Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

OTAN ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.

Βουλή: Εγκρίθηκε το κωλονομοσχέδιο ξεπουλήματος για τη δόση των 2,8 δισ.... : Βουλή: Εγκρίθηκε το πολυνομοσχέδιο για τη δόση των 2,8 δισ.] *Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ. **Στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν Ν.Δ., Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ συμμετείχαν 293 βουλευτές. **Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν...* * 152 βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ καταψήφισαν 141 βουλευτές από Ν.Δ., Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων, καθώς και οι Στάθης Παναγούλης και Λεωνίδας Γρηγοράκος.* *Από την ψηφοφορία... περισσότερα »[image

Κατάντια Πρώτα τούς δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης καί μετά παίζουν θέατρο. Διεφθαρμένοι αλληλοκαταγγέλονται για διαφθορά...

 *Κατά την χθεσινή συζήτηση στην Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την δικαιοσύνη και την διαφθορά ο ελληνικός λαός, μεταξύ άλλων, έλαβε επισήμως γνώση:* *1. Ότι από πλευράς εκτελεστικής εξουσίας έχουν ασκηθεί και συνεχίζουν να ασκούνται πιέσεις ή απειλές σε δικαστές και εισαγγελείς.* *2. Ότι υπάρχει προνομιακή ή δυσμενής μεταχείριση δικαστών και εισαγγελέων ανάλογα με το κόμμα ή την επιρροή προσώπου στα οποί... περισσότερα »

Πιστοί στην εξόντωση του λαού…Με 153 «ναι» εγκρίθηκε το νομοσχέδιο ''θανάτου''...Διεγράφησαν Παναγούλης και Νικολόπουλος από τις ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αντίστοιχα. Απώλειες για τον κυβερνητικό συνασπισμό προκάλεσε η έγκριση του πακέτου των προαπαιτούμενων. Το πολυνομοσχέδιο πέρασε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής το βράδυ της Πέμπτης με 153 «ναι» και 137 «όχι». *Την αρχή του νομοσχεδίου καταψήφισε σύσσωμη η Αντιπολίτευση (137 ψήφοι) όπως και όλα τα άρθρα του καταψήφισαν η ΝΔ, η ΧΑ και η Ένωση Κεντρώων. * Στην ονομαστική ψηφοφορία, που διεξήχθη με αίτημα του ΚΚΕ, η Δημοκρτική Συμπαράταξη υπερψήφισε τ... περισσότερα »

"ΝΑΙ" από μόλις 229 βουλευτές για το 3ο Μνημόνιο και 64 "ΟΧΙ"- 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν "ΟΧΙ"

Έληξε η ψηφοφορία στη Βουλή για την έγκριση της συμφωνίας με τους δανειστές, με σημαντικές απώλειες στο κυβερνητικό στρατόπεδο αφού 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαφοροποιήθηκαν από την επιλογή της ηγεσίας τους και αρνήθηκαν θετική ψήφο στο νέο Μνημόνιο.Δεν παραιτούνται φυσικά για να μη χάσουν την καρέκλα ΤΆ ΠΡΟΝΌΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ...  Ο λαός άς πεινάει... Ψήφισαν συνολικά  299 βουλευτές (μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απουσίασε και δεν έστειλε καν επιστολή). «Ναι» ψήφισαν 229 «Όχι» ψήφισαν 64 «Παρών» Συμπέρασμα... καί οί 300 είναι πράκτορες της Γερμανίας καί τών Η.Π.Α... καί υπάλληλοι υοθ ΔΝΤ... 

ΤΩΡΑ.ΟΚ πήρε απο τα κοτόπουλα (βλ.Βολευτές) η κατοχική κυβέρνηση με 155 «Ναι», Ψήφισαν 131 «Όχι» - «Παρών» ψήφισαν 2 βουλευτές 

*Ολοκληρώθηκε με ονομαστική ψηφοφορία μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η συζήτηση επί της πρότασης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Όπως προέκυψε από την ψηφοφορία, «Ναι» ψήφισαν 155 βουλευτές, «Όχι» 131 βουλευτές, ενώ «Παρών» ψήφισαν 2 βουλευτές....* *Πριν την ονομαστική ψηφοφορία τοποθετήθηκαν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν την πρόταση, ενώ υπερψήφισαν [νούμερο] ορισμένοι από τους ανεξάρτητους βουλευτές.«Παρών» ψήφισαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές: Γρηγόρης Ψαριανός, Αικατερίνη Μάρκου.Από την ψηφοφορία απεί... περισσότερα »

(μία από τά ίδια... η ιστορία επαναλαμβάνετε καί τό θέατρο ανανεώνετε)

ΠΗΡΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.
Ο Α. Σαμαράς δεν είπε κουβέντα για το Σάπιο και Διάτρητο Σύστημα Εξουσίας της χώρας μας που επιτρέπει και καλλιεργεί τις Σπατάλες, την Ανεπάρκεια και τη Διαφθορά! Μας είπε ότι θα κάνει ορισμένες Μεταρρυθμίσεις…με το…ίδιο Διεφθαρμένο Σύστημα και με τα ίδια Διεφθαρμένα Στελέχη και των δύο κομμάτων τα οποία είτε βρίσκονται στη Κυβέρνησή του, ή καραδοκούν πίσω από το ΠΑΣΟΚ και το Ε. Βενιζέλο ο οποίος δε δίνει απολύτως τίποτα χωρίς ακριβά ανταλλάγματα! Κανένας Έλληνας δε πίστεψε τις Δηλώσεις του Α. Σαμαρά εκτός από τα Κομματικά Στελέχη που είναι έτοιμα να οικειοποιηθούν το δημόσιο χρήμα όπως έκαναν για 37 χρόνια. Μπορεί να είναι ακόμα συμπαθητικός στο κοινό και λόγω της υγείας του, όμως οι Έλληνες δεν κοροϊδεύονται πλέον. Ο Α. Σαμαράς δεν τόλμησε να πει κουβέντα για το ποιός θα κάνει τις Μεταρρυθμίσεις όταν αυτοί που πρέπει να Μεταρρυθμιστούν είναι… τα ίδια τα μέλη της Κυβέρνησής του και οι υποστηρικτές του Ε. Βενιζέλου! Οι Εθνικοί Προμηθευτές του Δημοσίου έχουν συνεταίρους όλους σχεδόν τους πρωτοκλασάτους υπουργούς των δύο κομμάτων και οι οποίοι για να διατηρούν ισχυρή τη δύναμη τους χρηματοδοτούν αρκετά γενναιόδωρα από 10 τουλάχιστον βουλευτές ο κάθε ένας για να μπορούν να μπλοκάρουν οποιοδήποτε νομοσχέδιο θα απειλούσε τα συμφέροντά τους. Του έχουν μηνύσει ποιους τομείς μπορεί να Μεταρρυθμίσει και μέχρι ποιο σημείο!

Πιο απλά, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας δε διαθέτει τις Εξουσίες που θα έπρεπε να διαθέτει για να Κυβερνήσει τη χώρα Παραγωγικά. Η Εξουσία είναι κατακερματισμένη και ανήκει στα πρωτοκλασάτα στελέχη των δύο κομμάτων, σε ελάχιστους συνδικαλιστές και στους μετρημένους μεγαλοεργολάβους. Όλες αυτές δε οι φατρίες συνεργάζονται στενά με τις πολυεθνικές και τις Τράπεζες που μας δανείζουν και κερδίζουν δισ σε βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας. Οι κύριοι αυτοί δεν δίνουν ούτε μια δεκάρα για την Ελλάδα και τους Πολίτες τους. Θα διατηρήσουν αυτό το καθεστώς μέχρι την τελική πτώση της Οικονομίας μας και θα τα ρίξουν όλα στην Τρόικα…Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια! Όποια Μεταρρύθμιση κάνει ο Α. Σαμαράς, να είστε σίγουροι θα είναι με τη συγκατάθεση των Βαρώνων και λοιπών Προμηθευτών, και θα είναι επιφανειακή και περιορισμένης έκτασης. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η σημερινή Κυβέρνηση δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ γιατί θα τσακωθούν στο μοίρασμα της πίτας. Θα ξαναγίνουν εκλογές, πιθανόν ο Τσίπρας να γίνει Πρωθυπουργός και αμφιβάλλουμε αν θα τα καταφέρει να Κυβερνήσει την Ελλάδα Παραγωγικά όταν είναι κολλημένος στον Κρατισμό και στον συνγκυβερνούντα συνδικαλισμό…

