Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Ομιλία κατά τής Ισλαμοποίησης τής Χώρας

«Λουκέτο» σε τουρκικά τζαμιά στην Γαλλία με εντολή Μακρόν Η επιστολή των Στρατηγών «ταρακούνησε» το Παρίσι
*Ο Μακρόν "ξηλώνει" τα "πλοκάμια" του Ερντογάν στην Γαλλία* Νέο σχέδιο νόμου για την καταπολέμηση της ισλαμικής τρομοκρατίας, που καταρτίστηκε κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Μακρόν στη Γαλλία, θα παρουσιαστεί στο συμβούλιο των υπουργών σήμερα. Το σχέδιο νόμου θα επιτρέψει στην γαλλική κυβέρνηση να κλείσει χώρους λατρείας (τουρκικά Τζαμιά) λόγω υποψίας ότι συνδέονται με τρομοκρατικές ομάδες και πράξεις. Με λίγα λόγια, η επιστολή των Γάλλων Στρατηγών έπιασε ''τόπο'' καθώς, περίπου 20 εν αποστρατεία Στρατηγοί στη Γαλλία, προειδοποίησαν τον Πρόεδρο ότι...Stoxos newspaper 

Ψήφισαν την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της μπούρκας και του Νικάμπ στην Ελβετία σε Δημοψήφισμα...!

* Οι Ελβετοί ψήφισαν και αποφάσισαν την απαγόρευση της κάλυψης του προσώπου στους δημόσιους και υπαίθριους χώρους, κάτι που περιλαμβάνει μπούρκα και νικάμπ.* Το «ναι» στην απαγόρευση έλαβε 52,5% έναντι 47,5% του «όχι» και είναι η πρώτη φορά μετά το 2014 που εγκρίνεται δημοψήφισμα σε αίτημα που ξεκίνησε από πολίτες. Η απαγόρευση εξαιρεί την κάλυψη προσώπου λόγω υγείας, κλίματος και ασφάλειας. «Νικάμπ και μπούρκα δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατική κοινωνία. Είναι πολιτικό εργαλείο που συμβολίζει τον ηθελημένο διαχωρισμό των συντηρητικών μουσουλμανικών κοινωνιών από τις δυτικέ...Stoxos newspaper

Εντολή Μακρόν Στις Αρχές Ασφαλείας: «Τέλειώστε Τους Ισλαμιστές Στην Γαλλία»! - Μήνυμα Σε Ερντογάν

*Επί των ημερών του Ερντογάν, η Τουρκία οδεύει προς την ισλαμοποίησή της και το όνειρο του Toύρκου Προέδρου, είναι η χώρα του να εκπροσωπεί όλους τους Ισλαμιστές του Αραβικού κόσμου. * Τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα σε ευρωπαικά κράτη χωρίς την καταδικαστική δήλωσή του, αναγκάζει την λήψη μέτρων εκ μέρους αυτών των κρατών. Ας θυμηθούμε ότι στο παρελθόν απείλησε ακόμη και τον Μακρόν, για Ισλαμοφοβία και για ''καταπίεση'' των Μουσουλμάνων της Γαλλίας, με το πρόσχημα της ριζοσπαστικοποίηση τους. Στην Γαλλία του Μακρόν όμως τα τελευταία χρόνια, έχ...Stoxos newspaper
*** ***

Τέμενος καί Ισλαμοποίηση ή Ορθοδοξία καί Ελευθερία;

Η Εκκλησία έχει αποστολή να ενώσει το έθνος...

Πατέρας Ιωάννης,
Διοσκούρων 6, Μοναστηράκι,
Κήρυγμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής,
κατά του Ισλαμικού τεμένους....

Η Ελληνική πολιτεία, αγαπητοί μου αδελφοί, σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την κατασκευή και την λειτουργία τεμένους στον Βοτανικό. Προφανώς γιά να ασκείται κρατικός έλεγχος, υποτίθεται και όπως διατείνονται. ¨Ομως, στην πραγματικότητα αυτή η κίνηση, εφ’ όσον γίνεται υπό την πίεση της Τουρκίας και των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, επαυξάνει σοβαρά τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα μας από το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Η ανεξέλεγκτη εισροή Αλλοεθνών στο έδαφος μιάς χώρας είναι παράνομος εποικισμός. Συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας, συντελούμενο, κατά κανόνα, υπό ανωμάλων συνθηκών πολέμου και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο. Η ανεξέλεγκτη αυτή εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιάς χώρας, είναι παράνομος εποικισμός, αγαπητοί μου, και πρέπει αυτό να το κατανοήσουμε.

Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι αυτό ακριβώς που συμβαίνει, και πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Ο έποικοι, αντί να απελαθούν όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιόνονται και απαιτούν. Απαιτούν όμως, από μία χώρα η οποία μαστίζεται από ανεργία της τάξεως του 27%, όπως επίσημα θέλουν να μας λένε σήμερα, αυτοί που κάνουν προπαγάνδα, ενώ αγγίζει το 47%.

Μιά χώρα η οποία παραπαίει στο χείλος της χρεωκοπίας, όχι μόνο δεν έχει ανάγκη από μετανάστες, όταν οι μισοί της κάτοικοι είναι πλέον άνεργοι, αλλά δεν μπορεί και να τους προσφέρει κάτι περισσότερο σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, αφού δεν μπορεί να τις παρέχει ακόμα και στους ίδιους τους πολίτες της, οι οποίοι βιώνουν πλέον την φτώχεια.

Πόσο μάλλον, αγαπητοί αδελφοί μου, αυτή η χώρα να αναλάβει να κατασκευάσει ισλαμικό τέμενος, με έξοδα του δημοσίου, δηλαδή του κράτους, ενός κράτους που έχει μειώσει τις συντάξεις του ελληνικού λαού, το οποίο δεν παρέχει ούτε γιατρούς, ούτε φάρμακα πλέον στους ασθενείς, ένα κράτος το οποίο φορολογεί το λαό, επιβάλλει χαράτσια, που έχει κόψει τα επιδόματα και όλα τα βοηθήματα και έχει τσαλαπατήσει τους πολύτεκνους. Αυτό το κράτος, που δεν έχει λεφτά γιά το λαό του, έχει λεφτά γιά το ισλαμικό τέμενος;

Με την παρουσία του τεμένους στο Βοτανικό, που είναι μία περιοχή στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας, αμέσως όλη αυτή η περιοχή διατρέχει τον κίνδυνο, να μετατραπεί σε ένα γκέτο άνεργων, παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών, με όλα τα κοινωνικά προβλήματα που μας μαστίζουν τέτοια κέντρα. Μιά βάση του φανατικού Ισλάμ, που φουντώνει κάτω από τέτοιες συνθήκες, διότι μιλάμε γιά φανατικό Ισλάμ αδελφοί μου, και γιά μία βάση πλέον του Ισλάμ στο κέντρο της Ελλάδος.

Η κατασκευή και λειτουργία τζαμιών, με δαπάνες του κράτους, ανταμοίβει την παράνομη εισβολή, και στη συνέχεια εποίκιση από αλλοεθνείς, ξυπόλυτους, πλήρως αναφομοίωτους με αυτό το οποίο βρήκαν στη χώρα μας. Και οδηγεί στη διάλυση της κοινωνικής συνοχής της χώρας, με ολέθρια αποτελέσματα.

Με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικό από την κεντρική νομοπαρασκευαστική επιτροπή, επιβάλεται στους έλληνες η φίμωση της ελευθερίας του λόγου, που είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας. Και ενώ εμάς θέλουν να μας κλείσουν το στόμα, αγαπητοί μου, δίνουν προνόμια σε παράνομους εισβολείς. Έτσι, αυτόματα όμως αγαπητοί μου, αναγνωρίζονται όλοι αυτοί πλέον ως νόμιμοι !!!

Να σημειώσουμε ότι η περιοχή του χώρου λατρείας, γιά τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησία τους. Να λοιπόν πως η παρανομία γίνεται νόμιμη. Από που, και ως πού, ιδιοκτησία τους; Αλλά βέβαια αυτοί θα το θεωρούν ιδιοκτησία τους βάσει του ιερού τους βιβλίου. Κάτι που συνεπάγεται όμως, ιδιοκτησία όμως ελληνικού εδάφους !!!

Μπορεί να γίνει ιδιοκτησία από παράνομους, ευρισκόμενους στη χώρα αλλοδαπούς;;;

Εκ των πραγμάτων, η περιοχή του τζαμιού, ως λατρευτικού χώρου, και βάσει διεθνούς δικαίου, αποτελεί χώρο ασύλου, και ενδέχεται να χρησιμοποιηθή γιά παράνομες πράξεις !!!

Να σας πώ μιά παράνομη πράξη; Επιτρέπεται οι μουσουλμάνοι, αγαπητοί μου, ως παιδεραστές που είναι, άλλωστε η διδασκαλία του κορανίου επιτρέπει να παντρεύονται 30 και 40 χρονών άντρες μικρά κοριτσάκια, 10 και 12 ετών !!! Αλλά αυτό το κράτος το ελληνικό πλέον δεν το θεωρεί έγκλημα !!!

Πέραν τούτου, το Ισλάμ διαιρείται σε πολυάριθμες σέκτες, σουνίτες, σιίτες, αλεβίτες και άλλα διάφορα τέτοια, κάποιες από τις οποίες βρίσκονται σε αιματηρή αντιπαράθεση εδώ και αιώνες. Ποιούς απ’ όλους θα εξυπηρετεί το τέμενος στο Βοτανικό; Σε κάθε περίπτωση, η πολιτεία θα αναγκαστεί στο μέλλον να εκδόσει πολυάριθμες νέες άδειες ανέγερσης τζαμιών, γιά θρησκευτικές ανάγκες και των υπολοίπων, αγαπητοί μου. Θα αποτελέσει δεδικασμένο, με συνέπεια κάθε γειτονιά που έχει μουσουλμάνους, να υποχρεώνεται να χτίζει και από ένα τέμενος.

Σε περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος στην Αττική, θα ανοίξει ο δρόμος χωρίς επιστροφή, γιά δημιουργία τζαμιών και τεμενών σε όλες τις περιοχές. Θα φυτρώνουν μουσουλμανικές μειονότητες σε όλη την επικράτεια. Το σημαντικώτερο είναι πως το ζήτημα ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ, λοιπόν. Έχει εθνικές διαστάσεις και πρέπει να απασχολήσει όλους τους έλληνες πολίτες. Διότι οι σέκτες πλέον θα διεκδικούν η κάθε μιά το δικό της τζαμί. Μάλιστα είναι πιθανόν να εμπλακούν και σε εχθροπραξίες μεταξύ τους, όπως ακριβώς κάνουν σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή σήμερα. Εφ’ όσον γίνεται στις χώρες τους, γιατί να μην γίνει και στη χώρα μας;

Και φυσικά, γιατί να μην στραφούν και εναντίον μας, εφ’ όσον το βλέπουμε αυτό ήδη να το κάνουν; Στις χώρες τους έχουν διαφορές μεταξύ τους, αλλά τελικά εκκλησίες χριστιανικές καίγονται !!! Χριστιανοί σταυρώνονται !!! Σήμερα έχουμε ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, αγαπητοί μου, και ας λένε τα μέσα πως αυτοί έχουνε διαφορές. Είναι απάτη, και μάλιστα μιλάμε γιά μία απάτη παγκοσμίου βεληνεκούς !!!

Θα πρέπει να καταλάβουμε σήμερα, εμεις οι Έλληνες, ποιά είναι η θέση μας. Εμείς όλοι, δεν είμασται συμπτωματικά σήμερα εδώ φίλοι μου, και πιστεύω πως οι Ορθόδοξοι γενικώτερα, έχουμε μία υποχρέωση, μία αποστολή, και θα έλεγα κάτι παραπάνω, μία ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποιά είναι αυτή; Η αφύπνιση του λαού !!!

Δυστυχώς αγαπητοί μου, ο λαός έχει πέσει θύμα προπαγάνδας. Το καθεστώς έπαιξε παιχνίδια επικοινωνιακά με το μυαλό των Ελλήνων εδώ και τριάντα χρόνια. Μιλάμε γιά πλύση εγκεφάλου, πρέπει να το κατανοήσουμε αυτό. Γι’ αυτό δεν κουνιέται σήμερα φύλλο στην Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβετε γιά ποιό λόγο δεν γίνεται επανάσταση, και δεν πρόκειται ποτέ κανείς να βγάλει κουβέντα.

Εμείς οι Ορθόδοξοι, θέλω να πιστεύω, με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος έχουμε καθαρό μυαλό. Πρέπει να αναλάβουμε αυτή την υποχρέωση και να ξυπνήσουμε αυτό το λαό. ΔΙΟΤΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!!

Τον έχουν κοιμίσει, με σκοπό να παραχωρήσουν στον ξένο παράγοντα τον πλούτο της χώρας, όλοι αυτοί οι πράκτορες οι οποίοι μας κυβερνάνε σήμερα. Για΄να πετύχουν ο έλληνας, στη συνείδηση του, να χάσει την πατρίδα του, να χάσει και την πίστη του !!!

Πρέπει να ξυπνήσουμε τον Έλληνα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μοιάζει σαν υπνωτισμένος, και δεν καταλαβαίνει πως η πατρίδα προδίδεται από επαγγελματίες πράκτορες, που δουλεύουν γιά τον ξένο παράγοντα. Είναι επιτακτική ανάγκη να ανατρέψουμε την προδοσία σε βάρος του τόπου, να ανατρέψουμε την μεθοδευμένη υποδούλωση του, των παδιών μας, από αυτούς που προωθούν ότι αντισυνταγματικό και παράνομο σήμερα. Από όλους αυτούς που σήμερα λένε πως κυβερνάνε και υπηρετούνε τον τόπο.

