Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Δημοφιλείς αναρτήσεις στό Google -ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ-

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
καταγγελία κατά τού διαρκούς κακουργήματος τής βίαιης καταπάτησης του Συντάγματος και εφαρμογή του Άρθρου 120 ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... καταγγελία κατά τού διαρκούς κακουργήματος τής βίαιης καταπάτησης του Συντάγματος και εφαρμογή του Άρθρου 120 30 Ιουλίου 2014 μέ Αρ.Πρωτ. 1034/2/1 από 24/11/11 καί 5/5/12 καί 13/6/12 Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά του διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης του Όρκου . ΑΝΑΦΟΡΑ -ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑ ... περισσότερα »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΔΕΗ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ «ΧΑΡΑΤΣΙ».

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η απάτη της ΔΕΗ με την ρύθμιση των 36 δόσεων και το μπαράζ διακοπών ρεύματος μέσα στον Αύγουστο *Όλοι ξέρουμε για την ρύθμιση των 36 δόσεων που κάνει η ΔΕΗ για παλιές οφειλές. Όταν ξεκίνησε τον Απρίλη η ΔΕΗ ενημέρωνε ότι η ρύθμιση αφορούσε όλους τους πελάτες της, και οι μόνοι που δεν μπορούσαν να ενταχθούν ήταν όσοι έκλεβαν ρεύμα....Μόνο αυτοί* *Λίγες μέρες αφού παρέτειναν για 30 Σεπτεμβρίου τη ρύθμιση των 36 δόσεων, στις 29 Ιουλίου έβγαλαν δελτίο τύπου που έλεγε πως «Η Εταιρεία ενημερώνει τους πελάτες της οι οποίοι δεν θα προσέλθουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους επωφελούμενοι απ... περισσότερα »

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ..! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ! ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!..  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!  SOS: Τι Πρέπει Να Κάνετε Σε Περίοδο Κρίσης Και Αποκλειστείτε Για Μεγάλο Χρονικό Διάστημα - Οδηγός Επιβίωσης - Αξίζει να το διαβάσετε και να το αποθηκεύσετε… * *Εισαγωγή* * Το να μας αποκλείσουν σε μία πόλη για ένα χρόνο σαφώς και είναι extreme σενάριο, αλλά η παρακάτω μαρτυρία έχει να κάνει με τον σχετικά πρόσφατο πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, κάτι ούτε παλιό ούτε μακρινό σε ... περισσότερα »ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Οι «εταίροι» «φίλοι» καί «σύμμαχοι» μας κατέστρεψαν... Έκτακτη είδηση, ...οι Αμερικανοί μας ζητούν να αποσύρουμε τα πολεμικά μας πλοία από το Αιγαίο και να βγάλουμε τον σκασμό απέναντι στις τουρκικές διεκδικήσεις. Απίστευτη παρέμβαση του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, πρός το ελληνικό υπέξ. Απελάστε τον τώρα από την χώρα και διακόψτε τις διπλωματικές σχέσεις με τον νταβατζή των Τούρκων..! * Η εβραιοσιωνιστική συμμορία των ΤσιπροΚαμμένων που κυβερνά, ελέω εβραιοσιωνιστών και νοθείας της SINGULAR LOGIC, θα μας βάλει σε τρομα... περισσότερα »ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ H ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ... ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ..! ΝΑ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο... ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ..! Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Αποκέντρωσης Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε αυτόν, συνοδευόμενος από την δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, έδωσε την υπόσχεση ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, σε συνεργασία και με το δήμο Καβάλας, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες στον καταυλισμό των προσφύγων που φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή του Χαλκερού του δήμου Καβάλας. Ο υπουργός, προερχόμενος από τη Ξάνθη όπου συμμετε... περισσότερα »

