Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

Βλέπω με μεγάλη μου λύπη, τον Λαό μας, να σκύβει το κεφάλι και να υποκύπτει στις εντολές και τα σχέδια των βαρβάρων κατακτητών.

Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς "κρυφό καμάρι" - Τα μέτρα λιτότητας παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα - Μία διατύπωση που πήρε 8 χρόνια για να γίνει

*Πλέον και επίσημα γνωστοποιήθηκε πως τα μέτρα λιτότητας που πάρθηκαν στην Ελλάδα ήταν κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Κάτι γνωστό που πλέον είναι επίσημο.* *Την Έκθεση που δημοσιεύει σήμερα στις Βρυξέλλες το Transnational Institute (TNI), ένα ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο με έδρα την Ολλανδία – Το 2017 το 38,9% των αγροτών κινδύνευε από τη φτώχεια, η ανεργία στην ύπαιθρο αυξήθηκε, από 7% το 2008, σε 25% το 2013, ενώ το κατά κεφαλήν αγροτικό εισόδημα μειώθηκε κατά 23,5% κατά τα έτη κρίσης, δηλαδή, από το 2008 έως το 2013.* *Στο συμπέρασμα ότι οι πολι... περισσότερα »

Αίσχος! Καλύτερα να είσαι μετανάστης στην Ελλάδα παρά Έλληνας! Τελικά οι μεγαλύτεροι ανθελληνες βρίσκονται εντός των συνόρων.

Τελικά οι μεγαλύτεροι ανθελληνες βρίσκονται εντός των συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Παπαδάκη, οι ΜΚΟ αναλαμβάνουν να νοικιάσουν σπίτια στους μετανάστες για 10 μήνες με όλα πληρωμένα (φαγητά, φάρμακα, περίθαλψη), ενώ θα έχουν και 400 ευρώ επίδομα για να σουλατσάρουν στην Ελλάδα.. Αυτή είναι η Ελλάδα του 2016. Οι Έλληνες να πεινάνε και κανείς να μην ενδιαφέρεται σε αντίθεση με τις ορδές μεταναστών που θα ζουν βασιλικά.. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο... περισσότερα »

Αυτή την ΕΕ θέλουμε; Που δίνει και πρόγραμμα βοήθειας στα κατεχόμενα;

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα (24/2/2015) πρόσκληση υποβολής προτάσεων ύψους 1.635.000 ευρώ, με στόχο την ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών στα κατεχόμενα. Η προθεσμία λήγει στις 27 Μαΐου του 2015. Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών, οι οποίες για παράδειγμα δραστηριοποιούνται σε θέματα διαφύλαξης ειδικών περιβαλλοντικών προστατευμένων περιοχών και ενδιαιτημάτων ή σε θέματα πάταξης της εμπορίας ανθρώπων, δύνανται να προτείνουν έργα αξίας από 75.000 ευρώ μέχρι 300.000 ευρώ, για διετή ως τριετή... περισσότερα »


Από τους 510.404 μακροχρόνια ανέργους μόνον 7.186 λαμβάνουν επίδομα... αντίθετα μέ τούς αλλοδαπούς πού όλοι ζούν μέ διάφορα επιδόματα... 

Από τους 510.404 μακροχρόνια ανέργους μόνον 7.186 λαμβάνουν επίδομα Ξεπερνά κάθε όριο η κοροϊδία που επιδεικνύει το ελληνικό κράτος στους δοκιμαζόμενους πολίτες. Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία μόνον το 1,5 % επί του συνόλου των μακροχρόνια ανέργων λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας. Αν δει κάποιος προσεκτικά τα στοιχεία του ΟΑΕΔ γίνεται αντιληπτό ότι το επίδομα των μακροχρόνια ανέργων χορηγήθηκε από τον ΟΑΕΔ, μόλις σε 6.691 δικαιούχους εντός του 2014. Αν σε αυτούς προστεθούν και άλλοι 1.125 μακροχρόνια άνεργοι που λαμβάνουν το ίδιο επίδομα, από το 2013, τότε ο συνολικός αριθμός... περισσότερα »

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ MHN ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ...!

*Έλληνες ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε από το λήθαργο που έχουμε πέσει όλοι μας.Μας αφήσανε χωρίς δουλειά (2 εκ. έλληνες) – καμία αντίδραση- μας μειώσανε το μισθό –καμία αντίδραση- μας μειώσανε τις συντάξεις –καμία αντίδραση- μας τσακίσανε στη φορολογία –καμία αντίδραση- οι τιμές στα τρόφιμα ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ  Μας τα πήρανε όλα, σε λίγο θα μας πάρουν και τα σπίτια και ότι άλλο έχει ο καθένας είναι και αυτά ψηφισμένα στο μνημόνιο.* *Είναι αδιανόητο ο έλληνας, ο φιλότιμος, ο γενναιόψυχος, ο αλτρουϊστής, ο ΗΡΩΑΣ που προτάσσει τα στήθη του σε κάθε δύσκολη να αδιαφορεί άλλο... πρέπει νά αντιδράσουμε τώρα   ...περισσότερα »

Το φασιστικό προεκλογικό σώου της «φιλανθρωπίας»

Η φιλανθρωπία, γενικά, αποτελεί ένα από τα υπνωτικά χάπια της κεφαλαιοκρατικής κτηνωδίας, συνακόλουθα και της ιδεολογίας αυτής της κτηνωδίας: του ΦΑΣΙΣΜΟΥ… Πάντα τα μεγαλύτερα κτήνη το παίζουν και … φιλάνθρωποι!!! Αυτό το χαρακτήρα έχει και η «φιλανθρωπία» του Σαμαρά προς τους άστεγους: Η «φιλανθρωπία» των ληστών και δημίων που εμπορεύονται και τα θύματά τους. Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ αφού ακρωτηριάζει και πελεκίζει καθημερινά τον ελληνικό λαό και με τον ηδονισμό του πωρωμένου δολοφόνου, έρχεται τώρα να εμπορευτεί το έργο της, για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΣΟΚ: «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ η Ελλάδα να γίνει Μεγάλη Δύναμη»

*Και το έχουν αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία 200 χρόνια. Βάζουμε και τον χάρτη της Ελλάδας των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών για να μην ξεχνάμε ποιοί έδιναν όπλα στους Τούρκους και μας έλεγαν προχωρήστε.. Το παρόν αποτελεί... συνέχεια της σειράς ερωτηματικών με τα οποία τελείωνε το προηγούμενο άρθρο μου. Έχουμε φθάσει στο τέλος μιας μακράς διαδικασίας που έχει αρχίσει από το 1973 και φθάνει σήμερα να πλησιάζει τον τελικό της σκοπό. Δεν θα σταματήσω να το τονίζω, όπως ο Κάτων: Delenda Carthago και Delenda η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος.


ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ...


Αυτή η χώρα είναι η γη των Ελλήνων και θα την υπερασπιστούμε… με το αίμα μας


ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ & ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ


τά ψέματα καί η προπαγάνδα κάποτε τελειώνουν


Διότι δεν χωράει το ψέμα στην αλήθεια…

Ούτε στο φως το σκοτάδι…
Δε φτάνει ο κίβδηλος λόγος να δαμάσει τα αφηνιασμένα άλογα, να γητέψει τα τρομοκρατημένα όνειρα.
Με το πηχτό σκοτάδι να απλώνεται στη νεκρική κοιλάδα των μοιραίων και των δοσίλογων, οδοιπορούμε την οδό του μαρτυρίου.
Σε κάθε σταυροδρόμι το εκτελεστικό απόσπασμα των τοκογλύφων, σε κάθε ανηφοριά οι φονιάδες της ιστορίας υψώνονται φαντάσματα δυσθεώρητα με μάτια κόκκινα, με στόματα γλοιώδη και λαίμαργα.
Μας εκφοβίζουν, μας τρομοκρατούν…
Μας πυροβολούν με λόγους δόλιους από τις τηλεοπτικές οθόνες τα αδειανά κουστούμια και τα παραγεμισμένα στόματα.
Μας φτύνουν οι αρουραίοι των εφημερίδων, οι αρθρογράφοι του μεγάλου κενού, οι εθνοφθόροι και οι Ελληνόφοβοι.
«Θέμα χρόνου» αποφαίνονται οι ειδήμονες με τους υπερσύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα ατσαλάκωτα κουστούμια και τα αρπακτικά χέρια που στάζουν αίμα.
Καλά κρατεί ο χορός των κερδοσκόπων και των εφιαλτών…
Το πανηγύρι της εκφοράς των ελπίδων και των οραμάτων.
Η μεγάλη ομήγυρη των αδημονούντων την απώλεια του έθνους των ανυπότακτων έχει κιόλας παραταχθεί με κάθε επισημότητα για να παρακολουθήσει το μεγάλο θέαμα.
Ο δήμιος με την κουκούλα, τις πλαδαρές σάρκες και τα διάστικτα μπράτσα με τα φασιστικά σύμβολα, αναμένει το νεύμα του «Μεγάλου Στοχαστή».
Κι ο «Μεγάλος Οπισθοδρομιστής» ετοιμάζεται να γυρίσει το ρολόι της ιστορίας τριάντα χρόνια πίσω.
Δεν επιθυμούν να πιστέψουν οι εξαγορασμένοι, οι υπόδουλοι και οι ματαιόδοξοι στη μεγάλη στρατιά των αρίστων της ιστορίας, των λαμπρών δημιουργών, των ποιητών, των αγωνιστών της ζωής, των εργατών, των καλλιτεχνών, των ανθρώπων της τίμιας δουλειάς και του πνεύματος.
Ότι είχαν να κλέψουν το έκλεψαν, ότι είχαν να προσβάλουν το πρόσβαλαν, ότι είχαν να ατιμάσουν το ατίμασαν.
Ήρθε η ώρα να πετάξουν το αποστεωμένο κουφάρι του λαού στη χωματερή της εξαθλίωσης και της απέραντης θλίψης.
Ήρθε ή ώρα να ανοίξουν τις πόρτες σε κυνηγούς κεφαλών, σε ζόμπι που τρέφονται με σάρκες ανθρώπινες και αίμα ζεστό…
Έτσι πιστεύει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα κελεύσματα των καιρών ο «Μεγάλος Στοχαστής», ο δειλός πολεμιστής με τη λερωμένη σκελέα, ο αποτυχημένος ταχυδακτυλουργός με τα τρεμάμενα δάχτυλα και το θολωμένο μυαλό, ο θλιβερός ψεύτης, ο αμήχανος Οδυσσέας που ούτε ταξίδι, ούτε Ιθάκη του απέμεινε, παρά μόνο η χλεύη των ανθρώπων και της ιστορίας.
Ημέρα σκότους η μέρα που ξημερώνει…
Έκπληκτα τα μάτια της ιστορίας βλέπουν τη λαίλαπα να πλησιάζει.
Έντρομοι οι ένοχοι χειρουργοί βιάζονται να επικαλύψουν με το σεντόνι της υποταγής και της ανικανότητας το κέρινο πρόσωπο της ναρκωμένης πατρίδας.
Βιάζεται το τσούρμο των θρασύδειλων και των μισαλλόδοξων να τελειώνει μια και καλή με το γένος των αδάμαστων. Το βιβλίο που λέγεται Ελλάδα πρέπει να κλείσει, η σπορά να νοθευτεί , ο αγρός με τα γεννήματα να καταλειφθεί από αγριόχορτα και ζιζάνια και ακόμα μια «χαμένη πατρίδα» να προστεθεί στις τόσες χαμένες.
Δεν πρέπει ούτε νερό για τα διψασμένα χείλη να περισσέψει, ούτε φαΐ για τους πεινασμένους την περηφάνια και την αξιοπρέπεια.
Ακούστε ράκη ανθρώπινα, ξεχειλωμένα μυαλά, και κοιμισμένες συνειδήσεις…
Ακούστε υπερφίαλοι αγορητές του θράσους και της ανοησίας…
Ακούστε κύμβαλα αλαλάζοντα, σπιθαμιαίοι διανοητές και προσκυνημένοι υπηρέτες των ξένων συμφερόντων…
Ακούστε πουλημένα τομάρια…
Αυτή η χώρα είναι η πατρίδα μας και δεν αντέχει επιτηρητές και παράσιτα.
Αυτή η χώρα είναι η γη των Ελλήνων και θα την υπερασπιστούμε… με το αίμα μας.


Αυτή η χώρα είναι η γη των Ελλήνων και θα την υπερασπιστούμε… με το αίμα μας.

..........................................................................................................................

Μάς θέλουν θρησκευτικά νά είμαστε σάν τήν Ουνία, πολιτικά σάν τούς Φραγκο-Λατίνους, μάς υποσχέθηκαν πώς θά γίνουμε μία Ευρωπαϊκή χώρα... καί τώρα πεινάμε διότι πρώτα χάσαμε τήν Ελληνορθόδοξη ταυτότητά μας... πεινάμε, αλλά οί πολιτικοί μας ουδεμία μείωση έχουν υποστεί οί μισθοί τους... καί γιά τό μεγάλο τους έργο τό οποίο επιτελούν, απαιτούν δύο συντάξεις...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ... ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ
Θέλησαν να μας κάνουν Ευρωπαίους οι (καλοί) πολιτικοί μας, κι έτσι μας έχωσαν σε μια βρώμικη σκοτεινή φυλακή, πεινασμένους τρισάθλιους και ακόμα δεν ξεσηκωθήκαμε;
Τι Ευρωπαίος να γίνω αφού ήδη ήμουνα, δική μας ήταν η Ευρώπη, προς τιμή της βαπτίσαμε αυτή την ήπειρο, τότε που αυτοί οι λαοί που θέλουν να δείχνουν πολιτισμένοι ήταν ακόμα στα κλαδιά των δέντρων.
Τι το καλό μας πρόσφεραν αυτοί οι βάρβαροι, τι μας έδωσαν που δεν είχαμε;
Μήπως μας έδωσαν γνώση, αστρονομία, φυσική, μαθηματικά, ιατρική, τέχνες, γράμματα, πολιτισμό, δημοκρατία, ιστορία, Παρθενώνες, Ασκληπιεία, θέατρα, Ναούς, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Δημοσθένη, Πλούταρχο, και τόσους άλλους που δεν θα χωράνε να γράψω τα ονόματά τους μέσα σε αυτή τη σελίδα.
Καμαρώνουν και χαίρονται οι αρκουδομαϊμούδες με ότι μας έχουν κλέψει και το έκαναν δικό τους.
Ναι μας έδωσαν να μην έχουμε και παράπονο!
Έναν Άγιο Βασίλη κόκκινο να γιορτάζουμε και να ντύνονται στα πολυκαταστήματα σαν καρνάβαλοι, και οι Έλληνες να πηγαίνουν τα παιδιά τους να χαζεύουν τον παρδαλό (άγιο) τους.
Μας έδωσαν έναν (άγιο βαλεντίνο) να γιορτάζουμε την αγάπη και τον έρωτα μας, λες και δεν υμνήθηκε και δεν τιμήθηκε η αγάπη και ο έρωτας από τους προγόνους μας, ή μήπως δεν έχουμε στη χριστιανό Άγιο να γιορτάσουμε τη γιορτή των ερωτευμένων!
Μας έδωσαν σκουλαρίκι να φορούν οι άντρες, σαν Φρύγες, μας έδωσαν τη βάρβαρη μουσική τους, μας έδωσαν ήθη πρόστυχα, μας έδωσαν έθιμα αρρωστημένα, ακολασία και ξεπεσμό.
Φυσικά αυτά είναι λίγα λόγια για να περιγράψω τη κατάντια μας σαν Έλληνες, μόδα και πάλι μόδα, κι έπειτα να κλαιγόμαστε για το χάλι μας, και να μας φταίει η κακιά μας μοίρα !
Ποια κακιά μας μοίρα μωρέ, το μυαλό μας φταίει που δεν θέλησε ποτέ να σκεφτεί ποιοι ήμαστε και από πού προερχόμαστε.
Αφήσαμε κάθε τι Ελληνικό, και τώρα:
Βλέπω με μεγάλη μου λύπη, τον Λαό μας, να σκύβει το κεφάλι και να υποκύπτει στις εντολές και τα σχέδια των βαρβάρων κατακτητών.
Ο Λαός μας έπαψε πια να σκέφτεται, δεν λειτουργεί πια το μυαλό του Έλληνα, η σκέψη είναι προνόμιο μόνο μερικών αδούλωτων Πατριωτών, και η γνώση, ( η γνώση των Προγόνων μας), έγινε κτήμα, ελεεινών, τρισαθλίων και απανθρώπων βαρβάρων, που επιζητούν την υποδούλωση κάθε ψυχής και καρδίας που ζει, αναπνέει, και χτυπά ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Καταντήσαμε, αλλοίμονο, εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ, οι φωτοδότες των εθνών, οι γεωργοί της γνώσεις, οι θεμελιωτές των επιστημών, οι δαμαστές των θαλασσών, οι πρώτιστοι των ουρανών, να γίνουμε, οι επαίτες, οι ζητιάνοι, οι ικέτες για μια στάλα αξιοπρέπειας, για μια σταγόνα οίκτο, για ένα ψίχουλο ζωής.
Μας έδωσαν καλοπέραση και τη δεχτήκαμε, δίχως να σκεφτούμε, ότι θα ζητήσουν αντάλλαγμα .Μας γέμισαν χρήμα και δεν αναλογισθήκαμε, ότι θα το πάρουν πίσω. Μας ξέκοψαν από τις ρίζες μας, φτιάχνοντας νέα ιδανικά, καινούρια πρότυπα και εμείς τα δεχτήκαμε.
Εμείς όμως σαν ΕΛΛΗΝΕΣ θα έπρεπε να γνωρίζουμε, να ξέρουμε τι προσπαθούσαν να κάνουν.
Έχουμε τη γνώση, τα διδάγματα των Προγόνων, μα δεν τα γνωρίζουμε. Δεχόμαστε να μας δίνουν ξένοι κι όχι οι Πατέρες μας. Παίρνουμε κάθε τι που μας πετάνε δίχως να σκεφτούμε ποιοι ήμαστε και από πού προερχόμαστε. Ξεχάσαμε να είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.
Και η εύκολη δικαιολογία είναι: μας ψεκάζουν καθημερινά, μας κάνουν να νοιώθουμε γερασμένοι, κουρασμένοι, ανήμποροι.
Μα δεν πρόκειται να δεχτώ τη δικαιολογία αυτή διότι ο μόνος που φταίει είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ που αφέθηκε, που παραδόθηκε, δίχως να παλέψει, διότι είχε γνώση, τη γνώση των Προγόνων και Πατέρων του.
Δεν θεώρησες ΕΛΛΗΝΑ σωστό να μελετάς τους Προγόνους σου και Πατέρες σου, γιατί θεώρησες (ντεμοντέ) παλιομοδίτικο κάθε τι που δίδαξαν οι Προγονοί μας, γιατί έπρεπε να, συνυπάρχεις με βαρβάρους!! Και αντί να δίνεις σε αυτούς, αντίθετα να παίρνεις κάθε τι μιαρό και πρόστυχο, αντί να δίνεις τη γνώση, υιοθετούσες την αγνωσία, αντί να κατακτάς την τη ζωή, τη παρέδιδες, σε βάρβαρα ήθη, σε πρόστυχες ηδονές, σε ακόλαστες απολαύσεις. Έβαλες σκουλαρίκι χόρεψες αμαρτωλούς χορούς, χρησιμοποίησες τις λέξεις τους, γράφεις με τα γράμματά τους, ζεις σαν κι αυτούς, και τώρα πια έγινες το σκυλάκι τους.
Έχασες το δικαίωμα να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ
ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ
ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ...