Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του εικοστού αιώνα

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ : για 17 Νοέμβρη, φυλακίσεις, ελληνοτουρκικά
*Σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, ο Ηλίας Κασιδιάρης, μίλησε για όλους και για όλα.* Με αφορμή τις χθεσινές κινητοποιήσεις μίλησε για την αγαστή συνεργασία της αριστερόδουλης κυβέρνησης Μητσοτάκη με το ΚΚΕ και την αριστερά και στηλίτευσε την στάση της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση του COVID-19, και τα ελληνοτουρκικά Παράλληλα, προανήγγειλε μηνύσεις και αγωγές στον Μητσοτάκη και τον Χρυσοχοίδη για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας στην πολύκροτη δίκη και δήλωσε ότι ο αγώνας του θα συνεχιστεί ακόμα και μέσα από τα κελιά της τιμής. Ακούστε όλη τη συνέντευξη *ΕΔΩ* .


ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ made in USA (Αυτά που "ξέχασαν" να πουν) (βιντεο)

* Οι δήθεν μεγαλοαγωνιστές δεν ήταν παρά όργανα χειραγώγησης και παραπλάνησης του λαού. Οπότε το γιορτάζουμε με το Πολυτεχνείο; Μην κομματικοποιήστε, δείτε την πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από τον ιδεολογικό χώρο του καθενός, όλοι οφείλουμε να δούμε ποιοι και γιατί έστησαν την "εξέγερση" του Πολυτεχνείου. Ποιοι ωφελήθηκαν και πως. Σίγουρα δεν.. ήταν το Πολυτεχνείο που έριξε τη χούντα και είναι ύποπτο και ψέμα το ότι κάποιοι πάνε να κάνουν αυτή τη σύνδεση για να κρύψουν εντέχνως την αλήθεια... Άλλωστε την επομένη του Πολυτεχνείου δεν έπεσε η χούντα, η "εξέγερση" έγινε ... περισσότερα »

Ποιούς «ἥρωες» τιμοῦμε στις 17 Νοέμβρη 1973 και τι γιορτάζουμε. 

Ποιοί αποτελούν τήν Κατηραμένη γενιά του Πολυτεχνείου!

****************************************************************

7000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. από σήμερα, Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και τις 6 Δεκεμβρίου. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, καθώς θα γίνει η καθιερωμένη πορεία από το Πολυτεχνείο προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, την επομένη έχουν προγραμματίσει κινητοποίηση οι αγρότες, το προσεχές Σάββατο ακολουθεί το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, ενώ στις 4 Δεκεμβρίου αναμένεται στην Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι και δυο ημέρες μετά είναι η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Παράλληλα,... περισσότερα »

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ... 

είχαν χάσει την Ελληνική υπηκοότητα και αυτός που έφτιαξε την ΚΕΦΑΛΑ του Πολυτεχνείου και αυτός που αναπαριστά...!

Η μεγάλη κεφαλή στο προαύλιο του ΕΜΠ αποτελεί το εμβληματικό μνημείο στο οποίο μικροί και μεγάλοι αφήνουν ένα λουλούδι, τιμώντας τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου. Και στις φετινές εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο, που ξεκίνησαν σήμερα με το άνοιγμα των πυλών του ΕΜΠ, το άγαλμα-κεφαλή θα είναι το σημείο όπου φοιτητές, μαθητές, πολιτικές οργανώσεις και εκπρόσωποι κομμάτων θα αφήσουν στεφάνια ή ένα λουλούδι. Η κεφαλή, ωστόσο, έχει μια διαφορετική ιστορία από εκείνη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1973. Παρά ταύτα, έχει καθιερωθεί ως μνημείο των απανταχού φοιτητών που αγωνίστηκαν απένα...περισσότερα »TheSecretRealTruth

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο… ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΝΙΑΣ

 Για εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες νεκρούς φοιτητές στο Πολυτεχνείο, έκανε λόγο η μαρξιστική προπαγάνδα μετά το… σωτήριον έτος 1974. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι τους έθαψαν ομαδικώς (για να τους αποκρύψουν) στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Προς ανεύρεση των «ηρωικών νεκρών», ο τότε δήμαρχος Ζωγράφου Δ. Μπέης, κατέσκαψε το νεκροταφείο της περιοχής του, αλλά φευ, νεκρούς σε ομαδικούς τάφους… δεν ανακάλυψε. Μία εκ των «ηρωικών νεκρών του Νοέμβρη», ήτο και η Ηλένια. Επρόκειτο για μια πανέμορφη κοπέλα, το σκίτσο της οποίας ετοποθετήθη ανάμεσα στα λο... περισσότερα »

«Πολυτεχνείο 1973: Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του εικοστού αιώνα»!

Χιλιάδες παιδάκια έχουν καταθέσει λουλούδια στην κεφαλή στο Πολυτεχνείο, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιον νεκρό της εξέγερσης... Στην πραγματικότητα πρόκειται για την κεφαλή του καθηγητή Νίκου Σβορώνου, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τα γεγονότα του 1973. Το πόρισμα του Αστυνομικού Διευθυντή Γεώργιου Σαμπάνη επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου αποκαλύπτει ότι δεν υπήρξε κανένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου. Η «Ηλένια Ασημακοπούλου», «το κορίτσι που χάθηκε το βράδυ της σφαγής και την ψάχνει ακόμα το αγόρι της» (όπως... περισσότερα »

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ 

*...ΠΩΣ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ...!!* *Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ...ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.* *ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!* *Πηγή*

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΝΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ...! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...!

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑ(Κ)ΑΚΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ "ΕΣΤΗΣΑΝ" ΤΗΝ "ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ... ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΣΥΡΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...

Εξαπατούν τούς οπαδούς τους τσαλαπατούν τήν Πατρίδα...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
καταγράφοντας τίς φανφάρες τό θέατρο τά μεγάλα λόγια τού αέρα τίς υποσχέσεις... πού εμείς θά περιμένουμε τήν υλοποίησή τους Ο Βαρουφάκης θέλει διεθνή διάσκεψη για το χρέος Η σύγκληση μιας διεθνούς διάσκεψης για το χρέος αποτελεί επιδίωξη του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ το θέμα θα τεθεί και στην αυριανή συνάντησή του με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ. Αυτό ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα, επίσης, με τους οποίους, το σχέδιο είναι να πληγούν όσο είναι δυνατόν λιγότερο οι φορολογούμενοι άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Βέβαια, όπως επισήμανα... περισσότερα »
***