Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018

ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Οι δύο έλληνες στρατιωτικοί Μητρετώδης και Κούκλατζης ελευθερώθηκαν αιφνιδίως από την Τουρκία του Ερντογάν. Και σχεδόν όλοι είτε αποδέχονταν πως η Τουρκία πιέστηκε από τις ΗΠΑ (ή και την Ευρώπη) ή αναρωτιούνταν τι έδωσε η Ελλάδα στον τούρκο «σουλτάνο» και οι δύο έλληνες στρατιωτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι.* *Όμως, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, οι εξελίξεις είναι αυτές που αποκαλύπτουν το παρασκήνιο που υπήρχε...*

«Δώρο» στον Ερντογάν ο νέος τοποτηρητής στη Μουφτεία Κομοτηνής

*Διόρισαν τον εκλεκτό του Τουρκικού Προξενείου* *Με σταθερά βήματα η κυβέρνηση συνεχίζει την εκπαραθύρωση των δύο διορισμένων από το ελληνικό κράτος μουφτήδων της Θράκης. Δύο μόλις μέρες μετά την αποφυλάκιση των Ελλήνων στρατιωτικών και ενώ πολλά έχουν γραφεί και ειπωθεί για «ανταλλάγματα» από την ελληνική κυβέρνηση στη μειονότητα της Θράκης, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης ανακοίνωσε το διορισμό τοποτηρητή στη Μουφτεία Κομοτηνής.* *Ο διορισμένος μουφτής, Τζεμαλί Μέτσο, είδε την πόρτα της εξόδου, ενώ και ο συνάδελόος του στην Ξάνθη, Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου, αναμένεται ...περισσότερα »

Το εν εξελίξει ξεπούλημα της Θράκης: μια ανασκόπηση…

*Το συνεχές μπούλινγκ και οι πρόσφατες πιέσεις προς τους νόμιμους μουφτήδες να παραιτηθούν δεν τελεσφόρησαν κι έτσι φτάσαμε στην άθλια μεθόδευση της 1ης Αυγούστου, με μια τροπολογία που οι κυβερνώντες κατέβασαν ξαφνικά στη Βουλή, εν κρυπτώ και παραβύστω, εν μέσω θέρους και τόσων τραγωδιών και θεομηνιών (κυριολεκτικά σαν τους κλέφτες μες στο σκοτάδι), * *μέσα σε ένα ευρύτερο νομοσχέδιο με τον φαινομενικά παντελώς άσχετο τίτλο «Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιόνιο πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις». * *Και το πέρασαν με τη σύμπραξη μάλιστα ή έστω τη συνενοχή όλου σχεδόν του ανεκδιήγητου π... περισσότερα »

Προκαλεί το τουρκόφωνο κόμμα στη Θράκη: Μιλά για «150.000» Τούρκους και επιτίθεται στη Δικαιοσύνη... γιά τήν παράνομη αναγνώρισή τους...

*Ενώ παράλληλα προσεύχεται υπέρ του μεγαλοϊδεατισμού του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή όσα συμβαίνουν στη Συρία * *Μανώλης Γαλανός* * «Οι προσευχές μας είναι μαζί με την Μητέρα Πατρίδα Τουρκική Δημοκρατία, ενώ ευχόμαστε οι μάρτυρες να έχουν το έλεος του Αλλάχ, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους ήρωες και κουράγιο στις οικογένειές τους». Δεν πρόκειται για ευχές Τούρκων αξιωματούχων για την επιτυχή έκβαση των στρατιωτικών επιχειρήσεων στο έδαφος της Συρίας αλλά για την επίσημη θέση της επονομαζόμενης, “Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης”, που προσεύχεται υπέ... περισσότερα »

(ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ)ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ! 

Τι ετοιμάζουν κατά κύματα οι σύλλογοι της μουσουλμανικής μειονότητας

*Τον δρόμο για τον γενικό ξεσηκωμό της μειονότητας στη Θράκη, άνοιξε η επίμαχη τροπολογία για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»που πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή και για την οποία οι ΑΝΕΛ αρχικά είχαν τοποθετηθεί αρνητικά. * *Μετά την στήριξη όμως του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς τον Πάνο Καμμένο στην υπόθεση των συνομιλιών με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, το συγκυβερνών κόμμα στρογγύλεψε τις αντιστάσεις του στην επίμαχη τροπολογία.* *Πάντως, είναι γεγονός, ότι η ψήφιση της τροπολογίας ανοίγει την κερκόπορτα των διεκδικήσεων για δεκάδες συλλόγους της ευαίσθητης εθνικά...περισσότερα »

Η Θράκη εις το έλεος των εθνοκτόνων

*Αυτοί είναι οι πράκτορες τών Τούρκων καί προδότες τής Πατρίδας πού θέλουν νά εμφανίζω ντε σάν  οι ανόητοι του Κράτους του Κολωνακίου, οι επικίνδυνοι εθνοκτόνοι. * *Ας ψάξουν όπου θέλουν εις τον κόσμο: Να βρούνε ένα Εθνικό Κράτος, το οποίον υποχρέωσε μία μειονότητά του να αποδεχθεί το εκπαιδευτικό σύστημα μίας ομόρου χώρας, η οποία εγείρει απαιτήσεις για την εθνική καταγωγή της δικής του μειονότητας!* *Αυτά συμβαίνουν μόνον εις το ανόητο Κράτος του Κολωνακίου. Θαυμάστε το!* *Γεώργιος Εμ. Δημητράκης * *Οι Πομάκοι και οι ανόητοι* *Τους Πομάκους τους γνωρίζομε όλοι. Οι ανόητοι κυβερνούν το Κράτος των Αθηνών, και αυτό το γνωρίζομε. * *Αλλά πρώτα ας μείν... περισσότερα »

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, Η ΘΡΑΚΗ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ, ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ...

*Τον κώδωνα του κινδύνου στην Αθήνα που... κοιμάται κρούει η δασκάλα των Πομάκων Χαρά Νικοπούλου, μιλώντας για επικείμενες εξτρεμιστικές ενέργειες αλλά και γενοκτονία εν καιρώ ειρήνης! * Από τον Σωτήρη Λέτσιο «Στη Θράκη συντελούνται και τα οκτώ στάδια γενοκτονίας. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο έκτο στάδιο». Στη δραματική αυτή επισήμανση-προειδοποίηση προβαίνει η κυρία Χαρά Νικοπούλου, η ηρωική δασκάλα που από το 2002 έχει αφιερώσει τη ζωή της διδάσκοντας στους Πομάκους μαθητές την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό. Τους Πομάκους που «καταδιώκει» το τουρκικό κράτος και η ...περισσότερα »

Τι συμβαίνει στη Θράκη; Ο ψευδομουφτής, το DEB &amp; η ένοχη σιωπή των Αθηνών

*Η Ελληνική Θράκη αποτελεί στρατηγικό στόχο της Τουρκίας εδώ και δεκαετίες. Η παρουσία μουσουλμανικού πληθυσμού, σε συνδυασμό με τον τουρκόφωνο πληθυσμό της νότιας Βουλγαρίας, που αποτελεί γεωγραφική συνέχεια της Θράκης, λειτουργεί μερικώς ως πέμπτη φάλαγγα ή ως εμπροσθοφυλακή της τουρκικής στρατηγικής στα Βαλκάνια και ιδιαίτερα στην βορειοανατολική Ελλάδα.* *Δυστυχώς το ζήτημα της Θράκης δεν απασχολεί τις εκάστοτε κυβερνήσεις και έχουν αφήσει την τουρκική προπαγάνδα να παίζει μπάλα σε ξένο γήπεδο χώρίς αντίπαλο.* *Το προξενείο της Κομοτηνής και... περισσότερα »

Ο Τούρκος πρέσβης μοιράζει εκατομμύρια στη Θράκη!

Ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα “πετάχτηκε” μέχρι τη Θράκη για να ανακοινώσει…επενδύσεις! Τα ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου και των δημοσιογράφων που παρακολούθησαν την επίσκεψη Ουράς είναι αποκαλυπτικά των τουρκικών προθέσεων στην Θράκη. Η Φωνή της Ροδόπης έχει εκτενές ρεπορτάζ απ΄ όσα ο Τούρκος πρέσβης έκανε και κυρίως…έταξε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε συνάντηση στην Κομοτηνή “με παράγοντες της ΕΤΒΑ ο κ. Κερίμ Ουράς έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα οικονομικά δεδομένα της περιοχής και ζήτησε πλήρη ενημέρωση για την ... περισσότερα »

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ...! *Πλήθος ερωτημάτων στις τάξεις των βουλευτών προκαλεί η κυβερνητική επιλογή να τοποθετηθούν στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας δύο μουσουλμάνοι βουλευτές ο Μουσταφά Μουσταφά και ο Γιουσούφ Αϊχάν!!!* Το θέμα σχολιάζονταν εντόνως χθες το βράδυ σε διακομματικά κοινοβουλευτικά πηγαδάκια *καθώς στη συγκεκριμένη επιτροπή εξετάζονται ζητήματα μείζονος εθνικής σημασίας πολλά εκ των οποίων έχουν άκρως απόρρητη διαβάθμιση. * *Το οξύμωρο είναι ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν μπορούν να εκδώσουν ανακοινώσεις από τη στιγμή που πρόκειται για ...περισσότερα »

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΑΝ 120 ΘΕΣΕΙΣ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ..! 

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

Έτσι Αλέξη έτσι. Πάμε δυνατά και ... ισλαμικά. Προκηρύχθηκαν 120 θέσεις ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας. Θα διδάξουν το Κοράνι στα Tεμένη της Θράκης ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΑΛΛΑ.....Προκηρύχθηκαν 120 θέσεων ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας στις Μουφτείες Θράκης. Οι ιεροδιδάσκαλοι θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 9 μηνών. Το έργο τους θα είναι η διδασκαλία του Κορανίου στα Tεμένη της Θράκης ή εφόσον το επιθυμούν και προκύψει σχετική ανάγκη και σε μαθητές μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας... που φοιτούν σε δημόσια σχολεί... περισσότερα »

Πως τρεις Πομάκοι εξευτέλισαν τους "τούρκους" της Θράκης σ΄ όλη την Ευρώπη... Πράγμα πού δέν είναι ικανοί νά κάνουν οί πράκτορες πολιτικοί τών Αθηνών...

* Ηχηρότατο χαστούκι για τους “σκληροπυρηνικούς” της Θράκης. Οι “τούρκοι” ετοιμάζονταν για μία ακόμη εντυπωσιακή “νίκη” στην ετήσια συνέλευση της Ομοσπονδιακής Ένωσης Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (Federal Union of European Nationalities – FUEN), την οποία είχαν κινήσει γη και ουρανό για να την κάνουν στην Κομοτηνή.* *Μόνο που τρεις Πομάκοι τους χάλασαν τα σχέδια δίνοντας ένα μάθημα σ΄ όλους εμάς που απλώς παρακολουθούμε απαθείς την προκλητική δράση του τουρκικού προξενείου και των “οργάνων” ... περισσότερα »

Οι πραγματικοί ένοχοι του μαρτυρίου της Θράκης

Περιφερόμενοι πολιτικοί παλιάτσοι, ενισχύουν την τουρκική προπαγάνδα και τους μηχανισμούς που αναπτύσσει η Άγκυρα στην άκρως ευαίσθητη εθνικά περιοχή Εάν η Ελληνική πολιτεία ήθελε πραγματικά να στηρίξει την Θράκη, θα είχε ήδη εξαφανίσει την τουρκική παρουσία από την περιοχή αυτή... Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ Το τι συμβαίνει στη Θράκη πολλοί ισχυρίζονται ότι το ξέρουν, αλλά ακόμη περισσότεροι είναι εκείνοι που ενώ γνωρίζουν και μπορούν να βοηθήσουν να επέλθει η νομιμότητα, σιωπούν, αδρανούν (επιεικής έκφραση) και επί της ουσίας επιτρέπουν την συνέχιση της τουρκικής προκλητικότητας κα...περισσότερα »

θρακη μειονοτικά σχολείαΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ;
θρακη μειονοτικά σχολεία

Με το ν. 4310/14 δίνεται η δυνατότητα να τοποθετηθούν σχολικοί σύμβουλοι για το μειονοτικό πρόγραμμα στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης (ένας για τα σχολεία της Ξάνθης και ένας για τα σχολεία της Ροδόπης και του Έβρου), σύμφωνα με τα κριτήρια που ισχύουν για όλους τους σχολικούς σύμβουλους του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Στην πρώτη εφαρμογή δίνεται η δυνατότητα στον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης να εισηγηθεί στον Υπουργό τους μουσουλμάνους εκπαιδευτικούς που θα τοποθετηθούν ως σχολικοί σύμβουλοι. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Μελισσόπουλος απέστειλε στον Υπουργό την πρότασή του χωρίς να ζητήσει εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Μελισσόπουλος Σάββας, περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης
Σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πηγές ο κ. Μελισσόπουλος προσπαθεί να το περάσει όσο πιο κρυφά και πριν από τις πιθανές εκλογές και όσο συνωμοτικά γίνεται και μέσα στις γιορτές για να έχει τις μικρότερες αντιδράσεις. Προτείνει τον Ντερτιμάν Μεχμέτ του Ρετζέπ, εκπαιδευτικό τουρκόγλωσσου προγράμματος, για θέση Σχολικού Συμβούλου. Είναι γνωστό ότι προεκλογικά πάντα στη Θράκη δίνεται γη και ύδωρ στην τουρκική πλευρά. Ποιος είναι ο Ντερτιμάν;

Ο Ντερτιμάν Μεχμέτ από το 1994 διατηρεί σχέσεις με το προξενείο και τους ακραίους κύκλους της μειονότητάς, τρέχοντας πίσω από τους Τούρκους εθνικιστές και τις παράνομες οργανώσεις τους στην ελληνική Θράκη. Είναι αυτός που θεωρούσε πως η απαγγελία σχολικών ποιημάτων για την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου δεν μπορεί να περιέχει την λέξη «Έλληνας» και καλούσε τους γονείς των μαθητών σε αποχή από το μειονοτικό σχολείο του χωριού Λύκειο. Είναι εκείνος που, αν και απόφοιτος της ΕΠΑΘ, συντάσσεται πλήρως με την τουρκική εθνικιστική γραμμή και έχει πει πως η ΕΠΑΘ δεν έπρεπε να είχε ανοίξει ποτέ ενώ είχε προτείνει να διδάσκουν στην ΕΠΑΘ και γενικά στους μουσουλμάνους εκπαιδευτικούς, καθηγητές εκ Τουρκίας και τα βιβλία διδασκαλίας να προέρχονται από την Τουρκία.

Ντερτιμάν Μεχμέτ, υποψήφιος σχολικός σύμβουλος Ροδόπης – Έβρου
Για τα ατοπήματά του στην εκπαίδευση (την είχε κοπανίσει από τη δουλειά του για 5 μήνες ενώ αργότερα χρέωσε τον τηλεφωνικό λογαριασμό του σχολείου του με χιλιάδες ευρώ παίρνοντας τηλέφωνα στην Τουρκία) πήρε τις ακόλουθες χλιαρές ποινές: πριν τρία χρόνια πέρασε πειθαρχικό και του επιβλήθηκε η πειθαρχική ποινή των 6 μηνών προσωρινής παύσης (παραγράφεται μετά από δεκαετία σύμφωνα με το ν. 4057/12). Πριν από δύο χρόνια πέρασε πειθαρχικό και του επιβλήθηκε η ποινή του προστίμου των 10 ημερών. Για να «πέσει» στα μαλακά στο δεύτερο πειθαρχικό, σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πηγές είχε (;) τη βοήθεια του κ. Μελισσόπουλου (Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης).

Με τις αναφερόμενες ποινές, σύμφωνα με το ν. 3848/10 (επιλογή στελεχών εκπαίδευσης) αλλά και κυρίως με το ν. 4057/12 (δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΙΔΑ.

Η ακριβής διατύπωση του ν. 4310/8-12-2014 είναι:

2. Κατά την πρώτη εφαρμογή της διαδικασίας πλή­ρωσης των θέσεων σχολικών συμβούλων μειονοτικού εκπαιδευτικού προγράμματος πρωτοβάθμιας και

δευτε­ροβάθμιας εκπαίδευσης διορίζονται, κατά παρέκκλιση και χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν οι διατάξεις του άρ­θρου 11 του ν. 3848/2010, στις θέσεις αυτές με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων ύστερα από εισήγηση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης εν ενεργεία εκπαιδευ­τικοί του μειονοτικού εκπαιδευτικού προγράμματος των μειονοτικών σχολείων πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αντιστοίχως με προϋπηρεσία στο μειο­νοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα των μειονοτικών σχο­λείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αντιστοίχως, τουλάχιστον δέκα (10) ετών. Η θητεία των σχολικών συμβούλων του προηγούμενου εδαφίου δεν μπορεί να είναι μικρότερη των τεσσάρων (4) ετών και σε κάθε περίπτωση λήγει αυτοδικαίως με το διορισμό και την τοποθέτηση των σχολικών συμβούλων μειονοτικού εκπαιδευτικού προγράμματος πρωτοβάθμι­ας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα επιλεγούν στην πρώτη μετά την ως άνω τετραετία σχετική προ­κήρυξη του άρθρου 18 του ν. 3848/2010.
Μελισσόπουλος Σάββας και Καλαντζής Γιώργος , γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων
Μελισσόπουλος Σάββας και Καλαντζής Γιώργος , γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων
Τέλος, σύμφωνα με άλλες δημοσιογραφικές πηγές ενεφανίσθη στη Θράκη ο γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων κ. Καλαντζής Γιώργος προκειμένου να κατευνάσει τις ισχυρές αντιδράσεις που υπάρχουν εναντίον του Ντερτιμάν ακόμα και από μειονοτικούς συναδέλφους του!

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, είναι δυνατόν να συμβαίνουν; Ελπίζουμε ότι δεν είναι δυνατόν να είναι έτσι και αναμένουμε διάψευση. Αλλιώς μάλλον θα επιληφθεί ο κ. εισαγγελέας….

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Σήμα κινδύνου για Κύπρο – Θράκη… Η αποτυχία του πολιτικού κατευνασμού της Τουρκίας…

*Σε μια πρωτοφανή προσπάθεια εξευμενισμού της Τουρκίας, η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Β. Βενιζέλος παραμένουν «άφωνοι» μπροστά στην κατάφωρη προσβολή της εδαφικής ακεραιότητας της Κύπρου αλλά και στις δραματικές παραβιάσεις των αρχών της δημοκρατίας στη γειτονική χώρα. Και προσπαθώντας η κυβέρνηση να κρύψει τον επιθετικό νεοοθωμανισμό των Ερντογάν – Νταβούτογλου κάτω από το «χαλί», ουσιαστικά αποδέχεται την παγίωση της τουρκικής εισβολής στην κυπριακή ΑΟΖ αλλά και την απροκάλυπτη παρέμβαση της Άγκυρας στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας με τις προκλητικές επισκέψεις τού... περισσότερα »

Έρχονται 3000 από την Τουρκία... Για την ακρίβεια τα καθάρματα οι πολιτικοί μας το επιτρέπουν για να αποφασίζουν οι εχθροί της Ελλάδος για την πορεία της με μαϊμού ψηφοφόρους Ελληνοποιημένους στα χαρτιά που τους φέρνουν για να ψηφίσουν στην Θράκη

Τρεις χιλιάδες (3.000) Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι που βρίσκονται στην Τουρκία έρχονται στην Θράκη για να ψηφίσουν στις εκλογές. Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδροςτου αυτοχαρακτηριζόμενου ''Συνδέσμου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης'' (ακριβής μετάφραση του ανυπόστατου τίτλου), κ. Taner Mustafaoglu που δημοσιεύει η Hurriyet. Η ανακοίνωση - που είναι ''αντίγραφο'' της επίσημης προπαγάνδας της Άγκυρας αφού μιλά για 3000 ψηφοφόρους δήθεν Τουρκους της Θράκης- αναφέρει :''Στις εκλογές που θα λάβουν χώρα την Κυριακή στην Ελλάδα 17 είναι οι υποψήφιοι για την εκπροσώπηση της ''τούρκικης κοινωνίας'' της Δυτικής Θρ... περισσότερα »

Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΞΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!!! ΘΑ ...ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ;

*ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΜΙΛΑΜΕ! ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ! * *Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου τινάζει στον αέρα τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης για αποκλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο και στην Κυπριακή ΑΟΖ με τη διεξαγωγή του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου στην Αθήνα ζητώντας να γίνει τουρκικό υπουργικό συμβούλιο στη Θράκη.* Διαβάστε περισσότερα »

"Κοιμήσου Αθήνα η Θράκη χάνεται"! Διαβάστε την ομιλία του υιού Σαδίκ στην Κομοτηνή

Δεν θα κουραστούμε να γράφουμε ότι στην Θράκη η Τουρκία δουλεύει εδώ και δεκαετίες μεθοδικά για να “καταλάβει” και να ελέγξει την περιοχή. Ο καλύτερος σύμμαχός της όλα αυτά τα χρόνια είναι η παρακμή του πολιτικού μας προσωπικού . Το οποίο για να κερδίσει μερικά ψηφαλάκια παραπάνω δεν δίστασε να “χορεύει” στους ρυθμούς που το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής ήθελε. “Αρκεί να σ΄ έβλεπαν να μπαίνεις στο τουρκικό προξενείο κι έβγαινες βουλευτής”, έχει πει ο για πολλά χρόνια βουλευτής Ξάνθης και αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης. Κανένας από τα δυο πρώην μεγάλα... περισσότερα »

Θα μέινετε με το στόμα ανοιχτό!Δείτε το σπίτι του Κεμάλ...και το σπίτι του Παύλου Μελά... είναι εμφανής  τήν προδοσία τής Αθήνας!

[image: http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/4be5a17a0267a6097f261569965584eb.jpg] *Κρίνετε μόνοι σας την παρακάτω εικόνα...* πηγη

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ.Έκλεισαν Ελληνικό σχολείο στη Ροδόπη και αφήνουν τουρκόφωνο να λειτουργεί

ΠΑΡΤΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ... ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ...!!!


Το ιφτάρ όπως φαίνεται στις φωτογραφίες έγινε μέσα στον χώρο του δημοτικού σχολείο στο Μεγάλο Δέρειο Έβρου. Λέτε να πήραν άδεια από την Διεύθυνση Μειονοτικών Σχολείων;


Από  εδώ καί κάτω ακολουθεί άλλο ένα θαύμα τού Νεοταξικού ίντερνετ...
αφαιρούντε φωτογραφίες πού θεωρούνται ενοχλητικές τών σκοπών τής Ν.Τ.Π...?  
tourkalades-1
tourkalades-2
Εδώ βλέπουμε από κοντά την αφίσα της εκδήλωσης στην οποία φαίνεται πως εκτός από το μεγάλο Δέρειο τις επόμενες μέρες θα οργανώσουν ιφτάρ στις πόλεις Μοναστήρι, Σκόπια και Κουμάνοβο.


tourkalades-3


Οι οργανωτές του ιφτάρ μαζί με εγχώριους φορείς του τουρκισμού.


Όχι δεν είναι σχολείο στην Τουρκία, είναι το δημοτικό σχολείο όπως το κατήντησαν για τις ανάγκες της τουρκικής προπαγάνδας των εκ Τουρκίας φορέων. Μεταξύ των οποίων και το ανθελληνικό τηλεοπτικό κανάλι Tek Rumeli.

tourkalades-5
Το λάβαρο του Συλλόγου Τούρκων Ρούμελης με έμβλημα τον επιδρομέα-κατακτητή των Βαλκανίων !
tourkalades-6
Ο πρόξενος ανάμεσα στους τουρκομουφτήδες Μέτε και Σερίφ. Έχει άραγε δικαίωμα-σύμφωνα με τα tourkikanea- ο εκπρόσωπος μιας ξένης χώρας να εισέρχεται μέσα στον χώρο του σχολείου ;

ΕΑΛΩ Η ΘΡΑΚΗ

θρακη εαλω
του Αντώνη Ι. Γρυπαίου – Διεθνολόγος
Ιστορία-Μυθολογία-Γεωγραφία
Κατά την αρχαία Ελληνική Ιστορία & Μυθολογία, η Θράκη ήταν κόρη του Ωκεανού και της Παρθενώπης, και αδελφή της Ευρώπης.
Η σημερινή Ευρώπη (Ε.Ε.) έχει ιστορική υποχρέωση να προστατέψει την εκ πρώτου βαθμού συγγενείας αδελφή Θράκη, από την αρπακτική βουλιμία των κακών και βάρβαρων γειτόνων Τούρκων.
Αλλά και η σημερινή Ευρώπη, η αδελφή της Θράκης, έχει και αυτή πέσει στα χέρια των αρπακτικών ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι κακοί γείτονες Τούρκοι αρπάζουν τη Θράκη, όπως οι Σιωνιστές Παντοκράτορες άρπαξαν την αδελφή της Ευρώπη.
Και οι δύο αδελφές είναι πλέον αιχμάλωτες σε εχθρικά χέρια.
Η μεν Ευρώπη σε Σιωνιστικά χέρια της Ν.Τ.Π., η δε Θράκη σε Τούρκικα χέρια. Βασιλιάς της Θράκης ήταν ο Αίμος, από τον οποίον έλαβον τα ονόματα, Θράκη χερσόνησος του Αίμου, και το όρος Αίμος. Σύζυγος του Βασιλιά Αίμου ήταν η Ροδόπη, βασίλισσα της Θράκης, από την οποίαν έλαβε το όνομα ο νομός Ροδόπης.
Η Ευρώπη –αδελφή της Θράκης- οφείλει να αποτινάξει το Σιωνιστικό ζυγό που της επέβαλαν ανάξιοι Σιωνιστές Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες, και σεβόμενη την ιστορία της, να σώσει την αδελφή της Θράκη από το Τούρκικο αρπακτικό.
Η Θράκη επίσης ονομάζεται και Τιτανίς, διότι εκεί εγεννήθησαν οι ημίθεοι Τιτάνες, λέγεται δε ότι η Θράκη γέννησε και τους γνωστούς Θεούς των αρχαίων Ελλήνων προγόνων μας, Δία (Zupiter), Άρη (Mars), και Κρόνο (Saturn), Ιστορικά διαστημικά πλανητικά ονόματα για όλη την ανθρωπότητα σήμερα.
Η Θράκη κατά τους μυθικούς χρόνους εθεωρείτο ως η περιοχή του Θεού Βορρά, εκ του οποίου πίστευαν ότι πηγάζουν οι Βόρειοι άνεμοι, οι οποίοι πνέουν με σφοδρότητα όλο το χρόνο και δημιουργούν την Αιολική βόρεια ενέργεια χειμώνα-καλοκαίρι. Το δε καλοκαίρι οι βόρειοι άνεμοι ονομάζονται «Μελτέμια», και φυσούν για να δροσίζουν το Αιγαίο, πηγάζουν δε από τη Χερσόνησο του Αίμου τη Θράκη.
Εάν ανατρέξουμε σε όλες τις εγκυκλοπαίδειες θα συναντήσουμε ΜΟΝΟ Ελληνικά ονόματα, από το Νέστο μέχρι τον Ελλήσποντο, Δαρδανέλια, & Βόσπορο, πράγμα που αποδεικνύει την Ελληνικότητα ολοκλήρου της Θράκης, Δυτικής & Ανατολικής.
Η Θράκη στο σύνολό της, απετέλεσε διαμάντι και φιλέτο κατακτητικών βλέψεων όλων των Ελληνικών φυλών της αρχαιότητας.
Εκεί εγκαταστάθηκαν Τρώες, Βιθυνοί, Μακεδόνες, Πελασγοί, Ίωνες, Δωριείς, Παίονες, Ιλλυριοί, Καππαδόκες, Πόντιοι, και άλλες Ελληνικές φυλές, (3.000 π.χ. μέχρι σήμερα) με γλώσσα και θρησκεία Ελληνική.
Στη μεταχριστιανική εποχή, επί των Ρωμαϊκών χρόνων, Θράκη ονομάζετο όλη η προς νότον της οροσειράς του Αίμου έκταση αυτής, μέχρι του Αιγαίου Πελάγους, και Ανατολικά μέχρι του Βοσπόρου, περιελάμβανε δε περιοχές όπως ο Εύξεινος Πόντος, ο Βόσπορος, η Προποντίς, ο Ελλήσποντος (Δαρδανέλια), μέχρι του Θρακικού Πελάγους, επί του Αιγαίου. Η Θράκη με τη συνθήκη της Λωζάνης το έτος 1923 διηρέθη -ως μη όφειλε- σε Ανατολική, και Δυτική Θράκη. Την μεν Ανατολική Θράκη επήραν οι Τούρκοι, τη δε Δυτική Θράκη οι Έλληνες. Η Δυτική Θράκη σήμερα είναι Γεωγραφικό διαμέρισμα της ηπειρωτικής Ελλάδος. Η Θράκη εν τω συνόλω της, από το 1923 με τη συνθήκη της Λωζάνης, βασικά τριχοτομήθηκε μεταξύ Ελλάδος-Βουλγαρίας-Τουρκίας. Η Τουρκία σήμερα με βάση το Σιωνιστικό κόλπο των μειονοτήτων της Ν.Τ.Π. προσπαθεί να «φάει» το Ελληνικό κομμάτι της Θράκης. Ο Ο.Η.Ε. σεβόμενος την Ιστορία οφείλει να αντιδράσει στα κατακτητικά σχέδια των Τούρκων αρπακτικών!!
Το βόρειο τμήμα της Θράκης, αποτελεί σήμερα μέρος της Βουλγαρίας, το δυτικό τμήμα μέρος της Ελλάδος, και το Ανατολικό κομμάτι μέρος της Τουρκίας. Η Τουρκία χάρη στην Ανατολική Θράκη, έχει σήμερα πρόσβαση στην Ευρώπη, και εάν η Τουρκία γίνει δεκτή ως μέλος της Ε.Ε. αυτό θα το οφείλει στην Ανατολική Θράκη.
Εδώ και η «κουτσή Μαρία» έγινε μέλος της Σιωνιστικής Ε.Ε.!!!
Η Δυτική Ελληνική Θράκη σήμερα είναι γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδος, υπό Τουρκική απειλή!!! Είπαμε να φιλοξενήσουμε τους Μουσουλμάνους, αλλά όχι να ανέβουν τα πόδια στο κεφάλι!!!!!!!!!!!
Το Ελληνικό κομμάτι της Θράκης αποτελείται από τρείς (3) νομούς, το Νομό Έβρου με πρωτεύουσα την Αλεξανδρούπολη, το νομό Ροδόπης, με πρωτεύουσα τη Κομοτηνή, και το νομό Ξάνθης με πρωτεύουσα τη Ξάνθη. Στη περιφέρεια της Δυτικής Θράκης, υπάγεται και η νήσος Σαμοθράκη. Η Δυτική Θράκη με τη νήσο Σαμοθράκη έχουν το Θρακικό πέλαγος επί του Αιγαίου, ως εκ τούτου έχουν αιγιαλίτιδα ζώνη & υφαλοκρηπίδα έξη (6) ναυτικών μιλίων, και Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (Α.Ο.Ζ.), σύμφωνα με το διεθνές περί Θαλάσσης Δίκαιο. Γιαυτό οι παμπόνηροι Τούρκοι, συνεπικουρούμενοι από τους Σιωνιστές ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θέλουν να βάλλουν στο χέρι τη Δυτική Θράκη, για να καρπωθούν τα πετρέλαια του Αιγαίου. Παίρνοντας τη Θράκη, παίρνουν και τη Σαμοθράκη…
Όταν ο ΘΕΟΣ μοίραζε στους ανθρώπους πατρίδες, στους Έλληνες έδωσε ένα μικρό κομματάκι που είχε κρατήσει για τον εαυτό ΤΟΥ.
Αυτό το κομματάκι γης, μη το χαραμίσουμε με Σαμαρο-Βενιζέλους.
Είναι του ΘΕΟΥ!!! Μη φανούμε ανάξιοι της εμπιστοσύνης ΤΟΥ.
Στην Ελλάδα μας κατοικούν Έλληνες από τα χρόνια του Δευκαλίωνα.
(10.000 χρόνια π.χ.), μην αφήσουμε τους Σαμαρο-Βενιζέλους να μας την πάρουν, και να την δώσουν στους ηγέτες της ΑJC/ Ν.Τ.Π.
Βαλκανικοί Πόλεμοι – Ιστορία:
Κατά το Α! Βαλκανικό Πόλεμο, 1912-1913, οι Τούρκοι ηττηθέντες,
αναγκάστηκαν να παραχωρήσουν όλη τη Δυτική Θράκη, δυτικά του Έβρου ποταμού, εις τους Βουλγάρους, όμως λόγω του Β! Βαλκανικού πολέμου, (1914-1918), και των νικηφόρων αγώνων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, τη Δυτική Θράκη έλαβε η Ελλάς από τους Βουλγάρους, δυνάμει σχετικής συνθήκης.
Την Ανατολική Θράκη, αναγκάστηκε η Ελλάς, μετά τη καταστροφή της Μικράς Ασίας, (1922), να εγκαταλείψει στους Τούρκους, και να μετακομίσει τους Ελληνικούς πληθυσμούς αυτής, εις την Δυτική Θράκη σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης το 1923.
Όμως οι παμπόνηροι Τούρκοι, δεν έπραξαν το ίδιο για τους δικούς τους πληθυσμούς στην Δυτική Θράκη, τους άφησαν εδώ κάτω από το όνομα «Έλληνες Μουσουλμάνοι» για να δημιουργήσουν σήμερα τα γνωστά προβλήματα μειονότητας για την Ελλάδα.
Μετά τη συνθήκη της Λωζάνης (1923), οι παμπόνηροι Τούρκοι προέβησαν σε πολλές εθνοκαθάρσεις, γενοκτονίες, και ολοκαυτώματα εις βάρος των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, με τα γεγονότα ξεριζωμού των Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως, (1955), όταν κυριολεκτικά ξερίζωσαν όλο το Ελληνικό στοιχείο από τις πρώην Ελληνικές περιοχές της Ανατολικής Θράκης-Κων/πόλεως- Ιωνίας- Πόντου- Λυκίας, Καππαδοκίας, και άλλων περιοχών της Μικράς Ασίας, ενώ εμείς οι Έλληνες, αφελώς φερόμενοι και σεβόμενοι τη συνθήκη της Λωζάνης, φιλοξενήσαμε το Μουσουλμανικό στοιχείο στη Δυτική Θράκη, δηλαδή αφήσαμε αφελώς και επιπολαίως, το αυγό του φιδιού να εκκολάπτεται μέσα στο κόρφο μας, δηλαδή αφήσαμε ένα «Τούρκικο Δούρειο Ίππο» μέσα στην Δ.Θράκη-Ελλάδα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε σήμερα τα γνωστά προβλήματα μειονότητος, όπως αυτά απορρέουν από τα γεγονότα του Κοσσυφοπεδίου που δημιούργησαν διεθνές δεδικασμένο. Με την υποτέλεια αυτή, δώσαμε όπλα στους Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. και στους Τούρκους, να κάνουν γεωπολιτικό παιχνίδι.
Το κακό της Μουσουλμανικής μειονότητας, δεν είναι μόνο στη Δυτική Θράκη, αλλά και στα Δωδεκάνησα!!!
Σημερινή κατάσταση
Οι Τούρκοι παμπόνηροι όντες, εκμεταλλεύθηκαν την αγαθότητα και καλή προαίρεση των Ελλήνων, σε γεωγραφικές περιοχές όπου υπήρχαν μικτοί πληθυσμοί Ελλήνων & Τούρκων, όπως π.χ. στη Κύπρο, Θράκη, Δωδεκάνησα. Δείτε τι έκαναν στη Κύπρο, με αποτέλεσμα με την κατοχή του 40% της Κύπρου, και με το σχέδιο Ανάν, να φύγουν σιγά-σιγά οι Έλληνες, και η Κύπρος να μετασχηματισθεί από Ελληνική σε Τουρκική. Τα ίδια προσπαθούν να κάνουν και στη Θράκη!!!
Οι Τούρκοι εκμεταλλευόμενοι τη σημερινή διεθνή γεωπολιτική συγκυρία, (κάνουν γεωπολιτικό παιχνίδι με τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.) και με δεδομένο τη λύση στο Κόσσοβο, εγείρουν θέματα τουρκικής Μουσουλμανικής μειονότητας και εδαφικών διεκδικήσεων στη δυτική Ελληνική Θράκη εις βάρος της Ελλάδος. Δεν τους αρκούν οι τεράστιες αχανείς εκτάσεις της Μικράς Ασίας, θέλουν και κομμάτια από τη μικρή Ελλάδα. Τόσο άπληστοι, αχόρταγοι, και άρπαγες είναι.
Έτσι αποκτούν μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εδαφικές εκτάσεις, με σκοπό να λέγονται Ευρωπαίοι, με δικαίωμα εισόδου στη Σιωνιστική Ε.Ε.
Κλέβοντας τη Θράκη από την Ελλάδα, (όπως έκλεψαν τη Κύπρο), αποκτούν δικαιώματα συγκυριαρχίας στο Αιγαίο, και συνεκμετάλλευσης των πετρελαίων του Αιγαίου, δεδομένου ότι το Θρακικό Πέλαγος (Αιγαίο), είναι πλούσιο σε υδρογονάνθρακες.
Οι Τούρκοι μέσω των τουρκικών προξενείων Ξάνθης & Κομοτηνής, επιχειρούν εκτουρκισμό των Πομάκων & Αθιγγάνων-Ρομά Μουσουλμάνων, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν σημαία και σύμβολα της «Αυτόνομης Τουρκικής Δυτικής Θράκης», όπως την αποκαλούν, κατά το πρότυπο του Κοσσυφοπεδίου, ενώ μπροστά σε όλα αυτά, η πολιτική Σιωνιστική νομενκλατούρα της Αθήνας, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Όλα αυτά με τις ευλογίες των Σιωνιστών των Η.Π.Α. –ΝΑΤΟ- & Ε.Ε. Εδώ βλέπουμε να μην υπάρχει καμία αλληλεγγύη και υποστήριξη των «φίλων» & «συμμάχων» κρατών μελών του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και της Σιωνιστικής Ε.Ε. στο χειμαζόμενο και δεινώς δοκιμαζόμενο μέλος που λέγεται Ελλάς. Όλοι αυτοί είναι στην υπηρεσία της Σιων. Ν.Τ.Π.
Όλα αυτά τα φαινόμενα στη Μακεδονία-Θράκη-Αιγαίο, και αλλού, οδηγούν στη συρρίκνωση του Ελληνικού χώρου, και στην αλλαγή των συνόρων, όπως προεφήτευσεν η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Μπενάκη (Σιωνιστικό όνομα), ενώ η Ελληνική πολιτική ηγεσία και διπλωματία κοιμούνται….. ή μάλλον εκτελούν προδοτικές εντολές των ψυχοπαθών Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.
Τα σχέδια των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.
Κατάπληξη προκαλεί σήμερα η παθητική στάση και σιωπή της προδοτικής «Ελληνικής» Σιωνιστικής κυβερνήσεως στα εθνικά μας θέματα. Σήμερα την Ελλάδα κυβερνούν δυστυχώς προδότες πολιτικοί, πιόνια & μαριονέτες των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π. γιαυτό οι Τούρκοι, -αντιστάσεως μη ούσης- χορεύουν, οργώνουν, και αλωνίζουν στη Δυτική Ελληνική Θράκη, και στο Αιγαίο. Όπως γράφουν τα ΜΜΕ, για ποια Τουρκική εισβολή στη Θράκη μιλάμε, αφού οι εφιάλτες πολιτικοί, μέσω ΤΑΙΠΕΔ απλά πουλάνε τη Θράκη μας στη Τουρκία!! Ποιος θα σταματήσει το εθνικό αυτό έγκλημα;;; Υπενθυμίζω τις δηλώσεις της κυρίας Μπενάκη (Εβραϊκό Σιωνιστικό όνομα), προς το πρόεδρο της Δημοκρατίας Παπούλια, ότι θα παραχωρήσουμε εθνικά εδάφη, χάρη της ειρήνης και ευημερίας στη ενωμένη Ευρώπη.
Δηλαδή η Ελλάδα θύμα για την ευημερία των Σιωνιστών Ευρωπαίων!!
Ήταν όλα απαρχής συμφωνημένα, και ο Παπούλιας σιωπή για να μη χάσει το θρόνο!!
Τα σχέδια Γεωπολιτικής των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων προβλέπουν η δυτική Θράκη να γίνει ανεξάρτητη Τουρκική δημοκρατία, σφήνα μεταξύ Τουρκίας & Ελλάδος, πράγμα που θα βοηθήσει στη δημιουργία Μουσουλμανικού τόξου, από την Αλβανία, μέσω Θράκης, στη Τουρκία που θα εμποδίζει την επέκταση των Ρωσικών αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου προς Ευρώπη & Μεσόγειο, και θα κυκλώσει την Ελλάδα με σκοπό την άμεση πρόσβαση της Τουρκίας-υπό τις ευλογίες των Σιωνιστών των ΗΠΑ& Ε.Ε., αχυρανθρώπων της Ν.Τ.Π.- για τη περικύκλωση της Ρωσίας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα!!
Δηλαδή η Ιστορία θυσιάζεται χάρη των αγωγών ενέργειας!!
Εκτός αυτού οι Σιωνιστές Παντοκράτορες της Ν.Τ.Π. θα βάλλουν χέρι στο πλούσιο ορυκτό πλούτο του υπεδάφους της Δυτικής Ελληνικής Θράκης, και στα πετρέλαια του Θρακικού Πελάγους (Αιγαίου), που τόσο πολύ θέλουν να αρπάξουν οι πετρελαϊκές εταιρείες του Ροκφέλερ!
Τά πάντα θυσιάζονται για τα Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά & Γεωοικονομικά συμφέροντα των τρελών Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.
Δυστυχώς για την Ελλάδα, στα δύσκολα αυτά χρόνια, είχε την ατυχία να έχει κυβερνήτες πολιτικούς πιόνια των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.
Χάνουμε τη Θράκη και εμείς αδιαφορούμε
Οι Αρχαίοι πρόγονοί μας έλεγαν, «Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν», αυτό ακριβώς μας ταιριάζει σήμερα.
Σήμερα ο εκλεκτός των εχθρών Σιωνιστών κυβερνά την Ελλάδα. Η Βουλή των Ελλήνων δεν αντιδρά, αφού οι υπουργοί & βουλευτές, είναι ανίδεοι και άσχετοι, κομματικά φανατισμένοι. Τον εαυτό τους φροντίζουν, και η πατρίδα να πάει να πνιγεί!! Εδώ έχουμε να κάνουμε με εκχώρηση εθνικού εδάφους σε Τούρκους και άλλους Σιωνιστές αγοραστές, αφού το ΤΑΙΠΕΔ πουλά σε όποιον δίνει τα περισσότερα, χωρίς να εξετάζει αν πουλά σε εχθρούς της Ελλάδος, Τούρκους, Σιωνιστές, ή άλλους Ισλαμιστές!!!
Αυτό που οι Σιωνιστές πολιτικοί μας δεν κατάφεραν να κάνουν μέσω των ζωνών ελευθέρου εμπορίου στη Θράκη, το κάνουν τώρα με πιο αποτελεσματικό τρόπο, το πουλάνε κατευθείαν στους Τούρκους!!!
Πωλείται η Θράκη, ποιος θα σταματήσει το Εθνικό αυτό έγκλημα;;;
Η Θράκη μας είναι η νέα Ιφιγένεια του Ελληνισμού.
Χάνουμε τη Θράκη, και στην «Ελληνική» κυβέρνηση κυριαρχούν εφιάλτες πολιτικοί μέλη της λέσχης Bilterberg, Mασόνοι, & Σιωνιστές!
Συχνές επισκέψεις κάνει ο Πρωθυπουργός μας στην American Jewish Committee (AJC), για να «παίρνει γραμμή» λένε τα ΜΜΕ.
Τώρα ο Πρωθυπουργός ξεπουλάει τη ΔΕΗ για να την αγοράσουν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες «μπιρ-παρά» κατόπιν διαταγής από AJC.
Tα χημικά της Συρίας τα ρίχνουν στο Κρητικό Πέλαγος, είναι απόφαση της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και ουδείς αντιδρά.
Εδώ έχουμε ρύπανση πρώτου βαθμού κλειστής θάλασσας!!!
Ο Σιωνιστικός ΟΗΕ δεν αντιδρά, φοβάται την οργή του Ρότσιλντ!!!
Εμείς λέμε, τι Σημίτης, τι ΓΑΠ, τι Μπενάκης, όλοι πιόνια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.-Δικτατορίας, των προέδρων Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.
Είναι ντροπή για τη πατριωτική Ν.Δ. του Καραμανλή, να έχει τέτοιον Αρχηγό πιόνι του Θείου Ρότσιλντ!!! Είναι αυτός που σκίζει τα Μνημόνια, ομιλώντας στους αφελείς οπαδούς του, στους προεκλογικούς λόγους. Στις «κωλοτούμπες» είναι άσσος, λέει ο λαός!
Είναι αυτός που κυβερνά με ψέματα, και παραπλανά το Λαό.
Είναι αυτός που άνοιξε τα σύνορα και έφερε τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, κατόπιν εντολών της AJC/Ν.Τ.Π.
Η AJC/ Ν.Τ.Π. φυλακίζει μέσω Μπενάκη όσους πολιτικούς αντιτίθενται στις προσταγές της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Τα εκλεκτά αυτά πιόνια του διεθνούς Σιωνισμού της Ν.Τ.Π. (Ααρών Αβουρί- Jeffrey- Μπενάκης), διέθεσαν το Ολυμπιακό στάδιο (ΟΑΚΑ) που έγινε με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, για τη σύναξη των Ιεχωβάδων-Μασόνων, και για τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, διότι το απαιτεί η Σιωνιστική AJC/ Ν.Τ.Π. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, έτσι εξηγείται η αδιαφορία και σιωπή των πρωθυπουργών για τη Θράκη, και για τα άλλα Εθνικά Θέματα.
Οι πρωθυπουργοί αυτοί πιόνια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. κατόπιν διαταγών των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.-Δικτατορίας, έβγαλαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες (AJC), προωθούν το νέο αντι-ρατσιστικό νόμο με απαίτηση του AJC, προωθούν νόμους για διάλυση της οικογένειας, κατάργηση της Κυριακής αργίας και σέβας προς το Σάββατο του διεθνούς Σιωνισμού, ίδρυση τμήματος Ισλαμικών σπουδών, κατάργηση των θρησκευτικών αργιών στη δημόσια εκπαίδευση, και τέλος το γενικό ξεπούλημα όλων των Εθνικών μας θεμάτων, υπό τις ευλογίες της Ορθοδοξίας, και των αρχηγών αυτής.
Δηλαδή οι εφιάλτες πολιτικοί, διά της λαθρομετανάστευσης – κατόπιν εντολών της Ν.Τ.Π.- προσπαθούν να εξαλείψουν το Όμαιμον, Ομόγλωσσον, Ομόθρησκον, & Ομότροπον, του Ελληνικού Λαού, τη Θράκη θα λυπηθούν;;;;;; Αυτά κάνει ο Μπενάκης!!! Έλληνες ξυπνήστε!!! Ο Μπενάκης εξελέγη για να εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα της Σιωνιστικής AJC/Ν.Τ.Π.-παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Στη Θράκη η Μουσουλμανική μειονότητα αποτελείται από 47% Τουρκογενείς, από 31% Πομάκους, και 21% Ρομά.
Την αναταραχή στη μειονότητα προκαλεί η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. με όλα τα όργανα αυτής, το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, και Ε.Ε, και ο Μπενάκης χτενίζεται, δεν ενημερώνει τον Ελληνικό Λαό, τηρεί άκρα του τάφου σιωπή. Για να τη βγάλει «καθαρή» λέει ο Λαός!!
Το τι συμβαίνει πραγματικά σήμερα στη Θράκη το περιγράφει σε σχετική αναφορά-έκθεση, η οργάνωση των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων του 2012, η οποία αποτελεί κόλαφο για τη Τουρκία, αφού ξεγυμνώνει το ρόλο της Άγκυρας, και τις πρακτικές που ακολουθεί περί εκτουρκισμού των Ελλήνων Μουσουλμάνων, επιβεβαιώνοντας τα επί χρόνια καταγγελλόμενα σχετικά με τις πιέσεις που δέχονται οι άλλες εθνότητες Πομάκοι, και Ρομά. Η Τουρκία επέβαλε έναν εφιάλτη στη
Θράκη μας. Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. για να επιβάλλει όλα αυτά ίδρυσε Ποτάμια & Ελιές, σε συνεργασία με Μπενάκηδες-Τούρκογλου!!!
Στις πρόσφατες ευρωεκλογές το μειονοτικό Τουρκικό κόμμα DEB έλαβε 42% στο νομό Ροδόπης (Κομοτηνή), και στη Ξάνθη 27% , από τη Μουσουλμανική μειονότητα. Ιφιγένεια η Θράκη μας!!
Δεν αντέχει άλλες Ιφιγένειες αυτή η πατρίδα!! Δεν αντέχει άλλους Μπενάκηδες η Ελλάδα!!! Έλληνες ξυπνήστε!!!
Το παιχνίδι με τη Θράκη είναι Γεωπολιτικό. Θέλει η Σιων. Ν.Τ.Π. παίρνοντας τη Θράκη, να εγκλωβίσει τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα.
Η Ρωσία σήμερα για πρώτη φορά δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψουμε Τούρκικη εισβολή στην Ελλάδα!!! Το γνωρίζει ότι θα την εγκλωβίσουν.
Αυτό οι λακέδες πολιτικοί, αντί να το εκτιμήσουν, στρέφονται κατά της φίλης Ρωσίας, και σαν προδότες που είναι, υποστηρίζουν τους εχθρούς της Ελλάδος, την ελίτ των τρελών Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.
Η Θράκη και το Αιγαίο φλέγονται, αλλά στην Αθήνα «πέρα βρέχει», οι εφιάλτες πολιτικοί καλά κρατούν, χάρη στην αδιαφορία των Ελλήνων ψηφοφόρων. Η Θράκη και το Αιγαίο βρίσκονται στο έλεος των Τούρκων. Ο Μπενάκης πιστεύει ότι υπηρετώντας το Ρότσιλντ, είναι η καλλίτερη εγγύηση για την ασφάλεια της Ελλάδος!!! Κούνια που τον κούναγε. Τόσο αφελής και επιπόλαιος είναι!!!
Στα Εθνικά μας θέματα η κυβέρνηση των εφιαλτών παίζει το ρόλο του ηλιθίου. Αντιμετώπισαν την ίδρυση Τουρκικού πολιτικού κόμματος στη Θράκη, με μεγάλη απάθεια. Κράτος εν κράτη. Τα προξενεία της Τουρκίας σε Ξάνθη & Κομοτηνή, είναι η κυβέρνηση της Θράκης.
Θα τολμούσαμε ποτέ εμείς να κάνουμε κάτι τέτοιο μέσα στη Τουρκία;;;
Μας οδηγούν σε διαμελισμό, εθνική ταπείνωση, συρρίκνωση συνόρων, με τους άρπαγες από Βορρά & Ανατολάς γείτονες, να αλαλάζουν από χαρά. Ο Θείος Ρότσιλντ δεν έβαλε μυαλό μετά τη σκληρή δοκιμασία που υπέβαλε ο ΘΕΟΣ την οικογένεια Ροκφέλερ, για τα επί Γης έργα αυτής. Επιζητεί με τα έργα του την οργή του ΘΕΟΥ επί της κεφαλής αυτού. Δεν έχει καταλάβει ότι το πλανήτη αυτόν κυβερνά Ο ΘΕΟΣ!!!
Όχι ο κάθε τυχαίος Σιωνιστής Ρότσιλντ ή Ροκφέλερ όσο ισχυρός αν είναι!!! «Έστιν δίκης οφθαλμός»…..
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε