Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ή ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ

" αν θέλετε να ανακαλύψετε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε από την άποψη της ενέργειας, της συχνότητας και των δονήσεων."

*Nikola Tesla... αν θέλετε να ανακαλύψετε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε από την άποψη της ενέργειας, της συχνότητας και των δονήσεων." ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..! Η μυστική ενέργεια των αρχαιολογικών χώρων είναι μία φυσική και λογική απόδειξη... Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ‏ ΕΊΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ...Εκπληκτικό πείραμα με το αλάτι που αλλάζει σχηματισμούς όταν δονείται σε συγκεκριμένες συχνότητες... και αξίζει να το δη ο καθένας...  *
η καταγωγή σου Έλληνα, είναι Θεϊκή

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΛΑ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ GPS ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΜΙΛΗΣΙΟΙ 700 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ!.. Χρησιμοποιούσαν τα αστέρια και τα συνέδεαν με την επιφάνεια της Γης, έτσι ώστε μέσω των αστεριών να μπορούν να προσανατολίζονται, να κινούνται και σιγά σιγά οι ίδιοι να φτιάξουν τους πρώτους χάρτες Ο πρώτος χάρτης στην ιστορία της ανθρωπότητας χαράχθηκε σε μία σπηλιά, 30.000 χρόνια πριν από τη γέννηση του Χριστού. Το πρώτο δορυφορικό σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης, πρόδρομος του σημερινού GPS, σχεδιάστηκε τον 7ο αιώνα π.Χ., από τους Ίωνες Μιλήσιους, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τα αστέρια ως δορυφ... περισσότερα »


ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΥΣΙΚΗ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η επιστημονική τεκμηρίωση...: Κβαντική θεωρία αποδεικνύει ότι η ψυχή περνάει σε άλλο σύμπαν μετά τον θάνατο...! Ένα βιβλίο με τίτλο «Βιοκεντρισμός: Πώς η ζωή και η συνείδηση είναι τα κλειδιά για την κατανόηση της φύσης του Σύμπαντος» έχει γίνει δημοφιλές στο Διαδίκτυο, επειδή περιέχει την αντίληψη ότι η ζωή δεν τελειώνει με τον θάνατο του σώματος, αλλά μπορεί να διαρκέσει για πάντα με την μετανάστευση της ψυχής. Ο συγγραφέας του βιβλίου, ο επιστήμονας Δρ Robert Lanza, που ψηφίστηκε από τους τους NY Times ως ο 3ος πιο σημαντικός εν ζωή επιστήμονας , δεν έχει καμία αμφιβολία ότι κάτι τ... περισσότερα »


ΜΕΛΕΤΗ: Διαίσθηση και Συνείδηση

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Νέα έρευνα: Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν λειτουργεί μόνο σε τρεις διαστάσεις! *Οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να κατανοήσουν τον κόσμο μας ως μια ενιαία χωροχρονική οντότητα με τέσσερις διαστάσεις: τρεις του χώρου (μήκος-πλάτος-ύψος) και μία του χρόνου. Μπορεί έτσι κανείς να φανταστεί τον πονοκέφαλο που θα προκαλέσει η ανακοίνωση των επιστημόνων πως για πρώτη φορά ανακάλυψαν δομές στον εγκέφαλο με έως και σε 11 διαστάσεις!* *Οι νευροεπιστήμονες του ελβετικού προγράμματος Blue Brain Project, χρησιμοποιώντας πρωτότυπα μαθηματικά (αλγεβρική τοπολογία με τρόπο που δεν είχε ποτέ έως...περισσότερα »

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...

Πώς να σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία σ' ένα πλανήτη που δεν είναι σταθερός και μεταβάλλεται διαρκώς; Η Γη μας έχει ηλικία 4,5 δισεκατομμυρίων ετών, σ' αυτά τα χρόνια διαρκώς μεταβάλλεται και το ίδιο συμβαίνει και με το κλίμα στις διάφορες περιοχές της. Παρουσιάζουμε σήμερα μια ωραία κινούμενη εικόνα απ' την αλλαγή της μορφής του πλανήτη μόνο στα ... τελευταία 200 εκατομμύρια χρόνια, για να συνειδητοποιήσουμε όλοι την έκταση των αλλαγών. Πριν λοιπόν 300 εκατομμύρια χρόνια οι σημερινές ήπειροι δεν υπήρχαν, ήταν όλες ενωμένες μεταξύ τους σε μια υπερ-ήπειρο, την ονομαζόμενηΠανγαία, που βρ... περισσότερα »


ΒΟΜΒΑ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ... Η ΓΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑI... Σεισμοί, πλημμύρες, γεωμαγνητικές καταιγίδες μπορούν να κόψουν το ρεύμα ακόμη και για μήνες ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..!

[ΒΙΝΤΕΟ]* *Από μερικές ώρες έως μερικούς μήνες μπορεί να διαρκέσει σε κάποιες περιπτώσεις η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από κάποια φυσική καταστροφή λόγω σεισμού, πλημμύρας ή γεωμαγνητικής καταιγίδας.* *Συνήθως η διακοπή του ρεύματος διαρκεί από μία έως τέσσερις μέρες, ενώ οι συχνότερες διακοπές συμβαίνουν σε περίπτωση πλημμύρας. Αυτό αναφέρει μια νέα μελέτη του Κοινού ... περισσότερα »

Κάτι Ταράζει το Μαγνητικό Πεδίο της Γης.

*Είναι Έτοιμοι οι Πόλοι να Αναστραφούν;* *Γράφει ο Σπύρος ΜακρήςΚάτι Ταράζει το Μαγνητικό Πεδίο της Γης.Είναι Έτοιμοι οι Πόλοι να Αναστραφούν;* *Πάνω από τα κεφάλια μας, κάτι δεν είναι σωστό. Το μαγνητικό πεδίο της Γης βρίσκεται σε κατάσταση δραματικής αποδυνάμωσης σύμφωνα με νέα έρευνα που απασχολεί τελευταία τους επιστήμονες.* *Το μαγνητικό πεδίο της Γης δεν μας δίνει μόνο τον βόρειο και τον νότιο πόλο αλλά μας προστατεύει από τους ηλιακούς ανέμους και την κοσμική ακτινοβολία. Το «πρόβλημα» είναι ότι αυτό το αόρατο πεδίο δύναμης αποδυναμώνεται γρήγορα, σε σημείο που οι επιστήμο...περισσότερα »


ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ Δέκα μυστηριώδη αρχαιολογικά μνημεία...  Ο κόσμος είναι γεμάτος με αρχαία μνημεία που χτίστηκαν για να τιμήσουν βασιλείς, θεότητες και θρησκευτικές προσωπικότητες. Για τα περισσότερα από αυτά χάρη στην σκληρή δουλειά αρχαιολόγων, ιστορικ**ών και ερευνητών γνωρίζουμε αρκετά. * *Υπάρχουν όμως και κάποια μνημεία που ακόμη και σήμερα διχάζουν την επιστημονική κοινότητα για τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκαν… Δείτε παρακάτω 10 απ΄τα πιο διάσημα ιστορικά μνημεία εξακολουθούν να βασανίζουν τους ανθρώπους που τα ... περισσότερα »

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ-MATRIX

*Ο Δρ. Μάνος Δανέζης μας λέει ότι το μοντέλο της ύλης που ξέραμε έχει πλέον ριζικά αλλάξει και μας αποκαλύπτει τι στην πραγματικότητα είναι η υλική υπόσταση του ανθρώπου. * *Στο πλαίσιο αυτής της «νέας πραγματικότητας» ακόμα και ο θάνατος θα μπορούσε να ξεπεραστεί! * *Ο Δημόκριτος με σαφήνεια μας λέει πως, «οτιδήποτε αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας είναι ψευδές. * *Το μόνο πραγματικό είναι ότι αντιλαμβάνεται η νόησή μας». * *Τα ίδια λέει και ο Πλάτωνας. * *Με τον όρο νόηση εννοούμε τη συνείδηση, που ταυτίζεται με την έννοια του πνεύματος και της ελευθερίας. * *Σκέφτομαι άρα υπάρχω.... περισσότερα »

*

Σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο στο υπέδαφος της Γης - Η Ανταρκτική λιώνει από... κάτω

*Η παγωμένη ήπειρος θερμαίνεται από ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο στο υπέδαφος της Γης...*Τις τελευταίες δεκαετίες η Ανταρκτική αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα αφού οι μόνιμοι παγετώνες αλλά και παγοκρηπίδες (παγετώνες που εκτείνονται από την στεριά και επιπλέουν στην θάλασσα) λιώνουν με ταχείς ρυθμούς δημιουργώντας μικρότερα αλλά τεράστια παγόβουνα που αποκολλώνται και βγαίνουν στην ανοικτή θάλασσα.* *Η κρατούσα θεωρία αναφέρει ότι όλα αυτά οφείλονται στην κλιματική αλλαγή και την αύξηση της θερμοκρασίας στον πλανήτη και ειδικότερα στην περιοχή της Ανταρκτικής. Οι ειδικο...περισσότερα »

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι διαστημικές υπηρεσίες για σήματα με «περίεργη προέλευση»...

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι διαστημικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο, μετά την «υποδοχή» ραδιοσημάτων «περίεργης προέλευσης» από εξαιρετικά μακρινό σημείο του διαστήματος. *«Πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, πραγματικά ό,τι πιο παράξενο έχουμε συναντήσει»,* δήλωσε ένας εκ των επικεφαλής του προγράμματος παρακολούθησης σημάτων και μηνυμάτων από το βαθύ διάστημα. Οι ταχύτατες ομοβροντίες ραδιοκυμάτων είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη και ενδιαφέροντα φαινόμενα στο σύμπαν. Είναι απίστευτα δυνατές, απίστευτα σύντομες εκρήξεις ενέργειας που φτάνουν στη Γη βαθι...περισσότερα »

*Αυξημένα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα στο διάσημο πάρκο του Yellowstone της Αμερικής αναζωπυρώνει τους φόβους των επιστημόνων ότι το θανατηφόρο ηφαίστειο είναι στα πρόθυρα μιας καταστροφικής έκρηξης.* *Ένα νέο βίντεο στο YouTube χρησιμοποιεί δορυφορικές εικόνες για να δείξει ότι μεγάλα επίπεδα του διοξειδίου του άνθρακα εκλύονται από Υπερ-ηφαίστειο του Yellowstone. Τα ηφαίστεια είναι πιο πιθανό να εκπέμπουν μεγαλύτερες ποσότητες CO2 στην πορεία προς μια έκρηξη, δεδομένου ότι συνήθως είναι ένα σημάδι ότι η πίεση κάτω από την επιφάνεια μεγαλώνει.* *Όπως δείχνει το βίντεο, πουθενά...περισσότερα »Δείτε το απαγορευμένο ισπανικό ντοκιμαντέρ (εκδοχή) που προβλήθηκε 

παλιότερα στην Ελληνική τηλεόραση και πλέον δεν υπάρχει γι' αυτούς.

**************************************************

SOS εκπέμπουν επιστήμονες - Ρήγμα στο έδαφος της Αιθιοπίας προμηνύει διαχωρισμό της Αφρικής

*Μελέτη του Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου Σκριπς* Το ρήγμα Αφάρ που βρίσκεται στην βόρεια Αιθιοπία αρχίζει να διευρύνεται με εκπληκτικό ρυθμό 2,5 εκατοστών κάθε χρόνο - Η σχισμή είναι περίπου 60 χιλιόμετρα μακριά, 8 μέτρα σε πλάτος και 2 σε βάθος *Σε δέκα εκατομμύρια χρόνια, η Αφρική αναμένεται να έχει διασπαστεί πλήρως, χάρη σε αρχέγονα αέρια τα οποία δημιούργησαν ένα γεωλογικό ρήγμα που εντέλει θα καλυφθεί από νερό, σύμφωνα με μελέτη του Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου Σκριπς και του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο.Το ρήγμα Αφάρ που βρίσκεται στην βόρεια Αι... περισσότερα »

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ...

[image: Ανεξήγητο: Η μυστηριώδης περιοχή του Μεξικού όπου σταματούν τα ρολόγια] Ένα από τα πιο ανεξήγητα τα μυστήρια βρίσκετε σε μια περιοχή του Μεξικού, όπου τα ρολόγια σταμάτησαν και τα ραδιόφωνα δεν λειτουργούν ποτέ. Η Ζώνη της Σιωπής έχει γίνει πόλος έλξης για τους ερευνητές και για περίεργους που θέλουν να πάνε να δουν τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την περιοχή όπου οι νόμοι της φύσης συμπεριφέρονται μυστηριωδώς . Είναι μια έρημος 2.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, βρίσκεται μεταξύ των κρατών της Durango, Coahuila και Chihuahua... περισσότερα »

ΤΩΡΑ..! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ..! ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ..! ΤΟ BINTEO ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ...!

