Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Μήπως εφαρμόζετε αντι-Ελληνισμός καί όχι αντι-Σημιτισμός;

Υπάρχει σχέδιο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας για «Ανεξάρτητη Μακεδονία του Αιγαίου»

*Κύριοι Αρχηγοί των Ε.Δ.* *Υπάρχει σχέδιο Διαμελισμού της Ελλάδος. Το σχέδιο αυτό, είναι βάσει της «Συμφωνίας των Πρεσπών» που υπέγραψαν οι προδότες Τσίπρας-Κοτζιάς. κκ. Στρατιωτικοί... Εσείς στηρίζετε τους προδότες της παρούσας Κυβέρνησης. Το σχέδιο αυτό ανέλαβαν να υλοποιήσουν οι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ, Αμερικανοί και Γερμανοί και οι εταίροι της Ε.Ε. Δηλαδή η Σιωνιστική Δύση, στην οποίαν ανήκουμε...  Ζητείστε τώρα αντίδραση από τους Πολιτικούς προϊσταμένους  σας Διότι είστε εσείς οί αρχηγοί του Στρατεύματος, και ο λαός περίμενε άλλα από εσάς που τελικά είσαστε υποτακτικοί των Πολιτικών μασόνων και Εβραίων Σιωνιστών και το μόνο το οποίο σάς ενδιαφέρει είναι ο μισθός σας...περισσότερα » 

Tώρα το κάνει η ίδια Σιωνιστική Αμερική...Έγγραφα της CIA αποκαλύπτουν ότι η Σοβιετική Ένωση υποκινούσε ανεξάρτητη ενιαία Μακεδονία

*Έγγραφα της πρώην Γιουγκοσλαβίας που έδωσε στη δημοσιότητα η CIA, δείχνουν ότι αρκετά χρόνια μετά το τέλος του Β' 'Παγκοσμίου Πολέμου η Σοβιετική κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες γύρω από την άλυτη διαφωνία περί της πΓΔΜ, σε αντίθεση με την αδιαφορία των γιουγκοσλαβικών αρχών, όπως μετέδωσε ο Independent στην ηλεκτρονική του έκδοση στην πΓΔΜ.* *Συγκεκριμένα, σε έκθεση του 1950, η CIA ενημέρωνε ότι μια επιτροπή που υποστηριζόταν από τους σοβιετικούς - «Επιτροπή Ελευθερώστε τη Μακεδονία» -, δημιουργήθηκε με σκοπό να υποκινηθούν εξεγέρσεις ταυτόχρονα κατά των κυβερνήσεων και των αρχών σ... περισσότερα »

Η Δύση βλέπει θρίαμβο του Ναι! – Ουαί υμίν φαρισαίοι υποκριτές

Το συμπεράσματα από το δημοψήφισμα στα Σκόπια είναι σαφές και απλό: Οι Σκοπιανοί πολίτες έχουν πιστέψει ότι μπορούν να επιβάλλουν στους πάντες ότι είναι Μακεδόνες, οι μοναδικοί, γνήσιοι Μακεδόνες. Σημασία δεν έχει αν είναι πράγματι Μακεδόνες, ούτε αν πιστεύουν στα αλήθεια ότι είναι Μακεδόνες και μάλιστα απόγονοι του Μεγάλου Αλέξανδρου. Σημασία έχει μόνο (γι’ αυτούς) ότι με τη στάση της η Δύση τους έχει δημιουργήσει την πεποίθηση πως όλοι οι άλλοι, από τους Έλληνες ως τους Γερμανούς και τους Αμερικάνους, στο τέλος θα υποκύψουν και θα δεχθούν τ... περισσότερα »

Ξεκίνησε ο διαμελισμός της χώρας από την Δύση: «Να ενωθεί η “Βόρεια Μακεδονία” με την Νότια» – «Να δημιουργήσουν ενιαίο κράτος» – Παρουσιάζουν νέους χάρτες!

*Δεν θα λέγαμε ότι είναι υπερβολική αυτή η παρατήρηση, καθώς ολόκληρη η Δύση, ΜΜΕ, κράτη και ιστορικοί, αρχίζουν να πετάνε βόμβες για το μέλλον της περιοχής.* *Σκοπός και στόχος η αλλαγή των συνόρων. Ελεγχος των αγωγών και να βγει πάση θυσία η Ρωσία από τα Βαλκάνια.* *Η κερκόπορτα άνοιξε πλέον. Τα όσα θα διαβάσετε, αποτυπώνουν ανάγλυφα τα θέλω και τους σχεδιασμούς διάφορων κέντρων εξουσίας.* *Κι εμείς, άφωνοι θεατές;;;* *Τα συλλαλητήρια, έκλεισαν τον κύκλο τους... * *Τα βοθροβλήματα που κυβερνούν, άνοιξαν δυνατά το "ντιλ του θανάτου" για την Πατρίδα, για την Μακεδονία και του... περισσότερα »


Κίσσινγκερ: Πρέπει να ξεκάνουμε τους Έλληνες!