Τά κακώς κείμενα πλήν σαφώς Επικείμενα καί διαπλοκής τά προκείμενα...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η Τραγωδία δεν έχει ΤΕΛΟΣ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για την πυρκαγιά που μαίνεται... Δεύτερη μέρα αγωνίας για του κατοίκους της Θάσου, καθώς η φωτιά που ξέσπασε χθες ακόμα μαίνεται και κατακαίει σε τέσσερα μέτωπα. Οι κάτοικοι δηλώνουν πως έχουν ήδη καεί δέκα σπίτια στο χωριό Μικρό και τρία στο Μεγάλο Καζαβίτι, ενώ με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, οι φλόγες απειλούν τον οικισμό Θεολόγο. Επίσης εκτός από τις μεγάλες καταστροφές που έχουν υποστεί ξενοδοχειακές μονάδες στα νότια του νησιού, εκκενώθηκαν τα μοναστήρια του Αγίου Παντελεήμονα και του Αρχαγγέλου, ενώ σε πολλές περιοχές του νησιού έχει ... περισσότερα »TO ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑ * ΓΓΔΕ: 24ωρο online «σκανάρισμα» για κάθε φορολογούμενο. *Νέο οπλοστάσιο επιστρατεύσει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, προκειμένου να αντιμετωπίσει ουσιαστικά τη μάστιγα της φοροδιαφυγής και της μαύρης οικονομίας (ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ) που υπολογίζεται για την χώρα μας στα 45-50 δισ. ευρώ. **Από τήν αντισυνταγματική αυτή επιδρομή κατά τού λαού θά εξαιρεθούν φυσικά οί Εβραίοι, οί Μασόνοι, οί Πολιτικοί, καί όλα τά δικά τους παιδάκια... ΑΙΣΧΟΣ...!** Μαζί με την κλασική μέθοδο των επιτόπιων ελέγχων, η ΓΓΔΕ επιστρατεύει πλέον και σχ... περισσότερα »Υπάρχει λοιπόν ρατσισμός, καί είναι κατά τών Ελλήνων.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΣΟΚ!! Από τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες... ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ, μόνο ένας στους εφτά Έλληνες άνεργους παίρνει το επίδομα ανεργίας, με τους υπόλοιπους δικαιούχους να είναι όλοι λαθρομετανάστες. Του Γιώργου Χατζιδάκη Σύμφωνα με τον οργανισμό, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι ανέρχονται σε 1.061.221 και απ’ αυτούς λαμβάνουν επίδομα μόλις οι 153.602, με τους Έλληνες πολίτες που παίρνουν την συγκεκριμένη επιδότηση να μην ξεπερνούν τους 20.000. Με βάση τα στοιχεία, οι μόνοι που ουσιαστικά θα εξασφαλίσουν επιδότηση εν...περισσότερα »


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ καί Η ψυχολογία των μαζών, ο φόβος, η χειραγώγηση της συνείδησης

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ.. ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ! Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ...; ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ... Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ... Η ψυχική πάθηση δεν είναι ντροπή. Κανείς που υποφέρει από τενοντίτιδα δεν ντρέπεται να το πει. Ούτε όποιος έχει υψηλή χοληστερίνη ή πίεση.Ούτε αυτός που έχει πέτρα στα νεφρά. Ούτε αυτός που πάσχει από την καρδιά του. Το ίδιο ισχύει και για τις ψυχικές παθήσεις. Το άγχος, οι φοβίες, η νευρική ανορεξία, η ψυχογενής βουλιμία, η διαταραχή πανικού, η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, η κυκλοθυμία, η κατάθλιψη, η διπολική διαταραχή και ά... περισσότερα »

Οι «εταίροι» «φίλοι» καί «σύμμαχοι» μας κατέστρεψαν.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ολο το ύπουλο παρασκήνιο: Το μυστικό παιχνίδι Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ στα Βαλκάνια *Τη χρονική περίοδο που η Τουρκία επιβεβαιώνει όσους τη θεωρούν αβέβαιο σύμμαχο και απρόβλεπτο γείτονα δημιουργώντας εμπόδια και χρησιμοποιώντας τη στρατιωτική της δύναμη για να δημιουργήσει τετελεσμένο στο Αιγαίο και την Κύπρο, η Αθήνα ακολουθεί πολιτική κατευνασμού και στρέφεται προς την Ευρώπη αναζητώντας προστασία.* *Η επίλυση εκκρεμών θεμάτων μεταξύ των χωρών της Βαλκανικής εντάσσεται σε έναν αγώνα δρόμου των ισχυρών της Δύσης που θέλουν να αναχαιτίσουν τη διείσδυση της Ρωσίας στα Βαλκάνια. Μέρα... περισσότερα »


