Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

ΤΟ ΖΩΩΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Άφησαν αβοήθητη 16χρονη που λιποθύμησε στο Αγρίνιο – Δεν την πλησίαζαν λόγω κορονοϊού

Νέες σκληρές συμπεριφορές έχει προκαλέσει ο κορονοϊός και το περιστατικό στο Αγρίνιο με μια 16χρονη που λιποθύμησε και την άφησαν αβοήθητη στη μέση του δρόμου στο Αγρίνιο αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Περαστικοί υπό τον φόβο του κορονοϊού δεν την πλησίαζαν για να μην κολλήσουν. Η περιγραφή της μητέρας συγκλονίζει, καθώς η μικρή της κόρη ήταν λιπόθυμη στο έδαφος έξω από ένα φαρμακείο και από δίπλα της έντρομοι πολίτες περνούσαν και έφευγαν χωρίς να βοηθήσουν. Σταματούσαν από μακριά και σχολίαζαν καλά να πάθουμε, αφού δεν προσέχουμε. Ορίστε, να που μας λένε δεν υπάρχει πε... περισσότερα »Stoxos newspaper

Εικόνες ντροπής σε λεωφορείο για Δάφνη – Μπουνιές και ανελέητο ξύλο για τη χρήση μάσκας

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Μετά τη φραστική επίθεση οδηγού σε γυναίκες, δύο επιβάτες που πήγαιναν από τον Πειραιά στον σταθμό «Δάφνη» ήρθαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών και μεγάλων. Ο νεαρός που καθόταν στο πίσω μέρος του λεωφορείου, μπήκε μέσα χωρίς να φοράει μάσκα. Αυτό ενόχλησε έναν ηλικιωμένο που στεκόταν κοντά του, και μετά τις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξαν σε έντονο ύφος, άρχισαν τα χτυπήματα. Δίπλα στον νεαρό καθόταν η μητέρα του που μάταια προσπαθούσε να τους χωρίσει. Καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου δεν ε... περισσότερα »Stoxos newspaper

Οποιος μου πει ότι αυτός ο λαός θα ξεσηκωθεί... θα φάει φούσκο!

Ουδεμία εντύπωση μου κάνουν αυτά που παραθέτω στην παρούσα ανάρτηση… Οποιος μου πει ότι αυτός ο λαός θα ξεσηκωθεί... θα φάει φούσκο! Κάτι ανάλογο έζησα πριν λίγες μέρες στο s.m. του Σκλαβενίτη… την ίδια επίθεση… το ίδιο παρανοϊκό ύφος στα μάτια… την ίδια σκατοψυχιά… την ίδια κομπλεξική ψυχοπαθή συμπεριφορά του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ… και δυστυχώς, στην πλειοψηφία τους είναι “γυναίκες”… τα αντράκια, παίρνουν θάρρος αφού η επίθεση ξεκινήσει από κάποιο θηλυκό σούργελο… Όταν γράφω πως αυτός ο λαός στην πλειοψηφία του είναι “ΚΩΛΟΛΑΟΣ”, είναι γιατί αφενός μεν δεν μ’ αρέσει να διαστρεβλώνω την πραγμ...περισσότερα »TheSecretRealTruth


ΤΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ
Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ... *ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΣΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ;* *Μεσογαίας για μάσκα: «Αν χρειαστεί θα βάλουμε και οι κληρικοί– Δεν είναι βλασφημία»* *«Δεν είναι βλασφημία η χρήση μάσκας εντός των ναών» δήλωσε μερικές μέρες πριν στους πιστούς ο Μεσογαίας Νικόλαος σε αντίθεση με πολλούς ιερείς που έχουν ταχθεί εναντίον της μάσκας στις εκκλησίες. * *«Ποια βλασφημία; Με το να κρίνουμε τις αποφάσεις αγριεύεται η ψυχή μας. Η ψυχή μας πρέπει να ειρηνεύσει και αν χρειαστεί θα βάλουμε και οι κληρικοί μάσκα», σημείωσε ο Μεσογαίας, κατά κόσμον... περισσότερα »ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ
ΜΟΝΟ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ σας φυλάκισε στα σπίτια σας! ΜΟΝΟ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Το αλκοόλ βλάπτει σοβαρά την υγεία! Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία! Τα ναρκωτικά βλάπτουν σοβαρά την υγεία! Ο τζόγος βλάπτει σοβαρά την υγεία! Η γρίπη βλάπτει σοβαρά την υγεία! Ο κορωνοϊός βλάπτει σοβαρά την υγεία! ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ μας φυλάκισε στα σπίτια μας! Μόνο ο κορωνοϊός μάς υποχρέωσε να δίνουμε λογαριασμό στο κράτος για την πρόθεση της μετακίνησής μας! Μόνο ο κορωνοϊός σφράγισε τις εκκλησίες μας! Μόνο ο κορωνοϊός ματαίωσε την πρόσβαση στις βιβλιοθήκες μας! Μόνο ο κορωνοϊός μάς στέρησε το πρόσωπό μας – κλ... περισσότερα »ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !

O Eξευτελισμός τού Ελληνισμού καί η ανικανότιτα τού λαού

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ
26 μήνες φυλάκιση για τον νεαρό Εβρίτη κτηνοτρόφο που πάλεψε με Τούρκους καί οί μασόνοι δικαστικοί τόν καταδίκασαν ώς Ρατσιστή...  Το δικαστήριο εξάντλησε την αυστηρότητα του στον νεαρό Έλληνα κτηνοτρόφο εκτιμούν νομικοί κύκλοι* *Καταδικάστηκε ο Έλληνας κτηνοτρόφος γιατί θέλησε να φυλάξει τα ιερά σύνορα της πατρίδας του* Ολοκληρώθηκε μετα απο πολύωρη διαδικασία το δικαστήριο του νεαρού κτηνοτρόφου απο τις Φέρες. Το δικαστήριο απεφάνθει πως είναι ένοχος ο κτηνοτρόφος και η ετυμηγορία είναι 26 μήνες φυλάκιση χωρίς κανένα ελαφρυντικό !!! Αντίθετα αναγνώρισαν ελαφρυντικά στους δυο Τούρκους που συνεπλάκησαν μαζί του. Αυτοί τιμωρήθηκαν με 14 μήνε... περισσότερα »ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ-ΕΜΒΟΛΙΑ-ΈΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΩΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ
** ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ... Νοιάζονται για να μην αρρωστήσω αυτοί πού μάς ραντίζουν..! Ποιοι; Αυτοί που δέκα χρόνια τώρα με έριξαν στα μνημόνια; Αυτοί που παρέδωσαν την χώρα στην οποία ΖΩ στους τοκογλύφους; Αυτοί που παρέδωσαν στους ξένους την εθνική μου κυριαρχία ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ; Αυτοί που έσωσαν τις τράπεζες στην πλάτη μου; Αυτοί που μας λέγανε «ΟΤΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ»; Αυτοί που μου έκοψαν την σύνταξή; Αυτοί που με έστειλαν στην ανεργία; Αυτοί που με έκαναν να αυτοκτονήσω στην πλατεία ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ μέρα μεσημέρι; Αυτοί που έκλεισαν την επιχείρησ...περισσότερα »ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !

 

Ο ΝΕΟ-ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ
 Η λυσσώδης επίθεση κατά των δομικών στοιχείων της ζώσης Ορθοδόξου παραδόσεως και ιδία της *Θείας Μεταλήψεως*, η οποία συνιστά τον πυρήνα της Πίστεώς μας από τους επίδοξους δοκησίσοφους του συστήματος, οι οποίοι τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία υπό των «κοσμο-εξουσιαστών», αλλά και η εν γένει βαθιά πολιτική ρήξη μονομερώς κατά των «Οσίων και Ιερών,» των πρωτοτοκίων της Εκκλησίας μας, δεν είναι διόλου συγκυριακά και αθώα, όπως αλυσιτελώς προβάλλονται εκ των Μ.Μ.Ε. Η υποτίμηση των Χριστιανών Ορθοδόξων, η πρό...Θεόθεν Παλιγγενεσία *Θεόθεν Παλιγγενεσία* *Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς,* Δικηγόρος περισσότερα »ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !

H Ορθόδοξη Ελλάδα, Σε καθεστώς σιωνιστικής αιχμαλωσίας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ
Είμαστε πλήρεις. Περάστε αργότερα. Αντισταθείτε στη γελοιοποίηση της Εκκλησίας, πριν να είναι αργά! *Γράφει ο Μέτοικος * *Η ενεστώσα πανδημία του κορωνοϊού πρόβαλε στο φως τα γνωστά «υποκείμενα νοσήματα» της Ιεραρχίας, καθώς, έγινε φανερό πως «Οι επίσκοποι διεδέξαντο [μεν] τους Αποστόλους εν τη τιμή, [ουχί] δε και εν τω κόπω, και επομένως εν τη τελειώσει των εντολών του Χριστού».* *Στην προ πανδημίας εποχή «Τα ασήμαντα, καλογεροφορεμένα «παπαδάκια» [που] ακαριαία μεταμορφώθηκαν σε πρίγκιπες, [και έγιναν] αφέντες, δεσπότες,… και… σεβασμιότατοι [που] όλοι γονατίζουν μπροστά τους και το...περισσότερα »ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ
ΟΧΙ, ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ «ΦΙΜΩΤΡΟ» *Εἶμαι Ἄνθρωπος! Ἄνω θρώσκω..! Δὲν εἶμαι σκύλος γιὰ νὰ φορέσω φίμωτρο..! Ούτε έχω διάθεση νά μού βάλετε τόν φερετζέ τών μουσουλμάνων μέ αυτό τόν ύπουλο αλλά καί γελοίο τρόπο ... Αρνούμαι νὰ μοῦ λέτε ἄλλα τὴν μία καὶ ἄλλα τὴν ἄλλη... καί νά τά παρουσιάζετε σάν επιστημονικά ενώ είστε άσχετοι μέ τήν ιατρική, καί έχετε κλείσει τά στόματα τών ιδικών μέ εκβιασμούς καί δολοφονίες πού έγιναν παγγοσμίως καί η προπαγάνδα πού κάνετε είναι γιά νά σωθεί η Νέα Τάξη καί όχι οί πολίτες... Ἀρνοῦμαι νὰ γίνω συμμέτοχος συμφερόντων... καί στόν πόλεμ... περισσότερα »ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !

ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ..;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ
ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ-ΕΜΒΟΛΙΑ-ΈΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΩΣ ** ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ... Νοιάζονται για να μην αρρωστήσω αυτοί πού μάς ραντίζουν..! Ποιοι; Αυτοί που δέκα χρόνια τώρα με έριξαν στα μνημόνια; Αυτοί που παρέδωσαν την χώρα στην οποία ΖΩ στους τοκογλύφους; Αυτοί που παρέδωσαν στους ξένους την εθνική μου κυριαρχία ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ; Αυτοί που έσωσαν τις τράπεζες στην πλάτη μου; Αυτοί που μας λέγανε «ΟΤΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ»; Αυτοί που μου έκοψαν την σύνταξή; Αυτοί που με έστειλαν στην ανεργία; Αυτοί που με έκαναν να αυτοκτονήσω στην πλατεία ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ μέρα μεσ... περισσότερα »ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !

**τό ζωώδες τού ανθρώπου, καί ο ανθρωπισμός τού πιθήκου**