Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

******
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΦΟΒΕΡΟΥ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥ ΧΩΜΕΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΑΠΟ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ!
*Φοβερό αφορισμό διάβασε ο άξιος Αρχιερεύς του Θεού Αμβρόσιος κατά των Χωμενίδη και Μόσιαλου, ενώπιον της ιεράς εικόνας της Παναγίας Τρυπητής Αιγίου, την Κυριακή 9-1-2022 μ.Χ..* *Ο πρώην Μητροπολίτης Αιγειαλίας και Καλαβρύτων, έχων από Θεό ισοβίως την εξουσία του δεσμείν και λύειν και πρωτίστως το καθήκον του φυλάττειν το ποίμνιο και το γένος από "λύκους και λύκαινες", αφόρισε με πραγματικά τρομερά λόγια τους δύο "επωνύμους" για βαρύτατη και πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά προσβολή της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, καθώς επιχείρησαν ακριβώς να βλάψουν, παραμονές των ... διαβάστε περισσότερα ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
*

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗ

*Δρ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗΣ  ΑΦΜ : 016157810 ΑΘΗΝΑ 18 ΜΑΙ 2020* *ΘΕΜΑ : Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΛΗΡΟΣ... ΠΡΟΣ : ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΝ ΤΕΩΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ*  ΚΟΙΝ. : ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ **ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΕΣ Η ΑΞΙΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ, · ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΟΥ «Η ΠΙΣΤΙΣ ΣΟΥ ΣΕΣΩΚΕ ΣΕ» ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ... περισσότερα »ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

υπουργοί καί πράτκωρες... εφιάλτες τού Ελληνισμού...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Έκτακτη επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά την Πέμπτη στην Αλβανία Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο: Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, θα πραγματοποιήσει έκτακτη επίσκεψη την Πέμπτη στην αλβανική πρωτεύουσα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνει αρκετές ώρες στα Τίρανα, όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Αλβανό υπουργό Εξωτερικών, Ditmir Bushati ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συναντηθεί και με τον Έντι Ράμα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι περιλαμβάνει η ατζέντα της συνάντησης με τον αλβανό ομόλογο του. Την ίδια μέρα ο Έλληνας ΥΠΕΞ θα αναχωρήσει για την...περισσότερα »

Οι πέντε πρωταγωνιστές της μεγαλύτερης προδοσίας στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος. (βίντεο)

Οι πρωταγωνιστές της μεγαλύτερης παγκοσμίως επιχείρησης παράδοσης εθνικής κυριαρχίας, της λεγομένης «συμφωνίας των Πρεσπών», είναι πέντε. Οι τρεις πρώτοι, ενήργησαν στο πολιτικό επίπεδο, παίζοντας τον ρόλο του «The Good» (Καμμένος), «The Bad» (Τσίπρας), «The Ugly» (Κοτζιάς). Για την διευκόλυνσή τους, αποστολή του Ιερώνυμου και του Παυλόπουλου ήταν να κρατήσουν τα προσχήματα και να αποτρέψουν τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό από μια εξέγερση ενάντια στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Την αποστολή αυτή την αποκαλούσαν «εθνική συναίνεση».* *Ο Ελληνικός Λαός οφείλει να σταθεί όρθιος στις επάλξεις, ...περισσότερα »

«Ψήνεται συμβιβασμός» - Το πολιτικό σύστημα προετοιμάζεται για «νέα Ίμια» στα ελληνοτουρκικά

*Μέσα σ’ αυτό το κλίμα έμπειροι διπλωμάτες σημειώνουν την εμφάνιση του άρθρου του πρώην πρωθυπουργού το οποίο, όπως λένε, περιλαμβάνει υποδείξεις προς το πολιτικό σύστημα για την αντιμετώπιση ενός πιθανού θερμού επεισοδίου, το οποίο θα υποχρεώσει τη χώρα να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με ακόμη πιο δυσμενείς όρους. * *Αυτό που τελικά προτείνει ο Κώστας Σημίτης είναι η προετοιμασία των πολιτικών δυνάμεων και της ελληνικής κοινής γνώμης για την αποδοχή ενός δύσκολου συμβιβασμού, όπως ακριβώς άλλωστε τον προτείνουν και προτρέπουν για αυτό οι υποτιθέμενοι εταίροι, φίλοι κ... περισσότερα »

ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ... Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ  ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

«Τώρα έχουμε και εξαγωγή του αθεϊστικού του φρονήματος» «Τσίπρας ο άθεος και αντίχριστος» είναι ο τίτλος ενός κειμένου του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας που αναρτήθηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο. Ο Αμβρόσιος εξαπολύει επίθεση κατά του πρωθυπουργού για την επιλογή του να περάσει τα Χριστούγεννα στη Σερβία με την οικογένειά του. Ειδικότερα, στο κείμενό του αναφέρεται: «Αλγεινήν εντύπωση προξένησε η ξαφνική μετάβαση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, στο Βελιγράδι «για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων»!!!! Δεδομένου, ότι στο Βελιγράδι ακολουθούν τό παλαιόν Ημερολόγι... περισσότερα »

Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ "ΑΦΟΡΙΖΕΙ" ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: "ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ Ο,ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ, Ο,ΤΙ ΙΕΡΟ, Ο,ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ! ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ"!

*Στο στόχαστρο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου βρίσκεται για άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας και με αφορμή την έλευση του Τούρκου πρωθυπουργού στην **Ελλάδα και την πρόσφατη συμφωνία με τους εταίρους τονίζει πως «ξεπουλά» τα πάντα...* Διαβάστε περισσότερα »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ..! 

Στα 7 δις τα μέτρα των δανειστών. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση τσαρλατάνων. Προς άτακτη χρεοκοπία

*Ακολουθώντας ως σκυλάκι η Κομισιόν, συμφώνησε με το ΔΝΤ ότι τα μέτρα που θα πρέπει να ψηφίσει προκαταβολικά η κυβέρνηση θα πρέπει να ανέλθουν τώρα σε 7 δισ από τα 4,5 δισ που ζητούντο μέχρι σήμερα.* *ΔΝΤ και Κομισιόν συμπεριλαμβάνουν τώρα προς ψήφιση από την Ελληνική Βουλή λογαριασμό την αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο δημόσιο (1,15 δισ), τα αναδρομικά των ένστολων, την κάλυψη των ελλειμμάτων στον ΕΦΚΑ κλπ.* *ΔΝΤ και Κομισιόν κινούνται πλέον με έναν ανελέητο τρόπο, ο οποίος δεν έχει εύκολη εξήγηση, εκτός και αν στην πλάτη της χώρας παίζονται ευρύτερα παιχνίδια και επενδύοντα... περισσότερα »

ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ..! Στρέφουν την κοινωνία σε ακραίες αντιδράσεις ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ''ΣΚΑΣΟΥΝ''!

Στρέφουν την κοινωνία σε ακραίες αντιδράσεις, μορφής εμφυλίου, για να μετατρέψουν την φυγή τους (όταν αναγκαστούν να πέσουν) ως άλλη μία δίωξη της αριστεράς από τα ντόπια και ξένα συμφέροντα...* * Τι άλλο να πεις για τη διάλυση που ζούμε και το χάος που έρχεται. * *Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καταφεύγουν στο μόνο που ξέρουν. Την αντιπολίτευση και το τίποτε.* *Κατέβασαν στους δρόμους αδύναμους εργαζόμενους και συνταξιού... περισσότερα »

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.

*Την ώρα που εμείς ανοίγουμε τζαμιά για να μην έχουμε πρόβλημα σαν τη Γαλλία και το Βέλγιο κατά τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, στη Γαλλία αποφάσισαν να τα κλείσουν, ως χώρους εκκολάψεως εξτρεμιστικών στοιχείων.Η Γαλλία μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχτηκε από εξτρεμιστές μουσουλμάνους έκλεισε 20 τζαμιά διότι θεωρούνται απειλή....* *Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρτν Καζονέβ, δήλωσε πως από τον Δεκέμβριο έχουν κλείσει 20 τζαμιά και πρόσθεσε πως στην Γαλλία «δεν υπάρχει χώρος για εκπομπές μίσους».Τόνισε επίσης πως σχεδιάζεται να κλείσουν και άλλα τζ... περισσότερα »

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!  Ο ΦΙΛΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ! Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! *Δεν έχει όριο πλεον ο…«αφελληνισμός» του Υπουργείου παιδείας στα εγχειρίδια του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου…* *Συγκεκριμένα στα βιβλία της ιστορίας έχουν αφαιρεθεί οι χάρτες των Ελληνικών αποικισμών της κλασσικής εποχής στις περιοχές της Μεσογείου, Ευξείνου Πόντου και Βαλκανίων με αποτέλεσμα ο Ελληνικός κόσμος εκείνης της εποχής, αντί να φαίνεται ως μια κραταιά αυτοκρατο... περισσότερα »


ΧΩΣΕ ΔΕΣΠΟΤΑ... ΧΩΣΕ... ΠΟΝΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: «ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ»...!

Παρότι συχνά απασχολεί με τις δημόσιες παρεμβάσεις του το πανελλήνιο - γράφοντάς τες στο blog του ή στον ιστότοπο τις Ι.Μ, δεν του αρέσουν οι συνεντεύξεις, έχει πολλά χρόνια να δώσει. Σήμερα, μιλά αποκλειστικά στην εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" και στον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο για όλα και για όλους...χωρίς φειδώ! - Τοποθετήστε, για πολλά, κάθε λίγο και λιγάκι, από το διαδίκτυο ή από άμβωνα. Νιώθετε πως πράττετε καλώς, γιατί είναι πολλοί αυτοί που σας κατακρίνουν γι' αυτό; Ενεργώ κατά συνείδηση, με λογική και πάντοτε με γραμμή παρρησίας. Από τα χρόνια πρωθυπουργίας Κ. Καραμανλή, Α. ... περισσότερα »

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Ο ΞΥΔΑΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ!

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; *Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης ένανε μια δήλωση που τουλάχιστον θα συζητηθεί, καθώς υπεραμύνθηκε ανοιχτά της ανάγνωσης του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.* Κι ενώ το υπουργείο Εξωτερικών με επίσημη ανακοίνωση του και σύσσωμη η αντιπολίτευση καταδίκασαν την προκλητική ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών έπραξε ακριβώς το αντίθετο! *«Το να αναγνωστεί ένα απόσπασμα του Κορανίου δεν είναι κάτι το τραγικό. Έλλειψη σεβασμού θα ήταν να γίνουν απρέπειες. Το ν... περισσότερα »

Παρά φύσιν Φίλης

Ο αγράμματος Φίλης, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Χρησιμοποιεί μια αρχαία Ελληνική έκφραση, το "παρά φύσιν" για να δείξει συνάμα με την βλακεία που τον δέρνει και το απύθμενο ανθελληνικό μίσος του, μιλώντας ενάντια στην εκμάθηση της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας...* *Εκτός όλων των άλλων δηλαδή, είναι και ηλίθιος, και υποκριτής, και οξύμωρος, αλλά ακόμη χειρότερα εχθρός μας. Όχι ταξικός εχθρός, όοοχι. Είναι εχθρός της ανθρωπότητας ολάκερης, κάθε φυλής, γένους και τάξης, όπως ακριβώς είναι τα αφεντικά του.* *Εδώ που τα λέμε, καλά τα λέει όσον αφορά την αρχαία Ελλην... περισσότερα »

Η Μασονία και οι Εβραίοι, παρέδωσαν την Ελλάδα στα νύχια μιας παγκόσμιας «Εταιρείας τοκογλύφων»…

*Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να περιγράψουν τη δωσίλογη, εγκληματική αυθάδεια και κακοήθεια αυτής της «αριστερής» κυβερνητικής συμμορίας...* *Ακόμα και η πλούσια ελληνική γλώσσα καθίσταται δραματικά φτωχή μπροστά στα τερατώδη εγκλήματα των «αριστερών» ανδρεικέλων…* *Υπερβαίνει το Λόγο η Πράξη δύο μαφιόζικων συμμοριών:* *Του «Συνδικάτου των τοκογλύφων» και της δωσίλογης κυβερνητικής αλητείας…* *Το «Συνδικάτο» θα εποπτεύει και θα διαχειρίζεται το ξεπούλημα ολόκληρης της Ελλάδας, ΕΞΩ και ΥΠΕΡΑΝΩ από κάθε κοινωνικό και πολιτικό έλεγχο, μέσω του «Υπερταμείου των Ιδιωτικοποιήσεων»!!!* *Η ... περισσότερα »

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ.... ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΩΜΟΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ...

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το γεγονός ότι ανέφερε την ΠΓΔΜ σαν «Μακεδονία», ο ίδιος έσπευσε να ζητήσει συγνώμη όχι μία, αλλά δύο φορές. Εκτός από τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ που ζήτησαν την παραίτησή του, το Μέγαρο Μαξίμου επιχείρησε να υποβαθμίσει το περιστατικό, κάνοντας λόγο για «υπερβολικές αντιδράσεις για κάτι που έγινε εν τη ρύμη του λόγου». Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στους κύκλους των ΜΚΟ, από τους οποίους προέρχεται ο κύριος Μουζάλας, συχνά εκφράζονται ειρωνικά για το ζήτημα της ονομασίας, υποστηρίζοντας «ότι πρόκειται για μία ...περισσότερα »

Νέο χτύπημα στην Ορθοδοξία! Καταργεί τα Θρησκευτικά ο Φίλης αν δε γίνουν τουρλού τουρλού όπως τα θέλει αυτός!

Νέο χτύπημα στην Ορθοδοξία από τον άνευ σχετικών περγαμηνών υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκο Φίλη.* *Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Καθημερινή" και τοδημοσιογράφο Απόστολο Λακασά, ρωτήθηκε:* *– Στο θέμα των σχέσεων Πολιτείας-Εκκλησίας κάνετε ένα βήμα προς την κατεύθυνση άμβλυνσης του ρόλου της Εκκλησίας, όπως π.χ. στα Θρησκευτικά και κατόπιν υπαναχωρείτε. Είναι κινήσεις κατευνασμού του αριστερόστροφου ακροατηρίου σας που επιθυμεί τον διαχωρισμό και από ουσία μηδέν;* *– Οι σχέσεις Πολιτε... περισσότερα »

ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Η ΡΕΠΟΥΣΗ..! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞΩΡΑΪΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ!

Η είδηση δεν είναι καινούργια, ωστόσο είναι ενδεικτική όχι μόνο του ποια είναι η κυρία Ρεπούση η οποία σε κάθε στιγμή επιτίθεται στους Έλληνες, την ιστορία, ακόμη και τη γλώσσα μας (την αρχαία ελληνική) την οποία χαρακτήρισε "νεκρή", δείχνει και το πόσο λερωμένος πολιτικά είναι ο Τσίπρας... ο οποίος τις τελευταίες ημέρες κάνει άνοιγμα για συνεργασία με τον Κουβέλη ο οποίος είχε στις τάξεις του τη Ρεπούση.. !

Δήλωση αίσχος από Μπουτάρη: ''Θα ζητήσω να σκεπαστούν η τράπεζα και ο σταυρός''

Νέο επεισόδιο για τη Ροτόντα και την υπόθεση τοποθέτησης ή όχι σταυρού στο μνημείο! Η συζήτηση αυτή τη φορά μεταφέρθηκε στη συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας του κ. Μπουτάρη, με την πρόεδρο της 1ης Κοινότητας και αναπληρώτρια καθηγήτρια Φιλολογίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Ελένη Χοντολίδου να αντιδρά στην τοποθέτηση σταυρού. Βασικό θέμα στη συνεδρίαση ήταν η Ροτόντα. Κατά τη διάρκεια της το ποθέτησής του, ο δήμαρχος θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στην άποψή του να δίνεται στον δήμο τ... περισσότερα »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΛΟΓΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ


Alexis Tsipras: "*Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την ισοτιμία όλων των συμπολιτών μας απέναντι στο νόμο. Σήμερα αναγνωρίζουμε τη δυνατότητα όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού, να συμβιώσουν. **Κλείνει ένας κύκλος οπισθοδρόμησης, ανοίγει ένας νέος κύκλος ισονομίας, αξιοπρέπειας, σεβασμού στη διαφορετικότητα. Η ελληνική κοινωνία απέδειξε ότι ταυτίζεται με τις αρχές του κράτους δικαίου, της ισότητας και του σεβασμού της αξιοπρέπειας. * *Σήμερα μπορούμε ως ελληνικό κοινοβούλιο και ως κυβέρνηση να είμαστε περήφανοι". * *...περισσότερα »

Γεμίσαμε με θεολόγους της πολυθρόνας, με "πατέρες" του σαλονιού, του Οικουμενισμού, και του Συγκρητισμού, γι'αυτό φτάσαμε σ'αυτό ο αίσχος..  Εεφημερίδα "ΑΞΙΑ" (φ. της 25/11/2015) σε περισπούδαστο άρθρο του ο κ. Ηρακλής Ρεράκης, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π. Θεσσαλονικης, καταγγέλλει, ότι "τα νέα Θρησκευτικά θα είναι ένα σούπερ μάρκετ θρησκειών"!!!  Και συμπληρώνει: "Πρόκειται για ένα μεθοδευμένο σχέδιο, με απρόβλεπτες παιδαγωγικές συνέπειες, που θα αποδομήσει την ορθόδοξη πίστη και θα καταργήσει τη διαφορετικότητα"!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΗ! ΤΟΝ ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ...

*«Δεν έχει το δικαίωμα να συνεχίζει να παραμένει στο πόστο του» αναφέρει σε δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚΤην παραίτηση του Νίκου Φίλη για τα όσα είπε σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων ζήτα με δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.Ο κ. Σαββίδης χαρακτηρίζει «απαράδεκτες, ακόμη και ποινικά,,,* Διαβάστε περισσότερα »

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2015 *ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ* *Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ* Η συγκυβέρνηση της γιαλατζί αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και της γιαλατζί πατριωτικής δεξιάς των ΑΝΕΛ, ρίχνουν στον σπαστήρα της παγκοσμιοποίησης τον Ελληνικό λαό. Η σύνθλιψη οτιδήποτε εθνικού, οτιδήποτε πατριωτικού δεν είναι τυχαία, αλλά ακολουθεί τον σχεδιασμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η τοποθέτηση στην θέση του Υπουργού Παιδείας, ενός ανιστόρητου πλαστογράφου, παραχαράκτη της ιστορίας, αποδεικνύει ότι ο γενιτσαρισμός ζει και βασιλεύει. Οι σύγχρονοι γενίτσαροι, μισούν την Πατρίδα...περισσότερα »

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (αφιερωμένο στον υπουργό… Παιδείας της Ελλάδας κ Φίλη). Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

*Μόνο αισθήματα οργής για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της ποντιακής γενοκτονίας προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας της Ελλάδας, ότι δεν… υπήρξε ποντιακή γενοκτονία. Το τραγούδι της γενοκτονίας από μια πασίγνωστη Τουρκάλα ερμηνεύτρια, την Şevval Sam, το τραγούδι του ποτισμένου με αίμα ελληνικού ποντιακού λαού, «Την πατριδαμ έχασα άκλαψα και πόνεσα»! ΒΙΝΤΕΟ&gt;&gt; Όταν αυτή η πανέμορφη Τουρκάλα είχε το θάρρος να τραγουδήσει την ποντιακή γενοκτονία και τον αιματηρό ξεριζωμό των Ποντίων με αυτόν τον θαρραλέο τρόπο, έδειξε τον σωστό δρόμο και για κάποιους ανιστόρητους εδώ στην ... περισσότερα »

ΤΩΡΑ... ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ... ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ...!

ΥΜΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ... ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝΩ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΩΝ ΟΡΩΝ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ" ΚΑΙ "ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ --------------------- *ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΩΡΑ... ΡΟΥΚΕΤΑ ΑΕΡΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ... περισσότερα »

Υβριστή του Γιάννη Μπανιά, αξιοθρήνητο κρατικοδίαιτο ανθρωπάριο... Δεν ξεχνάμε τον Ανδρέα Παπανδρέου και την 19η Μάη... «Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο»

*Η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου, στις 24 Φλεβάρη 1994, μετά από εισήγηση του τότε Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, εισηγήθηκε στην Βουλή των Ελλήνων και ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μάη ως «Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο», ημέρα που ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα. * http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.de/2015/11/19.html

ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ. ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ!!! ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΦΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΚΡΕΑΣ!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Ο κύριος Αποστολίδης μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη απάντησε στο Νίκο Φίλη που αμφισβήτησε τη γενοκτονία των Ποντίων, και κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να τον αποπέμψει. Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε: «Είναι αγράμματος και αστοιχείωτος που δεν δικαιούται να έχει επιστημονική άποψη. Τον έδιωξα από το Πάντειο, δεν τελείωσε καν το πρώτο έτος. Από το 1997 με 83% η κοινότητα των επιστημόνων διεθνολόγων είπε πως πρόκειται για Γενοκτονία όχι μόνο των Ποντίων, αλλά γενικότερα στη Μικρά Ασία, ενώ έγιναν και συστάσεις στην Τουρκία. Ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρει ποι... περισσότερα »

ΜΗΝΥΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ – ΒΙΝΤΕΟ

 *Η κακόβουλη άρνηση της Ποντιακής Γενοκτονίας είναι ποινικό αδίκημα και ο άθεος υπουργός του Σύριζα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την ρατσιστική του συμπεριφορά εις βάρος των Ελλήνων...* *Το νομικό τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή συντάσσει κείμενο μηνύσεως – με βάση τον περι... περισσότερα »

ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΦΙΛΗ - ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΤΟΥ ΠΑΟΚ: «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ»

Η δήλωση του Νίκου Φίλη για την γενοκτονία των Ποντίων έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, με τον Κλάους Αθανασιάδη να απαντά με μια φωτογραφία και μήνυμα: «Η ιστορία γράφεται με αγώνες, όχι θεωρίες» Σάλο έχει προκαλέσει η απίστευτη δήλωση του Νίκου Φίλη, σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων. Ο Στέφανος Αθανασιάδης απάντησε στον Υπουργό Παιδείας με καυστικό τρόπο μέσω Instagram. Αφού «ανέβασε» φωτογραφία με μήνυμα: «19η Μαΐου δεν ξεχνά, ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου», την συνόδευε με τα εξής λόγια: «Απλά να επισημάνω στον κύριο Φίλη ότι η ιστορία γράφεται... περισσότερα »

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ *Τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε μια ανιστόρητη εκστρατεία από τουρκικής πλευράς για να μας πείσουν ότι η πυρπόληση της Σμύρνης στις 11 Σεπτεμβρίου του 1922, δεν έγινε από τους Τούρκους, αλλά από τους… Έλληνες και περισσότερο από τους Αρμένιους! Το εκπληκτικό είναι ότι αυτή την άποψη υποστηρίζουν και κάποιοι διεθνείς ιστορικοί παράγοντες που προσπαθούν να πείσουν και κάποιους ανιστόρητους δικούς μας, ιστορικούς «φελλούς»! Παρ’ όλο αυτά υπάρχουν πολλές μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων όπως το περίφημο βιβλίο –μαρτυρία για...περισσότ... περισσότερα »