Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

*Ψευτο - μοναχοί *Ψευτο - κληρικοί *Κάλπικοι δεσποτάδες..; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ..;

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ψευτο - μοναχός που αποκαλείται «Γέροντας Ιωάννης» παριστάνει τον Προφήτη, παραπλανεί πιστούς και έχει ιδρύσει αιρετική Σέκτα!!!ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Όταν λάβαμε την απίστευτη καταγγελία που ακολουθεί, αρχικά νομίσαμε πως πρόκειται για...πλάκα. Δυστυχώς όμως, στην έρευνα που κάναμε αποκαλύφθηκε πως όσα γράφονται παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινά!

Ένας περίεργος τύπος που αυτοαποκαλείται «Γέροντας Ιωάννης Μελχισεδέκ ξυπόλητος, των φτωχών» (!!!) κάνει απίστευτη αιρετική προπαγάνδα παρουσιαζόμενος σε πιστούς Χριστιανούς ως Προφήτης, κάνει «Θείες Λειτουργίες» γυμνός (!!!) και...κηρύττει, παρασύροντας πολλές ψυχές στην αιρετική και αντιχριστιανική Σέκτα που έχει δημιουργήσει! Κι όλα αυτά, με ορμητήριο ένα καλύβι όπου φιλοξενείται και συντηρείται από τους οπαδούς του! 

Βλέποντας τις διάφορες ταυτότητες που έχει δημιουργήσει διαδικτυακά, παρατηρήσαμε πως έχει πολλούς υποστηρικτές που τον θεωρούν Άγιο, ακόμα και τον Ιωάννη τον Βατάτζη, τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά!!!

Δεν μας έφτανε ο Λιακόπουλος, η Βασούλα Ρύντεν, ο «μοναχός Ποιμένας» κι ένα σωρό άλλοι αιρετικοί, έχουμε τώρα και τον...Γέροντα Ιωάννη!!!

Αν ευσταθούν οι καταγγελίες που ακολουθούν, πρέπει να επιληφθούν ΑΜΕΣΑ τόσο η Αστυνομία όσο και η Ελλαδική Εκκλησία!

Δεν μπορεί ο καθένας να αφήνει γένια, να φοράει ράσα και να αυτοπαρουσιάζεται ως...πνευματικός οδηγός, ιερωμένος και «φωτισμένος»! Επιτέλους, κάποιοι μεγαλοσχήμονες ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας προστατέψουν την Ορθοδοξία και τον Πιστό Λαό από τέτοιους τσαρλατάνους!

Ακολουθεί αναλυτικά η φοβερή καταγγελία που λάβαμε (δείτε οπωσδήποτε και το βίντεο στο τέλος):

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ στην σέκτα του αρρωστημένου ψευδο-Ιωάννη ξυπόλητου Μελχισεδέκ !!!

Εμφανίζεται με χιλιάδες προφίλ στο facebook, youtube, blogs.

ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ !!!
Υπάρχουν καταγγελίες ότι είναι και ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ !!!

Έχει απειλήσει μητέρες και κοριτσάκια που τους ρίχτηκε !!!

Έχουμε κινηθεί Νομικά για να συλληφθεί και Να Μάθουμε Τελικά Ποιός Πραγματικά είναι !!!

Έχει κάψει την ταυτότητα και τα στοιχεία του και Δεν λέει στον κόσμο το πραγματικό Ονοματεπώνυμο του !!!

Είναι από το Λιτόχωρο Πιερίας με πρώην όνομα μάλλον σαν Στέλιος.

Λέει σε όλους ότι πέθανε, πήγε στον Άδη, αναστήθηκε και ο Θεός τον έστειλε στο κόσμο σαν προφήτη!!!

Είναι Σαλεμένος διανοητικά και Ανώμαλος!

Βρίζει τους πάντες. Βλέπει παντού Εβραίους, Μασώνους, ομοφυλόφιλους, προδότες.

Μπαίνει γυμνός(!) σε ερειπωμένα εκκλησάκια και κάνει μόνος του λειτουργίες, ομιλίες και τα βιντεοσκοπεί!!!

Κυκλοφορεί με ράσα και έναν ραμμένο κόκκινο σταυρό στο μέτωπο λέγοντας ψέμματα σε όλους ότι είναι Αγιορείτης μοναχός.

Δεν έχει ουδεμία σχέση με το Άγιον Όρος, ούτε την Ιερωσύνη, ούτε την Εκκλησία, ούτε με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη!!!

Όποιος τον κατηγορεί για τσαρλατάνο απατεώνα, αρχίζει αμέσως τις ύβρεις για Εβραίους, Μασώνους...

