Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019

Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλλην

ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...!!! Στο χωριό Ψαράδες στις Πρέσπές στις 26 Μαρτίου του 1949 ο Ζαχαριάδης διακήρυξε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του «μακεδονικού» λαού...!

*Στις 25 και 26 Μαρτίου του 1949 στους Ψαράδες των Πρεπσών συνήλθε το 2ο συνέδριο του ΝΟΦ (Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), που ήταν διάδοχος του ΣΝΟΦ (Σλαβομακεδονικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), με τη συμμετοχή 700 αντιπροσώπων και στο οποίο απήθυνε λόγο ο τότε ηγέτης του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης. Για το συνέδριο το ΝΟΦ είχε βγάλει ανακοίνωση όπου ανέφερε:* *«Το δεύτερο συνέδριο του ΝΟΦ θα είναι συνέδριο διακήρυξης των νέων προγραμματικών αρχών του ΝΟΦ. Αρχών που είναι ο προαιώνιος πόθος του λαού μας. Θα διακηρύξει την ένωση της Μακεδονίας σε ένα ενιαίο, ανεξάρτητο, ισότιμο μακεδονικό... περισσότερα »

Προκήρυξη προς τον μακεδονικό λαό που ζει κάτω από την ελληνική κυριαρχία!

: 19 Σεπτεμβρίου του 1932 το κεντρικό άρθρο του Ριζοσπάστη είχε τίτλο: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! * *Είναι από αυτά τα ντοκουμέντα που προσπαθούν να ξεχάσουν οι μαρξιστές, αφού έχουν καταφέρει να κάνουν κι όλους τους άλλους να τα ξεχάσουν.* *Θα μου πεις: και γιατί να μην τα ξεχάσουμε; Τι βοηθάει να ανασκαλεύεις τις ιστορίες του εθνικού διχασμού; Μαζί σου, σύντροφε. Αρκεί αυτές τις ιστορίες να τις ξέρουμε κανονικά, κι όχι μέσω της κομμουνιστικής προπαγάνδας, που ήταν μανούλα στο να τις γράφει ανάποδα. Θα τις ξεχάσουμε λοιπόν...περισσότερα »

ΠΟΤΕ  ΔΕΝ  ΥΠΗΡΞΑΝ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ   ΠΟΤΕ  ΔΕΝ  ΥΠΗΡΞΑΝ  ΙΔΕΕΣ 

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΡΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΜΙΣΟΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΚΑΚΙΑ  ΚΑΤΑ  ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ  ΚΑΙ  

ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ *ΣΤΟΧΟΣ Ο ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ 

«Όποιος γίνεται κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας» 69 χρόνια από τη Νίκη μας στον Γράμμο, ουδείς τολμά να πει αυτά που έλεγε το 1948 ο Στρατής Μυριβήλης...

Δυστυχώς, οι ηττημένοι κομμουνιστοσυμμορίτες επωφελήθηκαν της καλωσύνης ημών των νικητών πατριωτών και έχουν επιβάλει 100% την ιδεολογική τους κυριαρχία μετά το 1974. Ακόμα και σήμερα, λίγοι στην Ελλάδα τολμούν να πούν τι σημαίνει να είσαι κομμουνιστής. Ο «Στόχος» έψαξε και βρήκε μια διάλεξη (έχει βγεί και σε βιβλίο υπό τον τίτλο «Ο Κομμουνισμός και το Παιδομάζωμα») που έδωσε ο διακεκριμένος Μυτιληνιός συγγραφέας Στράτης Μυριβήλης (1892-1969) το 1948, μεσούντος ακόμη του Συμμοριτοπολέμου στον Γράμμο και στο Βίτσι. Μεταφέρουμε ορισμένα αποσπάσματα ... περισσότερα »

Η «Πηγάδα του Μελιγαλά» το αποκορύφωμα του εγκληματικού οργίου των Κομμουνιστών...

Αϊ κομμουνιστικαί οργανώσεις Πελοποννήσου, άφοϋ δια βιαίων αιφνιδιαστικών ή και δολίων τρόπων, διέλυσαν τάς έκεϊ έθνικάς ανταρτικός οργανώσεις, άφοϋ έδολοφόνησαν τά ηγετικά πρόσωπα τών εθνικών οργανώσεων (Γιανακόπουλον, Βρετάκον, Καραχάλιον, Θεοχαρόπουλον, κλπ), άλλα και πολλούς έκ των απλών μαχητών, έκυριάρχησαν εις τήν περιοχήν. Αρχίζει, τότε, ένα όργιον εγκληματικών ενεργειών κατατρομοκρατησεως τοϋ λαοϋ και προσπάθεια έξοντώσεως παντός αντιφρονούντος πολίτου, πολλοί των όποιων εζήτησαν καταφύγιον εις τά έξ ανάγκης συγκροτηθέντα «Τάγματα Άσφαλείας». Αποκορύφωμα τοϋ εγκληματ...περισσότερα »

Γιατί στην Οκτωβριανή Επανάσταση οι Μπολσεβίκοι κατεδάφισαν τις Εκκλησίες αλλά δεν πείραξαν τις Συναγωγές; ΦΩΤΟ

*Συμπληρώθηκαν 75 χρόνια από την επανάσταση των μπολσεβίκων που έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα από την 24η Οκτωβρίου 1917 μέχρι την 31η Οκτωβρίου 1920. ΧαρακτηρίστηκεΟκτωβριανή Επανάσταση, από το γεγονός που υπήρξε το σημείο αναφοράς της, την κατάληψη των Χειμερινών Ανακτόρων, έδρας της προσωρινής ρωσικής κυβέρνησης, τη νύχτα της 24ης Οκτωβρίου 1917 (με το παλαιό ημερολόγιο), στην Αγία Πετρούπολη - 7 Νοεμβρίου με το σημερινό ημερολόγιο. **Ακολουθεί απόσπασμα από σχετικό άρθρο του Henry Makow Ph.D. / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. **Τον Οκτώβριο, ένας ανάγνωσης μου έστειλε μια διεισδυτική ε... περισσότερα »

ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ...; Ο Κοτζιάς παρακαλάει την Ευρώπη να δεχθεί τη... «Βόρεια Μακεδονία» (όπως την αποκαλει) και την Αλβανία

*«Έκκληση προς όλες τις πλευρές να κατανοήσουν ότι υπάρχουν πράγματι προβλήματα με αυτές τις χώρες (πΓΔΜ και Αλβανία) -εμείς πρώτοι τα θέσαμε- αλλά αυτά μπορούν να λυθούν πιο αποτελεσματικά εάν ενταχθούν σε μια διαδικασία monitoring και screening» απηύθυνε μέσω συνέντευξής του στην EURACTIV ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με αφορμή την αυριανή συζήτηση στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιείται στο Λουξεμβούργο για το θέμα της διεύρυνσης των δυτικών Βαλκανίων.* «Θεωρώ ότι υπάρχουν κράτη σημαντικά που έχουν μια διαφορά: το αν θα πρέπει να συνεχίσει η Ευρώπη...περισσότερα »

ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ κι ΑΛΗΤΕΙΑ...! Ο γυμνοσάλιαγκας Βερύκιος ανέβασε εικόνα της Παναγίας και του Ιησού με πρόσωπα από αρουραίους για να στηρίξει Καρτερό και τον ΚΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Ο Δημος Βερύκιος δημοσιογράφος και Αντιπροέδρος του ALPHA σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει την κυβέρνηση, ανέβασε μια εικόνα με την Παναγία και τον Ιησού με πρόσωπα από αρουραίους που είναι άκρως βλάσφημη και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Φυσικά η ανάρτηση του κατέβηκε από τον ίδιο αλλά οι χρήστες του twitter δεν την άφησαν ασχολίαστη και την κατέγραψαν. Δείτε τη προβλέπει o ποινικός κώδικας σε μια τέτοια περίπτωσή: Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας. Ενότητα: ΕΒΔΟΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Ι... περισσότερα »

Πεταξε την εικονα της Παναγιας στα σκουπιδια. Ανταμοιφθηκε με ανανεωση της θητειας της. Θα τολμουσε να κανει το ιδιο για το κορανι;

*Τα μυρμήγκια, πριν ψοφήσουν βγάζουν φτερά...* *Αυτό, να το θυμάστε, για την ώρα που δεν θα είναι η μανδάμ στην εξουσία...* *Καλλιόπη Σουφλή* *Ανανεώθηκε η θητεία της Συριζαίας που πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια....* *Κατά τα άλλα μας φταίει ο Αμβρόσιος….* *Την έμμεση επιβράβευση για τις…ιδέες της και για το αντιχριστιανικό της μένος προσέφερε το υπουργείο Παιδείας στην Συριζαία κυρία που πέρυσι προκάλεσε σάλο πετώντας στα σκουπίδια την εικόνα της Παναγίας παραμονές 15Αύγουστου.* *Συγκεριμένα λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Παιδείας ανανέωσε τη θητεί... περισσότερα »

«Οι ηττημένοι του συμμοριτοπολέμου πανηγυρίζουν τη δημιουργία της μεγάλης Σλαβομακεδονίας.... Εθνάρχης των Ψευτομακεδόνων ο Τσίπρας»....

