Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ

Ο σκελετός Κύκλωπα, που ανακαλύφθηκε στην Κοζάνη το 1931…

*Toν Φεβρουάριο του 1931, στην περιφέρεια της Κοζάνης και συγκεκριμένα, στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά Εράτυρα και Τραπεζίτσα, έπειτα από συνεχείς καταρρακτώδεις βροχές, σημειώθηκαν σοβαρές κατολισθήσεις.* *Το συνεργείο, που ανέλαβε να καθαρίσει το έδαφος από τους τεράστιους όγκους χώματος, βρέθηκε μπροστά σ’ ένα συγκλονιστικό θέαμα. Ένας πανάρχαιος μαρμάρινος τάφος, κολοσσιαίων διαστάσεων, φανέρωσε τα παράξενα μυστικά του.* *Μετά από πολύωρη και κοπιαστικότατη εργασία, τα μέλη του συνεργείου κατάφεραν να μετακινήσουν εν τέλει τις πελώριες πλάκες, που τον σκέπαζαν. Ξαπλωμένος στο βά... περισσότερα »

Σόδομα: Η πόλη που καταστράφηκε από αστεροειδή, ή πυρηνική κεφαλή...;

*Σύμφωνα με το βιβλίο της Γένεσης τα Σόδομα και τα Γόμορρα καταστράφηκαν μέσα σε φλεγόμενο θειάφι από τον Θεό για τις αμαρτίες των κατοίκων τους.* *Αρχαιολόγοι παρουσίασαν στο ετήσιο συνέδριο των Αμερικανικών Σχολών Ανατολικών Σπουδών στο Ντένβερ του Κολοράντο προκαταρκτικά ευρήματα από ανασκαφές και χρονολόγηση ραδιενεργού άνθρακα από το Ταλ Ελ Χαμάμ, μια πόλη της εποχής του Χαλκού, στη νότια κοιλάδα του Ιορδάνη, σύμφωνα με τα οποία οι περισσότεροι από τους πλινθόκτιστους τοίχους των οικημάτων καταστράφηκαν πριν από 3.700 χρόνια. * *Ειδικοί θεωρούν ότι αρκετοί οικισμοί στην ευρύτε... περισσότερα »

Μα πού είναι οι εξωγήινοι;

*Οι περισσότεροι από τους αρχαίους στοχαστές (ο Θαλής και ο Ηράκλειτος, οι πυθαγόρειοι, οι ατομιστές Δημόκριτος και Λεύκιππος, οι στωικοί όπως ο Επίκουρος, ο Λουκρήτιος και πολλοί άλλοι) πίστευαν στην «Πολλαπλότητα των κόσμων».* *Η έκφραση αυτή σήμαινε την ύπαρξη άλλων συμπάντων σαν το δικό μας, που τα φαντάζονταν να έχουν μια «κατοικημένη» Γη στο κέντρο του καθενός και πλανήτες και αστέρια να κινούνται γύρω της. Τα επιχειρήματά τους στηρίζονταν στην ιδέα ότι το Σύμπαν είναι ουσιαστικά άπειρο και εκφράζονται καθαρά στην περίφημη φράση του Μητρόδωρου, μαθητή του Επίκουρου: «Το να ...περισσότερα »

Εκεί που Έγιναν Πυρηνικοί Πόλεμοι στην Αρχαιότητα (χάρτης-video)

Υπάρχουν πολλές θεωρίες που, με βάση διάφορα ευρήματα αλλά και περιγραφές από διάφορες παραδόσεις, υποστηρίζουν ότι σε κάποια περίοδο της μακρινής αρχαιότητας υπήρξε μία πολύ προχωρημένη τεχνολογία. Τέτοια σε μέγεθος ανάπτυξης που μπορούσαν οι αρχαίοι πολιτισμοί να διεξάγουν πυρηνικούς πολέμους... Ωστόσο, εκείνα που «χτίζουν» αυτές τις θεωρίες δεν είναι μόνο οι θρύλοι και οι μυθολογίες των λαών που, εκ των πραγμάτων, εξάπτουν την φαντασία αλλά, κυρίως, τα ευρήματα που μπορεί να σχετίζονται με αυτές τις παράξενες ιστορίες. Ας δούμε μερικά παραδείγματα, όπως...περισσότερα »


Υπήρξε στην Αρχαιότητα πυρηνικός πόλεμος; Συνταρακτικά ευρήματα αποδεικνύουν πως στην αρχαιότητα υπήρξε!

*Συνταρακτικά ευρήματα σε διάφορες περιοχές της Γης αποδεικνύουν πως στην αρχαιότητα υπήρξε ένας πολιτισμός που είχε στη διάθεσή του πυρηνικά όπλα. Αυτά έγιναν η αιτία της καταστροφής του… Η άποψη ότι η ανθρωπότητα δεν φθάνει για πρώτη φορά στα παρόντα τεχνολογικά και επιστημονικά επίπεδα είναι πολύ διαδεδομένη σε ορισμένους κύκλους. Ακόμα και ο ίδιος ο Αϊνστάϊν είχε πει κάποτε πως... «τα αρχαία πειράματα έγιναν για άλλη μια φορά, οι παλιές γνώσεις ανακαλύφθηκαν εκ νέου». Σύμφωνα με τις σχετικές θεωρίες ο άνθρωπος έχει φθάσει πολλές φορές στο απόγειο της πολιτισμικής και τ... περισσότερα »

Μ.Δανέζης: Μποζόνιο Χιγκς -Τι μας κρύβουν για το θάνατο

*«Όταν λέμε ότι κάποιος γεννιέται ή πεθαίνει, εννοούμε επιστημονικά ότι χάνεται ή εμφανίζεται η δυνατότητα να τον αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας»* *Πριν λίγες μέρες μια είδηση έκανε το γύρο του κόσμου, κάνοντας λόγο για τη μεγαλύτερη επιστημονική ανακάλυψη των τελευταίων ετών: οι ερευνητές στο Cern εντόπισαν επιτέλους το πολυδιαφημιζόμενο Σωματίδιο του Θεού ή Μποζόνιο του Χιγκς, όπως είναι η επίσημη ονομασία του.* *Σύμφωνα με τους επιστήμονες, πρόκειται για το πρωταρχικό στοιχείο ύλης που θα μας αποκαλύψει ό,τι δεν γνωρίζουμε για τη φύση της πραγματικότητας και το σύμπαν, από την ...περισσότερα »

Πριν η Ανταρκτική καλυφθεί από πάγους κάποιος τη χαρτογράφησε με απόλυτη ακρίβεια!...

*Πριν από 35 εκατομμύρια χρόνια εμφανίστηκαν οι πάγοι στην Ανταρκτική σύμφωνα με τους ειδικούς. Με κάποιο τρόπο όμως, υπάρχουν πολλοί αρχαίοι χάρτες που δείχνουν την Ανταρκτική χωρίς πάγους. Πώς είναι δυνατόν;* *Πιστεύετε ότι η ιστορία, όπως τη διδαχτηκαμε στο σχολείο, είναι ατελής;* * Τι θα λέγατε αν σας πουν ότι υπάρχουν αμέτρητες ανακαλύψεις που έχουν γίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη που δείχνουν ότι υπάρχουν πολλά αινίγματα στην ιστορία που οι ακαδημαϊκοί δεν μπορούν να καταλάβουν.Μεταξύ των πολυάριθμων ανακαλύψεων που προκαλούν τη σύγχρονη ιστορία είναι ένα σύνολο από αρ...περισσότερα »

Ollantaytambo: Αποδεικτικά Στοιχεία Προηγμένης Αρχαίας Τεχνολογίας (vid)

*Το Ollantaytambo είναι μια πόλη των Ίνκα και ένας αρχαιολογικός χώρος στο νότιο Περού, περίπου 60 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της Κούσκο.* *Βρίσκεται σε υψόμετρο 2792 μέτρα (9160 πόδια) πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στην περιοχή της Ollantaytambo.* *Κατά τη διάρκεια της αυτοκρατορίας των Ίνκα το Ollantaytambo ήταν η βασιλική περιουσία του αυτοκράτορα Pachacuti που κατέκτησε την περιοχή και έχτισε στην πόλη ένα τελετουργικό κέντρο.* *Κατά τη στιγμή της ισπανικής κατάκτησης του Περού χρησίμευε ως οχυρό για το Manco Yupanqui, ηγέτη της αντίστασης των Ίνκα.* *Σήμερα είναι έ... περισσότερα »