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Επιχείρηση αφελληνισμού της Βορείου Ηπείρου! Η μητέρα Πατρίδα αδιαφορεί! Οι πολιτικοί θεατρίνοι πέζουν μέ τό πουλ... τους Οι Αλβανοί αρπάζουν σπίτια από τους Βορειοηπειρώτες Καταπατούν αυθαίρετα εκατοντάδες ιδιοκτησίες με στόχο να μετατρέψουν την παραθαλάσσια περιοχή-φιλέτο σε αλβανική ριβιέρα - Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σφυρίζει αδιάφορα *Με διαδικασίες εξπρές η αλβανική κυβέρνηση υλοποιεί μεθοδικά σχέδιο υφαρπαγής ιδιοκτησιών ομογενών της Χειμάρρας, με στόχο να τις διαθέσει στη συνέχεια σε εγχώριους και ξένους μεγαλοεργολάβους που θέλουν να μετατρέψουν την παραθαλάσσια περι...περισσότερα »OTAN ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Κατάντια Πρώτα τούς δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης καί μετά παίζουν θέατρο. Διεφθαρμένοι αλληλοκαταγγέλονται για διαφθορά... *Κατά την χθεσινή συζήτηση στην Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την δικαιοσύνη και την διαφθορά ο ελληνικός λαός, μεταξύ άλλων, έλαβε επισήμως γνώση:* *1. Ότι από πλευράς εκτελεστικής εξουσίας έχουν ασκηθεί και συνεχίζουν να ασκούνται πιέσεις ή απειλές σε δικαστές και εισαγγελείς.* *2. Ότι υπάρχει προνομιακή ή δυσμενής μεταχείριση δικαστών και εισαγγελέων ανάλογα με το κόμμα ή την επιρροή προσώπου στα οποί... περισσότερα » Πιστοί στην εξόντωση του λαού…Με 153 ...περισσότερα »


ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ (ΕΠΑΜ): "ΣΕ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑΣ"! "ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ"! "ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..."! ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! *Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ!* *Ένας εκπληκτικός Δημήτρης Καζάκης, που τα είπε όλα έξω από τα δόντια! Μαζί με τον Κωνσταντίνο Γρίβα (Δρ. Γεωπολιτικής Στρατηγικής, καθηγητής Σχολής Ευελπίδων), τον Θ... περισσότερα »


Η μασονία στην πολιτική της χώρας στην εξ. πολιτική, στον στρατό στην παιδεία, στην οικονομία, αποδίδει πλέον τούς καρπούς της

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
Η Μασονία διοικεί την Ελλάδα. *Ο Μιλτιάδης Βιτάλης, γιος ευρωδικαστή και ανιψιός πρώην υπουργού αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πως και από ποιούς διοικείται η πατρίδα μας.* *Οἱ δρόμοι γέμισαν φόβο καί λαθρομετανάστες πού ἀναζητοῦν μία καλύτερη ζωή σέ μία διαλυμένη, πτωχευμένη καί λεηλατημένη χώρα. Τά σπίτια μας γέμισαν ἀνέργους, ἀκυρωμένα ὄνειρα, ἀπελπισία. Τά παιδιά μας γέμισαν θυμό καί ὀργή. Οἱ καρδιές μας μέ ἀνασφάλεια. Τά στόματά μας στέγνωσαν καί ἔγιναν πικρά σάν δηλητήριο. Τά οἰκονομικά προβλήματα γι... περισσότερα » ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Η λέσχη Μπίλντενμπεργκ πίσω από τα γεγονότα του Πο...περισσότερα »


ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ...;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Μία χώρα στόν βούρκο τής ανομαλίας τών πολιτικών σκουπιδιών...Μπουτάρης: Να μαθαίνουμε για την ομοφυλοφιλία στο σχολείο... όχι μόνο για τον Παλαιών Πατρών Γερμανό *70.000 ψήφοι χαμένοι...Την απόλυτη στήριξή του στο θέμα του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης. Ο Δήμαρχος ζήτησε μάλιστα από το δημοτικό συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα για την υπογραφή του συμφώνου.«Είμαστε η τελευταία χώρα που δεν έχουμε νομοθετήσει ή θεσμοθετήσει το σύμφωνο συμβίωσης» σημείωσε. Συμπλήρωσε ότι με την υπογραφή του συμφώ... περισσότερα »


