Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ καί Η ψυχολογία των μαζών, ο φόβος, η χειραγώγηση της συνείδησης

Θελετε να καπελωσετε τον πατριωτισμό του έθνους των Ελλήνων με έναν μπολσεβίκο;

*Ενας άνθρωπος που θα έπρεπε να ειναι ομιλητής εις αυτο το συλλαλητήριο ειναιο Δρ. Stephen Miller και ουδείς άλλος.* *Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες προς την Οργανωτική Επιτροπή για την συμμετοχή του Μίκη Θεοδωράκη στο Συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στην Αθήνα.* *Μία από αυτές και του κ. Πέτρου Συναδινού, ο οποίος την κοινοποίησε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, θέτοντας και μια άλλη παράμετρο πολύ σημαντική για τον Μίκη Θεοδωράκη, την οποία δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να την ενστερνιστώ χωρίς αποδείξεις, αλλά είμαι υποχρεωμένη δεοντολογικά, να την δημοσιεύσω, μαζί ...περισσότερα »

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ.. ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ! Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ...; 

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ... Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ...

Η ψυχική πάθηση δεν είναι ντροπή. Κανείς που υποφέρει από τενοντίτιδα δεν ντρέπεται να το πει. Ούτε όποιος έχει υψηλή χοληστερίνη ή πίεση.Ούτε αυτός που έχει πέτρα στα νεφρά. Ούτε αυτός που πάσχει από την καρδιά του. Το ίδιο ισχύει και για τις ψυχικές παθήσεις. Το άγχος, οι φοβίες, η νευρική ανορεξία, η ψυχογενής βουλιμία, η διαταραχή πανικού, η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, η κυκλοθυμία, η κατάθλιψη, η διπολική διαταραχή και άλλα πολλά είναι αρρώστιες, δηλαδή βλάβες του οργανισμού μας, για τις οποίες ο πάσχων δεν έχει καμιά ευθύνη. Όποιος είναι άρρωστος πάει στο γιατρό. Θέλει συ... περισσότερα »

Τα παραπλανητικά και ψευδόμενα παπαγαλάκια

* Εάν η Ναυτεμπορική δεν είχε το όνομα της κάποτε εφημερίδας "Ναυτεμπορική", δεν θα ασχολιόμουν, αφού οι μακακίες που γράφονται στον χώρο της ευρύτερης παραπληροφόρησης είναι πλέον επιπέδου ...ΕΛΕΤΑΕΝ! Μέχρι να εμπεδώσει όμως ο Μήτσος ότι και η πάλαι ποτέ κάθε σοβαρή εφημερίδα είναι επισήμως κέντρο πληρωμένων καταχωρήσεων, που σκοπό έχουν να τον ...ληστέψουν, θα ασχολείται ο βλάχος με το δίκαιο των Σκύλων, παρά για την λεηλασία των Ελλήνων. Πρώτα από όλα, είναι πάρα πολύ εύκολο για οποιονδήποτε πληρωμένο δημοσιογράφο αντί νά πληροφορήσει τους αγράμματο Ραγιά, πόσοι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν την ΔΕΗ... να του μάθει, ποιες είναι οι παγκόσμιες πηγές ηλεκτροδότησης... ... περισσότερα »

