Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Κατά πόσο κινδυνεύει το Facebook: στην Ελλάδα να γίνει όργανο τού Ισλαμισμού καί Φασισμού..;

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ..; 
Τό φασιστικό facebook έπρεπε νά μέ διαγράψει εφόσον είναι ξεκάθαρο πώς είναι όργανο τής φασιστικής Ν.Τ.Π. η οποία επιβάλει τήν σιωπή στην ενημέρωση γιά νά μπορεί η προπαγάνδα νά αποκοιμίζει τούς λαούς... Η σχέση του facebook με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είναι (κώλος καί βρακί) πού είναι αδύνατον νά διαχωριστούν... όταν η Avaaz της Νέας Τάξης θριαμβολογεί γιατί έκλεισε χιλιάδες σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα που δεν συμπλέουν μαζί της...

Γερμανία: Το Facebook διέγραψε λογαριασμούς αντιεμβολιαστών
*Το μέτρο εφαρμόστηκε δέκα ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία* Η εταιρεία Facebook, ο κολοσσός των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε απόψε ότι διέγραψε λογαριασμούς του κινήματος των αντιεμβολιαστών στη Γερμανία, το οποίο αντιτίθεται στους περιορισμούς για την αναχαίτιση της πανδημίας της Covid-19. Το μέτρο αυτό, δέκα ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία, αφορά επίσης και τους λογαριασμούς του κινήματος στο Instagram. Η εταιρεία εξήγησε ότι τα μέλη του κινήματος Querdenker («ελεύθερα σκεπτόμενοι») αναρτούσαν «λανθασμένες» πληροφορίες γι... διαβάστε περισσότερα Stoxos newspaper
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΕΙΤΑΙ - ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ... γιά άλλη μία φορά μπλοκαρισμένος ώς < ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΟΥ > από τούς φασίστες τής (ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ FACEBOOK ) διότι είμαι κατά τού φασισμού... εάν ήταν δημοκρατικό καί υπήρχε πραγματικά η ελευθερία τού λόγου κάτι τέτοιο θά ήταν αδιανόητο, αλλά όμως έχουμε φασισμό καί όποιος ομιλεί κατά τού φασισμού είναι εχθρός όλων αυτών τών ψευτοπροοδευτικών ψευτοδημοκρατικών φαντασμένων τής Νέας αταξίας τής Νέας Εποχής τού Εβραϊκού σκοταδισμού... 

Image

Η σχέση του facebook με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

*Το Facebook θεωρείται το πληρέστερο κοινωνικό δίκτυο σε λειτουργίες, αν και η πληθώρα ρυθμίσεων και επιλογών μπερδεύουν τους περισσότερους χρήστες, οι οποίοι αρκούνται στην απλή χρήση του. Με τη δημιουργία του προφίλ, ο χρήστης μπορεί να στείλει αιτήματα φιλίαςσε άλλους χρήστες, οι οποίοι θα πρέπει να τον αποδεχθούν ή να τον απορρίψουν. Εκτός από δημοσιεύσεις με κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο που μπορεί να δημοσιεύσει ένας χρήστης, υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων και ιδιωτικής επικοινωνίας με άλλους χρήστες. Το Facebook, δηλαδή, περιέχει προσωπικές σκέψεις και βλέψεις,...περισσότερα »TheSecretRealTruth

Το Facebook «έκοψε» βίντεο του Μ.Σαλβίνι επειδή ψάχνει αν παρανομεί παιδί οικογένειας αλλοδαπών

Το Facebook «έκοψε» βίντεο του Μ.Σαλβίνι επειδή ψάχνει αν παρανομεί παιδί οικογένειας αλλοδαπών] *Το Facebook αποφάσισε να «κατεβάσει» βίντεο στο οποίο ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι χτυπά το θυροτηλέφωνο τυνησιακής οικογένειας, η οποία ζει στην Μπολόνια, διότι έκρινε ότι «αποτελεί προτροπή σε μίσος».* Ο γραμματέας της Λέγκα και πρώην υπουργός Εσωτερικών χτυπά σε θυροτηλέφωνο τυνησιακής οικογένειας σε λαϊκή συνοικία της Μπολόνια, ρωτά έναν 17χρονο έφηβο «αν πουλά ναρκωτικά» και του ζητά να ανέβει στο σπίτι του. Το Facebook, όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα La Repu...περισσότερα »Stoxos newspaper

Η Avaaz της Νέας Τάξης θριαμβολογεί γιατί έκλεισε χιλιάδες σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα που δεν συμπλέουν μαζί της

*H Avaaz είναι ένας τεράστιος διεθνής διαδικτιακός φορέας που χρηματοδοτείται από τη Νέα Τάξη για να διασπείρει την επικυριαρχία της παγκοσμιοποίησης, των αγορών και του χρηματιστηριακού κεφαλαίου. Στο παρακάτω αυτοαποκαλυπτικό της κείμενο που στέλνει σε μέλη της, θριαμβολογεί γιατί κατάφερε να αναστρέψει την άνοδο της “ακροδεξιάς” στις ευρωεκλογές και να κλείσει εκατοντάδες ή και χιλιάδες αντίθετα με τις θέσεις της κοινωνικά δίκτυα στο Faceboobk, με το αιτιολογικό ότι διασπείρουν fake news. Έτσι και όχι μόνο, εξηγείται γιατί πολλοί και στη χώρα μας αναρωτιούνται γιατί το faceboo... περισσότερα »The Secret Real Truth

Το τέλος των Πατριωτικών ιστοσελίδων έβαλε για στόχο η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ

*Η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ, ο έλεγχος του διαδικτύου και ο τεχνολογικός εφιάλτης για την χειραγώγηση των μαζών * *Παύλος Γκάσταρης* *Η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ, ο έλεγχος του διαδικτύου και ο τεχνολογικός εφιάλτης για την χειραγώγηση των μαζών.Από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου διεξήχθη για φέτος, σε πλήρη μυστικότητα, η 67η ετήσια συνάντηση της περιβόητης Λέσχης Bilderberg στο Moντρέ της Ελβετίας.Στη συνάντηση συμμετείχαν 130 πολιτικοί, ολιγάρχες του πλούτου, γαλαζοαίματοι, βιομήχανοι, τραπεζίτες, εκπρόσωποι των μεγάλων ΜΜΕ, ακαδημαϊκοί κ.λπ., από 23 χώρες της Ευρώπης και τη Β. Αμερικής ... περισσότερα »The Secret Real Truth

τό φακέλωμα τού φασιστικού facebook

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Διέρρευσε ο τρόπος που σε τιμωρεί το Facebοοk Διέρρευσε ο τρόπος που σε τιμωρεί το Facebοοk Πολλοί που χρησιμοποιούν ακόμα το Facebοοk παρά την πληθώρα ειδήσεων για την επαναλαμβανόμενη διαρροή και εκμετάλλευση των προσωπικών τους δεδομένων είχαν την απορία για ποιο λόγο τους έριχνε ποινές ημερών ή και διαγραφή με βάση τους απαιτητικούς του κανονισμούς. Άλλη μια διαρροή λοιπόν έγινε και μάθαμε αυτό ακριβώς. Το απόσπασμα είναι από το The Secret Real Truth Aποκαλύψεις-σοκ: Έτσι μας παρακολουθεί το Facebook – Στη δημοσιότητα το σχέδιο «Project Βαρύτητα» Μια συνταρακτική αποκάλυψη που θα ... περισσότερα »

Ο ΤΣΥΡΙΖΑ και το Facebook ανέθεσαν τη λογοκρισία στην Ελλάδα σε έναν επισμηνία

*Το θαύμα λένε κρατάει τρεις μέρες. Και απ' ό,τι φαίνεται, η λειτουργία του Facebook ως χώρου ελεύθερης διακίνησης ιδεών, στην Ελλάδα τελειώνει. Ο κολοσσός των social media, αποφάσισε να αναθέσει σε ένα site με τον τίτλο Ellinika Hoaxes τον έλεγχο εγκυρότητας των ειδήσεων που δημοσιεύονται για την αποφυγή των fake news.Όπως περιγράφει με περηφάνεια το Facebook στην ανακοίνωσή του, ο νέος συνεργάτης στην Ελλάδα θα λαμβάνει παράπονα των αναγνωστών για ψευδής ειδήσεις και αφού κάνει τις αξιολογήσεις του, θα δίνει έγκριση και σφραγίδα αξιοπιστίας ...περισσότερα The Secret Real Truth


Διαβάστε τι μπορεί να ζήσουμε σε λίγο στην Ελλάδα αν μείνει η αριστερά...

Στο Skåne της νότιας Σουηδίας, δικαστήριο καταδίκασε έναν 91χρονο άνδρα επειδή έγραψε επικριτικά λόγια για το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους στο Facebook.

Ο άνδρας από το Bromölla καταδικάστηκε για «υποκίνηση σε φυλετικό ή εθνοτικό μίσος» επειδή δημοσίευσε «προσβλητικό» προς τους μουσουλμάνους περιεχόμενο, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα.

«Δεν μπορεί κάποιος στον κόσμο, ακόμη κι αν έχει τις καλύτερες προθέσεις, να ονομάσει αυτά τα πλάσματα, ανθρώπους. Φαίνεται ότι είναι υποανάπτυκτα από τον τρόπο που συμπεριφέρονται », έγραψε ο ηλικιωμένος άνδρας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφορικά με τους μουσουλμάνους μετανάστες που έχουν «καταλάβει» τη Σουηδία.

Η τοπική εφημερίδα τον αποκαλεί «τον παλαιότερο online hater της Σουηδίας». Το επαρχιακό δικαστήριο υποστηρίζει ότι τα σχόλιά του είναι «σαφώς προσβλητικά για τους μουσουλμάνους μετανάστες» και ως εκ τούτου καταδικάζει τον ηλικιωμένο για ρητορική μίσους.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, η τιμωρία για το…έγκλημα που διέπραξε είναι δύο μήνες στη φυλακή, αλλά ο 91χρονος την..«σκαπούλαρε» δεχόμενος να πληρώνει πρόστιμο ύψους 6.500 σουηδικών κορωνών (650 €) σε ημερήσια βάση.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας συνταξιούχος καταδικάζεται για ρητορική μίσους στη Σουηδία. Η ομάδα «Online Hate Speech Monitor» που χρηματοδοτείται από τους φόρους των Σουηδών και η οποία διοικείται από τον Tomas Åberg, έναν πρώην αστυνομικό ανέφερε 1.218 Σουηδούς για ρητορική μίσους το 2017-2018. Μία από αυτούς είναι η 65χρονη Χριστίνα, η οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 μηνών αφού έγραψε στο Facebook ότι «η μαζική μετανάστευση θα προκαλέσει πτώση του IQ της Σουηδίας στα επίπεδα χρυσόψαρου».

Κι αν αυτό γίνεται πριν καν περάσουν οι νέοι νόμοι για το διαδίκτυο, καταλαβαίνετε τι θα ακολουθήσει σε λίγο καιρό παγκόσμια. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει κανείς δεν θα μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα.

Τουλάχιστον από τους μη μετανάστες μουσουλμάνους, αφού οι «καημένοι» και «ψυχικά βασανισμένοι» μετανάστες εννοείται θα μπορούν να κάνουν και να λένε ο,τι θέλουν χωρίς κανένα πρόβλημα!

Απόδειξη για το παραπάνω, είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην πολυπολιτισμική Γαλλία, του «προοδευτικού» Μακρόν.

Τα τελευταία χρόνια οι γαλλικές εκκλησίες έχουν γίνει στόχος βανδάλων και εγκληματιών με κατά μέσο όρο σχεδόν τρεις εκκλησίες να δέχονται βανδαλισμούς ανά ημέρα.

Σύμφωνα με μια αναφορά της Κεντρικής Υπηρεσίας Χωροφυλακής, από το 2016 έως το 2018 υπήρξαν χιλιάδες περιπτώσεις βανδαλισμού εκκλησιών, με κορύφωση το 2017, όπου σημειώθηκαν 1.045 περιστατικά, αναφέρει η Γαλλική Le Figaro.

Σύμφωνα με το γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών, άμα ληφθούν υπόψη οι επιθέσεις στα νεκροταφεία και άλλους θρησκευτικούς (χριστιανικούς) χώρους, ο αριθμός των περιστατικών βανδαλισμού ανέρχεται σε 1.063, μόνο το 2018.

Νωρίτερα το ίδιο έτος, σε μια μόνο εβδομάδα, σε ένα κρεσέντο αντι-χριστιανικού βανδαλισμού, η Γαλλία μέτρησε πως «χτυπήθηκαν» δώδεκα εκκλησίες, συμπεριλαμβανομένης και της απόπειρας να πυρποληθεί η εκκλησία του Αγιου Σουπλήκιου στο Παρίσι.

Στα Νιμ, έγινε ακόμη πιο «επίπονη» επίθεση, με βανδάλους να πετούν περιττώματα στον τοίχο της εκκλησίας της Notre-Dame des Enfants και να κλέβουν αντικείμενα από το βωμό.

Τον Μάρτιο, η 800 χρόνων βασιλική του Saint-Denis στα σημερινά προχωρημένα προάστια του Παρισιού βρέθηκε επίσης βανδαλισμένη, καθώς τα παράθυρα από βιτρό ήταν σπασμένα. Οι κλοπές των θρησκευτικών αντικειμένων αυξήθηκαν από το 2016, ανεβαίνοντας από 121 σε 129 το 2018.

Σύμφωνα με τους χωροφύλακες, οι επιθέσεις είναι κυρίως ευκαιριακές επειδή οι εκκλησίες αποτελούν συχνά έναν εύκολο στόχο. Ένα δισκοπότηρο μπορεί να πωληθεί μεταξύ 200 και 2 000 ευρώ.

Φυσικά όλα άρχισαν μετά το 2015, όπου ξεκίνησε η μαζική μετανάστευση!

Στην Ελλάδα πρέπει να βγεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ η ΝΔ, για να περιοριστεί η ανεξέλεγκτη δράση των μεταναστών. Αν μείνει η αριστερά μια ακόμη τετραετία, τότε η Σουηδία θα είναι παράδεισος μπροστά στα όσα θα συμβαίνουν στη χώρα μας

Τον επίλογο τον αφιερώνω στους «προοδευτικούς»:

Μήπως, όλοι όσοι μιλούν εναντίον των μεταναστών και του Ισλάμ έχουν άδικο; Μήπως είναι παρεξηγημένοι οι…μουσουλμάνοι μετανάστες;

Δείτε το παρακάτω βίντεο πρίν οί φασίστες μού τό κατεβάσουν και τα συμπεράσματα δικά σας:

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου...The Secret Real Truth