Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ή Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ;

Σηκώνω ψηλά τα χέρια... Όχι άλλους... "παπαφλέσσηδες"

*Κυριολεκτικά σηκώνω ψηλά τα χέρια... Καλοί οι φλογεροί λόγοι... επικοινωνιακά εξαίρετοι... ΑΛΛΑ...  Ο "Άγιος" που στήριξε τον Μαρινάκη... ο "άγιος" που στήριξε το κόμμα του Μπαλτάκου και του Καπερνάρου, τώρα και "φιλορώσος" και ... Παπαφλέσσας... ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ... "παπαφλέσσα", δεν κόβεις από την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τον ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟ..; Είναι εύκολος ο δρόμος τού ηθοποιού, αλλά η ομολογία πίστεως είναι άλλο πράγμα αγαπητέ μου... καί δέν είναι δυνατό νά είσαι ένα γρανάζι τής διαπλοκής καί νά κάνεις πόλεμο στούς διαπλεκόμενους... Σταμάτα νά μάς δουλεύεις...

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ:Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΟΥΣΟΥΡΙ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ
600 ζεύγη χρυσά ή αργυρά μανικετόκουμπα. . Απ'; αυτά τα 140 ζευγάρια έχουν διαμάντια και μερικά έχουν ζαφείρια. Πάνω από 100 πολύτιμα χρυσά και αργυρά στυλό και πέννες ανεκτίμητης αξίας. Πάρα πολλοί χρυσοί και αργυροί σταυροί ευλογίας με πολύτιμα πετράδια.Πολλές αρχαίες εικόνες.  30.000 ευρώ και 9 χρυσές λίρες σε φάκελο για τον π. Θωμά Συνοδινό. 
Ένας μεγάλος πολυτιμότατος πολυέλαιος Baccarat αξίας 50.000.ευρώ η ανώτερη φίρμα στον κόσμο.
Καναπέδες και πολυθρόνες του σαλονιού, των γραφείων και των δωματίων από τις δυό ακριβότερες φίρμες του κόσμου Versace και Armani.
Μεταξωτές κουρτίνες πολυτιμότατες από τις καλλίτερες φίρμες στον κόσμο σε όλο το ανάκτορο.
Εκατοντάδες λευκά πουκάμισα, τα περισσότερα μεταξωτά.
Εκατοντάδες μαύρα παντελόνια πανάκριβα.
Εκατοντάδες ζεύγη παπουτσιών όλα από τις δυο ακριβότερες φίρμες του κόσμου Sebago και Church'; s, απ'; αυτά που φορούν μόνο οι Άγγλοι πρίγκιπες, λόρδοι και άλλοι αριστοκράτες. Ο Χριστόδουλος φορούσε μόνο τέτοια παπούτσια, που το κάθε ζεύγος τιμάται πάνω από 1.000 χίλια ευρώ (Όταν ανατράπηκε ο δικτάτωρ των Φιλιππίνων Μάρκος, βρέθηκε ότι η γυναίκα του είχε 80 ζεύγη παπουτσιών, ακριβά βέβαια αλλά συνηθισμένα).
Τρεις δεκάδες σετ με καθημερινά δεσποτικά άμφια.
50 επίσημες και μεγαλοπρεπείς αρχιερατικές στολές αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ η κάθε μία. 12 στέμματα ( μίτρες ) από χρυσό και πολυτίμους λίθους αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ το καθένα.Κυρίως έχουν διαμάντια.
100 εγκόλπια χρυσά και γεμάτα πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ζαφείρια, αξίας 100.000 ευρώ το καθένα. 200 εγκόλπιοι σταυροί ίσης αξίας και παρόμοιας διακοσμήσεως ο καθένας.
25 ποιμαντορικές ράβδοι (πατερίτσες) χρυσές και αργυρές και ελεφάντινες (φιλντισένιες) γεμάτες πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ρουμπίνια, αξίας κατά μέσον όρο 100.000 ευρώ η κάθε μία.
40 απλές αργυρές ράβδοι (βακτηρίες, μπαστούνια) με ημιπολύτιμους λίθους, αξίας 20.000 ευρώ η κάθε μία. Δύο υπερπολύτιμα δισκοπότηρα χρυσά, σκαλιστά έργα τέχνης, με πολύτιμους λίθους, δώρα το ένα του Βαρθολομαίου και το άλλο του πάπα Ρώμης Βενεδίκτου.
Δεκάδες χρυσά και αργυρά κηροπήγια (δικηροτρίκηρα).
Δεκάδες χρυσά και αργυρά επιτραπέζια κηροπήγια με πολύτιμους λίθους.
Πολλές δεκάδες αργυροί δίσκοι σερβιρίσματος και κεράσματος.
Δεκάδες αργυρές φρουτιέρες.
Εκατοντάδες δωδεκάδων ποτήρια αργυρά και κρυστάλλινα υψηλής αξίας.
Εκατοντάδες πανάκριβα αργυρά κρυστάλλινα και πορσελάνινα σερβίτσια ανυπολόγιστης αξίας.
Εκατοντάδες δωδεκάδες πανάκριβα χρυσά και αργυρά κουταλομαχαιροπήρουνα φίρμας Christofie, που είναι η ακριβώτερη στον κόσμο.
Εκατοντάδες πορσελάνινες δωδεκάδες πιάτων.
Εκατοντάδες πορσελάνινες και αργυρές πιατέλες.Βαρύτιμες μεταξωτές κουρτίνες σε όλο το ανάκτορο.
Εκατοντάδες ζεύγη μεταξωτές πιτζάμες.
Δεκάδες μεταξωτές κλινοστρωμνές και μαξιλάρια. Τέσσερις ζωγραφικοί πίνακες αμύθητης αξίας που ανήκουν στο Μουσείο Μπενάκη και τους νοίκιαζε με μηνιαίο μίσθωμα που του καθενός η αξία είναι όσο τα μηνιαία μισθώματα τριών μεγάλων και πολυτελών ρετιρέ.
Έξι γκραβούρες με πανάκριβο μηνιαίο μίσθωμα από το ίδιο Μουσείο.
Πάρα πολλά και πανάκριβα έπιπλα από πολύτιμα ξύλα υφάσματα μέταλλα και γυαλιά, φτιαγμένα από τις 4 μεγαλύτερες και ακριβότερες φίρμες στον κόσμο.
Τα αρχιτεκτονικά σχέδια για δύο βίλες-ανάκτορα του Χριστοδούλου, για να ξεκουράζεται, που θα κτίζονταν σε τεράστια οικόπεδά του πανύψηλης αξίας, ένα στην Ερμιονίδα και ένα στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο σε πανέμορφες τοποθεσίες.
Ένα τεράστιο ποσό (πολλά εκατομμύρια ευρώ), για να κτιστεί ειδικό μουσείο με την επωνυμία «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος», για να φυλάγονται και να εκτίθενται εκεί σε κοινή θέα οι στολές, οι μίτρες, οι πατερίτσες, και όλα τα λειτουργικά και μη λειτουργικά κοσμήματα και σκεύη του Χριστόδουλου στους αιώνες των αιώνων, μαζί και με τα έξοδα συντηρήσεως τόσο του μουσείου όσο και των εκθεμάτων, και με τους μισθούς των υπαλλήλων του μουσείου ...;
Ξεσφράγισαν το σφραγισμένο ιδιαίτερο δωμάτιο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο Παλαιό Ψυχικό και βρήκαν πάρα πολλά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.
Τα κατέγραψε επιτροπή την οποία αποτελούσαν δικαστικές αρχές, ο διευθυντής της αστυνομίας, ο εκπρόσωπος της εφορίας, ένας συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και δύο διάκονοι του Χριστόδουλου.
Τα πράγματα που καταγράφηκαν βρίσκονταν τόσο στο ιδιαίτερο δωμάτιο του Χριστόδουλου όσο και στα βεστιάριά του(= ιματιοθήκες) και στο υπόλοιπο ανάκτορό του.
Μόνο τα μικροαντικείμενα τρεχούσης χρήσεως του δωματίου του ξεπερνούν σε αξία το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Αναφέρουμε μερικά χαρακτηριστικά από τα καταγραμμένα.


ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΣΟΥΠΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ??? ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ??? Ο ΑΓΙΟΣ ΤΑΧΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕ ΤΟ '' ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΆ'' ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ??? Ο ΕΧΩΝ 2 ΧΥΤΩΝΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ??? ΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ??? ΓΙΑ ΞΥΤΠΝΑΤΕ ΛΙΓΟ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΑ ΠΛΥΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ,,, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΙΚΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ

μέ αυτόν τόν Σατανιστή συλλειτούργησαν καί συμπροσευχήθηκαν Ορθόδοξοι επίσκοποι καί κληρικοί; 
είναι γελοίο όταν κάποιος δέν σέβεται τόν εαυτό του νά έχει απαίτηση νά τόν σεβαστούν οί άλλοι...

Φωτογραφία του χρήστη πατέρας Ιωάννης Ιωάννης.