: 17 Ιουνίου 2018 – Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΑΛΩ... Ουαί υμίν προδότες αριστερόστροφοι φασίστες, δωσίλογοι και κλέφτες κάθε προοπτικής και ελπίδας του Ελληνικού λαού!!!* Αιδώς ραγιάδες πολιτικοί, ανάξιοι των προγόνων μας, που μας έδωσαν εθνότητα, ταυτότητα και γλώσσα Ελληνική. Αλήθεια για πόσα αργύρια ξεπουλήσατε τη Μακεδονία; H συμφωνία που υπεγράφη στις Πρέσπες, για το ονοματολογικό των Σκοπίων, από τους υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά, των Σκοπίων, Νικολά Ντιμιτρόφ και τον ειδικό απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς στην ειδική τελετή που πραγματοποιήθ...περισσότερα »

Προδοσία σέ όλα από επαγγελματίες πολιτικούς - εφιάλτες

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Είναι ξεκάθαρο ποιος πουλάει την Μακεδονία. Δεν είναι ο Τσίπρας. Να γίνει κατανοητό επιτέλους. Ο Τσίπρας και οι περί αυτόν ληγμένοι πρώην μαρξιστές, μηδενιστές και τυχοδιώκτες, αυτά πίστευαν πάντα, αυτά πράττουν. Όταν είσαι κομπλεξικός, η εξουσία σού παρέχει απλόχερα τη δυνατότητα να επιβάλεις τα συμπλέγματά σου, να εφαρμόσεις τις εμμονές σου και να πάρεις ρεβάνς από τον υγιή κοινωνικό ιστό που τόσα χρόνια δεν μπορούσε να συλλάβει το μέγεθος της «σοφίας» σου. Όλος αυτός ο συρφετός αμοραλιστών και θολοκουλτουριαραίων είχε ανέκαθεν την «ψαγμένη» άποψη ότι οι Σκοπιανοί μπορούν να λέγοντ...περισσότερα »

Εξαπατούν τούς οπαδούς τους... τσαλαπατούν τήν Πατρίδα...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
Άρθρο του Τ. Τέλλογλου για τις αντιφάσεις του Αλέξη Τσίπρα * Πολλές φορές ο Α. Τσίπρας είπε ότι ερχεται να «ανατρέψει» τις δομές της σημερινής εξουσίας.* *Οι δικές του δεν μοιάζουν διαφορετικές, όσο και αν επικαλείται «όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες». * *Γιατί στην πολιτική το πρόβλημα δεν είναι πάντα εκείνοι που ασκούν την εξουσία αλλά και αυτοί που τους την δίνουν.* *Τον έσφαξε με το ... γιαταγάνι, ο Τέλλογλου, τον Τσίπρα...* *Ούτε ... Τζιχαντιστής να ήταν...* *Πόπη Σουφλή* *Οι αντιφάσεις του Αλέξη Τσίπρα* *Τάσος Τέλλογλου* *(Πηγή : http://www.protagon.gr)* *«Θα διεκδική... περισσότερα »

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΓΙΑΤΙ ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ΜΟΥΓΚΑ στις Θρασύτατες Δηλώσεις του ΝΤΑΒΟΥΝΤΟΓΛΟΥ; Συμφωνεί ο πρόεδρος τού κόμματος κ.Τσίμπλας μέ τά όσα διεκδικεί η Τουρκία; *Αυτό δεν θα πρέπει κανείς να το αγνοεί, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επανειλλημένως έχει εκφράσει την άποψη της μοιρασιάς του Αιγαίου.* * Εσένα όμως αριστερέ νεοελληνάκο, δεν σ' ενδιαφέρει αν το Αιγαίο, ο ΣΥΡΙΖΑ το δώσει στους τουρκαλάδες..* *Εσένα σ' ενδιαφέρει να... ελπίζεις και να πιστεύεις ακόμα και σήμερα, στο "δόγμα": Ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ@λος μας"*Επειδή σήμερα πολύς κόσμος διερωτήθη “γιατί ο Συριζα δεν βγήκε να αρθρώσει μια λέξη...περισσότερα »

ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ H ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ...! ΑΦΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ.,.! Ζορίζουν τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς αποχωρούν συνεχώς σημαντικά στελέχη και αρχίζει και γίνεται πολύ δύσκολο το παιχνίδι, όχι μόνο της αυτοδυναμίας αλλά έτσι όπως πάει ακόμα και της... πρώτης θέσης στις εκλογές! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr το υπουργικό ζεύγος, Θοδωρής Δρίτσας και Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές, όπως και πολλοί άλλοι. Όπως αναφέρει το site "φυλορροεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ψήφιση του μνημον... περισσότερα »

Τά βίντεο πού όλα τά ξεσκεπάζουν καί μάς τά αποκαλύπτουν.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
*Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α & Α Λ Η Τ Ε Ι Α... =Σ Υ Ρ Ι Ζ Α... * Κάποιοι μας οδηγούν εκεί που πραγματικά θέλουν. Έλληνες πολιτικοί εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ... Κάποιοι προσπαθούν να υποδουλώσουν τη χώρα μας με τα δήθεν πακέτα διάσωσης.* *Κάποιοι (αρκετοί στον αριθμό) Έλληνες πολιτικοί εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.* *Η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή και αν δεν ξυπνήσουμε το γρηγορότερο μια μέρα θα μάθουμε πως δεν μας ανήκει τίποτα...περισσότερα »

Τα κομμουνιστικά κόμματα Ελλάδος, Γιουγκοσλαβίας είχαν υιοθετήσει την ίδρυση μιας ενιαίας και ανεξάρτητης «Μακεδονίας»

* Μια απλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διέκοψε τη μακρά περίοδο σιωπής και συμφιλίωσης με την ταπείνωση και την απελπισία, η κυβερνητική παράταξη προσπάθησε να την υποβαθμίσει με την απλή καταμέτρηση κεφαλών. Τα συλλαλητήρια και οι πορείες των πολιτών, ιδιαιτέρως προσφιλείς άλλοτε στο κόμμα από το οποίο προήλθε η κυβέρνηση, οι κραυγές διαμαρτυρίας, διακόπτουν, συνήθως, τον μακάριο λήθαργο και την απάθεια των πολιτικών κομμάτων και ταυτόχρονα αποτυπώνουν ανάγλυφα την εικόνα μιας ενεργούς και ζωντανής κοινωνίας πολιτών που συμμετέχει, ανησυχεί αλλά και ελπίζ... περισσότερα »Από τονΝίκο Παπουτσόπουλο

ΚΚΕ: Η πέμπτη φάλαγγα εντός της χώρας, που προσφέρει στον λαό μια κάλπικη αντιπολίτευση άνευρη και προδοτική σε πλήρη συνεργασία με τις δυνάμεις των αφεντικών, τα οποία υποτίθεται αντιμάχεται.

*To KKE δεν θα συμμετέχει στο Συλλαλητήριο την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία.* *Το ΚΚΕ μας λέει "Ναι σε σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, με το όνομα Μακεδονία"* *Φυσικά και δεν θα συμμετάσχει... * *Είναι δυνατόν, να ταχθεί εναντίον των αδελφών του Σκοπιανών;* *Ρε σε ξερονήσια, για να ψοφήσουν εκεί πάνω.* *Καλλιόπη Σουφλή * *Το ΚΚΕ πιστό στην υπονομευτική του δράση για τα συμφέροντα του λαού και υπέρ αυτών που υποτίθεται πως πολεμάει, πάντοτε βρίσκει τους πιό γλοιώδεις υποκριτικούς τρόπους για να παρεμβαίνει.Όπως κάθε φορ... περισσότερα »

Γιατί η αριστερά μισεί τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, αρνείται να αποδεχτεί τις εθνικές αξίες και μέλη της καθυβρίζουν τον άτυχο σμηναγό.

*Ακούμε από χθες διάφορους κύκλους να προσπαθούν να κρατήσουν τα προσχήματα λέγοντας πως «ασχέτως ιδεολογίας, κρίμα για το παιδί που χάθηκε». * * Το ασχέτως ιδεολογίας είναι βέβαια καθαρή τρέλα, αν όχι κάτι δόλιο και προδοτικό. Διότιπροφανώς και δεν υπάρχει χώρος για ιδεολογίες όταν τίθεται ζήτημα προστασίας της πατρίδος και των ανθρώπων της.* *Ας αναλογιστούμε απλά πως η χώρα μας έχει τον χειρότερο γείτονα παγκοσμίως. Χειρότερο και από την υποσιτιζόμενη και επί της ουσίας αμυνόμενη Β. Κορέα. * *Η Τουρκία μπορεί να συγκριθεί (και πράγματα έτσι γίνεται) με το εθνοσοσιαλιστικό καθεσ...περισσότερα »

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ - ΠΟΝΤΟΣ - ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

*ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΗΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ...ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΩΤΟ-ΑΡΘΡΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ...* *Εκτακτο Συνέδριο του ΣΕΚΕ (Κ) (26/11/1924-3/12/1924, ΚΚΕ Επισημα κειμενα σ. 517) * *«..Αμεσα καθηκοντα του ΚΚΕ επανω στο εθνικο ζητημα ειναι ο αμειλικτος αγωνας εναντιον της καταπιεστικης πολιτικης της ελληνικης μπουρζουαζιας στη Μακεδονια και τη Θράκη, ... * *ΤΟ ΚΚΕ στον αγωνα αυτο θα υποστηριξη με ολας ... περισσότερα »

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 10 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ...!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ....