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝ…

Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν, ότι η ΣΕΛΗΝΗ, είναι κατοικήσιμη και πως υπήρχαν και κτίρια και ακόμα ότι…η Ωραία Ελένη ήρθε από εκεί! Πολλές φωτογραφίες της ‘NASA’ υποδηλώνουν, πως υπάρχουν εκεί πάνω εγκαταστάσεις που, προφανώς, κάποιοι τις έφτιαξαν… [image: ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΤΗΣ 'ΝΑΣΑ', ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ ΟΙ 2 ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΟΝΤΑΖ" Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ;] *ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΤΗΣ ‘ΝΑΣΑ’, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΥΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ ΟΙ 2 ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ;* *ΠΟΙΟ... περισσότερα »

Kάθε φορά που το βλέπεις αυτό το βίντεο συνειδητοποιείς..; ή φαντάζεσαι..; και περισσότερες...πικρές "μικρές η μεγάλες" αλήθειες.

Είμαστε ελεύθεροι και ευτυχισμένοι, ή ζούμε μέσα σε ένα ψέμα, και σε μία  εικονική πραγματικότητα;  Ερώτημα που μας κάνει να λειτουργούμε "εν εγρήγορση" σε επίπεδο σκέψης. ΆΛΛΩΣΤΕ η σκέψη,όχι η απλή γνώση ή πληροφόρηση, διαμορφώνει την προσωπικότητα. "Η σκέψη είναι ανάπτυξη.  Δεν μπορείς να κάνεις σκέψεις και να μην αναπτύσσεσαι"...* *Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε ... * *Πηγή: The Secret Real Truth *

Μ.Δανέζης: Μποζόνιο Χιγκς -Τι μας κρύβουν για το θάνατο  «Όταν λέμε ότι κάποιος γεννιέται ή πεθαίνει, εννοούμε επιστημονικά ότι χάνεται ή εμφανίζεται η δυνατότητα να τον αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας» Πριν λίγες μέρες μια είδηση έκανε το γύρο του κόσμου, κάνοντας λόγο για τη μεγαλύτερη επιστημονική ανακάλυψη των τελευταίων ετών: οι ερευνητές στο Cern εντόπισαν επιτέλους το πολυδιαφημιζόμενο Σωματίδιο του Θεού ή Μποζόνιο του Χιγκς, όπως είναι η επίσημη ονομασία του. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, πρόκειται για το πρωταρχικό στοιχείο της ύλης... κατά τόν Μ. Δανέζη  Αφού η υλική μας υπόσταση δεν είναι τίποτα άλλο από μια καμπύλωση του χώρου, το πρωτογενές στοιχείο που γεννά αυτή την ύλη και εκείνη αρχίζει να διέπεται από όρους ανάπτυξης/ φθοράς, είναι ο χώρος. Ο χώρος, για να σας δώσω να καταλάβετε, είναι αυτό το τίποτα, το μη αντιληπτό γύρω μας- ένα κατασκεύασμα έξω από τη δυνατότητα των ανθρώπινων αισθήσεων. Ένα μαθηματικό γεγονός. Ε, αυτό δε χάνεται, υπάρχει πάντα πιθανότατα έτοιμο να ξανακαμπυλωθεί. Τελικά,όταν λέμε ότι κάποιος γεννιέται ή πεθαίνει, εννοούμε επιστημονικά ότι απλός χάνεται από τίς αισθήσεις μας,  ή εμφανίζεται η δυνατότητα να τον αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας...

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:Με εντολή ΠΟΥΤΙΝ αρχίζει η μεταφορά της Μυστηριώδους «Κιβωτού του Γαβριήλ»!

Μια συγκλονιστική έκθεση που κυκλοφορεί σήμερα στο Κρεμλίνο η οποία ετοιμάστηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας αναφέρει ότι η ξαφνική εκτόξευση... χθες δύο δορυφόρων από τις Αερο-διαστημικές δυνάμεις, είναι για την προστασία του πλοίου Ναυτικών Ερευνών της Ομοσπονδίας Admiral Vladimisky που μόλις αναχώρησε από το λιμάνι Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, μετά την φόρτωση επί του σκάφους, ενός μυστηριώδους αντικειμένου που περιγράφεται ως η* ''Κιβωτός του Γαβριήλ*" η σημασία της οποίας θεωρείται τόσο ζωτική ώστε ο Πρόεδρος Πούτιν να διατάξει τα πολεμικά πλοία Varyag που φέρει ... περισσότερα »

Έξι αναπάντητα ερωτηματικά για το διάστημα

Ανά καιρούς οι επιστήμονες έχουν απαντήσει σε κάποιες από τις μεγαλύτερες απορίες όλης της ανθρωπότητας. Ωστόσο, θα έχουν... πολύ δουλειά μπροστά τους, όσο θα υπάρχουν ακόμα τεράστια «ερωτηματικά». Σήμερα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολύ σημαντικές πληροφορίες για το σύμπαν. Η μελέτη της φύσης και του κόσμου όμως, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κάθε φορά που απαντάμε σε κάτι, αυτό σαν λερναία ύδρα γεννάει παραπάνω απορίες. Θα μπορούσε να πει κανείς πως ακόμα δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα! Αυτά είναι τα 6 μεγαλύτερα ερωτηματικά στην μελέτη του διαστήματος: *1. Γιατί μπορούμε να δούμε μόλις...περισσότερα »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πώς οι Αρχαίοι Ελληνες ήξεραν επακριβώς τις κινήσεις των πλανητών

*Εξαιρετικές αστρονομικές και μαθηματικές γνώσεις και κατάρτιση πολύπλοκων όσο και ακριβών ημερολογίων βασισμένων σε πολύ προηγμένες γνώσεις των κινήσεων των πλανητών είχαν οι κάτοικοι της Ελλάδας επτά χιλιάδες χρόνια πριν.* *Ακόμη δύο αρχαία αντικείμενα προστέθηκαν στη συλλογή του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Πρόκειται για ένα τηγανόσχημο και ένα κυκλαδικό ειδώλιο, τα οποία επαναπατρίστηκαν στις αρχές του μήνα από Κρατικό Μουσείο της Βάδης Γερμανίας.* *Όπως αναφέρει ο καθηγητής Ξενοφών Μουσάς πρόσφατες μελέτες των προϊστορικών αγγείων που ονομάζονται τηγανόσχημα παρέχουν ενδε... περισσότερα »

Τέταρτη διάσταση. Παράδειγμα κατανόησης.

*Εδώ μπορούμε να δούμε με πολύ παραστατικό τρόπο πόσο περιορισμένη είναι η αντίληψη μας. Βλέπουμε πως ένα Ον που αντιλαμβάνεται τον κόσμο μέσα απο δύο διαστάσεις θα αντιμετώπιζε την πιθανότητα της ύπαρξης τριών διαστάσεων.* *Είναι ξεκάθαρο ότι η διαφορά των δύο αντιλήψεων δεν είναι προσθετική αλλά υψωμένη εις την δύναμη κατά κάποιο τρόπο. Ένας άνθρωπος 2 διαστάσεων χωρίς καθοδήγηση, θάρρος και τόλμη δεν μπορεί καν να συλλάβει το επόμενο επίπεδο.* *Φανταστείτε λοιπόν ποιες είναι οι δυνατότητες αντίληψης μας αν θα μπορούσαμε να λειτουργούμε στον κόσμο των 4ων ...περισσότερα »

Οι κανίβαλοι του Σύμπαντος

Τα τελευταία χρόνια έχουν εντοπιστεί άστρα που με τη βαρυτική τους ισχύ καταφέρνουν να «τσιμπολογούν» την ύλη πλανητών που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από αυτά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν αρκεί στα άστρα ένας... μεζές από τους πλανήτες αυτούς αλλά τελικά τους κάνουν ολόκληρους μια χαψιά! Εχουν επίσης εντοπιστεί άστρα που καταφέρνουν να ρουφούν την ύλη γειτονικών τους άστρων. Η πιο πρόσφατη και ιδιαίτερα εντυπωσιακή σχετική ανακάλυψη έγινε πριν από λίγες εβδομάδες. Ομάδα ερευνητών διαπίστωσε ότι ένα άστρο που ανήκει σε μια πολύ σπάνια κατηγορία είναι θύμα κανιβαλισμού από έ...περισσότερα »

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ... ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ CERN ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ...!

*Η ρομφαία, σηκώθηκε.... Τα σατανικά σχέδια, μπλοκάρονται... και ο νοών, νοείτω... *Οι επιστήμονες στο CERN έχουν καθυστερήσει τη διεξαγωγή μιας σειράς πειραμάτων με τον Επιταχυντή Αδρονίων καθώς ένα «αγνώστων στοιχείων αντικείμενο» βρίσκεται μέσα στον σωλήνα της δέσμης, της υπόγειας σήραγγας 17 μιλίων του LHC *Σύμφωνα με το yournewswire, οι επιστήμονες, ακόμα δεν έχουν ιδέα τι είναι αυτό το αντικείμενο ή πώς βρέθηκε εκεί.* *Ο φυσικός Albert De Roeck, ένας από τους επιστήμονες που εργάζονται στο CERN δεν φαίνεται πάρα πολύ ανήσυχος για το μυστηριώδες αντικείμενο... περισσότερα »

μερικές από τις πτυχές του διαστήματος

Όσο και αν έχει διαβάσει κάποιος για το διάστημα, όσο και αν έχει μελετήσει το ηλιακό μας σύστημα ποτέ δεν θα καταφέρει να διώξει το πέπλο μυστηρίου που περιβάλει το συγκεκριμένο θέμα. Χιλιάδες αστέρια, πλανήτες, θεωρίες για το αν υπάρχει ζωή ή όχι στο διάστημα μας δημιουργούν απορίες και εξάπτουν τη φαντασία μας. Πόσο μακρυά είναι η σελήνη από τη γη ; Τι θα γινόταν αν μετακομίζαμε στον Άρη ; Πως ξεκίνησαν όλα ; Θέλετε απαντήσεις ; Δεν έχετε παρά να δείτε τους παρακάτω χάρτες και φωτογραφίες που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε περισσότερες πτυχές του διαστήματος. *1. Ο χάρτης του...

Το θαύμα του Σύμπαντος σε 33 εντυπωσιακές εικόνες

Κάθε φορά που θυμώνετε με κάτι ή εξοργίζεστε με τη συμπεριφορά κάποιου, ξανασκεφτείτε το: η ζωή είναι πολύ μικρή για να την ξοδεύουμε κάνοντας κακές σκέψεις (και πράξεις). Το ίδιο συμβαίνει και με το σπίτι μας, τη Γη, η οποία μοιάζει με κουκκίδα στον χάρτη μπροστά στο Σύμπαν. Ιδού η απόδειξη:* *1. Αυτή είναι η Γη. Εδώ είναι το σπίτι μας.* *NASA Goddard Space Flight Center / visibleearth.nasa.gov2. Και αυτή είναι η γειτονιά μας στο Διάστημα: το Ηλιακό Σύστημα.foxnews.com3. Αυτή εδώ είναι η απόστασ... περισσότερα »

Πώς να σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία σ' ένα πλανήτη που δεν είναι σταθερός και μεταβάλλεται διαρκώς;

Η Γη μας έχει ηλικία 4,5 δισεκατομμυρίων ετών, σ' αυτά τα χρόνια διαρκώς μεταβάλλεται και το ίδιο συμβαίνει και με το κλίμα στις διάφορες περιοχές της. Παρουσιάζουμε σήμερα μια ωραία κινούμενη εικόνα απ' την αλλαγή της μορφής του πλανήτη μόνο στα ... τελευταία 200 εκατομμύρια χρόνια, για να συνειδητοποιήσουμε όλοι την έκταση των αλλαγών. Πριν λοιπόν 300 εκατομμύρια χρόνια οι σημερινές ήπειροι δεν υπήρχαν, ήταν όλες ενωμένες μεταξύ τους σε μια υπερ-ήπειρο, την ονομαζόμενηΠανγαία, που βρισκόταν στο Νότιο ημισφαίριο και περιβαλλόταν από έναν ωκεανό, την Πανθάλασσα. Πριν 200 εκατομμύρι... περισσότερα »

Το μυστήριο της ύπαρξης - Κβαντική Αποκάλυψη

*Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε επιστήμονες να μιλάνε για την πραγματικότητα της ύπαρξης. Όλα όσα λένε είναι πραγματικότητα... και υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά να χωνέψετε αυτή την αλήθεια. Την πληροφορία αυτή, ως άνθρωποι, δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να την ξεσκαλίσουμε και να την γνωρίσουμε... είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της γνώσης... διότι έχοντας αυτή τη γνώση στο μυαλό σου, "χάνονται" πολλές αξίες της ζωής σου... όσον αφορά την αντίληψή σου για την ζωή.


Μυστηριώδεις εξαφανισμένοι πολιτισμοί και χαμένες πόλεις

Κατά τη διάρκεια των αιώνων, αμέτρητα πράγματα χάνονται. Βιβλία, ιδέες, θαμμένοι βασιλιάδες - ακόμα και ολόκληρες πόλεις. Ολόκληρες πρωτεύουσες έχουν εξαφανιστεί χωρίς να αφήσουν ούτε ένα ίχνος, αφήνοντας μόνο φήμες και αντιφατικές διηγήσεις σε βιβλία. * Μερικά από αυτά τα μέρη μπορεί να υπήρχαν, άλλα σίγουρα υπήρξαν, και άλλα εξακολουθούν να είναι μύθοι και θρύλοι στις παραδόσεις των λαών τους. Θρύλοι που μιλάνε για προηγμένη τεχνολογία και αφάνταστο πλούτο, προκαλώντας τους ερευνητές να λύσουν τα μυστήρια που είναι καλά κρυμμένα. Υπάρχουν αρχεία που πηγαίνουν πίσω εκατοντάδες χ... περισσότερα »


Υπήρχαν Γίγαντες;Τί δείχνουν τα ευρήματα;

Σε αρκετούς λαούς υπάρχει κοινή η παράδοση γιγάντων που ζήσανε κάποια στιγμή στο παρελθόν και άφησαν πίσω τους τα μεγαλιθικά κτίσματα. Απ' ότι φαίνεται όμως αυτά δεν είναι μόνο μυθολογία. Στο Γκαργκαγιαν στις Φιλιππίνες βρέθηκε ο σκελετός ενός γίγαντα με ανάστημα 5.18 μέτρων. Στην Νορβηγία αναφέρθηκαν ευρήματα παρόμοιων σκελετών. Ακόμα και σε κάποιο σπήλαιο της Ελλάδας, φημολογείται ότι υπάρχει ακόμα ένας τέτοιος γιγάντιος σκελετός. Στην νοτιοανατολική Κίνα βρέθηκαν οστά που φαίνεται να ανήκαν σε ανθρώπινους σκελετούς ύψους τριών μέτρων. Στην επαρχία Αγαδίρ βρέθηκαν εργαλεία 3.000 ...περισσότερα »


Είναι κάτι στο Σύμπαν πραγματικά τυχαίο;

Η μοίρα «παίζει» μαζί μας; Είμαστε παιδιά της τυχαιότητας ή γρανάζια ενός ευρύτερου σχεδίου; Δυστυχώς απάντηση δεν υπάρχει. Ακόμη και η κβαντική φυσική, κορόνα της τύχης, θα μπορούσε να αποδειχθεί «συνωμοσία» «Ω, είμαι το αναγέλασμα της Μοίρας» λέει ο Ρωμαίος. Ησύχασε, μεγάλε εραστή. Ολοι είμαστε. Ή μήπως όχι; Ο Ρωμαίος, έχοντας σκοτώσει τον Τυβάλτη και συνειδητοποιώντας ότι θα πρέπει να φύγει από τη Βερόνα για να γλιτώσει τον θάνατο, εξέφραζε μια άποψη κοινή στην εποχή του Σαίξπηρ: ότι είμαστε όλοι μαριονέτες και κάποια ανώτερη αρχή κινεί τα νήματα. Η τύχη - και πόσω μάλλον οι δικ...περισσότερα »

H Λεμουρία

Η Λεμουρία ήταν μια ήπειρος που υπήρχε πριν από την Ατλαντίδα και κατά την ύπαρξη της Ατλαντίδας. Γεωγραφικά τοποθετείται στο νότιο Ειρηνικό, μεταξύ της Βόρειας Αμερικής, Ασίας και Αυστραλίας. Αναφέρεται και σαν MU, ή μητέρα πατρίδα (της MU). Οι άνθρωποι που ζούσαν στην Λεμουρία, στην αιχμή πολιτισμού της, λέγετε πως ήταν ιδιαίτερα εξελιγμένοι και πολύ πνευματικοί. Παρόλο που πολύ δύσκολο να βρεθούν αποδείξεις για την ύπαρξη αυτής της αρχαίας ηπείρου, πολλοί άνθρωποι "ξέρουν" ότι έχουν μια ισχυρή σχέση με την Λεμουρία.Οι μύθοι για την Λεμουρία λένε πως οι άνθρωποι εκείνης της εποχής...περισσότερα »

Παράλληλα σύμπαντα, παράλληλοι κόσμοι... όπως άνθρωποι πού ανάμεσά τους βολτάρουν αγγελούδια καί δαίμονες... 

*"Oπως το έθεσε κάποτε ο Woody Allen, "χωρίς αμφιβολία υπάρχει ένας αθέατος κόσμος. Το πρόβλημα είναι πόσο μακριά είναι από το κέντρο της πόλης και μέχρι ποια ώρα είναι ανοιχτός"."Μετά από τις ανακαλύψεις της νέας φυσικής, το ερώτημα αν υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα (κόσμοι που υπάρχουν δίπλα-δίπλα με το δικό μας) εξετάζεται με ανανεωμένο ενδιαφέρον πολύ πιο πέρα από τις απλές εικασίες. Σήμερα ίσως περισσότερο από ποτέ, βρισκόμαστε μπροστά σε...* *μια επανάσταση στον τρόπο σκέψης μας σχετικά με το σύμπαν και τους νόμους που το διέπουν, (την ύλη από την οποία είμαστε... περισσότερα »

Η θεωρία της διαστολής του χρόνου επιβεβαιώνεται από πείραμα ιόντων λιθίου

*Μια βασική πρόβλεψη της Ειδικής Σχετικότητας του Αϊνστάιν, σύμφωνα με την οποία ο χρόνος κυλά πιο αργά στα αντικείμενα που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, έχει επιβεβαιωθεί πειραματικά αρκετές φορές στο παρελθόν.* *Τώρα, ερευνητές στη Γερμανία αναφέρουν ότι επιβεβαίωσαν το αλλόκοτο φαινόμενο με ακρίβεια 50 έως 100 φορές μεγαλύτερη.* *Η διαστολή του χρόνου* Το κύριο συμπέρασμα της Ειδικής Σχετικότητας, την οποία διατύπωσε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν το 1905, είναι ότι η ταχύτητα του φωτός είναι πάντα ίδια για όλους τους παρατηρητές (σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην καθημερινή ζωή, όπου η τ... περισσότερα »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..! ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ! [ΦΩΤΟ] ΚΑΠΝΟΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 330 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ!

Στην καρδιά του Ατλαντικού Ωκεανού, σε ένα τμήμα της μεσοωκεάνειας ράχης που διατρέχει τον πυθμένα από βορρά προς νότο για χιλιάδες χιλιόμετρα, επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων εντόπισαν και χαρτογράφησαν για πρώτη φορά υδροθερμικές καμινάδες. Σε αυτή την περιοχή της μεσωκεάνιας ράχης του Ατλαντικού, που βρίσκεται ακόμη και τέσσερα χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ο ωκεανός συνεχώς αναγεννιέται. Χάρη στη δράση τεράστιων ρηγμάτων αποκόλλησης, ο πυθμένας «ανοίγει» τόσο προς τα δυτικά όσο και προς τα ανατολικά αφήνοντας στη μέση ένα «κενό» που έρχονται να καλύψουν ν... περισσότερα »

Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ…

Ο Ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από την Σαμοσάτα της Συρίας έζησε το 120 μ.χ. στο βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία» δίνει πληροφορίες που σε ξαφνιάζουν. Διαβάστε παρακάτω. «Πήγαινε με ένα καράβι που το πήρε ο αέρας για εφτά μερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι. (Τόσο κάνουν τα σύγχρονα διαστημόπλοια του ανθρώπου για να πάνε στο φεγγάρι). Μπήκε μέσα σ” ένα πηγάδι που από πάνω είχε καθρέφτες και έβλεπε όλη τη γη. (Πρόκειται για υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο που ο άνθρωπος ακόμη δεν το έχει φτιάξει γιατί με αυτό έβλεπε και τους ανθρώπους στην γη). Βασιλιάς της Σελήνης ήταν ο Ενδυμίω...περισσότερα »

Δέκα μεγάλα ανεξιχνίαστα μυστήρια  Καμιά φορά αποδεικνύεται πολύ απογοητευτικό όταν η επιστήμη αποτυγχάνει να βρει πειστικά επιχειρήματα για κάποια από τα παλιότερα μυστήρια που γνωρίζει ο άνθρωπος. Ξέρουμε πως το Stonehenge, οι Πυραμίδες και τα αγάλματα στο Νησί του Πάσχα δεν χτίστηκαν από μία φυλή που εξαφανίστηκε ή κάποιους αρχαίους υπεράνθρωπους. Οι περισσότεροι από εμάς επίσης αποδέχονται πως το θέαμα των UFO μπορεί να εξηγηθεί, και πως εάν ποτέ έρθουμε σε επαφή με κάποια εξωγήινα είδη, αυτό θα είναι κάποιο είδος μικροσκοπικού βακτηριδίου παρά κάποιος εξωγήινος δίσκος γεμάτος από μικρά πράσινα ανθρωπάκια που θ... περισσότερα »

Η μουσική στα 440 Hz μας αποσυντονίζει από την αρμονία 432 Hz;

[image: brhar]*Το μεγαλύτερο κομμάτι της παγκόσμιας μουσικής έχει ρυθμιστεί στα 440Hz από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), που εγκρίθηκε το 1953. Οι πρόσφατες ανακαλύψεις, σχετικά με την παλμική / ταλαντευόμενη φύση του σύμπαντος, δείχνουν ότι αυτό το σύγχρονο διεθνές πρότυπο έντασης του ήχου μπορεί να δημιουργήσει ανθυγιεινή επίδραση ή αντικοινωνική συμπεριφορά στη συνείδηση των ανθρώπων.* *Η συχνότητα A=432 Hz, γνωστή ως Βέρντι ‘Α’ είναι ένας εναλλακτικός συντονισμός που είναι μαθηματικά συνεπής με το σύμπαν. Η μουσική με βάση τα 432 Hz εκπέμπει ευεργετική θεραπευτική ενέργε... περισσότερα »

Ανακαλύφθηκε ο μηχανισμός αναγέννησης ακρωτηριασμένων άκρων των ερπετών

*Ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Αριζόνα Στέιτ κατάφερε να προσδιορίσει τα γονίδια υπεύθυνα για την αναγέννηση κομμένων ουρών στις σαύρες. Τα ευρήματα αυτά μπορούν να αποτελέσουν θεμέλιο για την αντιμετώπιση πληθώρας ασθενειών και τραυματισμών στους ανθρώπους.* Συνέχεια »

Ανεξερεύνητοι κόσμοι στον πλανήτη Γη

Ο μικρός μας πλανήτης είναι ακόμα γεμάτος μυστικά και άγνωστες γωνιές που αναμένουν να χαρτογραφηθούν, καθώς και πολλά είδη άγνωστων οργανισμών προς ανακάλυψη και μελέτη Μπορεί το Curiosity της NASA να μη βρήκε μεθάνιο στην ατμόσφαιρα του Αρη την περασμένη εβδομάδα, κάνοντας την ύπαρξη μικροβιακής ζωής στον «κόκκινο πλανήτη» λιγότερο πιθανή, αλλά ας μη στενοχωριόμαστε. Γιατί, ο δικός μας μικρός γαλάζιος πλανήτης είναι ακόμα γεμάτος μυστικά, με πολλές ανεξερεύνητες γωνιές που αναμένουν να χαρτογραφηθούν, και πολλά είδη άγνωστων οργανισμών προς ανακάλυψη και μελέτη από τους ειδικού... περισσότερα »

Πως συνδέεται η Μυθολογία με ιστορικά, κοσμικά και γεωλογικά συμβάντα!

Οταν τα νησιά ήταν νύμφες και ο Βόσπορος κοιλάδα Ο καθηγητής Γεωλογίας κ. Η. Μαριολάκος αναζητά τη σχέση μύθων και φυσικών φαινομένων. Οι μύθοι γεννιόντουσαν ως «εξηγήσεις» γεωλογικών φαινομένων υποστηρίζει ο καθηγητής κ. Η. Μαριολάκος . Η εποχή που, όταν οι θεοί «θύμωναν», γίνονταν σεισμοί και κατακλυσμοί, δημιουργούνταν νέες στεριές, νησιά αναδύονταν από τη θάλασσα και άλλα καταποντίζονταν χαρακτηρίζεται σήμερα απλώς μυθική, άρα στη σφαίρα της φαντασίας. Στην πραγματικότητα όμως αυτοί οι μύθοι αντανακλούσαν μεγάλα φυσικογεωλογικά γεγονότα, που διασώθηκαν έτσι στο πέρασμα χιλιετιών... περισσότερα »

Μυστήριες εξαφανίσεις πολιτισμών

Με το πέρασμα των αιώνων, οι περισσότεροι πολιτισμοί είτε άρχισαν σιγά-σιγά να παρακμάζουν είτε εξαφανίστηκαν από φυσικές καταστροφές ή εισβολές. Υπάρχουν όμως κάποιοι πολιτισμοί, των οποίων η εξαφάνιση έχει προβληματίσει πραγματικά τους επιστήμονες. 10. Οι Ολμέκοι Μία από τις πρώτες μεσοαμερικανικές κοινωνίες, οι Ολμέκοι, κατοικούσαν στις τροπικές πεδιάδες του νότιο-κεντρικού Μεξικό. Τα πρώτα σημάδια των Ολμέκων χρονολογούνται από το 1400 π.Χ. στην πόλη San Lorenzo, όπου αποτελούσε το κέντρο τους, ενώ υποστηρίζονταν από δύο ακόμα κέντρα, τις περιοχές Tenochtitlan και Potrero Nuev... περισσότερα »

Η σύγχρονη Αστροφυσική ακυρώνει το φαινόμενο του θανάτου... *Του επίκουρου καθηγητή στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Δανέζη Μάνου στο περιοδικό “Άβατον”, Νο 84 – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008.* Η γεωμετρία του Σύμπαντος*Όταν αναφερόμαστε σε μια γεωμετρία, θεωρούμε αυτονόητη την ύπαρξη ενός χώρου μέσα στον οποίο αυτή αναπτύσσεται και τις ιδιότητες του οποίου περιγράφει.* *Στα μαθηματικά, στο μαθηματικό Κόσμο, η έννοια του χώρου είναι ιδεατή -νοητή και δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την υλική πραγματικότητα. Ομοίως και τα γεωμετρικά σχήματα που μορφοποιούνται εντός του είναι ιδεατά – νοητά και άυλα και δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την ... περισσότερα »

Παράλληλα σύμπαντα: υπάρχουν περισσότεροι κόσμοι εκεί έξω…*Υπάρχουν πολλοί κόσμοι εκεί έξω; Ζούμε σε πολλά σύμπαντα ή είμαστε περιορισμένοι σε αυτό μόνο; Μπορούμε να τους εξηγήσουμε με τους νόμους των μαθηματικών και της φυσικής; Και αν ναι μπορούμε να τους αντιληφθούμε σε κάποιο επίπεδο;* *Θέμα της επιστημονικής φαντασίας, μεταφυσική απορία αλλά και ζήτημα έρευνας σπουδαίων μαθηματικών και φυσικών ο κόσμος των πολλαπλών συμπάντων είναι πιθανό και πολύ, πολύ σοβαρό ενδεχόμενο.* *Ήδη σοβαρή υπόθεση της κβαντομηχανικής από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα έχει γίνει βάση για πολλές, σοβαρές επιστημονικές θεωρί...

Το κοσμικό φαινόμενο «Tetrad» ή αλλοιώς τα Ματωμένα φεγγάρια

*Η αρχή ενός κοσμικού φαινομένου, το οποίο κάποιοι χριστιανοί έχουν συνδέσει με το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, θα σημειωθεί την εβδομάδα που διανύουμε!* Και αυτό δεν είναι άλλο από το *«Tetrad»* ή αλλιώς την *εμφάνιση των τεσσάρων «ματωμένων» φεγγαριών, η οποία - σύμφωνα με τους ειδικούς - αποτελεί προάγγελο εξαιρετικά σημαντικών γεγονότων!* «Δεν είναι απλά επινόηση κάποιας θρησκείας», τόνισε ο πάστορας John Magee, ο οποίος έχει γράψει και βιβλίο για το θέμα αυτό. Από την άλλη, η *NASA* επιβεβαίωσε ότι *το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει σημειωθεί μόλις τρεις φορές σε περισσότερ... περισσότερα »

Συμφωνεῖ ἡ ΝΑΣΑ μὲ τὸν μύθο τοῦ Φαέθοντος: Δεῖτε στὴν ἐπάνω φωτογραφία, στὸν κόκκινο κύκλο, τὸ ἀποτύπωμα τῆς προσκρούσεως τοῦ (Φαέθοντος) στὴν Κίνα.

Υπήρξαν ιπτάμενα αντικείμενα και γίγαντες πριν από 12 χιλιάδες χρόνια?..Δείτε το βίντεο

Ζωή στο φεγγάρι με αποδείξεις. Πειράματα που εξάπτουν την φαντασία και είναι βγαλμένα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Μήπως δεν είναι τόσο της φαντασίας όσο νομίζουμε όμως; Παγκόσμια συνωμοσία με σκοπό πάση θυσία να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Απίστευτα γεγονότα που ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει. Κι όμως... έχει συμβεί! Δείτε τα βίντεο και διαδώστε το άρθρο! ΠΗΓΗ


Το πιο θεαματικό Σέλας που έχει καταγραφεί την τελευταία δεκαετία πάνω από την Σκωτία [Βίντεο]

Το φαινόμενο αυτό είναι από τα ωραιότερα που προσφέρει η Φύση σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε αιφνίδιες εμφανίσεις και με γρήγορες σχετικά μεταμορφώσεις... Η εμφάνιση του Σέλας, αν και πολύ σπάνια για παραμεσόγειες χώρες, κίνησε το ενδιαφέρον των ανθρώπων από την αρχαιότητα και ήταν γνωστό στους αρχαίους Έλληνες. Πρώτος επιστημονικά παρατηρητής του φαινομένου φέρεται ο Αριστοτέλης που όπως αναφέρει στα "Μετεωρολογικά" Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το μαγευτικό Βόρειο Σέλας να απλώνεται πάνω από τους λόφους και τις λίμνες του Κάιθνες, στη Σκωτία, απαθανάτισε ο πολωνός φωτογράφο... περισσότερα »

«Πυρηνικός χειμώνας» στην Κίνα: Το νέφος εμποδίζει μέχρι και τη φωτοσύνθεση!

*Με "πυρηνικό χειμώνα" μοιάζει το νέφος στην Κίνα σύμφωνα με ειδικούς που επισημαίνουν ότι, η ατμοσφαιρική ρύπανση στην πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη, είναι πλέον τόσο εκτεταμένη που εμποδίζει ακόμα και την διαδικασία της φωτοσύνθεσης και πιθανότατα διαταράσσει την διατροφική αλυσίδα.* Συνέχεια »

η καταγωγή σου Έλληνα, είναι Θεϊκή

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ
*ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ, ΧΑΝΑΝΑΙΟΙ &amp; ΦΟΙΝΙΚΕΣ* *Δόκτωρ Λαμπράκης*: Εάν σας ρώταγε κάποιος εάν ο Νώε, ο Μαθουσάλας, όλοι αυτοί οι προπάτορες της Παλαιάς Διαθήκης ήσαν Εβραίοι, θα λέγατε ναι. Γιατί αυτό προβάλλεται σε όλα τα Πανεπιστήμια, σε όλα τα σχολεία ακόμα και στα δικά μας τα δημοτικά. Σκεφθείτε όμως ότι *ο τελευταίος κατακλυσμός έγινε πριν από 7.500 χρόνια. Τότε δεν υπήρχε εβραϊκή θρησκεία. Ο Αβραάμ γεννήθηκε πριν από το 1.950 π.Χ. στη Χαουδαία, δηλαδή στη Μεσοποταμία και μετεφέρθη με τον πατέρα του τον Ταρέχ και κυνηγημένος από την πόλη του κατέφθασε στο Λεβάντε δηλαδή εκεί που...

Η Γη προετοιμάζεται για έκρηξη τεράστιας ισχύος. Στα Φλεγραία Πεδία της Ιταλίας, που βρίσκονται κοντά στη Νάπολη, αναβιώνει το αρχαίο ηφαίστειο γίγαντας. Οι σεισμολόγοι δεν ανησυχούν μόνο για την αύξηση της θερμοκρασίας του εδάφους στην περιοχή αυτή, αλλά και για την αισθητή παραμόρφωση της επιφάνειας. EKRIXI GIS Η Γη προετοιμάζεται για έκρηξη τεράστιας ισχύος! Στο μακρινό παρελθόν, η δραστηριότητα του υπερηφαιστείου οδήγησε στην αλλαγή του κλίματος και μεταμόρφωσε εντελώς τον πλανήτη μας. http://www.katohika.gr/2013/04/i-gi-etoimazete-gia-ekriksi-terastias-isxios.html

Τά μαθηματικά, Ένας υπολογιστής, Καί απόδειξη τής"ύπαρξης του Θεού"

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ
*Δύο επιστήμονες απέδειξαν την ορθότητα ενός θεωρήματος του Gödel* Δύο επιστήμονες απέδειξαν με τη βοήθεια ενός υπολογιστή ένα θεώρημα αναφορικά με την ύπαρξη του Θεού, που πίστευε ακράδαντα ο μαθηματικός Kurt Gödel. Ωστόσο, αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό, δεν είναι τόσο η άποψή τους για την ύπαρξη ή όχι του Θεού, αλλά για το πώς οι υπολογιστές κάνουν απλούστερη την επιστημονική πρόοδο, αναφέρει σε άρθρο του στο Spiegel ο David Knight. "*Επιστήμονες αποδεικνύουν την ύπαρξη του Θεού*"

Από τι αποτελείται τελικά ο μανδύας της Γης

*Τι αποκαλύπτει νέα αμερικανική έρευνα* *Ο γήινος μανδύας είναι ένα παχύ και ημίρρευστο στρώμα που βρίσκεται μεταξύ του γήινου εξωτερικού πυρήνα και του φλοιού. Μανδύα διαθέτουν και άλλοι πλανήτες. Ο μανδύας της γης βρίσκεται, χονδρικά, από το βάθος των 30 χλμ μέχρι τα 2.900 χλμ κάτω από την επιφάνεια της Γης και καταλαμβάνει το 70% του όγκου της. Ο γήινος μανδύας διακρίνεται στον κυρίως μανδύα και στον ανώτερο μανδύα.* Συνέχεια »

Υπάρχουν ενδείξεις για την ύπαρξη ενός πανάρχαιου "πυρηνικού" ολοκαυτώματος;;!

*Στα κείμενα των αρχαίων λαών υπάρχει η περιγραφή ενός τρομερού πολέμου που συγκλόνισε όλη τη Γη. Αυτός ο πόλεμος, που ίσως στάθηκε και η αφορμή γα την αρχή της παρακμής εκείνου του πολιτισμού, διεξήχθη με την χρησιμοποίηση εξελιγμένων όπλων. Οι περιγραφές των αρχαίων κειμένων μας μεταφέρουν την εικόνα μίας σύγκρουσης, η οποία επέφερε σφοδρές καταστροφές. Εκείνη η πανάρχαια σύγκρουση κατέληξε κατά πάσα πιθανότητα σε ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα. Φαντάζει ακραίο, όμως διαβάζοντας κανείς τις περιγραφές των αρχαίων παραδόσεων δεν μπορεί να μην πάει ο νους του σε μία τέτοια πιθανότητα

Παράξενο πλάσμα διασχίζει το δρόμο - Βίντεο


*Τι παράξενο πλάσμα είναι αυτό;* Συνέχεια »
*Πλαστικά ή Μεταλλαγμένα;
Πάγωσε ολόκληρη η Ιαπωνία 
Γιγάντια χελώνα 7 τόνων!

gigantiaxelona2
****************************************************************
Στην Ιαπωνία και στην πόλη Noto καλέστηκε η ομάδα της ναυτικής βάσης των ΗΠΑ 
για να σφραγίσουν το θηρίο με το σιδερένιο κέλυφος.  Ζυγίζοντας πάνω από 7 τόνους 
αυτή η μεταλλαγμένη χελώνα μεταφράζεται από τους ντόπιους κυριολεκτικά σε δαίμονα.
Ορισμένοι κάτοικοι ισχυρίστηκαν ότι την νύχτα την είδαν να βγαίνει από το νερό και τα 
μάτια της είχαν μια περίεργη κόκκινη λάμψη. Πραγματικά αυτό μπορεί να ήταν ένα θηρίο 
της Αποκάλυψης όσον αφορά τους ντόπιους στην αποδεκατισμένη πόλη Noto στην Ιαπωνία. 
Οι Ιάπωνες αξιωματούχοι λένε ότι η χελώνα έτρεχε με 20 μίλια ανά ώρα.

Οι πύλες της Κολάσεως: Αυτά είναι τα σημεία που θεωρούνταν είσοδοι για τον Κάτω Κόσμο [εικόνες]

[image: Οι πύλες της Κολάσεως: Αυτά είναι τα σημεία που θεωρούνταν είσοδοι για τον Κάτω Κόσμο [εικόνες]]* Από την αρχαιότητα ακόμα, ο κάθε λαός είχε τις δικές του δεισιδαιμονίες και φόβους για το άγνωστο, ενώ η Κόλαση και ο Κάτω Κόσμος θεωρούνταν φόβητρο για όλους τους αρχαίους λαούς. Ωστόσο η «είσοδος» για την Κόλαση είχε πολλές παραλλαγές κι έτσι αρκετά αρχαία μνημεία συνδέθηκαν με αυτή.* ***Ακολουθούν τα 10 πιο γνωστά σημεία που ο αρχαίος κόσμος πίστευε ότι αποτελούσαν την είσοδο για την Κόλαση ή για τον Αδη.

ΤΊ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ;Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ  Ένας από τους τομείς της ανθρώπινης ύπαρξης και των ανθρωπίνων επιτευγμάτων, είναι η τεχνολογία, που σήμερα έχει φτάσει, κατά κοινή ομολογία, σε αρκετά υψηλό επίπεδο εξέλιξης. Τί ίσχυε όμως παλαιότερα; Τι συνέβαινε στον εν λόγω κλάδο κατά τα πανάρχαια χρόνια. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι γραμμική. Ξεκίνησε δηλαδή από την «ανυπαρξία» και αναπτύσσεται σταδιακά μέχρι την σύγχρονη εποχή. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως χιλιάδες χρόνια πριν η τεχνολογία είχε φτάσει σε μεγάλο απόγειο, έπειτα συνέβη κάτι συνταρακτικό που προκάλεσε μία ολική καταστροφή

Δέντρα που εξαφανίζονται σε μια στιγμή στην τεράστια τρύπα της Λουιζιάνα [Βίντεο]

Αυτές οι εικόνες προέρχονται από τη *Λουιζιάνα*, όπου για περίπου ένα χρόνο οι κάτοικοι της Bayou Corne έχουν έρθει αντιμέτωποι με μια *τεράστια τρύπα*, η οποία είχε ως αποτέλεσμα μία έκταση που καταλαμβάνει σήμερα 24 στρέμματα να καταποντίζεται κυριολεκτικά... Στην περιοχή δεν είναι ασυνήθιστο να δει κανείς σκηνές όπως η ανάδευση του νερού και δέντρα που εξαφανίζονται σε μια στιγμή.
Δείτε το βίντεο:
******************************************
Μυστηριώδης πλανήτης ανακαλύφθηκε να παραμονεύει στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος - Βρέθηκε ο Nemesis; 

Εάν η γη απαλλάσσονταν από αυτόν δεν θα υπήρχε πρόβλημα, γιατί η σύγχρονη τεχνολογία του ανθρώπου αποκάλυψε ότι η γη είναι ο μόνος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα που πραγματικά κατοικείται από την ανθρωπότητα. 


Αλλά η γη δεν μπορεί και δεν θα απαλλαγεί! Αυτός ο πλανήτης θα επηρεαστεί τρομερά από το πέρασμα του Πλανήτη Χ, όπως οι γραφές των αρχαίων Σουμέριων καταγράφουν την τρομερή καταστροφή και το θάνατο που συνέβη την τελευταία φορά που ο Planet X ήρθε περίπου 3.600 και πλέον χρόνια πριν. 

Όταν ο πλανήτης Χ περνάει μέσα από το ηλιακό σύστημα όλη η γη θα τρέμει.


Συγκρίνετε: Αγγαίος 2:21, Προς Εβραίους 12:26-27, και τον Ησαΐα 2:12-22. 

Θα υπάρξουν μεγάλοι σεισμοί, τα ηφαίστεια σε όλη τη γη θα ξεσπάσουν, φοβερό τσουνάμι θα σαρώσει ολόκληρες ηπείρους, οροσειρές θα πέσουν και άλλες θα αυξηθούν, ορισμένες περιοχές της γης θα βυθιστούν κάτω από τους ωκεανούς και ένα κομμάτι γης σήμερα κάτω από τις θάλασσες θα ανέβει πάνω από τα νερά. 

Θα υπάρξει παράξενη, ακόμη και άμεση αλλαγή του κλίματος, προκαλώντας περίεργες και τρομερές καταιγίδες που θα καταστρέψουν τη γη με τρομερούς ανέμους, πλημμύρες, χαμηλές θερμοκρασίες σε ορισμένες περιοχές, και υψηλές θερμοκρασίες σε άλλες. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άνθρωποι θα πεθάνουν! Η υποδομή κάθε έθνους στη γη θα καταστραφεί. Θα υπάρξει μαζικός θάνατος και καταστροφή σε όλη τη γη, και ο κόσμος όπως τον έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν, θα πάψει να υπάρχει.


******************************************
Παρακολουθήστε:
Μυστηριώδης πλανήτης ανακαλύφθηκε να παραμονεύει στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος - Έχει η Nemesis βρεθεί;
******************************************
******************************************
Η ύπαρξη ενός πλανήτη που κρύβεται στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος έχει συζητηθεί ευρέως για χρόνια. Ο πλανήτης, που συχνά αναφέρεται ως Νέμεσις ή πλανήτης Χ ή ακόμα και «Αστέρι του θανάτου" έχει θεωρηθεί ένα αμφιλεγόμενο θέμα μεταξύ των επιστημόνων.

Αυτός είναι ο λόγος που η τελευταία ανακοίνωση έχει προκαλέσει τεράστιο θόρυβο μεταξύ αυτών. Σε ομιλία του σε συνέδριο της Αμερικανικής Αστρονομικής Εταιρείας νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Rodney Gomes παρουσιάζοντας σύνθετους υπολογισμούς και μοντέλα ηλεκτρονικών υπολογιστών, ανάφερε την ύπαρξη αυτού του κόσμου ως μια πραγματική δυνατότητα.

Εάν ο Gomes είναι σωστός, ο άγνωστος πλανήτης, πέρα από την τροχιά του Ποσειδώνα είναι περίπου τέσσερις φορές το μέγεθος της Γης. Η ύπαρξή του προτάθηκε με βάση τις παρατηρήσεις των άλλων, μικρών φορέων της περιοχής, που φαίνεται να διαταράσσονται συνεχώς από κάτι.

Οι αστρονόμοι έχουν υποψιαστεί εδώ και καιρό ότι ένας τεράστιος κόσμος πέρα από το νάνο πλανήτη Πλούτωνα θα μπορούσε να εξηγήσει τις ιδιαίτερες κινήσεις των αντικειμένων στην ζώνη του Kuiper.
Αυτά τα ουράνια σώματα παίρνουν ανώμαλα ερεθίσματα μέσα στο χώρο, τα οποία δεν μπορούν εύκολα να εξηγηθούν μέσω άλλων φαινομένων ή βαρυτικών αλληλεπιδράσεων.

Η μελέτη του Gomes θεωρείται πολλά υποσχόμενη, αλλά ακόμα ασαφή.
Απαιτείται περισσότερη έρευνα πριν οι αστρονόμοι μπορέσουν να επιβεβαιώσουν και αναγγείλουν την παρουσία ενός άγνωστου, τεράστιου πλανήτη στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος.
Στα μοντέλα του Gomes »περιλαμβάνεται επίσης ο πλανήτης νάνος Sedna . Από τότε που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά, το αντικείμενο αυτό έχει εκτεθεί σε ανώμαλη πορεία πέρα από την τροχιά του Ποσειδώνα, που οι αστρονόμοι δεν μπορούν να εξηγήσουν ακόμα και τώρα.

Στην πραγματικότητα, ο μυστηριώδης Sedna, εντοπίστηκε σε μία επίμηκες, διάρκειας 12.000 ετών τροχιά, γύρω από τον ήλιο, μια σημαντική ένδειξη για την ύπαρξη της Nemesis
Ο "Σέντνα είναι ένα πολύ περίεργο αντικείμενο - δεν πρέπει να είναι εκεί! Ποτέ δεν έρχεται πουθενά κοντά σε κάποιον από τους γιγάντιους πλανήτες ή τον ήλιο.

Μια σειρά από άλλα αντικείμενα, που βρίσκονται κοντά στον Sedna, παρουσιάζουν παρόμοιες αποκλίσεις εξαιτίας παρόμοιων ερεθισμάτων οι οποίες λαμβάνονται σοβαρά υπόψην από τους επιστήμονες για τον σχηματισμό αυτής της θεωρίας.
Η έρευνα του Gomes »δείχνει ότι αυτό που προηγουμένως ήταν κρυφός πλανήτης βρίσκεται πολύ πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα.
Λόγω του μεγέθους του, θα ασκήσει ισχυρή επιρροή στα υπερ - Ποσειδώνια αντικείμενα, αλλά μόνο ελάχιστη επιρροή σε αυτά με φυσικό αέριο και στους γίγαντες πάγου, και αμελητέα για τους εσωτερικούς, βραχώδεις κόσμους.
Ένας γίγαντας πάγου μεγέθους Ποσειδώνα σε τροχιά, περίπου 225 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα (140.000 εκατομμύρια μίλια) μακριά από τον Ήλιο θα μπορούσε να εξηγήσει αυτές τις διαταραχές.

Εναλλακτικά, ένας βραχώδης κόσμος στο μέγεθος του Άρη σε μία εξαιρετικά επιμήκη τροχιά πέρα από τον Πλούτωνα μπορεί να ασκήσει παρόμοια επιρροή.

Ο νέος προτεινόμενος κόσμος μπορεί να έχει αναπτυχθεί στο ηλιακό σύστημα, μαζί με τους άλλους πλανήτες, και στη συνέχεια σταδιακά να ξέφυγε από τον ήλιο, ή μπορεί να έχει συλληφθεί από τον Ήλιο, αφού βγήκε από το δικό του αστρικό σύστημα, πριν από δισεκατομμύρια χρόνια.