Σε σύσκεψη των Ιλλουμινάτι που έγινε χθες, ξημερώματα Δευτέρας, στις ΗΠΑ, πολλοί εκλεκτοί του Αντιχρίστου μαζεμένοι κάνοντας ανασκόπηση της κατάστασης που επικρατεί παγκόσμια, είδαν πως η προώθηση των σχεδίων τους βαίνει καλώς, αφ ης στιγμής: - Ο Πούτιν έχει ελλατώσει τα χτυπήματα στη Συρία, ενώ οι στρατιωτικές δυνάμεις που μαζεύουν στην περιοχή αυξάνονται μέρα με τη μέρα, από τους υπηρέτες τους, με πρωτεργάτες τους Σαουδάραβες φίλους τους και εξοπλίζοντας όλο και περισσότερες βάσεις στην περιοχή.* *...περισσότερα »

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ

Ούτε ένας Έλληνας πολιτικός δεν κυβέρνησε την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση . Όλοι τους είναι Εβραϊκής καταγωγής . Γι΄αυτό ρήμαξαν την Ελλάδα ! Ορκισμένοι εχθροί μας είναι!!! Γεώργιος Παπανδρέου, ή και Γέρος της Δημοκρατίας ήταν εβραίος ; Η Αλήθεια είναι η εξής : Προ 300-350 ετών εβραίος εκ της τότε Παλαιστίνης εγκατεστάθη εις την Ελλάδαν. Και που εγκατεστάθη ; Εις τις Κεχριές ! Απόγονος τούτου, εγκαταλείψας αργότερον τις Κεχριές Κορίνθου, αλλά και το εβραϊκόν του επώνυμον, εγκατεστάθη εις την Πόλιν των Ιωαννίνων, σημαντικόν κέντρον εβραίων και τότε και σήμερον, ως Σταυρόπουλος … Απόγ...περισσότερα »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ.. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ (Και επί το απλούστερον, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)

*Με απόφαση του κεντρικού τραπεζίτη κυρίου Στουρνάρα και την ανοχή και υπογραφή της κυβέρνησης Εθνικής προδοσίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραδώσανε την διαχείριση όλων των υπό εκκαθάριση τραπεζών στην εταιρεία PQH... η οποία όπως έχουμε αποκαλύψει ετοιμάζει πογκρόμ κατασχέσεων και υφαρπαγής της περιουσίας του Ελληνικού λαού.. **Ποιοι όμως κρύβονται πίσω από αυτή την εταιρεία και ποια είναι τα μέλη του ΔΣ της;;* *Το ΓΕΜΗ μας αποκαλύπτει ποιοι κρύβονται από πίσω..* *Σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εν λόγω εταιρείας πρόεδρος έχει οριστεί ο κύριος Αβραάμ Μωυσής του Εσδρ... περισσότερα »

Στην προεκλογική εκστρατεία που έγινε στο Ισραήλ το 1988, όπως ανέφερε η Γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ»: 

"ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ"

*ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ* [*Στην προεκλογική εκστρατεία που έγινε στο Ισραήλ το 1988,όπως ανέφερε η Γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ» οι υποψήφιοι πολιτικοί και τα κόμματα δεν έπαυαν να επαναλαμβάνουν αυτά τα λόγια.* *"ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ"* *filoumenos* Το διαβάσαμε από το: Στην προεκλογική εκστρατεία που έγινε στο Ισραήλ το 1988, όπως ανέφερε η Γερμανική εφημερίδα «Ντι Β... περισσότερα »

Σιχαμένοι μισΕλληνες:Άννα Μισέλ: «Είμαι ΕΒΡΑΙΑ, η μητέρα ο γιος μου είναι Εβραίοι» (video)

*Η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου εκτός από ξενόδουλη απαρτίζεται από ανθρώπους οι οποίοι ασκούν εξουσία στις πλάτες του Ελληνικού λαού, έχοντας μεν Ελληνικά ονόματα, χωρίς ωστόσο η καταγωγή τους να είναι Ελληνική! * *Μία ακόμη-από τις πολλές-τρανή απόδειξη, αποτελεί η παραδοχή της αξιότιμης κυρίας Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, σημαίνον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και δη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πως η μητέρα της, η ίδια και ο γιος της, έχουν εβραϊκή καταγωγή.* *Το κείμενο που ακολουθεί, είναι αναρτημένο στο Youtube, και συνοδεύει το βίντεο που θα παρακολουθήσετε... περισσότερα »

Η καταγωγή των "ηγετών μας" (sic!) και ποιοι ήταν οι "μέντορές" τους !(VIDEO)

*Έτσι φυτεύονται οι βλαστοί της Συναγωγής. * *Θα καταλάβετε γιατί η χώρα πάει απο το κακό στο χειρότερο.* *Τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί σε μια χώρα που διοικείται απο "περιούσιους" εκτός απο την πλήρη διάλυση και την υπονόμευση σε όλα τα επίπεδα;* *Ο κ. Χατζάρας κάνει αναφορά στην συγκλονιστική έρευνα* * που έγινε για την καταγωγή της οικογένειας Μητσοτάκη... * *Όταν πήγαν σε συμβολαιογράφο στην Μονεμβασιά είπε ο συμβολαιογράφος σε ένα μέλος της οικογένειας: * *Εδω δεν σε ξέρουν Μητσοτάκη... Σε ξέρουν Μωρίς *Το Μωρίς είναι υποκατάστατο του Μωϋσής!!..* * πηγή βίντεο* *Για...περισσότερα »

ΝΕΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΟΥΧΩΝ ΑΓΙΩΝ

Γράφει η Ειρήνη Δημοπούλου Επιβεβαιώνονται οι νεοταξικές μεθοδεύσεις της … «δεξιάς» κυβέρνησης Σαμαρά της …«πατριωτικής» ΝΔ. Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση Σαμαρά-Αρβανιτόπουλου, ξεκινά από την κατάργηση των εορτών των πολιούχων Αγίων, και της σχολικής εορτής των Τριών Ιεραρχών. Το έθος του «πολιούχου» αποτελεί μια αδιάσπαστη παράδοση του Έθνους μας η οποία συνεχίζεται αδιάλειπτα από τους Αρχαίους χρόνους, μέχρι τις μέρες μας. θεός, άγιος ή ήρωας που θεωρείται προστάτης μιας πόλης:

Οθωμανολάγνοι, απάτριδες και γιουσουφάκια..

Στον ΑΝΤ1 και η «Αλωση»; «Άλωση» στην εθνική μας συνείδηση, στην ιστορία μας, στην ελληνική γλώσσα και στον πολιτισμό. Οι φόβοι που εξέφρασε σε χθεσινό δημοσίευμά της η εφ.δημοκρατία, ότι δηλαδή είναι πολύ πιθανό να βρεθεί κανάλι- αγοραστής στην ελληνική αγορά που θα παραχωρήσει στέγη στον «Μωάμεθ Β' τον Πολιορκητή», επιβεβαιώθηκαν. Η εφημερίδα αναρωτιόταν αν η νέα τουρκική σειρά «Αλωση», που αναφέρεται στην πτώση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, θα προβληθεί από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σήμερα σας έχουμε την απάντηση. Δεν μας φτάνει ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»

Η νέα τάξη προετοιμάζει παγκόσμιο διωγμό του χριστιανισμού

"Όταν θα έρθει η δική μας βασιλεία, θα απαγορεύσουμε όλες τις θρησκείες εκτός από την δική μας" *Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς* Η συγκεκριμένη ρήση είναι παρμένη από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών... Τα πρωτόκολλα όπως και το επίσημο θρησκευτικό βιβλίο των εβραίων το Ταλμούδ είναι γεμάτα ρατσιστικές αναφορές και ύβρεις εναντίον των χριστιανικών εθνών. Το μίσος των Εβραίων για τους Χριστιανούς αρχίζει από τον καιρό που ο Ιησούς περπατούσε ακόμα στην Παλαιστίνη. Οι Εβραίοι ποτέ δεν χώνεψαν πως αυτός, ένας Γαλιλαίος, καθώς και όλοι του οι μαθητές άπαντες από...

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος έχει τις ίδιες εξουσίες με το κράτος ενώ η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει πολύ λιγότερες!!!

Κι όμως!!!Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο είναι ένα κράτος εν κράτει μέσα στην Ελλάδα και έχει μεγαλύτερες εξουσίες απο την Ορθόδοξη Εκκλησία. Οι αφελείς αριστερο-προοδευτικοί στην Ελλάδα φωνάζουν συνεχώς για τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, ενω δεν έχουν ιδέα για το ότι το ΚΙΣ είναι ένα πραγματικό κράτος μέσα στην Ελλάδα και οι φόροι που εισπράττει πάνε στο Ισραήλ..
****************************************************
Δεν είσαι Έλληνας πια , δεν έχεις χώρα πια,είσαι απλά ένας καταναλωτής.
Τι πρέπει να γνωρίζει ο υπερασπιστής της Ελλάδας και της ανθρωπότητας,τι πρέπει να γνωρίζει ένας ΑΧΙΛΛΕΑΣ?
Θα προσπαθήσω να είμαι πολύ συνεκτικός και να μην μακρηγορησω αν και για το θέμα που θέλω να σου μιλήσω κανονικά χρειάζονται εκατοντάδες σελίδες.
Ένα κράτος το κατακτάς με δυο τρόπους ,η μια είναι ο Πόλεμος και τα όπλα και η άλλη είναι το ΧΡΕΟΣ!
Η Ελλάδα δέχτηκε επίθεση και δυστυχώς ΕΧΑΣΕ!
Εσύ είσαι πια ένας αριθμός σε λογιστικά βιβλία και το μέλλον σου βρίσκεται στα χέρια ξένων δυνάμεων.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν έχασες τώρα την ατομική σου Ελευθερία άλλα ήσουν πάντα δέσμιος του λάθος πολιτισμού που εξελίσσει η ανθρωπότητα. Απλά τώρα το κατανοείς πιο εύκολα .
Ένας πολιτισμός που στηρίζετε στην νομισματοκρατεια ,στον ανταγωνισμό ,στην πρόσφορα και στην ζήτηση είναι καταδικασμένος να είναι ένας ανήθικος πολιτισμός .
Δεν είσαι Έλληνας πια , δεν έχεις χώρα πια,είσαι απλά ένας καταναλωτής. Ο τόπος που ζεις απλά διοικείτε όπως ολόκληρος ο κόσμος από 100 μεγαλοεταιριες που μαζί με τις θυγατρικές τους αποφασίζουν τι θα φας ,ποιον θα πιστέψεις ,ποιον νόμο θα έχεις ,αν θα παραμείνεις ζωντανός ,αν θα υπάρχεις και αύριο !
Πολλοί πιστεύουν ότι η νέα παγκόσμια τάξη έρχεται, κάνουν λάθος δεν έρχεται είναι ήδη εδώ!
Το χρήμα που έμαθες να ανταλλάσεις βάση των ταλέντων σου και του χρόνου σου δημιουργείτε από το τίποτα ,μέσα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές απλά νούμερα αποφασίζουν για το αν έχεις δικαίωμα μιας κανονικής Ζωής η αν θα ζεις σε ανέχεια.
Ένας πολιτισμός που σαν στόχο έχει την αυτοσυντήρηση των υπεροργανισμων που δημιούργησε είναι λογικό να χάσει κάθε ηθικό φραγμό και αξία απέναντι στην Ζωή.
Είναι φύση αδύνατον να μπορέσει να υπάρχει ηθική σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει η έννοια κέρδος και ανταγωνισμός .