Η εξαπάτηση Η αφέλεια Η πλάνη καί ο διχασμός

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Οι προφητείες ειναι δημιουργήματα της C.I.A...; *Έχει ιδρυθεί απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες.– Δημιουργεί μάλιστα και προφητείες που προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για προσχεδιασμένα απο τους εξουσιαστές γεγονότα, με σκοπό τον εφησυχασμό των μαζών;– Όπως το Hollywood με τις ταινίες που προβάλει προετοιμάζει την κοινή γνώμη, ΄ετσι ακριβώς λειτουργούν και οι ”τεχνιτές” προφητείες..; Η CIA έχει ιδρύσει εδώ και χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στη λίστα τους μάλιστα είναι και ο Γέροντας Παΐσιος τον οποίο χρησιμοποίησε η ΣΙΑ για νά κρατήσει κοιμισμένους τους Έλληνες και να μη κάνουν ποτέ επανάσταση κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Δ.Ν.Τ. περιμένοντας να τους ξελασπώσει το ξανθό γένος, κι'άς είπε ξεκάθαρα ο Άγ. Κοσμάς ο Αιτωλός (θά σάς τά πάρουν όλα, τήν ψυχή σας νά φυλάξετε) ο οποίος Παϊσιος και σάν όργανο του ΠΣΕ αγιοποιήθηκε γιά την διαστρέβλωση και παρερμηνεία των πραγματικών προφητειών ώστε οί Έλληνες ποτέ νά μη αντιληφθούν την απάτη... περισσότερα »

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ 

ΣΤΙΣ ΑΚΡΑΙΑ...  Ν-Ε-Ο-Φ-Ι-Λ-Ε-Λ-Ε-Υ-Θ-Ε-Ρ-Ε-Σ...  ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!

Ασύλληπτη ανακοίνωση από το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του κόμματος εν όψει της 24ωρης γενικής απεργίας της 12ης Νοεμβρίου Ωχριά ακόμα και η έκφραση «θέατρο του παραλόγου» μπροστά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία καλεί σε μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία της Πέμπτης, 12 Νοεμβρίου, ενάντια «στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές», που «συνεχίζονται ακόμα πιο δυναμικά»! Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ζητά να δοθεί «δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που με κάθε μέσο προσπα...περισσότερα »

Πως γίνεται η χειραγώγηση της μάζας ... Πρέπει να το διαβάσεις !

*ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΥΣΕΩΝ*  *Με κύριο όπλο-εργαλείο την τηλεόραση και στην συνέχεια το αναπτυσσόμενο Διαδίκτυο, ο τεχνικές χειραγώγησης καταλαμβάνουν σταδιακά ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του επικοινωνιακού χώρου και βεβαίως πλήττουν καίρια την πληροφόρηση και την επικοινωνία ως μέσο διανθρώπινων σχέσεων. Ακόμα χειρότερα, συμβάλλουν στο να εντείνεται η σύγχυση μεταξύ πληροφορίας και επικοινωνίας, με αποτέλεσμα οι αποδέκτες, δηλαδή το ευρύ κοινό, να βρίσκονται μονίμως σε σύγχυση. Συμπληρωματικά, θα προσθέταμε ότι οι τεχνικές χειρ... περισσότερα »

Ψυχιατρική Κέντρο Ελέγχου... *Psychiatric Center Control* *Πουλάμε όλο και περισσότερο φάρμακα που ουσιαστικά «θεραπεύουν» τους αντι-εξουσιαστές* *Πώς ο αντι-εξουσιασμός θεωρείται πρόβλημα ψυχικής υγείας.* Στην καριέρα μου ως ψυχολόγος έχω μιλήσει με εκατοντάδες ανθρώπους, οι οποίοι προηγουμένως είχαν διαγνωστεί από άλλους επαγγελματίες με Εναντιωματική Προκλητική Διαταραχή Συμπεριφοράς, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερ-κινητικότητας, Διαταραχή Άγχους και άλλες [δήθεν] ψυχιατρικές διαταραχές, και μου έκαναν εντύπωση δύο πράγματα: Το πόσοι από όσους έχουν διαγνωστεί είναι στην ουσία αντιεξουσιαστές και π...περισσότερα »

************************************************************
Ο φόβος αποτελεί διαχρονικά το εργαλείο που χρησιμοποιεί κάθε είδους εξουσίας, όχι μόνο για να εδραιώσει και να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της και την κυριαρχία της, αλλά και σαν απαραίτητο και αναγκαίο μέσο για την έκφρασή της. Είναι ζωτικής σημασίας για την εκάστοτε εξουσία να μπορεί να επιβάλλει τον φόβο των συνεπειών και της τιμωρίας για αυτούς που δεν αναγνωρίζουν την κυριότητα της, αντιστέκονται σε αυτήν ή εκπροσωπούν μια ανταγωνιστική δύναμη.

«Η καλή διακυβέρνηση μπορεί να πουληθεί προς μια κοινωνία, ακριβώς όπως και κάθε άλλο αγαθό» – « Κατασκευάζοντας την Συναίνεση» -Edward Bernays.

Για να μπορέσει η εκάστοτε εξουσία να επιβάλλει την κυριαρχία της, όταν δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα με την δύναμη της πειθούς, είναι αναγκασμένη να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και να εδραιώσει την εξουσία της με την δύναμη της ισχύος. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και εμφανές: «Αν δεν είσαι μαζί μου, θα υποστείς τις συνέπειες. Δεν με ενδιαφέρει αν συμφωνείς μαζί μου ή όχι, αρκεί να κάνεις αυτό που εγώ επιτάσσω. Δεν με ενδιαφέρει να συναινείς, αλλά να υπακούς».

Η διαχείριση του φόβου

Τα εγγενή χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων από οποιαδήποτε άλλη μορφή εξουσίας είναι το γεγονός ότι αυτή καθαυτή είναι αόρατη και απροσδιόριστη και έχει την ικανότητα να χειραγωγεί την συνείδηση της μάζας μέσα από την δύναμη των media. Αυτή ακριβώς η ικανότητα, δηλαδή να χειρίζεται τις παραμέτρους της Κοινωνίας του Θεάματος, είναι που της επιτρέπει να κρύβει το πρόσωπό της. Σε ένα κόσμο που κυριαρχεί η επιφάνεια και όχι η ουσία, η εικόνα και όχι το περιεχόμενο, αυτοί που κατασκευάζουν και διακινούν την εικόνα έχουν την πραγματική, αόρατη δύναμη στα χέρια τους.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς της Κοινωνίας του Θεάματος που προγραμματίζουν τον υποσυνείδητο νου, αποτελεί ουσιαστικά έναν χειραγωγό της ατομικής και της συλλογικής συνείδησης. Δεν χρειάζεται πλέον να επιβάλλει τον εαυτό της, προγραμματίζει το άτομο να λειτουργεί όπως θέλει εκείνη. Ο Erich Fromm, ο μεγάλος αυτός ψυχοθεραπευτής, αναλύοντας την αλλοτρίωση της ανθρώπινης εμπειρίας στο σύγχρονο Δυτικό πολιτισμό, περιέγραψε τα δύο θεμέλια της χειραγώγησης του ατόμου – καταναλωτή. Το ένα θεμέλιο είναι δημιουργία μιας επιθυμίας και το άλλο η δημιουργία του φόβου, αν αυτή δεν ικανοποιηθεί ή σταματήσει να ικανοποιείται.

Από την Επιβολή στην Υποβολή

Οι σύγχρονοι εξουσιαστές δεν επικεντρώνονται στον φόβο, αλλά σε κάτι που είναι πολύ πιο αποτελεσματικό, ακριβώς διότι δεν το αντιλαμβάνεσαι: εστιάζει στον υποσυνείδητο προγραμματισμό του ατόμου, ώστε να συναινεί. Σου δημιουργεί την επιθυμία να κάνεις αυτό που θέλει εκείνη, αντί να αναλώνει τις δυνάμεις της στο να σε φοβίσει αν δεν το κάνεις. Ο φόβος, βέβαια, πάντα παραμένει ένας απαραίτητος πόλος, αλλά δεν είναι πλέον ο πιο σημαντικός. Ετσι κι αλλιώς, το να καταφύγει κανείς στον φόβο ήταν πάντα η τελευταία επιλογή. Πράγματι χειρίζεσαι καλύτερα τις φοβισμένες μάζες, αλλά όχι απόλυτα: ο φόβος μπορεί να κάνει το άτομο να αντιδράσει με τρόπους που δεν μπορούν να ελεγχθούν. Το φοβισμένο άτομο, όχι μόνο μπορεί να μην υπακούσει, αλλά να γίνει και άκρατα επιθετικό. Αν δεν έχει άλλη επιλογή, η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν αρκείται απλά στο να σε φοβίσει. Θα πρέπει να πάει τα πράγματα ένα επίπεδο παραπέρα, να καταφύγει στην τρομοκρατία κάνοντας το άτομο να νιώσει απελπισία, να μην έχει άλλη διέξοδο από την παράλυση και την απόλυτη παράδοση.

Γιατί να το κάνει αυτό όμως, όταν μπορεί να μετατρέπει τις μάζες σε υπάκουους πολίτες, που δίνουν πρόθυμα την συναίνεση και την συγκατάθεσή τους; Στο βιβλίο του « Η ψυχολογία των μαζών και η ανάλυση του Εγώ», ο Φρόιντ αναλύει τα βασικά χαρακτηριστικά της ψυχολογίας των κοινωνιών, αναφέροντας πως οι μάζες διακατέχονται από τα αρχέγονα ένστικτα του ανθρώπου, τα οποία ως επί το πλείστον είναι βίαια, επιθετικά και σεξουαλικά. Αυτές οι δυνάμεις μπορεί να οδηγήσουν τις κοινωνίες στο χάος. Ακόμη ισχυριζόταν ότι οι μάζες είναι χειραγωγίσιμες, είναι εύπλαστες κι ότι μπορεί κανείς να αγγίξει τις επιθυμίες και τους φόβους των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας τα όλα αυτά προς όφελός του.

Από την Ανάγκη στην Επιθυμία

Ικανοποιώντας τις εσωτερικές και εγωιστικές επιθυμίες, κάποιοι κάνουν τους ανθρώπους «ευτυχισμένους» , άρα υπάκουους. Αν κρατήσει κανείς τις μάζες απασχολημένες με τον εαυτό τους, καταναλώνοντας ευτυχισμένες αγαθά και υπηρεσίες που έχουν πειστεί ότι τις χρειάζονται, τότε ο εκάστοτε εξουσιαστείς μπορεί εύκολα να ασκήσει έλεγχο σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Από ένα πολιτισμό «αναγκών» έχουμε περάσει σε έναν πολιτισμό «επιθυμιών». Οι άνθρωποι εκπαιδεύονται πλέον από πολύ μικροί να επιθυμούν, να θέλουν ένα πράγματα, ακόμα και πριν καταναλώσουν αυτά που ήδη έχουν. Στις μέρες μας οι επιθυμίες του ανθρώπου ξεπερνούν κατά πολύ τις ανάγκες του.

Ένα γνωστό ρητό υποστηρίζει πως «το μεγαλύτερο κόλπο του διαβόλου, είναι πως έχει πείσει τους ανθρώπους ότι δεν υπάρχει». Παραφράζοντάς το, θα έλεγα πως το μεγαλύτερο όπλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων -που θέλει υπάκουα, καταναλωτικά όντα που συνδέουν την αξία της ύπαρξης τους μόνο από το πόσο παράγουν και το πόσο καταναλώνουν- είναι να πείσει τους ανθρώπους να επιθυμούν αυτό που θέλει εκείνη να επιθυμούν. Εχει εισχωρήσει στη σκέψη μας, εκφράζεται μέσα από το μυαλό μας, με τα συναισθήματα και τις επιθυμίες μας. Κοιτάς προς τα έξω να την βρεις, αλλά αυτή δεν υπάρχει εκεί. Υπάρχει μέσα σου, ακριβώς δηλαδή εκεί που δεν κοιτάς. Σε κάνει να μετράς την αξία σου μόνο με το πως διαχειρίζεσαι το χρήμα. Εσωτερικεύεις αυτό το μέτρο σύγκρισης και αυτό ακριβώς είναι η έκπτωση, η αλλοτρίωση της ανθρώπινης εμπειρίας και αξίας.

Συνθέτοντας τους κανόνες της Κοινωνικής Μηχανικής

Ο ανιψιός του Φρόιντ, ο Αμερικανός Edward Bernays (1891-1995), ήταν ένας από τους πρώτους που πήρε τις ιδέες του θείου του και τις χρησιμοποίησε για να χειραγωγήσει τις μάζες. Στα βιβλία του (παραθέτω ενδεικτικά τους τίτλους « Προπαγάνδα», « Κατασκευάζοντας την Συναίνεση» και «Αποκρυσταλλώνοντας την Κοινή Γνώμη» ), έχει προσφέρει στην εκάστοτε εξουσία, είτε ορατή, όπως ο Εθνικοσοσιαλισμός του Χίτλερ ( ο Γκαίμπελς είχε σε μεγάλη εκτίμηση τα βιβλία του Bernays), είτε αόρατη, όπως η Νέα Τάξη Πραγμάτων, τους μηχανισμούς της χειραγώγησης της ατομικής συνείδησης.

Ο Bernays υποστήριζε πως ο πιο ασφαλής τρόπος για να προστατευτεί η δημοκρατία είναι να αποσπάται η προσοχή της μάζας από επικίνδυνες πολιτικές ιδέες και έντεχνα να κατευθύνεται μόνο προς την κατανάλωση. Χαρακτηριστικά έλεγε πως «Ο συνειδητός και ευφυής χειρισμός των οργανωμένων συνηθειών και των απόψεων σχετικά με τις μάζες είναι ένα σημαντικό στοιχείο στη δημοκρατική κοινωνία. Εκείνοι που χειρίζονται αυτόν τον απαρατήρητο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη κυβέρνηση που αποτελεί την πραγματική δύναμη που κυβερνά ολόκληρη τη χώρα».

Μια παλιά γνώριμη

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν είναι και τόσο νέα τελικά. Είναι το ίδιο πρόσωπο της ψυχρής και απόλυτης εξουσίας, αλλά με περισσότερα γνωσιακά εφόδια για το πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος ψυχισμός και με όπλα που της προσφέρει η Κοινωνία του Θεάματος. Οπλα που επιδρούν κατευθείαν στην συνείδηση, που διαμορφώνουν την αντίληψη της πραγματικότητας. Είναι ακριβώς αυτή η υποσυνείδητη χειραγώγηση της συνείδησης που τελικά δικαιώνει τον Bernays. Οσο κι αν δυσκολευόμαστε να το αποδεχτούμε, τα λόγια του περιέχουν μια αλήθεια που συνήθως δεν αναγνωρίζουμε: «Κυβερνόμαστε, τα μυαλά μας είναι φορμαρισμένα, οι προτιμήσεις είναι ήδη διαμορφωμένες, οι ιδέες μας είναι προτεινόμενες, κατά ένα μεγάλο μέρος από άτομα που δεν έχουμε ακούσει ποτέ για αυτά. Αυτό είναι ένα λογικό αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο η δημοκρατική κοινωνία μας οργανώνεται.
Οι τεράστιοι αριθμοί των ανθρώπινων όντων πρέπει να συνεργαστούν κατά αυτόν τον τρόπο εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως ομαλά λειτουργούσα κοινωνία. Οι αόρατοι κυβερνήτες μας είναι, σε πολλές περιπτώσεις, απληροφόρητοι της ταυτότητας των συντροφικών μελών τους στο εσωτερικό γραφείο» («Προπαγάνδα» -Edward Bernays).

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ (Φάκελος - αυτοκτονίες)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ... ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Συνάδελφοι του 49χρονου ΣΒ καταγγέλλουν ότι ο άτυχος άνδρας πιέστηκε να υπογράψει παραίτηση, για να μη φανεί ως απόλυση - Δύο μέρες μετά, βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του Μια τραγική ιστορία, που κρατήθηκε για πολλές μέρες κρυφή, υπενθυμίζει σε εκείνους που χειροκροτούν τα προγράμματα λιτότητας και τους αντεργατικούς νόμους, ότι πίσω από τους αριθμούς, υπάρχουν άνθρωποι... Ο 49χρονος ΣΒ, υπάλληλος του πολυκαταστήματος Praktiker στο Αιγάλεω, εξαναγκάστηκε να υπογράψει την π... περισσότερα »
Εξαπατώντας τόν άνθρωπο τόν λαό τήν κοινωνία
ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ.
Έτσι μας τα “παίρνει” χοντρά η ΔΕΗ-Να πως φουσκώνει ο λογαριασμός από τα 84 ευρώ στα 434 ευρώ- Απατεωνιά με…σύστημα! *ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!* *ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.* *ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΟΛΑ!* *Καλλιόπη Σουφλή* [image: dehhhh] *Μάλλον πρόκειται για εισπρακτική εταιρεία τελικά.* *Οι εισπράξεις υπέρ τρίτων είναι τετραπλάσιες από τα έσοδα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος !!!* *Όπως βλέπετε, η ΔΕΗ μετατράπηκε ουσιαστικά σε κερδοσκοπική εισπρακτική εταιρία, η οποία* * παρέχει επί πληρωμής τις υπηρεσίες τις στη διοίκηση. * *Τώρα καταλαβαίνετε γιατί κόπτεται για την είσπρα... περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΝΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ... ΚΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Η ΘΕΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ! Είναι εντυπωσιακά τα κτίσματα στα βόρεια προάστια. Τόσο εντυπωσιακά που κρύβουν τους κυρίους χώρους αλλά και τα μυστικά των ιδιοκτητών τους. Μυστικά ωστόσο που κάποια στιγμή υπερπηδούν τους ψηλούς μαντρότοιχους. Η συγκεκριμένη είναι μια επιχειρηματίας που όλη της τη ζωή ήθελε να γίνει μια δεύτερη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Την είχε πρότυπο και ακολουθούσε-όσο μπορούσε η καημένη- τα βήματα της αείμνηστης ηθοποιού. Εκεί που τα κατάφερνε μια χαρά ήταν στους ερα... περισσότερα »

κατάργηση τών κατηχητικών πρός εξυπηρέτηση τών αρπακτικών

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
51ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..! ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ... Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση της σύλληψης ενός 51χρονου δασκάλου για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών. Ολα ξεκίνησαν όταν ανήλικη μαθήτρια, αλλά και οι Διεύθυνση Δημοτικού Σχολείου και Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατήγγειλαν τον εκπαιδευτικό για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων. Συγκεκριμένα κατήγγειλαν ότι ο 51χρονος προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, καθώς και σε βάρος εννέα (9) ακόμη ανηλίκων μαθητριών (ηλικίας από 10 έως 13 ετών... περισσότερα »

ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (μαςςς...!)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
* όταν τά γουρούνια τού Σατανισμού καί τής Μασονίας έχουν τόν λόγο, o παραλογισμός γίνετε κανόνας συμπεριφοράς καί κουλτούρα...!*ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ..; Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΠΑΝΕΙ ΩΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ! ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ! *Η είδηση κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες, με τους γονείς να αδιαφορούν και τους διεφθαρμένους πολιτικούς της μασονίας και του σατανισμού να πανηγυρίζουν. Πρόκειται για μάθημα του αυνανισμού το οποίο εντάχθηκε **στο πρόγραμμα του πανεπιστήμιου του Sheffield και **θα διδάσκεται από γυναίκα καθηγήτρια! * *Το μάθημα θα λέγετα... περισσότερα »