Ο "Rodney Gomes ενεργά αναζητάει περαιτέρω στοιχεία και περιμένουμε τα ευρήματά του με ενδιαφέρον! Έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο, αλλά ακολουθεί τη σωστή προσέγγιση. «Είναι σίγουρα μία υψηλού κινδύνου, υψηλής ανταμοιβής, κατάσταση - μια ανακάλυψη ενός νέου πλανήτη θα είναι θεαματική», παρατήρησε ο αστρονόμος του Πανεπιστημίου του Maryland, Douglas Hamilton.

Οι αστρονόμοι ελπίζουμε ότι σύντομα να είναι σε θέση να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον μυστηριώδη πλανήτη που ανακαλύφθηκε από τον αστρονόμο Rodney Gomes. 
********************************************

Η σκηνή είναι οικεία σε όλους μας: δέκα άνθρωποι μαζεμένοι στον ίδιο χώρο, κάποιοι θα γίνουν… σουρωτήρι από τα τσιμπήματα των κουνουπιών μέχρι να περάσει η βραδιά, ενώ άλλους ούτε που θα τους… κοιτάξουν τα ενοχλητικά αυτά έντομα. Όταν αυτό γίνεται συνεχώς, παύει να αποτελεί σύμπτωση – και έρχεται η επιστήμη να εξηγήσει το γιατί. «Ένας στους δέκα ανθρώπους είναι ιδιαίτερα ελκυστικός για τα κουνούπια, όχι για λόγους επιβίωσης, αλλά για λόγους αναπαραγωγής», λέει ο δρ Τζέρι Φ. Μπάτλερ, ομότιμος καθηγητής στο Τμήμα Εντομολογίας &amp; Νηματολογίας του Πανεπιστημίου της Φλώριντα. 

Νήσος του Πάσχα: Η επιστημονική απάντηση σε ένα άλυτο μυστήριο [video]

*H Νήσος του Πάσχα (Ράπα Νούι) είναι ένα απο τα νησιά της Πολυνησίας και βρίσκεται κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά, αφού απέχει 2,075 km απο το επόμενο πλησιέστερο κατοικημένο νησί. * * --&gt; Το εντυπωσιακό όμως με τη Νήσο του Πάσχα είναι τα 887 τεράστια πέτρινα κεφάλια (τα επονομαζόμενα Μοάϊ) που κοιτούν προς τη θάλασσα και καλύπτουν μεγάλο μέρος του νησιού. Τα Μοάϊ, ύψους τουλάχιστον 10 μέτρων και βάρους 80 τόνων, χρονολογούνται ανάμεσα στο 1250 και 1500 και το πως μεταφέρθηκαν και τοποθετήθηκαν εκεί παρέμενε μυστήριο μέχρι πρόσφατα.

Αν φοβάσαι μην κάνεις κλικ! Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;  Υπάρχει άραγε ζωή μετά το θάνατο;... Τι συμβαίνει και που πάμε όταν πεθαίνουμε; Υπάρχει παράδεισος και κόλαση; Το αιώνιο ερώτημα της ζωής μετά θάνατον είναι πάντα καίριο και αποτελεί ένα μυστήριο που απασχόλησε και απασχολεί εκατοντάδες χρόνια τους ανθρώπους Όσες ταινίες και να βλέπουμε, όσα θρησκευτικά βιβλία και να διαβάζουμε, όσο πίστη και αν διαθέτουμε ο φόβος για το τέλος και το άγνωστο αλλά και η ελπίδα ότι τίποτα δεν τελειώνει όταν κλείσουμε για πάντα τα μάτια μας έχουν πάντα εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΠΕΙΡΑΜΑ 17 - ΝΑΖΙ-ΠΥΛΕΣ ...

*Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει. Ο Καλλισθένης κάνει λόγο για μια χάλκινη πύλη που διέταξε ο Αλέξανδρος να κατασκευάσουν και να την αλείψουν με Σιακήνθη (ένα υλικό τόσο ανθεκτικό που ούτε ο σίδηρος τον καταστρέφει αλλά ούτε η φωτιά) ώστε να κλειστούν για πάντα και οι 17 μιαρές φυλές μέσα στη σπηλιά στην οποία κατέφυγαν για να γλυτώσουν από αυτόν...

Καλώς ήρθατε στην Υπόγεια και Μυστική Αθήνα

*Υπόγεια και μυστική Αθήνα,λίγο πολύ όλοι έχετε ακούσει για στοές,μυστικά περάσματα και υπόγεια ποτάμια,μεταφέρω ένα άρθρο του Παντελή Γιαννουλάκη το οποίο καλύπτει πλήρως ακόμα και τον πιο δύσπιστο.* * * *«Δεν υπάρχει πόλη που να θέλει να απολαμβάνει τη ζωή και να αποφεύγει τα βάσανα περισσότερο από την Ευσαπία. Για να είναι μάλιστα το πέρασμα από τη ζωή στο θάνατο λιγότερο απότομο, οι κάτοικοι έκτισαν ένα κανονικό αντίγραφο της πόλης τους κάτω από τη γη». Ίταλο Καλβίνο* * * *«Η νεομυθολογία δεν είναι τα διαδεδομένα ψέματα. Η νεομυθολογία είναι φαινόμενο στη ροή της πληροφορίας,

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! [ΒΙΝΤΕΟ] ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ!ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!

Η Ομάδα «Έψιλον»… ορκίστηκε στον Μυστρά; Μετά από αιώνες οι Τούρκοι άνοιξαν μυστική πύλη κάτω από την Αγιά Σοφιά!!! Κωνσταντίνα Αλαφογιάννη Μετά τον αναμφισβήτητο και πρωτόγνωρο θόρυβο που προκάλεσαν τα δημοσιεύματά μου τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες στην Ε.Ω. υπήρξε κινητικότητα και εξελίξεις γύρω από το θέμα της Ορκομωσίας του Μυστρά και των όσων -προσώπων και καταστάσεων- συνδέονται μ’ αυτόν. Αυτό και μόνο το συμβάν θα αρκούσε για να δείξει πόσο κοντά στην αλήθεια βρίσκονται όσα τολμά και δημοσιεύει αυτή εδώ η εφημερίδα! Σήμερα οι αποκαλύψεις συνεχίζονται,

Άλλη μία απόδειξη της συνέχειας της Ελληνικής Φυλής ανά τους αιώνες

*Από το 1900 π.χ. μέχρι σήμερα, το κρανίο των Ελλήνων δεν έχει αλλάξει. Μανώλης Παπαγρηγοράκης, επίκουρος καθηγητής Ορθοδοντικής* Από την συνέντευξη που παραχώρησε ο *επίκουρος καθηγητής Ορθοδοντικής, Μανώλης Παπαγρηγοράκης, στην εκπομπή ΣΤΑ ΑΚΡΑ με τη Βίκυ Φλέσσα την Παρασκευή 25/01/2013, με θέμα το μυστήριο του λοιμού στην Αθήνα του Περικλέους , κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου, και την αρχαία έφηβη Μύρτιδα,την οποία «ανέστησε».* Απομαγνητοφωνήσαμε το σημείο της συνεντεύξεως που αναφέρεται στο ότι είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι που κατοικούμε σε αυτήν την γη, από τα πανάρχαια χρόνια...

Να για ποιο λόγο οι Έλληνες έχτισαν τις πυραμίδες!

*Ακόμη μια απόδειξη γιατί τις πυραμίδες τις έκτισαν οι πρόγονοι μας : Όλες οι ελληνικές πόλεις της μητροπολιτικής Ελλάδας και των αποικιών σχηματίζουν τρίγωνα μεταξύ τους. Η θέση της Μεγάλης Πυραμίδας καθορίστηκε από δύο τρίγωνα. Το ένα ορίζεται από τις ευθείες αποστάσεις μεταξύ Πυραμίδας και Ταινάρου (ναός του Ποσειδώνα και μία από τις εισόδους στον Άδη) και Πυραμίδας Γορδίου στην Μ. Ασία. Το δεύτερο ενώνει την πυραμίδα με την υψηλότερη κορυφή του όρους Αραράτ (Τάρταρα αν διαβαστεί ανάποδα – ένα «T» λείπει λόγω της πολυφωνίας των ελληνικών διαλέκτων. Στην συνέχεια...