Ζεις αναγκαστικά μέσα στο ψέμα , σου έχουν δώσει θεσμούς που υπηρετείς απόλυτα έτσι ώστε να ελέγχουν και την παραμικρή σου προσπάθεια να βγεις από το κοπάδι.
Οι εκατό μεγαλοεταιριες που είναι οι πραγματικοί σου ηγέτες όχι μόνο σε ελέγχουν από την ήμερα που γεννήθηκες αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν και τις τιμές που θα ζήσεις . Όταν για κάποιο λόγο τα αποθέματα της γης σε κάποιο τομέα υπερβούν την προσφορά και ζήτηση αυτές οι εταιρίες απλά καταστρέφουν το απόθεμα ώστε η τιμή να παραμένει υψηλή.
Ζεις εσύ και όλοι η γενιά σου κάτω από την συνθήκη "ο θάνατος σου η Ζωή μου" .Για να μπορούμε εμείς να έχουμε αυτόν τον τρόπο Ζωής καθημερινά πεθαίνουν παιδιά από πείνα και δίψα.
Μην πιστεύεις ότι μετά την απόλυτη και ξεκάθαρη ήττα σου σαν χώρα θα μπορέσει ποτέ πια αυτός ο τόπος να ξαναγίνει όπως ήταν. Οι πολιτικοί σου απλά ήταν υπάλληλοι των εταιριών και σίγουρα μέσα από την πολιτική δεν μπορεί να έρθει καμία λύση μιας όλοι και όλα χορηγούνται από τις μεγάλες εταιρίες που σε διοικούν.
Αν σε μια θεωρητική δημοκρατία αυτός που έχει περισσότερα χρήματα από εσένα μπορεί και να προβληθεί πιο πολύ από εσένα ώστε να κερδίσει μια θέση στην βουλή τότε καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για μια δημοκρατία αλλά για μια ΕΛΙΤ υπάλληλων που διαγωνίζονται για την καλύτερη μισθολογική σχέση με τις εταιρίες κυβερνήτες του πολιτισμού σου.
Δεν είναι οι εχθροί σου λοιπόν ούτε τα κόμματα ,ούτε οι πολιτικοί σου, αυτοί είναι απλά ξεπουλημενοι ,αν φύγουν αυτοί απλά θα έρθουν άλλοι υπάλληλοι με άλλη προβιά άλλα πάντα θα έρχονται δικοι τους μιας και τους ανήκουν όλα! Τηλεόραση ,media,πολιτικοί,νομικοί,διαφημιστικές εταιρίες ,εφημερίδες κοκ κοκ.
Για να μπορούσαμε να μιλήσουμε ποτέ για λύση μέσα από την πολιτική θα έπρεπε να μιλήσουμε για ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ εκεί που ο λαός αποφασίζει για τα πάντα από το τι μισθό θα πάρει η καθαρίστρια στην βουλή μέχρι αν θα δεχτούμε να πληρώσουμε το χρέος. Τεχνολογικά μπορούμε να το πετύχουμε μέσα σε 3 μήνες .Υποδομές που θα μπορούν να ψηφίζουν όλοι οι άνθρωποι καθημερινά για τα συμφέροντα του τόπου τους μέσα από ηλεκτρονικά μέσα. Δομή συγκεκριμένη μοντέλου ήδη υπάρχει όπου κάθε χωριό θα επιλέγει τον καλύτερο αντιπρόσωπο του .Δεν έχω σκοπό να σου αναλύσω την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τώρα άλλα να σου πω ότι είναι η μόνη λύση που μπορεί ποτέ να υπάρξει από την πολιτική σκοπιά.
Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι ποτέ οι εταιρίες κυβερνήτες δεν θα άφηναν να συμβεί κάτι τέτοιο . Από την άλλη μια ομάδα ξεκάθαρων ανθρώπων θα μπορούσαν να ζητήσουν από τον λαό την ευκαιρία να μπουν μέσα στο σύστημα ,να δημιουργήσουν την υποδομή αλλαγής συντάγματος και να παραιτηθούν ώστε ο λαός να πάρει την εξουσία στα χέρια του.Δεν είναι όμως ώρα να μιλήσουμε ακόμα για αυτό!
Η ώρα είναι να κατανοήσουμε την αλήθεια χωρίς να συνεχίζουμε να βάζουμε το κεφάλι μας στην άμμο.
Είναι η ώρα να πονεσουμε παίρνοντας πολύ σκληρές αποφάσεις αλλαγής.
Αν ποτέ υπήρχε ηγέτης σε αυτή την χώρα που θα μπορούσε να τα βάλει με τον υπέρ-οργανισμό που μας διοικεί τότε θα έπρεπε να έχει την δύναμη να φέρει την χώρα 100 χρόνια πίσω!! Πρόσεχε τι λέω ακριβώς ...
Ένας ηγέτης για να μπορέσει σήμερα να προστατέψει την Ελλάδα θα πρέπει από την ημέρα που θα αναλάμβανε να έβγαζε από την χώρα όλα τα ξένα στοιχεία και δεν εννοώ τους λαθρομετανάστες . Εννοώ όλους όσους δήθεν συμμάχους έχει αυτή η χώρα. Θα έπρεπε να έκλεινε τα σύνορα σε οποιαδήποτε σχέση εμπορίου με τις έξω χώρες και να ξεκίναγε πρόγραμμα άμεσης παραγωγής της χώρας βάση αναγκών του λαου του. Πρώτα τροφή ,μετά ενέργεια ,μετά βιομηχανία .Θα έπρεπε να αποκόψει την Ελλάδα από την παγκόσμια σχιζοφρένεια ,να τη κάνει απόλυτα ουδέτερη ,με δικό της νόμισμα και πραγματικά ΝΕΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!
