Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ...;

Μία χώρα στόν βούρκο τής ανομαλίας τών πολιτικών σκουπιδιών...

Η βουλή του αίσχους τους έκανε αναδόχους παιδιών..!

*Με την τρίτη πλέον και επίσημα η βουλή απέδειξε οτι αποτελείται από κρυφομοφυλόφιλους και τους φίλους τους... Παρά τις αντιρρήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας, πέρασε το νομοσχέδιο που δίνει παιδάκια στους διεστραμμένους...* *Η βουλή του αίσχους τους έκανε αναδόχους παιδιών!!!!!* *Το αισχρό συνονθύλευμα που λέγεται βουλή απέδειξε με μια τρίτη ψηφοφορία μετά το Σύμφωνο Συμβίωσης και την αλλαγή φύλου στα ανήλικα παιδιά, ότι απαρτίζεται από ομοφυλόφιλους, κρυφομοφυλόφιλους και φίλους της διαστροφής και της ανωμαλίας...* *Αυτήν την φορά η "εθνοπατέρες και εθνομητέρες" ψ... περισσότερα »


Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ή ΤΟ ΘΥΜΑ THΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ. ΠΟΙΟΣ -ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ- ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ...ΛΕΣΒΙΑ...; *Έκπληκτο έμεινε το Πανελλήνιο με την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη, καθώς κανείς δεν περίμενε να την αποκαλέσουν… λεσβία. Προσωπικού ύφους επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και πρόεδρος των πούστηδων... Γρηγόρης Βαλλιανάτος (ΦΩΤΟ)* [image: Αποτέλεσμα εικόνας για Γρηγόρης Βαλλιανάτος φιλι βουλη] *στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, κατηγορώντας την ότι ενω είναι λεσβία δεν στηρίζει τους ομοφυλοφίλους.* *Σε συνέντευξη π... περισσότερα »

Ανακοίνωση αίσχος της ανίαρης... Ι. Συνόδου πού αναγνωρίζει την ανωμαλία ώς «πολιτική ορθότητα»  την ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

*Ανακοίνωση για την ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια (10/5/2018).* Μετά από την χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος διατυπώνει και πάλι την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της Πολιτείας να στερήσει από ορισμένα παιδιά το δικαίωμα ανάπτυξής τους μέσα σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον με πρότυπα πατρότητας και μητρότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να εμπιστεύεται ως βασική του αξία την οικογέ... περισσότερα »

Ο Γαβρόγλου βάζει στα Γυμνάσια τη συζήτηση για γκέι και τρανσέξουαλ 

*Εγκύκλιο για μαθησιακές δραστηριότητες στις οποίες περιλαμβάνονται «εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, εικαστικές δραστηριότητες, προβολή ταινιών με σχετικό περιεχόμενο που πλαισιώνεται με συζήτηση ή άλλη δράση» αλλά και συζήτηση για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα έμφυλα στερεότυπα και τις διακρίσεις με βάση το φύλο στην οικογένεια, στην εργασία και στην κοινωνία αλλά και την έμφυλη βία, απέστειλε στα Γυμνάσια το υπουργείο Παιδείας.* *Η κίνηση αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση των Μητροπολιτών Πειραιώς... περισσότερα »

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΑ!ΠΡΩΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΖΩΗ!

Φροντίστε νὰ τὴν δῆ κάθε Ἕλληνας καὶ ἰδιαιτέρως τὰ παιδιά μας, τὰ ὁποῖα οἱ ξενόδουλοι πωλητικοὶ (καὶ ὄχι πολιτικοί) ὁδηγοῦν συνειδητὰ σὲ λίαν ἐπικίνδυνες ἀτραπούς.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙΑ Ή ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΠΡΟΣ: Υπουργό Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου minister@minedu.gov.gr ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Κάθε ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης Κύριε Υπουργέ, με αφορμή τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, στην ηλεκτρονική τους μορφή, σχετικά με την υποχρεωτική εβδομάδα που θεσπίσατε για την ενημέρωση για τα νέα ”εισαγόμενα” δυτικά φύλα, εκτός του ανδρός και γυναικός, (δείτε εδώ), νομίζω είναι άλλα 4 όπως αναφέρει η περιβόητη “πολύχρωμη” ιστοσελίδα (της οργάνωσης color youth) που είναι υπεύθυνη για την προβολή των νέων αυτών περίεργων φύλων καθώς και για την προώθηση τους ως φυσιολογικά, και α...περισσότερα »

**********************************************************

ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ:«Καταργείται» η Δίωξη Ναρκωτικών σε ΟΛΗ την ΕΠΑΡΧΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας μαστουρωμένης κυβέρνησης καί αδράνειας  για την Δίωξη Ναρκωτικών Προβληματισμό και εύλογα ερωτήματα προκάλεσε η απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να καταργήσει όλες τις Διευθύνσεις Δίωξης Ναρκωτικών στην επαρχία και να τις μετατρέψει σε «γραφεία» μέσα στην κάθε υποδιεύθυνση Ασφάλειας! *Με απλά λόγια, η Δίωξη Ναρκωτικών σταματά πλέον να είναι στην επαρχία αυτόνομη υπηρεσία και όσοι αστυνομικοί υπηρετούν εκεί, θα μεταφερθούν στην Ασφάλεια. Έτσι, όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές, παροπλίζονται ουσιαστικά μάχιμοι αστυνομικοί με ειδίκευση.* Για την κατάργηση των υπηρεσιών Δίωξης Ναρκωτικών ... περισσότερα »[image: 

Μπουτάρης: Να μαθαίνουμε για την ομοφυλοφιλία στο σχολείο... όχι μόνο για τον Παλαιών Πατρών Γερμανό

*70.000 ψήφοι χαμένοι...Την απόλυτη στήριξή του στο θέμα του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης. Ο Δήμαρχος ζήτησε μάλιστα από το δημοτικό συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα για την υπογραφή του συμφώνου.«Είμαστε η τελευταία χώρα που δεν έχουμε νομοθετήσει ή θεσμοθετήσει το σύμφωνο συμβίωσης» σημείωσε. Συμπλήρωσε ότι με την υπογραφή του συμφώνου «δεν ολοκληρώνεται το θέμα. Η ομοφυλοφιλία δημιουργεί φάντασμα ομοφοβίας και διακρίσεων. Αυτό συνιστά ρατσιστικό στίγμα. Πρέπει το, τι εστί γάμος, υιο... περισσότερα »

Η ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: "ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ, ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ"! ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

*Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Άννα Κορακάκη, το κορίτσι που μας έκανε υπερήφανους με δύο ολυμπιακά μετάλλια, ξεσκεπάζει και ξεφτιλίζει όσους δεν την κάλεσαν στην Προεδρία της Δημοκρατίας για να την τιμήσουν, όπως έγινε με τους υπόλοιπους Ολυμπιονίκες. "Επέλεξαν με μην με καλέσουν", λέει η Άννα Κορακάκη με ανάρτησή της στο facebook. * *Διαβάστε όλα όσα λέει:* Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μπει τέλος στα ψέματα ... Διαβάστε περισσότερα »


ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..!

Την έντονη ενόχληση της Ιεράς Συνόδου προκάλεσε η εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, αλλά και «η ως τώρα απουσία οποιαδήποτε δήλωσης καταδίκης της επίθεσης από τους καθ' ύλην αρμόδιους για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία των πολιτών και τα θρησκεύματα υπουργούς». Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου αναφέρεται: Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όσα Κοινοβουλευτικά Κόμματα έσπευσαν να καταδικάσουν απερίφραστα την εισβολή, τη διακοπή της Θείας Λειτουργίας και τις πράξεις βίας κατά θρησκευτικών λειτουργών και πιστών μέσα στον Ιερό Ναό Αγ. Γρηγορίου Παλαμά στην Θεσσαλονίκη ... ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ;*Σάλο έχει προκαλέσει η πρωτόγνωρη ενέργεια αναρχικών που το πρωί της Κυριακής έκαναν εισβολή στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.... Οι αντιεξουσιαστές διέκοψαν την Λειτουργία στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και πέταξαν φυλλάδια, που έγραφαν συνθήματα κατά των εκκενώσεων των υπό κατάληψη κτιρίων της Θεσσαλονίκης από πρόσφυγες και μετανάστες.Έντρομοι οι πιστοί έφυγαν από την εκκλησία καταφεύγοντας στον προαύλιο χώρο. Μάλιστα ένας από τους ιερείς κατήγγειλε πως οι αντιεξουσιαστές του επιτέθηκαν, Εύγλωττη σιωπή καταλογίζεται στις ενώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους αρμόδιους υπουργούς, ενώ οι αντιεξουσιαστές χαρακτηρίζονται ως «η αποτυχία μας». Ιερή οργή έχει προκαλέσει η απουσία οποιασδήποτε δήλωσης καταδίκης από την πλευρά της κυβέρνησης και των καθ' ύλην αρμόδιων υπουργών... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ: ΤΑ ΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΥΒΡΙΖΕΙΣ, ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΕΙΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ! ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ! ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕ..;

ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΚΕΪ: ΠΕΡΝΑΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΚΕΪ ΩΣΤΕ  ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΥΛΟΥ!

Απάντηση γύρω από τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, ζήτημα που τέθηκε με την απόρριψη του διαφημιστικού σποτ του Athens Pride από το ΕΣΡ, εξέδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης και Διαφάνειας. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως τους επόμενους μήνες η σχετική νομοθετική πρωτοβουλία θα προωθηθεί προς ψήφιση, καθώς και ότι “η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου θα διασφαλίσει θεμελιώδη δικαιώματα μιας μερίδας συμπολιτών μας, σύμφωνα και με τις συστάσεις διεθνών οργανισμών”. Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής: “Με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με διαφημιστικό σποτ του A...περισσότερα »

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΣΥΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: ΣΥΡΙΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ  ΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΙΣΤΕΡ... ΠΟΥΣΤΗ.

*Οσα πουστράκια γλύτωσαν από τις χατζάρες των ισλαμιστών του ΙΣΙΣ κατέφυγαν ως πρόσφυγες στην Τουρκία και από εκεί οι τούρκοι δουλέμποροι τους ξαπόστειλαν στην Ελλάδα - ύστερα και από την πρόσκληση Σύριζα για ελεύθερη είσοδο λαθραίων και 6 μήνες άδεια παραμονής...* *Φωτο άνω: Πέντε ομοφυλόφιλοι στην προσπάθειά τους να αναδειχθούν ο Μίστερ Gay Συρία στο διαγωνισμό τον Φεβρουάριο. Παραπάνω, οι διαγωνιζόμενοι Ισάμ (αριστερά), Γουισάμ (κέντρο) και Ομάρ (κέντρο δεξιά) και ο Γουίλιαμ ο οποίος βρήκε άσυλο από τις πολιτικές της κυβέρνησης Σύριζα (άκρη δεξιά)Τα περισσότερα μέλη του ...περισσότερα »

ΑΙΣΧΟΣ ! - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ » ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑ

*Αυτά είναι τα νέα πρότυπα οικογένειας που έχει επιβάλλει η Νέα τάξη Πραγμάτων και υποστηρίζουν με μεγάλη θέρμη τα κοπρόσκυλα της ψευτοαριστεράς και των παραρτημάτων αυτής... Υπάρχει εδω και καιρό όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθο μας στην Αθέατη γνώση μια ΜΚΟ με την ονομασία "Οικογένειες Ουράνιο Τόξο"... Ομοφυλόφιλοι, λεσβίες αλλά και άλλοι ανώμαλοι που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και θα ήθελαν να έχουν παιδιά αλλά και ομόφυλα ζευγάρια που συμβιώνουν και υιοθετούν παράνομα παιδιά συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 14 Μαΐου, 2016 για να γιορτάσουν στο πάρκο της Ακαδημίας του... περισσότερα »

ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ... Ο νεοβουδιστής ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ !! με τον αδερφό πρόεδρο των πούστηδων!

Όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα που έχει διορίσει ο υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης στις αρμόδιες επιτροπές για τις αλλαγές στο μάθημα των θρησκευτικών (και μάλιστα με κομβικό ρόλο) είναι ταυτόχρονα μέλος διεθνούς 11μελούς συμβουλίου του νεοβουδιστικού Ιδρύματος Arigatou που προωθεί την πανθρησκεία σε όλο τον πλανήτη. Πρόκειται για τον σχολικό σύμβουλο Άγγελο Βαλλιανάτο, αδελφό του γνωστού «ακτιβιστή» ομοφυλόφιλου Γρηγόρη Βαλλιανάτου. ΦΩΤΟ...* *Στο ρεπορτάζ υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία για τις α...περισσότερα »

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ: ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ... ΖΕΥΓΑΡΙ Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ...

Χιλιάδες θαυμαστές θρηνούν αλλά η Άννα Καραμανλή φαίνεται ότι υπέκυψε στα βέλη του φτερωτού θεού και ζει τον έρωτά της με τον άνδρα που της έκλεψε την καρδιά. Ο έρωτας τους «άνθισε» στα έδρανα της Βουλής. Πρώτα έγιναν φίλοι και μετέπειτα ζευγάρι, το οποίο θα βρεθεί κάτω από την ίδια στέγη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή είναι ζευγάρι με τον πρώην υπουργό του κόμματος Κωστή Μουσουρούλη. Σύμφωνα με το ένθετο «Secret», οι δυο τους, που είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό, αποφάσισαν πρόσφατα να συζήσουν στο σπίτι της κ. Καραμανλή στη Κηφισιά. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο κ...περισσότερα »

Σοκαριστικά ντοκουμέντα. Φίλοι του Τσίπρα θωπεύουν παιδάκια. Και υπουργοί του σαν τον ανθέλληνα Μπαλτά “χαιδεύονται” με παιδόφιλους.

Ξεφτιλισμένοι, ανώμαλοι, άπλυτοι και κατσαπλιάδες  Όχι.. δεν κάνω διαφήμιση της εφημερίδας... Την αλήθεια επισημαίνω... Αυτή ήταν ανέκαθεν η ΑΡΙΣΤΕΡΑ... *ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΨΥΧΙΚΑ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, στην πλειοψηφία τους.* Κι αυτά, όφειλαν να τα γνωρίζουν οι όψιμοι ΣΥΡΙΖΑίοι κι πρώην ΠΑΣΟΚοι που τους ψήφισαν... Είπαμε... υπάρχουν οι ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΖΣ και οι ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ... Αυτή η συμμορφία των ανώμαλων, πρέπει να πέσει άμεσα... Όσο παραμένει στην εξουσία, τόσο το καράβι της Ελλάδας και ο λαός θα βυθίζονται στο χάος και στην απόλυτη καταστροφή.... περισσότερα »

Ο ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ "ΠΑΛΛΟΜΕΝΑ ΠΕΗ" ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ (;) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ (;;;)!

*Αυτό το πολιτικό σκύβαλο με τις ανθελληνικές αντιλήψεις, φαίνεται ότι θέλει να μολύνει και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και την μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας στο 15αύγουστο της Παναγίας! * *Η απόφαση του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά να... δώσει τα κλειδιά του Φεστιβάλ Αθηνών στον Βέλγο Γιάν Φαμπρ στην οποία έπαιξε την εμετική παράσταση **«Παλλόμενα Πέη», **προκάλεσε...* Διαβάστε περισσότερα »

Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ GAY ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ… ΠΟΙΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..;

*Μπορεί το θέμα να φαντάζει ανούσιο και να βρίσκεται στη σφαίρα της παραπολιτικής, ωστόσο όταν αφορά ένα πρόσωπο που υποκριτικά βρυχάται στο Κοινοβούλιο, ως μέλος του ΚΚΕ (θου Κύριε…), για τις Αξίες της Θρησκείας, της Οικογένειας και της Ελλάδος που καταπατώνται με το…. «σύμφωνο συμβίωσης», την ίδια στιγμή πού στην προσωπική ζωή το… υπερασπίζεται, γεννάται μείζον θέμα. * *Ο πιο «κραγμένος» (από τα ΜΜΕ) πούστης της Χώρας, Π. Βαλλιανάτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm προέβηκε σε μια σημαντική αποκάλυψη, σχετικά με βουλευτή του ΚΚΕ που καταψηφίζει νομοσχ... περισσότερα »

Οσα παίρνει ο άνεμος στην προχθεσινή παράσταση στη Βουλή. Ουίσκι, μίνι και...νάνι! Από τη Βίβιαν Μπενέκου

*Τύφλα να έχουν τα πάρτι, που λέει κι ο λαός, μπροστά στις Ολομέλειες της Βουλής. **Ουίσκι, βότκες, πατατάκια μπλέκονται γλυκά με μίνι φορέματα, δερμάτινα παντελόνια και διαγωνισμούς ομορφιάς για τις βουλευτίνες, ατελείωτα μηνύματα στα κινητά, κουτσομπολιά στο εντευκτήριο και κόντρες για τον καλύτερο πολιτικό αρχηγό στο βήμα....* *Εάν σε αυτά προσθέσουμε και τα απίστευτα που συμβαίνουν στα έδρανα, με τους υπουργούς να κοιμούνται αδιαφορώντας για τα φωτογραφικά φλας, τους βουλευτές να μασάνε τσίχλες ή να χάνονται με τα τάμπλετ στο ίντερνετ, τους διαξιφισμούς και τις βρισιές να... περισσότερα »

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ; Ελα καλέ τώρα! ΤΡΙΟ SEX σε Porsche απο υπ.Βουλευτίνα του Λεβέντη, ΔΕΝ ... καρποφόρησε. Τι λέει η ίδια

*Εχουν σουργελο αρχηγο και φυσικα τα υποψηφια βουλευτακια του δεν πανε πισω...Η υποψηφια του ομολογει οτι έκανε τριο-σεξ στο γκαραζ της βουλης!!Γενικως εχει φοβερούς προβληματισμους αυτο το κοριτσι... ας ερθει κατά εδω να τις λύσουμε τις απορίες!!! ΔΕΙΤΕ..*

H πολιτική παρτούζα στα φόρτε της. Με τόσες πουτάνες και πούστηδες που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ λογικό είναι.... Στην είδηση ότι και η αδερφή του Νίκου Καρανίκα έχει διοριστεί σε κρατική θέση, και συγκεκριμένα στον ΟΛΘ, το διαδίκτυο ξεκίνησε να θυμάται...[Διαβάστε περισσότερα]


Σκέψου αδερφέ μου σέ παρακαλώ, τά Σόδομα καί τά Γόμορρα. Εκείνη η χώρα δέν τιμωρήθηκε τόσο πολύ γιά καμιά άλλη αμαρτία παρά μόνο γιατί οί κάτοικοι τών πόλεων αυτών εισήγαγαν τίς παράνομες σχέσεις καί τούς αθέμιτους έρωτες, πού καί αισχρών εστιν καί λέγειν, καί έτσι ανέτρεψαν από τά θεμέλια τούς νόμους τής φύσεως... Μ.Χρυσόστομος ΕΠΕ 28,225