Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ

Ο Τσίπρας υποκλίνεται στο Ισλάμ και δίνει ευχές για το μπαϊράμι

Πάντα μιλούσαμε γιά τούς κρυπτοχριστιανούς τής Τουρκίας... αλλά ποτέ δέν φανταζόμασταν ότι υπάρχουν καί κρυπτομουσουλμάνοι στή Ελλάδα... Καί αυτοί αποδεικνύετε πώς ήταν όλα αυτά τά χρόνια οί ψευτοαριστεροί προδότες τουρκοεβραίοι πού ανέλαβαν νά καταστρέψουν τήν χώρα μας... Ο Αλέξης Τσίπρας υποκλινόμενος στο Ισλάμ απευθύνει μέσω του πρωθυπουργικού λογαριασμού στο twitter ευχές για το μπαϊράμι:* *«Με την ευκαιρία της Εορτής της Θυσίας, Eid Al-Adha (Κουρμπάν Μπαϊράμ) εύχομαι υγεία, ευτυχία, προκοπή και ειρήνη στους Έλληνες μουσουλμάνους συμπολίτες μας και σε όλους τους μουσουλμάνους που βρίσκονται στη χώρα μας».* *http://www.freepen.gr/2016/09/blog-post_849.html**Freepen.gr - 


ΣΟΚ…Οι Αριστεροί στις ΗΠΑ ζητούν την Απαγόρευση της Αγίας Γραφής… Προσεχώς και στην  Έλλάδα...  *ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ… ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΑΙΝΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ… Οι φιλελεύθεροι ζητούν την Απαγόρευση της Αγίας Γραφής από το Amazon… Οι αριστεροί αποκαλούν την Αγία Γραφή «ρητορική μίσους» που πρέπει να εξαλειφθεί από την κοινωνία…* *Σε μια προσπάθεια να σταματήσει η «ρητορική μίσους», οι φιλελεύθεροι θέλουν να απαγορεύσουν την Αγία Γραφή από το Amazon.com… Όταν του ζητήθηκε να υπογράψουν μια αίτηση, ζητώντας τόσο από το Amazon.com όσο... περισσότερα »

O κομμουνισμός ώς ψυχική ασθένεια...Υπάρχει θεραπεία ;

*O κομμουνισμός ώς ψυχική ασθένεια . . .Η '' ιδεολογία '' τους , έχει τέσσερις πυλώνες .* *1. Άρνηση προσωπικότητας .2. Αυτοάρνηση της σκέψης .3. Μισελληνισμό .4. Επιλεκτική βία .* *Τέτοιες τοποθετήσεις προσφέρονται , μόνο ως '' διαγνώσεις '' σε άτομα ανεπαρκούς συγκρότησης του ψυχισμού τους . * *Κάθε κομμουνιστής δεν συγκροτείται από στοιχεία κοσμοθεωρίας αλλά από στοιχεία ψυχοσύνθεσης . * *Η ψυχοσύνθεση αυτή '' ντύνει '' την αδυναμία τους να κατανοήσουν τα κοινωνικά φαινόμενα , με προσφιλή θεωρητικά '' ρούχα '' εμμονών . Ενώ δηλώνει ενδιαφέρον για τους ανθρώπους τους ορ... περισσότερα »

Η οπισθογεμής νομενκλατούρα της "αριστεράς και της προόδου".  *Ζούμε στον αστερισμό της διανοητικής παράκρουσης, της οπισθογεμούς διανόησης και του αριστερού φασισμού, χιτλερικής επινόησης... * *Η επιβολή όλων των αρρωστημένων απωθημένων τους, δεκαετιών και βάλε, γίνεται πλέον με μορφή χιονοστιβάδος.... παιδεία - θρησκεία - ηθικό δίκαιο είναι και θα συνεχίσουν να είναι τα πρωτεύοντα για τον ΣΥΡΙΖΑ της "αριστεράς και της προόδου" η Ελλάδα αλλάζει (την αλλάζουν) με το στανιό και όποιος δεν ακολουθεί τις αλλαγές που μας επιβάλλουν στοχοποιείται πάραυτα ως μίασμα και ως οπισθοδρομικός η οπισθογεμής νομενκλατούρα της "αριστεράς και της προόδου" με...περισσότερα »

Γιατί οἱ Σοβιετικοί γκρέμιζαν ἐκκλησίες ἀλλά δέν πείραξαν τίς συναγωγές;

Εἰλικρινῶς δὲν γνώριζα πὼς τοὺς ξέφυγαν οἱ συναγωγές. Οὔτε καὶ μὲ ἀπησχόλησε ἔως τῆς στιγμῆς ποὺ διάβασα τὸ παρακάτω. Εἶμαι γενικῶς κατὰ πολλῶν πραγμάτων ἀλλὰ σὲ καμμίαν τῶν περιπτώσεων δὲν δέχομαι τὴν βία καὶ τὶς διακρίσεις. Ὅταν λοιπὸν κάποιοι, σοβιετικῆς λογικῆς, δῆλα δὴ αὐτοὶ τῆς φερομένης ὥς δημοκρατίας καὶ τῆς κοινοκτημοσύνης, πρῶτα ἀπὸ ὅλα φροντίζουν νὰ διασώσουν τὰ δικά τους καὶ νὰ καταστρέψουν τὰ τῶν ἄλλων, κάτι βρωμᾶ… Ἐὰν συμπεριλάβω μέσα σὲ ὅλα αὐτὰ καὶ τὸ κράτος τῶν Ἑβραίων ἐκεῖ στὶς ἐσχατιὲς τῆς Ῥωσσίας, τότε τὰ δεδομένα εἶναι ἀκόμη πιὸ αὐστηρά… Συζητᾶμε γιά διακρίσεις; ...περισσότερα »


Ο Ντοστογιέφσκι για τον σοσιαλισμό και το μέλλον... ;

 Ο φιλόσοφος Nikolai Onufriyevich Lossky (1870-1965) μας δίνει μια λεπτή ανάλυση των σύνθετων απόψεων του *Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι** για το *σοσιαλισμό. Ενώ ο Ντοστογιέφσκι υποστήριζε τις οικονομικές ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους και την αγροτιά, ταυτόχρονα απέρριπτε κατηγορηματικά την αθεΐα και τον υλισμό που στήριζαν τόσα πολλά σοσιαλιστικά ιδεώδη. Ο μεγάλος Ρώσος συγγραφέας ήταν ένας αληθινός προφήτης, που «έβλεπε» την πείνα, τον κανιβαλισμό και τους θανάτους των 100 εκατομμυρίων ανθρώπων που θα χαρακτηρίζουν τον κομμουνισμό του εικοστού αιώνα... περισσότερα »

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (NEW LEFT)

Πότε επιτέλους οι διάφοροι διανοούμενοι της αριστεράς, θα πάψουν να ασχολούνται με μπουρδολογίες και θα αναγνωρίσουν ότι η επανάσταση του '60 ήταν μία αιρετική θρησκευτική επανάσταση και ότι, η μετανεωτερικότητα σηματοδοτήθηκε από την πολύχρωμη, πολυδιάστατη και έντεχνα καμουφλαρισμένη επανεμφάνιση του ιουδαϊκού γνωστικού-παραβατικού πνεύματος; 

Με τον όρο Νέα Αριστερά χαρακτηρίστηκαν διάφορα ριζοσπαστικά αριστερόστροφα κινήματα που αναπτύχθηκαν στην Αμερική και την Ευρώπη κατά τη δεκαετία του 1960, και είχαν, ως φαινομενική θεωρητική βάση, μία κριτική ερμηνεία του Μαρξισμού και της πάλης των τάξεων, δηλαδή αυτού που αποκαλούσαν παλαιο-κομμουνισμό, καθώς και την απόρριψη του αστικού και μαρξιστικού ορθολογισμού.  Έδειξαν επίσης μία ιδιαίτερη προτίμηση στις παραβατικές κοινότητες και το Λούμπεν προλεταριάτο. Είναι γενικά αποδεκτό ότι ουσιαστικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση της πολιτικοκοινωνικής φιλοσοφίας της Νέας Αριστεράς έπαιξε η Σχολή της Φραγκφούρτης και ιδιαίτερα ο Μαρκούζε. Ταυτόχρονα, αυτό το κίνημα  χρησιμοποιήθηκε  και από την CIA για να μειώσει την δύναμη των φιλοσοβιετικών κομμάτων. (Να μην ξεχνάμε ότι ο Μαρκούζε εργάστηκε στην CIA.)  Από τον πυρήνα της Νέας Αριστεράς ξεπήδησαν λοιπόν όλα εκείνα τα κινήματα που με τον ένα ή άλλο τρόπο διαμόρφωσαν το πολιτικό, κοινωνικό και πολιτιστικό πνεύμα της Ευρώπης μετά το 1960: Ο Μάιος του 68, τα κόμματα των πρασίνων, καθώς και οι διάφορες πολιτικές δυνάμεις της λεγόμενης «ριζοσπαστικής αριστεράς»

