Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ...

αρκετά παίξανε  καί οί 300 μέ τά νεύρα μας καί μέ τήν νοημοσύνη μας... προτείνω νά τούς μαζέψουμε στό ΟΑΚΑ καί νά παίξουμε μαζί τους κάτι πού δέν θά τό ξεχάσουν ποτέ...

ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ η Κρητικοπούλα...! Ο Ληστής επιτέθηκε σε δυο κοπέλες αλλά η μια ήξερε ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ και τον ξάπλωσε στο δρόμο του Ηρακλείου...!
* Μια νεαρή κοπέλα στο Ηράκλειο έσωσε τη φίλη της από ληστή, καθώς ήξερε πολεμικές τέχνες.* Σύμφωνα με το flashnews.gr, το περιστατικό έγινε στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην κεντρική αγορά, Δύο φίλες περπατούσαν αμέριμνες, έκαναν τη βόλτα τους, όταν ένας ληστής, νεαρής σχετικά ηλικίας επιτέθηκε στην μία από αυτές για να της κλέψει την τσάντα. Το θύμα, για καλή του τύχη, είχε τη φίλη της μαζί που γνώριζε πολεμικές τέχνες. Η τελευταία αντέδρασε άμεσα και αφού πάλεψε με τον φαινομενικά πιο δυνατό άντρα, τον ακινητοποίησε, αφού προηγήθηκε άγρια συμπλοκή και τον άφησ... διαβάστε περισσότερα  Stoxos newspaper

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΒΑΝ ΝΤΑΜ! ΘΑΝΑΤΟΣ! ΓΥΝΑΙΚΑ...ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ..! όποιος τήν παντρευτεί δέν θά τολμήσει νά τήν απατήσει ποτέ!

*Μπορεί όταν ήταν μικρή η Μπιάνκα Βαν Νταμ να ξεκαθάριζε στον πατέρα της Κλοντ Βαν Νταμ, ένα από τους πλέον αγαπημένους "σκληρούς' του σινεμά και στη μητέρα της πρωταθλήτρια bodybuilder, ότι αυτή διαφέρει σέ κάτι... Έχει αναπτύξει ένα δικό της κεφαλοκλείδωμα πού είναι ακαριαίο θανατηφόρο...   * Διαβάστε περισσότερα εδώ http://indobserver.blogspot.com/2016/05/blog-post_560.html »

**

ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ SHIDOKAN KARATE..! 

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ!! * Πραγματοποιήθηκε στις 7 έως και 10 Ιουνίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα shidokan καράτε στο Ούζχοροντ της Ουκρανίας, στο οποίο συμμετείχε 9μελής Ελληνική αποστολή με αθλητές από τον Α.Σ. Πήγασος Μαγνησίας.* *Ο Αντώνης Βογιατζής, Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης που υπηρετεί στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, ο οποίος είναι δάσκαλος karate και kick boxing, κάτοχος ... περισσότερα »

Επίθεση με μαχαίρι: μέρες πού ζούμε...(Βίντεο)

Απλές τεχνικές αυτοάμυνας – Το πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμο όπλο 

*Oι επιθέσεις με μαχαίρι είναι πολύ δύσκολο αντικείμενο. Για πολλούς το μαχαίρι δεν μπορεί να σταματηθεί γιατί πάντα κόβει. * *Συν τοις άλλοις είναι ακόμα πιο επικίνδυνο σε κλειστούς χώρους απ’ότι ένα πιστόλι.* *pentapostagma*



ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΝΟΣ..! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΡΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ..!

*ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ!!!3 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ!!!* *ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ* *Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δ... περισσότερα »

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ..; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΟΥΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΛΙΟΤΣΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ..! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAE KWON DO..!

!ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΨΗΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ LIVE VIDEO..! *ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ* *Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με ... περισσότερα »


Οι αναβιωτές της αρχαίας ελληνικής πολεμικής τέχνης που έχουν συνεργαστεί με το History Channel και το BBC

*Ποιος είναι ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών «Κορύβαντες» - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες* *Είναι από τις περιπτώσεις συλλόγων ή ανθρώπων αν προτιμάτε, που πρέπει δυστυχώς να τους ανακαλύψουν πρώτα από το εξωτερικό για να αρχίσουν να γίνονται και πιο γνωστοί στην Ελλάδα.* *Του Μαρίνου Γκασιάμη* *Φωτογραφίες / Βίντεο: Γιάννης Κέμμος* *Ο λόγος για τον Σύλλογο Ιστορικών Μελετών «Κορύβαντες». Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι είναι ένας ζωντανός Οργανισμός Πολιτισμού, ερευνώντας και εφαρμόζοντας πειραματικά την Πολεμική και Στρατιωτική Κληρονομιά των Ελλήνων από την Εποχή του Χαλκού μέχρι το ύ...περισσότερα »

Ο αθλητής των ΜΜΑ Γιάννης Αρζουμανίδης ΜΠΗΚΕ με ΠΟΝΤIΑΚΗ ΛΙΡΑ στο ΡΙΝΓΚ και ΤΣΑΚΙΣΕ τον ΤΟΥΡΚΟ αντίπαλό του..! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ BINTEO..!

Αφιέρωσε τη νίκη του στη γενοκτονία των Ποντίων..!

 Υπό τους ποντιακούς ήχους μπήκε στο ρινγκ ο αθλητής των ΜΜΑ Γιάννης Αρζουμανίδης. Ο γίγαντας των ρινγκ κατατρόπωσε τον Τούρκο αντίπαλο του και αφιέρωσε τη νίκη του στη γενοκτονία των Ποντίων. πηγη *ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ* *Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλο... περισσότερα »

*

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... FANTASTIC FOUR ΤΟΥ MUAY THAI: Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

Το Muay Thai στην Ελλάδα έχει ανοδική πορεία και ειδικότερα τον τελευταίο ένα χρόνο όπου στα event βλέπαμε ως αναπόσπαστο κομμάτι το συγκεκριμένο στυλ.Το Fightsports.gr επιλέγει τους τέσσερις αθλητές που ξεχωρίζει για τους λόγους που θα δείτε παρακάτω. Πάμε να δούμε τους fantastic four του Ελληνικού Muay Thai. Αλέξανδρος Βασιλειάδης Ο καλύτερος thai fighter στην Ελλάδα, υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία γι’αυτό και έλειψε την φετινή σεζόν. Στο παλμαρέ του σπουδαίες νίκες απέναντι σχεδόν σε όλους τους τοπ Έλληνες αθλητές. Κι όμως ο συγκεκριμένος έχει να δώσει πολλά, αποκορύφωμα η...περισσότερα »

Ο Ζαμπίδης μάτωσε και ο Τούρκος έχασε! (Τι είπε ο Iron Mike)

*Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο από τα βάθη της καρδιάς μου για την υποστήριξη και την ενέργεια που μου έδωσε, γεμίζοντας ασφυκτικά το Στάδιο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το 11-0 υπέρ της Ελλάδας είναι γεγονός! Προχωράμε ακάθεκτοι.Μιχάλης ΖαμπιδηςI would like to thank from the bottom of my heart... περισσότερα »

Όταν ο Ζαμπίδης «έκοβε» το Kickboxing στον «Kid» Yamamoto

*O Norifumi «Kid» Yamamoto ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια ένας από τους κορυφαίους Ιάπωνες ΜΜΑ μαχητές και ο καλύτερος στην κατηγορία του σε όλο τον κόσμο, μέχρι την ώρα που γνώρισε έναν Έλληνα. Κάποια στιγμή αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και στο Κ-1 αντιμετωπίζοντας πρώτα τον εξαιρετικό, δις πρωταθλητήη του Κ-1 Masato χάνοντας με ομόφωνη απόφαση. Όμως, η μάχη που θα στιγμάτιζε την σύντομη μετάβασή του στο Kick από το ΜΜΑ θα ήταν αυτή με τον Μιχάλη Ζαμπίδη το 2005 στο K-1 World Max 2005 Tournament.* *H ήττα από τον Iron Mike με θρυλικό ΚΟ στον ... περισσότερα »



Bruce Lee: Γίνε Ρευστός σαν το νερό

«΄Αδειασε το μυαλό σου, γίνε χωρίς μορφή, χωρίς σχήμα, σαν το νερό. Εάν βάλεις νερό σε μία κούπα, εκείνο γίνεται η κούπα. Εάν βάλεις νερό σ’ένα μπουκάλι, γίνεται το μπουκάλι. Εάν το βάλεις στην τσαγιέρα, γίνεται η τσαγιέρα. Τώρα το νερό μπορεί να κυλήσει ή να συγκρουστεί. Να είσαι νερό, φίλε μου». -Bruce Lee- Το νερό προσαρμόζει τη μορφή του ανάλογα με το δοχείο που το περιέχει. Το απόφθεγμα μας προτείνει να αδειάσουμε το μυαλό μας και να γίνουμε άμορφοι και ασχημάτιστοι. Τι εφαρμογές μπορεί να έχει αυτό στην καθημερινότητα μας; Κάποιες φορές, οι ήδη σχηματισμένες αντιλήψε... περισσότερα »




ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΕΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ... ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ
*Γαλλία: Αυτό που δεν έδειξαν τα Τουρκοκάναλα! Οί Γάλλοι ξεσηκώθηκαν ... οί Ραγιάδες ακόμη τό σκέφτονται... τί πρέπει λοιπόν να κάνουν χειρότερο οί πράκτορες τής Μπιλτεμπερκ γιά νά ξυπνήσουμε επιτέλους...;* Γαλλία: Αυτό που δεν έδειξαν τα Τουρκοκάναλα! Αυτό που δεν έδειξαν τα β#θροκάναλα! Σχόλιο από Secret Real Truth: Άντε και στα δικά μας με περισσότερο κόσμο... Ο Αγώνας συνεχίζεται… Ήδη 42 πόλεις συμμετέχουν (εως τώρα) στο κάλεσμα για τον Αγώνα και συνεχίζουμε. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΜΟΛΙΣ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ... διαβάστε περισσότερα