Ο τόπος μας, η γη μας, η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας, δεν θυσιάζονται στους φερτούς έποικους. Δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο μας αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι έρχονται εδώ. Δεν έχουν καμία σχέση με τα χρηστά ήθη, τις χρηστές αξίες, τουναντίον, ακόμα δεν κατάλαβαν που βρέθηκαν, και έδειξαν ήδη την βαρβαρότητα που κουβαλούν, αγαπητοί μου, δολοφονίες, ληστείες, βιασμοί. Η θεσμοθέτηση της βαρβαρότητας αυτής θα φέρει και τα χειρότερα.

Σήμερα, αυτοί τους οποίους υποτίθεται πως ψήφισε ο ελληνικός λαός, γιά να υπηρετήσουν τον λαό, υπηρετούν δυστυχώς, μιά θεσμοθέτηση βάρβαρη και ανθελληνική. Και βέβαια προσπαθούν να μας καθησυχάσουν ότι είναι φιλάνθρωποι. Προσπαθούν να μας καθησυχάσουν, μας μιλούν γιά διάφορα πράγματα φιλοσοφικά, ενώ στην πράξη ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΗΜΕΡΑ και ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ στις χώρες τους !!!

Προσπαθούν να το φιλοσοφήσουν, να μας το σερβίρουν όσο γίνεται πιό όμορφα, και ξεχνούν ότι ενώ εδώ εμείς πρέπει να θυσιαζόμασται γιά το τέμενος, στην Τουρκία κλείνουν εκκλησίες, μετατρέπονται σε τζαμιά. Ποιά Ορθόδοξη εκκλησία χτίστηκε στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, αγαπητοί μου;

Αλλά βέβαια είναι μακριά η Συρία, είναι μακριά η Τουρκία, είναι μακριά το Ιράκ. Άν νομίζουμε πως η Συρία και το Ιράκ βρίσκονται πολύ μακριά, όπως μας λένε, τότε σίγουρα εμείς απέχουμε από την πραγματικότητα. Αυτό το οποίο πιστεύω σήμερα είναι πως οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι κατάφεραν να μετατρέψουν την Ελλάδα από μία Ευρωπαική χώρα, σε μιά χώρα τριτοκοσμική, όπως ακριβώς είναι το Πακιστάν. Αλλά όμως, ας προσέξουνε. Τα εν δυνάμει οργανωμένα μέλη των φανατικών μουσουλμάνων στην Ελλάδα σήμερα, αριθμούν τουλάχιστον 1,5 εκατομύριο !!!

1,5 εκατομύριο οργανωμένα μέλη, εκπαιδευμένοι στρατιώτες, πράκτορες οπλισμένοι. Και δεν είναι μόνο αυτοί, έχουν και άλλα έξη εκατομύρια μουσουλμάνους, οι μισοί από τους οποίους είναι οπλισμένοι, δηλώνουν παρόν, και είναι έτοιμοι να βγούν στον αγώνα κατά των "απίστων", σύμφωνα με τα πιστεύω τους. Μας θεωρούν ΑΠΙΣΤΟΥΣ αυτοί οι αγράμματοι, διότι δυστυχώς αυτός ο λαός, στερείται κοινής λογικής.

Το κοράνι, το οποίο διαβάζουν, τους κάνει φασίστες, και δεν το καταλαβαίνουν !!! Είναι φασισμός αγαπητοί μου, αν εμείς θέλουμε να λέμε πως είμασται μιά χώρα δημοκρατική, και έχουμε δημοκρατικές αξίες, δεν πρέπει να δεχόμασται τέτοιο φασισμό. Αυτό μαθαίνουν, αυτό διδάσκονται, τόσα γράμματα γνωρίζουν. ¨Οτι καλύτερο γιά μιά οργάνωση που στηρίζεται στην έλλειψη ιδιαίτερης ευφυίας, στο μειωμένο πνευματικό επίπεδο των οπαδών της, και στην εξαθλίωση των ανθρώπων οι οποίοι, όπως και να το δούμε, στη χώρα μας ζουν κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Και η εξέγερση τους είναι ένα πρόβλημα πραγματικό, προγραμματισμένη από αμερικανούς και γερμανούς, αγαπητοί.

Μα, έχουμε παγκοσμιοποίηση, πρέπει η παγκόσμια κοινότητα να προοδεύσει, και έχει βαθειές ρίζες αυτό. Έτσι μας λένε τα παπαγαλάκια, αγαπητοί μου. Αλλά όμως, η παγκοσμιοποίηση, γιά τους πολιτικούς, σημαίνει πρώτα ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Και δεν το ανεχόμασται αυτό. Δεν θα το ανεχτούμε.

Ανεχτήκαμε το πετσόκομα το οποίο έκαναν στον ελληνικό λαό, από συντάξεις και από μισθούς. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!! Δεν θα την μετατρέψουμε σε μιά ισλαμοποιημένη χώρα. Είναι πλέον ξεκάθαρο το που μας πηγαίνουνε, και επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις που εκφράσαμε σε ομιλίες, και εκείνα που κυκλοφορήσαμε κατά καιρούς, πως οι Ελληνορθόδοξοι αποτελούν ΣΤΟΧΟ της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Καθώς είναι οι μόνοι οι οποίοι αντιστέκονται, κυρίως λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Μή φανταστείτε πως αντιστέκονται οι Νεοδημοκράτες και οι Συριζαίοι πάνω σε αυτό, οι κουμουνιστές, και οποιαδήποτε άλλη ιδεολογία, πράσινη, κόκκινη και μπλέ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ, τα κόματα των οποίων εμπλέκονται στην μασονία. Και θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα ακριβώς εκεί, μακριά από την Ορθόδοξη επιρροή. Γιατί αγαπητοί μου, είναι εμπόδιο η Ορθοδοξία, είναι μεγάλο εμπόδιο.

Διότι είμασται οι μόνοι οι οποίοι αντιστεκόμασται !!! ¨Οπως οι πρόγονοι μας, στην επιβολή των παγκοσμιοποιητικών πεποιθήσεων, στην επιβολή των παγκοσμιοποιητικών σχεδίων. Διαβλέποντες οι Ορθόδοξοι ότι πίσω από όλα αυτά έρχεται η εφαρμογή του παγκόσμιου "χαράγματος", και η εμφάνιση του Αντιχρίστου, ως παγκόσμιου δικτάτορα.

Το σίγουρο είναι πως ο πλανητάρχης αυτός, αγαπητοί μου, θα έρθει να μας μιλήσει γιά ανθρώπινα δικαιώματα. Θα έρθει με γραβάτα και κουστούμι, θα είναι πολιτισμένος, και θα επιβάλλει την τάξη. Εφ’ όσον πρώτα βάλλει άλλους να κάνουν την βρώμικη δουλειά των μαζικών εκκαθαρίσεων και να βάψουν με αίμα τα χέρια τους, ώστε να μην υπάρχουν εμπόδια στον τρόπο διακυβέρνησης που θα είναι κατάφωρα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ.

Δεν μας θέλει λοιπόν στα πόδια του, μας θεωρεί μεγάλο εμπόδιο. Ο μόνος τρόπος γιά να απαλλαγεί από εμάς είναι όλα αυτά τα εκατομύρια των εποίκων που ήρθαν σήμερα στην Ελλάδα. Ο φασίστες τους Ισλάμ, είναι αυτοί που έχουν στρατολογηθεί σε όλη την Ευρώπη, και πολύ περισσότερο στην πατρίδα μας, γιά το λόγο αυτό. Αυτή είναι και η αιτία γιά τη διασπορά διαφόρων πυρήνων φανατικών ισλαμιστών σε ολόκληρη τη χώρα ετούτη.

Το ξέρουν πολύ καλά αυτό το πράγμα, και οι 300. Και γιά αυτό ακριβώς τους έχουνε φέρει εδώ. Μην φανταστείτε πως υπηρετούν την Ελλάδα. Μην φανταστείτε πως υπηρετούν το λαό. Δεν ενδιαφέρονται γιά εσάς αυτοί οι άνθρωποι. Γνωρίζουνε πολύ καλά, όπως καταλαβαίνει και όλος ο ελληνικός λαός, ότι ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ !!! Έχουν εξαπατήσει με τις ψευδείς προκηρύξεις, και αγγελίες τους, τον ελληνικό λαό.

Άλλα υποσχέθηκαν στο μπαλκόνι !!!

Άλλα υπόσχονται σε κάθε προεκλογικό αγώνα !!!

Και πράττουν ακριβώς τα αντίθετα, χωρίς να ρωτήσουν κανένα. Δεν είναι σύμπτωση αγαπητοί μου, πως δεν έγινε τόσα χρόνια ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Με λίγα λόγια, τον ελληνικό λαό, εσάς που είστε εδώ απαθείς, σας έχουν γραμμένους στα παλιά τους παπούτσια. Και εσείς τους ψηφίζετε, και έχουν καταπατήσει τα πάντα.

ΟΛΟΙ οι νόμοι, οι οποίοι ψηφίζονται σήμερα, είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ !!!

Δεν είναι νόμοι, αλλά υπουργικές αποφάσεις, οι οποίες σκοπό έχουν το πως να υποτάξουν τον λαό, και πως να τον λεηλατήσουν. Εμείς έχουμε καταθέσει επίσημα μήνυση επ’ αυτού. Και καταθέσαμε και καταγγελία στον εισαγγελέα, γιά όλα αυτά τα παραπάνω, δεν είμασται αδρανείς, αλλά όμως έχω ένα παράπονο, ο λαός δεν μας ακολουθάει.

Επί του θέματος, να πω ότι με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο 4285/2014, τον οποίο θεωρώ ρατσιστικό κατά των Ορθοδόξων ελλήνων, ο οποίος θεσπίστηκε από την βουλή των ελλήνων, το τζαμί δεν πρέπει να αναγερθεί, διότι αντιβαίνει την αντιρατσιστική νομοθεσία, καθώς το κοράνι που θα διαβάζεται εντός του τεμένους περιέχει ρατσιστικά κείμενα που προτρέπουν σε πράξεις βίας, και άλλων εναντίον άλλων θρησκευτικών ομάδων, και φυσικά εναντίον των χριστιανών, άρα και κατά ημών των ελλήνων, καθότι μας θεωρούν άπιστους.

Κατά την διδασκαλία αυτών των αγράμματων, γιά να κερδίσουν τον παράδεισο πρέπει να μας σφάξουν και να εφαρμόσουν τη σαρία, γιατί αλλιώς ο Μωάμεθ δεν τους δέχεται στον παράδεισο. Αυτό το ανέκδοτο το καταλαβαίνετε αγαπητοί μου;

Πρέπει εμείς να δεχτούμε το Ισλάμ στην Ελλάδα; Μα το άρθρο 3 του Ελληνικού Συντάγματος λέει πως η επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία. Με κεφαλή της τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό !!!

Οι έλληνες, ήταν πάντα, και θα είναι, Χριστιανοί Ορθόδοξοι !!!

Προσπαθούν λοιπόν, σκοπίμως, να διαλύσουν τον εθνικό κορμό και να επιβάλλουν την ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ. Πολύ μεγάλη κουβέντα. Η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, μέσω της κατασκευής τεμένους, είναι λοιπόν εθνικό ζήτημα. Δεν κάνουμε βήμα πίσω, από τις αξίες μας, τις παραδόσεις μας, και κυρίως την ιστορία μας.

Οι έλληνες πάντα μάχονταν, και θα μάχονται ενάντια σε κάθε απόπειρα του εθνομηδενιστικού συστήματος. Έχουμε επίγνωση της ιστορίας μας, αγαπητοί μου. Και φυσικά έχουμε και ένα σύνταγμα το οποίο είναι υπέρ των ελλήνων, υπέρ των Ορθοδόξων, υπέρ της Εκκλησίας.

Και πρέπει να είμασται πατριώτες. Δεν ανεχόμασται αντιπατριωτικά υποκείμενα στη χώρα μας. Έχουμε επίγνωση του βάρους που σηκώνουμε. Είμασται απόγονοι μεγάλων αγιομαρτύρων, και εθνομαρτύρων. Αυτός ο χώρος, που τόσο αβίαστα τον παραδίδουν στους λαθρομετανάστες, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ !!!

Έχουν ανοίξει τα σύνορα και βάζουν μέσα εκατομύρια μουσουλμάνους. Αυτό είναι ένα ΑΙΣΧΟΣ, και είναι μία ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!

Λες και ήταν δικό τους αμπέλι η Ελλάδα. Δεν είναι δικό τους αμπέλι, δεν το έβγαλαν από το σπίτι τους, ανήκει στον ένδοξο ελληνικό λαό. Έπρεπε να μπουν στον κόπο να ρωτήσουν, τουλάχιστον, τους ψηφοφόρους τους, αν επιθυμούν να το χαρίσουν στους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους.

Έπρεπε να γνωρίζουν, αυτοί οι "κύριοι", ότι η γη στην οποία πατάμε, σπιθαμή προς σπιθαμή, είναι ποτισμένη με αίμα αγίων, με αίμα Ορθόδοξο, με αίμα Ελληνικό !!! Αλλά έχει διαβρωθεί τόσο πολύ, η εθνική και θρησκευτική τους συνείδηση, που δεν θέλουν πλέον να θυμούνται τους εθνομάρτυρες του 1821, που πήραν τα όπλα ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, και έπειτα υπέρ πατρίδος !!!

Πολλοί δε από αυτούς έχουν ψυχολογικά προβλήματα με το που ακούν μονάχα τη λέξη ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ !!!