SCIENTOLOGY ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΆΚΤΟΡΕΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
TΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ: “ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Η CIA ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”! *Τώρα που αρχίζει να μην τους είναι χρήσιμος, τον βγάζουν αργά αλλά σταθερά στη “σέντρα” μέχρι να τον τελειώσουν. Η αντίστροφη μέτρηση, άρχισε για τον στραπατσαρισμένο ηγεμόνα της ΝΔ που στηρίζεται πια σε γυάλινα πόδια και το σύστημα της διαπλοκής αρχίζει να τον αδειάζει. Μία από τις γνωστές ιστορίες στους “μυημένους” αλλά άγνωστη στο ευρύ κοινό είναι όλα όσα υποστήριζαν στη μυστική τους αλληλογραφία τα ... περισσότερα »

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
*Η γενιά του Πολυτεχνείου πίστεψε προφανώς πως μόνο εκείνη είχε το προνόμιο της αντίστασης... Η ιστορία όμως θά γράψει *(18) Έρευνα Κάνετε κλίκ στήν έρευνα γιά προηγούμενη σημείωση... *ώς πρός τίς πρόσφατες εξελίξεις πρέπει νά παρατηρήσουμε...* **** * ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ... ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ *Αυτές τις ημέρες γίνεται πολύς θόρυβος για τη Συνθήκη Σένγκεν. Προς ενημέρωση του Ελληνικού κοινού παραθέτουμε τα κάτωθι. Η συνθήκη Σένγκεν είναι μια συμφωνία που υπεγράφη κατά καιρούς, από όλα σχεδόν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. Η συνθήκη Σένγκεν συμφωνήθηκε τον Ιούνιο του 1985 δηλαδή π... περισσότερα »


ΚΑΘΕΣΤΩΣ... ΧΟΥΝΤΑ... ΚΑΤΟΧΗ... ή όλα μαζί...;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Αυτή την εντολή είχε το παρακράτος. Τι δεν καταλαβαίνεις..; Γιά άλλη μία φορά κατ'εντολίν τού υποεργού βγήκε ο κοσμάκης στους δρόμους και η "αριστερή" κυβερνοχλαπάτσα έστειλε τους "κουκουλοφόρους" του συστήματος του να ... "βαρέσουν" τα ματ... και τα ..."βάρεσαν".... και εκείνα έριξαν τα δακρυγόνα τους... διέλυσαν την πορεία διαμαρτυρίας... και ...συνέλαβαν έναν!..;. αλλά τον άφησαν γιατί είναι δικό τους παιδί....* *οι "κουκουλοφόροι" πήγαν προς τα Εξάρχεια ... και κει θα κάψουν, θα λεηλατήσουν, θα καταστρέψουν τη περιουσία του κοσμάκη... έτσι για να τον τιμωρήσουν που τόλμησε να δια... περισσότερα »

κόμματα αποκόμματα - σκουπίδια καί πτώματα...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Ζούμε στιγμές απόλυτου πολιτικού τυχοδιωκτισμού και παραλογισμού, και όλα αυτά, σε μία στιγμή που βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σταυροδρόμι των νεότερων χρόνων, το οποίο θα κρίνει το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος ..* *Το συμπέρασμα των τελευταίων πέντε ετών είναι, πως η Ελληνικής κοινωνία και το Ελληνικό πολιτικό σύστημα, έχει ηττηθεί λόγω του παρασιτικού πελατειακού μοντέλου διαχείρισης το οποίο ακολουθήθηκε από την μεταπολίτευση και μετά.. * *Μπορεί το 2000 να μην ήρθε το τέλος του κόσμου, όπως έλεγαν οι προφητείες, αλλά εάν σκεφτείτε πόσο άλλαξε ο κόσμος από τότε, τι βίωσε η ... περισσότερα »


ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ...;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Μία χώρα στόν βούρκο τής ανομαλίας τών πολιτικών σκουπιδιών...Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ή ΤΟ ΘΥΜΑ THΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ; ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ. ΠΟΙΟΣ -ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ- ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ...ΛΕΣΒΙΑ...; *Έκπληκτο έμεινε το Πανελλήνιο με την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη, καθώς κανείς δεν περίμενε να την αποκαλέσουν… λεσβία. Προσωπικού ύφους επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και πρόεδρος των πούστηδων... Γρηγόρης Βαλλιανάτος (ΦΩΤΟ)* [image: Αποτέλεσμα εικόνας για Γρηγόρης Βαλλιανάτος φιλι βουλη] *στη βουλευ... περισσότερα »