Τα χρήματα είναι πάρα πολλά. Μιλάμε για ένα ολόκληρο ετήσιο προυπολογισμό των 50 περίπου δις μαύρων το χρόνο που διοχετεύεται στις τσέπες 1οο περίπου οικογενειών και άλλων τόσων πολυεθνικών καρτελ οι οποίοι δεν αφήνουν κανέναν να τους πειράξει τα δισεκατομμύρια που τσεπώνουν. Για αυτό ορισμένοι οικονομολόγοι έχουν προεξοφλήσει την επιστροφή μας στη δραχμή. Είναι η μόνη διέξοδος, δεν υπάρχει άλλη, γιατί ούτε ο πολυεθνικές, ούτε οι μεγάλες ξένες τράπεζες, ούτε οι δικοί μας βαρώνοι με τους πουλημένους πολιτικούς μας, δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν τα εκ του ασφαλούς τεράστια αφορολόγητα Κέρδη τους…Γνωρίζουν ότι και με την επιστροφή στη δραχμή πάλι θα είναι κερδισμένοι και θα συνεχίσουν τη λεηλασία του Ελληνικού Λαού!

ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ...

Το παρά φύσιν αμάγαλμα δοσιλόγων, νενέκων, εθνοπροδοτών και σοσιαληστών της πλάκας, σώγαμπρων της διαπλοκής και εντολοδόχων της αμερικανικής και γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, αφού εκβίαζε και τρομοκρατουσε τους μιζερους και...
σιτεμένους μικροαστούς της περιφέρειας που είναι βουτηγμενοι στην κατάθλιψη όλο τον κρίσιμο προεκλογικό μήνα, κατάφερε με μια καταγέλαστη διαδικασία που ακόμα έχουν το θράσος να την αποκαλούν " παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση", που είχε ξεκινήσει από την Παρασκευή, να πάρουν 179 ψήφους.

Σε σύνολο 300 βουλευτών, η κυβέρνηση των δοσιλόγων έλαβε 179 «ναι» και 121 «όχι» και έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης.

Υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Κατα οι υπόλοιπες αντιμνημονικές δυναμεις του τόπου που μακελεμένες από τις προσωπικές βλέψεις, εξαρτήσεις και μωροφιλοδοξίες των ταγών τους πορεύονται σε ερεβώδεις ατραπούς.

Εμείς έχουμε ήδη από την επομενη των εκλογων, σηκωσει τα μανίκια ψηλα.

Κάθε λαμογιο από την κυβέρνηση των δοσιλόγων που θα "συλλαμβανεται" δημοσιογραφικά να ληστευει τον τόπο και να αψηφά το λαο, θα αποκαλύπτεται, θα ξεφτυλίζεται, θα "απογυμνωνεται" και θα διαπομπεύεται.

Ειναι η χειρότερη τιμωρια τους. Βοηθήστε όμως και εσεις. Η καταγγελία σας για μας είναι βάλσαμο στα προβλήματα του τόπου. Και ξέρετε καλά ότι εδώ δεν κρύβουμε τίποτα.

Θα πληρώσουν ακριβά ότι συνεχίζουν οι Κάπτεν Κουκ του Μαξίμου να παίζουν με την νοημοσύνη μας.