Έχει πλανέψει μερικούς αγράμματους και απελπισμένους εκεί στα Καλύβια Αττικής και τον έχουν βάλει σε ένα χαμόσπιτο και τον σιτίζουν. Τους μεταλαβαίνει και τους Ευλογεί !!!

Μέχρι και κάποιοι από γνωστούς Παλαιοημερολογίτες όπως ο Ιωάννης Λαζάκης και ο Σπύρος Βούκαλης (διαχειριστής του μπλογκ: Νέα Εποχή) τον παρουσίασαν σαν άγιο(!) γέροντα και σε ένα βίντεο (εδώ: http://goo.gl/TqWBOE) τον έχουν δίπλα στον Γέροντα Σωφρόνιο!

Αφού όμως είδαν αργότερα τις ανοησίες που έλεγε και την περίεργη συμπεριφορά του, απομακρύνθηκαν!

Πρέπει όμως και αυτοί να τον καταγγείλουν και Δημόσια!!!

Δεν μπορούν να αφήνουν ελεύθερο έναν τέτοιο άρρωστο να κυκλοφορεί και να απειλεί τους Πιστούς, τα παιδιά μας!!!

Στο facebook έχει κάνει πολλα ψεύτικα προφίλ και σελίδες, όπως:

"Ιωάννης ξυπόλητος μελχισεδέκ", "βασιλιάς του δάσους" ... και γυναικεία προφίλ: "Φωτεινή Μιχαήλ"(!), το τελευταίο του "Λιολιος Παναγιωτης".

Στο youtube το έχει κάνει "panan lios" και ανεβάζει αμέτρητα videos στο "socratesnios" !!!

Αυτά τα blogs είναι δικά του και δεν ξέρουμε και πόσα άλλα:

ioannisb.blogspot.gr,
yperpisteosellinonanthropotita...,
afypnisiellinwn.blogspot.gr,
fwnitwnpaterwn.blogspot.gr,
nea-ellas.blogspot.gr,
tofanarakitoufwtos9.blogspot.g...
...
Ψάχνουμε να βρούμε και τι σχέση μπορεί να έχει και κάποιος Αριστοτέλης Δελήμπασης (διαχειριστής του "fwnitwnpaterwn.blogspot.gr") που τον "προμοτάρει" και ποιοί αλλοι κρύβονται από πίσω του!!!

Προσοχή μεγάλη στους Πιστούς !!!!!!!!

Όπου τον Δείτε να κυκλοφορεί Καλέστε την Ασφάλεια !!!!!!!

Υπάρχει ένταλμα σύλληψης για προσηλυτισμό και σύσταση Παραθρησκευτικής Οργάνωσης "σέχτας", κακοποίηση ανηλίκων, εξαπάτηση και απειλή !!!!
Σημ. Όπως αναφέρεται και στο βίντεο, αυτός ο ψευδο-ιωάννης είναι φυγόδικος!!!

Δεν γνωρίζουμε ποιοί και πόσοι κρύβονται από πίσω του και τον υποκινούν να το παίζει προφήτης.

Με αυτά θα ασχοληθεί η Ασφάλεια και η Αρχιεπισκοπή!!!

Είναι επικίνδυνος! Βλασφημος, Ψυχοπαθής και Ανώμαλος!!!

Να διαδωθεί παντού και αυτό το βίντεο, να βλέπει όλος ο κόσμος πόσο άρρωστος και απατεώνας είναι:


***************************************************************************


ΠΕΡΙ ''ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ''   ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΩΝ καί ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΩΝ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ... διότι έχουν μιλήσει πολλοί γιά τόν Αντίχριστο καί τό τέλος τού κόσμου... αυτοχειροτόνητοι ιεροκήρυκες,καί αυτόκλητοι σωτήρες. αυτοσχέδιοι προφήτες ερασιτέχνες καί επαγγελματίες τού είδους. προφητολόγοι, άλλοι περίεργοι αιγυπτιολόγοι, σχιζοφρενείς καί παρανοϊκοί "ηγέτες" παραθρησκευτικών ομάδων, παράφρονες αιρεσιάρχες φανατικοί καί θρησκόληπτοι..* *ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΧΑΑΒ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ (Γ΄ ΒΑΣΙΛ. ΚΕΦ.22)* *Αν παραθέσουμε τα όσα γράφονται παρουσιάζοντας διάφορες «προφητείες» ανά έτος, δεν θα μας έφτανε ολόκληρη η σελίδ... περισσότερα »

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΠΑΠΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ!