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΑΛΗΤΕΙΑ - έκοψαν τήν επιδότηση ενοικίου πρός τόν λαό γιά νά παίρνουν επίδομα ενοικίου οί ίδιοι... Ρόμπες ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ..! Αλλοι τρείς Υπουργοί έχουν κάνει αίτηση για... ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ...! Δείτε ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ...! *Τρία ακόμη μέλη που συμμετείχαν στην κυβέρνηση, εκτός από τη Ράνια Αντωνοπούλου, έχουν αιτηθεί επίδομα ενοικίου.* Σύμφωνα με έγγραφα που έχει στη διάθεσή του ο ΣΚΑΪ, πρόκειται για τον τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μαρδα, τον Κωνσταντίνο Φωτάκη, αναπληρωτή υπουργό για Έρευνα και Καινοτομία στο υπουργείο Παιδείας, και τον πρώην υφυπουργό Παραγωγικής Αν...περισσότερα »


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Δείτε πως το σύστημα μας κατευθύνει απόλυτα ...παίζοντας με το μυαλό μας Το σύστημα μεταδίδει με πολύ καλά μελετημένο τρόπο συγκεκριμένες ειδήσεις, με συγκεκριμένη περιγραφή... ώστε να πετύχει να μας δημιουργήσει συγκεκριμένο συναίσθημα. Το συγκεκριμένο συναίσθημα θα ακολουθήσει και συγκεκριμένη αντίδραση που το σύστημα θα εκμεταλλευτεί, φυσικά εις βάρος μας. Με λίγα λόγια μας κατευθύνουν απόλυτα ...παίζοντας με το μυαλό μας. Έχουμε προβλέψιμη συμπεριφορά κι έτσι μας σπρώχνουν προς την κατεύθυνση που βολεύει το σύστημα και καταστρέφει εμάς. Και για να τραβήξουμε οικειοθελώς προς το... περισσότερα »


ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ; Απ'ότι φαίνεται το σχέδιο αυτό είναι σε εξέλιξη... ; Το 1995, ο αντιεισαγγελέας Αγγελής κατάσχεσε από μυστική προδοτική οργάνωση, περίπου 1,5 τόνο υλικό, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας χαρτοφύλακας με την ετικέτα "ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ".. *Σύμφωνα με αυτό το νεοταξικό σχέδιο, θα συμβούν στην Ελλάδα φοβερά γεγονότα και επεισόδια λόγω της όλο και αυξανόμενης λαϊκής οργής και αγανάκτησης. *Οι αλλοδαποί μετανάστες της Θεσσαλονίκης (που εν τω μεταξύ θα έχουν φτάσει το 35 % του πληθυσμού της πόλης !) θα πραγματοποιήσουν..*.περισσότερα » «Και οι κύνες αναιδε... περισσότερα »


μηνύσεις κατά τών προδοτών ψάχνουν εισαγγελέα υπέρ τού λαού

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
2η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΠΔ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ *ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ* *Ανοίγουμε τον 2ο και καθοριστικό γύρο * *ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ στο ΔΠΔΧ * *(Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο Χάγης)* Το 2011 στείλαμε την 1η Προσφυγή στο ΔΠΔΧ που καταμαρτυρούσε *το συνεχές και ακόμα εκτελούμενο έγκλημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ στο Πρόσωπο του Ελληνικού Λαού*, η οποία άνοιξε τον δρόμο για ακόμα πέντε Έλληνες συμΠολίτες και έναν Πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συ-στρατευθούν με τις δικές τους Προσφυγές. Το 2012 ο Εισαγγελέας του ΔΠΔ της Χάγης άνοιξε την υπόθεση μόνιμα αλλά ζήτησε πιο επίσημα, πιο τρανταχτά, πιο σ... περισσότερα »


ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. *Την ώρα που εμείς ανοίγουμε τζαμιά για να μην έχουμε πρόβλημα σαν τη Γαλλία και το Βέλγιο κατά τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, στη Γαλλία αποφάσισαν να τα κλείσουν, ως χώρους εκκολάψεως εξτρεμιστικών στοιχείων.Η Γαλλία μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχτηκε από εξτρεμιστές μουσουλμάνους έκλεισε 20 τζαμιά διότι θεωρούνται απειλή....* *Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρτν Καζονέβ, δήλωσε πως από τον Δεκέμβριο έχουν κλείσει 20 τζαμιά και πρόσθεσε πως στην Γαλλία «δεν υπάρχει χώρος για εκπομπές... περισσότερα »