*Αυτοί ήταν και παραμένουν όλοι οι κομουμμουνιστές είτε μέσα από το ΚΚΕ είτε έξω από αυτό μασκαρεμένοι δήθεν σε κάτι άλλο.... Από το βιβλίο του δημοσιογράφου Νίκου Μέρτζου που περιγράφει κομμάτια της Ιστορίας του Έθνους μας και της Πατρίδος μας, με τρόπο εντελώς διαφορετικό απ” αυτόν που διδαχθήκαμε στα σχολειά μας μέχρι σήμερα και, τα οποία δυστυχώς κινδυνεύουν να χαθούν στην Αφάνεια. *Πρώτον:* Το Κ.Κ.Ε. υπονόμευσε, με συγκεκριμένες αποφάσεις του και πράξεις του, όλους τους αγώνες του ελληνισμού στη Μικρά Ασία. Στη συνέχεια υπονόμευσε σταθερά και κατ” εξακολούθηση όλη τη στρατι...περισσότερα »


ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ!..

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα εγκαινιάσει την προσεχή Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι, τη μόνιμη έκθεση Νίκος Μπελογιάννης που βρίσκεται στο σπίτι του αγωνιστή, στελέχους του ΚΚΕ, στη γενέτειρά του, την Αμαλιάδα. Η έκθεση θα εγκαινιασθεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, σε συνεργασία με τον δήμο Ήλιδας. Παρόντες στα εγκαίνια θα είναι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, οι οποίοι θα χαιρετίσουν την έναρξη λειτουργίας της μόνιμης έκθεσης. Επίσης, κατά την διάρκεια των εγκαινίων θα απευθύνει χα... περισσότερα »

Ο Μίκης ξαναχτυπά: Δεν υπάρχει χειρότερος ολοκληρωτισμός από αυτόν των πρώην «αριστερών» που έγιναν εξουσία

*Το «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ» μέσα από τις δεκαετίες που πέρασαν έως σήμερα, έχουν αναδειχθεί σε θεσμούς του δημοκρατικού μας συστήματος, υποστηρίζει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και ιστορική μορφή της Αριστεράς, Μίκης Θεοδωράκης στην ιστοσελίδα του και συνεχίζει:* *Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα οικονομικής φύσεως, εν τούτοις δεν μπορώ να μην πιστέψω, ότι πίσω από τις απειλές που δέχονται, τα αίτια δεν είναι μόνο οικονομικά αλλά κυρίως πολιτικά.* *Αλλωστε η σημερινή κυβέρνηση με την υπόθεση των τηλεοπτικών σταθμών, μας έχει δώσει δείγματα γραφής για τον τρόπο με τον οποίο δέχεται την πολυφω... περισσότερα »

ΚΑΝΤΕ ΡΟΜΠΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ...! Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΣΦΙΝΑ: ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ...!

*Σεπτέμβριος 1943... Ο λόγος του σφαγέα Άρη Βελουχιώτη στην Δεσφίνα. Ένα χρόνοι μετά επικεφαλής των κατσαπλιάδων δολοφόνων του ΕΛΑΣ κατασφάζει Έλληνες στο Μελιγαλά... Διαβάστε και διαδώστε για να μάθει ο κόσμος για ποιούς προδότες και δολοφόνους μιλάμε...* "...Σκοπός μας δεν είναι να χτυπήσουμε τους Γερμανούς και τους Ιταλούς στρατιώτες, γιατί κι αυτοί είναι σαν και εμάς αδέλφια μας και είναι όργανα των διάφορων φασιστών και κεφαλαιοκρατών για τη κατάκτηση και υποδούλωση των λαών και γιαυτό τους έστειλαν εδώ κάτω. Λοιπόν να μην τρέφετε μίσος γι αυτούς. Φταίνε οι διάφοροι Βόλπι...περισσότερα »

ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΣΑΤΕ... ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...; ΤΟ 1944 Ο ΕΛΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ...!

Οι αντιεξουσιαστές μισούν τόσο πολύ την Ελλάδα που με κυβέρνηση Σύριζα να τους κάνει πλάτες, είναι ικανοί να βάλουν βόμβα και στον Ιερό Βράχο και να ανατινάξουν την Ακρόπολι. Μη ξεχνάμε ότι το είχαν επιχειρήσει το 1944 οι κατσαπλιάδες του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ, αλλά το σχέδιο δεν ευοδώθηκε τότε, επειδή δεν το εκτέλεσε ο Ελληνόψυχος ΕΛΑΣίτης δάσκαλος Ι. Λογοθέτης. Ο Λογοθέτης έλαβε διαταγή από τον Γιάννη Μπαρζώτα -Φάνη, Α΄ Γραμματέα του ΚΚΕ στην Αθήνα, να ανατινάξει τον Παρθενώνα.. Όταν του δόθηκε η διαταγή Ο Λογοθέτης τα’χασε!.. Μην πιστεύοντας στην απίστευτη διαταγή, η οποία ήταν κατά της ιστορίας και της ταυτότιτας της Ελλάδος...περισσότερα »

Αριστεριστές ωθούν σε ξεσηκωμό τους «πρόσφυγες» στην Ειδομένη

*Οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και οι ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, είναι ΑΘΕΟΙ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. *  Συγκλονιστικές, πραγματικά, ήταν οι δηλώσεις που έκανε στην σημερινή (23/3/2016) εκπομπή «Εκρηκτικό Δελτίο» της τηλεόρασης «Αρτ», όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του. «Η κατάσταση είναι στα άκρα. Κάποιοι αναρχικομμουνιστές έχουν παρεμβληθεί και ωθούν στα άκρα. * *Οργανώνουν τους «πρόσφυγες κατά των Ελλήνων... περισσότερα »

ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ISIS?!~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 

Ποιος να το φανταζόταν!Μήνυμα ΣΥΡΙΖΑίου βουλευτή....

....«Οι ιδέες του Κεμάλ φωτίζουν το δρόμο μας και προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες του»... ΟΛΕΕΕ! Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν ανάρτησε μήνυμα για την επέτειο θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος απεβίωσε στις 10 Νοεμβρίου του 1938. Διαβάστε το σχετικό ανθελληνικό μήνυμα που μεταφράζουν τα tourkikanea: “Εάν ακόμη και 75 χρόνια αργότερα οι ιδέες του φωτίζουν τον δρόμο μας, επίσης εάν προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες του και εάν για να προοδεύσουμε και να μπορέσουμε να φθάσουμε το επίπεδο των σύγχρονων πολιτισμών, ακολουθούμε δρόμο υπό... περισσότερα »

Ο βρώμικος ρόλος του ΚΚΕ, στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, γραμμένος από έναν ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ! Τον ΑΓΗ ΣΤΙΝΑ!

*Και στο τέλος της ανάρτησης, δυο εξαιρετικά και αποκαλύπτικά βίντεο και μια συνέντευξη με τον Άγη Στίνα, που πρέπει να διαβάσουν πρωτίστως οι λοβοτομημένοι ΚΚΕδες. *Θα ήταν σκόπιμο από πλευράς οπαδών ή ψηφοφόρων του ΚΚΕ, να μην ενημερώνονται μόνο από τα παπαγαλάκια του Περισσού ή από τα προσκοπάκια του ΠΑΜΕ αλλά να διαβάσουν κι αυτό: * *Είναι ένα βιβλίο γραμμένο από έναν δικό τους σύντροφο, τον Αγη Στίνα, όπου εκεί μέσα γράφει με λεπτομέρειες και σαφέστατα, τον βρώμικο ρόλο του ΚΚΕ την περίοδο του Β' παγκοσμίου πολέμου. * *Καλή ανάγνωση και καλή ... περισσότερα »

ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ISIS?!~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡEΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ 
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ISIS!!!! *ΑΛΑΧ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ!*

Το μέτωπο της Μικράς Ασίας και οι Κομμουνιστές!.....

*ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ!...* *ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΙΟΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!....* *Αυτά και περισσότερα τα εγνώριζα από 13 ετών, από αυτόπτας μάρτυρας, δεν τα έγραψα στην πρώτη έκδοσι αυτού του βιβλίου, τώρα όμως σε αυτήν την έκδοσιν δεν μπορώ να μην ολοκληρώσω τις μαρτυρίες, διά αυτά τα άγνωστα της Ελληνικής Ιστορίας που έχουν επιμελώς αποκρύψει!....Έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο του Ελευθερίου Σταυρίδη, «ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ». * *... περισσότερα »


Το βίντεο για το Τσίπρα που οι Συριζαίοι και οι Εβραίοι προσπαθούν να φιμώσουν!

Από το antipliroforisi.blogspot.gr *Το βίντεο της προηγούμενης ανάρτησης "Alexis Cipra" αφαιρέθηκε απο το YouTube γιατί μερικοί Εβραιο-Συριζαίοι έκαναν αναφορά για ρητορική μίσους! Εννοείται καμιά ρητορική μίσους δεν υπάρχει στο απόσπασμα απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα! * *Το μόνο που υπάρχει είναι η αλήθεια την οποία φοβούνται οι Εβραίοι και οι πράκτορές τους στο ΣΥΡΙΖΑ! * *Οτι δηλαδή ο Τσίπρας είναι και αυτός Εβραίος! Ανεβάστε το παντού για να μην περάσει ο φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ και των Εβραίων!!* *Εδω το μήνυμα στο λογαριασμό μας στο YouTube* *Η Google οπότε και το YouTube ανή... περισσότερα »

ΒΟΜΒΑ...! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ...! ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ Η ΣΥΡΙΖΕΑ ΠΑΛΛΑΓΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...!

