Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Τι συμβαίνει όταν βάζετε κρεμμύδια στο κάτω μέρος των ποδιών σας ενώ κοιμάστε!

Το κάτω μέρος των ποδιών σας είναι ισχυρό και άμεσο σημείο πρόσβασης σε εσωτερικά όργανα στο σώμα σας διαμέσου αυτών που είναι γνωστοί ως μεσημβρινοί στην κινεζική ιατρική. Οι μεσημβρινοί είναι μονοπάτια κάθε οργάνου με το σώμα σας. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι οι μεσημβρινοί δεν υπάρχουν μέσα στο σώμα ή στο κάτω μέρος των ποδιών. Για εκείνους που καταλαβαίνουν κινεζική ιατρική μπορεί να γνωρίζετε ότι το μεσημβρινό σύστημα είναι πολύ στενά συνδεδεμένο με το νευρικό σύστημα.
Εάν πιστεύετε ότι έχετε νεύρα και ένα νευρικό σύστημα και πιστεύετε ότι έχετε μεσημβρινούς επίσης, είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα, όταν το ερμηνεύσουμε και δούμε πού οι μεσημβρινοί βρίσκονται μέσα στο σώμα.

http://www.conspiracyclub.co/wp-content/uploads/2015/04/timthumb.php_1.jpgΤο κάτω μέρος των ποδιών έχει πολλές διαφορετικές απολήξεις νεύρων, περίπου 7.000 (βασικά μεσημβρινούς), που συνδέονται άμεσα με διάφορα όργανα μέσα στο σώμα. Είναι πολύ ισχυρά ηλεκτρικά κυκλώματα εντός του σώματος και είναι συχνά αδρανή επειδή φοράμε παπούτσια και δεν κάνουμε βελονισμούς για να βοηθήσουμε τους μεσημβρινούς ή τα νεύρα με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να συστήσω το ξυπόλυτο περπάτημα ! Για την τόνωση αυτών των μεσημβρινών στο κάτω μέρος των ποδιών σας, καθώς και για να γειωθείτε με το αρνητικό πεδίο ιόντων της γης.


Ένας από τους πιο καλούς τρόπους για να ανοίξετε αυτές τις ηλεκτρικές διαδρομές (μεσημβρινοί) και να συμβάλλετε στον καθαρισμό των εσωτερικών οργάνων σας, χωρίς να κάνετε τίποτα εσωτερικά (που σχετίζεται με τη διατροφή) είναι να κόψετε κρεμμύδια και σκόρδο και να τα βάλετε στις κάλτσες σας (στο κάτω μέρος των ποδιών σας ), ενώ κοιμάστε.

Τα κρεμμύδια και το σκόρδο είναι γνωστοί καθαριστές αέρα και όταν εφαρμόζονται τοπικά στο δέρμα σκοτώνουν τα μικρόβια και τα βακτήρια, αλλά και το φωσφορικό οξύ (η ουσία από τα κρεμμύδια που σε κάνει να κλαις όταν τα κόβεις) που εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος βοηθά να καθαρίσει το αίμα και σκοτώνει τυχόν βακτήρια ή μικρόβια που μπορεί να κακοφορμίσουν και να σας οδηγήσουν στη γρίπη.

Μερικοί άνθρωποι το παρατραβάνε και επιμένουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναχρησιμοποιήσουν ένα κρεμμύδι, επειδή συλλέγει τα μικρόβια και τα βακτήρια και στη συνέχεια το τρώνε. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι, επειδή ένα ποσοστό ανθρώπων λένε ότι ισχύει, και μερικοί ισχυρίζονται το αντίθετο! Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι τα κρεμμύδια ωριμάζουν (οξειδώνονται, ωρίμανση από οξυγόνο) επί της στρώσης που μένει ανοιχτή όταν τα κόβουμε και τρώγοντας οξειδωμένη τροφή δεν είναι η πιο φρέσκια και πιο υγιεινή μορφή της εν λόγω τροφής, έτσι απομακρύνοντας τη στρώση προτού να φάμε το κρεμμύδι είναι μία έξυπνη κίνηση για να αποφύγουμε να φάμε μικρόβιο ή βακτήριο από την μολυσμένη στρώση του κρεμμυδιού.

Λοιπόν, είναι αρκετά απλό, εδώ είναι τα δύο βήματα για να καθαρίσετε το αίμα σας, και να σκοτώσετε τα μικρόβια και τα βακτήρια.

Βήμα 1: Κόψτε τα οργανικά κρεμμύδια σε φέτες (Λευκά ή Κόκκινα Κρεμμύδια)


Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε οργανικά κρεμμύδια, επειδή είναι απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα και άλλες χημικές ουσίες που δεν θέλετε να κάθονται στα πόδια σας και να εισέρχονται στο αίμα σας όλη τη νύχτα. Απλά κόψτε τα κρεμμύδια σε επίπεδες φέτες , ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν στο κάτω μέρος του ποδιού σας (σαν μια πλατφόρμα), ώστε το κάτω μέρος των ποδιών σας να ''βυθίζεται'' στο κρεμμύδι ενώ κοιμάστε.

Βήμα 2: Τοποθετήστε τα κρεμμύδια στην κάλτσα σας κάτω από το πόδι σας (στο κάτω μέρος) και κοιμηθείτε!


Καθώς κοιμάστε οι φυσικές θεραπευτικές δυνάμεις του κρεμμυδιού εργάζονται μέσω του δέρματός σας (διαδερμική εφαρμογή) καθαρίζοντας το αίμα σας και σκοτώνοντας τα βακτήρια και τα μικρόβια, και απορροφώντας τις τοξίνες! Επίσης, βοηθούν στον καθαρισμό του αέρα στο δωμάτιό σας.

Θα επωφεληθείτε, επίσης, από τα αποτελέσματα καθαρισμού του αέρα! Στην Αγγλία, αντιμετωπίζουν τις ιώσεις τεμαχίζοντας κρεμμύδια και αφήνοντάς τα στο δωμάτιο για να καθαρίσουν τον αέρα και να τους βοηθήσουν να μην είναι επιρρεπείς σε λοιμώξεις, γρίπη ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να τους βλάψει.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα των οργάνων και των συστημάτων μέσα στο σώμα και τα σημεία σύνδεσης των μεσημβρινών στο πόδι.
footmeridian
footmeridian
Εδώ είναι τα οφέλη από το να βάλετε ένα κομμάτι κρεμμυδιού στις κάλτσες σας (στο κάτω μέρος), ενώ κοιμάστε ...

. 1 καθαρίζει το αίμα σας : Το φωσφορικό οξύ από τα κρεμμύδια, καθώς εφαρμόζεται και απορροφάται διαδερμικών, καθαρίζει το αίμα.

. 2 σκοτώνει τα βακτηρίδια, τα μικρόβια και τους παθογόνους παράγοντες: Τα κρεμμύδια (και το σκόρδο) έχουν ισχυρά αντι-βακτηριακά και αντι-ιικά οφέλη!

. 3 Καθαρίζει τον αέρα: Αυτό το μικρό κομμάτι δύσοσμου κρεμμυδιού γύρω από τα πόδια σας θα καθαρίσει τον αέρα και θα κάνει τα πόδια σας να μυρίζουν καλύτερα και θα σας απαλλάξει από τις τοξίνες και τις χημικές ουσίες τραβώντας τες έξω από τα πόδια σας ενώ κοιμάστε.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ...π.Ιωάννης Γλιόγκος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάληλα βότανα. Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων... Συμβουλή... Αλλάζουμε, για να γεράσουμε υγιείς * Δεν χρειάζεται να είμαστε γιατροί για να γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι πλέον στις μέρες μας ζούμε περισσ... περισσότερα »

Γ Α Ν Ο Δ Ε Ρ Μ Α... DXN - bio ganoderma

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ * *Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν* *μεριμνήστε καί κάντε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας... * *ΤΗΛ:697.6892-975 ** Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/16-2-2012* γανοδερμα bio ganoderma ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ~ Ρυθμίζει την πίεση ~ Μειώνει την κακή χοληστερίνη ~ Μειώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα ~ Εξισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης ~ Βοηθά στην διαχείριση της απώλειας βάρους γανοδερμα. ~ Αναστρέφει τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας, του διαβήτη και της αρθρίτιδας. ~ Αποβάλλει τ... περισσότερα »

ακολουθήστε με... καί πιάστε δουλειά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
*Ξεπεράστε τώρα τήν κρίση... αντιδράστε στήν ανεργία καί ελάτε στό δικτυακό μάρκετινγκ νά κτίσουμε μαζί βήμα-βήμα μία πραγματικά επαγγελματική καριέρα μίας πρωτοποριακής επιτυχημένης πρότασης... Στήν αγορά υπάρχουν επιχειρήσεις καί επιχειρηματίες οί οποίοι θέλουν νά ξεπεράσουν τήν κρίση καί νά επιζήσουν... Γιά νά τό πετύχουν αυτό έχουν ανάγκη τό δικτυακό Μάρκετινγκ... Έχεις ίντερνετ ; είσαι στό δίκτυο λοιπόν, καί πρέπει νά τό εκμεταλλευθείς τώρα... Τηλεφωνήστε μου στό 697.6892-975 καί πάψτε νά γκρινιάζετε γιά τήν ανεργία.... * *ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ... περισσότερα »