κατάργηση τών κατηχητικών πρός εξυπηρέτηση τών αρπακτικών

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Στοιχεία σοκ: Πάνω από 30.000 κορίτσια κάτω των 16 υποβάλλονται κάθε χρόνο σε έκτρωση *Τις 150.000 ετησίως αγγίζει ο αριθμός των αμβλώσεων στην Ελλάδα – Παντελής έλλειψη σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στον πληθυσμόΤουλάχιστον 30.000 νεαρά κορίτσια, ηλικίας κάτω των 16 χρόνων, καταφεύγουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα στην «επιλογή» της τεχνητής έκτρωσης προκειμένου να διακόψουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Ο συνολικός ετήσιος αριθμός των εκτρώσεων στη χώρα μας αγγίζει τις 150.000, αριθμός που μαρτυρά ότι το στοίχημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και της αντισύλληψης έχει χαθεί. Οι ειδικοί δεν... περισσότερα »


Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ: ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ...!!! Εδώ και αρκετούς μήνες από τα ελληνικά και όχι μόνο ΜΜΕ εξελίσσεται ουσιαστικά μια συνωμοσία επιλεκτικής ενημέρωσης με σκοπό την πρόκληση συμπάθειας υπέρ των μουσουλμάνων λαθρό, (Γραφικές Εικόνες) και σε προέκταση υπέρ της αναίσχυντης Σαρίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η ευρεία δημοσιότητα της περίπτωσης του μικρού Alan Kurdi-τριών ετών παιδί από την Συρία που πνίγηκε στη Μεσόγειο ενώ ποτέ τα ΜΜΕ δεν δημοσίευσαν φωτογραφίες των άλλων παιδιών της Μέσ... περισσότερα »


ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Εάν τίς διψά, ερχέσθω πρός μέ καί πινέτω. Είς τούτο δε έγκειται καί η θεραπεία τού ανθρώπου, (απαλλαγή τής ψυχής του από τά πάθη), η διαδικασία αυτή κυρίως είναι ψυχοθεραπευτική καί τήν ονομάζουμε αναγέννηση. Είναι δε αδύνατον η ψυχή τού ανθρώπου, στόν ταραγμένο αυτόν κόσμο καί μακριά από τόν Χριστό νά εύρη τήν ειρήνη καί τήν ανάπαυση, καθ’ ότι ο κόσμος όλος κείται έν τώ πονηρώ, καί ο πονηρός πειράζει αυτήν (τήν ψυχή) ακατάπαυστα, ώστε νά είναι αδύνατον διά τόν άνθρωπο τού κόσμου τούτου καί μακριά από τήν Εκκλησία,νά ησυχάσει καί νά ζήσει μία ήρεμη ζωή. Ειρήνη ...περισσότερα »


ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ στοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάλληλα βότανα. Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων..συστήνοντας στόν ασθενή οπωσδήποτε καί κάποια συμπληρώματα διατροφής σέ σχέση μέ τήν διαφοροποίηση τής διατροφής του, λόγο τού προβλήματός υγεία τού ασθενούς... *Συμβουλή... * Τι προκαλεί το Φθόριο στις οδοντόκρεμες. *ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ... περισσότερα »

καταγγελία κατά τού διαρκούς κακουργήματος τής βίαιης καταπάτησης του Συντάγματος και εφαρμογή του Άρθρου 120

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
καταγγελία κατά τού διαρκούς κακουργήματος τής βίαιης καταπάτησης του Συντάγματος και εφαρμογή του Άρθρου 120 30 Ιουλίου 2014 μέ Αρ.Πρωτ. 1034/2/1 από 24/11/11 καί 5/5/12 καί 13/6/12 Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά του διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης του Όρκου . ΑΝΑΦΟΡΑ -ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ................................................ Όνομα: .......................................Επώνυμο: ...............................Όνομα Πατρός... περισσότερα »


υπάρχουν κάποια γεγονότα, για τά οποία δέν θά σάς ενημερώσουν ποτέ τά μέσα μαζικής εξαπάτησης...