Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Παναγιώτης Τσαγκάρης, Τίποτε από όσα είναι δίκαια δεν έγιναν πράξη! Η ειλικρινής συγγνώμη απαιτεί την άμεση απόσυρση των νέων Θρησκευτικών.

[image: *Παναγιώτη Τσαγκάρη,*Γενικού Γραμματέα της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων (ΠΕΘ) Ο πρώην Υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φίλης μιλώντας στον Antenna είπε : «Όλοι μας θα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από το λαό. Ακόμη και ο πρωθυπουργός πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη που όλοι κάναμε». Έχει δίκιο ο κ. Φίλης αλλά για να είναι πειστικότερος σε αυτό που λέε... περισσότερα »ΑΚΤΙΝΕΣ
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΑΘΕΪΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΤΩΝ ΑΘΡΗΣΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ολοκληρόνοντας η μασονία τό έργο τής θρησκείας τού Αντίχριστου μέ όπλο μία παιδεία αριστερών αντιλήψεων, πού οί Ορθόδοξοι γονείς δέν θά πρέπει νά επιτρέψουν νά εφαρμοστεί στά παιδιά τους...    

Οφείλετε κύριε Υπουργέ να υπακούσετε το Σύνταγμα και η Εκκλησία να έχει τον τελικό λόγο στο μάθημα των Θρησκευτικών

Tο Σύνταγμα και η Εκκλησία να έχει τον τελικό λόγο στο μάθημα των Θρησκευτικών* Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος υπενθυμίζει στον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου την υποχρέωση του να είναι εναρμονισμένο τα μάθημα των Θρησκευτικών με το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους. Ήδη, ο Χριστιανοδημοκράτης Βουλευτής έχει καταθέσει σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό, μετά τις διαπιστώσεις που έκανε, σύμφωνα με τις οποίε... περισσότερα »

«Δηλώσεις Ἀπαλλαγῆς» γιὰ τὴν Θεµατικὴ Ἑβδοµάδα

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ Ἡ Ἐκκλησία µας ἐπὶ τῆς Θεµατικῆς Ἑβδοµάδος µὲ τίτλο «Σῶµα καὶ Ταυτότητα» Ἡ Ἱερὰ Σύνοδός µας τῆς Ἐκκλησίας τῶν Γνησίων Ὀρθοδόξων Χριστιανῶν τῆς Ἑλλάδος, κατὰ τὴν Τακτικὴ Συνεδρίαση Αὐτῆς, 8/21-2-2017, ὑπὸ τὴν προεδρίαν τοῦ Μακαριωτάτου Ἀρχιεπισκόπου µας κ.Καλλινίκου, ἐνηµερώθηκε γιὰ τὸ ἀπὸ 23-12-2016 Ἔγγραφο τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας, µὲ τὸ ὁποῖο δίδονται Ὁδηγίες, γιὰ τὴν πραγµατοποίηση στὰ Γυµνάσια τῆς Πατρίδος µας, ἐντὸς τοῦ 2017, µιᾶς Θεµατικῆς Ἑβδοµάδος, µὲ τίτλο «Σῶµα καὶ Ταυτότητα». Ὁ τρίτος βασικὸς ἄξονας τῆς Θεµατικῆς Ἑβδοµάδος, µὲ θέµα «Ἔµφυλες Ταυτότητες», ἔχει ἤδη ἐ... περισσότερα »

Πολύ κοράνι και Ισλάμ στους φακέλους που στάλθηκαν στα Πανεπιστήμια

Τέσσερα φυλλάδια με εδάφια του κορανίου και ισλαμικό περιεχόμενο πέρα από την «βιομηχανική ερεθιστική σκόνη» που χρησιμοποιείται στην παραγωγή και βελτίωση συγκολλητικών ουσιών και μελανιών εκτύπωσης περιείχαν οι φάκελοι που απεστάλησαν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα....* * Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ενδεχομένως δεν υπήρχε καν σκόνη αφού ορισμένοι τους άνοιξαν χωρίς να υπάρξουν συμπτώματα ερεθισμών και τους πέταξαν. Αυτό που ήταν απόλυτα κοινό σε όλο... περισσότερα »

Διαβάζεις Όμηρο στο κέντρο της Φρανκφούρτης και εμείς βγάζουμε την ιστορία μας από τα βιβλία

*Ένας στίχος του μεγαλύτερου ποιητή όλων των αιώνων, γραμμένος μάλιστα στα Ελληνικά, βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Φρανκφούρτης.* *Κάνοντας λοιπόν μια βόλτα στη σιδερένια πεζογέφυρα της Φρανκφούρτης (Eiserner Steg) που διασχίζει τον ποταμό Μάιν, δεν μπορείς να μη σταθείς στην επιβλητική πινακίδα που αναγράφει τους στίχους:* *«ΠΛΕΩΝ ΕΠΙ ΟΙΝΟΠΑ ΠΟΝΤΟΝ ΕΠ ΑΛΛΟΘΡΟΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»…* *Διαβάζεις Όμηρο στο κεντρικότερο σημείο της Φρανκφούρτης, στον οικονομικό πυρήνα της Γερμανίας, καθώς είναι η έδρα του Γερμανικού Χρηματιστηρίου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πολλών τραπεζών... περισσότερα »

Συνεχίζεται ο αφελληνισμός της Παιδείας: Oριστικά εκτός διδακτέας ύλης της Γ' Λυκείου η ποντιακή Γενοκτονία!

*ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΩΡΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ. **Mετά την εξαίρεση από την διδακτέα ύλη του "Επιτάφιου του Περικλή" την μείωση από δέκα σε τέσσερις μόλις ώρες των Αρχαίων Ελληνικών και σε μόλις μια ώρα εβδομαδιαίος διδασκαλία της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας οριστικός είναι πλέον και ο αποκλεισμός του κεφαλαίου για τη Γενοκτονία των Ποντίων από την εξεταστέα ύλη της Γ΄ Λυκείου. Πλέον συγκεντρώνοντας όλα τα δεδομένα μπορούμε να μιλήσουμε για έναν άμεσο και ξαφνικό αφελληνισμό της Παιδείας στη χώρα μας...* * και τα Ελληνόπουλα θα αντιμετωπίσουν... περισσότερα »

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία” Διαβάζω τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ αλλά και στα social media, την είδηση πως στο βιβλίο Ιστορίας Γενικής Παιδείας της Γ΄ Λυκείου, αναφέρεται το γειτονικό κρατίδιο της FYROM ως “Μακεδονία”. Όπως επίσης, η αθλιότητα αυτή έρχεται από την προηγούμενη σχολική χρονιά!! Διαβάζω επίσης, πως, το ζήτημα θα τεθεί προς συζήτηση την προσεχή Τρίτη στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ, προκειμένου να διαβιβασθεί αίτημα αλλαγής στο υπουργείο Παιδείας. Και πως το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση μελών της ΟΛΜΕ που ζητούν από το υπουργ...περισσότερα »

Οι μαθητές στο Ελλαδιστάν να είναι αγράμματοι... στην Γαλλία διδάσκονται την φιλοσοφία

Ένα από τα κύρια μαθήματα στα οποία διαγωνίζονται οι 17χρονοι μαθητές για το δίπλωμα Μπακαλορεά είναι η Φιλοσοφία. Όμως, ποιος είναι ο ρόλος της στον σύγχρονο κόσμο;* *[image:Στιγμιότυπο από τις εξετάσεις του διεθνούς διπλώματος Μπακαλορεά.* *ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ στη χώρα μας, η Φιλοσοφία θεωρείται σήμερα κάτι περιττό. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τη Γαλλία. Εκεί η Φιλοσοφία είναι ένα από τα κύρια μαθήματα του Λυκείου και η βαθμολογία που θα συγκεντρώσουν οι μαθητές προσμετράται στην απόκτηση του απολυτηρίου που ονομάζεται Μπακαλορεά (Baccalauréa... περισσότερα »

ΕΦΕΡΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ!

*Είχατε υπόψιν σας οτι το μέλλον της Παιδείας στην Ελλάδα θα το ρυθμίζει κάποιος Λαπ τσι τσούι από το Χόνγκ Κόνγκ;* *Είχατε υπόψιν σας ότι την ελληνική παιδεία θα κουμαντάρουν οι Εβραίοι;* *κλικ στην εικόνα* *Τη σύσταση διεθνούς επιτροπής σοφών για τη διάσωση και αναβάθµιση των ελληνικών πανεπιστηµίων ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός. * *Επειτα από την οµάδα διεθνούς φήµης επιστηµόνων που προ ηµερών συγκροτήθηκε για την προώθηση της ερευνας υπό την προεδρία του παγκοσµίως διακεκριµένου* * έλληνα αστροφυσικού Σταµάτη Κριµιζή, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε από τους Δελφούς τη συγκρότ... περισσότερα »


Ποια η διαφορά της Ελληνικής Παιδείας σε σχέση με τη Νεωτερική Παιδεία (αυτή που κυριαρχεί σήμερα και επέβαλαν οί Σοσιαλήσταρχοι)

Η διαφορά είναι ότι η ελληνική παιδεία απαιτεί από τον άνθρωπο να αλλάξει εσωτερικά. *Να ανέλθει τις τρεις βαθμίδες της ανθρωπολογικής κλίμακας: κολεκτιβιστικός άνθρωπος, άτομο, πρόσωπο. Ή κατά τη διατύπωση των νηπτικών πατέρων: δούλος, μισθωτός, φίλος (όπου ο πρώτος κάνει το καλό από φόβο, ο δεύτερος μόνο επ' αμοιβή και ο τρίτος από αγάπη).* Στη «φυσική»-αφύσικη κατάστασή του ο άνθρωπος είναι δούλος. Χωρίς την κατάλληλη αγωγή δεν μπορεί να γίνει άτομο και πρόσωπο. *Η νεωτερική παιδεία αντιθέτως θεωρεί ότι ο άνθρωπος είναι εκ φύσεως καλός και ολοκληρωμένος. Χρειάζεται μόνο να εκπα... περισσότερα »

Δωρεάν 129 παλιά σχολικά βιβλία (pdf)

129 Νεοελληνικά Αναγνώσματα, 3.390 έργα 480 συγγραφέων, τα οποία συγκροτούν το διασωσμένο και προσωπικό, πλήρες κατά το δυνατόν, Αρχείο της Δρ. Χρυσάνθης Κουμπάρου-Χανιώτη. *Πρόκειται για τα σχολικά εγχειρίδια που διδάσκονταν στην Ελλάδα για το μάθημα των "Νέων Ελληνικών" (Λογοτεχνίας) από το 1884 έως το 1977 στους κύκλους εκπαίδευσης που αντιστοιχούν στη σημερινή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.* *Α' ΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (11 βιβλία)* *Β' ΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (13 βιβλία)* *Γ' ΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (14 βιβλία)* *Α' ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ (23 βιβλία)* *Β' ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ (19 βιβλία)* *Γ' ΤΑΞΗ ΓΥ... περισσότερα »

ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. VIDEO

σχολειο ταξη
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας.
Είδαμε το βίντεο και πραγματικά αηδιάσαμε.
Δείτε αδιάφοροι Νεοέλληνες τι μαθαίνουν τα παιδία μας στα σχολεία.
Δείτε γιατί αν γνωρίζατε, αν σας ενδιέφερε έστω και λίγο θα νοιαζόσασταν.
Δείτε τι σπόρο θα αφήσετε σε αυτή τη κοινωνία και όταν θα είστε γέροι, θα εισπράξετε ότι σπείρατε εσείς και τούτη η χώρα.
Ποιο είναι το μέλλον αυτού του τόπου όταν οι προδότες σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους και ένας λαός αδιαφορεί.., όταν κι'εσύ εσύ αδιαφορείς..;
ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΌΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ... 
Έτσι γιά νά δοξάζεται μόνο η σεξουαλική τους ανωμαλία..  
Δείτε το βίντεο με την προβολή της άθλιας εκπαίδευσης των μαθητών μας. Την κατάρρευσης της Ελλάδας μας.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε