Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Η Αίρεση τών Νεοειδωνολατρών καί Νεοαρχαιολατρών

*************
Καλύπτοντας με ασύστολα ψεύδη και αμφισβητήσεις, παραποιώντας την ιστορική αλήθεια
Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Ίσως γιατί αρνιόμουν να δεχτώ ότι υπάρχουν Έλληνες - ειδωλολάτρες σήμερα οι οποίοι - στο όνομα της αρχαίας Ελλάδας - ροκανίζουν τις ρίζες του ευλογημένου δέντρου της Ορθοδοξίας, που είναι η ιστορική συνέχεια τής Ρωμιοσύνης καί βασικός πυλώνας στήριξης του Ελληνισμού διαχρονικά. Έπεσα έξω. Υπάρχουν και είναι επικίνδυνοι, γιατί είναι πολύ αφελείς. Γιατί κουβαλούν μέσα τους ένα μείγμα από παγανιστική-νεοπαγανιστική ή ειδωλολατρική τρέλα που τους κάνει να θεωρούν επικίνδυνο εχθρό των Ελλήνων τον Χριστιανισμό και όχι τον... ριζοσπαστικοποιημένο Ισλαμισμό, για παράδειγμα. τόν τελικά ασπάζονται, χάριν τών σεξουαλικών διαστροφών, τών οποίων απαγορεύει ο Λόγος τού Θεού, πού θέλουν νά αμφισβητούν καί νά ασκούν κριτική, τόν οποίο όμως ποτέ δέν μελέτησαν.  Η πρώτη μου αντίδραση (μετά αυτό το ψυχοπαθολογικό τους πρόβλημα) ήταν ...  διαβάστε περισσότεραTheSecretRealTruth
*
Επειδή τις τελευταίες ημέρες στη σελίδα μαζεύτηκαν μανιακά, νεοταξικά ερπετά του νεοπαγανισμού και ξέρασαν απύθμενο μίσος για την Ορθοδοξία, διαδίδοντας ταυτόχρονα ψεύδη παρμένα από αντιχριστιανικές νεοπαγανιστικές σελίδες, κοινοποιούμε ξανά ένα παλαιότερο βίντεο που αποκαλύπτει από που κρατάει η σκούφια όλου αυτού του άθλιου αντιχριστιανικού μένους της εποχής μας, από τον συγκεκριμένο κύκλο. Έφτασαν μάλιστα ορισμένοι στο σημείο να υποστηρίξουν τους βανδαλισμούς των Εκκλησιών από Αριστεριστές, για να καταλάβετε για τι άτομα μιλάμε. Χέρι χέρι όλα τα νεοταξικά απότοκα της Γαλλικής Επανάστασης, οι ιδεολογικοί απόγονοι των Ιακωβίνων και του Ηρώδη, μαρξιστές, νεομαρξιστές της Σχολής της Φρανκφούρτης, νεοφεμινίστριες, μέλη της παρδαλής πολύχρωμης κοινότητας, νεοπαγανιστές πολεμούν με μένος τη Θρησκεία των γονέων, των παππούδων, των προπαππούδων μας που φτάνει μέχρι 1800+ χρόνια πριν και είναι βαθιά ριζωμένη στην Ελληνική παράδοση και στις ρίζες μας. Δεν θα τους περάσει!
Υ.Γ.: Άν μάς τό διέγραψαν Διαβάστε  την περιγραφή κάτω από το βίντεο.
***


***

Ένα βίντεο ταφόπλακα στις ψευδαισθήσεις πολλών περί του ρόλου και της αξιοπιστίας του Δωδεκαθεϊστικού νεοπαγανιστικού κινήματος που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Το έχουμε ξαναπεί και θα συνεχίσουμε να το λέμε. Αυτή η νέα τάση υποκινείται από Μασονικές στοές με στόχο να πλήξουν τον Χριστιανισμό και ιδιαίτερα την Ορθοδοξία. Είναι ένα ακόμα όπλο στα χέρια των νεοταξιτών που επιδιώκουν να διαβρώσουν κάθε θεμέλιο λίθο που κρατάει τις κοινωνίες των Εθνών συνεκτικές και ομοιογενείς. Ένας συρφετός ελευθεροτεκτόνων και πρακτόρων της Μασονίας που προσπαθεί να ανάγει σαν μείζον χαρακτηριστικό του Έθνους μας κάτι το οποίο είχαν από μόνοι τους εγκαταλείψει και αποδομήσει οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Πέρα από συγκεκριμένα ονόματα και στοιχεία που αναφέρονται στο βίντεο και θα αναφερθούν συνοπτικά και παρακάτω, για να κατανοήσετε τη σύνδεση της νέας τάξης με αυτά τα ρεύματα απλώς αναλογιστείτε τι κοινό έχουν μεταξύ τους οι μαρξιστές, οι νεομαρξιστές της Σχολής της Φρανκφούρτης, οι νεοφεμινίστριες, τα μέλη της παρδαλής πολύχρωμης κοινότητας, οι νεοπαγανιστές κτλ. Μισούν το Χριστό, μισούν το Χριστιανισμό και συχνάζουν σε τεκτονικές στοές. Μέλη φυσικά των Δωδεκαθεϊστικών οργανώσεων (όσο και αν ακούγεται περίεργο) είναι και οι παραπάνω κατηγορίες. Μην σας φανεί επίσης περίεργο ότι αρκετοί νεοπαγανιστές ψηφίζουν Αριστερά αντεθνικά κόμματα απλώς και μόνο διότι πολεμούν τον Χριστιανισμό και υποστηρίζουν τους βανδαλισμούς Εκκλησιών από Αριστεριστές. Διότι όλα τα απότοκα της μασονοκίνητης Γαλλικής Επαναστάσεως, οι ιδεολογικοί απόγονοι των Ιακωβίνων και του Ηρώδη, ενώνονται από αυτό το κοινό χαρακτηριστικό.
Όσων αφορά το βίντεο, βλέπουμε ότι ο ίδιος ο Ιωάννης Φουράκης διάσημος Δωδεκαθεϊστής δήλωσε ότι όλοι οι ιδρυτές των οργανώσεων που σχετίζονται με τον Δωδεκαθεϊσμό είναι Μασόνοι και απατεώνες (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του) και πολλοί από αυτούς συνειδητοί πράκτορες των Μασόνων, όπως ο Ανέστης Κεραμυδάς. Το περιοδικό Δαυλός επίσης γνωστό όργανο της Μασονίας με στόχο να κηλιδωσει την ΕλληνΟρθοδοξια. Ο Βλάσσης Ρασσιάς (ιδρυτής του Δωδεκαθεϊστικού Μασονικού ΥΣΕΕ), Αναστασάκης Ραδάμανθυς (Ιδρυτής του Δωδεκαθεϊστικού Ιδιοθέατρου), Μαρία Τζάνη (μασόνος κατά ιδίαν δήλωση και λυσσασμένη πολεμια του Χριστιανισμού), Γεώργιος Τσαγκρινός (τεκτονας αρθρογράφος του ειδωλολατρικού ΙΧΩΡ, λυσσασμένος υπερασπιστής του τεκτονισμού και ταυτόχρονα πολέμιος της Ορθοδοξίας), Ευάγγελος Μπεξής (εκδότης του ειδωλολατρικού ΙΧΩΡ και εάν και ο ίδιος δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι είναι τέκτονας, ολόκληρος ο κύκλος του είναι). Μπορούμε επίσης να μιλήσουμε και για την Ομάδα Έψιλον και τις σχέσεις της με τη Μασονία όπως επίσης και για τα γνωστά μεγάλα ονόματα που ήταν μέλη της όπως ο Λιαντίνης, ο αγαπημένος των αντιχριστιανών κάθε είδους (από μαρξιστές μέχρι νεοπαγανιστές), αλλά πάει μακριά, πολύ μακριά η βαλίτσα. Όλα αυτά είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Ψάξτε για όλα αυτά που σας λέμε και δείτε κι αυτό το βίντεο για τις αποδείξεις.

***

ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ... Προκαλούν και φέτος οι άθεοι με κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκεύη – Δείτε την αισχρή ανάρτηση

*Δεν έβαλαν μυαλό προφανώς από τις αποτυχημένες προηγούμενες προσπάθειές τους να ειρωνευτούν την πίστη του Έλληνα, και ετοιμάζονται και φέτος να προκαλέσουν με κρεατοφαγία ανήμερα την Μεγάλη Παρασκευή.* Οι άθεοι προσκαλούν και φέτος στον “Φανερό Δείπνο” τους στις 26 Απριλίου, ημέρα που όλη η ορθόδοξη Ελλάδα θρηνεί. “Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε από το πένθος, όχι από τη λογική!” αναφέρουν στο κάλεσμά τους και συνεχίζουν: “Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χο... περισσότερα  - Stoxos newspaper

ήταν λογικό καί καλά προσχεδιασμένο...
πρώτα έπρεπε νά χάσει τήν πίστη του ο λαός...
ώστε έτσι νά χάσει αναπόφευκτα καί τήν πατρίδα του...
ο ψευτο-Ρωμιός, δέν είναι παρά ένας ψευτΟρθόδοξος Ραγιάς

Δωδεκαθεϊστές συγκεντρώθηκαν στον Όλυμπο και ορκίστηκαν πίστη στους δώδεκα θεούς

*Πριν λίγες ημέρες στο Λιτόχωρο Πιερίας, το χωριό που βρίσκεται στους πρόποδες του Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε η πομπή όσων συμμετείχαν στα φετινά «Προμήθεια», τη μεγάλη συνάντηση των πολυθεϊστών και δωδεκαθεϊστών ή, πιο γενικά, των αρχαιολατρών, στη σκιά του βουνού των Θεών.* *Άνδρες και γυναίκες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που φορούσαν χλαμύδες και σανδάλια, είχαν στο κεφάλι τους φύλλα από κισσό και κρατούσαν αναμμένες δάδες, ασπίδες και δόρατα, ακολούθησαν την -παράδοξη για τον αμύητο επισκέπτη- πομπή στους δρόμους του Λιτοχώρου, η οποία κατέληξε στο υπαίθριο αμφιθέατρο... περισσότερα »

Aυτό για να μην τρώτε αμάσητη την βρωμερή προπαγάνδα των αντίχριστων. Ποιοι πραγματικά κατέστρεψαν τους αρχαίους ναούς μας...

Πολλά από τα «νεοεθνικά» ρεύματα, που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα, ισχυρίζονται συχνά, ότι oι χριστιανοί κατέστρεψαν τους ναούς, τα ιερά και τα αγάλματα της αρχαίας ελληνικής θρησκείας, καταστρέφοντας, έτσι, έργα τέχνης και μνημεία πολιτισμού. Για να στηρίξουν αυτό τον ισχυρισμό τους, επιστρατεύουν μεμονωμένα περιστατικά και προβάλλουν περιπτώσεις ακραίας συμπεριφοράς ως την επίσημη γραμμή της Χριστιανικής Εκκλησίας κατά της αρχαίας θρησκείας. «Η Ορθοδοξία κατέστρεψε τους ναούς μας», λένε1. Σε ερώτηση: «Τι πρόσφερε η Ορθοδοξία στους Έλληνες;», δίδεται η απάντη...περισσότερα »

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗ (ΔΙΑΒΟΛΟΠΑΙΔΟ) ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ. ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ".

Η Θρησκεία του μέλλοντος
Οι δύο λέξεις μπροστά από τον Τρίτο Ναό – Θα τις πουν οι χριστιανοί; (ΒΙΝΤΕΟ) «Γεννά» προβληματισμούς το ρεπορτάζ από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Οι λέξεις «σελάμ» (αραβικά) και «σαλόμ» εβραϊκά, παρουσιάζονται από ΜΜΕ στις Ηνωμένες Πολιτείες ως οι λέξεις της «ειρήνης», καθώς αυτό σημαίνουν. Όπως αναφέρουν μάλιστα ρεπορτάζ από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, αυτές τις λέξεις, επικαλούνται συχνά θρησκευτικοί ηγέτες στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να δημιουργήσουν κοινό διαθρησκειακό έδαφος και, συμπληρώνουμε εμείς, να προωθήσουν το παγκόσμιο δόγμα την Πανθρησκείας. Αυτό το δόγμα θα εκφράζει ... διαβάστε περισσότεραΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ..!