Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018

Η Χούντα τής Μασονίας τού Σιωνισμού καί Η Απάτη τών Εκλογών

Η παντοδυναμία του «συστήματος»

*Οι ελίτ ουσιαστικά «αγοράζουν» τις εκλογές, χωρίς σχεδόν κανέναν περιορισμό – ενώ οι μάζες έχουν την ψευδαίσθηση πως επιλέγουν οι ίδιες τις κυβερνήσεις τους, παραπλανημένες από τις σκηνοθετημένες τηλεοπτικές ή άλλες αντιπαραθέσεις των έμμισθων από τις ελίτ πολιτικών.* *.* *«Η δύναμη των κομμάτων έχει άμεση σχέση με τη χρηματοδότηση τους – αφού διαφορετικά δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν τα έξοδα τους, τις διαφημίσεις τους, τα δικά τους ΜΜΕ, τα γραφεία που νοικιάζουν ανά τη χώρα κοκ. Ως εκ τούτου είναι εξαρτημένα από τις ελίτ – οι οποίες τότε καθορίζουν τις «δημοκρατικές επιλο... περισσότερα »

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΗΣ CIA ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Ενώ στις ΗΠΑ μαίνεται ο θόρυβος για την υποτιθέμενη άμεση ανάμειξη των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στις τελευταίες προεδρικές εκλογές και στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, το γνωστό αμερικανό πανεπιστήμιο, Carnegie- Mellon, δημοσίευσε στο διαδίχτυο μια άκρως αποκαλυπτική έρευνα του πολιτικού επιστήμονα, Don Levin, όπου αποκαλύπτεται ότι την χρονική περίοδο από το 1946 μέχρι το 2000, (και πιο περά), η αμερικανική μυστική υπηρεσία, η CIA, είχε άμεση ανάμειξη στις ελληνικές εκλογές καθώς και στις εκλογές 45 κρατών.* *Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα τη...περισσότερα »

Ελληνική δημοκρατία τής μασονίας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Μασονία... Ένα αόρατο δίχτυ πάνω από την Ελλάδα * Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού* *μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής * *ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την * *τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες* *επηρεάζεται η....* *λήψη αποφάσεων. Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως * *τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις* *επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους * *σε καίριες θέσεις. Το αποκορύφωμα βέ... περισσότερα »

ΠΑΣΟΚ, η μεγαλύτερη πολιτική απάτη μετά το 1920

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
Το ΠΑΚ-17Ν. οί πράκτορες της SIA και η κατάληψη του Αιγαίου... Μία Χούντα 36 ετών στην Ελλάδα και τα ορφανά του Άκη Τζοχατζόπουλου ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΑΚΗ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..; Ο Άκης Τζοχατζόπουλος βρίσκεται στη φυλακή. Έχει αποδειχτεί ότι η προσπάθειά του να μας «σώσει» συνοδεύτηκε από μίζες εκατομμυρίων. Ο Άκης έχασε στη στροφή από τον Κώστα Σημίτη την ευκαιρία να κυβερνήσει τη χώρα. Είχε μηχανισμό. Συγκέντρωνε τα χρήματα για κάποιον λόγο! Τι έγιναν οι άνθρωποι του Άκη..; Πού βρίσκονται. Ποια πολιτική κληρονομιά κουβαλάνε; Μας λ... περισσότερα » 1 ΤΡΙΣ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΔ+ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΕΩΣ ΤΟ 2010 !  *650 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΑ + 300 ΔΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ* *Και σα να μην έφτανε αυτό, ενώ η ισοτιμία δολαρίου / δραχμής το 1980 ήταν 1/43, το 2002 που ο Κ. Σημίτης μας έβαλε στο ευρώ, η ισοτιμία κλείδωσε στο 1 / 340,75 !!!* *Ακόμη ρωτάς ποιοί χρεοκόπησαν την Ελλάδα ;;;* Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, το παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα τα οποίο μόνο τα τελευταία 35 χρόνια λεηλάτησε στην κυριολεξία, τη χώρα αναζητεί τρόπους επιστροφής του στην εξουσία, προκειμένου να συνεχίσει πάντα με τους κρατικοδίαιτους νταβατζήδες και τους αρχιερείς της διαπλοκής το καταστ... περισσότερα »

Η κυβέρνηση δίνει το δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς! – Ανοίγει ο «ασκός» του Αιόλου

*Δικαίωμα ψήφου αλλά και του εκλέγεσθαι δίνει η κυβέρνηση σε 580.000 αλλοδαπούς* *παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013) που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια.* *Μεταξύ των διατάξεων του εν λόγω νόμου υπήρχε κι εκείνη που έδινε το δικαίωμα σε πολίτες ξένων κρατών να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές. Το ΣτΕ απεφάνθη ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι Ελληνες και ότι απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση για να μπορεί να επεκταθεί και στους αλλοδαπούς.* *Τώρα η πρόταση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που συνέστησε ο υπου...περισσότερα »

ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ...ΕΠΤΑ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ “ΡΙΖΕΣ” ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

]*ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜ.ΚΟΥΚΟΥΝΑ* *Του Δημοσθένη Κούκουνα* *Όπως ακριβώς τονίζω στο νέο βιβλίο μου “Τα ένοχα μυστικά της Κατοχής” (βλ. και το ιστολόγιο aera2012.blogspot.gr), που θα κυκλοφορήσει σύντομα, στα τελευταία χρόνια βιώνουμε ένα ιδιότυπο κατοχικό καθεστώς, που αν προχείρως συγκριθεί με την τελευταία ιστορική περίοδο κατά την οποία η χώρα μας τελούσε υπό ξενική κατοχή, μεταξύ 1941 και 1944, θα διαπιστώσουμε πολλές ομοιότ... περισσότερα »

Στο τέλος θα μείνουμε οι δυο μας

*Καταλάβατε τι κάνατε όσοι σηκώσατε στα χέρια όλα αυτά τα καθίκια προεκλογικά, όταν τους βαρούσατε παλαμάκια κι όταν χαρακτηρίζατε φασίστες και δειλούς όσους δεν ήθελαν να συμμετάσχουν στην οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία από το 2010 που η χώρα είναι υπό Κατοχή; Μήπως συνειδητοποιήσατε ότι πάνω στο πανικό πως θα χαθεί η σύνταξη, ο μισθός, ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αν βγει από το ευρώ, ότι θα γίνουμε βλαχοβαλκάνια χώρα αν βγούμε από την Ε.Ε (όπως τόνισε εκείνη την εποχή ο αριστερός Αλαβάνος) ότι σκοτώσατε την Ελλάδα επιλέγοντας Ελπίδα οι μεν και ευρωπαϊκή οικογένεια όλοι μαζί; * ... περισσότερα »

Πόθεν είσαι Αξελ ΧαβαΝαγκίλα; (βιντεο)

*Με ένα ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ; * *Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΗΜΙΤΗ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΪΚΟ... ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ... ΑΘΕΟ... ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ!* *Καλλιόπη Σουφλή* *Μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όταν ο Αξελ ΧαβαΝαγκίλα έγινε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έβαλα τα πρώτα απλά ερωτηματικά για το ΠΟΘΕΝ ΕΙΣΑΙ του Alexis Tzipras για να μάθουμε το ποιος είναι πραγματικά και από πού κρατάει η σκούφια του! * *... περισσότερα »

Ν Ο Θ Ε Ι Α… Οι Εκλογές στην Ελλάδα, η SINGULAR LOGIC και ο Λόρδος Ρότσιλντ!

* Άλλα ψηφίζουμε το πρωϊ, και άλλα βγαίνουν το βράδυ... τό θέατρο τών εκλογών... δέν είναι παρά ακόμη μία καλά προσυνεννοημένη και σκηνοθετημένη παράσταση σύσσωμου του πολιτικού συστήματος όπου μαζί με το εκλογικό σώμα θα βιάσουν για ακόμη μία φορά την όποια δημοκρατία μαζί με την λογική μας. *ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!* *ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ! * *ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ SINGULAR LOGIC!... * *ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!*  ... περισσότερα »

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ

* Δεν τα λέω μόνον εγώ...και μερικοί άλλοι...* *Ο ρόλος της SINGULAR LOGIC... και το μονοπώλειο ΟΛΩΝ των εκλογικών αναμετρήσεων, είναι πολύ ύποπτος.* *ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;* *ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;* *ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ...* * ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ;* *ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ;* *ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ; * *Δεν κάνω promotion στην εφημερίδα του Στέφανου Χίου "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"...* *Θεωρώ όμως πως ... περισσότερα »

Σοβαρότατη καταγγελία για την πιστοτητα των εκλογικών αποτελεσμάτων απο καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών!

* Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Καθηγητής της Πληροφορικής κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΣ, καταγγέλει το θέμα των ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ αποτελεσμάτων.... παραπέμπτοντας στην ουσία, σε καραμπινάτη ΝΟΘΕΙΑ..! καί απάτη.. * Αυτοί οι οποίοι συμμετέχουν στην απάτη των εκλογών .... *Πυρετώδεις οι προετοιμασίες όλων των κομμάτων μετά την ανακοίνωση του Τσίπρα για εκλογές.Βέβαια αυτό που βλέπουμε δέν είναι παρά ακόμη μία καλά προσυνεννοημένη και σκηνοθετημένη παράσταση σύσσωμου του πολιτικού συστήματος όπου μαζί με το εκλογικό σώμα θα βιάσουν για ακόμη μία φορά την όποια δημοκρατία μαζί με την λογική μας.* *Είναι εκείνες οι γνωστές μέρες όπου θα ακουστούν οι μεγάλες κουβέντες για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.Για την ανάπτυξη και την ευημερία που απλόχερα θα μας χαρίσουν οι καλοί μας και συνετοί ευρωπαίοι όταν θα γίνουμε καλά παιδάκια.* *Εκείνες οι μέρες ό...περισσότερα »


AΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΔΕΙΤΕ (EΓΓΡΑΦΟ BOMBA) ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ....

Εάν υπάρχουν ακόμη Έλληνες που πιστεύουν ότι ψηφίζουν στις εκλογές και η ψήφος τους καθορίζει το ποιος θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο, καλύτερα να μην προχωρήσουν στην ανάγνωση αυτού του άρθρου...

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ... ΜΟΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

«Μη πλανάσθε Ιουδαίοι», ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία, οι δημοσκοπήσεις και τα εκλογικά αποτελέσματα είναι ειδικότης και παραγγελία της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. O Ελληνικός πληθυσμός στην Ελλάδα αντικαθίσταται με ταχύ ρυθμό με Ισλαμιστές, και όλοι οι αρμόδιοι κοιμούνται όρθιοι.
Πρέπει όλες οι πολιτικές κοσμοθεωρίες να εκφράζονται ελεύθερα στο εκλογικό Σώμα, στη προεκλογική περίοδο, και ΟΧΙ να φυλακίζονται για τα φρονήματά τους!!!
Όχι να υποκύπτουμε στις θελήσεις των εχθρών του Ελληνισμού, που είναι η εκμετάλλευση και ο διαμελισμός της Ελλάδος! Πρέπει να υπερασπιστούμε τη πατρίδα!
Όσον αφορά το χαρακτηρισμό «Εγκληματική οργάνωση», αυτό είναι επινόηση των Κοσμοκρατόρων, και των τοπικών σφογγοκολάριων, και αχυρανθρώπων, εχθρών της Ελλάδος, και του Ελληνικού Λαού.
Ως «Εγκληματική οργάνωση» χαρακτηρίζουν τους πατριώτες, που διάκεινται ενάντια στα συμφέροντά τους.
Mη φυλακίζουμε τους πατριώτες, γιατί στον έσχατο κίνδυνο ποίος θα βρεθεί να υπερασπίσει τη πατρίδα;;; μήπως οι ΣαμαροΒενιζέλοι, με το ΓΑΠ,& ποτάμια;;;
Έτσι φυλακίσαμε και τους αγωνιστές του 1821…………..
Οι προδότες πολιτικοί θα δραπετεύσουν στο εξωτερικό, στις βίλες τους, και θα αφήσουν το Λαό υπό δεύτερη Γερμανική και Τουρκική Σιωνιστική κατοχή!!!

«Εγκληματική οργάνωση» είναι εκείνοι που βύθισαν τον Ελληνικό Λαό, στη χρεοκοπία, στα Μνημόνια, στη φτώχεια, στη δυστυχία, στην αρπαγή του πλούτου της πατρίδος, στις αυτοκτονίες των Ελλήνων, στις βαριές φορολογίες και χαράτσια, και στο κατακλυσμό της πατρίδος από Ισλαμιστές-Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες!!!
Έτσι νοθεύθηκε το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα, προς δόξαν των Σιωνιστών κατακτητών, &Επικυρίαρχων της Γης!!!
Νοθεύθηκε το DNA Ελλήνων, είναι αυτό που θέλουν οι
Επικυρίαρχοι του πλανήτη!!!

Οι ΣαμαροΒενιζέλοι λένε το χρέος των 500 δις. ευρώ είναι βιώσιμο. Είναι σαν να έχει κάποιος καρκίνο, και να λέει ότι είναι βιώσιμος. Τέτοια μυαλάπροδοτών μας κυβερνάνε.
Η τελευταία Βουλή ήταν η χειρότερη της Ελληνικής Ιστορίας,
και ευτυχώς για την Ελλάδα η Βουλή αυτή διαλύθηκε!
Υπενθυμίζω το 1ο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος, παρ.2 «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και παρ.3 «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους, και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα», ακούς Ανωτάτη Δικαιοσύνη;;;
και όχι να φυλακίζουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους, εκτελώντας εντολές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!!

Επιθυμία των Επικυρίαρχων, να εκλέγονται πολιτικοί του χεριού τους, όπως ΣαμαροΒενιζέλοι, ΓΑΠ, Ν.Δ. , ΠΑΣΟΚ, Ποτάμια, κ.λ.π. που βύθισαν το Λαό στη φτώχεια, στη δυστυχία, στη σκλαβιά, και στα Μνημόνια των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της Σιωνιστικής Μασονικής Τρόϊκας.!!!
 Φήμες και ψίθυροι κυκλοφορούν στο Λαό για εκτεταμένη νοθεία των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών!!!
Οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη δεν θα αφήσουν τη «μπουκιά» από το στόμα τους!!! Ήδη θα το έχουνπρογραμματίσει, αφού βεβαίως όλοι οι μηχανισμοί του κράτους είναι στα χέρια τους, και θα ανακοινωθούν επιθυμητά εκλογικά αποτελέσματα που θα ικανοποιούν απόλυτα τους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!! (Ν.Τ.Π.)
Αλλιώς πως θα «κλέψουν» το πλούτο του Ελληνικού Λαού;;;
(Θυμηθείτε τη δεύτερη τετραετία Σημίτη, τι συνέβη τα μεσάνυχτα των εκλογών,(2000), όπου οργίαζαν τα πιόνια των Κοσμοκρατόρων, στην έκδοση εκλογικών αποτελεσμάτων).
Έχουν πρόγραμμα να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό!!!

Η Ελλάδα διαθέτει κοιτάσματα υδρογονανθράκων αντίστοιχα
με αυτά της Λιβύης. Όπως οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι κατέλαβον τη Λιβύη διά των όπλων, έτσι έχουν καταλάβει και την Ελλάδα ειρηνικά διά των προδοτών πολιτικών. Και κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι! Τίθεται αναπόφευκτα το ερώτημα.
Τι παιχνίδι παίζεται εδώ;;; Μια έκθεση της τράπεζας Γερμανίας, κάνει λόγο για πιθανά έσοδα υδρογονανθράκων που θα μπορούσαν να ανέλθουν σε 500 δις. ευρώ.
Είναι το ποσόν που μας έχουν χρεώσει οι Κοσμοκράτορες μέσω της μεγάλης Σιωνιστικής Τρόϊκας των Πεφωτισμένων.
Αυτό το ποσόν θα το «φάνε» οι ηγέτες των Κοσμοκρατόρων, μέσω προδοτών πολιτικών, και εμείς θα μείνουμε χρεωμένοι.
Από τους Κοσμοκράτορες επιχειρείται αρπαγή και διαμελισμός της Ελλάδος, αλλιώς πως θα αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο;;; Βλέπε Θράκη, Μακεδονία, Αιγαίο, Ελληνική Α.Ο.Ζ. Αυτό κάνουν στα κράτη με ορυκτό πλούτο και αδυνάμους πουλημένους πολιτικούς προδότες.
Τα πάντα στη χώρα μας είναι υπό τον έλεγχο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, της παγκόσμιας διακυβέρνησης & Ν.Τ.Π.

Έτσι θέλει ο Θείος ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο υπέρτατος κριτής είναι ο Ελληνικός Λαός, και ΟΧΙ οι Επικυρίαρχοι Πεφωτισμένοι δανειστές.
Επιβάλλεται όλες οι αρχές και εξουσίες της πατρίδος να είναι σε Συναγερμό, και όχι σε νοσηρή μακαριότητα, αλλιώς θα βυθιστούμε σαν Λαός στα Μνημόνια, και σαν Ελλάδα στο διαμελισμό, σύμφωνα με τα σχέδια Γεωπολιτικής των Κοσμοκρατόρων!!! Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν αφήνει την Ελλάδα από τα νύχια, και τα δόντια του. Θέλει το οικόπεδο αυτό δικό του!
Το θέλει χωρίς Έλληνες!!!
Γιατί οι προδότες πολιτικοί στην προεκλογική περίοδο δεν αναφέρονται στα Εθνικά μας θέματα;;; Το απαγορεύουν οι Επικυρίαρχοι της Γης.
Γιατί δεν μας λένε τι θα κάνουν με τη Θράκη, τη Μακεδονία, το Αιγαίο, και με τα πετρέλαια;; Θα τα δώσουν όλα αυτά στους εχθρούς του Ελληνισμού;;; Οι ΣαμαροΒενιζέλοι, με ΓΑΠ, και ποτάμια, είναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ για την Ελλάδα.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ μέσω νοθείας θα βάλλει στη Βουλή όλους αυτούς τους αχυράνθρωπους, για να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας προδοτών, και έτσι να κάνει τη δουλειά του.

Εάν κάνουμε το λάθος τώρα στις 25 Ιαν. τότε «θα φάμε στη μάπα» τους πράκτορες των Μνημονίων, για άλλα 4 χρόνια.
Θα μας κόψουν μισθούς και συντάξεις, με βαριές φορολογίες, και τότε θα πούμε Καληνύχτα Ελλάδα!!!
Το 2021 τα παιδιά μας- εάν δεν διαγράψουμε το χρέος- θα κληθούν να πληρώσουν τόκους άλλα 22 δις. ευρώ στους γύπες δανειστές, ενώ οι Σαμαράδες κινδυνολογούν με το GREXIT, τις Τράπεζες, τα ΑΤΜ, τη Δραχμή, το ευρώ, το χρέος, μας αποκαλούν «Μπαταχτζήδες», για να μην πάθει ζημιά το αφεντικό τους ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ με τις τράπεζές του. Σκηνικό φόβου και τρόμου έχουν στήσει οι ΣαμαροΒενιζέλοι, και άλλοι παρατρεχάμενοι,με τους Σιωνιστές δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τους ΓερμανοΕβραίους της Μέρκελ & Σόϊμπλε.

Τα παιδιά μας θα ζήσουν την ανεργία επί 20 τουλάχιστον χρόνια, και θα είναι χρεωμένα για 50 χρόνια, αν υπάρχει μέχρι τότε η Ελλάς. Υπάρχουν φόβοι για μεγάλη κοινωνική έκρηξη, αν είναι να γίνει, να γίνει τώρα προεκλογικά, ώστε να ξυπνήσουν οι παπούδες & γιαγιάδες που ψηφίζουν τους πράκτορες πολιτικούς του Μεγιστάνα προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο ρόλος του ΔΝΤ & Σιωνιστικής Τρόϊκας, είναι να επιφέρει τη κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας, να κατηγορήσει την Ελληνική κυβέρνηση ότι δεν εφάρμοσε ακριβώς το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας, και να την εξαναγκάσει να παραδώσει την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων στις πολυεθνικές εταιρείες πετρελαίων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ έναντι πενιχρού τιμήματος.
Και εμείς θα μείνουμε χρεωμένοι, γενεές γενεών…….
Θα μείνουμε με τη «Μπανάνα» στο χέρι, που λέει ο Λαός, λόγω ανικάνων, πουλημένων στους Κοσμοκράτορες πολιτικών ηγετών, με τα παιδιά μας στη μετανάστευση, και οι ψηφοφόροι κοιμούνται μακαρίως………

Τα εκλογικά αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν θα είναι των επιθυμιών του Θείου Παντοκράτορα, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών!!! Αλήθεια τι γίνεται με τη SINGULARLOGIC;;;;;
Η λαϊκή βούληση πάει στο κάλαθο των αχρήστων…..
Οι ΣαμαροΒενιζέλοι χωρίς την άδεια του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δεν τολμούν ούτε να «κατουρήσουν».

Νομίζετε ότι ο ΓΑΠ ίδρυσε κόμμα, χωρίς οικονομικήχορηγεία,& εγγύηση από τους Κοσμοκράτορες, ότι θα του δώσουν ικανοποιητικά αποτελέσματα να μπεί στη Βουλή, και να διαδραματίσει έργον προς όφελος της Σιωνιστικής Παντοκρατορίας;;;Τα ίδια και τα ποτάμια!!!
Έλληνες, κάντε επιτέλους την επανάστασή σας στους κατακτητές της πατρίδος, εχθρούς Σιωνιστές Κοσμοκράτορες!
Σύμφωνα με τελευταίες ειδήσεις, η πατρίδα μας υφίσταται εισβολή ενόπλων λαθρομεταναστών Τζιχαντιστών, με εντολή και χρηματοδότηση των Επικυρίαρχων του πλανήτη.
Έλληνες αφυπνισθείτε!!!!!!

Έλληνες αγρυπνείτε, σε κατάσταση ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ!!!
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

Υπενθυμίζω το άρθρον 120 παρ.4 του Συντάγματος των Ελλήνων. «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Αυτό που επιχειρούν σήμερον οι Κοσμοκράτορες & Επικυρίαρχοι, είναι με νοθεία κατάλυση του Συντάγματος.
Με τη βία της νοθείας καταλύουν τη λαϊκή κυριαρχία, τις ελευθερίες, και τη θέληση των Ελλήνων!!!
Μας επέβαλαν με τη βία τη χρεοκοπία, και τώρα χωρίς δάνεια από αυτούς, δεν μπορούμε να ζήσουμε.
Θα είμαστε εσαεί χρεωμένοι. Θα είμαστε εσαεί σκλάβοι!!
Εύχομαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ για τη πατρίδα, αν και με ΣαμαροΒενιζέλους, ΓΑΠ, ποτάμια, πράσινους-Τρεμόπουλους,και άλλες ορντινάντσες του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ,
δεν το βλέπω. Τελειώνοντας απευθύνω έκκληση προς ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, μη τολμήσουν να κάνουν νοθεία, διότι ο λαός είναι ενημερωμένος.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε


Η Απάτη των Εξεταστικών αντί των Προ-Ανακριτικών Επιτροπών της Βουλής... Μια απάτη των Τσίπρα - Καμμένου, κατά του Λαού  *Ευτυχώς που υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ, να αποκαλύπτουν τα προπαγανδιστικά παιχνίδια της νέας κυβερνητικής παρέας...*Οι Επιτροπές αυτές εξετάζουν μια σοβαρή ποινική πράξη πολιτικών προσώπων από την "πολιτική" μόνο πλευρά, δηλ. αποδίδουν μόνο "πολιτικές" ευθύνες στους υπαίτιους, δηλ...τρίχες κατσαρές. * *Αυτό σημαίνει ότι οι Επιτροπές αυτές δεν έχουν το δικαίωμα να αποδώσουν διοικητικές ή ποινικές ευθύνες στους υπαίτιους, ούτε οι μάρτυρες, ούτε οι υπαίτιοι έχουν υποχρέωση να προσέλθουν να εξεταστούν από τις Επιτροπές αυτές.* * Με λίγα λόγια, η διαδικασία αυτή αποσκοπε... περισσότερα »  Ἡ ἀνανέωσις τοῦ τέρατος… *Το μόνο που μπορεί να συνεχίσουν να παράγουν οι άνθρωποι του απερχομένου πολιτικού συστήματος είναι τα παιδιά τους. **Τα παιδιά τους με την βιολογική αποκλειστικά έννοια.* *Τώρα ψάχνουν ένα από αυτά, να το βάλουν σαν σύμβολο στην προμετωπίδα και να παραμείνουν ενεργοί στο πολιτικό σκηνικό.* *Δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι ο κόσμος πλέον μισεί ακριβώς αυτό. Την κληρονομική τους διαδοχή. **Μισεί τα παιδιά τους, ακόμη και αν είναι τα καλλίτερα του κόσμου. * *Σιχαίνεται πλέον την ίδια την συνταγή της αναπαραγωγής τους.Αυτοί βέβαια δεν ξέρουν καμμία άλλη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ (ΥΠΟΨΗΦΙΟ) ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...!!! Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΟΑ...!

*Φυσικά η φωτογραφία είναι παλιά,αλλά διακρίνονται καθαρά (με τα βέλη) ΟΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,σε νεότερη ηλικία:Μάλιστα,ο πρώτος φοράει την παραδοσιακή τεκτονική ποδιά,προφανώς διότι κατέχει αξίωμα υψηλού βαθμού!* *ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ;Θεωρούμε τους Μασώνους εχθρούς όχι μόνο της Ορθοδοξίας,αλλά και της Ελλάδας:Είναι χρέος μας λοιπόν να τους ξεσκεπάζουμε,ενημερώνοντας τον κόσμο για τα...κατορθώματά τους!* *ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Βλέποντας κανείς τη συγκεκριμένη φωτογραφία,ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ γιατί ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ του Κώστα... περισσότερα »

ΕΚΛΟΓΕΣ ''ΤΕΛΟΣ''! ΤΟ ΝΕΟ EXIT POLL ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ! ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΤΕ! ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ..!

Οι 2 πιο έγκυρες δημοσκοπήσεις που υπάρχουν αυτή την ώρα αναρτημένες στο διαδίκτυο, δείχνουν καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ !! Alco Σε δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 32,9%, έναντι 26,3% της Νέας Δημοκρατίας (διαφορά 6,6%). Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι με 5,4%, το ΠΑΣΟΚ με 4,5%, το ΚΚΕ με 3,7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,6% και οι Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ με 1%. GPO Σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 6,7 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της Ν.Δ., σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία GPO (M... περισσότερα »   

Το "ιερατείο"

Το "ιερατείο" αυτού του οικονομικού κατεστημένου είναι οι "διάσημες" πολιτικές οικογένειες της χώρας. Οι Μητσοτάκηδες, οι Καραμανλήδες και οι Παπανδρέου. Άνθρωποι καθαρά υπάλ­ληλοί των ιμπεριαλιστών. Άνθρωποι, που έχουν χρηματοδοτηθεί με όλους τους δυνατούς τρόπους και πολλάκις από αυτούς. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι οι "πατριάρχες" αυτών των οικογενειών έχουν όλοι στο παρελθόν τους παραμονή στο εξωτερικό υπό την ευγενική "χορηγία" ευαγών ιδρυμάτων τύπου CIA. Γελούσαν οι Έλληνες, όταν σχετικά πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο πρώην καραγκιόζης και νυν πεθαμένος Χουσεΐν, πριν γίνει βασι...περισσότερα »

Αναρωτιέστε τι κάνει η ΕΒΡΑΙΑ Μ. Δαμανάκη; είναι ποτέ δυνατόν ο Σιωνισμός νά μή βολεύει τά παγκόσμια πιόνια του...;

Κανείς καλός δεν χάνεται λέει (για άλλους λόγους) ο λαός και για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η σοφία του. Η πρώην πλέον Επίτροπος Ναυτιλίας και Αλιείας Μαρία Δαμανάκη βρήκε στέγη ... πολύ ταιριαστή μάλιστα σε σχέση με τα προηγούμενα καθήκοντά της... Ο παγκόσμιος περιβαλλοντικός οργανισμός Τhe Nature Conservancy ανακοίνωσε σήμερα στην Ουάσινγκτον, με Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε σε πέντε γλώσσες, την ανάληψη καθηκόντων στην ηγεσία του Οργανισμού από την πρώην Επίτροπο Μαρία Δαμανάκη ως Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια για τις θάλασσες και τους Ωκεανούς. «Η ένταξή μου στο TNC αποτελεί για ... περισσότερα »

Κοινώς, μαριονέτες. Σε όποια πλευρά κι αν βρίσκονται.

*Αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά τις τοποθετήσεις των πολιτικών αλλά και την αρθρογραφία που αναπτύσσεται σχετικά με το μέλλον της χώρας, τόσο από εκείνους που υποστηρίζουν την παρούσα πολιτική κατάσταση όσο και από εκείνους που στηρίζουν τις ελπίδες τους στην αλλαγή σκηνικού με μια "κυβέρνηση της αριστεράς", θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν δυο εκτιμήσεις κοινές σε όλους.Η πρώτη... * Διαβάστε περισσότερα »

ΕΠΤΑ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ “ΡΙΖΕΣ” ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜ.ΚΟΥΚΟΥΝΑ

Από την πρώτη γερμανική κατοχή μέχρι το 2014 Του Δημοσθένη Κούκουνα Όπως ακριβώς τονίζω στο νέο βιβλίο μου “Τα ένοχα μυστικά της Κατοχής” (βλ. και το ιστολόγιο aera2012.blogspot.gr), που θα κυκλοφορήσει σύντομα, στα τελευταία χρόνια βιώνουμε ένα ιδιότυπο κατοχικό καθεστώς, που αν προχείρως συγκριθεί με την τελευταία ιστορική περίοδο κατά την οποία η χώρα μας τελούσε υπό ξενική κατοχή, μεταξύ 1941 και 1944, θα διαπιστώσουμε πολλές ομοιότητες. Ίσως η πιο σημαντική ομοιότητα είναι ότι κυρίαρχοι ήταν τότε, όπως και τώρα, οι Γερμανοί, λιγότερο ή περισσότερο εκλεπτυσμένοι. Το πιο ενδιαφέ... περισσότερα »

Έτσι, για να γνωρίζετε το ποιοι ακριβώς σάς κυβέρνησαν και το ποιοι σάς κυβερνούν...  Είμαστε για κλάματα και μπροστά στον ολοκληρωτικό αφανισμό μας ως έθνος, άν δεν πετάξουμε όλους τους οβριούς και τους μασσόνους εκτός.* *Ουκ έτσι τέλος στην τραγωδία μας. *Πέθανε σε ηλικία 95 ετών, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος. * *Ο ένας εκ των δύο υιών του, διετέλεσε ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!! * *Ο εκλιπών βλέπετε, ήτο νυμφευμένος με* * κυρία ιουδαϊκού θρησκεύματος, η οποία διετέλεσε και Πρόεδρος τής Ενώσεως Γυναικών Ελλάδος ! * *Έτσι, για να γνωρίζετε το ποιοι ακριβώς σάς κυβέρνησαν και το ποιοι σάς κυβερνούν... * *Ο ίδιος, διετέλεσε Συνταγματάρ... περισσότερα 

Σαν σήμερα η επιστολή του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Σουηδική Ακαδημία με την οποία πρότεινε τον Κεμάλ Ατατούρκ για το Νόμπελ Ειρήνης !

Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 1934 Κύριε Πρόεδρε, Για περίπου επτά αιώνες ολόκληρη η Μέση Ανατολή και μεγάλο τμήμα της Κεντρικής Ευρώπης αποτέλεσαν θέατρο αιματηρών πολέμων. Κύρια αιτία γι αυτούς ήταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία και το απολυταρχικό καθεστώς των Σουλτάνων. Η υποδούλωση χριστιανικών λαών, οι θρησκευτικοί πόλεμοι του Σταυρού εναντίον της Ημισελήνου που μοιραία επακολούθησαν και οι διαδοχικές εξεγέρσεις όλων αυτών των λαών που προσέβλεπαν στην απελευθέρωσή τους δημιουργούσαν μια κατάσταση πραγμάτων που θα παρέμενε μόνιμη πηγή κινδύνων όσο η Οθωμανική Αυτοκρατορία διατηρούσε τα ίχνη... περισσότερα »

Εάν υπάρχουν ακόμη Έλληνες που πιστεύουν ότι ψηφίζουν στις εκλογές και η ψήφος τους καθορίζει το ποιος θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο, καλύτερα να μην προχωρήσουν στην ανάγνωση αυτού του άρθρου. Υπάρχουν –το ξαναλέμε- ένα σωρό μπλογκς όπου διατυμπανίζεται το «δημοκρατικό έλλειμμα» της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, το «μεγαλείο της Φυλής», τα «ελαττώματα των Αρχαίων προγόνων μας που τα κληρονομήσαμε εμείς» και ένα σωρό άλλες συναφείς ανοησίες. Σήμερα εμείς, του Θεόδοτου, θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια ιδέα του τι γινόταν και συνεχίζεται να γίνεται σε αυτόν εδώ τον –δήθεν ευλογημένο- τόπο.

το έμβλημα της Αθηναϊκής Λέσχης
Ας αρχίσουμε λοιπόν από κάτι που όλοι θα θυμούνται. (Και λέω όλοι, γιατί όλοι είναι, σε καθημερινή βάση, στημένοι μπροστά στις τηλεοράσεις, να παρακολουθούν τα διάφορα «αποκαλυπτικά» «ανατρεπτικά» καθώς και τα άλλα, τα «κόντρα σε όλους» και λοιπά και λοιπά). Όταν λοιπόν, σε μία από τις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, ήταν σαφές ότι έβγαινε η «Νέα Δημοκρατία», κατέβηκε βολίδα ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών από το σπίτι του, στην πλατεία Μαβίλη, στο κέντρο της Αθήνας και συγκάλεσε «συνεδρίαση» όλων όχιτων πολιτικών αρχηγών αλλά τωνπολιτικών παραγόντων στην Αθηναϊκή Λέσχη (πού αλλού;) επί της οδού Πανεπιστημίου, κοντά στο Σύνταγμα. Εν ριπή οφθαλμού, δημοκρατικοί μου συμπολίτες, μαζεύτηκαν στην Αθηναϊκή Λέσχη απαξάπαντες. Και εκεί, ο Αμερικανός τους εξήγησε ότι έπρεπε να βγει και να κυβερνήσει όχι η «Νέα Δημοκρατία» αλλά το ΠΑΣΟΚ. Και αυτό ακριβώς έγινε:Ενώ είχε αρχίσει η καταμέτρηση των ψήφων και ανακοινώνονταν τα αποτελέσματα, τα αποτελέσματα άλλαξαν και βγήκε το ΠΑΣΟΚ.

Το εκπληκτικό όμως δεν είναι αυτό. Το εκπληκτικό είναι.. ότι αυτό μαθεύτηκεαπό όλον τον κόσμο τη στιγμή ακριβώς που γινόταν. Και κανείς ούτε έκανε ούτε είπε τίποτα! Όλοι κάνανε το κορόϊδο... Χαζοί ήταν αυτοί να βγάλουνε το φίδι από την τρύπα; Όχι βέβαια! Ας κάτσουν οι «βλαμμένοι», οι «τρελοί» να διαμαρτυρηθούν! Και έτσι, αγαπητοί μου συμπολίτες, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Και έχουμε και αναγνώστες του Θεόδοτου ακόμα να μας κατηγορούν ότι ασχολούμαστε με «επιστημονικές αναλύσεις» και όχι με την εξεύρεση τρόπου εξόδου από την κρίση.
  Πώς όμως να βγούμε από την κρίση και πώς να σωθούν οι Έλληνες «από την πείνα», εφόσον αδιαμαρτύρητα κάθεται ο Ελληνικός Λαός και τρώει τέτοιες σφαλιάρες; Άξιος της τύχης του είναι και έχει ακριβώς την κυβέρνηση που του αξίζει. Γι’αυτό κι εμείς γράφουμε εδώ για τους λίγους, τους ελάχιστους που νιώθουνε στο πετσί τους τους εξευτελισμούς στους οποίους καθημερινώς μας υποβάλλει αυτός ο –δήθεν- «τόπος ηρώων, ημιθέων» κλπ. Γι’αυτούς και μόνο γι’αυτούς συνεχίζω εγώ και γράφω όσα ακολουθούν.
Το Ελληνικό Κράτος, είτε δημοκρατία είναι είτε βασιλεία είτε οτιδήποτε άλλο, διοικείται από μία αθέατη κυβέρνηση. Ενδείξεις για την ύπαρξή της έχουν δοθεί από ξένους παρατηρητές και απόδειξη από ένα Έλληνα.
Οι ενδείξεις (που οφείλονται σε ξένους) είναι οι εξής:

1. Η ανατροπή του Όθωνα και η αποφασιστική από τότε στροφή της Ελλάδας προς την Αγγλία ήταν έργο (σύμφωνα με την άποψη του τότε πρεσβευτή της Γαλλίας στην Αθήνα) της «αθέατης κυβέρνησης», επικεφαλής της οποίας ήταν ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος. Για την οικογένεια Μαυροκορδάτου (ή Μαυρογορδάτου), σύγχρονος ερευνητής έχει τεκμηριώσει την και ιουδαϊκή ρίζα της.

Ο Αlbert Kahn
2. Το 1914-1918, την εποχή δηλαδή του Εθνικού Διχασμού, το πάνω χέρι στην αθέατη κυβέρνηση είχαν οι στρατιωτικοί, με επικεφαλής τον Μεταξά. 
Αμερικανίδα συγγραφεύς που είχε τότε έλθει στην Αθήνα χρησιμοποίησε τον όροoccult government. Τεκμήριο της άποψης αυτής είναι το εξής: Στις αρχές του 20ού αιώνα ο Ιουδαίος τραπεζίτης της Γαλλίας Albert Kahn έκανε ένα μουσείο, με φωτογραφίες ανθρωπολογικού περιεχομένου από όλη τη γη. Οι φωτογραφίες ήταν έγχρωμες (κάτι που τότε θεωρητικώς ήταν πολύ δύσκολο, αλλά όπως απέδειξε ο Albert Kahn δεν ήταν καθόλου [θυμάστε, ελπίζω, τη φωτογραφία με τον Τσάρλυ Τσάπλιν να χρησιμοποιεί... κινητό τηλέφωνο και ελπίζω πως το πιάσατε το υπονοούμενο]), αλλά ο Kahn, με το μουσείο αυτό, είχε την πεποίθηση ότι, εάν οι άνθρωποι αλληλογνωρίζονταν και πείθονταν να συγκροτήσουν ενιαίο ανθρωπολογικό τύπο, θα σταματούσαν οι πόλεμοι και τα λοιπά. 
Ήταν δηλαδή ένας «φιλάνθρωπος», πρόδρομος των Ροκφέλλερ, Ρότσιλντ, Σόρος και όλων των άλλων.
 Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι στην επιτροπή για την «αλληλοκατανόηση των ανθρωπίνων φυλών» κάλεσε τους ιθύνοντες από όλες σχεδόν τις χώρες τις Ευρώπης – και φυσικά και την Ελλάδα. 
Αυτά γίνονταν το 1916, δηλαδή μέσα στον Πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο και ενώ τα «κορόϊδα» αλληλοσφάζονταν στα πεδία των μαχών.
 Ξέρετε ποιους κάλεσε από την Ελλάδα; Τρεις, δηλαδή τον Ελευθέριο Βενιζέλο,τον Νικόλαο Πολίτη και (αν έχετε τον Θεό σας) τον Ιωάννη Μεταξά.  
Η πρόσκληση του Βενιζέλου έχει λογική: Κορυφαία πολιτική προσωπικότητα, φιλελεύθερος, δημοκράτης, άνθρωπος των Αγγλογάλλων κλπ. 
Ο Πολίτης όμως; Ε, ο Πολίτης ήταν αυτός που καθόριζε την εξωτερική πολιτική του Βενιζέλου, ο overseer του να πούμε (θα εξηγήσουμε άλλοτε τι σημαίνειoverseer), άνθρωπος των Γάλλων και φυσικά Ιουδαίος. (Λεπτομέρειες στο πασίγνωστο βιβλίο του Peyrefitte, που έχει μεταφραστεί στα ελληνικά και εκδοθεί από τις εκδόσεις «Κάκτος»). 
Και ο Μεταξάς; Από πού κι ως πού; Μία εξήγηση υπάρχει: Ήταν αυτός που, όπως –ορθώς- πίστευε η Αμερικανίδα συγγραφεύς, είχε καταφέρει να γίνει επικεφαλής της αθέατης κυβέρνησης. Και εφόσον έτσι έχουν τα πράγματα, τότε πιστοποιείται εκείνο που ισχυρίζονται οι Ιουδαίοι, ότι ο Μεταξάς ήταν άτομο ιουδαϊκήςκαταγωγής (ενώ ο Βενιζέλος και ιουδαϊκής).
το εν λόγω δημοσίευμα
3. Την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 1981, ο Βασίλης Βασιλικός σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» εξήγησε ότι στις τότε επικείμενες εκλογές θα έβγαινε το ΠΑΣΟΚ, διότι αυτήν τη νίκη την είχε αποδεχτεί ο... Λάμπρος Ευταξίας (ο ιδρυτής του Μουσείου Βούρου-Ευταξία, στην πλατεία Κλαυθμώνος). 
Ο Λάμπρος Ευταξίας, εξηγούσε ο Β. Βασιλικός στο άρθρο του, είναι η «σημαντικότερη πολιτική μορφή της νεωτέρας Ελλάδος», αλλά επειδή «είναι άνθρωπος των παρασκηνίων» δεν επιτρέπεται κανείς να μιλάει για αυτόν.

Τι άλλο μπορούσε να πει ο Βασιλικός; Τα είπε όλα με δυο-τρία υπονοούμενα. Αλλά ο Ελληνικός Λαός, ο «υπερήφανος», ο «άκαμπτος», ο «δημοκρατικός» κλπ., έκανε πως δεν καταλαβαίνει... και συνεχίζει να πιστεύει (ή έστω να κάνει πως πιστεύει) ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός το 1981, επειδή συγκέντρωσε... την πλειοψηφία στις εκλογές εκείνου του χρόνου.

Ε, τι να πει κανείς; Ο Βασιλικός τάγραψε αυτά σε εφημερίδα όχι μεγάλης αλλάμέγιστης κυκλοφορίας. Δεν βαριέσαι όμως... Οι Έλληνες διαβάζουνε και θυμούνται μόνο τα αβλαβή. Γι’ αυτό κι εκπλήσσονται όσοι ήρθαν εδώ από την Ανατολική Ευρώπη κατά τα τέλη του περασμένου αιώνα, για να βρουν δουλειά. «Μα τόσο κοντή μνήμη έχουν οι Έλληνες;» αναρωτιόταν γνωστός μου Βούλγαρος. Κι άλλος, Πολωνός αυτός: «Μα γιατί φοβόσαστε τόσο πολύ;» Τι να τους πω εγώ;

* * *
Μη νομίσετε όμως ότι η αθέατη κυβέρνηση της Ελλάδας είναι ανεξέλεγκτη. Α, όχι! Με τίποτα! Δεν είναι δυνατόν οι αθέατοι του εξωτερικού να την αφήσουνε να αλωνίζει, να βγάλει π.χ. τα πετρέλαια του Ιονίου ή να φτιάξει βαρειά βιομηχανία. Όχι! 
Έχει λοιπόν τον επιτηρητή της. Και ο επιτηρητής είναι ο εκάστοτε «αρχηγός» μεγάλης πολιτικής οικογένειας από την Κρήτη (απώτερης καταγωγής όμως από την Πελοπόννησο), η οποία, εδώ και δεκαετίες, παίζει μεγάλο ρόλο στην ανάδειξη «εθναρχών». 
Και τώρα, η ενλόγω οικογένεια ετοιμάζει τον νέο «επιτηρητή», δηλαδή πολιτικό νεόκοπο που ξεπήδησε από το πουθενά και πήρε –καθόλου στα μουλωχτά, αλλά ποιος να μιλήσει- όνομα «δημοφιλέστατο» ειδικώς στην Κρήτη και γενικώς στους προοδευτικούς και δημοκράτες Έλληνες.
Επ’αυτού όμως θα χρειαστεί να επανέλθουμε.ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΚΑΙ..
  • Αυτομαστιγώσου ακόμη Έλληνα...!! Ρίξε πάλι το βάρος στον διπλανό σου και ξαναπές ότι σου αξίζουν αυτοί που σε κυβερνούν!!!ΠΗΓΗ: http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6726.html

«Λᾶθος» ἀποτελέσματα ἔβγαλαν στίς ἐκλογές τοῦ 2012;
Μά εἶναι δυνατόν;
Μά συμβαίνουν αὐτά;
Κάποιος γνωστός μου, ὑπάλληλος τοῦ ὑπουργείου ἐσωτερικῶν, κτυπιέται κι ὀδύρεται πὼς αὐτὰ δὲν συμβαίνουν! Ἰσχυρίζεται πὼς οἱ σάκοι μὲ τὰ ψηφοδέλτια εἶναι στὴν διάθεσι ὅλων τῶν κομμάτων κι ὄχι μόνον γιὰ μερικὲς ἡμέρες. Ἄρα; Ἄρα μποροῦν νὰ κάνουν ὅσους ἐλέγχους θέλουν, ὅσοι τὸ θέλουν.
Μά τούς κάνουν;
Ποιός θά κάτσῃ νά ξαναμετρήσῃ τρία ἐκατομμύρια περίπου ψηφοδελτίων; Ἐδῶ καλὰ καλὰ δὲν ξαναμετροῦν τὰ ψηφοδέλτια μερικῶν τμημάτων, ποὺ δὲν ξεπερνοῦν τὰ χίλια. Θά στρωθοῦν νά ἐπανελέγξουν ὅλην τήν διαδιακασία ἀπό τήν ἀρχή;

Ἀπὸ τὴν ἄλλην, ὁ φίλος Παναγιώτης, χρόνια πολλὰ σὲ ἐφορευτικὲς ἐπιτροπές, ἔχει πολλὰ νὰ καταγγείλῃ γιὰ τὰ ἀποτελέσματα τῶν ἐκλογικῶν περιφερειῶν. Γιὰ παράδειγμα, στὸ ὑπόλοιπο Ἀττικῆς, στὰ συνολικὰ ἀποτελέσματα, πρὸ ἀρκετῶν ἐτῶν, ἄν κι ὁ ἴδιος, μέτρησε καὶ ξαναμέτρησε Ἄλφα ἀριθμῶν ψηφοδελτίων, στὸ ὑπουργεῖο ἐσωτερικῶν φαίνονταν περίπου τὰ μισά, σὲ ὅσα ἀφοροῦσαν στὸ Τᾶδε κόμμα ἀλλὰ περίπου στὰ πέντε τέταρτα, σὲ ὅ,τι ἀφοροῦσε στὸ δείνα κόμμα.

Τέλος, ἄλλη καταγγελία, ἀπὸ φίλο νομικό, ποὺ σὲ κάθε ἐκλογικὴ ἀναμέτρησι περιφέρεται σὲ κάποιο ἐκλογικὸ κέντρο, ὡς δικαστικὸς ἐκπρόσωπος, ἀναφέρει πὼς

συγκεκριμένος νομικός, κατ’ ἐξακολούθησιν, ἀν τὶ νὰ καταγράψῃ τὸν ἀκριβῆ ἀριθμὸ τῶν ψηφοδελτίων, ποὺ ἀντιστοιχοῦσαν στὸ κάθε κόμμα, ἔγραφε ὅ,τι ἤθελε. Σὲ παρατήρησι τοῦ φίλου ἀπήντησε ὡς ἐξῇς: «δὲν ξέρεις… Θὰ μάθῃς!!!».

Νά πιστέψω λοιπόν τό παραπάνω ἤ ὄχι; Πάλι συκοφαντίες κι ἀνακρίβιες κυκλοφοροῦν στήν χώρα τοῦ Ἑλλαδοκαφριστᾶν ἤ μήπως μάθαμε ἀκόμη μίαν παράμετρο τῶν τόσων καί τόσων νοθειῶν;

Και έλεγα κι εγώ πώς βρεθηκαν μερικοί κουρέληδες με 6% !!!!! 

Το θέμα των εκλογών βρωμάει. Αρχίζουν με στημένες δημοσκοπήσεις για να περάσουν στο μυαλό του κοσμάκη ορισμένα ποσοστά και μετά βγάζουν παραπλήσια ποσοστά στις εκλογές ,αυτό είναι το παιχνίδι.Αποφασίζουμε σε συνεχή δημοσιεύματα για λόγους δημοσίου συμφέροντος και ευλόγου ενδιαφέροντος να τα δημοσιοποιήσουμε. Πρόσφατα σε συζήτηση που είχαμε στον τηλεοπτικό «αέρα» με εκπρόσωπο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», λαβαμε την ρητή διαβεβαίωση ότι «οι Έλληνες Μασόνοι, η Μασονική Στοά και ο διακτινισμός τους στα πολιτικά και διπλωματικά ζητήματα της χώρας, μόνον καλό κάνει». Οι Έλληνες Μασόνοι προσπαθούν το τελευταίο διάστημα σε μια ομολογουμένως περίεργη αντεπίθεση να επανέλθουν ενεργά και να ρυθμίσουν τις εξελίξεις στη πατρίδα....http://www.facebook.com/l.php...

Εάν υπάρχουν ακόμη Έλληνες που πιστεύουν ότι ψηφίζουν στις εκλογές και η ψήφος τους καθορίζει το ποιος θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο, καλύτερα να μην προχωρήσουν στην ανάγνωση αυτού του άρθρου...