Παγκόσμιο ενδιαφέρον προκαλεί η είδηση ότι επιστήμονες άνοιξαν μετά από αιώνες για πρώτη φορά τον Πανάγιο Τάφο... «Κάτω από την μαρμάρινη πλάκα της αναστήλωσης του 1810, βρήκαμε άλλη πλάκα με χαραγμένο σταυρό, κι όταν πιο κάτω απομακρύναμε πληρωτικό υλικό... αποκαλύφτηκε η κλίνη του Βράχου όπου λέγεται ότι εναποτέθηκε το σώμα του Ιησού», περιγράφει η καθηγήτρια Τόνια Μοροπούλου, σε εκπομπή της ΕΡΤ, υπενθυμίζοντας τη «συγκλονιστική στιγμή» που άνοιξε ο τάφος για πρώτη φορά από το 1550... «Ο Τάφος είναι ζωντανός», τόνισε η κ. Μοροπούλου... περισσότερα »


Δίχως τέλος το σύμπαν: Περιέχει δύο τρισεκατομμύρια γαλαξίες λένε τώρα οι επιστήμονες

*Ξαφνικά το σύμπαν έγινε πολύ πιο πυκνοκατοικημένο! Οι αστρονόμοι έκαναν τον αναπάντεχο υπολογισμό ότι στο ορατό σύμπαν υπάρχουν τουλάχιστον δέκα φορές περισσότεροι γαλαξίες από ό,τι πίστευαν έως τώρα.* *Ο συνολικός αριθμός τους στο σύμπαν, στο ορατό και μη ορατό από τη Γη, μπορεί να φθάνει τα δύο τρισεκατομμύρια, δηλαδή είναι 20πλάσιος έναντι της προηγούμενης εκτίμησης, που ήταν περίπου 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες.* *Οι «φουσκωμένες» εκτιμήσεις βασίζονται σε μια νέα ανάλυση των δεδομένων από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble και άλλα τηλεσκόπια. ...περισσότερα »


ΝΕΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΟΛΟΣ!

Καθώς οι πάγοι των πόλων και της ξηράς, ιδίως της Γροιλανδίας, λιώνουν εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, αλλάζει σταδιακά η κατανομή τεράστιων ποσοτήτων νερού ανά την υδρόγειο, πράγμα που έχει ως συνέπεια να μετακινείται ο άξονας περιστροφής της Γης, ο οποίος περνά από τους πόλους. Κάπως έτσι, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα, ο Βόρειος Πόλος της Γης μετά το 2000 μετακινείται αργά αλλά σταθερά προς τα ανατολικά και προς το Λονδίνο. Η παρακολούθηση της κίνησης του άξονα της Γης άρχισε το 1899. Ο πραγματικός ή γεωγραφικός βόρειος πόλος (η βόρεια άκρη του άξονα περιστροφής του π...περισσότερα »

Τάφοι γιγάντων» 3,5 μ. ανακαλύφθηκαν στην Μαλαισία, στην Χρυσή Χερσόνησο των αρχαίων Ελλήνων!

*Οι «τάφοι» «ανα­καλύφθηκαν» από τον ιστορικό Mohd Fuad Khusar Μ Said, ο οποίος έχει 10 χρόνια εμπειρίας στις αρ­χαιολογικές μελέτες. * *ΑΚΟΜΗ εξακολουθεί μια «αμφιλεγόμενη ανα­κάλυψη». Όμως ανακάλυψη: Δύο γιγαντιαίοι αρχαίοι(;) «τάφοι» έχουν βρεθεί στο νησί ΡυΙau Upeh, στην Μαλάκκα Μαλαισίας. Ασυνήθιστα μεγάλων διαστάσεων (5Χ0,5 μ.!) απέχουν περίπου 15-20 μ. ο ένας από τον άλλον! Είναι απόδειξη των πρώτων αποίκων στην Μελάκα/Μαλάκκα Μαλαισίας, και των μεγαλιθικών δομών τους; * *Οι «τάφοι» «ανα­καλύφθηκαν» από τον ιστορικό Mohd Fuad Khusar Μ Said, ο οποίος έχει 10 χρόνια εμπει... περισσότερα »

*

Ένα τρομακτικό φαινόμενο στο Λος Άντζελες, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους επιστήμονες..! Στο Λος Άντζελες μετακινούνται βουνά χωρίς φανερή αιτία..! ΔΕΙΤΕ..!

Ένα τρομακτικό φαινόμενο στο *Λος Άντζελες*, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους επιστήμονες … και στους κατοίκους της περιοχής *Santa Clarita…* *Όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα ολόκληρο βουνό κυριολεκτικά κινείται προς το πλάι!* * Ο δρόμος είναι σαφώς παραμορφωμένος από τις μετακινήσεις του εδάφους, χωρίς να υπάρχει καμία φανερή αιτία * *Ένα τμήμα του δρόμου Vasquez Canyon έκλεισε , λόγω του φαινομένου.* *Όπως φαίνεται στην επόμενη εικόνα, στη συνέχεια, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν γρήγορα. * *Περίπου 3 ώρες αργότερα, στις 15:36, ο δρόμος έχει παραμορφωθεί .. Μέχρι ...περισσότερα »

ΦΟΒΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΓΙΓΑΝΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ «ΤΡΩΕΙ» ΤΟΝ ΦΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ...

Ένα εκπληκτικό βίντεο καταγράφει ένα από τα πιο μυστήρια φαινόμενα, καθώς καταγράφει μια γιγαντιαία τρύπα μέσα στη λίμνη να «τρώει» τον φλοιό της Γης. Η συγκεκριμένη τρύπα εντοπίστηκε στην Πορτογαλία, συγκεκριμένα στην περιοχή Serra de Estrela, όπου βρίσκεται η μαγευτική λίμνη στο βάθος της οποίας φαίνεται να κρύβεται το μυστηριώδες φαινόμενο. Οι επιστήμονες που έχουν μελετήσει την περιοχή και πρέπει κάπως να εξηγήσουν το φαινόμενο... το αποδίδουν σε ένα φράγμα, περίπου 1.500 μέτρων, που είχε χτιστεί το 1955... περισσότερα »

ΟΛΑ τα ΤΡΙΓΩΝΑ των ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ στον ΠΛΑΝΗΤΗ