Αλλά όμως ο ελληνικός λαός τους εμπιστεύτηκε να είναι εκεί πέρα επάνω, και να κυβερνήσουν την Ελλάδα ως έλληνες, και ως πατριώτες. Άν είναι αυτοί, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ !!! Δεν έχουν καμία θέση να είναι εκεί απάνω αυτοί οι κύριοι, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Φυσικά βλέπουμε ότι δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Άν ήμουν πολιτικό πρόσωπο, που ευτυχώς δεν είμαι και δεν θέλω να μπλέξω με τέτοια δαιμόνια, θα απαιτούσα την παραίτηση και των τριακοσίων !!! Διότι και οι τριακόσιοι έχουν προδόσει. Πως είναι δυνατόν αδελφοί μου, κάποιοι οι οποιοι το παίζουν πατριώτες, να ψηφίζεται η προδοσία της Ελλάδος και αυτοί να παραμένουν μέσα στη βουλή και να μην αποχωρούν ;;; Άρα λοιπόν συμετέχουν.

Πως είναι δυνατόν να έχουμε καταθέσει μία μήνυση, και να αναφέρονται στη μήνυση της Κρητικοπούλου τριακόσιοι άνθρωποι, και να μην έχει περάσει αυτή η μήνυση ούτε από εξεταστική επιτροπή; Να μην έχει το δικαίωμα να την πάρει στα χέρια του ένας εισαγγελέας; Και πού είναι αυτοί οι οποίοι το παίζουν αντιπολίτευση και αγωνίζονται γιά την πατρίδα; Εφ’ όσον δεν περνάει από εξεταστική, χρειαζόμασταν μόνο τριάντα βουλευτές να υπογράψουν αυτή τη μήνυση, ώστε να ακυρωθούν τα μνημόνια. Να πάνε φυλακή όσοι υπέγραψαν τα μνημόνια. Και δεν βρέθηκαν τριάντα Ορθόδοξοι, τριάντα πατριώτες βουλευτές μέσα στην βουλή των Ελλήνων. ΟΥΤΕ ΤΡΙΑΝΤΑ !!!
Έχουνε εξαπατήσει τον ελληνικό λαό λοιπόν, ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, αλλά και αυτοί που ως αντιπολίτευση λένε ότι είναι πατριώτες, ενώ και αυτοί είναι μέσα στο κόλπο. Παίζουν τις κουμπάρες μεταξύ τους. Σας κοροιδεύουν αγαπητοί μου αδελφοί !!!

Και φυσικά, μην φανταστείτε πως ψηφίζετε εσείς. ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ !!! ¨Οτι θέλουν οι αμερικάνοι και οι γερμανοί. Αυτοί σήμερα μας κυβερνάνε !!! Και θα πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει, πως δεν πρέπει να συμμετέχει σε αυτό το πανηγύρι, σε αυτό το θέατρο, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!

Έχουνε βγεί εκεί πέρα πάνω μασόνοι και κυβερνάνε την Ελλάδα. Ποιός από τους μασόνους εξομολογείται; Που εκκλησιάζονται; Ποιός είναι ο πνευματικός τους; Η στοά, ναι, ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΑΝΗΚΟΥΝ !!!

Προσπαθήστε να μάθετε αν υπάρχει άνθρωπος, που να είναι έξω από τη στοά, και να μπορεί να μπεί μεταξύ των τριακοσίων !!! Και αυτοί δεν είναι Ορθόδοξοι, αδελφοί μου. Στη στοά δεν υπάρχει Ορθοδοξία. Υπάρχει ο Μπαφωμέτ, υπάρχει η διδασκαλία της Μπλαβάτσκυ !!! Υπάρχει αποκρυφισμός, Υπάρχει μαγεία !!! Υπάρχει ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ !!!

Γιά αυτό και δεν ψηφίστηκε μέχρι σήμερα ΟΥΤΕ ΕΝΑ νομοσχέδιο κατά του σατανισμού και κατά των μάγων !!! Διότι οι ίδιοι είναι μάγοι, και υπηρετούν τον σατανισμό !!! Υπηρετούν κατ’ ευθείαν τον Αντίχριστο, που θέλουν να μας τον φέρουν. Πρέπει να καταλάβουν όμως, ότι ο ελληνικός λαός θα πεί, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!

Είμασται Ορθόδοξοι, και οι Ορθόδοξοι έχουν μάθει να θυσιάζονται. Οι μουσουλμάνοι δεν έχουν ήρωες. Οι Τούρκοι δεν έχουν ήρωες. Οι μασόνοι δεν έχουν ήρωες. ¨Οποτε πολέμησαν οι Έλληνες, οι ήρωες ήταν Ορθόδοξοι, να το καταλάβουν καλά. Άν αυτό δεν αρέσει στους άθεους, ας αλλάξουν κουστούμι.

Αρκετά έκαναν στην Ελλάδα, βρε παιδί μου, αρκετή ζημιά έκαναν αυτοι οι άνθρωποι. Μας τα πήραν όλα. Την πίστη μας όμως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ !!! Θα αντιδράσουμε. Ως την τελευταία ρανίδα του αίματος μας. Τα μεγάλα αντιχριστιανικά σχέδια τους θα μας βρούν στις επάλξεις !!! ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ !!! άλλωστε δεν έχουμε κάτι άλλο να χάσουμε.

Ο βρεγμένος, λέει ο λαός, τη βροχή δεν την φοβάται. Ο Έλληνας, μόλις νιώσει ότι δεν έχει άλλα περιθώρια υποχωρήσεως, τότε γίνεται λιοντάρι και ορμάει εναντίον των διωκτών του, με απίστευτες δυνάμεις, και ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ !!!

Γιατί αγωνίζεται υπέρ βωμών και αξιών. Αυτό να το καταλάβουν, εμείς οι Ορθόδοξοι έχουμε μεγάλες αξίες, αδελφοί μου. Πάνω από όλα έχουμε την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ !!! η οποία προστατεύει την Ελλάδα.

Μας έχουν φτάσει στα όρια της αντοχής μας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ !!!

Γιά αυτό λοιπόν πρέπει να είμασται ΟΛΟΙ ΕΔΩ, όλοι πρέπει να δώσουμε το παρόν σε αυτόν τον αγώνα.

Η στεντορεία φωνή του Κυρίου μας φωνάζει συνεχώς "Θαρσήτω ο λαός του Θεού, Θαρσήτω. Εγώ Νενίκηκα τον κόσμο"
Σας λέμε λοιπόν, ως άλλοι Λεωνίδες σήμερα, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!! Είμασται έλληνες, και μένουμε στην οδό ελλήνων. Και πάνω απ’ όλα κοιμόμασται μέσα στην εκκλησία, και μας σκεπάζει ο Θεός. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Από εδώ και πέρα, αγαπητοί μου, διεκδικούμε την ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!

Και ΑΝΑΘΕΜΑ, γιά άλλη μιά φορά,
ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
ΑΝΑΘΕΜΑ !!!

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ... ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ. ΦΩΤΟ καί ΒΙΝΤΕΟ *Η ΣΤΕΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ... KAI ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΘΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΣ , ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.* *ΣΤΙΣ 17/10/2016 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘ...περισσότερα »

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ=ΚΟΡΑΝΙ=ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ =ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δικαίωσε τον Σαλβίνι για την απαγόρευση εισόδου στην Ιταλία πλοίων ΜΚΟ "μετανάστες" Ο Ματέο Σαλβίνι λύνει το πρόβλημα του συστηματικού εποικισμού της Ευρώπης από μη ενσωματώσιμους Μουσουλμάνους εισβολείς με ένα απλό τρόπο. Χτυπά το κεφάλι του φιδιού, τους διακινητές ή καλύτερα τους “δουλέμπορους” που προσποιούνται τους “ανθρωπιστές” αλλά στην πραγματικότητα εμπορεύονται την όλη υπόθεση εισπράττοντας δις από το εμπόριο της ελπίδας που σερβίρουν.Και όλα αυτά υπό τη σκέπη της παγκόσμιας Νέας Τάξης και “ανθρωπιστών” τύπου George Soros που χρ... περισσότερα »


ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Αγαπητοί μου Φίλοι της αγωνιζόμενης Ορθόδοξης Ρωμιοσύνης  Το τελευταίο διάστημα, πολλοί αναγνώστες και αναγνώστριες των άρθρων μου, μέσω e-mail, μου επισημαίνουν με πολύ ευγενικό τρόπο τα εξής: Δεν πρέπει να στέκομαι μόνο σε αναλύσεις των σοβαρών προβλημάτων, που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, εδώ και έξι χρόνια (εξ αιτίας των επαχθών μνημονίων) αλλά να προτείνω και λύσεις – σχέδια, που θα μας οδηγήσουν έξω απ’ αυτά. Ανταποκρινόμενος σε αυτό το κάλεσμα των φίλων αναγνωστών, απεφάσισα να σας παρουσιάσω και να το θέσω υπό την ... περισσότερα »

Όταν ομιλούσα στό Βοτανικό πρίν 5 χρόνια κατά τής Αντισυνταγματικής Ισλαμοποιήσεως τής Ελλάδος επικαλούμενος τό Άρθρο 120 ήμουν γιά κάποιους ένας κοντόφθαλμος ρατσιστής καί έπρεπε νά μέ διαγράψουν γι'αυτό 3 προφίλ-σελίδες από τά κατά τ'άλλα κοινωνικά δημοκρατικότατα δίκτυα... Η Ευρώπη επιτέλους τώρα αντιδρά καί φωνάζει όχι στήν Ισλαμοποίηση τής Ευρώπης... Εδώ στό Ελλαδιστάν τό θέμα είναι πότε θά ξυπνήσουν όμως οί Ραγιάδες καί οί Γενίτσαροι...