Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Πολεμικό Συμβούλιο ΤΩΡΑ – Ο Αναστασιάδης μελετά όλες τις λύσεις και ενημερώνει ΟΗΕ -ΕΕ – Ρωσία-ΗΠΑ... !!

*Πολεμικό Συμβούλιο έχουμε στην Κύπρο καθώς η κατάσταση κλιμακώνεται ραγδαία: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τα μέλη του Συμβουλίου Γεωστρατηγικών Μελετών. * *Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων για τις γεωστρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας, όχι μόνο στην περιοχή, αλλά και γενικότερα, καθώς και για την κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας μελέτη του Συμβουλίου Γεωστρατηγικών Μελετών για το θέμα της Τουρκίας. Oλοι φοβούνται... περισσότερα »

Οι Τούρκοι όχι μόνο δεν έχουν διάθεση να κάνουν πίσω, αλλά αντίθετα συνεχίζουν με απίστευτη προκλητικότητα επιδιώκοντας τη δημιουργία θερμού επεισοδίου... το λιγότερο στην περιοχή

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Οι «εταίροι» «φίλοι» καί «σύμμαχοι» μας κατέστρεψαν.  Έκτακτη είδηση, ...οι Αμερικανοί μας ζητούν να αποσύρουμε τα πολεμικά μας πλοία από το Αιγαίο και να βγάλουμε τον σκασμό απέναντι στις τουρκικές διεκδικήσεις. Απίστευτη παρέμβαση του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, πρός το ελληνικό υπέξ. Απελάστε τον τώρα από την χώρα και διακόψτε τις διπλωματικές σχέσεις με τον νταβατζή των Τούρκων..! * Η εβραιοσιωνιστική συμμορία των ΤσιπροΚαμμένων που κυβερνά, ελέω εβραιοσιωνιστών και νοθείας της SINGULAR LOGIC, θα μας βάλει σε τρομα... περισσότερα »

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ:Πληροφορίες ότι η Αγκυρα θα επιχειρήσει «κάτι το εντυπωσιακό» στο Αιγαίο τις επόμενες ώρες

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται οι μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού και της Ελληνικής Ακτοφυλακής τις τελευταίες ώρες... καθώς πληροφορίες που έχουν φτάσει στα ελληνικά Επιτελεία αναφέρουν ότι η Αγκυρα θα επιχειρήσει «κάτι το εντυπωσιακό» στο Αιγαίο τις επόμενες ώρες ή ημέρες, ειδικά στην περιοχή της Δωδεκανήσου ή σε ένα από τα 17 νησιά των οποίων αμφισβητεί την ελληνική κυριότητα! Λίγο μετά την πραγματοποίηση βολών από το παράκτιο περιπολικό KUŞADASI (P1215) σε απόσταση δύο μιλίων από το Φαρμακονήσι που προκάλεσε έκτακτη σύσκεψη των τεσσάρων Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων και ενημέρ...περισσότερα »

ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ..!  ΝΑΥΜΑΧΙΑ νότια Καρπάθου μεταξύ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ και ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ φρεγάτας..!

Προκλήσεις δίχως τέλος από την Τουρκία. Νότια της Καρπάθου από χθες οι Τούρκοι έχουν στείλει μια φρεγάτα τους, η οποία παρενοχλεί διαρκώς ερευνητικό πλοίο που έχει νοικιάσει η Ελλάδα για έρευνες! Η παρενόχληση γίνεται εντός χωρικών υδάτων και στην περιοχή βρίσκεται από την πρώτη στιγμή φρεγάτα του ελληνικού στόλου! Οι “κόντρες” μεταξύ των δύο φρεγατών είναι από χθες “σκληρές”. Οι Τούρκοι παρά την παρουσία της ελληνικής φρεγάτας αρνούνται να αποχωρήσουν!* * Militaire.gr* lo... περισσότερα »

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...!!! ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΡΑΖ 2000 - 5ΜΚ2 ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ CRUISE SCALP-EG ...!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΕ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ...!

Φορτώθηκαν πύραυλοι Cruise Scalp-EG μέσα στη νύχτα σε Mirage 2000-5MK2! Σε ένα ιδιότυπο "ψυχρό πόλεμο" εισέρχονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις με την ελληνική πλευρά να προβαίνει πριν λίγο σε μία κίνηση που δεν έχει προηγούμενο. Η Πολεμική Αεροπορία "διέρρευσε" μια φωτογραφία που περικλείει μια πεντακάθαρη προειδοποίηση προς την Αγκυρα για το τι θα μπορούσε να σημαίνει για την Τουρκία μια "θερμή" κλιμάκωση στο Αιγαίο: Ενα Mirage 2000-5Mk2 έμφορτο με υποστρατηγικό πύραυλο cruise SCALP-EG, ένα όπλο για το οποίο-ακόμα-δεν έχει απάντηση η τουρκική αεράμυνα. Και δεν θα έχει απά...περισσότερα »

ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!

 Σε φιλοπολεμικό ντελίριο έχουν αναδυθεί τουρκικά ΜΜΕ Λαδί στην φωτιά ρίχνουν κυριολεκτικά οι αλλεπάλληλοι χάρτες που προβάλλονται από τον τουρκικό τύπο, και οι οποίοι φτάνουν στο σημείο να δείχνουν ακόμα και την νήσο Ζουράφα στο βόρειο Αιγαίο,με επίκεντρο προκλητικά διεκδικούμενες περιοχές μεταξύ της ελληνικής νήσο Κω και των τουρκικών ακτών, καθώς και της Χίου με το Γαιδουρονήσι και των απέναντι τουρκικών ακτών.   που βρίσκεται ανατολικά της Σαμοθράκης και γύρω από την οποία έχουν σημειωθεί κατά καιρού... περισσότερα »[image: 1407580933-gif] Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


ΤΩΡΑ..! Έστρεψαν όπλα κατά σκάφους του Λιμενικού οι Τούρκοι στις Οινούσσες! Σημειώθηκε χθες και δεν έχει ανακοινωθεί.

Σοβαρό επεισόδιο και στη θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών. Τουρκικό σκάφος το οποίο βρισκόταν εντός ελληνικών υδάτων αρνούνταν να αποχωρήσει παρά τις συνεχείς κλήσεις, έστρεψε τα όπλα του προς το σκάφος του ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ!... Η κατάσταση με την τουρκική προκλητικότητα αρχίζει να ξεφεύγει και θα πρέπει εκτός από τις απαιτούμενες αναλύσεις που γίνονται για να εξηγηθεί να υπάρξει και άμεσο σχέδιο αντιμετώπισής της. Δεν υπάρχει κανένα σημάδι που να δείχνει ότι η Άγκυρα έχει σκοπό να αποκλιμακώσει εφόσον κυβερνούν την Ελλάδα πράκτορες της Γερμανίας καί της Αμερικής που ενίοτε τό παίζουν καί ήρωες... περισσότερα »

Αποκλειστικό: Η Άγκυρα επιχειρεί να επιβάλλει λύση στο Κυπριακό δια των όπλων – 15 τουρκικά πλοία έχουν περικυκλώσει την Μεγαλόνησο και τη Ρόδο

*Η Τουρκία επιχειρεί να εκβιάσει λύση του Κυπριακού δια των όπλων. Αυτή τη στιγμή περίπου 10 τουρκικά πλοία, κυρίως φρεγάτες και κορβέτες έχουν περικυκλώσει τη Μεγαλόνησο διεξάγοντας αεροναυτική άσκηση με τη συμμετοχή και άλλων στρατιωτικών δυνάμεων φίλιων χωρών, όπως το Πακιστάν, η Βουλγαρία και η Ρουμανία. Υπολογίζεται πώς και απ” αυτές τις χώρες λαμβάνουν μέρος επιπλέον 5 πλοία.* *Για τις ανάγκες της αεροναυτικής άσκησης έχουν δεσμευτεί περιοχές με NAVTEX τόσο στην κυπριακή ΑΟΖ όσο και στην ελληνική ΑΟΖ (δηλαδή μεταξύ Ρόδου-Καστελόριζου και Κύπρου). Η διάρκεια της άσκησης θα εί... περισσότερα »

Στρατηγός Πολέμαρχος Πατριώτης στα τέσσερα και με κόκκινες γραμμές... στο στριγκάκι...

*Δείτε δω τον αρχικαραγκιόζη προδότη Εφιάλτη που πάει στο γραφείο του στο Υπουργείο Άμυνας με στολή παραλλαγής και την ίδια στιγμή έχει ξέμπαρκα τα σύνορα και έχει μετατρέψει το στρατό σε Φιλιππινέζα των λαθραίων, να τους μαγειρεύει και να τους καθαρίζει τα σκατά τους. * *Λαθροπρόσφυγες που πλέον βρίσκονται κατά χιλιάδες και σε λίγο κατά εκατομμύρια ανάμεσά μας και παντού στην Ελλάδα την οποία υποδούλωσαν και κατέλαβαν αμαχητί!!!!! * *Φαίνεται πως ο μαλάκας επειδή δεν υπηρέτησε ως φαντάρος αλλά ως βύσμα χονδρό που έτρωγε σφαλιάρες από τους άλλους φαντάρους, του είχαν μείνει ... περισσότερα »


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ''ΚΑΤΕΛΑΒΕ'' ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ..! Ελληνική αντίδραση ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ..! ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ..!

*ΠΕΤΡΕΛΑΪΚA ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ * Καμία αντίδραση από την Αθήνα... Συνεχίζοντας την τακτική που έχει εγκαινιάσει τα τελευταία επτά χρόνια η Τουρκία με σχετικές ΝΟΤΑΜ προχώρησε ακόμα πιο επιθετικά στην δέσμευση σήμερα μεγάλων περιοχών, ακόμη και στο κέντρο του Αιγαίου για ασκήσεις από την 1η Ιανουαρίου έως την… 31η Δεκεμβρίου του 2016. * *Συγκεκριμένα με τις ΝΟΤΑΜ, Α5885/15, Α5884/15 και Α5881/15 δεσμεύει τρεις μεγάλες περιοχές στο βόρειο, κεντρικό και νότιο Αιγαίο. Η πρώτη εκτείνεται από τα όρια του ελληνικού εναέριου χώρου βορείως της Λήμνου και νότια... περισσότερα »

ΕΝΑΣ «ΝΕΥΡΙΚΟΣ» ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..! ΌΛΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...! «ΨΑΧΝΕΤΑΙ» Η ΒΡΩΜΑ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΠΩΣ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΗ ΣΤΡΑΤΗ;

Επίδειξη δύναμης επιχειρεί η Τουρκία έναντι της Ελλάδας στο Αιγαίο. Η πρόκληση στον Αη Στράτη αυτό δείχνει. Η παρουσία του ωκεανογραφικού-υδρογραφικού σκάφους Τσεσμέ προβληματίζει πλέον ιδιαίτερα καθώς η Τουρκία δείχνει ότι επιδιώκει κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο. Από που προκύπτει αυτό; Το Τσεσμέ εμφασνίστηκε στην περιοχή του Αη Στράτη συνοδευόμενη από την πυραυλάκατο TCG MARTI (P 341). Η πυραυλάκατος στη φωτογραφία. Μόλις εντοπίστηκε το Τσεσμέ , το Πολεμικό Ναυτικό έστειλε την κανονιοφόρο Αήττητος για “διακριτική” παρακολούθηση. Αμέσως οι Τούρκοι απάντησαν και δίπλα σ...περισσότερα »

Λίγο μετά την απόρριψη του γερμανικού τελεσιγράφου οι Τούρκοι χτύπησαν σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΚΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Λίγο μετά την απόρριψη του γερμανικού τελεσίγραφου για κοινές περιπολίες με τους Τούρκους στο Αιγαίο πράκτορες της ΜΙΤ επιχείρησαν να χτυπήσουν πλοίο της ελληνικής Ακτοφυλακής για να προκαλέσουν άλλο ένα επεισόδιο με το οποίο θα στηρίξουν τις απαιτήσεις της Α.Μέρκελ. Δουλεμπορικό εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού βόρεια της Μυτιλήνης. Βυθίστηκε το πλοίο που μετέφερε τους λαθρομετανάστες. Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 31 άνθρωποι και αγνοούνται 8... Σύμφωνα με το Λιμενικό, το ξύλινο σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες εμβόλισε το σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακή... περισσότερα »

Τι συνέβη στο ελικόπτερο που κατέπεσε στο Αιγαίο;

*Τουρκικό "χέρι" ή έλλειψη ανταλλακτικών ο λόγος της πτώσης;* *Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ * Αν και είναι πάρα πολύ νωρίς για να εξάγουμε συμπεράσματα για τις συνθήκες πτήσης και τους λόγους που οδήγησαν στην πτώση του Agusta Bell του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, κατά τη διάρκεια άσκησης, θα αποπειραθούμε αρχικά να σκιαγραφήσουμε την περιοχή της πτώσης, αλλά και τις πιθανές συνθήκες πτήσης που είχε τραγική κατάληξη. Σαν πρώτιστο αξιοσημείωτο του όλου συμβάντος πρέπει να τονίσουμε την μη δυνατότητα του άριστα εκπαιδευμένου και έμπειρου πληρώματος (Κυβερνήτης: Αναστάσιος Τουλίτσης.. Συγ...περισσότερα »

ALERT! ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ!

*ΤΟ ΝΤΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ….Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 25 ΜΕ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ…ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ….ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ...* Διαβάστε περισσότερα »

Ετοιμάζουν «Πόλεμο» οι Τούρκοι ; – ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ

Mια τουρκική πρόκληση άνευ προηγουμένου έρχεται να προστεθεί στους μπελάδες της ελληνικής κυβέρνησης. Mια τουρκική πρόκληση άνευ προηγουμένου έρχεται να προστεθεί στους μπελάδες της ελληνικής κυβέρνησης. Οι Τούρκοι με ΝΟΤΑΜ δέσμευσαν το μισό Αιγαίο για άσκηση σε όλη την διάρκεια του 2015. Η άσκηση περιλαμβάνει ακόμη και πτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά. Μια τέτοια κίνηση δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη σιωπηλή έγκριση Αμερικανών και Γερμανών...περισσότερα »

Eμπλοκή μαχητικών βόρεια της ν.Λέσβου …Αντέδρασαν τα οπλισμένα Τούρκικα μαχητικά !

* Σκληραίνει η κόντρα στο Αιγαίο και όποιος έχει σκοπό να το διακινδυνεύσει μάλλον πρέπει να το σκεφτεί σοβαρότερα …Τούρκικος σχηματισμός αποτελούμενος απο έξι (6) μαχητικά πέταξε σήμερα βορειανατολικά της νήσους Λέσβου και εντός του FIR Αθηνών ! Αποτέλεσμα το ΑΤΑ να απογειώσει τα Μαχητικά της Ετοιμότητας που κυνήγησαν τα Τούρκικα !* *Από τα έξι μαχητικά το ένα Ζεύγος που ήταν οπλισμένο και συνήθως είναι οι Βετεράνοι που εκπαιδεύουν τους νέους Χειριστές των Τούρκων αρνήθηκε να ακολουθήσει τις εντολές των Ελληνικών Μαχητικών και πέταξαν κερδίζοντας ύψος !* *Στη μάχη όμως μπήκαν τα πα...περισσότερα »

ΝΕΑ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Προκλητικός για άλλη μια φορά κατά της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας στο Αιγαίο και όχι μόνο, εμφανίστηκε ο αρχηγός του Επιτελείου Ναυτικού της Τουρκίας, Bülent Bostanoğlu, σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet, για την ναυτική παρουσία και προοπτική της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, ο Τούρκος αντιναύαρχος υπερασπίστηκε το Casus Beli, δηλαδή την κήρυξη πολέμου κατά της Ελλάδας που ψήφησε η τουρκική βουλή το 1995 στην περίπτωση ... περισσότερα »

"Πολιτικό καμίνι" η Αθήνα "κόλαση" στο Αιγαίο από παραβιάσεις Τούρκων!

 Το πολιτικό “θερμόμετρο” στα ύψη στην Αθήνα, αλλά “υψηλές θερμοκρασίες” επικράτησαν και στο Αιγαίο. Η τουρκική αεροπορία προχώρησε σε μπαράζ παραβιάσεων σ΄ όλο το Αιγαίο. 22 παραβιάσεις καταγράφηκαν από τα ελληνικά ραντάρ από έναν σχηματισμό έξι μαχητικών αεροσκαφών F 16 κι ενός αεροσκάφους ηλεκτρονικού πολέμου CN 235. Έγιναν σκληρές αερομαχίες με αεροσκάφη της Ελληνικής ΠΑ και σε μία τουλάχιστον περίπτωση η αναχαίτιση εξελίχθηκε σε εμπλοκή. Οι επιτελείς του ΥΠΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων δεν αποκλείουν στις αναλύσεις τους η “πολιτική ένταση” των Αθηνών να συνοδεύετα...περισσότερα »

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΖΟΥΜΧΟΥΡΙΕΤ''! ΘΑ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ! ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

*Οι κινήσεις του τουρκικού Στόλου μέχρι τις ακτές της Αττικής, η περικύκλωση της Σκύρου, οι ενέργειες στις Κυκλάδες, όλα αυτά που αφελώς τα ελληνικά ΜΜΕ (ακόμα και αυτά που υποτίθεται ότι "ειδικεύονται" στην άμυνα) χαρακτηρίζουν ως "κρουαζιέρες των Τούρκων" δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια καλά σχεδιασμένη προετοιμασία του τουρκικού Ναυτικού για να είναι έτοιμο να εμπλακεί σε σύρραξη με την Ελλάδα.* *Αυτό ακριβώς λέει σε άρθρο του στην εφημερίδα "Τζουμχουριέτ" ο Αρχηγός του τουρκικού Ναυτικού *Μπουλέντ Μποστάνογλου, όπου τονίζει ότι το δικαίωμα της Ελλάδας να ανακηρύξει ζώνη χωρ...περισσότερα »

ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Σε εναν γενικό πόλεμο μεταξύ Ελλάδας τουρκιας στίς 3 πρώτες ημέρες η Τουρκια θα μετρά 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ και η ΕΛΛΑΔΑ Γυρω στους 300 χιλ,η πραγματικότητα ειναι οτι η τουρκία τελιώνει σάν εθνος μετά απο ενα γενικό πόλεμο με την Ελλαδα (εάν ειναι εθνος) ! Ο γενικός πόλεμος ειναι 3 ημέρες και εξηγώ....Η πραγματικότητα τού πολέμου μέσα από τήν λογική λέει οτι την πρώτη μέρα ΠΟΛΕΜΑΣ,την δεύτερη μαζεύεις νεκρούς και τραύματιες,και τήν τρίτη μερα αναγκαστικά ΠΡΕΠΕΙ νά τούς ΘΑΨΕΙΣ,διαφορετικά πεθένεις από πανούκλα και χίλιες αλλες επιδημίες που προκαλούντε απο τους νεκρούς!! Σε εναν γε... περισσότερα »

Απελευθέρωσαν κανόνες εμπλοκής με ελληνικά πολεμικά πλοία οι Τούρκοι

Κανόνες εμπλοκής έδωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Α.Νταβούτογλου στο τουρκικό Ναυτικό για το πως θα αντιδράσουν τα τουρκικά πολεμικά πλοία σε περίπτωση που συναντηθούν με κάποιο δικό μας του Πολεμικού Ναυτικού ή με κάποιο ισραηλινό, σε μια δραματική εξέλιξη που έγνε γνωστή πριν λίγο. Ο αρχηγός του τουρκικού ΓΕΝ ναύαρχος Μπουλέντ Μποστάνογλου δήλωσε ότι «οι κανόνες εμπλοκής έχουν παραδοθεί στο τουρκικό Ναυτικό» και ότι το τελευταίο θα κινηθεί με βάση αυτούς. Σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους σχετικά με τις ναυτικές ασκήσεις «Γαλάζια Φάλαινα», ο Μποστάνογλου ρωτήθηκε αν οι ασκήσει... περισσότερα »

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ! ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ

Οι Τούρκοι όχι μόνο δεν έχουν διάθεση να κάνουν πίσω, αλλά αντίθετα συνεχίζουν με απίστευτη προκλητικότητα επιδιώκοντας τη δημιουργία θερμού επεισοδίου στην περιοχή.* *Σύμφωνα με πληροφορίες οι «γείτονες» εξετάζουν το ενδεχόμενο να στήσουν και δική τους πλατφόρμα άντλησης ενεργειακών κοιτασμάτων στην περιοχή.* *Η Τουρκία σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μια νέα προκλητική κίνηση. Είναι προφανές ότι προσπαθεί να δημιουργήσει νέα τετελεσμένα, επιδιώκοντας την περικύκλωση της Κύπρου από τον νότο και τον σφετερισμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων τ...περισσότερα »

ΤΩΡΑ!!!Οι Τούρκοι πάνω απο τα νησιά μας!!!Στο ΚΟΚΚΙΝΟ τα Γενικά επιτελεία με το ΓΕΕΘΑ να χτυπάει κυριολεκτικά στο ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

Οι Τούρκοι πάνω απο τα νησιά μας με μια εξάδα «F-16″ σε προσχεδιασμένη επίδειξη τσαμπουκά «Alert Στο ΓΕΕΘΑ!» *Σε μια προσχεδιασμένη επίδειξη τσαμπουκά προχώρησαν οι Τούρκικές Ένοπλες Δυνάμεις προκαλώντας στα ίσα με την εισβολή και υπερπτήση των Τουρκικών μαχητικών πάνω από Ελληνικά νησιά και εκτοξεύοντας το θερμόμετρο στα ύψη έδειξαν τι ακριβώς πρόκειται να επακολουθήσει !* *Στο κόκκινο τα Γενικά επιτελεία με το ΓΕΕΘΑ να χτυπάει κυριολεκτικά στο κόκκινο !* *ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ* Την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014, σχηματισμός 6 αεροσκαφών F-16 της Τουρκικής ΠΑ εισήλθε σ... περισσότερα »

Η Τουρκία εντείνει τις προκλήσεις κατά του Ελληνισμού

Την ώρα που το «Μπαρμπαρόσα» συνεχίζει τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ, δεκατέσσερα τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν το FIR Αθηνών με χαμηλές πτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά. Ξεπερνούν κάθε όριο προκλητικότητας οι Τούρκοι, με παραβιάσεις από αέρος και θαλάσσης. Μετά την απαράδεκτη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου, με την αποστολή του ερευνητικού «Μπαρμπαρόσα» στα νότια παράλια της

ΣΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Ν.ΑΙΓΑΙΟ  Σε «κόκκινη ζώνη» εισέρχεται από σήμερα η Κύπρος και πιθανότατα δεν ήταν τυχαία η σημερινή πρόκληση με την κυκλωτική κίνηση που έκανε στις Κυκλάδες η τουρκική κορβέτα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν τεθεί σε αυξημένη επιφυλακή τα Επιτελεία, σε αναμονη των τουρκικών κινήσεων στη νότια περιοχή της Κύπρου. *Από αύριο τίθεται σε ισχύ η τουρκική NAVTEX σύμφωνα με την οποία η “Αγκυρα έχει δεσμεύσει θαλάσσιες περιοχές νοτίως της Κύπρου από αύριο έως τις 30 Δεκεμβρίου για διενέργεια ερευνών για εντοπισμό υδρογονανθράκων με το ερευνητικό σκάφος «Barbaros»., το οποίο συνοδεύεται όμως από τουλάχισ... περισσότερα »

ΤΩΡΑ!!!ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

*Το παιχνίδι που «παίζεται» τις τελευταίες ημέρες στην μαρτυρική Κύπρο μόνο επικίνδυνο μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε. * *Διαβλέπουμε μια διαρκώς αυξανόμενη τουρκική αποφασιστικότητα για την δημιουργία τετελεσμένων.* *Η Τουρκία συνεχίζοντας την προκλητική στάση της στην Κύπρο, προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα στην περιοχή , «θερμαίνοντας» εκ νέου την κατάσταση Ενώ μεταφέρουν άρματα στα Σύνορα της Συρίας! Τουρκικό υποβρύχιο εμφανίστηκε από νωρίς πολύ κοντά στις ακτές της κατεχόμενης Κερύνειας και «πιάστηκε» στο φωτογραφικό φακό από κάτοικο της περιοχής! Η συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Twitter, ωστόσο είναι γεγονός πως η παρουσία τουρκικών πολεμικών πλοίων στα Κατεχόμενα μόνο ασυνήθιστη δεν είναι ! Σήμερα, πάντως, ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Έσπεν Μπαρθ Άιντα μετά από συνάντηση που είχε με τον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, με τον οποίο συζήτησαν τ... περισσότερα ».

Στη Λεμεσό στέλνουν οι Τούρκοι το «Μπαρμπαρός»…Συνοδεία Πολεμικών!

Νέα τουρκική πρόκληση που ξεπερνά κάθε προηγούμενο, και βρίσκεται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα, φανερά έντονα ενοχλημένη τόσο από την πρόοδο της διαδικασίας αξιοποίησης υδρογονανθράκων, αλλά και με την επικύρωση της συμφωνίας Κύπρου – Αιγύπτου, η Τουρκία ακύρωσε αιφνιδιαστικά όλο τον προηγούμενο προγραμματισμό και στέλνει το σεισμογραφικό Mπαρμπαρός, κατά μήκος της ζώνης μεταξύ Λάρνακας και Λεμεσού.* *Σύμφωνα με πληροφορίες θα συνοδεύεται και από πολεμικά σκάφη…Ενώ συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στο «SAIPEM 1000″ η τούρκικη Φ/Γ» Γκελίμπολου «* *Με εμφανώς παράνομη και προκλητι... περισσότερα »

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Πρωτοφανής τουρκική πρόκληση από την ΤΗΚ (τουρκική Αεροπορία) όταν τουρκικό CN-235 παραβίασε τον Εθνικό Εναέριο Χώρο μεταξύ Σάμου και Κω,και το FIR Αθηνών, και "έξυσε" κυριολεκτικά το Φαρμακονήσι πάνω από το οποίο πραγματοποίησε υπέρπτηση. Η παραβίαση έγινε στις 10:22 και η υπέρπτηση έλαβε χώρα στις 10:39 που σημαίνει ότι το τουρκικό αεροσκάφος "αλώνιζε" ελεύθερα για 17 ολόκληρα λεπτά. Το αεροσκάφος πέταξε πάνω από το Φαρμακονήσι σε ύψος 180 μέτρων(500 ποδιών) ενώ πιθανότατα συνοδεύονταν από ζεύγος τουρκικών F-16. Πρώτη φορά πραγματοποείται υπέρπτηση από CN-235 και πρώτη φορά συμ... περισσότερα »

Χαμός στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά

Η μισή Πολεμική Αεροπορία ασχολείται σήμερα με τον υπουργό Εξωτρικών και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο: Ένα δεύτερο EMPAER του Σμήνους VIP μετέβη στην Θεσσαλονίκη... προκειμένου να μεταφέρει τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μιλάνο για τη διήμερη άτυπη συνάντηση (GYMNICH) των υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών της ΕΕ, μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου που τον μετέφερε από την Άγκυρα! Ολα αυτά ενώ αυτές τις ημέρες υπάρχει αυξημένη τουρκική αεροπορική επιθετικότητα στο Αιγαίο με παραβάσεις και παραβιάσεις του EEX. Με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο κυβερνητικό αεροσκά... περισσότερα »ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ "ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ" ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ...


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΕΞΕΔΡΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ SHELL ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΙΣΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ...
ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ BEBAIA ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΙΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΡΑΣΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ" 
ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
ΑΠΟ DEFENCE NET
Την πιο σοβαρή κρίση από την κρίση των Ιμίων το 1996 απειλεί να προκαλέσει η Τουρκία στο Αιγαίο με την δημοσιοποίηση προγράμματος ερευνών όχι απλώς εντός της ελληνικής υφαλοκριπήδας, αλλά μεταξύ ελληνικών νησιών στο βόρειο Αιγαίο, πολύ μακριά από τα τουρκικά χωρικά ύδατα κα δυτικά του 25ου Μεσημβρινού!
Για την ακρίβεια δίνουν ως περιοχή ερευνών την θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται ανατολικά της Χαλκιδικής, δυτικά της Σαμοθράκης και νότια της Θάσου, ακριβώς επάνω στα πετρελαιοφόρα κοιτάσματα και πιο ειδικά στην περιοχή του ακρωτηρίου Μπάμπουρας, αντικείμενο της κρίσης του 1987!Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκε το πρόγραμμα ερευνών των τουρκικών ερευνητικών πλοίων το οποίο έδινε ως ημέρα έναρξης των ερευνών την σημερινή ημέρα! Αμέσως σήμανε συναγερμός τόσο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όσο και στο υπουργείο Εξωτερικών.
Με δεδομένο ότι ο υπουργός Εξωτερικών Ε.Βενιζέλος είναι part time υπουργός και ειδικά την περασμένη εβδομάδα ήταν ουσιαστικά απών από το υπουργείο λόγω προεκλογικής εκστρατείας, μετά από ενημέρωση του Α.Σαμαρά, την διαχείριση ανέλαβε ομάδα αξιωματούχων του υπουργείου Εξωτερικών από την περασμένη Τετάρτη προκειμένου να αποτρέψει μια κλιμάκωση η οποία θα ήταν φυσικά ανεξέλεγκτη στην παρούσα φάση: Τυχόν αποδοχή των τουρκικών ερευνών δυτικά του 25ου Μεσημβρινού θα ήταν μια επανάληψη της κρίσης του Μαρτίου του 1987 με ότι αυτό συνεπάγεται και με όλες τις αναλογίες του τότε με το σήμερα.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς συμφώνησε ότι η μοναδική λύση ήταν να ενημερωθούν οι ΗΠΑ για το ζήτημα, κάτι το οποίο έγινε: Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών ενημερώθηκε για την επερχόμενη κρίση και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην Ελλάδα και επικοινώνησε με την Άγκυρα.
ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ...
ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΟΥΣΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ...
ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ...
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ...
ΟΛΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΕΧΩΝ ΕΤΟΣ!