Παρελθόν και μάλιστα έντονο έχει η Όλγα Παλαγγιά στο θέμα των αμφισβητήσεων. Το 2008 η καθηγήτρια του ΕΚΠΑ έλεγε τα ίδια για τον μεγαλειώδη τάφο του Φιλίππου ΙΙ που αποκάλυψε ο Μανόλης Ανδρόνικος στη Βεργίνα, αμφισβητώντας πως είναι σωστή η ταυτοποίηση. Τότε μάλιστα ήταν συνεργάτιδα του Σκοπιανού αρχαιολόγου Ευγένιο Μπόρζα και είχε αμφισβητήσει τα ευρήματα του Μανόλη Ανδρόνικου στη Βεργίνα, υποστηρίζοντας πως ο τάφος που είχε βρεθεί δεν ήταν του Φιλίππου του Β'. Ταυτόχρονα βλέπουμε τίς συνεχείς αναφορές της καθηγήτριας Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ότι ο τάφος της Αμφίπολης δεν είναι κάν Ελληνικός... πράκτορας των Σκοπιανών λοιπόν μέ παχυλούς μισθούς από ένε κράτος τό οποίο μισεί καί τό πολεμάει μία ζωή... περισσότερα »

Ελληνίδα αρχαιολόγος ζητά να μείνουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο Λονδίνο

*Ελληνίδα αρχαιολόγος ζητά να μείνουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο Λονδίνο* Αντί να πληρώνουμε τους ευγενείς Βρετανούς, που φυλάσσουν τα κωλομάρμαρα, τους ζητάμε να τα επιστρέψουν!!! Κάποιοι "ελληναράδες" σαν τη μακαρίτισσα τη Μελίνα Μερκούρη, ζητούν να επιστραφούν ταΜάρμαρα του Έλγιν (του Έλγιν είναι ρε παλιοεθνικιστές, όχι του Παρθενώνα!) και δεν είναι γλυπτά, αλλά απλά μάρμαρα. Αφού είναι ελληνικά, τι σκατά θα ήταν; Κωλομάρμαρα. Δε φτάνει που μας κάνει την τιμή μια υπέροχη δημοκρατική χώρα να τα συντηρεί, αντί να τους πληρώνουμε, τολμάμε, εμείς, ένα υπανάπτυκτος λαός, απόγονων κ...περισσότερα 

Από το 1924 η Ελληνική Αριστερά ζητάει «απόσχιση/αποχωρισμό Μακεδονίας – Θράκης από την Ελλάδα»...σήμερα, το συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό το Εθνικό Έγκλημα...κρίμα...μας περιμένει πολύ Εμφύλιο Αίμα μπροστά μας...πάρα πολύ...και σύντομα...

 Όσο καλοπροαίρετος κι αν είσαι, διαρκώς εκπλήσσεσαι με την πάγια ιστορικά "αντεθνική" συλλογιστική και πρακτική της αναρχοαριστεράς στα Εθνικά θέματα και γενικότερα στα ζητήματα Εθνικής και Δημόσιας Ασφάλειας. Αναρωτιέσαι λοιπόν αναπόφευκτα: Μα δεν ενδιαφέρεται η Ελληνική Αριστερά για το ότι οι Τούρκοι και γενικότερα το Ισλάμ επιθυμούν διακαώς εδάφη της Ελλάδας; Δεν το βλέπουν; Μα δεν ενδιαφέρονται για το ότι Αλβανοί και Σκοπιανοί επιθυμούν διακαώς εδάφη της Ελλάδας; Ούτε αυτό το βλέπουν; Δεν βλέπουν ότι όλη αυτή η έντονη εισροή ισλαμιστών μετανα... περισσότερα »

ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

*Κοιτάξτε με τα ίδια σας τα μάτια τι έγραφε ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ στις 12/7/1935 για την Μικρασιατική καταστροφή…“‘Οχι μόνο δεν λυπηθήκαμε μα και την επιδιώξαμε”Αυτό είναι το Κ.Κ.Ε. απ’αρχής της ιδρύσεως του εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της Σοβιετικής Ενώσεως εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων.Τα Σοβιέτ αποτελούν παρελθόν το Κ.Κ.Ε. γιατί εξακολουθεί και υπάρχει;;;Η απάντηση είναι απλή:γιατί έχει γίνει μέρος του συστήματος και αυτό εφάνη περίτρανα όταν ο καπετάν-Γιώτης(Φλωράκης) αυτός ο σφαγέας λαϊκών και κληρικών συμμάχησε με τον Βρυκόλακα της Ελληνικής πολιτικής,τον Μητσοτάκη(ΦΤΟΥ ΚΑΚ... περισσότερα »

ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»

Οι διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής μόνο για Έλληνες είναι… συσσίτια μίσους», στην καθεστωτική και αριστερή (σχεδόν πάντα αυτά τα δύο ταυτίζονται…) γλώσσα. Οι γιορτές μόνο για «μετανάστες» (ή για τα παιδιά τους) τι είναι άραγε; Διαβάζουμε, λοιπόν, στην επίσημη διαδικτυακή ντουντούκα του ΚΚΕ: «Γιορτή για τα παιδιά των μεταναστών από την ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ Γιορτή για τα παιδιά των μεταναστών διοργανώνει στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βεραντζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος) την Κυριακή 29 Δεκέμβρη στις 12 το μεσημέρι, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ.

Υπό την κυριαρχία των Μπολσεβίκων καίγονταν εκκλησίες και χτίζονταν συναγωγές

*"Όσο περισσότερους εκπροσώπους των αντιδραστικών κληρικών καταφέρουμε να εκτελέσουμε, τόσο το καλύτερο" -*Βλαντιμίρ "Λένιν"* *Ουλιάνοφ, 19 Μαρτίου 1922 Σύμφωνα με τον Σοβιετικό πολιτικό και ιστορικό *Αλεξάντερ Γιάκοβλεφ *(Alexander Yakovlev : 1923 – 2005* -φώτο*), ο οποίος ήταν ανώτερο μέλος του Politburo, (του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης), πάνω από *200.000 χριστιανοί κληρικοί*θανατώθηκαν στη Σοβιετική Ένωση. Τους περισσότερους τους*εκτέλεσαν*, αλλά πολλούς τους * σταύρωσαν,* τους *έθαψαν ζωντανούς*, τους *έγδαραν

Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
O κομμουνισμός ώς ψυχική ασθένεια...Υπάρχει θεραπεία ; *O κομμουνισμός ώς ψυχική ασθένεια . . .Η '' ιδεολογία '' τους , έχει τέσσερις πυλώνες .* *1. Άρνηση προσωπικότητας .2. Αυτοάρνηση της σκέψης .3. Μισελληνισμό .4. Επιλεκτική βία .* *Τέτοιες τοποθετήσεις προσφέρονται , μόνο ως '' διαγνώσεις '' σε άτομα ανεπαρκούς συγκρότησης του ψυχισμού τους . * *Κάθε κομμουνιστής δεν συγκροτείται από στοιχεία κοσμοθεωρίας αλλά από στοιχεία ψυχοσύνθεσης . * *Η ψυχοσύνθεση αυτή '' ντύνει '' την αδυναμία τους να κατανοήσουν τα κοινωνικά φαινόμενα , με προσφιλή θεωρητικά '' ρούχα '' εμμονών . Ενώ δη... περισσότερα »

ΚΚΕ: ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ’ ΡΘΟΥΝ)  Με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το μείζων θέμα της λαθρομετανάστευσης (τελικά δεν ελήφθη καμιά άξια λόγου απόφαση…), το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας (ΚΚΕ) βρήκε την ευκαιρία να μας θυμίσει τις θέσεις του υπέρ του εποικισμού της Ελλάδας από Ασιάτες και Αφρικανούς λαθρομετανάστες (προτιμούνται οι μουσουλμάνοι…), που κατά… διαβολική ή Εβραϊκή σύμπτωση έχουν τόν ίδιο ρατσισμό, κατά των Ελλήνων καί των Ορθοδόξων...  

Ο Κωνσταντίνου κουβάλησε και λαθρομετανάστες για την πορεία του Πολυτεχνείου..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...!!!
www.eglimatikotita.gr
Μην χάσει και δεν κάνει promo στις ΜΚΟ του. Όπου "γάμος και χαρά" ο Κωνσταντίνου και οι λαθρομετάναστες του πρώτοι. Άλλωστε είναι γνωστή η καψούρα αριστερών καί μουσουλμάνων...  

Η πολιτική και η διαμάχη Γιουγκοσλάβων - Βουλγάρων και ο ανθελληνικός ρόλος των κομμουνιστών για την Μακεδονία την περίοδο 1941-1949

Η πολιτική και η διαμάχη Γιουγκοσλάβων - Βουλγάρων για την Μακεδονία την περίοδο 1941-1949*γράφει ο Κωνσταντίνος Λινάρδος σε πρώτη διαδικτυακή δημοσίευση στο www.istorikathemata.com) * * Η αντιπαλότητα των δύο χωρών για τα μακεδονικά εδάφη ήταν συνεχής και είχε τις ρίζες της στον 19ο αιώνα (η Γιουγκοσλαβία μέχρι το 1913 ως Σερβία) προκαλώντας κατά καιρούς πολλά προβλήματα και στην Ελλάδα. Η έναρξη του 2ου παγκόσμιου πολέμου το 1939, αναζωπυρώνει τις εθνικιστικές τους βλέψεις και το πολιτικό παρασκήνιο φουντώνει

Νέα πρόκληση από τη Ρεπούση: «Να καταργηθούν τα θρησκευτικά»

