Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

H Ορθόδοξη Ελλάδα, Σε καθεστώς σιωνιστικής αιχμαλωσίας

H απόφαση 3533/1986 του Τμήματος Γ΄ του ΣτΕ, σχετική με την ανάπτυξη της θρησκευτικής συνειδήσεως των μαθητών

*Περίληψη* Αντισυνταγματικότητα αρνήσεως διορισμού καθηγήτριας Μ.Ε. Διαφορετικότητα θρησκευτικής πίστης. Είναι αντισυνταγματική η άρνηση του Υπουργού Παιδείας να διορίσει ως φιλόλογο καθηγήτρια στην Μέση Εκπαίδευση, η οποία είναι οπαδός της γνωστής θρησκείας "Μάρτυρες του Ιεχωβά". *Κείμενο Απόφασης* Δια της υπό κρίσιν εφέσεως, ατελώς και άνευ καταβολής παραβόλου κατά νόμον ασκουμένης, ζητείται υπό του εκκαλούντος Υπουργού Παιδείας η εξαφάνισις ή άλλως η μεταρρύθμισις της 1700/1983 αποφάσεως του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, δια της οποίας ηκυρώθη η άρνησις διορισμού της εφεσιβλήτου ... περισσότερα »

Στο τέλος του άρθρου δείτε 2 ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που βγάλαμε. Με αφορμή την απόφαση του υπουργού ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (Αρβανιτόπουλε ότι και να κάνεις εσύ και το οβριοσκυλολόι που κυβερνάτε, το υπουργείο, θα είναι ΕΘΝΙΚΟ), της κατοχικής κυβέρνησης, Κ. Αρβανιτόπουλου, να καταργήσει τις Εθνικές και Χριστιανικές Εορτές (κλικ εδώ), ήρθαν κάποια σχόλια, τα οποία θεωρώ πως είναι πολύ σοβαρά, και πρέπει να τύχουν ιδιαίτερης προσοχής και ξεχωριστής ανάρτησης, προκειμένου να α... περισσότερα »

ΑΘΕΟΣ  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...!

*Ο Πάνος Καμμένος δεν παραιτείται από τη θέση του. Δεν αφήνει την καρέκλα του ούτε για τη Μακεδονία την οποία ο Τσίπρας παρέδωσε στους Σκοπιανούς, αλλά ούτε για την Ορθοδοξία την οποία ο άθεος Τσίπρας ετοιμάζεται να ξηλώσει από το Σύνταγμα. Το άρθρο 3 του Συντάγματος το οποίο ορίζει ότι η επικρατούσα θρησκεία της χώρας είναι η Ορθοδοξία καταργείται! Και ο Καμμένος τον αφήνει να ροκανίσει και την Ορθοδοξία μας. Ιδού τι λέει το άρθρο 3 του Συντάγματος:  1. Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις....* AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Οι αποχαυνωμένοι Έλληνες του καναπέ

Η Ελλάδα έχει στοχοποιηθεί και για το σκοπό αυτό έχει εξαγορασθεί το μεγαλύτερο μέρος της πολιτικής της ηγεσίας. Δεν πρόκειται ο Πρώσος να εγκαταλείψει το θήραμά του πριν αυτό ξεψυχήσει και θα πολεμήσει λυσσαλέα, αν προσπαθήσουν να του το πάρουν. . Στο άρθρο μας για την Πορτογαλία (πηγή), αναγνώστης έγραψε τα εξής: «*Η Πορτογαλία ήταν θύμα της κρίσης του Νότου αλλά όχι στόχος της. Η Ελλάδα στοχοποιήθηκε από τις ΗΠΑ το 2009 για την επίθεση στο ευρώ, ενώ κατόπιν προσεφέρθη σαν δώρο στη Γερμανία (κάτι σαν κατοικίδιο ζωάκι σε ένα σαδιστικό παιδί) για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην... περισσότερα »


Τό κατά τό ἰσχῦον Σύνταγμα ὀρθό ὄνομα καί περιεχόμενο τοῦ μαθήματος τῶν Θρησκευτικῶν!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΤΥΧ. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, Ἐπιτίμου Προέδρου τοῦ Ἀρείου Πάγου Δ.Ν. [ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ Νέα Θρησκευτικά - Ἡ ἑπόμενη ἠμέρα ΣΕΦ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018] 1-Τό ἰσχῦον Σύνταγμα ἀναφέρεται στήν παιδεία μέ εἰδικό ἄρθρο τό ὁποῖον εἶναι ἐνταγμένο στό δεύτερο κεφάλαιο αὐτοῦ ὑπό τόν τίτλο « Ἀτομικά καί κοινωνικά δικαιώματα » . Πρόκειται γιά τό ἄρθρο 16§2 αὐτοῦ τό ὁποῖον ἀναφέρεται στήν παιδεία γενικῶς ἀλλά καί εἰδικῶς σέ πολλά ἐπί μέρους θέματα αὐτῆς. Εἰδικότερα στήν §2 τοῦ ἄρθρου 16 τοῦ Συντάγματος ὁρίζονται τά ἑξῆς:«Ἡ παιδεία ἀποτελεῖ βασική ἀποστολή τοῦ κράτους καί ἔχει σκοπό τήν ἠθική, π... περισσότερα »

Τα πανεπιστήμια και ο αναρχοφιλελεύθερος σκοταδισμός

*Γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ* *Το πνεύμα των καιρών συμβαδίζει στα πανεπιστήμια, όπως και αλλού, με τη διεύρυνση μιας κοινωνικής ομάδας, ημιμορφωμένων, αναρχοφιλελεύθερων κομφορμιστών. Πρόκειται για άτομα απολύτως συμμορφωμένα με τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες και μαφιόζικες πρακτικές των χειραφετημένων από κάθε κοινωνικό έλεγχο αγορών. Πρόκειται για μια κρίσιμη μάζα από φοιτητές, φοιτητοπατέρες συνδικαλιστές, πολιτικούς, ακαδημαϊκούς συνυπεύθυνους, γονείς και κηδεμόνες διψασμένους για την κοινωνική διάκριση που συνοψίζεται σε έναν κάποιο τίτλο σπουδών.* *Όλοι 

ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (αφιερωμένο στον υπουργό… Παιδείας της Ελλάδας κ Φίλη). Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης *Μόνο αισθήματα οργής για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της ποντιακής γενοκτονίας προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας της Ελλάδας, ότι δεν… υπήρξε ποντιακή γενοκτονία. Το τραγούδι της γενοκτονίας από μια πασίγνωστη Τουρκάλα ερμηνεύτρια, την Şevval Sam, το τραγούδι του ποτισμένου με αίμα ελληνικού ποντιακού λαού, «Την πατριδαμ έχασα άκλαψα και πόνεσα»! ΒΙΝΤΕΟ&gt;&gt; Όταν αυτή η πανέμορφη Τουρκάλα είχε το θάρρος να τραγουδήσει την ποντιακή γεν... περισσότερα »


Η κατάσχεση της πατρίδας

*Το σχέδιο ήταν ξεκάθαρο και οι μεθοδεύσεις είχαν γίνει αντιληπτές από την πρώτη κιόλας μέρα του Μνημονίου. Οι περιουσίες των Ελλήνων κι η Ελλάδα ολόκληρη βρίσκονται στο στόχαστρο των δανειστών. Οι απανωτές δανειακές συμβάσεις και ο κυκεώνας των ασήμαντων λεπτομερειών και υποκεφαλαίων του δράματος απλώς αποτελούσαν προπετάσματα καπνού.* *Οι Γερμανοί, οι ουραγοί τους και η συμμορία των κερδοσκοπικών κεφαλαίων που συνήργησαν στη διάπραξη του εγκλήματος τα θέλουν όλα και τα λαμβάνουν. Οι Ελληνες έφτασαν στο σημείο να αποποιούνται περιουσίες για τις οποίες εργάστηκαν γενεές επί γενεών,... περισσότερα »

Δόγμα Ζόνενφελντ : Αυτό είναι το σχέδιο γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους

]*Βαρύτατα και αδιάλειπτα τα πλήγματα που δέχεται η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες και δη τα τελευταία χρόνια. Χτυπήματα, τα οποία προέρχονται από τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού, τον Εβραϊσμό-Σιωνισμό. * *Κυριότερος στόχος τους η εξόντωση οποιουδήποτε Ελληνικού στοιχείου στον πλανήτη Γη και η οριστική επικράτησή τους, σε κάθε επίπεδο. Για την εκπλήρωση των επαίσχυντων αυτών στόχων λειτουργούν με υποχθόνιες μεθοδεύσεις και ύπουλες τακτικές, κάτι που φαίνεται από τα ανθε... περισσότερα »

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
«Και οι κύνες αναιδείς τη ψυχή, ουκ ειδότες πλησμονήν και εισί πονηροί ουκ ειδότες πάντες εν ταις οδοίς αυτών εξηκολούθησαν, έκαστος κατά το εαυτού» (Ησαΐα νστ΄10). Ένα προδοτικό πολιτικό κατεστημένο, μια ξεπουλημένη οικονομική ελίτ που ποτέ δεν αισθάνθηκε ελληνικά, μια εγκληματικά αναίσθητη τραπεζιτική ολιγαρχία που είναι όργανο ξένων ανθελλήνων τοκογλύφων και μια οικουμενιστική νεοταξική θρησκευτική ηγεσία, έφεραν την μοναδική χώρα στον κόσμο με τόσους ήρωες στην ιστορία της, στην σημερινή άθλια κατάσταση και μνημονιακή σκλαβιά. Η Νέα Τάξη είχε οργανώσει καλά τα σχέδια της για την... περισσότερα »
Λίγα χρόνια πριν ξεσπάσει ο απελευθερωτικός αγώνας του 1821 έμποροι Εβραίοι της Ηπείρου, χρηματοδότησαν τον Τούρκο αγά του Βερατίου, τον επονομαζόμενο Κουρτ Πασά προκειμένου να συλλάβει και να εκτελέσει τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό! Γιατί το έπραξαν; Μα γιατί έχαναν χρήματα και μειωνόταν το εισόδημά τους από το γεγονός ότι ο Άγιος Κοσμάς με τον πύρινο λόγο του έπειθε τους σκλαβωμένους Έλληνες χριστιανούς να κρατούν την αργία της Κυριακής! «Καταραμένα τα λεφτά που βγάζει κάποιος την Κυριακή» συνήθιζε να λέγει ο Άγιος. Κι αυτό ακριβώς έκανε τους Εβραίους εμπόρους της εποχής, που χρησιμοποιούσαν ως μέσο πλουτσιμού τη σκλαβιά, να προβούν στη στυγνή δολοφονία του και να καυχώνται μέχρι σήμερα (βλ. αρχιραββίνο Θεσσαλονίκης) ότι κατάφεραν και απαλλάχτηκαν από την ενοχλητική γι’ αυτούς παρουσία του μεγάλου αυτού Ισαποστόλου της Ορθοδοξίας μας.

Εύλογα λοιπόν αναρωτιόμαστε ποιός είναι ο σύγχρονος Κουρτ -πασάς ο οποίος δωροδοκήθηκε προκειμένου να καταργήσει από τους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς την αργία της Κυριακής; Και τι είδους δώρα λέτε να έλαβε για να λησμονήσει την αδιαμφισβήτητη ρήση του μεγάλου αυτού αγίου της ρωμιοσύνης ότι τα «λεφτά της Κυριακής είναι καταραμένα»; Στον Κουρτ -πασά τότε δόθηκαν πολλοί παράδες γιατί την εξουσία την είχε εξασφαλισμένη στον ...διάδοχό του λέτε καλοί μου χριστιανοί να του πρόσφεραν ολίγη στήριξη στην εξουσία με όλα τα συνακόλουθα που την συνοδεύουν; 
Ακούω ορισμένους να φωνασκούν διαμαρτυρόμενοι και να μας κατηγορούν ως οπισθοδρομικούς και να μας εκλαμβάνουν ως απροσάρμοστους στο σήμερα, επειδή αρνιόμαστε να κατανοήσουμε ότι οι εποχές άλλαξαν. Λέτε να έχουν δίκαιο; Για να το εξετάσουμε λιγάκι. 
Τότε οι Έλληνες και γενικά οι Ρωμιοί ήταν, όπως γνωρίζουμε σκλαβωμένοι σε ένα σκληρό τυραννικό οθωμανικό καθεστώς. Εκείνο το καθεστώς είχε επιβάλλει δυσβάστακτους φόρους που αδυνατούσαν οι ραγιάδες Έλληνες να πληρώσουν και εξ ανάγκης οδηγούνταν στις φυλακές και στην αναγκαστική άνευ πληρωμής εργασία, δηλαδή στη δουλεία. Οι φυλακές μάλιστα ήταν ασφυκτικά γεμάτες και το καθεστώς εξέταζε τρόπους αποσυμφόρησής τους, αφού είχαμε φθάσει στο σημείο κάθε χωριό να έχει και μία φυλακή. Επιπλέον το οθωμανικό κυρίαρχο τότε καθεστώς για να καταστείλει τυχόν αντιδράσεις των σκλαβωμένων λαών είχε επιβάλλει τη λογοκρισία με σκληρούς νόμους. Όποιος λοιπόν προέβαινε σε κρίσεις λ.χ. κατά του σουλτάνου οδηγούνταν στην κρεμάλα. Όποιος υποστήριζε δημοσίως την πίστη του στον Χριστό και επιχειρούσε να καταστήσει κοινωνούς αυτής και τους φίλους του καταδικαζόταν σε βασανιστήρια και θάνατο η σε βίαιο εξισλαμισμό. Τα σχολεία και εν γένει τα γράμματα και η ελληνική γλώσσα ήταν σχεδόν ανύπαρκτα και απαγορευμένα... Ο Άγιος Κοσμάς τότε με τη βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας μας ίδρυσε πάνω από 3000 σχολεία, γεγονός ανεξήγητο, που εκλαμβάνεται ως θαύμα. «Εάν μιλάτε ελληνικά στο σπίτι σας εγώ θα πάρω πάνω μου όλες τις αμαρτίες σας» έλεγε επίσης στον σκλαβωμένο λαό για να τον ενισχύσει στο φρόνημά του. Γνώριζε ότι η πίστη, η γλώσσα και η παιδεία αποτελούν θεμέλιο λίθο για την εξέγερση του σκλαβωμένου γένους. 
Σήμερα λοιπόν το καθεστώς που θέλει να ονομάζεται τύποις δημοκρατικό εκ των πραγμάτων διαπιστώνεται πως ακολουθεί και εφαρμόζει επακριβώς την πολιτική των Οθωμανών επικαλούμενο χίλιες -δυό δικαιολογίες που αφορούν κυρίως τους δανειστές. Μα ποιοί τέλος πάντων είναι αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι δανειστές μας που ορίζουν τις τύχες μας και μας αντιμετωπίζουν με τα πειθήνια εντόπια όργανά τους, όπως μας φερόντουσαν τότε οι Οθωμανοί; 
Όλοι αφουγκράζομαι πως τους γνωρίζετε... Είναι οι διαχρονικοί έμποροι του χρυσού και μόνιμοι διώκτες και βλάσφημοι του Χριστού και του ευαγγελίου. Τώρα βέβαια άλλαξαν οι εποχές. Έτσι έχουν μάθει να κρύβονται πίσω από γενικολογίες του τύπου «διεθνείς αγορές», «διεθνές εμπόριο», «πολυεθνικές εταιρίες», «διεθνείς λέσχες εξουσίας», «τραπεζικό παγκόσμιο σύστημα», «χρηματιστήρια» κ.ο.κ.! Κι αυτό για να αποφύγουν τις συντονισμένες αντιδράσεις και εξεγέρσεις. Στο όνομα λοιπόν του σουλτάνου και της μεγάλης αυλής του που κρύβονται πίσω από τις ανωτέρω γενικολογίες, τα πειθήνια όργανά τους, ως άριστοι γενίτσαροι μαζεύουν τον πλούτο του πλανήτη. Επιβάλλουν δυσβάστακτους φόρους προς τους υποτελείς σ’ αυτούς λαούς και δη τον ελληνικό λαό! Μάλιστα απροκάλυπτα και χωρίς την παραμικρή αιδώ πλέον ισχυρίζονται οι σύγχρονοι σουλτάνοι και πασάδες με τις κατά καιρούς έμμεσες δηλώσεις των κραχτών τους, ότι η Ελλάδα αποτελεί το πειραματόζωο του πλανήτη. 
Και δεν αποτελέσαμε το πειραματόζωο καλοί μου χριστιανοί τα τελευταία μόνο χρόνια της οικονομικής κρίσης αλλά πολλές -πολλές δεκαετίες πριν... Πρώτα φρόντισε ο σουλτάνος να μας «μπουκώσει» με μεθοδευμένες ανέσεις που εξασφάλιζαν οι παχυλοί μισθοί. Στη συνέχεια και αφού μας κατέστησε αδιάφορους, χλιαρούς και πολέμιους ενίοτε της ορθόδοξης πίστης μας κατέστρεψαν την ελληνική γλώσσα, με απόφαση του ελληνικού Κοινοβουλίου που έλαβαν 4 μόνο παρόντες βουλευτές!!! Κατόπιν υποβάθμισε την ελληνική παιδεία διατάζοντας τους γενίτσαρους προεστώτες άρχοντες να πειραματίζονται σε ξενόφερτα συστήματα εκπαίδευσης, τα οποία οι ίδιοι προωθούσαν στο όνομα νέων φιλοσοφιών του μεθοδευμένου μεσαιωνικού διαφωτισμού. Έπειτα μας παγίδευσε με το να μας φορτώσει με χρήματα, πλαστικές κάρτες, καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια μέσα από ένα υποκινούμενο τραπεζικό ληστρικό σύστημα. Μετά μας αφαίρεσε με υπουργική απόφαση την αναγραφή του θρησκεύματός μας από τις ταυτότητες και μας επέβαλαν ετσιθελικά να ανεγείρουμε στη Θεσσαλονίκη μνημείο σαν κι αυτά που ανέγειραν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες... για να αποτρέπουν πιθανές εξεγέρσεις και αντιδράσεις. 
Αποφεύγει ωστόσο να δηλώσει φανερά ότι είναι οι νέοι κατακτητές της υπόδουλης Ελλάδας. Ξέρουν καλά τι κάνουν ο σουλτάνος και το επιτελείο των γενιτσάρων που τον πλαισιώνουν. Προτιμά να κυβερνούν λοιπόν αντ’ αυτού οι γενίτσαροι, που εκείνος κάθε φορά θα αναδεικνύει μέσα από τα δικά του σχολεία, όπως λ. χ. το Πανεπιστήμιο του Χάρβαντ που χρηματοδοτούν, τις λέσχες, τις διεθνείς επιτροπές και προπαντός τις ελεγχόμενες στοές. Άλλωστε οι γενίτσαροι δεν στοιχίζουν και τίποτε γιατί σκοπό έχουν όχι μόνο να εφαρμόζουν τις εντολές του αλλά και να συγκεντρώνουν τα πυρά των υπόδουλων λαών. Επιπλέον οι γενίτσαροι αυτοί για να φανούν καλοί προς το αφεντικό και την ολιγάριθμη συντροφιά του υπερβαίνουν σε σκληρότητα και τους ιδίους τους σύγχρονους σουλτάνους. Για παράδειγμα αναφέρουμε το εξής: Ξέροντας την διαχρονική τσιγκουνιά των αφεντικών τους αποφάσισαν να μην τους χρεώσουν κτίζοντας νέες φυλακές σε κάθε πόλη και χωριό, έτσι ώστε να τους απαλλάξουν από την καταβολή μισθών σε χωροφύλακες. 
Επιστράτευσαν λοιπόν την επιστήμη και την πρόοδο της σύγχρονης εποχής μας για να καθιερώσουν το λεγόμενο βραχιολάκι, μέσω του οποίου θα παρακολουθούν ακόμη και από τις απομακρυσμένες ΗΠΑ τη συμπεριφορά και τις κινήσεις των φυλακισμένων υπηκόων σαν τους Τεξανούς καουμπόυς που σημάδευαν τα κοπάδια τους... 
Οι γενίτσαροι ακόμη αυτοί φροντίζουν να κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια επικαλούμενοι λόγους οικονομίας μη τυχόν και ...εξεγερθούν οι ραγιάδες. Οι γενίτσαροι αυτοί λειτουργώντας σαν τον Κουρτ -πασά του Βερατίου δολοφονούν και την ελευθερία, επιβάλλοντας μία άνευ προηγουμένου λογοκρισία επικαλούμενοι δήθεν λόγους ρατσισμού. Αλλοιώνουν την ελληνική ιστορία, ανατρέπουν το ελληνικό σύνταγμα, ψηφίζουν νόμους κατά βούληση, όπως αυτόν περί του περιουσιολογίου, που μόνο η γκεστάπο επέβαλλε τον καιρό του ναζισμού! Δεν αποκλείεται να ψηφίσουν νόμους με τους οποίους θα φορολογούν όχι μόνο τα κοτέτσια μας αλλά και τον αέρα που αναπνέουμε... Βλασφημούν επίσης και υβρίζουν τον τριαδικό Θεό και τα ορθόδοξα πιστεύματά μας, αλλάζουν τα ήθη και τα έθιμα της φυλής μας, ανατρέπουν τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους μας. 
Καλοί μου Χριστιανοί, ο Άγιος Κοσμάς βοήθησε το λαό να σηκώσει το βλέμμα του προς τον Χριστό και να ικετεύσει την δωρεά της λευτεριάς του από τον οθωμανικό ζυγό. Είθε να βρεθεί και σήμερα ένας τέτοιος Άγιος Κοσμάς που θα μας βοηθήσει να στραφούμε και πάλι προς τον ουρανό για να ζητήσουμε από τον Χριστό να μας λευτερώσει από τον σιωνιστικό ζυγό μιας αράδας νεοσουλτάνων, που έχει επιβάλλει και κρύβεται πίσω απ ’αυτό το τυραννικό καθεστώς, που όλοι βιώνουμε ως δήθεν δημοκρατία ακόμη και στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ... Τότε θα δείτε πως αυτή η κατευθυνόμενη «δημοκρατία» τους να συντρίβεται και να διαλύεται σαν καρυδότσουφλο και στη θέση της να πνέει και πάλι η σημαία του σταυρού, η σημαία της λευτεριάς!
****************************************************************
Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα τά τελευταία  χρόνια είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Ένα τσούρμο τύποι, που δεν θα τους έδινες να κυβερνήσουν ούτε… περίπτερο, συνεταιρίστηκαν στο ψέμα και στις κούφιες υποσχέσεις, για να ανέβουν στην εξουσία και να γαντζωθούν στις καρέκλες τους. Να ασελγήσουν πάνω στο πτώμα της Ελλάδας και να αρμέξουν κι αυτοί ότι έχει απομείνει...

Οί μασονία αποφάσισε να επιβάλει τον Ισλαμισμό στην Ελλάδα, καί μέ κατοχικό διάταγμα με βάση το οποίο, καταλύεται το Σύνταγμα, καταργείται η Βουλή, και το σύνολο των θεσμών της χώρας περνά άμεσα και απροκάλυπτα, και απευθείας στην κατοχική διοίκηση της Ν.Τ.Π...