Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ME THN ΛΟΥΙΖΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ..!

Έχει πανέμορφα μικρά άνθη σε λευκό, μοβ ή πράσινο χρώμα και υπέροχο άρωμα που θυμίζει λεμόνι.
Ο λόγος για τη λουίζα, ένα βότανο με ποικίλες φαρμακευτικές ιδιότητες, το οποίο, αν και έχουμε ταυτίσει με την ελληνική γη, στην πραγματικότητα κατάγεται από την Αμερική, ενώ στην Ευρώπη το έφεραν οι Ισπανοί τον 17ο αιώνα. Η λουίζα είναι γνωστή κυρίως για τη συμβολή της στο αδυνάτισμα και τη βελτίωση της κυτταρίτιδας.
http://www.medicalland.gr/wp-content/uploads/2015/08/louiza.jpg
Πώς μας ωφελεί;
Θεωρείται βότανο εξαιρετικά αποτελεσματικό στο αδυνάτισμα, επειδή έχει την ιδιότητα να λιώνει το λίπος, ενώ παράλληλα καταπολεμά την κυτταρίτιδα.
Καταπραΰνει το στομάχι και το πεπτικό σύστημα, γι’ αυτό και ενδείκνυται σε περιπτώσεις δυσπεψίας, φουσκώματος, κολικού του στομάχου και εντερικών διαταραχών.
Έχει αντιπυρετική δράση, ενώ θεωρείται αποτελεσματικό σε περίπτωση διάρροιας ή αιμορραγίας.
Συγκαταλέγεται στα τονωτικά βότανα, αλλά ταυτόχρονα έχει την ιδιότητα να προσφέρει έναν ήρεμο ύπνο, διώχνοντας την ένταση και το στρες.
Συστήνεται σε περιπτώσεις κακοσμίας του στόματος.
Είναι γνωστό για τη διουρητική του δράση, γι’ αυτό και συνιστάται σε περιπτώσεις που ο οργανισμός έχει την τάση να δημιουργεί πέτρες στα νεφρά (νεφρολιθιάσεις).
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έγχυμα λουίζας για τον καθαρισμό του προσώπου μας.
Με τη μορφή ελαίου συμβάλλει στην επούλωση των πληγών.
Έχει παρατηρηθεί ότι ανακουφίζει από ημικρανίες, νευρικούς πόνους και πόνους στα αφτιά.
Χρησιμοποιείται για την αποτοξίνωση του οργανισμού.

Στην αγορά
Μπορούμε να προμηθευτούμε από κάποιο φυτώριο ή ακόμα και σουπερμάρκετ ένα γλαστράκι με λουίζα, έτσι ώστε να χρησιμοποιούμε φρέσκα τα φύλλα της. Εναλλακτικά, θα βρούμε το συγκεκριμένο βότανο και αποξηραμένο σε φαρμακεία και καταστήματα βιολογικών ειδών (για να φτιάξουμε ρόφημα λουίζας), αλλά και σε μορφή αιθέριου ελαίου και βάμματος.
Αδυνατιστικό ρόφημα
Σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό, προσθέτουμε 1 κουταλάκι αποξηραμένη λουίζα ή 3-4 φύλλα φρέσκια λουίζα και αφήνουμε το μείγμα για 4-5΄. Στη συνέχεια, σουρώνουμε και πίνουμε. Προσοχή, όμως! Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τού ότι όσο μεγαλύτερη ποσότητα καταναλώνουμε, τόσο γρηγορότερα θα αδυνατίσουμε. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι μέχρι 2 φλιτζάνια την ημέρα για περίοδο περίπου ενός μήνα. Κατόπιν, καλό είναι να διακόψουμε για ένα χρονικό διάστημα (περίπου 2 εβδομάδων) και να συνεχίσουμε. Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λουίζα σε μορφή βάμματος. Συστήνονται 30 σταγόνες (διαλυμένες σε ένα ποτήρι νερό), τρεις φορές την ημέρα.
Προσοχή!
Καλό είναι να αποφεύγουν τη λουίζα άνθρωποι με υπόταση, επειδή είναι διουρητική και ρίχνει την πίεση, καθώς και γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ...π.Ιωάννης Γλιόγκος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάληλα βότανα. Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων... Συμβουλή... Αλλάζουμε, για να γεράσουμε υγιείς * Δεν χρειάζεται να είμαστε γιατροί για να γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι πλέον στις μέρες μας ζούμε περισσ... περισσότερα »

