Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Έξι πόνοι που δεν θα πρέπει ποτέ να αγνοείτε

Πώς θα καταλάβετε αν ο μεταβολισμός σας λειτουργεί σωστά
Ο πόνος είναι το σημάδι του οργανισμού μας που μας επισημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Υπάρχουν ορισμένοι πόνοι, που αποτελούν τυπικά σημάδια σοβαρών προβλημάτων που απαιτούν ιατρική παρέμβαση.

Αυτοί είναι οι έξι πόνοι που δεν θα πρέπει να αγνοείτε ποτέ:

1. Δυνατός Πόνος στην Κοιλιακή Χώρα

Ο πόνος στην κοιλιακή χώρα μπορεί να αποτελεί σημάδι προβλήματος του γαστρεντερικού συστήματος, της χοληδόχου κύστης και του παγκρέατος, ένδειξη στομαχικού έλκους ή ακόμη και σκωληκοειδίτιδας.

2. Πόνος στο Στήθος

Εάν αντιμετωπίζετε πόνο στο στήθος που δεν απομακρύνεται, καθώς και δύσπνοια, θα πρέπει να καλέσετε αμέσως τον γιατρό σας ή το 166.

3. Έντονη Κεφαλαλγία

Εάν ο εντονότατος πονοκέφαλος δεν συνοδεύεται από έτερα συμπτώματα ημικρανίας τότε το έντονο και σοβαρό άλγος στο κεφάλι μπορεί να αποτελεί ένδειξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο – το εγκεφαλικό ανεύρυσμα μπορεί να προκαλέσει βλάβες στον εγκέφαλο εντός μόλις μερικών λεπτών.

4. Οσφυαλγία και μούδιασμα στα δάχτυλα

Θα μπορούσε να σημαίνει ότι ένας από τους δίσκους σας πιέζει ένα νωτιαίο νεύρο. Δίχως την κατάλληλη προσοχή, κινδυνεύετε με μόνιμη βλάβη των νεύρων.

5. Οξύς πόνος στα Πλευρά

Μπορεί να αποτελεί μία ένδειξη σκωληκοειδίτιδας. Η σκωληκοειδίτιδα εκδηλώνεται ως φλεγμονή και πόνος στον ομφαλό, αλλά μετακινείται αργά προς το δεξί κάτω μέρος της κοιλιακής χώρας, προκαλώντας έντονους, και οξείς πόνους. Τα σημάδια της σκωληκοειδίτιδας είναι η ναυτία, ο έμετος, ο πυρετός, η δυσκοιλιότητα, η φλεγμονή, η διάρροια και το τρέμουλο.

6. Εν τω Βάθει Φλεβική Θρόμβωση (Deep Vein Thrombosis)

Η εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση αναφέρεται σε θρόμβους αίματος που δημιουργούνται σε βαθιές φλέβες του ποδιού. Η εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση προκαλεί ταχύ πόνο που συνοδεύεται συνηθέστερα από οίδημα (πρήξιμο).

Είναι ζωτικής σημασίας να δείτε αμέσως έναν γιατρό ώστε να αποφευχθεί η παρεμπόδιση της ροής από του αίματος από τον θρόμβο και η «μετακίνησή» του στους πνεύμονες, την καρδιά (προξενώντας καρδιακή προσβολή) ή τον εγκέφαλο (οδηγώντας σε εγκεφαλικό επεισόδιο).

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε **ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη **διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάληλα βότανα. **Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν **φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν **Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων... * *Συμβουλή...Προσοχή στα 5 αυτά χόρτα που θα σε στείλουν αδιάβαστο!   .. Η πιο κλασική ερώτηση που μου κάνουν οι άνθρωποι, όταν μαθαίνουν τι δουλειά κάνω επιπλέον εκτός από άμισθος Ιερέας πού είμαι, είναι άν έχω πάθει ποτέ δηλητηρίαση από χόρτα... περισσότερα »

Καθυστέρηση της γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Καθυστέρηση της γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο Κάθε μέρα, τα κύτταρα στο σώμα σας αναπαράγονται. Η ίδια διαδικασία που αναπτύσσεται ένα αυγό σε ένα ανθρώπινο ον που συμβαίνουν συνεχώς να ανανεώσει το δέρμα σας, τα μαλλιά, τα κύτταρα του αίματος, και μερικά εσωτερικά όργανα. Σε εξέλιξη κυτταρικής αντιγραφής Εάν νομίζετε ότι πίσω στην τάξη της βιολογίας, ένα κύτταρο αντιγράφει σε δύο φάσεις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου, ενδιάμεση φάση του, το κύτταρο συγκεντρώνει τα θρεπτικά συστατικά και αρχίζει να αναπαράγει το DNA στο εσωτερικό πυρήνα του. Στη συνέχεια, το κύτταρο διαιρείται...περισσότερα »

Γ Α Ν Ο Δ Ε Ρ Μ Α... DXN - bio ganoderma

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ * *Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν* *μεριμνήστε καί κάντε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας... * *ΤΗΛ:697.6892-975 ** Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/16-2-2012* γανοδερμα bio ganoderma ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ~ Ρυθμίζει την πίεση ~ Μειώνει την κακή χοληστερίνη ~ Μειώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα ~ Εξισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης ~ Βοηθά στην διαχείριση της απώλειας βάρους γανοδερμα. ~ Αναστρέφει τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας, του διαβήτη και της αρθρίτιδας. ~ Αποβάλλει τ... περισσότερα »

ακολουθήστε με... καί πιάστε δουλειά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
*Ξεπεράστε τώρα τήν κρίση... αντιδράστε στήν ανεργία καί ελάτε στό δικτυακό μάρκετινγκ νά κτίσουμε μαζί βήμα-βήμα μία πραγματικά επαγγελματική καριέρα μίας πρωτοποριακής επιτυχημένης πρότασης... Στήν αγορά υπάρχουν επιχειρήσεις καί επιχειρηματίες οί οποίοι θέλουν νά ξεπεράσουν τήν κρίση καί νά επιζήσουν... Γιά νά τό πετύχουν αυτό έχουν ανάγκη τό δικτυακό Μάρκετινγκ... Έχεις ίντερνετ ; είσαι στό δίκτυο λοιπόν, καί πρέπει νά τό εκμεταλλευθείς τώρα... Τηλεφωνήστε μου στό 697.6892-975 καί πάψτε νά γκρινιάζετε γιά τήν ανεργία.... * *ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ... περισσότερα »

ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΕΝΟΥΜΕ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Τα μυστικά όσων δεν αρρωσταίνουν* Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να μην υποφέρουν ποτέ από ασθένειες που στέλνουν εμάς τους υπόλοιπους κάτω από τα παπλώματα για μέρες. Oι γιατροί δεν έχουν ακόμα προσδιορίσει με σιγουριά τους τρόπους να παραμείνουμε υγιείς. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά στις συνήθειες όσων οι αρρώστιες δεν αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους και ας τις υιοθετήσουμε! ◊ *Προτιμούν τις φυσικές θεραπείες με βότανα* Μπορεί η δυτική ιατρική να καταφεύγει συνήθως στα φάρμακα ως μόνο τρόπο αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων υγείας, κανείς όμως δεν μπορεί να παραβλέψει το ρόλο ...περισσότερα »