Παπάς εγκατέλειψε την οικογένειά του… για τα μάτια μιας γυναίκας!] Η παπαδιά κατήγγειλε την εξαφάνιση του συζύγου της στην αστυνομία, η οποία μετά από έρευνες διαπίστωσε ότι ο ιερέας φέρεται να έχει ταξιδέψει με πλοίο, μαζί με μία άλλη γυναίκα εκτός του νησιού «Ροζ» ιστορία με πρωταγωνιστή ιερέα έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης, σύμφωνα με το cretapost.gr. Προτού κοπάσει ο θόρυβος από τη σύλληψη ενός 49χρονου ιερέα, στην κατοχή του οποίου είχαν βρεθεί δενδρύλλια κάνναβης και ποσότητα χασίς, αυτή τη φορά έχουμε την ιστορία αγάπης ενός ιερέα από ... περισσότερα »

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, Ο "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝ- ΙΕΡΕΣ BUSINESS ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ.... ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

* Όταν πριν λίγους μήνες έκανα μια ανάρτηση για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, με στοιχεία και αποδείξεις του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ενημέρωσα βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ζητώντας του να φέρει το κόμμα του στο σχετικό σκάνδαλο, στην Βουλή.* *ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ... ΣΙΩΠΗΣΑΝ...* *ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;* *Διαβάστε τις αποκαλύψεις και... τα συμπερασματα δικά σας...* *Καλλιόπη Σουφλή* ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, Ο "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝ- ΙΕΡΕΣ BUSINESS ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ. ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ Β... περισσότερα 

Ως εδώ..ψευτοκληρικοί τού οικουμενισμού, καί δημόσιοι υπάλληλοι τής Μασονίας... Η Εκκλησία παραχωρεί δύο δικές της εγκαταστάσεις στην Ηλεία για hot spot.

Ως εδώ..ψευτοκληρικοί...Η Εκκλησία παραχωρεί δύο δικές της εγκαταστάσεις στην Ηλεία για hot spot. ΓΕΕΘΑ και εκει βοηθεια...... Η Εκκλησία παραχωρεί δύο δικές της εγκαταστάσεις στην Ηλεία για hot spot. Η Εκκλησία ξαναλέω. Η μία βρίσκεται στο Πελόπιο, δίπλα στην Ολυμπία, η άλλη στην Σκαφιδιά, τουριστικό θέρετρο, δίπλα σε μοναστήρι, βίλες, ενοικιαζόμενα και το Aldemar. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Αμα δε το πάρουν και χαμπάρι αλληλέγγυοι,γιατί τον χειμώνα η περιοχή είναι άδεια, this time next year καταλήψεις everywhere εκεί πέρα. Αυτές έρχοντα...περισσότερα »


Ο «ανώμαλος αρχιμανδρίτης», ο ψάλτης και η Google

*Δυστυχώς, ό,τι καταγγελίες και να κάνανε στην Αρχιεπισκοπή “θάφτηκαν” όλες γιατί λέγεται ότι χρηματίζει την Αρχιεπισκοπή, αφού διαθέτει ένα σωρό εισοδήματα από τα κτιριά του.* *Όλοι αυτοί οι ανώμαλοι μητροπολητάδες και ρασοφόροι, εντός και εκτός Ελλάδος, θέλουν ξύρισμα, ξεβράκωμα και διαπόμπευση... και μετά... ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.* *Κατάλαβες... "άγιε" Σεραφειμ Πειραιώς, γιατί πρέπει να βγάλετε ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ και να μην μιλάτε για... ΗΘΟΣ;;;* *ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΘΗ. * *Καλλιόπη Σουφλή * *Καταγγελίες για «ιερές» μπίζνες και υπόνοιες «... περισσότερα »
όταν ξεχνάμε τό Ιερό... καί πιάνουμε τό τραγούδι καί τήν μπριζόλα...πρός Θεού... μέχρι πού θά φτάσει η αφέλεια.... μή μπερδεύουμε τά τάπερ, μέ τόν πάτερ...

Η αδιαφορία τού βολεμένου Ραγιά καί ο φανατισμός τών ξευτΟρθοδόξων πού ακόμη προσκυνούν τούς βρομιάρηδες, επέτρεψε τούς προδότες κληρικούς καί πολιτικούς (Μασόνους, Αιρετικούς, Σατανιστές) νά οδηγήσουν τήν Πατρίδα στήν Χρεωκοπία καί τήν Εκκλησία στήν Αποστασία. Ο Θεός θά απαντήσει πλέον στούς ψευτο-Ρωμιούς, μέ τήν διαγραφή τού ψευτο-Ρωμαίϊκου, από τόν Χάρτη...