Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Κατάσταση εκτός Ελέγχου – Αναμένεται ανάφλεξη!

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ:Αρχίζει η μητέρα των μαχών!

Επιδεινώνεται ραγδαία η κρίση στις σχέσεις Ρωσίας-Ισραήλ και αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση ή έστω κάποιας μορφής συνεννόηση μεταξύ των δύο χωρών τις επόμενες ώρες, τότε θα δούμε πράγματα που ούτε καν τα φανταζόμασταν... *Η Ρωσία προχώρησε σήμερα το πρωί σε εκτοξεύσεις κρουζ Kalibr από υποβρύχια improved Kilo κατά στόχων στην περιοχή της Παλμύρας εκεί όπου κατερρίφθη το ισραηλινό μαχητικό.* *Ο συμβολισμός προφανής:Αν το Ισραήλ ξεκινήσει χερσαίες επιχειρήσεις σε Λίβανο και στα Υψίπεδα του Γκολάν και νέες αεροπορικές επιδρομές στη Συρία τότε μπορεί να υπάρξουν διαφόρων ειδών απαντήσεις... περισσότερα »


ALERT - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ…24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ;

Ενισχυμένες οι προειδοποιήσεις για ολοκληρωτικό πόλεμο που θα ξεκινήσει από την Κριμαία: Πιθανότητες να βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση στης 24 Αυγούστου, ημέρα ανεξαρτησίας της Ουκρανίας… [image: 43] Οι εμπειρογνώμονες ασφάλειας (Teneo Intelligence) έχουν προειδοποιήσει πως στην Κριμαία θα μπορούσε να γίνει ένας αιματηρός πόλεμο μέσα σε μια εβδομάδα, εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων που θα μπορούσαν να κλιμακωθούν κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων για την ημέρα της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας στις 24 Αυγούστου... [image: ΠΟΥΤΙΝ]... CIA: «Ο Πούτιν σχεδιάζει Ορθόδοξο Τόξο με Σερβία, Ελλάδα, Σκόπια, Βουλγαρία, Βοσνία και …Τουρκία!» Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) προειδοποίησε ότι ο Πούτιν με τον Ερντογάν προετοιμάζουν τη διαίρεση της Ευρώπης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται άρθρο της σερβικής εφημερίδας «Informer» (φωτό), καλά πληροφορημένες διπλωματικές πηγές, αναφέρουν ότι μια νέα συμμαχία έρχεται με τη Σερβία, την Ελλάδα, τα Σκόπια, τη Βουλγαρία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Στη νέα συμμαχία...  Η Κίνα «ανακοίνωσε» την επίσημη εμπλοκή της στον πόλεμο στη Συρία...  Η Κίνα επιθυμεί στενότερες στρατιωτικές σχέσεις με τη Συρία, ανέφεραν κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα δηλώσεις υψηλόβαθμου Κινέζου αξιωματούχου, στη διάρκεια σπάνιας επίσκεψης στη σπαρασσόμενη από τον πόλεμο χώρα της Μέσης Ανατολής.* *Αν και εξαρτάται από την περιοχή για την προμήθεια πετρελαίου, η Κίνα τείνει να αφήνει τη διπλωματία της Μέσης Ανατολής στα άλλα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία...περισσότερα »  


Που θα χτυπήσει η Ρωσία; "Επίσημη πρώτη ανακοίνωση του Ρώσου πρέσβη στο ΝΑΤΟ,πως η Ρωσία ετοιμάζει στρατιωτική …


… απάντηση κατά της νατοικής συμμαχίας»,όλες οι τελευταίες πληροφορίες απο τα μέτωπα φωτιά..την νύχτα μέρα έκαναν ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη στην Συρία(video). Είμαστε εν αναμονή,μεγάλων εξελίξεων,σε όλο το μέτωπο της στρατιωτικής αντιπαράθεσης ΝΑΤΟ - ΡΩΣΙΑΣ, καθώς τα σημάδια πληθαίνουν,πως η Ρωσία ετοιμάζει στρατιωτική απάντηση στην προσπάθεια του ΝΑΤΟ,να την περικυκλώσει....* *Πριν λίγο,ο Ρώσος πρέσβης στο ΝΑΤΟ,Alexander Grushko(φώτο)δήλωσε πως»πλέον το ΝΑΤΟ,χρειάζεται να λάβει,όχι μόνο πολιτική αλλά και στρατιωτική απάντηση στις προκλήσεις του... περισσότερα »

ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ!

Όπως μεταδίδουν πηγές από την Μόσχα,τα αυτοκινούμενα πυρηνικά συντάγματα,της δυτικής και της κεντρικής στρατιωτικής διοίκησης,χθές έλαβαν εντολή... να εγκαταλείψουν τις βάσεις τους και να βγούνε σε χώρους διασποράς,για την έναρξη απαιτητικών σεναρίων,πυρηνικής κρούσης,ενώ το προσωπικό έλαβε ατομικές στολές προστασίας από βιοχημικό πόλεμο! Ταυτόχρονα μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται,στους ρωσικούς ναυστάθμους με πυρηνικά υποβρύχια,όπως αυτόν του Μουρμάνσκ. Κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν την ανάκληση αδειών,των υπηρετούντων στα πυρηνικά υποβρύχια,δεν μπορούμε να τις επιβεβαιώσου...περισσότερα »

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ - Ἐν ἀναμονῇ παγκόσμιων γεωπολιτικῶν ἐξελίξεων; 

Ἡ Τουρκία παίζει μὲ τὴν φωτιά! Δυναμικὴ ἀπάντηση ἀπὸ τὴν Ρωσία!

Θερμὸ ἐπεισόδιο ποὺ μπορεῖ νὰ ἔχει ἀπρόσμενες ἐξελίξεις σημειώθηκε σήμερα, μὲ τὴν Τουρκία νὰ καταρρίπτει ρωσικὸ μαχητικὸ ἀεροσκάφος στὰ σύνορα Τουρκίας-Συρίας. Μάλιστα ὁ ἕνας ἀπὸ τοὺς δύο πιλότος εἶναι νεκρός, ἐνώ συμφωνα μὲ τὰ διεθνῆ μέσα καὶ ὁ δεύτερος χειριστὴς ἔχει χάσει τὴ ζωή του. Η Ἄγκυρα ὑποστηρίζει ὅτι τὸ μαχητικὸ τύπου SU-24 παραβίασε τὸν ἐναέριο χῶρο τῆς Τουρκίας καὶ οἱ χειριστές του δὲν ὑπάκουαν ἐπὶ πέντε λεπτὰ στὶς προειδοποιήσεις πὼς θὰ πρέπει νὰ ἀπομακρυνθοῦν. Ὡστόσο οἱ Ρῶσοι δίνουν μία διαφορετικὴ ἐκδοχή. Ἀπὸ τὴ μία ἐπιβεβαιώνουν πὼς τὸ μαχητικὸ ἦταν ρωσικό, ὡστόσο ὑ...περισσότερα »


Ρωσία προειδοποιεί ΗΠΑ:"Κίνδυνος κατάρριψης αμερικανικών μαχητικών πάνω από τη Συρία"!

Eυθεία προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ απηύθυνε ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος τόνισε το ενδεχόμενο ενός στρατιωτικού "ατυχήματος", στη διπλωματική γλώσσα δηλαδή κατάρριψης αμερικανικών μαχητικών από τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις πάνω από τη Συρία. Είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία αφήνει να εννοηθεί πως η Μόσχα έχει στείλει στη Συρία κάτι "περισσότερο" από Ρώσους στρατιωτικούς συμβούλους ενώ εμμέσως γνωστοποιεί στις ΗΠΑ ότι θα στείλει επιπλέον ρωσικά μαχητικά τη σριγμή που το Ισραήλ εμπλέκεται πλέον άμεσα μέ πολεμικές επιχειρήσεις... περισσότερα »

Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν σημάδια ότι ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος ξεκινά.

Μετά και την 4η μυστηριώδη έκρηξη σε χημικό εργοστάσιο στην Κίνα και τις Ρωισκές στρατιωτικές ασκήσεις,διαφάινεται ότι ξεκινά ο πρώτος γύρος του 3ου Παγκοσμίου πολέμου. Τα νέα που μας έρχονται από την Ρωσία είναι ότι ο Πρόεδρος Πούτιν έθεσε τον Ρωσικό στρατό σε συναγερμό και επιφυλακή *Ταυτόχρονα η Κίνα ειδοποίησε την Ουάσιγκτον ότι θα καθαρίσει τον δημόσιο τομέα από τα Αμερικάνικα ομόλογα.Βλέπετε αυτότο πρώτο στάδιο του πόλεμου εκτυλίσσεται στον οικονομικό και γεωπολιτικό τομέα. Ο Mike Adams μας είπε για τον «μυστικό πόλεμο» της Κίνας με τις ΗΠΑ ,αφού η...περισσότερα »


ΞΑΦΝΙΚΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΙΝΗΣΗ ''ΤΑΝΑΛΙΑ''ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

