Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ... ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διαμαρτυρία στο χώρο ανέγερσης τεμένους στην Αθήνα

elliniki-simaia-sto-temenos
Ο ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος πρωτοπρεσβύτερος - πνευματικός και 30-40 χριστιανοί ύψωσαν τον σταυρό και τις ελληνικές σημαίες στον Ελαιώνα , εκεί που θέλουν μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα!
Το Σάββατο 7 Ιουνίου οι Σύλλογοι «Αθηνά», «Πύρινη Ρομφαία Πανορμίτου», «Άγιος Μάξιμος», το κόμμα «Κοινωνία» και ο φλογερός ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος, εφημέριο του ιερού ναού Αγίας Παρασκευής (Μοναστηράκι), βρέθηκαν στον Ελαιώνα. Εκεί ανήρτησαν τον σταυρό της Ορθοδοξίας και δύο ελληνικές σημαίες στο ψηλότερο σημείο της μάντρας, στη βάση του πολεμικού ναυτικού.
Ο πατήρ Ιωάννης Γκλιόγκος έκανε αγιασμό και με τον πύρινο-πατριωτικό του λόγο παρακίνησε τους Έλληνες ορθοδόξους να αποτρέψουν τη δημιουργία τεμένους με ειρηνικά μέσα. «Το οφείλουν στους Έλληνες και τους αγίους που έχυσαν το αίμα τους για να απελευθερώσουν την Πατρίδα μας από τους μουσουλμάνους», τόνισε ο ιερέας.
Ελληνικές σημαίες και το σύνθημα «Ελλάς σημαίνει Ορθοδοξία» κυριάρχησαν το Σάββατο 7 Ιουνίου στον χώρο όπου προβλέπεται να ανεγερθεί μουσουλμανικό τέμενος.
Αμέσως μετά έγινε αγιασμός και όλοι μαζί έψαλλαν χριστιανικά άσματα και τον εθνικό ύμνο. Στη σύντομη ομιλία που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ο πατήρ Ιωάννης, υπογράμμισε: «Εδώ είναι Ελλάδα και εδώ κυριαρχεί η Ορθοδοξία. Ο τόπος αυτός ανήκει στους Έλληνες και όχι στους ισλαμιστές. Οι πολιτικοί της Βουλής έχουν υποταχθεί στις εντολές μιας μασονικής κάστας που θέλει να ισλαμοποιήσει τη χώρα μας. Θέλει να επιβάλει τους γάμους των μικρών κοριτσιών με 30χρονους και 40χρονους.
Έχουν αφήσει κι έχουν εισβάλει στην Ελλάδα 6 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, από τους οποίους σχεδόν οι μισοί είναι οπλισμένοι. Όλοι αυτοί περιμένουν το σύνθημα για να αιματοκυλήσουν την Πατρίδα μας. Μην πιστεύετε σε κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα της Βουλής και μην ψηφίζετε κανένα από αυτούς τους πολιτικούς.
Έχουν παραδοθεί όλοι τους. Στο χέρι σας είναι να εκλέξετε τον καλύτερο που θα τον αναζητήσετε έξω από τα υπάρχοντα κόμματα της Βουλής. Και ο καλύτερος είναι αυτός που αγαπά, φυλάττει Θερμοπύλες και πιστεύει στην Ορθοδοξία. Στους ήρωες και τους αγίους που έχυσαν το αίμα τους για να σώσουν την Ελλάδα από τους μουσουλμάνους, οφείλουμε να αντισταθούμε στη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα. Και όταν λέω αντίσταση, δεν εννοώ με όπλα αλλά αντίσταση με την πίστη μας στην Πατρίδα, την Ορθοδοξία και τις σωστές επιλογές μας».
Ο πατήρ Ιωάννης έκανε επίσης λόγο για νοθεία στις πρόσφατες εκλογές. Τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν η λαϊκή οργή και αγανάκτηση να εκφραστεί με ένα εκλογικό αποτέλεσμα που έδωσε 22% στη ΝΔ. Γι’ αυτό επισήμανε με έμφαση: «Πιστεύω ότι έγινε νοθεία στις εκλογές από το πολιτικό σύστημα».
Τέλος, ο ιερέας προανήγγειλε πορεία διαμαρτυρίας κατά της δημιουργίας τεμένους, την οποία θα διοργανώσει ο ιερός ναός της Αγίας Παρασκευής όπου είναι εφημέριος, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο ακριβής χρόνος και η πορεία που θα ακολουθήσει η διαμαρτυρία θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