Θα έπρεπε να μπορούσε να κάνει τον λαό του να οραματιστεί ένα νέο μέλλον πολιτισμού που θα μπορούσε να συμβαδίσει με την έννοια ηθική,αξία ,ανωτερότητα,δημοκρατία ,σεβασμός στην Ζωή!
Έχουμε όλες τις πρώτες ύλες ώστε μέσα σε μια γενεά που θα θυσιαστεί θεωρητικά (δεν είναι δα και μεγάλη θυσία να αφήσεις το iphone και να περάσεις στην δημιουργία αληθινού πολιτισμού)αλλά θα δοξαστεί ηρωικά να δημιουργήσουμε το νέο μοντέλο πολιτισμού που χρειάζεται σήμερα ο πλανήτης . Έχουμε όλα τα μέσα ,εναλλακτική ενέργεια, παραγωγική γη ,απίστευτα και αστείρευτα ελληνικά μυαλά.
Άλλα όλα αυτά το γνωρίζεις ότι δεν μπορούν να συμβούν έτσι δεν είναι? Το θέμα είναι να καταλάβεις ότι αν το θέλαμε μπορούσαμε να το κάνουμε ,να σταματήσεις να πιστεύεις ότι σε ταΐζουν περί ανεπάρκειας ,περί κρίσης ,περί δύσκολης κατανομής .Ο πλανήτης έχει όλα όσα χρειάζεται για να ζήσει πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό από ότι έχει σήμερα ,έχει μάλιστα τόσα πολλά που αν τα εκμεταλλευόμαστε σωστά θα μπορούσαμε να ζούμε μια χιλιάδες φορές ανώτερη Ζωή από ότι ζούμε σήμερα.Απλά αλλαγή μοντέλου πολιτισμού και απελευθέρωση από την σκλαβιά των επικυρίαρχων χρειαζόμαστε.
Άλλα είπαμε δεν είναι κανείς έτοιμος για αυτό ,μιας και αυτός ο πολιτισμός μέσα από την διαδικασία στρόφιγγας ,στέρησης και δημιουργία ανάγκης κατάφερε να κάνει εμάς τους ίδιους τσοπανηδες στο μαντρί μας. Δεν χρειάζεται να μας αστυνομεύσουν πνευματικά πια ,έχουν αφήσει τους συνανθρώπους μας που πίνουν μια σταγόνα παραπάνω από εμάς να γίνουν οι αναγκαστικοί δεσμοφύλακες μας.
Υπάρχουν όμως άνθρωποι που πια κατανοούν όλα τα παραπάνω και θέλουν να βγουν από το μαντρί σήμερα παρα ποτέ. Αυτό που ξεκίνησε παγκόσμια δεν θα διαρκέσει λίγο και είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα λήξει με μια αναπόφευκτη σύγκρουση.
Εγώ νοιώθω την ανάγκη να σου δώσω μερικούς κανόνες αντίστασης για την εποχή που διανύουμε .
1) Σταμάτα να συμμετέχεις σε ότι τους δίνει δύναμη . Εσύ είσαι ένα ακόμα γρανάζι της μηχανής τους .Ο εχθρός ο πραγματικός εχθρός σου είναι οι 100 μεγαλοεταιριες που σε θεωρούν ένα ακόμα καταναλωτή - νούμερο σε λογιστικά φύλλα. Αυτές οι εταιρίες αναγκαστικά χρησιμοποιούν το νομισματικό σύστημα ΑΚΟΜΑ. Πριν λοιπόν προλάβουν να φέρουν την απόλυτη πείνα-ανέχεια και φέρουν και την αχρηματη ηλεκτρονική κοινωνία τους χτύπα τους εκεί που πονάνε. ΣΤΑΜΑΤΑ στο μέγεθος του δυνατού να συναλλάσσεσαι με τις τράπεζες . Αν μπορείς σήκωσε τα όλα όσα έχεις στις τράπεζες ,τρέμουν το run bank γιατί έτσι εκτίθενται ανεπανόρθωτα.
2) Σταμάτα να συμμετέχεις σε ότι είναι δικό τους.Κλείσε την τηλεόραση ,η τηλεόραση εκτός του ότι είναι ο μεγαλύτερος προπαγανδιστής κερδίζει και από την παρουσία σου ,από τα μάτια σου .ΣΤΑΜΑΤΑ να την ταΐζεις. Το ίντερνετ δεν λέω ότι είναι απόλυτα ελεύθερο αλλά μπορεί να σε καλύψει σε ότι θες να γνωρίζεις αν είσαι προσεκτικός και με καλή κρίση! Αυτή την στιγμή το ίντερνετ είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε ,εκμεταλλευσου το και διαδραστικά μοίρασε την πληροφορία ώστε να νικησεις τον αποχαυνισμο!
3)Σταμάτα να χρησιμοποιείς τα αγαθά τους. Δεν γίνεται να φωνάζεις Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ και από την άλλη να τσαταρεις με το iphone , η εταιρία που ταισες είναι μια από αυτές που σκότωσαν το μέλλον σου και την πατρίδα σου. Αν εσύ σε μια κοινωνία που σκοτώνει στην κυριολεξία για το χρήμα δεν μπορείς να στερηθείς φθηνές και ψεύτικες ταμπέλες τεχνολογικού πολιτισμού πως περιμένεις ο εχθρός σου να σου φερθεί? Πως θα κάνεις αλλαγή όταν εσύ ταΐζεις το θηρίο?
4)Στέρησε τους την δύναμη στα media ,εφημερίδες ,περιοδικά,ραδιόφωνα,διαφημιστικές εταιρίες , εταιρίες δημοσίων σχέσεων κοκ όλα δουλεύουν και εισπράττουν από την μορφοποίηση της συνείδησις σου ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο από την κρίση σου ,από την πραγματική γνώση σε μια βιβλιοθήκη, από την ειλικρινή συζήτηση άνευ δόγματος με τους συνανθρώπους σου.