Το Τρίγωνο των Βερμούδων και το αντίστοιχο της Ιαπωνίας θεωρούνται από τα πιο γνωστά στον κόσμο όπου συμβαίνουν διάφορες ανωμαλίες: ανεξήγητα φαινόμενα, πλοία και αεροσκάφη που εξαφανίζονται, ραδιόφωνα και πυξίδες που σταματούν να λειτουργούν. Όμως, δεν είναι τα μοναδικά "τρίγωνα" στον πλανήτη.* *Γιατί αρχαία Μεγαλιθικά Μνημεία είναι τοποθετημένα σε συγκεκριμένα σημεία σε ίσες αποστάσεις αναμεταξύ τους, όπως π.χ. το Mohenjo-Daro, το Κάιρο, το Περού, το Νησί του Π... περισσότερα »

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ:ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

*Στην εποχή μας όλοι στεκόμαστε εντυπωσιασμένοι μπροστά στα επιτεύγματα της σύγχρονης επιστήμης και τεχνολογίας. Το περίεργο όμως είναι ότι πολλοί άνθρωποι, αλλά και πολλοί επιστήμονες, έχουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι όλα αυτά τα επιτεύγματα στηρίχθηκαν σε γνώσεις και φαινόμενα τα οποία για πρώτη φορά ανακαλύφθηκαν και διατυπώθηκαν την περίοδο της μεγάλης επιστημονικής επανάστασης του 16ου, 17ου και 18ου αιώνα. Η άποψη - πλάνη αυτή διατυπώνεται σε πολλά επιστημονικά βιβλία, αλλά και επίσημα από πολλούς Δυτικούς έγκριτους επιστήμονες. Το θέμα αυτό αναλύει η εκπομπή αναφερόμενη στην φιλοσοφία τών Αρχαίων Ελλήνων... πού απλά είπαν τά πάντα, επι...περισσότερα »

Ένα σπάνιο φαινόμενο που κάνει τη γη να κινείται σαν κύμα Δείτε πως το "Earthflow" καταπίνει έναν δρόμο στη Ρωσία

*To φαινόμενο Εarthflow προκαλείται από ξαφνική ροή λεπτόκοκκων υλικών που έχουν διαποτιστεί με νερό και μετακινούνται σε μορφή χείμαρρου από την έλξη της βαρύτητας. * *Η ταχύτητά του φαινομένου μπορεί να το κάνει αόρατο στο ανθρώπινο μάτι, αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει εικόνες σαν αυτές που κατέγραψε το παρακάτω βίντεο. Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα του νερού. Όσο περισσότερο, τόσο γρηγορότερη η ροή του εδάφους.* *Την σπάνια αυτή περίπτωση κατέγραψε κάποιος στη Ρωσία. Το βίντεο που κάνει το γύρο τ... περισσότερα »

Βρήκαν τους υπόγειους ωκεανούς της Γης

Πριν από τρεις μήνες ερευνητές στον Καναδά εντόπισαν στοιχεία που υποδεικνύουν την παρουσία τεράστιων αποθεμάτων νερού βαθιά στο εσωτερικό της Γης. Σύμφωνα με τους ερευνητές είναι πιθανό σε βάθος εκατοντάδων χλμ στο εσωτερικό του πλανήτη μας να υπάρχει μια ζώνη που περιέχει όσο νερό διαθέτουν συνολικά όλοι οι ωκεανοί μαζί! Νέα μελέτη αμερικανών ερευνητών όχι μόνο επιβεβαιώνει τα προηγούμενα ευρήματα αλλά εντόπισε και τις περιοχές που βρίσκονται αυτά τα αποθέματα. Το υπόγειο ρεζερβουάρ Η νέα μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στα βάθη της Γης, στο στρώμα του μανδύα που βρίσκεται α... περισσότερα »

Ο άξονας της Γης έχει μετατοπιστεί…Ο ουρανός έχει αλλάξει…Κοσμοϊστορικά γεγονότα έρχονται!

Ο άξονας περιστροφής της Γης έχει μετατοπιστεί σημαντικά. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η εμφάνιση ακραίων καιρικών φαινομένων θα γίνει ολοένα και πιο συχνή. Οι σφοδρές χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν πρόσφατα στις ΗΠΑ είναι μόνο η αρχή. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και τον Απρίλιο με πρωτοφανείς χιονοθύελλες. Ο ήλιος που ποτέ δεν φαινόταν βορειότερα από τον Τροπικό του Καρκίνου ή πιο νότια από τον Τροπικό του Αιγόκερω εμφανίζεται πλέον πολύ πιο μακριά ​​από αυτά τα σημεία. Οι Εσκιμώοι, οι οποίοι έχουν μάθει να επιβιώνουν στις πιο ακραίες συνθήκες, χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογί...περισσότερα »

Ο Πλανήτης Υπερθερμαίνεται;;;H μήπως ψύχεται;

«Το ‘Πρασίνισμα’ του Πλανήτη; Ποιό πρασίνισμα; Ποιού Πλανήτη; Ο Πλανήτης Είναι Μπλε.» «Ο μόνος λόγος που δεν έχουμε ακόμη αυτοκίνητα, που κινούνται με ελεύθερη ενέργεια, είναι πολιτικός, δεν είναι επιστημονικός». John O’ Malley Bockris, φυσικός Από τήν μία βαρύτερος χειμώνας μέ πλημμύρες καί καταρρακτώδες βροχές... αλλά όμως...  Ο Πλανήτης Υπερθερμαίνεται. Ας Ανάψουμε το air condition να κρυώσει: Αν είσαι έστω και ελάχιστα υποψιασμένος, με απλή παρατήρηση μπορείς πολύ εύκολα να αντιληφθείς πως όλο αυτό με την πρασινάδα του πλανήτη πιο πολύ με πράσινη σαλάτα και πράσιν άλογα μοιάζει, παρά με οποιαδήποτε ουσιαστική αλήθεια. Η μήπως όχι; ...περισσότερα »

Εννιά σενάρια γύρω από την καταστροφή της Γης

Δεν είναι λίγες οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχει «γεννήσει» η κινηματογραφική βιομηχανία, με θέμα την καταστροφή της Γης. Άλλοτε ευθύνονται εχθρικοί εξωγήινοι και επικίνδυνα φανταστικά πλάσματα, άλλες φορές μετεωρίτες και αστεροειδείς και άλλες πανδημίες και θανάσιμοι ιοί. Κι ενώ όλα αυτά τα σενάρια βασίζονται στην αστείρευτη φαντασία ορισμένων ταλαντούχων σεναριογράφων και σκηνοθετών, υπάρχουν ορισμένοι επιστήμονες που εκφράζουν (πραγματικές) ανησυχίες για το μέλλον του πλανήτη μας. Μάλιστα, πολλές από τις προβλέψεις των επιστημόνων φαντάζουν ακόμη πιο τρομακτικές από α... περισσότερα »

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ στο CERN:Δείτε τι βρήκαν και το κρύβουν!

Από το διάσημο ελβετικό εργαστήριο CERN, που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ και εργάζεται ολη η αφρόκρεμα των επιστημόνων του κόσμου... και μεταξύ αυτών και Έλληνες ,εστειλαν μια δέσμη νετρίνων σε άλλο ερευνητικό κέντρο στο Gran Sasso, που βρίσκεται 730 μίλια μακριά. Τα νετρίνα έφτασαν στο Gran Sasso γρηγορότερα απο το φως...!16.000 φορές κάνανε το πείραμα και παντα έβγαινε οτι τα νετρινα έτρεχαν γρηγορότερα απο το φως . Για μας τους απλούς ανθρώπους λέμε και τι έγινε; Ας τρέχουν... Οι επιστήμονες που το ανακοίνωσαν σε λιγο παραιτήθηκαν απο την δουλεια τους... περισσότερα »    *Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην επιστημονική κοινότητα η ανακοίνωση Ευρωπαίων φυσικών ότι εντόπισαν υποατομικά σωματίδια (νετρίνο) που φαίνεται να σπάνε το ρεκόρ ταχύτητας στο σύμπαν, ταξιδεύοντας ταχύτερα και από το φως*. Αν αυτό επιβεβαιωθεί -προς το παρόν υπάρχουν επιφυλάξεις- τότε απειλείται όχι μόνο η θεωρία του Άλμπερτ Αϊνστάιν, αλλά και όλο το οικοδόμημα της σύγχρονης Φυσικής, αν όχι ο τρόπος που βλέπουμε τον κόσμο, ενώ μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για ταξίδια στον χρόνο, ακόμα και στο παρελθόν. Ανατρέπεται λοιπόν η θεωρία της ειδικής σχετικότητας από το 1905 -ο ακρογωνιαίος λίθος της Φυσ...περισσότερα »

Οι πάγοι της Αρκτικής επιμένουν να μη λιώνουν. Μα γιατί, δεν τους είπε κανείς πως έχουμε «υπερθέρμανση του πλανήτη»;

Το 2010 εκτοξεύθηκε ένας δορυφόρος ειδικά κατασκευασμένος για να μετρά τις μεταβολές στο πάχος των πάγων σε όλη την έκταση του Αρκτικού Ωκεανού. Πρόκειται για το δορυφόρο Cryosat, του Ευρωπαϊκού Κέντρου Διαστήματος, (European Space Agency, ESA), που περιστρέφεται σε τροχιά σε ύψος 700χλμ. και είναι εξοπλισμένος με ένα ειδικό ραντάρ μέτρησης υψομέτρων, το Synthetic Aperture Interferometric Radar Altimeter (SIRAL). Η αποστολή αρχικά είχε προγραμματισμένη διάρκεια ζωής μόλις τρία χρόνια, αλλά θεωρήθηκε επιτυχής και η … διάρκειά της παρατάθηκε για τέσσερα ακόμα χρόνια, μέχρι το Φεβρουάρι... περισσότερα »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Η Γη έχει μετατοπιστεί»: Έσχατη προειδοποίηση για την επερχόμενη καταστροφή!

Οι Εσκιμώοι ζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια στις αρκτικές περιοχές του Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γροιλανδίας. Έχοντας μάθει να επιβιώνουν στις πιο ακραίες συνθήκες, χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι Εσκιμώοι προβλέπουν τον καιρό ερμηνεύοντας τα σημάδια της φύσης. Σε αντίθεση λοιπόν με τους επιστήμονες, οι γηραιότεροι ισχυρίζονται ότι για τις ακραίες συνθήκες, τους σεισμούς και τις ηφαιστειακές εκρήξεις που σημειώνονται τα τελευταία χρόνια σε όλο τον πλανήτη, δεν ευθύνεται η υπερθέρμανση αλλά η μετατόπιση της γης! «Η γη έχει μετατοπιστεί, έχει αλλάξει η κλίση της, ... περισσότερα »

1816: Η χρονιά χωρίς καλοκαίρι που έφερε πείνα στον πλανήτη

Ήταν το 1816 όταν ένα σπάνιο φαινόμενο συνέβη και επηρέασε το κλίμα, το περιβάλλον και τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο. Αιτία αυτού του φαινομένου υπήρξε η έκρηξη ενός ηφαιστείου στο όρος Tambora της Ινδονησίας, στο νησί Σουμπάβα (5-15 Απριλίου του 1815). Επρόκειτο για τη μεγαλύτερη έκρηξη σε παγκόσμιο επίπεδο (δείκτης ηφαιστειακής εκρηκτικότητας 7) μετά από αυτήν της Χατέπε, 1630 χρόνια πριν. Τεράστια ποσά ηφαιστειακής σκόνης εκτινάχθηκαν στην ανώτερη ατμόσφαιρα...περισσότερα »

9 απίστευτα γεγονότα που ίσως δε γνωρίζετε για τη Γη

Αν και η επιστήμη έχει προχωρήσει σε σημαντικές διαπιστώσεις ως προς θέματα που έχουν να κάνουν με τον πλανήτη μας... αλλά και το σύμπαν που τον περιβάλλει, υπάρχουν μερικά θέματα για τη Γη, που μπορεί να μας... διαφεύγουν. Πάνε πολλά χρόνια από τότε που εγκαταλείφτηκε η ιδέα πως η Γη είναι επίπεδη και ίσως οι περισσότεροι από εμάς να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε πλέον τις βασικές επιστημονικές γνώσεις για τον πλανήτη μας, μέσα από τον απλό δρόμο της παρατήρησης των φυσικών στοιχείων. Νομίζετε πως ξέρετε τα πάντα για τη Γη; Ε λοιπόν υπάρχουν κάποια στοιχεία που κατά πάσα πιθανότητα δε...περισσότερα »

Οι μαγνητικοί πόλοι της Γης μπορεί να αναστραφούν σε μόλις 100 χρόνια

Αμερικανοί, Γάλλοι και Ιταλοί επιστήμονες ανακάλυψαν πως η τελευταία αναστροφή του γήινου μαγνητικού πεδίου έγινε πριν από 785 χιλιετίες και χρειάστηκε μόλις 1 αιώνα για να ολοκληρωθεί. Η πιο πρόσφατη αναστροφή του γήινου μαγνητικού πεδίου έγινε πριν από 785.000 χρόνια και δεν χρειάστηκε περισσότερο από 1 αιώνα για να ολοκληρωθεί, ανακάλυψαν επιστήμονες από την Ιταλία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ. Η ανακάλυψη προήλθε από την ανάλυση ιζημάτων από την περιοχή Σουλμόνα στην Ιταλία, η οποία εκείνη την εποχή ήταν λίμνη, και περιγράφεται σε άρθρο των επιστημόνων που θα δημοσιευτεί τον επόμεν...περισσότερα »

Σ. Χόκινγκ παρά ταύτα επιμένει: Το σωματίδιο του Θεού μπορεί να καταστρέψει το Σύμπαν!