*Άρματα μάχης στην Βαλτική, πλοία στον Εύξεινο Πόντο: Η πολεμοχαρής στάση των μεγάλων δυνάμεων γίνεται όλο και πιο προκλητική, οι ΗΠΑ δείχνουν περισσότερο την παρουσία τους στις ανατολικές περιοχές της Ευρώπης. Τώρα, για να συμμετάσχουν σε μια σειρά από στρατιωτικά γυμνάνσια διάρκειας 90 ημερών στην Ανατολική Ευρώπη, έχουν αναπτύξει στην περιοχή της Βαλτικής 3000 στρατιώτες και εκταοντάδες τεθωρακισμένα οχήματα. Σχεδόν 750 στρατιωτικά οχήματα και συναφής στρατιωτικός εξοπλισμός έχει ήδη φτάσει με τα πλοία στην πρωτεύουσα της Λετονίας Ρίγα, ανέφερε το Πεντάγωνο. Ως ε...περισσότερα »

Πως «χτυπάμε» τους Τούρκους, από… Ρωσική ακαδημία πολέμου

Μια πολύ ανησυχητική είδηση που έρχεται από την Ρωσία έχει κυριολεκτικά ταράξει το τουρκικό Γενικό Επιτελείο. Πρόκειται, σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, για μια «εντολή» που έχει δοθεί στην Ρωσική Ακαδημία Πολέμου σχεδίων επίθεσης κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων της Τουρκίας και της Λετονίας στην Βαλτική Θάλασσα. Όπως αναφέρεται ο Ρώσος στρατηγός, Oleg Makareviç, έχει προβάλει προσομοιώσεις των τουρκικών στρατιωτικών αεροδρομίων με εντολή χτυπήματος από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

Η Ρωσία έτοιμη να χτυπήσει την Τουρκία αν βοηθήσει το ΝΑΤΟ... Η είδηση αυτή πέρασε στην τουρκική πλευρά από την ρωσική εφημερίδα Kommersan... περισσότερα »

κατάσταση-εκτός-ελέγχου-αναμένεται-ανάφλεξη
Πλησιάζει η ώρα της ανάφλεξης. Τα μέτωπα και οι αντιπαραθέσεις είναι πολλές. Η Ρωσία έχει ρίξει το γάντι στην Τουρκία σχετικά με την εκπαίδευση Τετσένων ανταρτών στο έδαφος της.
Το Ισραήλ απειλεί με πόλεμο τον Λίβανο, το Ιράν προκαλεί βγάζοντας δύο πλοία του στην Μεσόγειο, οι κούρδοι του βορείου Ιράκ αξιώνουν Εδάφη της Τουρκίας και έξοδο στην Θάλασσα.
Οι Τουρκοκύπριοι σχεδιάζουν την δική τους ΑΟΖ,σε συνεργασία με την Τουρκία, ύποπτες κινήσεις του Βουλγαρικού Στρατού παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες, ενώ Ηφαίστειο που βράζει είναι πλέον τα Σκόπια με τις συγκρούσεις να μένονται μεταξύ σλαβόφωνων και αλβανοφώνων.
Από αξιόπιστες πηγές η ομάδα του Blog Amynias ενημερώθηκε ότι λήγει ένα πολύ σοβαρό τελεσίγραφο. Το τελεσίγραφο που αφορά το αίτημα της Ρωσίας διαμέσου του Πούτιν προς την Τουρκία. «Παραδώστε μας τους Τετσένους αντάρτες που εκπαιδεύεται στα Εδάφη σας».
Το σημαντικό είναι πως η Ρωσία γνωρίζει με λεπτομέρειες την συνεργασία των Τούρκων στρατηγών με τους Τσετσένους αντάρτες όσον αφορά την εκπαίδευση των τελευταίων στους ορεινούς όγκους της Τουρκίας και την παροχή πολεμικού Υλικού. Γνωρίζουν επίσης πως χρηματοδότες αυτής της κίνησης είναι δύο διαφορετικοί πόλοι. Ο πρώτος από την Σαουδική Αραβία και ο 2ος από το Ιράν.
Η υψηλόβαθμη στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας η οποία παίζει έναν ανεξέλεγκτο ρυθμιστικό ρόλο ως εγγυητής στην ανάπτυξη των ισλαμιστών δυνάμεων της περιοχής και προς το παρόν δεν ενδίδει στις Ρωσικές απειλές.
Στα πλαίσια των πιέσεων υποστηρικτής και σύμμαχος της Τουρκίας προς την Ρωσία βρίσκεται η Βουλγαρία, εξυπηρετώντας και αυτή με την σειρά της τα δικά της συμφέροντα.
Στην Τουρκία την ίδια χρονική στιγμή ανακύπτει ένα νέο πρόβλημα με την έμμεση και άμεση απαιτηση των Κούρδων να αξιώνουν αυτονομία και πρόσβαση στην θάλασσα.
Από την άλλη μεριά ο Ισραηλινός υπουργός Αμύνης Ehud Barak δήλωσε πως οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις μπορεί να επέμβουν στο νότιο Λίβανο ξανά και να εμπλακούν σε μάχες με τα ένοπλα τμήματα της Hezbollah.
Ενώ την ίδια χρονική στιγμή δύο πολεμικά σκάφη του Ιρανικού Ναυτικού πρόκειται να περάσουν από τη διώρυγα του Σουέζ κατευθυνόμενα προς τη Συρία όπου και θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη.
Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Avigdor Lieberman δηλώνει πως η απόφαση του Ιράν να στείλει τα σκάφη του τόσο κοντά στο Ισραήλ αποτελεί πρόκληση και αποδεικνύει πως το «νεύρο» αλλά και η αυτοπεποίθηση του Ιράν μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Ο ίδιος προειδοποίησε τους πάντες καλώντας τη διεθνή κοινότητα να αντιληφθεί πως το Ισραήλ δεν μπορεί να αγνοεί τις προκλήσεις αυτές για πάντα.
Τις εξελίξεις που τρέχουν έρχονται να ενισχύσουν και οι Δυνάμεις δύο Αεροπλανοφόρων. Tου γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle και του Αμερικανικού USS Enterprise που βρίσκονται στην περιοχή Νοτίως και Νοτία Ανατολικά της Κρήτης. Ειδικότερα χθές Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού της Χώρας μας , ανακοίνωσε την ματαίωση της προγραμματισμένης για την 18η Φεβρουαρίου συνεκπαίδευσης μονάδων του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle λόγω αλλαγής προγράμματος της γαλλικής δύναμης επιχειρήσεων, καθώς φαίνεται το τελευταίο να έρχεται εσπευσμένα να ενισχύσει την Δύναμη υποστήριξης στην περιοχή δίπλα από το USS Enterprise
Ηφαίστειο που βράζει είναι πλέον τα Σκόπια και η αδυναμία ελέγχου της κατάσταση μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στον κυβερνητικό συνασπισμό του VMRO του Νικόλα Γκρούεφσκι και το κόμμα των Αλβανών των Σκοπίων, την Εθνική Ένωση, μετά από συγκρούσεις που ξέσπασαν για δεύτερη μέρα μεταξύ των Σλάβων και των Αλβανών.
Και δεν φθάνουν όλα αυτά, σφήνα στις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας και των ενδιαφερομένων αμερικανικών εταιρειών για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων της Κύπρου θέτουν οι Τούρκοι και οι τουρκοκύπριοι με νεότερες δηλώσεις του φερόμενου ως υπουργού Ενέργειας του ψευδοκράτους Σουνά Ατούν. Ο Ατούν ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ότι οι Τουρκοκύπριοι σε συνεργασία με την Άγκυρα ως εγγυήτρια δύναμη, πρόκειται να ετοιμάσουν τη δική τους στρατηγική και να αρχίσουν τις εργασίες για τον καθορισμό της δικής τους ΑΟΖ, με σκοπό να αρχίσουν τις δικές τους έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή.
Και για να μην αφήσει οποιαδήποτε περίπτωση αμφισβήτησης των λεγόμενων του ο Σουνά Ατούν προσδιόρισε και τις περιοχές που αναφέρει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι Τουρκοκύπριοι έχουν δικαίωμα στις φυσικές πηγές γύρω από το νησί. Συμπληρώνοντας ο Σουνά Ατούν δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει στης κυπριακή Κυβέρνηση να παραβιάσει τα συγκεκριμένα δικαιώματα των τουρκοκυπρίων.
Την παρούσα χρονική στιγμή που οι διεθνής εξελίξεις στην γύρω περιοχή τρέχουν και το matrix των Αντιπαραθέσεων και των συμφερόντων γίνεται όλο και ποιο πολύπλοκο οι Εθνικές μας Υπηρεσίας παρατηρούν σιωπηλά και με πολύ μεγάλη προσοχή τις ύποπτες κινήσεις των στρατευμάτων της Γείτονος Βουλγαρίας και Αλβανίας.
Και ενώ η κατάσταση Γύρω και έξω από την Χώρα μας βράζει , βράζει και το εσωτερικό της, καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται σοβαρή εξέλιξη στα εσωτερικά της χώρας μας με αναμονή να ξεσπάσει σοβαρό θέμα πολιτειακής κρίσης τη περίοδο της 23ης Φεβρουαρίου 2014.
Ο Στρατός μας εκπαιδεύεται εκτάκτως στην αντιμετώπιση καταστολής μιας Κοινωνικής εξέγερσης, γεγονός που δηλώνει την ανεπάρκεια των δυνάμεων Ασφαλείας.
Και από την άλλη διατηρείται μια παγερή σιωπή και αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, και το ποίο περίεργο στην παρούσα χρονική στιγμή είναι ότι όλα συμπίπτουν.