*Άναυδοι έμειναν οι βουλευτές που συμμετείχαν στην επιτροπή Μορφωτικών* Η εισηγήτρια της ΔΗΜΑΡ για το νέο νομοσχέδιο για την παιδεία, Μαρία Ρεπούση άφησε για ακόμη μια φορά άναυδους τους συναδέλφους της αφού κατά την εισήγηση της στην αρμόδια επιτροπή έκτος των άλλων ανέφερε ¨ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να διδάσκεται το μάθημα των θρησκευτικών ..¨ . Σύμφωνα με τους παρεβρισκόμενους η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, συνέχισε υποστηρίζοντας ¨ σε τι βοηθάει τα παιδιά το συγκεκριμένο μάθημα και να γίνεται κατάχρηση της ορθόδοξης εκκλησίας ¨ ενω συνέχισε ένα βήμα παραπέρα ζητώντας να διδάσκεται το Κοράνιο καί ο Βουδισμός...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ !!! ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ …

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ είναι στο ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ… Από πάντα η Αριστερά ήταν βαθύτατα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, το ομολογούν και μόνοι τους όταν περήφανα αυτό αποκαλούνται “Διεθνιστική -Αριστερά”,δηλαδή ΕΝΑΝΤΙΩΝ του ΕΘΝΟΥΣ και υπέρ της ισοπέδωσης των Λαών. Στην φωτογραφία παραθέτουμε λιγοστά παραδείγματα για τον βρώμικο ρόλο που πάντα έπαιζαν στην Ιστορία μας από την εποχή της Σμύρνης μέχρι και σήμερα (τα παρακλάδια , οι συνιστώσες και τα ορφανά του Στάλιν)… δείτε με πόση ευκολία “ΧΑΡΙΖΟΥΝ” την Κωνσταντινούπολη στους Τούρκους 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ.

Δεν υπάρχουν Έλληνες Κομμουνισταί. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλλην είχε πει ο Στρατής Μυριβήλης... Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και πάρα πολλοί αριστεροί βουλευτές του Σύριζα, του Αλέξη και της Δημαρ του Κουβέλη!  

Τα «ιδεολογικά» σκουπίδια που στηρίζουν την εθνική μας αδράνεια….
Ο σύγχρονος Ελληνικός λαός, έχει καταντήσει να αποτελεί μία παγκόσμια πρωτιά σε όλους τους αρνητικούς δείκτες !
Το σημερινό του δράμα, είναι ότι περιπλανάται μέσα στα σκουπίδια των « γνώσεων» και των «ιδεολογιών» που του προσέφεραν οι εξωτερικοί του εχθροί με όργανα Ελληνόφωνους μασκαράδες.
Μέσα σ΄ αυτά, βασανίζεται, τυραννιέται και αδυνατεί να βρει διέξοδο .
Σήμερα του κλειδώνουν τις βαριές αλυσίδες με τις οποίες τον έδεναν από χρόνια, και αυτός αδυνατεί να αντιδράσει διότι το μένος του είναι στραμμένο απέναντι στον υποτιθέμενο «ιδεολογικό» του αντίπαλο! Δηλαδή έχουμε φαινόμενο αυτοκαταστροφικού διχασμού.
Ζωντανό παράδειγμα ήταν αυτό που έγινε στην Κορινθία με κάποια ομάδα που θεωρεί ότι αποτελεί την αλήθεια ενώ οι ιδεολογικοί της αντίπαλοι αποτελούν τον πραγματικό εχθρό, με αποτέλεσμα να τινάξει στον αέρα την ιερότητα της εθνικής τελετής και να βρεθεί εκτεθειμένος από αγανάκτηση ο διοικητής της αστυνομίας ό οποίος δεν άντεξε την κατάσταση .
Ποιος είσαι εσύ πού θα πεις στον εκπρόσωπο του 10 % και πλέον του Ελληνικού λαού ότι δεν έχει δικαίωμα να τιμήσει τους ήρωες του ;
Ποιος είσαι εσύ που γιουχάρεις επιδεικνύοντας το ήθος σου και την ποιότητά σου , ειδικά αυτές τις ώρες που επιβάλλεται εθνική ενότητα, βαθιά σεμνότητα, ιερή σκέψη και περισυλλογή ;
Ποιος είσαι αυτός πού τρέχεις σαν μαινόμενος μασκαράς να αρπάξεις το στεφάνι που προορίζεται για τους τιμώμενους ήρωες ;
Ποιος είσαι εσύ πού παίζεις τον ρόλο του πόντιου Πιλάτου και τραβάς την ουρά σου απέξω βάζοντας στην ίδια ζυγαριά τον θύτη με το θύμα ;
Γνώριζε ότι η αποσιώπηση του δίκαιου. Σημαίνει συνενοχή !
Αν αυτή την ενέργεια, την είχε κάνει η άλλη παράταξη που εσύ υποτίθεται ότι αντιπαλεύεις, θα είχαν κερδίσει αυτή την στιγμή τα σχόλια που απευθύνω σε σένα .
Διότι αυτός πού δεν έχει λόγο για να πείσει, φοβάται και τρέμει τον αντίλογο .
Θα ήμουν θετικός σε σχόλια που θίγουν πράξεις και ενέργειες του ιδεολογικού σου αντιπάλου και τα οποία θα είχαν απήχηση στον σκεπτόμενο πολίτη, με αποτέλεσμα εσύ να κερδίσεις από την σοβαρότητα των λόγων σου και ο άλλος να διορθώσει τα λάθη του για να πορευτούμε ενωμένοι και διαλεκτικοί αυτήν την δύσκολη ανηφόρα .
Εσύ κατηγορείς τον αντίπαλό σου για ναζισμό, αλλά οι δικοί σου για πολλά χρόνια εκτρέφουν καταστάσεις που μας έφεραν μέχρι εδώ.
αριστεροι φασιστες 1
Αυτός μιλάει για πατρίδα, ενώ εσύ είσαι ενάντιος στις πατρίδες .
Αυτός μιλά για Ελληνική ιστορία κι΄εσύ προωθείς ψευτοϊστορικούς πού με τις θέσεις τους ενισχύουν τον επεκτατισμό των γειτόνων και τους δίνουν όπλα στον υπόγειο πόλεμο που διεξάγουν κατά της χώρας σου.
Εσύ μιλάς για ειρήνη ανάμεσα στους λαούς παραβλέποντας προκλητικά τις εναντίον του λαού γειτονικές και διεθνείς επιβουλές, ενώ αυτοί, που έχουν μελετήσει την Ελληνική ιστορία και σκέψη, γνωρίζουν ότι «πόλεμος πατήρ πάντων», γνωρίζουν επίσης ότι «αν θέλεις ειρήνη, ‘ετοιμάσου για πόλεμο» .
Εσύ ήσουν κατά του στρατού και των πολεμικών μας βιομηχανιών, ενώ αυτοί μιλάνε για ενδυνάμωση του στρατού και της αμυντικής μας βιομηχανίας.
Εσύ έδινες στα παιδιά χάρτινα περιστεράκια «ειρήνης» την στιγμή όπου σε γειτονικές χώρες καλλιεργούσαν την μαζική ψύχωση κατά των Ελλήνων «κατακτητών» , ενώ αυτοί εδώ καλλιεργούσαν τις αρχές και τις αξίες που διασφάλισαν την ιστορική μας συνέχεια μέχρι σήμερα.
αριστεροι φασιστες 2
Εσύ κάλυπτες όλα αυτά τα αποβράσματα με τις μουτσούνες τα οποία έκαιγαν την Αθήνα, στον ίδιο χρόνο πού αλλά σκοτεινά αποβράσματα έκαιγαν την Πελοπόννησο για να αποφευχθούν στρατηγικές συμμαχίες με άλλες χώρες από τις οποίες συνεργασίες θα είχαμε αποφύγει τα μνημόνια, ενώ αυτοί εδώ οι αντίπαλοί σου δεν φορούν κουκούλες , ούτε υπερασπίζονται κουκουλοφόρους. Τα δικά σου λάθη δηλαδή είναι πίσω από τις κουκούλες, ενώ τα δικά τους, είναι κάτω από το φώς του ήλιου…
Εσύ το παίζεις αντινατοϊκός επαναστάτης και κάνεις τα πάντα για να υποταχθούμε πιο βαθιά στις μοχθηρές συμμαχίες, ενώ αυτοί έχουν το θάρρος να τις αμφισβητούν και στην πράξη. Απόδειξη τούτου είναι ότι εσένα σε ανέχονται και σε κάνουν «ήρωα» με τα έμμισθα δημοσιογραφάκια τους, ενώ τους άλλους τους θέλουν εκτός νόμου…
Αν το πρώτο αποκαλείται «δημοκρατία», δεν έχω καμία σχέση μαζί της …
Αν το δεύτερο αποτελεί «φασισμό» τότε, θα πω με υπερηφάνεια ότι είμαι κι΄εγώ «φασίστας»…
Αν και θα προτιμούσα να σας έβλεπα να κινείσθε στα πλαίσια της σοβαρότητας και της φρονήσεως για να πολεμήσουμε ενωμένοι, από τις ίδιες γραμμές και αποτελεσματικοί τον παγκόσμιο Εφιάλτη .
Στην τελευταία περίπτωση, θα είχατε κερδίσει όλη μου την ψυχή
Ο κάθε λογικός πολίτης, έφριξε για την βαρβαρότητα, την ύβρη με την οποία ο εκφραστής σας, έτρεξε και άρπαξε το στεφάνι από τα χέρια του βουλευτή.
Αλλά εσείς, θα πείτε ότι δείξαμε την αγανάκτηση μας για τους «ναζιστές»… Δική σας ‘άποψη …
Και οι άλλοι, έχουν άλλη άποψη για σας. Δηλαδή όποιος έχει κάποια άποψη, έχει και το δικαίωμα
να τινάξει στον αέρα την ιερότητα της στιγμής ;
Εκτός εάν δεν πιστεύετε σ αυτήν την ιερότητα, διότι οι θέσεις των ιστορικών που λατρεύετε, καθώς και των πολιτικών σας ταγών που σας καθοδηγούν, αμφισβητούσαν μέχρι εχθές τις εθνικές παρελάσεις και εορτές …
Δεν είμαι οπαδός κανενός κόμματος. Διότι πιστεύω στην άμεση δημοκρατία. Σ΄αυτήν πού δημιούργησαν οι αρχαίοι νομοθέτες και με την οποία όλοι οι αρνητές της ιστορίας, των αξιών μας, οι παντός είδους διασπαστές της κοινωνικής συνοχής, οι εκφραστές της αριστερής και δεξιάς τάξεως πραγμάτων, δεν έχουν καμία θέση .
Όσους όμως τρέχουν με δύναμη να συμπληρώσουν το κενό που άφησε η ψευτοπροοδευτική ρεπουσοδιανόηση στα σχολεία και στην καθημερινότητα, τους σέβομαι γι΄αυτό το ιερό τους έργο.
Αν κι΄εσείς αποτινάξετε ρεπούστηδες, δραγωνόμορφα και τσατσοπούλια μορφώματα δεν έχω λόγο να μην σας στηρίξω δημόσια .
Αν προχθές στο Λουτράκι είχατε προβάλει μια ιδέα και μία πρωτότυπη ενέργεια εναντίον της κυβερνήσεως των κατακτητών, θα είχατε κερδίσει στη συνείδηση των πολλών και μέσα από μια τέτοια πρακτική θα σας ακολουθούσαμε με πίστη και αγωνιστικότητα.
Εσείς όμως στρέψατε το μένος σας εναντίον αυτών που αποτελούν το κόκκινο πανί για όλο αυτό το κατακτητικό συνονθύλευμα . Δείξατε λοιπόν για μία άλλη φορά με ποιους είσαστε σύμμαχοι…
Έτσι, αυτό που σας μένει είναι, ή να πετάξετε την προβιά του αντιτροϊκανού, η να αλλάξετε πορεία για να βρεθούμε ενωμένοι στον αγώνα ενάντια στους κατακτητές…
Μέσα από μία τέτοια πρακτική, όλοι θα βγούμε νικητές .
Τα λάθη συγχωρούνται όταν συνοδεύονται από πράξεις. .. Η υποκρισία όμως και το μασκαριλίκι θα βρουν την απάντηση που τους πρέπει…