Αφού λοιπόν η Νέα Αριστερά πατροναρίστηκε από την Σχολή της Φραγκφούρτης σημαίνει ότι αποτέλεσε το μακρύ χέρι αυτής της Σχολής, για τον.. ιουδαϊκό-γνωστικό χαρακτήρα της οποίας, έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα. Επειδή όμως ορισμένοι αναλυτές επιμένουν ακόμη  να ερμηνεύουν την Νέα Αριστερά και τη Σχολή της Φραγκφούρτης με απλούς πολιτικούς και κοινωνιολογικούς όρους, αποκρύπτοντας έτσι την πραγματική φύση αυτών των κινημάτων, αποφασίσαμε ότι θα ήταν χρήσιμο να δούμε πως χαρακτηρίζεται η προαναφερθείσα Σχολή, από κάποιους που, λόγω καταγωγής και θέσης, γνωρίζουν τα πράγματα πολύ καλά:  

«Η Σχολή της Φρανκφούρτης ήταν μία από τις πιο αξιοσημείωτεςΙουδαϊκές σέκτες της  Γερμανίας.» Gershom Scholem, From Berlin  to Jerusalem. (Ο GScholem διετέλεσε πρόεδρος της Ακαδημίας Επιστήμων του Ισραήλ.) 

«Από την σημερινή προοπτική, το έργο των στοχαστών της Σχολής της Φρανκφούρτης μπορεί να θεωρηθεί η τελευταία μεγάλη σύγχρονη προσπάθεια για να προσφερθεί υπερβατικότητα, νόημα και θρησκευτικότητα, μάλλον παρά "χειραφέτηση" και "αλήθεια". Στην πρώτη φάση του έργου τους, μέχρι τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ο Theodor W. Adorno και ο Max Horkheimer διασύνδεσαν τους στόχους της κριτικής θεωρίας με το μαρξιστικό επαναστατικό έργο. 

Η εξέλιξη της σκέψης τους, τους οδήγησε να επικρίνουν τον ορθόδοξο μαρξισμό και τελείωσε με  μία πλήρη ρήξη με αυτή την παράδοση, καθώς ανέπτυξαν μία αναζήτηση για μία θρησκευτικότητα ενός μοναδικού είδους, που συνδέονταν με την Γνωστική παράδοση και προέρχονταν, σε έναν ορισμένο βαθμό, από τον Ιουδαϊσμό. Αυτή η θρησκευτικότητα προσφέρει μία αναδιατυπωμένη αρνητική θεολογία, εντός του πλαισίου αυτού που εγώ αποκαλώ "Διασπορική φιλοσοφία"....» (ILAN GUR-ZE'EV, Faculty of Education, University of  Haifa: Adorno and Horkheimer:Diasporic philosophy, Negative Theology, and counter-education.) 

Μετά από όλα αυτά, υπάρχει ακόμη κάποιος που να αμφισβητεί την πραγματική φύση των γεγονότων της δεκαετίας του '60 και τη μυστική προέλευση του φαινομένου της Νέας Αριστεράς;

Πότε επιτέλους οι διάφοροι διανοούμενοι της αριστεράς, θα πάψουν να ασχολούνται με μπουρδολογίες και θα αναγνωρίσουν ότι η επανάσταση του '60 ήταν μία αιρετική θρησκευτική επανάσταση και ότι, η μετανεωτερικότητα 


σηματοδοτήθηκε από την πολύχρωμη, πολυδιάστατη και έντεχνα καμουφλαρισμένη επανεμφάνιση του ιουδαϊκού γνωστικού-παραβατικού πνεύματος; 

Είναι τραγικό το γεγονός, ότι σε άλλες χώρες οι ερευνητές γνωρίζουν αυτά τα θέματα. Για παράδειγμα στην Γαλλία, ήδη το 1988! η εφημερίδαLe Monde έγραφε: ‹‹ Ο Μάιος του 1968 δεν ήταν παρά μορφή μεσσιανικής κλήσης –  απόηχος του ιουδαϊκού μεσσιανισμού. 

Αυτή είναι η άποψη που αναπτύχθηκε από όσους συμμετείχαν στο συνέδριο που διοργάνωσε το περιοδικό Passage, την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, στο Παρίσι, με θέμα: «Μάιος 1968: Μια ιουδαϊκή επανάσταση; ››, στην Ελλάδα οι πανεπιστημιακοί και λοιποί διανοητές, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Το γνωστικό "κόκκινο βιβλίο" του C.Jung
Το περιοδικό της Νέας Αριστεράς στις ΗΠΑ (1967)