ήταν μία ουσιαστική καί συμβολική ενέργεια
ένα σημειολογικό γεγονός επόμενων κινήσεων 
μέ συμβολικό αριθμό παρευρισκομένων 40 ατόμων
καί μυστηριακής μορφής επέμβασης επί τών δρώμενων
8/10/2014

"Γιατί δεν πρέπει να γίνει τέμενος στο Βοτανικό"

*Η υπόθεση με το τέμενος στο Βοτανικό έχει διχάσει την κοινή γνώμη. Δεν είναι εύκολο να πάρεις θέση, αλλά κάποια στιγμή όλοι θα πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει τελικά να γίνει.Ένας απόστρατος αξιωματικός ο κ.Βασίλης Πανταζής, πρώην αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας γράφει στο Onalert την δική του άποψη για το τέμενος στο Βοτανικό.Γράφει ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ*Σίγουρα είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα στο χώρο που ζει και εργάζεται νόμιμα.Είναι ορθή όμως η απόφαση της κυβέρνησης να κατασκευασθεί τέμενος σε...περισσότερα »

ΒΟΜΒΑ – Παράνομο το Τζαμί βάση του Αντιρατσιστικού νόμου! Τι θα κάνει Κυβέρνηση και δικαιοσύνη; ΒΙΝΤΕΟ

*Ένα τζαμί που θα γίνει ο τόπος θρησκευτικής λατρείας χιλιάδων παράτυπων μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες. **Γνωρίζουμε όμως πως το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων είναι το Κοράνι , όμως λίγοι γνωρίζουν πως το Κοράνι είναι γεμάτο με ρατσιστικές αντιλήψεις απέναντι σε άλλες θρησκευτικές ομάδες , φυσικά και των Χριστιανών διότι κατά το Κοράνι εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί θεωρούμαστε άπιστοι...* *Φυσικά δεν λείπουν από το κοράνι και οι ρατσιστικές αντιλήψεις απέναντι στο γυναικείο φύλλο.* *Φυσικά στην συνέχεια του άρθρου θα ακολουθήσουν και αποσπάσματα από το κοράνι αλλά και ...περισσότερα »

ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ. ΦΩΤΟ καί ΒΙΝΤΕΟ

*Η ΣΤΕΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ... KAI ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΘΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΣ , ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.* *ΣΤΙΣ 17/10/2016 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ π.ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΛΙΟΓΚΟ ... περισσότερα »

Απάντηση Αρχιεπισκοπής για το γκρέμισμα ναού δίπλα στο τζαμί: Δεν υφίσταται Ιερός Ναός επ’ ονόματι “Αγίας Τριάδος και Παναγίας Ελευθερώτριας”

*Σαν να νίπτει τα χείρας της η επίσημη Εκκλησία εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση – απάντηση για τα ρεπορτάζ που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας περί κατεδάφισης ναού δίπλα στο χώρο που θα αναγερθεί το τζαμί στο Βοτανικό.* *Συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ανακοινώνονται τα ακόλουθα: “Προς ενημέρωση του ποιμνίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σημειώνεται ότι δεν υφίσταται Ιερός Ναός επ’ ονόματι “Αγίας Τριάδος και Παναγίας Ελευθερώτριας”, ο οποίος υπάγεται στη δικαιοδοσία είτε της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ή νομικού προσώπου... περισσότερα »

Κατεδάφισαν Χριστιανικό Ναό..Κι όποιος κατάλαβε ...κατάλαβε ...

*George Adalis B* *Oι νταλαβερτζήδες του Τσίπρα και του Καμμένου κατεδάφισαν Χριστιανικό ναό στον Βοτανικό (Ιερά οδός 144), για να χτίσουν μουσουλμανικό Τζαμί! Ποτέ μου δεν πίστεψα ότι ο Τσίπρας είναι Αθεος! Αντίθετα πιστεύω ακράδαντα ότι είναι Μουσουλμάνος στο θρήσκευμα και μάλιστα Σουνίτης μεγαλωμένος με το Κοράνι και τον Ισλαμικό Φονταμενταλισμό. Κι επιχειρεί να σύρει την Ελλάδα σε ένα νέο πόλεμο στα Βαλκάνια μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, παρέα με τον χρηματοδότη της Αριστεράς, τον Καρά Πασά, Ερντογάν! Πόλεμο που θα ξεκινήσει από τα Σκόπια και θα σαρώσει ολάκερη τη Χερ... περισσότερα »


ΤΖΑΜΙ στην ΑΘΗΝΑ; ΔΕΣ τι έρχεται. Πάνω από 120 νεκροί μετά από τριπλή έκρηξη βόμβας σε τζαμί στη Νιγηρία... Πάνω από 120 νεκροί μετά από τριπλή έκρηξη βόμβας σε τζαμί στη Νιγηρία] *Τουλάχιστον 120 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σε τριπλή βομβιστική επίθεση την Παρασκευή σε τζαμί της Νιγηρίας, την ώρα της προσευχής. **Για πάνω από 270 τραυματίες κάνει λόγο διασώστης που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. **Συγκεκριμένα, τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί εξερράγησαν στον περίβολο του κεντρικού τεμένους της πόλης Κάνο....* * όπου έχει την έδρα του ένας από τους σημαντικότερους αξιωματούχους των μουσουλμάνων της Νιγηρίας, ο εμίρης του Κάνο, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η εβδομαδιαία προσε... περισσότερα »



έχοντας τήν συνείδησή μου καθαρή, γιά ότι συμβαίνει από σφάλματα τών άλλων... υπάρχει πάντα η πιθανότητα καί οί άλλοι όταν θά υποστούν τήν συνέπεια τού σφάλματος, νά υιοθετήσουν τήν δική μου καθαρή πορεία πού απέχει από τήν οδύνη τής δικής τους καταστροφής...

«Ελλάς υπό πολιορκία με προστασία των μουσουλμάνων απο πολιτικούς της Χώρας» Η εγκληματικότητα των μεταναστών τρομοκρατεί τη χώρα

*«Ελλάς υπό πολιορκία» Η εγκληματικότητα των παράνομων μεταναστών τρομοκρατεί τη χώρα* *Να πάνε στο διάολο και η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση που προστατεύει τους λάθροεισβολείς, και οι μνημονιακοί ΣΥΡΙΖΑϊκοί νόμοι περί ρατσισμού και η Εισαγγελέας κατά του Ρατσισμού, και τα Παρατηρητήρια "Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" που χρηματοδοτούνται από τον οβριό Σόρος και οι ΜΚΟ που επίσης χρηματοδοτούνται από το ίδιο οβραίικο ερπετό. * *ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.* *Καλλιόπη Σουφλή* *Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει ιδιαίτερα αισθητό ένα κύμα ιδιαίτερα σκληρής εγ...περισσότερα »

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ - ΚΟΡΑΝΙ - ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Αγαπητοί αναγνώστες όπως πολύ καλά γνωρίζουμε το ελληνικό κράτος έχει εγκρίνει την ανέγερση Τζαμιού στην περιοχή του Ελαιώνα . Ένα τζαμί που θα γίνει ο τόπος θρησκευτικής λατρείας χιλιάδων παράτυπων μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες. Γνωρίζουμε όμως πως το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων είναι το Κοράνι , όμως λίγοι γνωρίζουν πως το Κοράνι είναι γεμάτο με ρατσιστικές αντιλήψεις απέναντι σε άλλες θρησκευτικές ομάδες , φυσικά και των Χριστιανών διότι κατά το Κοράνι εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί θεωρούμαστε άπιστοι... περισσότερα »   Τζαμί στην Αθήνα, «Να φοβάστε τους Ουχαμπί» που είναι οι φανατικοί Σουνίτες τονίζει στο HF μέλος της Σιιτικής κοινότητας...  Το τζαμί άνοιξε την όρεξη στους μουσουλμάνους για αλληλομαχαιρώματα. «Να φοβάστε τους Ουχαμπί» που είναι οι φανατικοί Σουνίτες τονίζει στο Hellas force μέλος της Σιιτικήςκοινότητας . Το μεγάλο πρόβλημα λίγο πριν την έναρξη των διαδικασιών για το περιβόητο τζαμί της Αθήνας ,άρχισε να φαίνεται εντονότατα με τις διαμάχες των Σιιτών και Σουνιτών Μουσουλμάνων. Διαμάχες που ξεκίνησαν από τις κοινότητές τους στην Ελλάδα αναφορικά με το ποιος τελικά θα διοικεί το τζαμί που αναμένεται να χτιστείΠως θα ορίζουν τον χρόνο προσευχής τους και πως θα μοιράζονται το τζαμί στη διάρκεια της μέρα... περισσότερα »

Η σωστή οπτική σε σχέση με την ισλαμοποίηση της Ελλάδας, περνάει από την ματιά ενός μοναδικού Πατριώτη που βρίσκεται στους κόλπους της εκκλησίας και καταγγέλλει. Δείτε το παρακάτω  βίντεο. : 


***************

Η σωστή οπτική σε σχέση με την ισλαμοποίηση της Ελλάδας, περνάει από την ματιά ενός μοναδικού Πατριώτη που βρίσκεται στους κόλπους της εκκλησίας και καταγγέλλει.
Δείτε το παραπάνω  βίντεο. :
  https://www.youtube.com/watch?v=pIngECY0x54


Ο ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος σε μια συγκλονιστική συνέντευξη 
μιλάει για το σχέδιο των παγκοσμιοποητών…
YOUTUBE.COM


Ο ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος σε μια συγκλονιστική συνέντευξη 
μιλάει για το σχέδιο των παγκοσμιοποητών…
YOUTUBE.COM


ΙΕΡΕΑΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: "ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ...ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ!

*Ο πατήρ Ιωάννης Γκλιόγκος τον οποίο βλέπετε εδώ σε παλαιότερη δοξολογία στο Βοτανικό, όπου -τότε- στήθηκε σταυρός και όλοι ομού διαδήλωναν ότι δεν επρόκειτο να παραδώσουν τον χώρο για τέμενος στους ισλαμιστές, σήμερα εξηγεί πώς και γιατί παραδόθηκε ο Βοτανικός, καταλογίζοντας ευθύνες σε όσους μπήκαν στον χώρο. Άτομα τα οποία όπως λέει είχαν και υποκρυπτόμενες πολιτικές φιλοδοξίες, αρνούμενοι να υπογράψουν/εμεργοποιήσουν το άρθρο 120 του Συντάγματος. * *Διαβάστε τι ακριβώς επισημαίνει ο ιερέας:* *"Αρνήθηκαν όλοι οί δήθεν επαναστάτες στό Βοτανικό, νά ενεργοποιήσουν...* Διαβάστε περισ... περισσότερα » AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ



Αρνήθηκαν όλοι οί δήθεν επαναστάτες στό Βοτανικό, νά ενεργοποιήσουν τό Άρθρο 120, καί από τούς λίγους πού υπέγραψαν τό έγγραφο πού τούς έδωσα κατά τής Ισλαμοποίησης, ποτέ δέν παρέδωσαν τό έγγραφο αυτό τής αντίστασής τους στήν Αστυνομία, (άρα είς τή αντιστέκονται;) ήρθαν σέ αντίθεση μαζί μου καί άς μέ κάλεσαν οί ίδιοι γιά όλα αυτά, (άρα γιατί μέ κάλεσαν;) διότι πίστευαν στά παραμύθια πού τούς έλεγαν οί πολιτικοί πού κρύβονταν πίσω από τήν δράση τους καί τόν μόνο σκοπό πού είχαν ήταν νά κερδίσουν χρόνο, καί εντυπώσεις γιά τά δήθεν πατριωτικά τους φρονήματα, στά οποία ο λαός μπορούσε νά εναποθέσει τίς ελπίδες του, ώστε νά συνεχιστεί η προδοσία τών 300 πρακτόρων τής Βουλή... πέραν τούτου μέ τήν παρουσία τους καί τήν δράση του απέκλεισε όλους εμάς τούς 5000 πραγματικούς Αγωνιστές (μήπως τελικά αυτός ήταν ο σκοπός) πού έχουμε ενεργοποιήσει τό Άρθρο 120 νά είμαστε εκεί καί νά υπερασπιστούμε τό Βοτανικό από τούς εισβολείς... Αυτοί οί ίδιοι παρέδωσαν τό Βοτανικό... λυπάμαι όχι πού μέ απέρριψαν, αλλά διότι χάθηκε μία μάχη, καί θά χάσει καί άλλες ο Ελληνικός λαός, όσο θά επιτρέπει τούς προδότες νά εμφανίζω ντε ώς πατριώτες....



έχοντας τήν συνείδησή μου καθαρή, γιά ότι συμβαίνει από σφάλματα τών άλλων... υπάρχει πάντα η πιθανότητα καί οί άλλοι όταν θά υποστούν τήν συνέπεια τού σφάλματος, νά υιοθετήσουν τήν δική μου καθαρή πορεία πού απέχει από τήν οδύνη τής δικής τους καταστροφής

ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ...
πέρα από τήν άποψη, ή τήν σκοπιμότητα πού δικαιούται νά έχει ο καθένας επί τού Θέματος... όταν καλούν κάποιον νά Βοηθήσει... πρέπει νά αναγνωρίσουν ότι... .πραγματικά χρειάζονταν τό κάτι παραπάνω αυτού τού ανθρώπου, καί τό αδιέξοδο στό οποίο βρέθηκαν πρίν τόν καλέσουν... πού πάει νά πεί ότι γιά νά είχαμε καλή συνέχεια θά έπρεπε οί υπεύθυνοι νά κατανοήσουν τόν λόγο τής εμπλοκής μου εκεί καί θά έπρεπε νά τόν ακολουθήσουν άν ήθελαν νά ασχοληθώ μαζί τους, από τό νά ασκούν κριτική πού απλά δέν μέ αφορά καί νά θέλουν νά επιβάλουν τήν δική τους ανεπαρκή μέχρι τώρα πορεία, αποκρύπτοντας τίς δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες...  Πρωτίστως δέν εξυπηρετώ καμιά πολιτική σκοπιμότητα καί πολιτικά πρόσωπα καί η παρουσία μου στό Βοτανικό είχε διπλή σημασία...
1) ότι η Εκκλησία είναι κοντά στόν λαό όταν αυτός έχει πίστη καί ευσέβεια, οί ασεβείς δέν έχουν τό δικαίωμα νά τήν επικαλούνται καί νά τήν χρησιμοποιούν γιά δικές τους σκοπιμότητες καί μάλιστα πολιτικές, τήν ώρα πού οί πολιτικοί τής χώρας έχουν προδόσει τήν Εκκλησία καί τήν έχουν φιμώσει ...
2) ότι είμαστε κατά τής Ισλαμοποίησης τής χώρας μας καί κατά τού λαθρομεταναστευτικού νομοσχεδίου, τό οποίο τό θεωρούμε αντισυνταγματικό, καί τό καταγγέλλουμε μέ τήν ενεργοποίοιση τού Άρθρου 120 τού Συντάγματος... άν κάποιοι θέλουν τό Ισλάμ στήν χώρα μας, εγώ δέν μπορώ νά τούς εξυπηρετήσω... πέραν όλων αυτών πρίν μέ καλέσουν οί δική μου πορεία καί οί απόψεις μου ήταν γνωστές καί ξεκάθαρες... όποιος δέν μπορεί λόγο τής οποιασδήποτε διαπλοκής του μέ πολιτικά - μνημονιακά πρόσωπα νά στραφεί κατά τών πολιτικών πού πρόδωσαν τήν Πατρίδα μέ ξεκάθαρο τρόπο, δέν μπορεί νά συνεργαστεί μαζί μου...

ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΗΔΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ;-ΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 750,000 ΕΥΡΩ

*Greek Spirit* *Τελευταία είμαστε μάρτυρες της εμφάνισης νέων κομμάτων, μικρών κομμάτων, άλλα ρωσόφιλα, άλλα δήθεν ανεξάρτητα, όλα κόμματα που δεν έχουν καμία ελπίδα για είσοδο στην Βουλή και δεν φαίνονται ικανά να απειλήσουν την πρωτοκαθεδρία των συστημικών κομμάτων.* *Τότε γιατί οι ΄΄προεδροι'' και ιδρυτές των κομμάτων αυτών καταναλώνουν χρόνο και ενέργεια; Μα γιατί είναι μια επικερδέστατη ενασχόληση.* *Ακόμα και εάν δεν καταφέρουν να μπούνε στην Βουλή οι ιδρυτές τους θα απολαμβάνουν ποσά επιχορήγησης από το κράτος τόσο για την προεκλογική διαδικασία, όσο και μετεκλογικά που ... περισσότερα »

*************************************************************************


Ξεκίνησε η πορεία Ξεκίνησε η μεγαλειώδης πορεία στο Παρίσι με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων και δεκάδων αρχηγών κρατών. Ο πρόεδρος της Γαλλία Φρανσουά Ολάντ και οι ηγέτες 50 περίπου κρατών, μεταξύ των οποίων ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συμμετέχουν στην πορεία εναντίον της τρομοκρατίας στο Παρίσι, όπως μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς περπατά σε απόσταση λίγων μέτρων από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου. Παγκόσμια πρωτεύουσα κατά της τρομοκρατίας γίνεται σήμερα το Παρίσι Τ... περισσότερα »


Νέα μήνυση Ντάλιου, κατά των... πραξικοπηματιών της ... Στέγης Αστέγων...

*Κ. ΝΤΑΛΙΟΣ: "**Οι διάφοροι καιροσκόποι που εκμεταλλεύονται καταστάσεις και την αδυναμία των κομμάτων για ψήφους, δημιουργώντας μέσα σ αυτά τα δικά τους μαγαζάκια φέρνοντας δικά τους μέλη, ώστε να ψηφίζονται και να καταλαμβάνουν ισχυρές θέσεις σ αυτά, δεν έχουν καμία θέση στο ΛΕΥΚΟ".* *Τελικά, δεν το γλυτώνω το εγκεφαλικό... * *Κυρία μου, θα τρελλαθώ τελείως...* *Τα μέχρι πριν αγαπημένα φιλαράκια, αλληλοσκοτώνονται, ανταλλάσσοντας μηνύσεις με βαρύτατες κατηγορίες... εξώδικα... κι όλα αυτά, πάνω σ' ένα στημένο παιχνίδι στο Βοτανικό, στην άστεγη πλέον "ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"......περισσότερα »