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από δημοσιεύματα εφημερίδων, θέσεις και απόψεις σχολιάζοντας παλιά γεγονότα αλλά και γεγονότα της εποχής μας... Το μίσος των Ανθελλήνων αριστερών περισσεύει από τότε μέχρι και τώρα... Διαβάστε προσεκτικά τις εικόνες με τα δημοσιεύματα !

Θα στείλετε τώρα τα ΕΚΑΜ κύριοι για να βρουν τους νεοοθωμανούς που έκαψαν ζωντανό γέροντα για να τον ληστέψουν; Ή είναι μόνο για τις μπουλντόζες των μπομπολοθωμανών;

Ημέρες οθωμανικής κατοχής. Εισέβαλλαν στο σπίτι γέροντα και τον έκαψαν ζωντανό για να τους πει που έχει κρυμμένα τα χρήματα. Αν ο γέροντας ήταν καμμιά μπουλντόζα του ισλαμοφασίστα εμίρη που ληστεύει τον Ελληνικό χρυσό και βιάζει την πατρώα Γη, θα είχαν επέμβει άμεσα εκατοντάδες “ειδικοί”, για να πάρουν DNA και από βρέφη ώστε να βρουν τους “τρομοκράτες” ανάμεσα στους Γηγενείς. Τώρα που θύμα είναι Γηγενής, φορολογούμενος πολίτης αυτής της χώρας, ανυπεράσπιστος γέροντας από τους χιλιάδες που έχουν πέσει θύματα βασανισμού και δολοφονίας... δέν ακούσαμε άχνα από αυτά τά κομματικά σκουπίδια... 
Αυτό είναι το καρκίνωμα του ελληνισμού. Η ΔΗΜΑΡ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, όλη αυτή η συστημική Αριστερά. Και η ΔΗΜΑΡ, ΔΕΙΜΑΡ γράφεται, Δεν ΕΙμαι Αριστερός.»
Πανούσης: Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με βία και αίμα

"Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να φτιάξουν τα δόντια τους και θα φτιάξουν τη χώρα;" σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής

Ανατρεπτικός ως συνήθως ο Τζίμης Πανούσης έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο όπου αναφέρθηκε στην...

Αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ και την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Για την Αριστερά: «Συναναστρέφομαι κάτι ΔΗΜΑΡ, κάτι τέτοια. Από μικρό παιδί είχα αυτό το πρόβλημα …Αυτό είναι το καρκίνωμα του ελληνισμού. Η ΔΗΜΑΡ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, όλη αυτή η συστημική Αριστερά. Και η ΔΗΜΑΡ, ΔΕΙΜΑΡ γράφεται, Δεν ΕΙμαι Αριστερός.»

Για το ΚΚΕ: «Το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα που δεν μπόρεσε να κρατήσει ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Ντροπή. Αντί να ανοίξει τώρα το Σπίτι του Λαού να κάνει παιδικούς σταθμούς, το έχει μαυσωλείο. Το σπίτι του Λαού είναι ένα μεγάλο αυθαίρετο, χτισμένο πάνω στον Ποδονίφτη και δεν τολμάει κανείς να το πειράξει. Και πλημμυρίζει γιατί ο θεός εκδικείται, αν και δεν υπάρχει σε αυτές τις περιοχές.

Εγώ είμαι της γενιάς του Χημείου και έχω τραβήξει πολλά από την ΚΝΕ, τα ΚΝΑΤ τα λεγόμενα. Τα περιμέναμε να αντιδράσουν τώρα, μετά το χαστούκι του Κασιδιάρη αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Αν είχε χτυπήσει την κ. Κανέλλη ένας αντιεξουσιαστής, την επόμενη ημέρα θα είχαν καεί τα Εξάρχεια.

Εγώ αν είχα εμπορικό κέντρο, θα έκανα άγαλμα στην Αλέκα Παπαρήγα. Έχει καταστρέψει όλο το εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Κάνουν κάτι εθιμοτυπικές απεργίες χωρίς λόγο ταλαιπωρώντας και κλείνοντας μαγαζιά, χωρίς να επιτυγχάνεται τίποτα. Χρειάζονται άγριες απεργίες. Αν απεργήσεις 12 ημέρες έχει παραλύσει το κράτος».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να φτιάξουν τα δόντια τους και θα φτιάξουν τη χώρα; Έχουμε μια πολιτική χούντα που είναι ριζωμένη βαθιά από όλα τα κόμματα και της αριστεράς κυρίως. Και ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα, είναι μεγάλη παγίδα και θα το δείτε όταν θα έρθει στην εξουσία. Τους έβλεπα προεκλογικά και το 80% δεν έχει δόντια. Αν δεν μπορείς να φτιάξεις τα δόντια σου, πώς θα φτιάξεις τη χώρα; Κατεβάζουν το μουστάκι για να μην φαίνονται τα δόντια που δεν υπάρχουν. Ο φερετζές του ξεδοντιάρη. Ντροπή»!

Την παρούσα κατάσταση: Το κράτος αυτό πρέπει να ξεριζωθεί εκ θεμελίων. Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με βία και αίμα, δεν υπάρχει εναλλακτική. Ξέρεις τι είναι να είσαι άνεργος; Να ξυπνάς το πρωί και να μην έχεις πού να πας; Εγώ αν ήμουν άνεργος και δεν είχα να δώσω γάλα στο παιδί μου δεν θα αυτοκτονούσα. Θα κατέβαινα κάτω, θα αγκάλιαζα δέκα γουρούνια και θα φεύγαμε όλοι μαζί. Η, κατέβα κάτσε μόνος σου στο Σύνταγμα. Ακίνητος! Δύο εκατομμύρια κόσμος να κατέβει στο Σύνταγμα και να καθίσει ακίνητος μέσα σε δύο μέρες θα είχε πέσει η κυβέρνηση. Θα είχαμε τελειώσει με αυτούς τους αλήτες. Και το μετά; Το μετά να χτιστεί με απλούς, τίμιους ανθρώπους όπως αυτοί που συνάντησα στο νοσοκομείο. Λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές, να κάνουμε δημοψηφίσματα από τα προποτζίδικα, από το ίντερνετ, απλά πράγματα. Ας μη γίνει λαϊκή δημοκρατία, ας γίνει μια αστική δημοκρατία που να μην είναι χυδαία, που να μην εξευτελίζει τον άνθρωπο».jipnistere....
Πανούσης: Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με βία και αίμα

"Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να φτιάξουν τα δόντια τους και θα φτιάξουν τη χώρα;" σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής

Ανατρεπτικός ως συνήθως ο Τζίμης Πανούσης έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο όπου αναφέρθηκε στην...

Αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ και την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Για την Αριστερά: «Συναναστρέφομαι κάτι ΔΗΜΑΡ, κάτι τέτοια. Από μικρό παιδί είχα αυτό το πρόβλημα …Αυτό είναι το καρκίνωμα του ελληνισμού. Η ΔΗΜΑΡ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, όλη αυτή η συστημική Αριστερά. Και η ΔΗΜΑΡ, ΔΕΙΜΑΡ γράφεται, Δεν ΕΙμαι Αριστερός.»

