Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ...

Την 26η Μαϊου 2019 ημέρα Κυριακή έχει οριστεί η πολιτική δίκη του Αλέξη Τσίπρα, του Πρωθυπουργού της Ελλάδας που διέσυρε και εξαθλίωσε τη χώρα επί τέσσερα χρόνια, στέλνοντάς την στον πάτο κάθε διεθνούς αξιολόγησης. Η λαϊκή ετυμηγορία θα αντικατοπτρίσει την απόφαση ενός λαού που έχασε τα πάντα εμπιστευόμενος αφελώς έναν λαοπλάνο καταληψία της εξουσίας και μνημονιακό οπαδό της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας. Τον επέλεξε για να κάνει τον μάγκα με το νταούλι αλλά στην πραγματικότητα εκείνος εργάστηκε για τη διάλυση της χώρας για να παραμείνει στην εξουσία.

Η Ελλάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια της παγκόσμιας ανάπτυξης βούλιαξε στις τελευταίες θέσεις κάθε κατάταξης με αποκορύφωμα αυτή του βιοτικού επιπέδου μας το οποίο βρίσκεται πλέον κάτω από της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας, ανταγωνιζόμενο μόνο με εκείνο της Αλβανίας. Αυτό φυσικά ισχύει για τη μεγάλη μάζα των Ελλήνων καθώς οι καθεστωτικοί παρακρατικοί, όπως όλα τα χρόνια της Μεταπολίτευσης, συνέχισαν να λεηλατούν ξεδιάντροπα τα δημόσια και ευρωπαϊκά κονδύλια εις βάρος των πολλών και των αγέννητων Ελλήνων. Συνέχισαν να φωτογραφίζονται και να παραμυθιάζουν την κοινωνία με την προστασία της ισχύος του Κράτους, την ασυλία της Δικαιοσύνης και την επικοινωνιακή αβάντα πολλών.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως κάθε γνήσιος αυταρχικός άρχοντας, στηριζόμενος στους ξένους αποικιοκράτες, την προπαγάνδα και τη θεσμική ισχύ εξασφάλισε την ασυλία του ακόμα και όταν ξεπούλησε ιδέες και αξίες αιώνων αντίθετα με τη συντριπτική βούληση των πολλών. Αυτό εξάλλου ήταν και το αντάλλαγμα για την παραμονή του στην εξουσία από τη διεθνή οργάνωση υποταγής των Κρατών και των λαών με στόχο τη διάλυση της Ελλάδας. Τώρα αρνείται να εγκαταλείψει την εξουσία, ενώ γνωρίζει ότι δεν έχει κανένα έρεισμα στο λαό, αποδοκιμάζεται παντού και επιβιώνει πολιτικά εκμεταλλευόμενος την προστασία της δημοκρατίας που επιδεικτικά αγνοεί σε καθημερινή βάση με μία Κυβέρνηση κατά φαντασίαν πλειοψηφική και δημοκρατική.

Το μυστικό της καθεστωτικής του διακυβέρνησης δεν ήταν άλλο από την αδιαφορία για το λαό και το σπρώξιμο στον Καιάδα κάθε συνεργάτη του την κατάλληλη στιγμή. Τελικό θύμα του, αφού εξαντλήθηκαν τα πρόσωπα και τα άλλα κόμματα ,εμφανίζεται ακόμα και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ που σε λίγο ο κ.Τσίπρας θα προσποιείται ότι δεν τον γνωρίζει, ενώ ο απώτερος σκοπός του δεν είναι άλλος από το να σπρώξει στον γκρεμό και την ίδια την Ελλάδα και τους Έλληνες μαζί για να επιβιώσει μέσα στον όλεθρο.

Ο σκληρός πυρήνας του, μία ομάδα πάλαι ποτέ αναρχικών, καταληψιών, άεργων, αυταρχικών και ιδεοληψιών συντρόφων μαζί με Υπουργούς του πεζοδρομίου χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση παρά μόνο τη δοτή εξουσία από τον Αλέξη Τσίπρα μέσα σε μία νύχτα, επεξεργάζεται καθημερινά εναλλακτικά σχέδια για την αποφυγή της δίκης της 26ης Μαίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Όλα όμως τα δόλια σχέδια της αποχωρούσας διεθνούς τάξης αποτυγχάνουν συνεχώς και η μέρα που ο Αλέξη Τσίπρας θα λάβει το αντίδωρο της εθχρικής προς την Ελλάδα και το λαό πολιτικής του πλησιάζει επικίνδυνα για τον ίδιο. 40 ημέρες έμειναν μέχρι τη 26η Μαίου 2019.


Ας ελπίσουμε ένας λαός που φτωχοποιήθηκε, που εκμαυλίστηκε, που εξαθλιώθηκε και ρεζιλεύτηκε διεθνώς που ξεπουλήθηκε από τον Πρωθυπουργό του όπως και η ίδια η ιστορία του για κάποιους μήνες εξουσίας παραπάνω, για να μην ξεκινήσει μία ανοδική πορεία ανάλογη των δυνατοτήτων του, να μην ζήσει όπως του αξίζει, ας ελπίσουμε να μιλήσει ξεκάθαρα την 26η Μαίου. Να στείλει αυτούς που διέσυραν τη χώρα, που τον αγνόησαν, που εμπόδισαν την ευημερία του, που συνέχισαν να ανέχονται το λαθρεμπόριο, που κατήργησαν τα σύνορα της Ελλάδας επενδύοντας στο «μαύρο χρήμα» των ευπατρίδων διακινητών, να τους στείλει εκεί που τους αξίζει. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για πάντα με την οριστική καταδίκη τους.
πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος
Απρίλιος 2019

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΙΘΗΚΟ-ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΑ.* Πώς άραγε λειτουργεί η λογική και η ψυχολογία ενός τριτοκοσμικού εισβολέα και εν δυνάμει εγκληματία; Ενός ατόμου το οποίο αρχής εξαρχής εισέβαλε παράνομα στην Χώρα, προσποιούμενος τον πληγέντα από τον πόλεμο και τον εμφύλιο σπαραγμό που ταλανίζει την πατρίδα του. Έφυγε λοιπόν από τον τόπο του, από την οικογένεια του, από τον κοινωνικό του περίγυρο για να γλυτώσει από τον θάνατο και την καταστροφή.... Έτσι λοιπόν οι Σύριοι εγκαταλείπουν την Συρία λόγω του εμφύλιου, οι Αφγανοί το Αφγανιστάν λόγω της τρομοκρατίας των Ταλιμπάν, οι Πα... περισσότερα »

Αγαπητοί μου Φίλοι της αγωνιζόμενης Ορθόδοξης Ρωμιοσύνης

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Το τελευταίο διάστημα, πολλοί αναγνώστες και αναγνώστριες των άρθρων μου, μέσω e-mail, μου επισημαίνουν με πολύ ευγενικό τρόπο τα εξής: Δεν πρέπει να στέκομαι μόνο σε αναλύσεις των σοβαρών προβλημάτων, που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, εδώ και έξι χρόνια (εξ αιτίας των επαχθών μνημονίων) αλλά να προτείνω και λύσεις – σχέδια, που θα μας οδηγήσουν έξω απ’ αυτά. Ανταποκρινόμενος σε αυτό το κάλεσμα των φίλων αναγνωστών, απεφάσισα να σας παρουσιάσω και να το θέσω υπό την κρίση σας, ένα σχέδιο διάσωσης της χώρας μας !!! Πριν όμως προχωρήσω στην παρουσίασή του, θα μου επιτρέψετε, να σας διηγ... περισσότερα »


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ:

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Τον μήνα Μάιο, αν και ζούμε την χαρά της Αναστάσεως του Σωτήρος Χριστού αναθυμόμαστε και τα πάθη του Γένους, τις Γενοκτονίες και την άλωση της Βασιλεύουσας. Χίλια χρόνια έχουμε δίπλα μας το λυσσασμένο θηρίο της Ανατολής, την «μάστιγα» της Ασίας. Αιώνες τώρα πίνει αίμα ρωμαίικο, παραμένει αχόρταγο και άπληστο. Και εμείς, όσοι απομείναμε Έλληνες σε τούτο τον ευλογημένο τόπο, τις κρισιμότερες ώρες της νεότερης ιστορίας μας βρεθήκαμε με ό,τι χειρότερο έχουν να επιδείξουν τα κομματικά διαφθορεία. Αντί να ομονοούμε ενώπιον του φοβερού κινδύνου που ονομάζεται Τουρκία, η οποία ποδηγετείται ...περισσότερα »



H άποψή μου επί τών τεκταινόμενων Απαντώντας στήν επικαιρότητα

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος...Η Ελλάς ζει ιστορικές στιγμές. Στιγμές ανελέητης προδοσίας. Το μέλλον αβέβαιο σε μια χώρα που από την αρχή της μεταπολίτευσης ψάχνει να βρει τον εαυτό της. Ποιος κυβερνά αυτόν το τόπο άραγε… Ποιος θεωρείται πατριώτης και ποιος προδότης ; Οι πολιτικοί ή ο λαός που τους εξέλεξε ; O Eξευτελισμός τού Ελληνισμού καί η ανικανότιτα τού λαούΗ χρεοκοπία είναι πλέον ηθική και πνευματική, το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί Η εικόνα μίας επαιτούσας Ελλάδας υπό τους τακτικισμούς ενός ανιστόρητου πρωθυπουργού είναι ίσως για την χώρα πολύ σοβαρότερο πλήγμα από την κρί... περισσότερα »

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
† Κύριε, τὰ χείλη μου ἀνοίξεις, καὶ τὸ στόμα μου ἀναγγελεῖ τὴν αἴνεσίν σου (Ψαλ. 50,17) ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ ΤΩΡΑ «Τοις κοινωνούσιν εν γνώσει [τοις αιρετικοίς] ανάθεμα»...Ζ Όικουμενική Σύνοδος Το 1924 η Χριστομάχος μασονία με τα όργανα της μέσα στην εκκλησία κατέσφαξε το Ορθόδοξο ποίμνιο επιβάλλοντας –δια της βίας και μαφιόζικων μεθόδων- την αποκοπή του από τις άγιες εντολές των Οικουμενικών Συνόδων. Το 1965 ένας νέος Κήρινθος , ένα γνήσιο τέκνο του διαβόλου, και μια μικρή παρέα επισκόπων (ενός ανύπαρκτου ποιμνίου) αίρει τα Συνοδικά αναθέματα κατά των παπικών, και τους ανακηρύσσει ... περισσότερα »


κεφάλαια στήν ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
πατέρας Ιωάννης ΟΜΙΛΙΑ: ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 6 ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ στο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... *στό επόμενο τεύχος, Θεού θέλοντος η συνέχεια. Τού επόμενου κεφαλαίου* *Εάν τίς λαλεί, άς λαλεί ώς λαλών λόγια Θεού, εάν τίς υπηρετεί, άς υπηρετεί * *ώς υπηρετών έκ τής δυνάμεως τήν οποίαν χορηγεί ο Θεός* ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ...9 ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Εάν τίς διψά, ερχέσθω πρός μέ καί πινέτω. Είς τού... περισσότερα »