματος που εκχωρείται στην κατοχική διοίκηση με βάση το οποίο νομιμοποιείται… -*Πρώτον:* Το δικαίωμά της να καθιστά όποτε γουστάρει το Ελληνικό Σύνταγμα κουρελόχαρτο για να τυλίγει σου... περισσότερα »

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: «Ο αγώνας όσων συμμετέχουν σε στάση πληρωμών σύμφωνα με το σύνταγμα συνεχίζεται. Το κράτος ήδη έχει χάσει 90 δις από ανεξόφλητα χρέη.»

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ* *Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, εν ήδη άρθρου, κείμενο με την υπογραφή του Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γεώργιου Κασιμάτη.* *Κατόπιν επικοινωνίας μαζί του για την επιβεβαίωση της ''πατρότητας'' του κειμένου διευκρινίζεται ότι το κείμενο αποτελεί απομαγνητοφώνηση από κάποια ομιλία του.*... περισσότερα »

ΝΟΜΙΜΗ Η ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.

Πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση συμπολίτη και φίλου ενάντια στη λεηλασία και την απειλή κατά της ζωής μας από τους υπηρέτες των τοκογλύφων. ΝΟΜΙΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ!* *Στις 31/7/14, έλαβα μια ατομική ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών μου προς την εφορία, προερχόμενων από φορολογικές επιβαρύνσεις του κράτους, που δεν προκύπτουν από το εισόδημα, που δεν συμφωνούν με το Σύνταγμα και υπερβαίνουν την φοροδοτική μου ικανότητα.* *ΕΕΤΗΔΕ, ΕΕΤΑ, ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, τέλη κυκλοφορίας, έκτακτη εισφορά σε αντικειμενικές δαπάνες, ειδική εισφορά αλληλεγγύης... περισσότερα »


Άν δέν θυμώσεις έτσι, καί δέν παλέψεις... θά πεθάνεις... 
Τώρα είναι η ώρα νά διαλέψεις... όσο αναβάλλεις πάντα θά χάνεις...

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Το μανιφέστο ... 25 MAPTIOY 1999 ... ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (κατά τήν ώρα τού βομβαρδισμού)  
45 κεφάλαια, διά τό τί πρέπει νά πράξουμε, διά τήν επανασύσταση τής Ρωμηοσύνης. 
- ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙΣ – ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΙΣ – ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΙΣ - 
Συνοπτικός κατάλογος... περισσότερα »

Ας ετοιμαζόμαστε.....

«Όταν η διοίκησις βιάζη, αθετή, καταφρονή τα δίκαια του λαού και δεν εισακούη τα παράπονά του, το να κάμη ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάζη τα άρματα και να τιμωρή τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητον από όλα τα χρέη του»...* *Ρήγας Φερραίος* .... Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας.Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης . Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν. Τους έχω ήδη καταδικάσει από την ώρα που περίμενα σε εκείνη την γραμμή με τα δυο μου πόδια μες στο κρύο να έρθουν να αποδώσουν την δικαιοσύνη στην οποία ορκίστηκαν να υπηρετούν μέχρι θανάτου.
Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε κομματικό υπάλληλο, που έχει πάρει τον τίτλο-φερετζέ- του δημοσίου, ο οποίος θα έχει απαίτηση να βρει την παρανομία μου για να αποδώσει το τίμημα σε χρήμα. Να είναι σε απόσταση ασφαλείας από το χέρι μου όταν θα πατήσει την σφραγίδα του κατασχετηρίου του σπιτιού μου, διότι αυτό το σπίτι δεν έβγαλε ούτε ένα σκουλήκι που να αποδέχεται τα πάντα αρκεί να "πέφτει" ο αιματοβαμμένος του μισθός .
Αρνούμαι να αποδεχθώ γιατρό δημοσίου τομέα όταν θα έρθει η ώρα να έχει ανάγκη την επιστήμη του  συμπολίτης μου και θα έχει το θράσος να ζητήσει βιβλιάριο υγείας ή το χρηματικό ποσό που ορίζει ο νόμος για να κάνει αυτό που του επιβάλει ο υπέρτατος νόμος του λειτουργήματος του. Η άρνησή του να τιμήσει τον όρκο του θα είναι και η δική μου άρνηση να σεβαστώ ό,τι πολυτιμότερο έχει.
Αρνούμαι να αποδεχθώ τον όποιον θεσμό ακόμα κατέχει θέση σε αυτή την χώρα. Οι θεσμοί που έμαθα να σέβομαι είναι αυτοί που υπηρετούν την χώρα μου και δεν υπηρετούν καμία άλλη εις το όνομα του κέρδους.
Αρνούμαι να αποδεχθώ τα όρια που θα θέσει ο κάθε υπουργίσκος για το πώς θα διεκδικήσω τα δικαιώματα μου τα οποία έχουν ήδη εξαϋλωθεί από τις υποκλίσεις που έχει κάνει αυτός και οι όμοιοί του στην Μεγάλη Τράπεζα που λέγεται Ευρώπη.
Αρνούμαι να αποδεχθώ ως καθαρό πολιτικό πρόσωπο τον οποιονδήποτε διατηρεί ακόμα και τυπικές σχέσεις, συζητά ή έστω βρίσκεται τυχαία στον ίδιο χώρο με εκπροσώπους χωρών ή ιδρυμάτων που έβαλαν την ζωή μου υποθήκη για τις δικές τους αποθήκες χρήματος.
Αρνούμαι να αποδεχθώ τον κρατικό φρουρό ο οποίος αντί να φυλλάτει την δική μου πλάτη ασκεί βία σε μένα και στους γύρω μου για να μην ματώσει ο κρατικός εχθρός που έχει ασυλία, αν και εδώ και τρία χρόνια η ασυλία του έχει αρθεί όπως έχουν αρθεί και όλοι οι νόμοι με τις δικές του υπογραφές. Οι κρατικοί φρουροί που προστατεύουν τον εχθρό και όχι τον συνάνθρωπο εδώ και τρία χρόνια μετατράπηκαν συνειδητά, εφόσον δεν παραιτήθηκαν, σε παρακρατικούς.
Αρνούμαι να αποδεχθώ ως Άνθρωπο οποιονδήποτε ψηφοφόρο ή παλαμακιστή του οποιοδήποτε κόμματος συμμετέχει ακόμα και με την παρουσία του μέσα στο Κατοχικό Κοινοβούλιο, αλλά και όλους αυτούς που σπρώχνουν την κατάσταση με οποιαδήποτε κομματική ταμπέλα. Δεν σέβομαι τον μικρό, άνοο, ατομικιστή και επικίνδυνο πολίτη ο οποίος με την κρυφή του ψήφο επιμένει να συντηρεί την χώρα μου σε καταστολή και ψυχική αφαίμαξη.
Αρνούμαι να αποδεχθώ τον καθημερινό εξευτελισμό του Ανθρώπου, τον βιασμό της αξιοπρέπειας ζωής και θανάτου, τις αυτοκτονίες, την πείνα, την κατάθλιψη, την στέρηση οξυγόνου των δικών μου ονείρων και του διπλανού μου, αλλά και το κομμάτιασμα της χώρας μου με προδοτικά χρεόγραφα.
Αρνούμαι να θεωρώ ίσους όλους αυτούς που νομίζουν ότι η σιωπή μου είναι και η κατάφασή μου στο προμελετημένο έγκλημα που επιμένουν να συντελούν.

Απολογισμός εικοσαετίας… Μηδενίστε τους!


Ήταν δεδομένα και ξεκάθαρα τα πάντα εξ΄ αρχής. Αδιακρίτως το τι έλεγαν τα προβοκατόρικα πράσινα και μπλε τρολλάκια με λεκτικά που εκπορεύονταν από τις ομάδες αλήθειας (όπως τι έλεγαν) των παπανδρέου και σαμαρά, η αλήθεια ήταν αυτό που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία σήμερα. Χάος, απόγνωση, πόνος, θλίψη, κατήφεια, ζόφος, μετανάστευση. Κύριες και κύριοι, πατριώτες συμπατριώτες, ή γίνεται αντιληπτό σε όλους η μέγιστη προδοσία που συντελέστηκε από μητσοτάκη – σημίτη – γιαννίτση – σπράο και εντεύθεν και πράττουμε αναλόγως, στέλνοντας στην φυλακή τα σημερινά ψυχοπαίδια τους που ήσαν... περισσότερα »

Ἡ διάλυση τοῦ ψευτορωμαίικου καὶ ἡ ἔναρξη τῆς ἀλληλουχίας τῶν γεγονότων, θὰ ὁδηγήσει στὸ ἀληθινὸ Ῥωμαίικο

Ὁ ἀγαπητός μας φίλος «Ἑλληνορθόδοξος», σχολίασε σὲ ἀνάρτηση τοῦ κ. Κωνσταντίνου Βαρδάκα ΕΔΩ, σχετικὰ μὲ τὸν Ἅγιο Παΐσιο καὶ τὸ ἔθνος. Διαβάστε τό σχόλιο: Αὐτὸ ἀκριβῶς εἶναι.... γιὰ τὰ Αἵματα τῶν Μαρτύρων καὶ τῶν Ἡρώων μας. Αὐτὰ τὰ Αἵματα εἶναι ἡ Παρακαταθήκη μας. Αὐτὰ τὰ Αἵματα ἔχουν ποτίσει τὴν Ἑλληνικὴ Γή καὶ τὴν καθιστοῦν Ἱερή. Θέλω νὰ ἐξομολογηθῶ κάτι στὸν ἀγαπητὸ κύριο Βαρδάκα καὶ στοὺς Συνέλληνες τοῦ Ῥωμαίικου Ὁδοιπορικοῦ. Περιέργως, ὅσο βλέπω τὰ πράγματα νὰ ὁδεύουν πρὸς τὸ χειρότερο, τόσο περισσότερο χαίρομαι. Τοὺς τελευταίους μῆνες διακατέχομαι ἀπὸ μία περίεργη εὐφορία, καθὼς... περισσότερα »

"Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ”

Toute nation a le gouvernement qu'elle mérite Joseph de Maistre, Γάλλος φιλόσοφος και διπλωμάτης 1753-1821 Πλησιάζει η μέρα που το πολιτικό μας σύστημα σε καλεί να εδραιώσεις την επόμενη κύβερνηση, την κύβερνηση που θα γραφτεί στην ιστορία σαν την μεγαλύτερη προδοτική κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ η μοντέρνα ελληνική ιστορία...Γιατί; Γιατί αυτοί που πας να ψηφίσεις έκαναν «επιστήμη» την εξαπάτηση σου ωστε να καταφέρουν να πωλήσουν την πατρίδα σε παράνομα διεθνή ληστρικά κέντρα! Τα ονόματα των πολιτικών, στο κουτί παραπληροφόρησης, σο...περισσότερα »

Κρέμασαν σε κολώνα πολιτικό που υπεξαίρεσε δημόσιο χρήμα!

*ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...Εμείς, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο, το φελέκι μου μέσα;...Η ΛΕΞΗ "ΦΙΛΟΤΙΜΟ", ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ... ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΑΣ; ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ... "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (σχεδόν)... ΕΜΕΙΣ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ..; ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΕ... ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ... περισσότερα »

ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! Δείτε τι δώρο πήγε στη τράπεζα!

Απίστευτη θεωρείται η ιστορία ενός άνδρα πατέρα 2 παιδιών του οποίου κατέσχεσε το σπίτι η τράπεζα! Ο 45χρονος αγρότης από το Lovech της Βουλγαρίας, έμενε με την οικογένειά του σε ένα καταχρεωμένο σπίτι και προσπαθούσε από τα έσοδά του να μεγαλώσει τα 2 του παιδιά αλλά και να φέρει βόλτα όλα τα χρωστούμενα! Τότε η τράπεζα του ανακοίνωσε πως θα του κατασχέσει το σπίτι καθώς χρωστούσε πολλά και οι δόσεις του ήταν πολύ καθυστερημένες. Ο άτυχος άνδρας αμέσως έτρεξε στην τράπεζα να παρακαλέσει για κάποια διευκόλυν...περισσότερα »

Πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Ανένδοτος αγώνας εναντίον του σάπιου «εκκλησιαστικού περιβάλλοντος»

Από της ιδρύσεώς της η Παράταξή μας δίνει καθημερινά τον αγώνα εναντίον του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Με εντιμότητα, διαφάνεια, υπομονή και επιμονή, αποκαλύπτει τον ρόλο των πολιτικών στο σημερινό κατάντημα της Πατρίδος μας. Από το θάνατο του Καποδίστρια και μετά, το πολιτικό σύστημα, όχι μόνο “εμπνέεται” από έναν απίστευτο ραγιαδισμό προς τη Δύση, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλοιώσει το Ορθόδοξο φρόνημα του λαού μας και να υποδουλώσει πνευματικά τους Έλληνες στα πολιτιστικά πρότυπα της “προοδευμένης” Ευρώπης, πράγμα που δυστυχώς, έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό. Όσο πε... περισσότερα »


Διπλωματία ραγιαδισμοῦ ἠλιθιότητας καὶ μειοδοσίας

Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος Ἡ Ἑλλάδα δυστυχῶς ἀπὸ τὴν κατοχὴ καὶ μετὰ δὲν εἶχε ποτὲ νὰ ἐπιδείξει μιὰ διπλωματία ποὺ ἐξυπηρετοῦσε τὰ ἐθνικά μας συμφέροντα καὶ μόνο, σὲ ἀντίθεση μὲ τὴν γειτονικὴ Τουρκία ποὺ ἔχει πάρει σὲ πολλὲς περιπτώσεις τὰ εὔσημα γιὰ τὴν διπλωματία της καὶ γιὰ τὴν εὐλυγισία της μὲ γνώμονα πάντα τὴν ἐξυπηρέτηση τῶν δικῶν της συμφερόντων. Αὐτὸ γίνεται ἀκόμα πιὸ ὀδυνηρὸ ἂν ἀναπολήσει κανεὶς τὴν ἀξιοζήλευτη διπλωματία τῆς Ἀνατολικῆς Ρωμαίικης Αὐτοκρατορίας, δηλαδὴ τοῦ Βυζαντίου, ποὺ εἶχε τὴν ἱκανότητα νὰ ἑλίσσεται ἀνάμεσά σε πολλὰ μ... περισσότερα »

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ;

Αυτό το ερώτημα έχει γίνει η αγαπημένη καραμέλα σε συζητήσεις εντός κι εκτός συνόρων. Οι εύκολες απαντήσεις είναι πολλές. Ο καθένας μπορεί να βρει ένα σάκο του μποξ και να εκτοξεύσει πάνω τη οργή του. Όλοι μπορούμε να βγάλουμε την ουρά μας απέξω και να υποδείξουμε κάποιον άλλον που φταίει ή αντίθετα να φορτωθούμε όλες τις ενοχές και ν’ αρχίσουμε να αυτομαστιγωνόμαστε. Όμως η ουσιαστική απάντηση στο ερώτημα, δεν μπορεί να είναι παρά μία. Ποιοι Έλληνες; Οι Έλληνες σαν ένας λαός που κατοικεί σ’ ένα συγκεκριμένο χώρο ή μια κοινή συνισταμένη που ενώνει ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ τους... περισσότερα »

ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ!

*Επειδή για να προσκυνήσεις τον Μυροβλήτη σου σε υποχρέωσαν να αισθανθείς το σιδερόφρακτο των κατακτητών σου έξω από την εκκλησιά του και επειδή για να χειροκροτήσεις τα παιδιά που γέννησες παρελαύνοντα σε πίεσαν να διεκδικήσεις..."πρόσκληση νομοταγούς και ακίνδυνου" πολίτη..... ΚΑΛΕΙΣΑΙ πλέον,εκτός από τις Σημαίες στα μπαλκόνια σου,να αποδείξεις πως οι ΣΗΜΑΙΕΣ ανεμίζουν και ΕΝΤΟΣ σου! ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ! [Αλλιώς,φύλαξε σαν τα μάτια σου την αστυνομική ταυτότητά σου,αφού θα αποτελεί πια το μοναδικό στοιχείο να αποδεικνύεις πως είσαι...Ελληνας!]
Η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γιά αυτούς πού καταθέτουν τήν καταγγελία, καθώς είναι εγκυρότερη καί ισχυρότερη όσο εκείνη κατατίθεται σέ κοντινότερο χρονικό διάστημα από τό χρόνο τέλεσης τών κακουργημάτων εκείνων πού καταγγέλλονται μέσα σ'αυτην σάν συνέχεια τής προηγούμενης από όλους τούς αγωνιζόμενους Πατριώτες.
Προστατέψτε μέ τήν άμεση αυτή ενάργειά σας λοιπόν νομικά (καί ουσιαστικά) τουλάχιστο, ό,τι υλικό καί πνευματικό σάς έχει απομείνει . Προστατέψτε τά παιδιά καί τά εγγόνια σας, δώστε τους τήν δυνατότητα νά μπορούν νά αντισταθούν νομικά, αλλά καί ουσιαστικά, σέ ότι παρανομία εφαρμόζουν οί παράνομοι - αντισυνταγματικοί πολιτικοί μας τυχοδιώκτες τού κατοχικού - νεοχουντικού - φασιστικού κατεστημένου, όχι διά νόμου, αλλά διά υπουργικών αποφάσεων, πολιτικών οί οποίοι ούτως ή άλλως φέρουν ποινικές ευθύνες πρός εκδίκαση.
Καταθέτουμε τό συντoμότερο δυνατό, τήν παρούσα δήλωση - καταγγελία (ή κάποια άλλη ανάλογη, είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στό ΑΤ τής περιοχής σας, (δέν χρειάζεται παράβολο καί κρατείστε ( ό π ω σ δ ή π ο τ ε) επικυρωμένα αντίγραφα .. ΗΔΗ, ΜΕΧΡΙ  ΣΤΗΓΜΗΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΠΟΛΙΤΕΣ τά έχουμε καταθέσει καί έχουμε νομιμοποιήσει (ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ) τήν αντίσταση πού προβάλουμε ώς πολίτες, γιά τήν αποτίναξη τής σκλαβιάς μας. 
(ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ νά τήν καταθέσουν όσο είναι νωρίς... αντισταθείτε... ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ )
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/απο-σήμερα-σταματάμε-τις-αυτοκτονίες-καταθέτουμε-ετούτα-και-τα-εφαρμώζουμε-στην-/569545226422163