Καθυστέρηση της γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Καθυστέρηση της γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο Κάθε μέρα, τα κύτταρα στο σώμα σας αναπαράγονται. Η ίδια διαδικασία που αναπτύσσεται ένα αυγό σε ένα ανθρώπινο ον που συμβαίνουν συνεχώς να ανανεώσει το δέρμα σας, τα μαλλιά, τα κύτταρα του αίματος, και μερικά εσωτερικά όργανα. Σε εξέλιξη κυτταρικής αντιγραφής Εάν νομίζετε ότι πίσω στην τάξη της βιολογίας, ένα κύτταρο αντιγράφει σε δύο φάσεις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου, ενδιάμεση φάση του, το κύτταρο συγκεντρώνει τα θρεπτικά συστατικά και αρχίζει να αναπαράγει το DNA στο εσωτερικό πυρήνα του. Στη συνέχεια, το κύτταρο διαιρείται...περισσότερα »

Γ Α Ν Ο Δ Ε Ρ Μ Α... DXN - bio ganoderma

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ * *Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν* *μεριμνήστε καί κάντε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας... * *ΤΗΛ:697.6892-975 ** Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/16-2-2012* γανοδερμα bio ganoderma ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ~ Ρυθμίζει την πίεση ~ Μειώνει την κακή χοληστερίνη ~ Μειώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα ~ Εξισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης ~ Βοηθά στην διαχείριση της απώλειας βάρους γανοδερμα. ~ Αναστρέφει τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας, του διαβήτη και της αρθρίτιδας. ~ Αποβάλλει τ... περισσότερα »

ακολουθήστε με... καί πιάστε δουλειά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
*Ξεπεράστε τώρα τήν κρίση... αντιδράστε στήν ανεργία καί ελάτε στό δικτυακό μάρκετινγκ νά κτίσουμε μαζί βήμα-βήμα μία πραγματικά επαγγελματική καριέρα μίας πρωτοποριακής επιτυχημένης πρότασης... Στήν αγορά υπάρχουν επιχειρήσεις καί επιχειρηματίες οί οποίοι θέλουν νά ξεπεράσουν τήν κρίση καί νά επιζήσουν... Γιά νά τό πετύχουν αυτό έχουν ανάγκη τό δικτυακό Μάρκετινγκ... Έχεις ίντερνετ ; είσαι στό δίκτυο λοιπόν, καί πρέπει νά τό εκμεταλλευθείς τώρα... Τηλεφωνήστε μου στό 697.6892-975 καί πάψτε νά γκρινιάζετε γιά τήν ανεργία.... * *ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ... περισσότερα »

ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΕΝΟΥΜΕ



ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Τα μυστικά όσων δεν αρρωσταίνουν* Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να μην υποφέρουν ποτέ από ασθένειες που στέλνουν εμάς τους υπόλοιπους κάτω από τα παπλώματα για μέρες. Oι γιατροί δεν έχουν ακόμα προσδιορίσει με σιγουριά τους τρόπους να παραμείνουμε υγιείς. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά στις συνήθειες όσων οι αρρώστιες δεν αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους και ας τις υιοθετήσουμε! ◊ *Προτιμούν τις φυσικές θεραπείες με βότανα* Μπορεί η δυτική ιατρική να καταφεύγει συνήθως στα φάρμακα ως μόνο τρόπο αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων υγείας, κανείς όμως δεν μπορεί να παραβλέψει το ρόλο ...περισσότερα »