5)Εκπαίδευσε τους νέους ,τα παιδιά σε μια νέα αντίληψη του ψεύτικου πολιτισμού.Δείξε τους το ψέμα ,δείξε τους το οξύμωρο ,μην συνεχίζεις να δημιουργείς νέο κοπάδι .ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ!
6) Κατέρριψε την όποια ταμπέλα - δόγμα σου έχει εμφυτευτεί .Δες με δύναμη την αλήθεια όσο και αν πονάει. Κράτα μέσα σου τον Θεό σου όποιος και αν είναι άλλα κατέρριψε στον καιάδα όλα τα μαγαζάκια που ζουν από την πίστη σου ,την όποια πίστη σου. Η μισαλλοδοξία ,η βια, οι πόλεμοι πάντα είχαν να κάνουν με την έννοια πίστη ,κανε λοιπόν εσύ μια νέα πίστη .ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .
7)Μην επιτρέπεις στους δίπλα σου να μιλούν για βια ,για πόλεμο .Μην επιτρέπεις σιωπηλά να συνεχίζει η παραφωνία της φύσης που θέλει τον άνθρωπο να νοιώθει ισχυρός μέσα από την καταστροφή του άλλου.Οπότε ακούς κάποιον που θεωρεί ότι ακόμα έχει πατρίδα να προκαλεί τον "άπιστο" "εχθρό" ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ..ΦΥΓΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΟΒΕΙΣ να καταλάβει ότι η αρρώστια του θανάτου πρέπει να σταματήσει από εμάς τους ίδιους,να καταλάβει ότι θα είναι στο περιθώριο αν συνεχίσει να νοσεί με μισος μέσα στην καρδία του . Να σκέφτεσαι κάθε μέρα ,θα ήθελα να πεθάνει ο γείτονας για να έχω να φάω εγώ? Θα ήθελα να πεθαίνουν εκατομμύρια για να πάρω μια πόλη εγώ? Θα ήθελα να πεθαίνει το παιδί μου και κανεις να μην θυμάται τι σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ? ΘΑ ΗΘΕΛΑ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΦΑΞΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ?. Πολέμησε την αρρώστια του ΗΡΩΑ είναι επικίνδυνη ψυχολογική κατάσταση που μπαίνουν όλοι όσοι δεν κατανόησαν .
8) Μοιράσου τις ιδέες σου για ένα ανώτερο πολιτισμό , για μια αλλαγή αναγκαία ως προς την επιβίωση του είδους μας.Μην σταματάς να είσαι εσύ ,μην κρύβεσαι ,μην ντρέπεσαι ,είναι τόσο πολύ λάθος όλο το σύστημα τους που είναι τιμή μεγάλη να προσπαθείς να το γιατρεψεις .
9) Σταμάτα άμεσα να τους ακολουθείς .Μην συμμετέχεις σε πορείες ,σε απεργίες ,σε συλλαλητήρια , σε διαφωνίες .ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΌ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! Παρτο απόφαση ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ..Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ , Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!! Αν δεν ήταν θα σε εκπαίδευε σε μια πραγματική αντίσταση με ουσία και όχι σε ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
10)ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ! Μια ενωμένη γειτονιά με τα παλιά πρότυπα ,με αξια ,ηθική και αγάπη είναι το τελευταίο προπύργιο αντίστασης. Μοιράσου με τους συνανθρώπους ,αποθήκευσε ομαδικά -κοινά. Ο πιο ισχυρός να υπερασπίσει τον πιο αδύναμο γιατί η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ είναι η αλληλεγγύη ,η ανθρωπιά , η προστασία Ζωής και οχι...ΕΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ!!
Είμαι ο STRANGER , βρίσκομαι σε μια περίοδο πολύ παράξενη στην Ζωή μου ,μια περίοδο που πρέπει να πάρω σύντομα πολύ σημαντικές αποφάσεις! Άνθρωποι σαν και μένα σύντομα σε αυτό τον πολιτισμό θα είναι παρείσακτοι ,ίσως με μια ταμπέλα από το σύστημα ,μια ταμπέλα με το όνομα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ .Όταν συμβεί αυτό θέλω να θυμάσαι ,ότι από την αρχή που με γνώρισες ήμουν ξεκάθαρος και κράτησα στο 100% τους λόγους μου,δεν ξεπουλήθηκα ,δεν υποστήριξα κανένα πέραν της προσωπικής μου αλήθειας . Σου ζητάω να κάνεις το ίδιο δίπλα μου , σου ζητάω να ενωθούμε μέσα από το ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ και να δώσουμε μια ευκαιρία στην Ζωή να εξελιχθεί! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ !


****************************************************************

Η Ευρώπη βρίσκεται σε πλήρη αποδόμηση με τον Νότο, να αποκλίνει σημαντικά από τον Βορρά και ο σχεδιασμός της αυτοκρατορικής Γερμανίας, να προκαλεί μια απέραντη φτώχεια και υποδούλωση εθνών και λαών, που πίστεψαν, ότι μέσα από την Ένωση της Ευρώπης θα διασφαλισθεί η ειρήνη, η ευημερία, η ισονομία, η αλληλεγγύη.

Τίποτα από όλα αυτά δεν δικαιώθηκαν. Η Ευρώπη του Μάαστριχτ, των τραπεζιτών, του ευρώ ,του τέλους της Δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους, σαρώνει ανθρώπους , ιδέες, όνειρα, κώδικες , πολιτισμικές κατακτήσεις. Ο νέο-αποικιοκρατικός μερκαντιλισμός του Βερολίνου, η διαφθορά των «μαύρων ταμείων» της Siemens, η φιλοσοφία του Γερμανικού ρατσισμού και προτεσταντισμού κυριαρχούν, επιτίθενται, κατακτούν, ισοπεδώνουν, γκρεμίζουν.
Η Ελλάδα , μεταπολεμικός προμαχώνας της Δύσης, για έναν κόσμο καλύτερο, πιο σπουδαίο, πιο ανθρώπινο, πιο κοινωνικό, σωριάζεται σε ερείπια χωρίς εθνική κυριαρχία, κράτος ,οικονομία, Σύνταγμα, νόμους, δικαιώματα στην εργασία , βιοτικό επίπεδο ανεπτυγμένης χώρας. Με υποχρεώσεις, χωρίς δικαιώματα, με το Δίστομο του νεοφιλελευθερισμού και της νέας απολυταρχίας , να δεσπόζουν και να δείχνουν και στους υπόλοιπους Ισπανούς, Πορτογάλους, Ιταλούς, Γάλλους , ότι η κοινή μοίρα που κάποιες «κλειστές λέσχες» μιας γκρίζας , εμπαθούς, αντικοινωνικής τεχνοκρατίας προδιέγραψαν, είναι εδώ και απειλεί την συλλογική κουλτούρα του ευρωπαϊκού κεκτημένου , αλλά και των εθνικών προσδοκιών.
Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο των «προθύμων» ψηφίζονται διαδοχικά μέτρα οικονομικής γενοκτονίας των Ελλήνων, ορίζονται εγγυήσεις , έναντι αδιέξοδου δανεισμού, προβάλλονται μοντέλα ύφεσης, ανεργίας, αποκεφαλαιοποίησης, αποβιομηχάνισης, καταστροφής της μέσης τάξης. Η πληβοποίηση των Ελλήνων, προχωρά με τρομακτικές ταχύτητες. Κάποιοι μιλούν για τις Γερμανικές εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2013. Ο χρόνος είναι πολύς. Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει, τέτοια δοκιμασία.
Ήδη το ΑΕΠ έχει πέσει κατά 25 %, περισσότερο και από τη Μεγάλη Ύφεση στις ΗΠΑ, το 1930, το χρέος θα ξεπεράσει το 200% το 2013, αν δεν συμβεί κάτι πολύ δραστικό. Η ανεργία τους επόμενους μήνες θα ξεπεράσει κατά πολύ το 30%. Οι κυβερνήσεις πέφτουν η μία μετά την άλλη, πετυχαίνοντας στους μήνες της θητείας τους, μια επιπλέον καταστροφή. Τα κόμματα, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις διαλύονται. Η Ελλάδα του ευρώ, εξελίσσεται στον μέγιστο εφιάλτη.
Όλα αυτά πρέπει να λάβουν ένα τέλος. Ο «βομβαρδισμός» πρέπει να σταματήσει. Ο «λιμός» αν είναι δυνατόν πρέπει να αποφευχθεί. Η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει την δυνατότητα της, να λειτουργήσει. Οτιδήποτε και αν είχε εμπεδώσει η κλεπτοκρατία, η κομματοκρατία και το φαύλο καθεστώς της Μεταπολίτευσης και του «πελατειακού κράτους», έχει γκρεμισθεί , με την υπογραφή κομμάτων και πολιτικών ηγεσιών , που είναι ευθέως υπεύθυνοι για την συνολική χρεοκοπία της χώρας, του έθνους, του λαού. Αυτό είναι το μόνο κέρδος. Έχουμε τη δυνατότητα να κτίσουμε ένα νέο Εθνικό Κράτος, «πετροβολώντας» πρόσωπα και δομές που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία.
Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι απλά. Χρειαζόμαστε μέσα στο επόμενο τρίμηνο, μια άλλη διαπραγματευτική στρατηγική. Όχι με την τρόικα. Αλλά με την πραγματικότητα. Όχι για λογαριασμό των τοκογλύφων δανειστών μας. Αλλά από την πλευρά της Ελλάδας. Χρειαζόμαστε τις διεθνείς συμμαχίες μας, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Ένα νέο πολιτικό σύστημα Δεξιάς και Αριστεράς, που δεν θα κάνουν εμφύλιο, αλλά θα χαράξουν την πορεία εξόδου, από την κρίση.
Προφανώς με διαφορετικές προσεγγίσεις, στα επιμέρους. Χρειαζόμαστε νέες εμπορικές συμφωνίες με την Κίνα, την Ρωσία και τους αναπτυσσόμενους της BRIC. Χρειαζόμαστε δεσπόζουσα θέση στη Μεσόγειο και επιστροφή στον Ευρωπαϊκό Νότο, ως νικητές. Χρειαζόμαστε πίσω , παραχωρώντας εγγυήσεις την μεγαλύτερη αρμάδα στον κόσμο. Αυτήν που έχουν οι Έλληνες εφοπλιστές. Χρειαζόμαστε νέο Σύνταγμα, νέο πολίτευμα, νέους πολιτικούς, νέο Νόμο χωρίς παράθυρα, δικαστήρια που να λειτουργούν , νέους επιχειρηματίες με εξωστρέφεια, γενναίους Έλληνες πατριώτες στην τεχνοκρατία, φιλότιμο και αξιοπρέπεια στο Λαό. Να γκρεμίσουμε τα «τοτέμ» του ευρώ και της εξάρτησης. Να γκρεμίσουμε τους «πρόθυμους» που μας οδήγησαν στον Καιάδα της ευτέλειας, της απληστίας , του εξανδραποδισμού.
Δεν είμαστε ένας «unisex» Λαός, που βρέθηκε τυχαία στο προσκήνιο της Ιστορίας. Είμαστε οι θεματοφύλακες του πιο παλιού πολιτισμού της Δύσης. Πρέπει να αποδείξουμε σε όλους ότι οι Έλληνες είναι ακόμη εδώ. Γενναίοι, αποφασισμένοι , τολμηροί, με φαντασία και ετοιμότητα. Όλα αυτά τα χρόνια , τα τελευταία 50 χρόνια μας μπολιάσανε οι «Εφιάλτες» του δοσιλογισμού και οι πράκτορες του «μαυραγοριτισμού» ότι η υποτέλεια είναι καλό πράγμα, ότι το κίτς, έχει εσωτερική ομορφιά, ότι η πατρίδα , η οικογένεια και η θρησκεία είναι οπισθοδρομικές αξίες.
Ότι η ιστορία μας είναι παραχαραγμένη από τους εθνικιστές. Ότι η εθνικοαπελευθερωτική μας επανάσταση ήταν λάθος. Ότι αξία έχει να είσαι «σκουλήκι» και «κουτσαβάκη». Ότι ήρωας δεν ήταν ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι χιλιάδες δοξασμένοι ήρωες μας , αλλά ο Πήλιος Γούσης.
Ήρθε η στιγμή τα διλήμματα των προσκυνημένων, να τα γυρίσουμε πίσω. Να διεκδικήσουμε μια επόμενη μέρα, πριν έρθει η ώρα να συζητάμε μέτρα για την επόμενη δόση. Ο δανεισμός πρέπει να σταματήσει. Πρωτογενή πλεονάσματα, θετικό ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών και βιώσιμος διακανονισμός στα υπάρχοντα χρέη. Δεν έχουμε άλλο χρόνο να τον ξοδέψουμε με τις Μνημονικές κυβερνήσεις, που γράφουν στην ούγια Siemens. Δεν έχουμε άλλη ανοχή , η γενοκτονία των Ελλήνων συμβαίνει . Θα γίνει κατανοητό σε όλους μέσα στους επόμενους δύο μήνες, τι αποφασίζεται , αυτές τις ημέρες στο «δουλοπρεπές», Φραγκολεβαντίνικο Κοινοβούλιο της πλατείας Συντάγματος.
Το ζήτημα όμως είναι οι Έλληνες να αντιδράσουν δημιουργικά και όχι αυτοκτονικά. Να κοιτάξουν μπροστά και να μην χαθούν μέσα στον ραγιαδισμό και την ευτέλεια, που οργανώνουν οι Γερμανοί σε βάρος μας. Προπάντων να προλάβουμε πριν οι «Ευρωπαίοι», μας παραδώσουν στους νέο-οθωμανούς της Άγκυρας. Ο χρόνος μας, δεν είναι ο χρόνος τους...