Κύριε Εισαγγελεύς, Δηλώνω ενόρκως πρός κάθε ενδιαφερόμενη καί αρμόδια αρχή, -πρός τήν εφορία καί πρός κάθε φυσικό πρόσωπο-, ότι από σήμερα καί καθ΄όλη τήν διάρκεια πού η πατρίδα μου, τό σύνταγμά της καί η δημοκρατία της τελούν υπό τήν κατοχή τού εχθρού καί τής κομματοκρατίας...
************************************************************************
Είπαν, και θα ξαναπούν και πάλι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ... 

ΝΑΙ στον βιασμό των παιδιών σου.
ΝΑΙ στον ΘΑΝΑΤΟ των γονιών σου.
ΝΑΙ στην εκποίηση της Πατρίδας σου.
ΝΑΙ στην σκλαβιά των εργαζομένων. 
ΝΑΙ στο ολοκαύτωμα της Ελλάδας. 

ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...


ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ...

 • Κλείνουμε την τηλεόραση!!!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!
 • Αν δεν μπορείτε, ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, ΜΕΓΑ, ΣΤΑΡ, ΑΛΦΑ.
 • Μην ξαναδιαβάσετε καμία εφημερίδα που υποστηρίζει την κυβέρνηση. ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.
 • Ξεχάστε τα ΟΛΑ αυτά που σας λένε. Είναι τουλάχιστον ΨΕΜΑΤΑ.
 • Ξεχάστε ότι θα έρθει "ανάπτυξη". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
 • Ξεχάστε ότι το "πρωτογενές πλεόνασμα" είναι η λύση. ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΟΛΚΗΣ.
 • Ξεχάστε τις αυταπάτες ότι ακόμα έχουμε Δημοκρατία. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ.
 • Ξεχάστε αυτά που σας λένε για "φως στο τούνελ". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
 • Αφήστε ανούσιες ελπίδες ότι η δόση θα μας βοηθήσει. ΕΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ. 
 • Για να λυθεί το πρόβλημά μας, χρειάζονται ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Τα κάνατε τα παραπάνω; Εάν όχι, ξαναρχίστε από την αρχή. 


ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

 • Εάν δεν κάνατε το πρώτο βήμα, ΜΗΝ συνεχίζετε, κάντε το πρώτο πρώτα και μετά διαβάστε παρακάτω...
 • Κλείστε την τηλεόραση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
 • ΜΑΘΕΤΕ ότι τα νέα μέτρα είναι ΔΥΝΑΜΙΚΑ! Μπορούν πλέον να τα αλλάζουν και να προσθέτουν χαράτσια όποτε θέλουν, χωρίς να μεσολαβεί η Βουλή!
 • ΜΑΘΕΤΕ ότι γι αυτό μας λένε ότι είναι τα τελευταία! Γιατί πολύ απλά από εδώ και στο εξής θα εφαρμόζουν ρήτρες όποτε τους το υπαγορεύει η τρόικα. 
 • ΜΑΘΕΤΕ ότι ακολουθώντας τις εντολές της τρόικας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να υπάρξει ανάκαμψη.
 • ΜΑΘΕΤΕ ότι αν συνεχίσουν έτσι δεν θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!
 • ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι οι τράπεζες ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ για το καλό των Λαών.
 • ΜΑΘΕΤΕ ότι η αντιπολίτευση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
 • ΜΑΘΕΤΕ ότι ποτέ η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, δεν μας βοήθησε, ότι και αν σας λένε και ότι και αν πιστεύετε. Το μόνο που δημιούργησε είναι ψεύτικες εντυπώσεις, βασισμένες σε άκρατο δανεισμό.  
 • ΜΑΘΕΤΕ ότι οι "Ευρωπαίοι Εταίροι" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΟΙ αλλά δυνάστες που κοιτούν συνέχεια πως θα μας εκμεταλλευτούν και ήδη το έκαναν και το κάνουν συνέχεια.  
 • ΜΑΘΕΤΕ ότι εφ' όσον οι "θεσμοί" που μας καταστρέφουν εδώ και πολλά χρόνια, είναι η Ευρώπη και οι κεντρική της τράπεζα, τότε είναι προφανές ότι πρέπει να απ-εμπλακούμε πλήρως από αυτήν. 
 • ΜΑΘΕΤΕ ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με τις κυβερνήσεις τους έχουν κατασπαράξει το κράτος και την Πατρίδα σε βαθμό όχι απλά κακουργήματος αλλά σε βαθμό ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
 • ΜΑΘΕΤΕ ότι η "αριστερή" αντιπολίτευση έχει καταργήσει τις ίδιες της τις διαχρονικές αξίες που πάντα στο παρελθόν ήταν η υποστίριξη της εργατικής τάξης, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
 • ΜΑΘΕΤΕ ότι χωρίς αγνό πατριωτισμό και χωρίς άρρωστες εμμονές βέβαια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στήριξη της εργατικής τάξης. 
 • ΜΑΘΕΤΕ ότι σήμερα ο πιο ουσιαστικός και ωφέλιμος διαχωρισμός του Λαού ΔΕΝ είναι οι κλασικές τάξεις, αλλά οι κυβερνώντες εκ των έσω και έξω, και ΟΛΟΣ ο υπόλοιπος λαός.  
 • ΜΑΘΕΤΕ ότι η Δεξιά που ξέρουμε τόσα χρόνια και εκφράζεται μεσω της ΝΔ, αποτελείται στην κορυφή της από γλοιώδη υποκείμενα, που ΠΑΝΤΑ πρόδιδαν την Πατρίδα με την αηδιαστική υποστήριξή τους στο κεφάλαιο αυτό που θέλει να μας απομυζήσει τα πάντα.
 • ΜΑΘΕΤΕ τέλος, ότι οι ιδεολογίες ΟΛΩΝ των πολιτικών αποδεικνύονται καλοί ή κακοί για τον Λαό ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, και ότι τα λόγια τους δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα. 

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...

 • Εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα ριζικά ΣΥΝΤΟΜΑ, αυτό που έρχεται είναι κατάρρευση. 
 • Κατάρρευση οικονομική, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
 • Κατάρρευση κοινωνική, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
 • Οι τομείς και καθημερινές εργασίες που έχουμε ως δεδομένες σήμερα, σύντομα μπορεί να μην υπάρχουν.
 • Μέρος ή ΟΛΑ από τα παρακάτω σύντομα θα έχουν από μέτρια μέχρι σοβαρότατα προβλήματα:
 • Χρηματική ρευστότητα: (ΑΤΜ, Τράπεζες, Συντάξεις, Μισθοί)
 • Βασικές υποδομές: (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ)
 • Κοινωνικές υποδομές. (Επιδόματα, παροχές, κλπ.)
 • Καύσιμα. (Μεταφορές, ιδιωτική μετακίνηση)
 • Αγορές τροφίμων. (Σουπερμάρκετ, αγορές κλπ)
 • Υγεία (Νοσοκομεία, Κέντρα υγείας, φαρμακεία κλπ)
 • Σχολεία, εκπαίδευση.
 • ΟΛΑ τα παραπάνω θα υποστούν από μέτριες έως ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ. 

ΒΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ:

 • ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ... 
 • Προετοιμαστείτε για τις ανάγκες ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ που θα έχετε (Ηλιακά, ανέμου κλπ για Θέρμανση, φωτισμό, μαγείρεμα)
 • Προετοιμαστείτε για τις ανάγκες ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ που θα έχετε (Μερικούς μήνες τρόφιμα)
 • Προετοιμαστείτε για τις ανάγκες ΥΓΕΙΑΣ που θα έχετε (Φάρμακα, φαρμακείο σπιτιού, γάζες, γυναικεία προϊόντα κλπ.)
 • Προετοιμαστείτε για τις ανάγκες ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ που θα έχετε (Ράδιο χειροκίνητης φόρτισης κλπ.)
 • ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΒΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

 • ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ: Δεν πρέπει να πληρώσουμε το χρέος που μας λένε ότι έχει η Ελλάδα.
 • ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ: Οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ πρέπει να δικαστούν και να πληρώσουν.
 • ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ: Η Ελλάδα ΔΕΝ πρέπει να είναι στο Ευρώ και στην σημερινή ΕΕ.
 • ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ: Η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να έχει την ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ, ΛΑΪΚΗ/ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
 • ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ: Η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να έχει το ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΛΑΪΚΟ/ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. 
 • ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ: Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως νέο Σύνταγμα. 
 • ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ: Η Ελλάδα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να ανακτήσει την Δημοκρατία της και την Δικαιοσύνη. 
 • ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ: Σε περίοδο ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ όπως έχουμε σήμερα, οι επιμέρους ιδεολογίες και κομματικά κατάλοιπα όχι μόνο ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ, αλλά είναι και καταστροφικά!
 • ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ: Σε περίοδο ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ όπως έχουμε σήμερα, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
 • ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ: Σε περίοδο ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ όπως έχουμε σήμερα, η μόνη αναίμακτη ομαδική αντίσταση είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ!

ΒΗΜΑ ΕΚΤΟ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ!!!

 • Εάν το έχετε κάνει, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙ!
 • Ενημερώστε όλους για όλα τα παραπάνω θέματα. 
 • ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ!
 • ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ
 • ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!
 • ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ! 
 • ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ! 
 • ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ!...

ΒΗΜΑ ΕΒΔΟΜΟ: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!!

 • Θυμηθείτε τους προγόνους μας, αυτοί είπαν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
 • Εμείς, καλούμαστε να πούμε το ίδιο!!!
 • ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
 • ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ!
 • ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, ΦΠΑ, κλπ. κλπ.
 • ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ!
 • ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ!
 • ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ! 
 • ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ!

ΒΗΜΑ ΟΓΔΟΟ: ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ...

 • Να μην λέτε "Καλημέρα", "Καλησπέρα", "Καληνύχτα", "Χρόνια Πολλά" κλπ.
 • Να λέτε αντί αυτών, και ΠΑΝΤΑ "ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ"!!!
 • Να μην λέτε "ΕΓΩ", αλλά ΕΜΕΙΣ!
 • Να μην λέτε "ΝΑ ΓΙΝΕΙ", αλλά να λέτε "ΚΑΝΩ"!
 • Να μην ρωτάτε "ΓΙΑΤΙ" αλλά να ρωτάτε το "ΠΩΣ"!
 • Να μην λέτε ποτέ "Αυτός φταίει", αλλά να λέτε "Εγώ φταίω", είτε είναι αλήθεια είτε όχι!
 • ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ!
 • ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
 • ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ, ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ!
 • ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!
 • ΦΙΛΑΤΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ!
 • ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ!!!
Η απόλυτη λύση .... κάτι πολύ απλό απόλυτα νόμιμο χωρίς κόστος .... 
το μόνο που χρειάζεται είναι η θέλησή μας να γκρεμίσουμε το σάπιο 
σύστημα .....ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .... μπορούμε 
να γίνουμε ο εφιάλτης των τοκογλύφων με την απλούστατη κίνηση .....

ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ, αν πραγματικά 

μας ενδιαφέρει το μέλλον των παιδιών μας ας ξεκινήσουμε άμεσα - τώρα
να αγωνιζόμαστε εμπράκτως για αυτό.

Κάντε αναζήτηση στο google στο «bank run» Τότε θα καταλάβετε ότι 

ο πρωθυπουργός δεν φοβάται ούτε μολότοφ, ούτε πέτρες ούτε γλάστρες
 διαδηλώσεις . Αυτό που φοβάται και τρέμει όμως είναι ο εφιάλτης ενός 
bank run. Τι είναι αυτό; Run = τρέχω και bank = τράπεζα!
Δηλαδή να τρέξουν όλοι στην τράπεζα και να πάρουν τις καταθέσεις τους. 
Γιατί; Είναι πολύ απλό. Έχεις την εντύπωση ότι οι τράπεζες σου δανείζουν χρήματα που έχουν από τις καταθέσεις των άλλων; Σου δανείζουν με τοκογφυφικό επιτόκιο και με τις πλάτες της κυβέρνησης, λεφτά που κανείς 
δεν έχει.  Όταν εσύ συνάπτεις ένα δάνειο αυτοί πατάνε μερικά κουμπιά στο
 πληκτρολόγιο και ως εκ θαύματος μπαίνουν λεφτά στο λογαριασμό σου. 
Λεφτά όμως που δεν υπάρχουν σε χαρτονομίσματα. 
Έτσι και πάνε όλοι να πάρουν τα λεφτά που ΔΕΝ υπάρχουν, τότε οι τράπεζες 

θα καταρρεύσουν.

Σε χρεώνουν αστρονομικά επιτόκια για λεφτά που εσύ δανείστηκες από 

κεφάλαια που αυτοί δεν έχουν! Απλά στηρίζονται στο γεγονός ότι ποτέ 
δεν θα πάνε όλοι ταυτόχρονα να σηκώσουν τα λεφτά τους. 

Δείτε το βίντεο:

 

*************************************************

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Οι αναβιωτές της αρχαίας ελληνικής πολεμικής τέχνης που έχουν συνεργαστεί με το History Channel και το BBC *Ποιος είναι ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών «Κορύβαντες» - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες* *Είναι από τις περιπτώσεις συλλόγων ή ανθρώπων αν προτιμάτε, που πρέπει δυστυχώς να τους ανακαλύψουν πρώτα από το εξωτερικό για να αρχίσουν να γίνονται και πιο γνωστοί στην Ελλάδα.* *Του Μαρίνου Γκασιάμη* *Φωτογραφίες / Βίντεο: Γιάννης Κέμμος* *Ο λόγος για τον Σύλλογο Ιστορικών Μελετών «Κορύβαντες». Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι είναι ένας ζωντανός Οργανισμός Πολιτισμού, ερευνώντας και εφαρμόζοντ...περισσότερα »

Bruce Lee: Γίνε Ρευστός σαν το νερό


«΄Αδειασε το μυαλό σου, από την προπαγάνδα... πάψε νά είσαι ραγιάς... και μετέτρεψε την αδυναμία σου σέ βράχο... ΤΩΡΑ... γίνε χωρίς μορφή, χωρίς σχήμα, σαν το απαλό νερό πού μπορεί να εισχωρεί και να κατακλύζει όλον τον πλανήτη... *Εάν βάλεις νερό σε μία κούπα, εκείνο γίνεται η κούπα.* *Εάν βάλεις νερό σ’ένα μπουκάλι, γίνεται το μπουκάλι. *Εάν το βάλεις στην τσαγιέρα, γίνεται η τσαγιέρα. *Τώρα το νερό μπορεί να κυλήσει ή να συγκρουστεί. * *Να είσαι νερό, φίλε μου». -Bruce Lee- *Το νερό προσαρμόζει τη μορφή του ανάλογα με το δοχείο που το περιέχει. Το απόφθεγμα μας προτείνει να αδειάσουμε το μυαλό μας και να γίνουμε άμορφοι και ασχημάτισ... περισσότερα »
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ!!!
Αφήστε μωρέ ραγιάδες τά τραγούδια καί πιάστε επιτέλους τά όπλα...
ο εχθρός είναι αυτός πού παίζει τά όργανα κι'εσείς χορεύεται...
σταματήστε νά τραγουδάτε... καί αρχίστε νά πολεμάτε...
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ!

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Κανένας λαός δεν επέζησε στην τύχη. Κανένα κράτος δεν καταστράφηκε συμπτωματικά. Αλλά και καμιά πατρίδα δεν έσβησε, προτού ο λαός της δεν περάσει το χάσμα της ψυχικής αποξένωσης από το χώμα που τον γέννησε και πότησαν με αίμα οι προγονοί του... όταν ο λαός ξεχνάει την ιστορία του, τότε και η ιστορία τον διαγράφει από τις σελίδες της...* ******************** Οι ώρες λιγοστεύουν που θα έχουμε τη δυνατότητα, ίσως και την ικανότητα, να αντιδράσουμε και να ανακτήσουμε την κυριότητα της πατρίδας μας αλλά και της ζωής μας ακόμη... Τήν χώρα τήν κυβερνάνε Εβραίοι πού άλλαξαν τό ονόματά τους... περισσότερα »
επιτέλους θυμώστε μωρέ ραγιάδες... αποτινάξτε τόν ζυγό πού σού επέβαλε η μασονία καί σού ρουφά τό αίμα... μόνο όταν θυμώσεις μπορείς νά αντισταθείς στά σχέδιά τους... κάντω γιά τά παιδιά σου...