Για το ΚΚΕ: «Το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα που δεν μπόρεσε να κρατήσει ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Ντροπή. Αντί να ανοίξει τώρα το Σπίτι του Λαού να κάνει παιδικούς σταθμούς, το έχει μαυσωλείο. Το σπίτι του Λαού είναι ένα μεγάλο αυθαίρετο, χτισμένο πάνω στον Ποδονίφτη και δεν τολμάει κανείς να το πειράξει. Και πλημμυρίζει γιατί ο θεός εκδικείται, αν και δεν υπάρχει σε αυτές τις περιοχές.

Εγώ είμαι της γενιάς του Χημείου και έχω τραβήξει πολλά από την ΚΝΕ, τα ΚΝΑΤ τα λεγόμενα. Τα περιμέναμε να αντιδράσουν τώρα, μετά το χαστούκι του Κασιδιάρη αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Αν είχε χτυπήσει την κ. Κανέλλη ένας αντιεξουσιαστής, την επόμενη ημέρα θα είχαν καεί τα Εξάρχεια.

Εγώ αν είχα εμπορικό κέντρο, θα έκανα άγαλμα στην Αλέκα Παπαρήγα. Έχει καταστρέψει όλο το εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Κάνουν κάτι εθιμοτυπικές απεργίες χωρίς λόγο ταλαιπωρώντας και κλείνοντας μαγαζιά, χωρίς να επιτυγχάνεται τίποτα. Χρειάζονται άγριες απεργίες. Αν απεργήσεις 12 ημέρες έχει παραλύσει το κράτος».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να φτιάξουν τα δόντια τους και θα φτιάξουν τη χώρα; Έχουμε μια πολιτική χούντα που είναι ριζωμένη βαθιά από όλα τα κόμματα και της αριστεράς κυρίως. Και ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα, είναι μεγάλη παγίδα και θα το δείτε όταν θα έρθει στην εξουσία. Τους έβλεπα προεκλογικά και το 80% δεν έχει δόντια. Αν δεν μπορείς να φτιάξεις τα δόντια σου, πώς θα φτιάξεις τη χώρα; Κατεβάζουν το μουστάκι για να μην φαίνονται τα δόντια που δεν υπάρχουν. Ο φερετζές του ξεδοντιάρη. Ντροπή»!

Την παρούσα κατάσταση: Το κράτος αυτό πρέπει να ξεριζωθεί εκ θεμελίων. Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με βία και αίμα, δεν υπάρχει εναλλακτική. Ξέρεις τι είναι να είσαι άνεργος; Να ξυπνάς το πρωί και να μην έχεις πού να πας; Εγώ αν ήμουν άνεργος και δεν είχα να δώσω γάλα στο παιδί μου δεν θα αυτοκτονούσα. Θα κατέβαινα κάτω, θα αγκάλιαζα δέκα γουρούνια και θα φεύγαμε όλοι μαζί. Η, κατέβα κάτσε μόνος σου στο Σύνταγμα. Ακίνητος! Δύο εκατομμύρια κόσμος να κατέβει στο Σύνταγμα και να καθίσει ακίνητος μέσα σε δύο μέρες θα είχε πέσει η κυβέρνηση. Θα είχαμε τελειώσει με αυτούς τους αλήτες. Και το μετά; Το μετά να χτιστεί με απλούς, τίμιους ανθρώπους όπως αυτοί που συνάντησα στο νοσοκομείο. Λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές, να κάνουμε δημοψηφίσματα από τα προποτζίδικα, από το ίντερνετ, απλά πράγματα. Ας μη γίνει λαϊκή δημοκρατία, ας γίνει μια αστική δημοκρατία που να μην είναι χυδαία, που να μην εξευτελίζει τον άνθρωπο».jipnistere....

Συγκέντρωση υπέρ των ισλαμιστών σφαγέων της Συρίας από Σύριζα, ΑνταρCia και λοιπά πρακτοράκια!!! (Χέρι-χέρι με την Τουρκία, τις ΗΠΑ, το Ισραήλ κλπ) «Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους Σύρους πρόσφυγες», διοργανώνει το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 11, στην Πλατεία Συντάγματος (Λ. Αμαλίας), η «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Σύρους Πρόσφυγες» (οργάνωση των Σύριων «αντικαθεστωτικών»-κατσαπλιάδων που βρίσκονται στην Ελλάδα ως «πρόσφυγες»), που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡ-CIA και λοιπές αμερικανοκομμουνιστικές δυνάμεις), προφανέστατα με την ενθάρρυνση της αμερικανικής και της τουρκικής πρεσβείας, που τους έχουν πάρει «επ’ ώμου».

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ=ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ...ΠΛΟΥΣΙΟΙ !!!

*Περί ποίας διαπίστωσης ο λόγος; Μα περί κομμουνιστών και όλων των συναφών συνιστωσών του...Και ποιά είναι η περί αυτού διαπίστωσις;Το αναμφισβήτητο γεγονός πως οι εκπρόσωποί του ( λέμε τώρα...) δυο πράγματα είναι σίγουρο πως θα είναι: πρώτον Εβραίοι και δεύτερον ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΙ !!!* *Άντε τώρα να γεμίσεις τις κεφάλες αυτών που τους ψηφίζουν, για ποιόν λόγο οι πλούσιοι εβραίοι προωθούν τον κομμουνισμό... Τί να τους πεις; Πως αυτό επιδιώκουν για τον απλούστατο λόγο πως θέλουν την μάζα ( έτσι ακριβώς βλέπουν τον λαό) στην πάντα μακριά από κάθε εξουσία και φουκαράδεςΤί συνδέει Κόκκαλη, Μπόμπολα, Ῥιζοσπάστη, Ἔθνος, ΚΚΕ, ΣΤΑΖΙ, KGB καί Mossad;

*Σήμερα δὲν ἔχω πολλὰ νὰ προσθέσω. Ὁ Γεώργιος εἶναι ἄνθρωπος ποὺ δὲν γράφει ὅ,τι κατεβάσει ἡ κούτρα του δίχως ἀποδείξεις. * *Νομίζω πὼς ἀξίζει νὰ μελετήσουν μὲ μεγάλη προσοχὴ τὶς καταγγελίες του, καὶ νὰ φροντίσουμε νὰ διαδοθοῦν. Ἄλλος τέ, ὁ Σεπτέμβριος εἶναι κοντά. * *Οἱ ἀποκαλύψεις ἐξακολουθοῦν!* *Φιλονόη. * *Γράφει ὁ Γεώργιος Μεταξᾶς. * * Τι συνδέει τα παρακάτω:* *Σωκράτη Κόκκαλη,* *Γιώργο Μπόμπολα,**εφημ. Ριζοσπάστη,* *εφημ. Έθνος,* *Περισσό,* * Κα Γκε Μπε και “κερασάκι” στην τούρτα την Μοσσάντ; Στάζι;* *Σωκράτης Κόκκαλης* *Ο πατέρας του Σωκράτη Κόκκαλη, ήταν όλοι τού ίδιου Σατανικού συνδικάτου...   

Τουρκία: Γκρέμισαν νύχτα εκκλησία 400 ετών!!!

 *Η πραγματική εικόνα της Ελληνοτουρκικής φιλίας από την πλευρά της Τουρκίας* - *Ανύπαρκτη η Ελληνική κυβέρνηση σε όλες τις τουρκικές προκλήσεις εις βάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας* *Η Τουρκία του Ερντογάν, του καλού φίλου των Ελλήνων (και κουμπάρου του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή) δεν διστάζει να προχωρά σε απτά δείγματα των αισθημάτων της απέναντι στην Ελλάδα

Η ΔΗΜΑΡ... ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΙΝ,

Ο ανθελληνισμός της ΔΗΜΑΡ αγγίζει τα όρια της εσχάτης προδοσίας! Ξυπνήστε Ελληνες! Χάνουμε τη Θράκη για συμφέροντα ψηφοθηρίας! 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ανθελληνισμός της ΔΗΜΑΡ αγγίζει τα όρια της εσχάτης προδοσίας! Ξυπνήστε Ελληνες! Χάνουμε τη Θράκη για συμφέροντα ψηφοθηρίας!] *Έχουν ήδη γραφεί αρκετά για την επιλογή του κόμματος της (αυτοφερόμενης ως) Δημοκρατικής Αριστεράς (ή ΔΗΜΑΡ) να καταψηφίσει την τροπολογία περί του διορισμού των ιμάμηδων, μια τροπολογία που την αντιμάχονται με λύσσα το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και οι μηχανισμοί του, καθώς είναι δεδομένο ότι η υπερψήφιση του διορισμού θα θέσει τις προϋποθέσεις για τον απεγκλωβισμό των ιμάμηδων και ιεροδιδασκάλων του Κορανίου

Η ΔΗΜΑΡ... ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΙΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΙΝ ΕΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΖΑΜΙΟΥ...
ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ...

Ενώ τά αριστερά κόμματα καί αποκόμματα τού ιδεολογικού
πεζοδρομίου είναι ενάντια είς τήν Ορθοδοξίαν, επιδεικνύουν
μεγάλον ζήλον διά τήν εξάπλωσιν μεγάλων ψευδοθρησκιών,
παραδίδοντες τήν Ελλάδα είς χείρας φανατικών μουσουλμάνων.
Δέν αγνοούν τήν μετονομασίαν υπό τών Τούρκικων αρχών τής
εν θράκει παρουσίας τών μουσουλμάνων, ώς δήθεν Τουρκικήν
μειονότητα, η οποία θά ζητήσει ανεξαρτησίαν της καί κατ'
επέκτασιν τής ΑΟΖ είς τήν Θράκην. Έχουν μετατρέψει σέ τζαμιά
ιστορικούς Ιερούς Ναούς τής Ορθόδοξης Εκκλησίας, είς
Κωνσταντινούπολιν καί Κύπρον, αλλά καί είς τήν Μ.Ασίαν έν
γέννει καί Πόντον... Έχουν εξαφανίσει τόν Ελληνισμόν τής Πόλης
καί τών υπό κατοχήν νήσων. Καί έχουν επιβάλει τήν τρομοκρατία
είς 20.000.000 κρυπτοχριστιανούς, διά τούς οποίους οί μασόνοι
πολιτικοί μας αδιαφορούν, αντί να τούς παρουριάσουν ώς Έλληνες
είς τήν Τουρκίαν, όπως έπραξαν οί Τούρκοι γιά τά μεμέτια είς τή
Θράκη... Επιθυμούν λοιπόν τά αριστερά κατακάθια - κόμματα καί
αποκόμματα τής αριστερής ψυχασθένειας τού τόπου μας, καί η
συγκυβερνώσα ΔΗΜΑΡ τήν εγκατάστασιν μουσουλμάνων, οί οποίοι
θά μεταβάλουν καί μεταλλάξουν τήν Ελληνική κοινωνία μας, καί οί
οποίοι θά μεταβληθούν όχι σέ Τουρκική μειονότητα, αλλά είς
πλειονότητα, όπως τούτο επιβλήθηκε είν τήν Θράκην...
Ήδη 46 νομαρχίες από τίς 54 έν συνόλω από τό 2004-2010 μειώθηκε
ο Ελληνικός πληθυσμός, ενώ τών μουσουλμανικών αυξάνει,
(βλ.Εξπρές τής Κυριακής 2-9-2012)... Όπως αναφέρουν καί τά
επίκαιρα στίς 30-08-2012 μετά τήν επανέναρξι τής βολής, η πρώτη
ερώτησις πού κατέθεσεν η βουλευτής Β΄Πειραιά τού κόμματος
ΔΗΜΑΡ η κ; Μαρία Γιαννακάκη, (δέν φταίει βέβαια αυτή, αλλά
ο αγράματος λαός πού τήν έβαλε στήν βουλή μέ τήν ψήφο του)
τό θέμα πού τήν προβλημάτιζε αφορούσε τήν επίσπευσιν
ανεγέρσεως μουσουλμανικού Τεμένους.
Συγκεκριμένως η αυτή η αγράμματη είς ότι αφορά τήν ιστορία
τής Χώρας τήν οποίαν υποτίθετε πώς υπηρετεί... ερωτά τούς
αρμοδίους υπουργούς, Πού οφείλεται αυτή η συνεχιζόμενη
κωλυσιεργία επί τού θέματος καί ποιό είναι τό χρονοδιάγραμα
τό οποίο σκοπεύουν νά ακολουθήσουν, γιά τή δημιουργία ιερού;
λατρευτικού χώρου γιά τούς αδελφούς μουσουλμάνους
(λαθρομετανάστες) πού ζούνε είς τήν Αττικήν, (πολιτική κατοχή)
ενώ έχουν ολοκληρωθεί όλες οί νομικές (βλ.αντιεθνικές)
διαδικασίες διά τήν ανέγερσιν του;
Διαυτό η ΔΗΜΑΡ εκπληρώνοντας τήν Σιωνιστικήν εντολήν επιθυμεί
τήν φορολογίαν τής Εκκλησίας καί τής Μοναστηριακής περιουσίας,
καί επικροτεί τά χαράτσια ακόμη καί τών ανέργων... προκειμένου
νά ανεγερθεί Τζαμί, αλλά καί νά ενισχυθούν όλες οί παραθρησκείες
διά νά εξαλείψουν τήν Ορθοδοξία. Διότι δέν τούς απασχολεί τούς
προδότες άν στήν Σαουδική Αραβία επιτρέπετε η ανέγερση Ορθόδοξου
Ναού, καί ούτε είς Τουρκία άν μπορούν νά λειτουργήσουν οί Εκκλησίες
μας, καί έχουμε καί τήν άδεια ανεγέρσεως νέου Ναού, καί πότε επιτέλους
θά ξαναλειτουργήσει στήν Κωνσταντινούπολη η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ...


ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΚ! ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

αριστεροι κομμουνιστες 1


αριστεροι κομμουνιστες 2

αριστεροι κομμουνιστες 3

αριστεροι κομμουνιστες 4

αριστεροι κομμουνιστες 5

αριστεροι κομμουνιστες 6

αριστεροι κομμουνιστες 7

αριστεροι κομμουνιστες 8

αριστεροι κομμουνιστες 9

αριστεροι κομμουνιστες 10

αριστεροι κομμουνιστες 11

αριστεροι κομμουνιστες 12

αριστεροι κομμουνιστες 13
Πού είναι οι Έλληνες σήμερα;

Το ερώτημα είναι λογικό, αν και προέρχεται από τον απόλυτο παραλογισμό, αφού κοινή 

διαπίστωση είναι πως είτε σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν πλέον Έλληνες είτε υπάρχουν 

αλλά δεν έχουν καμία σχέση με το όνομα που κουβαλούν. *Πού είναι οι Έλληνες;* Βγήκαν

 στον δρόμους για το Πολυτεχνείο. Και πολύ καλά έκαναν. Όμως, τις άλλες ημέρες που 

είναι εξαφανισμένοι; Πού βρίσκονται; Το μοναδικό τους πρόβλημα είναι το… Πολυτεχνείο 

που ανέδειξε πράκτορες ως ηγέτες, που ανέδειξε την λαμογιά ως προαπαιτούμενο της 

επιτυχίας, που ανέδειξε τα μηδενικά και τα πρόσθεσε σε τραπεζικούς λογαριασμούς εμπόρων

Τώρα που κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος για την παροχή 

ιθαγένειας σε μετανάστες, θα επαναληφθούν οι Δημοτικές εκλογές 

του 2010; 

Εφόσον παράνομα «ελληνοποιήθηκαν» χιλιάδες μετανάστες… ψήφισαν και παράνομα! 

Έγινε αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και πρέπει να απαιτήσουμε επανάληψη των Δημοτικών εκλογών. Ζούμε σε μια χώρα που όλα τα παράλογα έχουν θέση στη σφαίρα πολιτικής λογικής. Όλα ταπαράλογα και ανθελληνικά διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου. Όλοι οι Έλληνες πατριώτες αντιδράσαμε δυναμικά την περίοδο εκείνη που ψηφιζόταν το κατάπτυστο νομοσχέδιο που παρείχε ελαφρά τη καρδία την ελληνική ιθαγένειασε μετανάστες που στην πλειοψηφία τους εισήλθαν παράνομα

"Εδώ Πολυτεχνείο": H "εσχάτη πλάνη" της δημοκρατίας, 

χείρων -της πρώτης-της στρατοκρατίας, ως "απαρχής" 

της μεγαλύτερης ληστείας των Ελλήνων.

 *"Η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου .... .θα έπρεπε να καταλήγει στην Βουλή, 

γιατί εκεί μέσα βούλιαξαν όλα τα όνειρα, οι ιδέες και τα οράματα." του Έθνους.]

 *Από εδώ "ξεπήδησαν" -δεν είναι υπερβολή- εξαργυρωτές ιδεών και οραμάτων, που 

τσάκισαν όσους δεν "συνέπραξαν" τα επόμενα χρόνια, στις λαμογιές τους και όσους 

δεν δέχθηκαν να ξεπουλήσουν την συνείδηση τους όπως αυτοί, στο βωμό του χρήματος 

και της αρπαχτής.* *Σήμερα, από σας ρε διαπιστευμένα κομματόσκυλα όλων των 

αποχρώσεων, κλαίωκαι οδύρομαι, όχι μόνον εγώ, ....Η κεφαλή του Σβορώνου... Άλλο ένα τρικ της αριστεράς για το Πολυτεχνείο...!!

Χιλιάδες παιδάκια έχουν καταθέσει λουλούδια στην κεφαλή στο Πολυτεχνείο, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιον νεκρό της εξέγερσης. Στην πραγματικότητα πρόκειται για την κεφαλή του καθηγητή πανεπιστημίου Νίκου Σβορώνου, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τα γεγονότα του 1973 !!! Ο Νίκος Σβορώνος γεννήθηκε το 1911 στη Λευκάδα

Βασίλης Ραφαηλίδης-Στην πραγματικότητα, κανένας δεν έριξε τη χούντα, ούτε «τα παιδιά του Πολυτεχνείου», που τα κάναμε μπαντιέρα για να απαλύνουμε τις ενοχές μας για τη δειλία μας…

*Η άποψη ενός γνήσιου αριστερού...του Βασίλη Ραφαηλίδη, όπως αυτή είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο του με τον τίτλο «Ιστορία (κωμικοτραγική) του Νεοελληνικού Κράτους 1830-1974», των εκδόσεων του «Εικοστού Πρώτου»: * «Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε σοβαρή αντίσταση κατά της χούντας. Το πράγμα περιορίστηκε σε μια τουριστικού τύπου αντίσταση από το εξωτερικό, όπου πρωταγωνιστούσε, όπως και στο κυρίως ειπείν θέατρο, η πληθωρική Μελίνα Μερκούρη, που το ’παιζε Πασιονάρια… Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η εξέγερση του Πολυτεχνείου ονομάστηκε έπος.


Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε