Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ...!

******
Ο Δικέφαλος προκρίθηκε στους "16" του Europa Conference League 


Έσπασαν καρδιές στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να παίρνει ιστορική πρόκριση επί της Μίντιλαντ στη διαδικασία των πέναλτι με 5-3 και ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει στην κανονική διάρκεια του αγώνα με 2-1.

*Το νικητήριο πέναλτι το έβαλε ο Κούρτιτς, με τον ΠΑΟΚ να έχει πέντε εύστοχες εκτελέσεις και να εκμεταλλεύεται την απόκρουσε του Πασχαλάκη στο πρώτο πέναλτι των Δανών.

Η ομάδα του Λουτσέσκου που πήγε στη διαδικασία των πέναλτι μετά από 23 χρόνια. έσπασε την κατάρα των τεσσάρων αποκλεισμών: 

(1981-82' Άιντραχτ, 1983-84' Μπάγερν, 1990-91' Σεβίλλη, 1999-00' Μπενφίκα).

Πολλές και μεγάλες οι μάχες που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ…

Πολλά έχουμε νά πούμε για την πρόκριση του Δικεφάλου στην Ευρώπη, και τις πολλαπλές μάχες που έχει να δώσει όλος ο Σύλλογος από εδώ και πέρα. γράφει Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου Πολλές και μεγάλες οι μάχες που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ…


Κοπεγχάγη - ΠΑΟΚ 1-2: Πρώτος και καλύτερος!
*Ο ΠΑΟΚ έφυγε θριαμβευτής από την Κοπεγχάγη (1-2), βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 7', έστω κι αν στο τελευταίο 15λεπτο δυσκολεύτηκε! Σίντκλεϊ και Ζίφκοβιτς οι σκόρερ του Δικεφάλου που έκανε άλμα πρόκρισης. Αναμενόμενες επιλογές και των δυο Το «δώρο» του Γκραμπάρα Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και γκολ! Στο τέλος έκανε τα εύκολα-δύσκολα Ο ΠΑΟΚ έκανε τα εύκολα – δύσκολα, αλλά τουλάχιστον κατάφερε και έφυγε από το Parken με τους τρεις βαθμούς επιβεβαιώνοντας ότι τα πάει πολύ καλύτερα ... διαβάστε περισσότερα
*
* ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ *
Ο αγώνας, σαν σήμερα στις 15 Σεπτεμβρίου του 1965, είχε πανηγυρικό χαρακτήρα για τον ΠΑΟΚ και την πόλη του. Αλλωστε ήταν σε εξέλιξη η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης, όπου όλοι περίμεναν να θαυμάσουν τους Αμερικανούς και Σοβιετικούς αστροναύτες, οι οποίοι ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα.. ΑΛΛΑ ο ΠΑΟΚ τελικά μέ τό 2-1 έγινε τό επίκεντρο όλων..!

Τροπαιούχος ο ΠΑΟΚ με «μαγικό» φινάλε και γκολ του Κρμέντσικ στο 90΄

Σε έναν τελικό που θα μείνει χαραγμένος στην ιστορία για το συγκλονιστικό του φινάλε, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το όγδοο τρόπαιο στην ιστορία του (και το τέταρτο στα πέντε τελευταία χρόνια), επικρατώντας στο ΟΑΚΑ του Ολυμπιακού με 2-1. Με μια μαγική ενέργεια του Ζίβκοβιτς ακριβώς στο 90΄που με τακουνάκι έβγαλε την ασίστ στον σκόρερ Κρμέντσικ, το κύπελλο βάφτηκε ασπρόμαυρο σε ένα ματς με έντονα συναισθήματα και στο οποίο παίχθηκε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Το «χρυσό» γκολ του Τσέχου επιθετικού ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα, όμως δικαίωσε τις αλλαγές που είχε κάνει ο Πάμπλο Γκαρσία στο 80΄τόσο με τον σκόρερ που νωρίτερα είχε προειδοποιήσει άλλες δυο φορές όσο και με τον Τσιγγάρα που έδωσε την φρεσκάδα και τις ανάσες που χρειαζόταν η ομάδα στα χαφ. Το πρώτο ημίχρονο συνδυάστηκε από το γκολ του ΠΑΟΚ αλλά και την αναγκαστική αλλαγή του Παπασταθόπουλου που αντικαταστάθηκε και αναθεώρησε τα αμυντικά πλάνα του Μαρτίνς. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τον Ολυμπιακό στο 13΄όταν ο Μασούρας βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μπρούμα βρέθηκε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη, όμως ο τελευταίος τον νίκησε. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 26΄, με τον Ουάρντα να παίρνει την πρώτη κεφαλιά, ο Σβιντέρσκι την δεύτερη αλλά η μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Σα. Η αγωνιστική άνοδος του «δικέφαλου του Βορρά» επιβεβαιώθηκε με το γκολ που ήρθε στο 34΄, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια, ένα πέναλτι που το κέρδισε ο Σβιντέρσκι από τον Εμβιλά. Η αλλαγή του Φορτούνη στο ημίχρονο στην θέση του Μπρούμα αποδείχθηκε καθοριστική και άκρως αποδοτική αφού από το κόρνερ που εκτέλεσε ο διεθνής άσος στο 50΄, ο Εμβιλά ανενόχλητος, με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε. Από τα πόδια του Φορτούνη, οι Πειραιώτες κυκλοφόρησαν την μπάλα, πιέζοντας τον ΠΑΟΚ και έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Μασούρα στο 56΄, την οποία αποσόβησε ο Πασχαλάκης, λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Η απόδοση του Ολυμπιακού ανέβηκε αισθητά, η κατοχή ήταν με το μέρος του και ο ΠΑΟΚ είχε παθητικό ρόλο μη μπορώντας να δημιουργήσει και να διαχειριστεί το ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την τελευταία ευκαιρία στο ματς στο 93΄ αλλά το σουτ του Μπουχαλάκη, απέκρουσε ο Πασχαλάκης. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Παπασταθόπουλος (25΄ λ.τρ. Ρέαμπτσιουκ), Σεμέδο, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά (90+2΄Βαλμπουενά), Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Μπρούμα (46΄Φορτούνης), Ελ Αραμπί, Μασούρας (86΄Χασάν). ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Σβαμπ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μπάμπα (90+5΄Μιχάι), Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι (80΄Κρμέντσικ), Ουάρντα (80΄Τσιγγάρας)
Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στον τελικό του ΟΑΚΑ.
* Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε στην στέψη με γκολ που σημείωσε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Κρμέντσικ. Ο ΠΑΟΚ, που είχε δοκάρι στο 26’ με τον Σφιντέρσκι, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 36’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που εκτέλεσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Εμβιλά να σκοράρει στο 50’ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-2 (Cosmote Sport 1) Γκολ: 36′ πεν. Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), 50′ Εμβιλά (Ολυμπιακός), 90′ Κρμέν.
Volcano Times - 4 hours ago
****
Πίεσε στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ, έδωσε γήπεδο στην Μπενφίκα... τήν κούρασε στό πρώτο μέρος... καλά διαβασμένος τήν απογοήτευσε μή βρίσκοντας διαδρόμου σέ ότι καί άν δοκίμαζε... καί στό δεύτερο μέρος τήν τσάκισε...  Η διάθεση ο ΠΑΟΚ να τρέξει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου ήταν εμφανής από το 1ο λεπτό. Ήθελαν να κλείσουν όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους και να βρουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν
Αυτός ο ΠΑΟΚ ήταν βγαλμένος από τα καλύτερα όνειρα των οπαδών του. Με υπομονή όταν έπρεπε, με συγκέντρωση και στα 95 λεπτά και αστείρευτο πάθος από τους παίκτες του για την πρόκριση, απέκλεισε την Μπενφίκα, νικώντας με 2-1, και έγραψε χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία. Ο Γιαννούλης έκανε το καλύτερο ματς της καριέρας του στην Τούμπα, έχοντας συμμετοχή και στα δύο γκολ, ενώ σκόραρε το πρώτο. Άνοιξε λογαριασμό ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα, μείωσε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με Σίλβα η Μπενφίκα.
Εικόνα
*
Πίεσε στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ, ανέβηκε μετά το 20λεπτο η Μπενφίκα
Η διάθεση ο ΠΑΟΚ να τρέξει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου ήταν εμφανής από το 1ο λεπτό. Ήθελαν να κλείσουν όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους και να βρουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν. Στο 4' ο Δικέφαλος κατάφερε να φανεί απειλητικός, όταν ο Τζόλης έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, πάσαρε στο ύψος του πέναλτι, αλλά ούτε ο Άκπομ, ούτε ο Πέλκας κατάφεραν να βρουν την μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Μπενφίκα να κάνει για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία της. Ο Σεφέροβιτς μπήκε στην περιοχή από πλάγια, σούταρε, όμως, δεν βρήκε στόχο.
Τον γλίτωσε το δοκάρι
Στο 16' ο ΠΑΟΚ ξαναπάτησε στα καρέ των φιλοξενουμένων, αυτή την φορά μετά από εκτέλεση στημένης φάσης. Ο Σβαμπ βρήκε με φάουλ τον Μιχαηλίδη, ο νεαρός πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Βλαχοδήμος ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε στη γωνία του. Από εκεί και πέρα, η Μπενφίκα άρχισε σταδιακά να αυξάνει την πίεσή της και ο Δικέφαλος να χάνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.
Οι Αετοί της Λισαβόνας έγιναν επικίνδυνοι στο 27', με κεφαλιά του Σεφέροβιτς στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, που πέρασε άουτ, ενώ στο 29' ο Πίζι εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 35' ένα σουτ του Πίζι από πλάγια θέση δεν ανησύχησε τον Ζίβκοβιτς και στο 42' ο Πεδρίνιο δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, αναγκάζοντας τον Ζίβκοβιτς σε εντυπωσιακή επέμβαση, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.
Με απειλητικές διαθέσεις ο Δικέφαλος στο δεύτερο ημίχρονο
Ο ΠΑΟΚ άρχισε το δεύτερο ημίχρονο με διάθεση να κρατήσει περισσότερο την μπάλα και να προσπαθήσει να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Στο 51' ο Τζόλης ξεχύθηκε από αριστερά, σέντραρε παράλληλα, και λίγο πριν ο Πέλκας σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ο Γκριμάλδο κατάφερει να απομακρύνει, ενώ μετά από τρία λεπτά ο Σβαμπ έκανε το τακουνάκι για τον Τζόλη, ακολούθησε σουτ του Ελ Καντουρί που κόντραρε και νέο του Ίνγκασον που έφυγε εκτός εστίας.
Στο επόμενο λεπτό ο Τζόλης πάτησε περιοχή, απέναντι από τον Αλμέιδα, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε πάνω του και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο χέρι του. Η Μπενφίκα βρήκε χώρο στην επόμενη φάση απείλησε με τον Εβέρτον, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Ζίβκοβιτς, όμως, ο Σέρβος γκολκίπερ του είπε όχι με μεγάλη απόκρουση.
Πήρε αυτό που άξιζε ο ΠΑΟΚ με τον εκπληκτικό Γιαννούλη
Ο Δικέφαλος ήταν εμφανώς βελτιωμένος στο δεύτερο ημίχρονο και, τελικά, δικαιώθηκε στο 63'. Γιαννούλης και Άκπομ συνεργάστηκαν άψογα, ο Άγγλος γύρισε την κατάλληλη στιγμή και ο Έλληνας μπακ, απλώς, την έσπρωξε στα δίχτυα. Το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα, μάλιστα, δεν έμεινε εκεί και συνέχισε να επιτίθεται. Στο 69' ακολούθησε σουτ του Τζόλη, που πέρασε λίγο άουτ, και στο 75' ήρθε και το δεύτερο τέρμα.
Ο Γιαννούλης μοίρασε με εκπληκτική ασίστ στον Ζίβκοβιτς δεξιά, ο Σέρβος μπήκε στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο αριστερό και έγραψε το 2-0 με ψύχραιμο σουτ. Ο ΠΑΟΚ ένιωθε σιγουριά στα μετόπισθεν και στο 79' έβγαλε και νέα φάση, όταν ο Τζόλης σούταρε από αριστερά, μετά από ωραίο στοπάρισμα, αλλά το σουτ πέρασε για λίγο έξω. Εκεί που έδειχναν ότι όλα έχουν τελειώσει ο Ράφα Σίλβα μείωσε με γυριστή κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: 3-1.Τους "επακούβησαν" άγρια οι ΠΑΟΚτζήδες.ΒΙΝΤΕΟ

*O ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3-0 απέναντι στη Μπεσίκτας στο πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα. Τα γκολ σημείωσαν οι Τζόλης και Πέλκας...* * Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3-0 στην Τούμπα, λίγο πριν μειώσει η Μπεσίκτας με τέρμα του Λάριν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είδε τον Τζόλη να βρίσκει δίχτυα δύο φορές (7', 24'), ενώ έκανε το 3-0 στο 30' ο Πέλκας.* Καί άν δέν χανόταν τό πέναλτι καί έβαζε καί τό τέταρτο ο ΠΑΟΚ... οί Τούρκοι μέσα στήν Τούμπα θά ζούσαν ένα Βατερλό σέ όλες τίς διαστάσεις του... [image: ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Όλα τα γκολ για το 3-1 στο ημίχρονο (vids)] ... ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3:Πέρασε σαν σίφουνας από το Αγρίνιο..!

Ο ΠΑΟΚ έκανε «πάρτι» στο Αγρίνιο, νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό που παραπαίει και συνέχισε το αήττητο σερί του.* *Χωρίς δυσκολία ο ΠΑΟΚ πέρασε με ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα από την έδρα του ουραγού Παναιτωλικού, νικώντας με 3-0 την ομάδα του Αγρινίου και συνεχίζοντας στην δρόμο για την διεκδίκηση και του φετινού πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης ήταν ουσιαστικός και σε ελάχιστες περιπτώσεις της αναμέτρησης και θεαματικός. Διεκδίκησε την ουσία ... περισσότερα »Volcano Times Magazine

ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...

Η νύχτα έγινε μέρα στη Θεσσαλονίκη για τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ Οι οπαδοί του Δικεφάλου κατέκλυσαν αμέσως μετά τη λήξη του τελικού κυπέλλου, τους δρόμους γύρω από το Λευκό Πύργο, για να υποδεχθούν το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ * *Με... * *πυρσούς και συνθήματα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έκαναν τη νύχτα μέρα στη Θεσσαλονίκη, γιορτάζοντας με την καρδιά τους, το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της ομάδας. Με Ένα από τα καλύτερα γκολ σε τελικούς Κυπέλλου που πέτυχε ο Τσούμπα Ακπομ καθώς με θεαματικό ψαλίδι έγραψε το 1-0...περισσότερα »
Μέχρι την Πορτογαλία... ταξίδεψε το εντυπωσιακό pyroshow των οπαδών του ΠΑΟΚ σε Παραλία και Κάστρα, με τους συμπατριώτες του Βιεϊρίνια και του Σέρτζιο Ολιβέιρα, να μένουν... άφωνοι από το θέαμα.
Τα video με το pyroshow των οπαδών του ΠΑΟΚ έχουν γίνει viral, με τους Πορτογάλους να τα αναδημοσιεύουν και να σχολιάζουν την «τρέλα» που έχουν οι ΠΑΟΚτσήδες για την ομάδα τους.
«Το πάρτι ξεκίνησε και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό pyroshow στους δρόμους της Θεσσαλονίκης», αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχόλιό της η «O jogo».

Γιορτάζει ο ΠΑΟΚ:«Κάηκε» η Θεσσαλονίκη!! Από Σήμερα πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο (ΦΩΤΟ καί ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)

*Γιορτάζει ο ΠΑΟΚ:**«Κάηκε» η Θεσσαλονίκη!!Σήμερα παίρνει πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, κατέκτησε ΚΑΙ το Κύπελλο στο βόλεϊ!!(ΦΩΤΟ &amp; ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)* *Με έξαλλους πανηγυρισμούς οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ γιόρτασαν την κατάκτηση του τρίτου Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο σήμερα Κυριακή.Ετσι εκατοντάδες οπαδοί βγήκαν στην παραλιακή και με καπνογόνα γιόρτασαν τη διπλή χαρά σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ, ενώ αναμένεται η κορύφωση των πανηγυρισμών την Κυριακή σε όλη τη Θεσσαλονίκη.* *Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ηρακλή με 3... περισσότερα

ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: «Αυτό ήταν τσίρκο, δεν μας θέλουν νικητές στην Αθήνα»! Το ματς με τον Πανιώνιο: «Τρία πέναλτι δεν μας δόθηκαν και δύο κόκκινες κάρτες. Μια στον Παπαγεωργίου, μια στον Καμαρά. Μας κλωτσούσαν και έμειναν 25-30 λεπτά στο χορτάρι. Και τολμάνε να κάνουν αυτό το σόου στο τέλος; Είναι ντροπή! Μια ομάδα ήθελε να παίξει μπάλα, αλλά μας κλωτσούσαν, ο διαιτητής δεν μας έδωσε δύο πέναλτι και οι αντίπαλοι έκαναν αυτό το σόου. Αυτό είναι τσίρκο, δεν αρμόζει στο ποδόσφαιρο. Συγγνώμη που το λέω, αλλά είναι ακριβώς αυτό που θέλω να πω. Η πρόκριση έπρεπε να είχε κρ... περισσότερα »

ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Με... σπασμένα τα φρένα συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε και του Ολυμπιακού με 3-1 στην Τούμπα και απομένουν ακόμη δέκα βήματα για την κατάκτηση του τίτλου.


Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, επικρατώντας με 3-1 και κάνοντας ένα ακόμα... τεράστιο βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πλέον, απομένουν δέκα αγωνιστικές, με τον Δικέφαλο να κυνηγάει το ιστορικό... αήττητο και να κατακτήσει αλώβητος το πρωτάθλημα, έχοντας έξι εξόδους και τέσσερα ματς θα γίνουν στο "σπίτι" του. 


Σείστηκε η Τούμπα με το «Μακεδονία ξακουστή»

Με ξεκάθαρο τρόπο, τόσο ο λαός του ΠΑΟΚ όσο και ο σύλλογος τοποθετήθηκαν στο θέμα της Μακεδονίας. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο περιθώριο του αγώνα με τον ΟΦΗ κρέμασαν στα κάγκελα της Τούμπας πανό για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ενώ ουκ ολίγες φορές ακούστηκε το σύνθημα: «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί, η Μακεδονία είναι ελληνική»."Στόχος" - Stoxos newspaper
ΕΠΟΣ: Ο Βιεϊρίνια έστειλε «φιλάκια» στον Κόκε μετά τo «διπλό» του ΠΑΟΚ! (photo)https://www.onsports.gr/omades/paok




Άρης – ΠΑΟΚ 1-2: «Αφεντικό» είναι μόνο ένα! (videos+photos)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Άρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έκανε το 7x7 στο πρωτάθλημα και έδειξε πως είναι το… αφεντικό της πόλης!

Europa League: Ασταμάτητος ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-1 την Μπάτε 

*Σαρωτικός ήταν ο ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία νικώντας με 4-1 την Μπάτε Μπόρισοφ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και κάνοντας μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. **Ο Δικέφαλος του Βορρά με ηγέτη και σκόρερ τον Λεό Ζαμπά, συνέτριψε...* * την πρωταθλήτρια Λευκορωσίας και εξουδετέρωσε βαθμολογικά την απώλεια της εντός έδρας ήττας από την Τσέλσι.* *Το σκορ άνοιξε ο Πρίγιοβιτς στο 6′ από ασίστ του Ζαμπά, ο οποίος πήρε την υπόθεση της νίκης στα χέρια του, και σημείωσε δυο γκολ στο 10΄και στο 17′ . Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά στο 60′ με τον Σκάβις αλλά ο Πέλκ...περισσότερα »

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ...!  

ΜΕ 2-0 ΚΑΙ 12 ΤΕΛΙΚΕΣ... ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΠΑΟΚ!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε την ΑΕΚ με 2-0 και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στο ΟΑΚΑ. Βραδιά θριάμβου και ηθικής ικανοποίησης. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπαλάρα μέσα στο ΟΑΚΑ, βρήκε μια ΑΕΚ που εμφανίστηκε χωρίς πάθος και «ενέργεια» μετά την κατάκτηση της Superleague και την «κατασπάραξε». Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 2-0 και κατέκτησαν το 6ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας τους, ενώ σήκωσαν τη συγκεκριμένη κούπα για πρώτη φορά για δεύτερη σερί φορά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, έχασαν σωρεία ευκαιριών μεταξύ των οποίων και ένα πέναλτι, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Μπάρκα που κράτησε όσο μπορούσε την αδύνατη ΑΕΚ... περισσότερα »


ΟΑΚΑ: Βραδιά θριάμβου και ηθικής ικανοποίησης. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπαλάρα μέσα στο ΟΑΚΑ, βρήκε μια ΑΕΚ που εμφανίστηκε χωρίς πάθος και «ενέργεια» απέναντι σε έναν ασυγκράτητο ΠΑΟΚ... πού σαφώς έπαιζε με τόν αέρα τού πρωταθλητή στήν έδρα μιά ανίσχυρης πρωταθλήτριας...(τής παράγκας) πράγμα τό οποίο καθώς αποδείχθηκε οί οπαδοί τής ΑΕΚ δέν τό άντεξαν...

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος του τελικού! Έπεσαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά...

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ μετά το φινάλε του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ - Ο Δικέφαλος του Βορρά στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, επικρατώντας με 2-0 της Ένωσης Συμπλοκές οπαδών της ΑΕΚ με την Αστυνομία στις κερκίδες αλλά κι έξω από τις θύρες - Πέταξαν κρότου λάμψης κι έγινε χρήση χημικών - Τα "παρατράγουδα" είχαν ξεκινήσει από νωρίς - Ξύλο στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ μέχρι και στο Golden Hall - Δείτε VIDEO από τα επεισόδια Ορισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ προσπάθησαν να βάλουν… φωτιά στο ΟΑΚΑ και μετά το φινάλε του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Δευτερόλεπτα ...περισσότερα »

ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

στο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !

τελικά οί μασόνοι δικαστικοί καί πιόνια τής διαπλεκόμενης παράγκας τών Αθηνών εκφράζει μέ κάθε τρόπο τόν ρατσισμό της κατά τής Θεσ/νίκης... όπως ακριβώς τό είχαμε προβλέψει... Έτσι διότι οί Ραγιάδες πρέπει νά τό εμπεδώσουν καλά... Πώς δέν υπάρχει δικαιοσύνη ούτε αξιοκρατία στό Ελλαδιστάν, παρά μόνο μία συμμορία μασόνων... οπότε βγάλτε τόν σκασμό γιά τό ξεπούλημα τής Χώρας, καί ζήστε μέ τούς φανατισμούς σας... Οι «κιτρινόμαυροι» θα πληρώσουν 37.000 ευρώ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» 88.000 ευρώ...περισσότερα »

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ... Ο μύθος της ουδέτερης έδρας καταρρίπτεται εφόσον τελικά ο τελικός γίνετε στην έδρα της ΑΕΚ... στο ΟΑΚΑ, και οι συμπλοκές των οπαδών που ήταν αναμενόμενες και οποσδοίποτε εξυπηρετούν πολιτικές καταστάσεις, εμαυρώνουν γιά μία ακόμη φορά, το Ελληνικό ποδόσφαιρο, που προκαλείτε και πάλι απο ρατσιστικές αποφάσεις κατά της Θεσσαλονίκης... Στόν Βόλο θεωρήθηκε υπεύθυνος ο ΠΑΟΚ τυπικά γηπεδούχος, καί τιμωρήθηκε μέ 9 αγωνιστικές...  εδώ τώρα στήν Αθήνα ουσιαστικά γηπεδούχος η ΑΕΚ... τί σκατά θά κάνει γαργάρα η ΕΠΟ... KAI AYTO EKANE...


*************

***************

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΑΕΚ! Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΝΤΙΟΣ....ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ κ.ΚΟΜΙΝΗΣ...!

*Ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη ομάδα σύμφωνα και με τους αριθμούς, όπως μπορείτε να δείτε στην τελική βαθμολογία. Έχασε το πρωτάθλημα από τον...* Διαβάστε περισσότερα »AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
2017-2018 με το απόλυτο 
αήττητο στην τούμπα
Ο βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, Ντιέγκο Λόνγκο, με ένα επιθετικό ποστάρισμα στο facebook τόνισε: "μια καταπληκτική σεζόν που σίγουρα δεν μπορεί να προσβληθεί από πολιτικά συμφέροντα ή από διεφθαρμένους γραφειοκράτες".







Μετά από 33 χρόνια, άξια για τον ΠΑΟΚ το τρίτο του πρωτάθλημα  

"To ελληνικό πρωτάθλημα τελείωσε, με τον χειρότερο τρόπο για το ποδόσφαιρο αποδεικνύοντας πώς κακώς μιλάμε για ελληνικό πρωτάθλημα... Διότι η ελίτ της διαπλεκόμενης σαπίλας του ψευδοκράτους της Αθήνας, αναγνωρίζει μόνο πρωτάθλημα της Αθήνας...    Η τελική κατάταξη, με τους αγώνες που παίχτηκαν στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει 70 βαθμούς σε 29 ματς. Η ΑΕΚ έχει 67 βαθμούς σε 30 ματς. Ο Ολυμπιακός απέχει έτη φωτός μακριά στη τρίτη θέση.
Μια καταπληκτική σεζόν που σίγουρα δεν μπορεί να προσβληθεί από πολιτικά συμφέροντα ή από διεφθαρμένους γραφειοκράτες, και μασόνους δικαστικούς, που χάρισαν τον τίτλο στην ΑΕΚ για καθαρά πολιτικά συμφέροντα...  <ΕΜΕΙΣ> Κερδίσαμε!  Μετά από 33 χρόνια ο ΠΑΟΚ κέρδισε άξια το τρίτο του πρωτάθλημα".
Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το απόλυτο φέτος στην Τούμπα, μέτρησε 18 νίκες σε 18 παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη, εκ των οποίων οι 10 έγιναν δίχως κόσμο!
Η Τούμπα αποδείχθηκε απόρθητη τη φετινή σεζόν, καθώς καμία ομάδα δεν μπόρεσε να κόψει ούτε ένα βαθμό από τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι μόνες ομάδες, που κάτι κέρδισαν, με γελοίο τρόπο δίχως να παίξουν... ήταν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, που πήραν «στα χαρτιά» τα δύο ντέρμπι (0-3), και που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη των φίλων του «Δικεφάλου του Βορρά» ως ένας χυδαίος ρατσισμός κατά της Θασσαλονίκης .

Στο πρωτάθλημα οι «ασπρόμαυροι» μέτρησαν 13 νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν και το αποτέλεσμα τους δεν κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες, όπως συνέβη στα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Σ’ αυτές τις 13 αναμετρήσεις ο «Δικέφαλος» δέχθηκε μόλις 4 γκολ... αλλά αυτό ήταν η αιτία για το κράτος της Αθήνας να επέμβει άμεσα και δυναμικά με τιμωρίες και ποινές στά μέτρα πάντα των ομάδων της Αθήνας...
οπότε δικαίως θά λέμε πλέον ότι...  Μετά από 33 χρόνια, άξια για τον ΠΑΟΚ το τρίτο του πρωτάθλημα ... To ελληνικό πρωτάθλημα τελείωσε, με τον χειρότερο τρόπο για το ποδόσφαιρο αποδεικνύοντας πώς κακώς μιλάμε για ελληνικό πρωτάθλημα... Διότι η ελίτ της διαπλεκόμενης σαπίλας της Χούντας της Αθήνας, ρατσιστικής ώς επί τό πλείστον κατά τής Θεσσαλονίκης, αναγνωρίζει μόνο πρωτάθλημα της Αθήνας... οπότε διερωτάται κανείς γιατί τό ονομάζουν πρωτάθλημα Ελλάδος, καί γιατί νά συμμετέχει σ'αυτό η επαρχεία, η οποία εκ' προοιμίου τήν έχουν αποκλείσει... 
είναι ο καλλίτερος τρόπος γιά νά εμπεδώσουν τά Καγκουρό.(φράση τού Ανδρέα Παπανδρέου γιά τούς Έλληνες) πώς στήν χώρα τους υπάρχει καθεστώς καί κυβερνάει η διαπλεκόμενη δικαιοσύνη τής μασονίας... οπότε καθίστε φρόνιμα, καί γιά Μακεδονία χαράτσια καί σύνορα... καί ότι άλλο αντισυνταγματικό ακόμη καί ρατσιστικό... βγάλτε τόν σκασμό... καί ζήστε μέ τούς φανατισμούς σας... σάς αξίζει...

«Πρέπει να ήταν μεθυσμένος όπως 24 ώρες το 24ωρο όταν έκανε τα έγραφε» Επίθεση Κούγια στον Ψαριανό για την ανάρτηση κατά των Παοκτζήδων και της ΑΕΛ...

Με σκληρή γλώσσα σχολίασε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, την υποτιμητική δήλωση του βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανού, κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Λάρισας. Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια: Πληροφορήθηκα από το γραφείο Τύπου της ομάδας μας αυτήν την ασεβέστατη για την ιστορία μας και κατάπτυστη ανάρτηση του βουλευτού του Ποταμιού Ψαριανού. Δυστυχώς για αυτόν το μόνο ελαφρυντικό που μπορώ να του δώσω είναι ότι μάλλον, όπως είναι συνήθως 24 ώρες το 24ωρο, πρέπει να ήταν για άλλη μια φορά μεθυσμένος...περισσότερα »
είναι ο καλλίτερος τρόπος γιά νά εμπεδώσουν τά Καγκουρό.(φράση τού Ανδρέα Παπανδρέου γιά τούς Έλληνες) πώς στήν χώρα τους υπάρχει καθεστώς καί κυβερνάει η διαπλεκόμενη δικαιοσύνη τής μασονίας... οπότε καθίστε φρόνιμα, καί γιά Μακεδονία χαράτσια καί σύνορα... βγάλτε τόν σκασμό... καί ζήστε μέ τούς φανατισμούς σας... σάς αξίζει...


ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Μυρίζει μπαρούτι ο τελικός! Πού υποκριτικά θα γίνει στο έδρα της ΑΕΚ... Παρέμβαση Εισαγγελέα μετά από καταγγελίες για παρουσία οπαδών της Παρτιζάν...

Παρά τις προσπάθειες που γίνονται για μια ομαλή διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εύκολο - Στο τεταμένο κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μετά τα όσα δεν έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας και όσα έγιναν στις δικαστικές αίθουσες, έρχεται να προστεθεί μια είδηση που “ενεργοποίησε” τον Αθλητικό Εισαγγελέα - Οπαδοί της Παρτιζάν -που είναι “αδελφοποιημένοι” με αυτούς του “δικέφαλου του Βορρά”- φαίνεται πως έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια για τον τελικό του ΟΑΚΑ - Έρχονται και έμμισθοι χούλιγκανς στον τελικό του Κυπέλλου; ... περισσότερα »

Μία ημέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, η ένταση συνεχίζεται! Μετά την χθεσινή... απόπειρα ντου οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, σημειώνεται αυτή την ώρα μεγάλη ένταση στην πλατεία Καραϊσκάκη μεταξύ οπαδών! Ο μύθος της ουδέτερης έδρας καταρρίπτεται εφόσον τελικά ο τελικός γίνετε στην έδρα της ΑΕΚ... στο ΟΑΚΑ, και  οι συμπλοκές των οπαδών που ήταν αναμενόμενες και οποσδοίποτε εξυπηρετούν πολιτικές καταστάσεις, εμαυρώνουν γιά μία ακόμη φορά, το Ελληνικό ποδόσφαιρο, που προκαλείτε και πάλι απο ρατσιστικές αποφάσεις κατά της Θεσσαλονίκης... Στόν Βόλο θεωρήθηκε υπεύθυνος ο ΠΑΟΚ τυπικά γηπεδούχος, εδώ τώρα στήν Αθήνα ουσιαστικά γηπεδούχος η ΑΕΚ... τί σκατά θά κάνει γαργάρα η ΕΠΟ...

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τις συμπλοκές οπαδών ΠΑΟΚ 

και Ολυμπιακού που μεταφέρει αποκλειστικά το newsit.gr


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, στην πλατεία Καραϊσκάκη. Συγκεκριμένα επί της οδού Καρόλου.
Αξίζει να σημειωθεί πως κοντά στο σημείο βρίσκεται σύνδεσμος φιλάθλων του «δικεφάλου του Βορρά».
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι περίπου 150 και συνεπλάκησαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Η αστυνομία επενέβη κι έκανε χρήση χημικών ώστε να διαλύσει τα επεισόδια.
Μετά τα χημικά της αστυνομίας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οπισθοχώρησαν προς την οδό Μενάνδρου, όπου και έχουν στήσει οδοφράγματα...

********************