Μοιάζει πιο πολύ με σενάριο επιστημονικής φαντασίας ενός χολυγουντιανού blockbuster. Όμως, σύμφωνα με τον διεθνούς φήμης αστροφυσικό, Στέφεν Χόκινγκ, είναι απλά μια εκδοχή μιας επιστημονικής... αστοχίας: το σωματίδιο του Θεού, γνωστό και ως μποζόνιο του Χιγκς, μπορεί να καταστρέψει το Σύμπαν!* Ο Χόκινγκ προειδοποιεί ότι ένα μικρό λάθος από την πλευρά των επιστημόνων μπορεί να φέρει την οριστική καταστροφή. Σύμφωνα με δηλώσεις του κορυφαίου επιστήμονα, που επικαλείται η Sunday Times, αν οι επιστήμονες ασκήσουν παραπάνω πίεση από όσο πρέπει στο μποζόνιο αυτό θα μπορούσε να προκαλέσ... περισσότερα »

Ποιος ή τι "κουνάει" την Αλάσκα; Ένα "σμήνος" πανομοιότυπων σεισμών πλήττει την Αλάσκα, όλοι στο ίδιο μέγεθος 5.7 της κλίμακας ρίχτερ, με τους ειδικούς να σηκώνουν τα χέρια ψηλά...

Ένα "σμήνος" πανομοιότυπων σεισμών πλήττει την Αλάσκα, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα στην ίδια περιοχή χαμηλής σεισμικότητας, στα βορειοδυτικά, όλοι στο ίδιο μέγεθος 5.7 της κλίμακας ρίχτερ. Η πέμπτη και τελευταία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, αφήνοντας τους επιστήμονες άφωνους και προβληματισμένους... Σύμφωνα με το ρώσικο RT, οι παράξενα παρόμοιες δονήσεις, οι οποίες έχουν να εμφανίζονται σε τακτά διαστήματα από 18 Απριλίου, ξύπνησε τους ανθρώπους γύρω στις 4 π.μ.. στην κοινότητα Εσκιμώων Inuit στο Noatak όπου δεν υπάρχουν σημαντικά ενεργά σεισμικά ρήγματα και το τελευταίο τέτο...περισσότερα »

Η Γη βρίσκεται στα πρόθυρα της έκτης μαζικής εξαφάνιση ειδών

Ο πλανήτης μας βρίσκεται στα πρόθυρα μιας νέας μαζικής εξαφάνισης των ειδών του -της έκτης στα 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια της ύπαρξής του- καθώς τα ζώα και τα φυτά εξαφανίζονται με ρυθμό τουλάχιστον 1.000 φορές πιο γρήγορο σε σχέση με την φυσιολογική εξαφάνιση λόγω εξέλιξης, που συνέβαινε κατά την περίοδο προτού εμφανιστούν οι άνθρωποι στο προσκήνιο, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.* *Το φυσικό περιβάλλον* Η μελέτη εκτιμά ότι, 100 έως 1.000 είδη ανά εκατομμύριο εξαφανίζονται πια κάθε χρόνο, μερικά από τα οποία δεν έχουν καν ανακαλυφθεί από τους επιστήμονες. Μέχρι σήμε... περισσότερα 

Επιστήμονες ανασυνέθεσαν την πτώση ενός γιγάντιου αστεροειδή ατη Γη

Η Γη σε όλη τη διάρκεια της ύπαρξης της αποτελεί πόλο έλξης μικρότερων και μεγαλύτερων διαστημικών σωμάτων. Ειδικά στην πρώιμη περίοδο της η Γη κυριολεκτικά βομβαρδιζόταν από διαστημικά σώματα. Η μεγαλύτερη τέτοια σύγκρουση θεωρείται εκείνη όπου ένα σώμα μεγέθους παρόμοιο με αυτό του Αρη έπεσε στη νεαρή τότε Γη προκαλώντας τη γέννηση της Σελήνης. Η «διασημότερη» σύγκρουση είναι φυσικά εκείνη που έγινε πριν από περίπου 65 εκ. έτη στη Βόρειο Αμερική η οποία σύμφωνα με τη κρατούσα θεωρία οδήγησε στην εξαφάνιση των δεινοσαύρων. Ερευνητές στις ΗΠΑ συνέλεξαν στοιχεία για μια τρομερή σύγκ...περισσότερα »

Και ο κόσμος θα γκρεμιστέι , και η γή θα χαθεί κάτω από τα πόδια των ανθρώπων
Βαλτιμόρη ! Το έδαφος γκρεμίζεται συθέμελα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Η γή καταπίνει μονομιάς δεκάδες αυτοκίνητα !!!
Σε πολλά μέρη ανά τον κόσμο βλέπουμε παρόμοιες καταστάσεις…
Τι συμβαίνει ;
Δείτε το βίντεο ειδικά στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα :

Το διαβάσαμε από το: Βίντεο σόκ !!! Η Γή υποχωρεί σε όλον τον κόσμο … Νέο βίντεο από την Βαλτιμόρη http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/blog-post_2989.html#ixzz30fRxzi8h

Μυστηριώδης θόρυβος αναστατώνει τα Χανιά - Άγνωστη η προελευσή του

» Οπως και το 2012 με τις δονήσεις όλοι δηλώνουν… άγνοια Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον δυνατό* ήχο* που ακούστηκε λίγο πριν τις 5 χθες το απόγευμα στα *Χανιά* καθώς κανείς δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει αν ο ήχος προερχόταν από φυσικό φαινόμενο ή κάτι άλλο. Πολλά τηλεφωνήματα δέχτηκε η Αστυνομία, αλλά και τα γραφεία των “X.N.”, από πολίτες που ζητούσαν να μάθουν τι συνέβη. Ο καθηγητής Φίλιππος Βαλλιανάτος, υπεύθυνος του Εργαστηρίου Γεωφυσικής και Σεισμολογίας, ανέφερε ότι ο ήχος δεν προήλθε από σεισμό, ενώ δεν υπήρχε καμία προγραμματισμένη στρατιωτική βολή ή άσκηση. Από την πλευρά τους... περισσότερα »

Νεκρά πτηνά γέμισε ο Ατλαντικός 21.000 νεκρά πτηνά ξεβράστηκαν στις γαλλικές ακτές του Ωκεανού

 Νεκρά πτηνά γέμισε ο Ατλαντικός]* Περισσότερα από 21.000 νεκρά πτηνά ξεβράστηκαν στις γαλλικές ακτές του Ατλαντικού. Σύμφωνα με τους περιβαλλοντολόγους η άνευ προηγουμένου οικολογική καταστροφή οφείλεται στ' ακραία καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή από το φθινώπορο.

Τα ηφαίστεια εν μέρει υπεύθυνα για την «παύση» στην υπερθέρμανση;

Πού οφείλεται το γεγονός ότι η παγκόσμια θερμοκρασία παραμένει σχεδόν σταθερή τα τελευταία 15 χρόνια, μετά από μία εικοσαετία ταχείας ανόδου και παρά το γεγονός ότι η παραγωγή εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου εξακολουθεί να αυξάνεται; * Ομάδα επιστημόνων από το MIT και άλλα αμερικανικά πανεπιστήμια πιστεύει πως* μέρος της απάντησης βρίσκεται στην ηφαιστειακή δραστηριότητα.* Από το 2000 μέχρι σήμερα, τουλάχιστον 17 ηφαιστειακές εκρήξεις σε ολόκληρο τον κόσμο είχαν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση σωματιδίων θείου, τα οποία ανακλούν μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας πίσω στο διάστημα, προ... περισσότερα »

Το ακραίο σενάριο επιστημόνων που θέλει το σύμπαν να είναι ένα απλό... ολόγραμμα

*Σύμφωνα με τη θεωρία που πρωτοεμφανίστηκε το 1997 από τον Αργεντινό θεωρητικό φυσικό Χουάν Μαλκαντένα, όλα όσα βλέπουμε είναι μια απλή προβολή και στα αλήθεια δεν έχει φυσική υπόσταση. Όταν είχε πρωτοεκφραστεί η θεωρία του φυσικού, δεν είχε ιδιαίτερη απήχηση.* *Το μεγαλύτερο μέρος της επιστημονικής κοινότητας θεώρησε υπερβολικά «τραβηγμένο» το σενάριο του Αργεντινού, το οποίο έμεινε πίσω στις μελέτες επειδή πολύ απλά δεν χωράει εύκολα στο μυαλό ακόμα και των ειδικών.* *Ωστόσο, πρόσφατα μαθηματικά μοντέλα αποδεικνύουν πως η... παραμυθένια θεωρία του Μαλκαντένα

Οι οκτώ περιοχές της Ελλάδας που εκτιμούν οι σεισμολόγοι ότι θα εκδηλωθούν...ισχυροί σεισμοί


*Σε οκτώ περιοχές της χώρας εκτιμούν οι σεισμολόγοι ότι θα εκδηλωθούν ισχυροί σεισμοί άνω των έξι βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, «με ορίζοντα δεκαετίας», και πρωτίστως σε αυτές τονίζουν ότι θα πρέπει να εστιασθούν τα αντισεισμικά μέτρα της Πολιτείας για τη θωράκισή τους
Έρευνα: Πριν από έναν σεισμό τα σύννεφα αλλάζουν χρώμα κι ένα απόκοσμο μπλε και λευκό φως απλώνεται στον ουρανό!

Κι όμως, η λαϊκή σοφία αποδεικνύεται αληθινή στην περίπτωση των σεισμών:
Επιστήμονες από την Αμερική και τον Καναδά μελέτησαν 65 μεγάλους σεισμούς 
σε όλο τον κόσμο μαζί με τις μαρτυρίες και φωτογραφίες ανθρώπων που ήταν στις περιοχές αυτές και διαπίστωσαν ότι πράγματι, πριν από τον σεισμό, τα σύννεφα αλλάζουν χρώμα κι ένα απόκοσμο μπλε και λευκό φως απλώνεται στον ουρανό.
Πιθανολογούν, δε, ότι οφείλεται σε ηλεκτρικές κενώσεις που δημιουργούνται όταν τα πετρώματα στα βάθη της γης τρίβονται μεταξύ τους, προκαλώντας τον σεισμό. Οταν το ηλεκτρικό φορτίο φτάσει στην επιφάνεια του εδάφους και έρθει σε επαφή με τον αέρα, δημιουργείται αυτό το φως.
Για δεκαετίες υπήρχαν αναφορές αυτού του φαινομένου σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Στις αρχές του 20ού αιώνα, ένας ιταλός ιερέας, ο Ιγκνάτσιο Γκάλι, κατέγραψε 148 αντίστοιχα περιστατικά από σεισμούς που συνέβησαν μεταξύ του 89 μ.Χ. και του 1910.
Το φαινόμενο επανήλθε στην επικαιρότητα στον σεισμό του Κράισττσερτς στη Νέα Ζηλανδία, πριν από τρία χρόνια, στις 22 Φεβρουαρίου του 2011, όταν σκοτώθηκαν 182 άτομα. Υπήρχαν πάμπολλες μαρτυρίες από κατοίκους που είδαν ένα απόκοσμο λευκό και μπλε φως να πέφτει πάνω στα σύννεφα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον σεισμό μεγέθους 6,3 της κλίμακας Ρίχτερ, που ισοπέδωσε το κέντρο της πόλης.
Κάμερες ασφαλείας σε διάφορα σημεία της πόλης καθώς και μάρτυρες με τα κινητά τους τηλέφωνα κατέγραψαν το φαινόμενο, μην αφήνοντας ίχνος αμφιβολίας για την εμφάνισή του.
Το ίδιο συνέβη και στην Κίνα, στην επαρχία Σετσουάν, μισή ώρα πριν από τον σεισμό μεγέθους 7,9 ρίχτερ στις 12 Μαΐου του 2008, που άφησε πίσω του 69.000 νεκρούς.
Με βάση τα καινούργια στοιχεία, οι σεισμολόγοι επέστρεψαν στη δουλειά του ιερέα Γκάλι, εφαρμόζοντας σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους για να αναλύσουν σεισμούς όπου εμφανίστηκε αυτό το φως στον ουρανό.
Τέσσερις καναδοί και αμερικανοί επιστήμονες μελέτησαν 65 σεισμούς μεγέθους 5 ρίχτερ και πάνω, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτό το μυστηριώδες φως πράγματι ξεπηδά από τα σύννεφα. Σύμφωνα με τη δική τους εξήγηση, μάλιστα, το φως οφείλεται στα ισχυρά ηλεκτρικά φορτία που παράγονται στα έγκατα της γης από την τριβή των πετρωμάτων όταν ανέλθουν στην επιφάνεια και αλληλεπιδράσουν με τον αέρα.
«Δεν πρόκειται για UFO, το φως των σεισμών είναι αληθινό φαινόμενο» λέει στους «Τάιμς» ο Ρομπέρ Τιερό από το υπουργείο Φυσικών Πόρων του Κεμπέκ στον Καναδά, που ήταν επικεφαλής της μελέτης.
Ανάμεσα στους σεισμούς που μελέτησαν είναι μια δόνηση μεγέθους 7,5 ρίχτερ στο Κεμπέκ το 1663 και μια μικρότερη στη Γαλλία το 1682.
Ακόμα, στην έρευνα συμπεριλαμβάνεται μια μαρτυρία από περουβιανούς ψαράδες που δήλωσαν ότι ο ουρανός έγινε βιολετί πριν αρχίσει να σείεται γύρω τους η θάλασσα το 2007, ενώ μια γυναίκα στη Γερμανία, το 2011, δήλωσε ότι είδε «μια λάμψη που κινούνταν σαν φίδι κατά μήκος του δρόμου όταν άρχισε ο σεισμός».
Αξίζει να σημειωθεί, όπως επισημαίνουν οι ερευνητές, ότι η συντριπτική πλειονότητα των σεισμών στη μελέτη συνέβη σε ρήγματα που ήταν σχεδόν κάθετα, κάτι που ίσως εξηγεί το γιατί το φως εμφανίζεται σε ορισμένες περιπτώσεις και όχι σε όλες.
Η έρευνα δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Seismological Research Letters».
Read more: http://hellaspress-angel.blogspot.com/2014/01/blog-post_27.html#ixzz2rdfHKCgg

Το πείραμα της Φιλαδέλφειας:Ένα ανεξήγητο μυστήριο! video

*Πολλές είναι οι θεωρίες που προσπάθησαν να εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη κι αν έγινε πραγματικά το Πείραμα της Φιλαδέλφειας ή "project Rainbow" όπως είναι η πραγματική του ονομασία.* Το αντιτορπιλικό του πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, Ελτριτζ, πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο, ήταν το «πειραματόζωο». Τρία πράγματα πείθουν πως το πείραμα της Φιλαδέλφειας έγινε πραγματικά. Πρώτον έκαναν πειράματα για να ανακαλύψουν νέες τεχνολογίες και να οδηγηθούν στο τέλος του πολέμου. Δεύτερον ένα ιονισμένο αέριο κρύβει από τα ραντάρ όποιο αντικείμενο βρίσκεται μέσα του και τρίτον...

Προειδοποιητικό χτύπημα η πτώση μετεωρίτη στη Ρωσία: Ολοκληρώθηκε η μελέτη των δειγμάτων.

Η πτώση μετεωρίτη που προκάλεσε πανικό πάνω από το Τσελιάμπινσκ στη Ρωσία τον Φεβρουάριο του 2013 ήταν «προειδοποιητικό χτύπημα» σύμφωνα με τους επιστήμονες.* Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ντέιβις (UC Davis) ολοκλήρωσαν την ανάλυση των δειγμάτων και η σχετική έκθεση θα δημοσιευθεί στο περιοδικό Science στις 7 Νοεμβρίου. *«Αν η ανθρωπότητα δεν θέλει να ακολουθήσει τη μοίρα των δεινοσαύρων, θα πρέπει να μελετήσει ένα γεγονός όπως αυτό λεπτομερώς» τονίζει ο Κινγκ-Ζου Γιν, καθηγητής στο Τμήμα Επιστημών της Γης και των πλανητών Επιστημών στο UC Davis

Πότε ένας σεισμός είναι ο κύριος

*Δεν μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι ο μέχρι στιγμής πιο.... ισχυρός σεισμός συγκεκριμένης σεισμικής ακολουθίας θα είναι ο τελικά πιο ισχυρός της,όταν,και μόνο όταν, ισχύουν ταυτόχρονα τα εξής δύο : 1) δεν έχουν περάσει ~2 μήνες 2) ο δεύτερος μέχρι στιγμής πιο ισχυρός σεισμός της διαφέρει από τον πρώτο πιο πολύ από 1 έως 1,5 ρίχτερ. Αυτά βάσει της προσωπικής μου μελέτης και από όσα θυμάμαι ότι έχουν δημόσια ειλικρινά πει σεισμολόγοι,μη καθεστωτικοί. Για να δείτε στοιχεία για τους σεισμούς : http://www.emsc-csem.org/#2 Και μια εφαρμογή :

Σχετίζονται οι σεισμοί με καιρικά φαινόμενα;

Τι σχέση έχει η περίεργη ζέστη με τον μεγάλο σεισμό στην Κρήτη; Τι λέει ο μύθος και τι απαντά το Τμήμα Γεωπολιτικής Επισκόπησης! Ο "μύθος" από παλιά, λέει πως όταν υπάρχει ζέστη και άπνοια έρχεται μεγάλος σεισμός! Το ίδιο κατά σύμπτωση συνέβη και χθες, όπου ένα "μικρό καλοκαίρι" έκανε την εμφάνιση του μαζί με τα 6,2 ρίχτερ στην Κρήτη. * *Σήμερα μιλώντας με φίλους των Παραπολιτικών από την Κρήτη, μας ανέφεραν ξανά την παλιά αυτή θεωρία. "Έκανε πολλή ζέστη σήμερα" μας είπαν από την μεγαλόνησο. Άλλες πληροφορίες λένε, πως δεν φέρνει η ζέστη τον σεισμό, αλλά ο σεισμός προκαλεί την ζέστη...

Σεισμός 6,4 Ρίχτερ στην Κρήτη-Αισθητός και στην Αθήνα

 Ο σεισμός που σημειώθηκε στις 16.11 στην Κρήτη ήταν μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο. Η δόνηση έγινε αισθητή στην Αθήνα, στις Κυκλάδες, στην Πελοπόννησο, αλλά και στη Μάλτα, η οποία σημειωτέον βρίσκεται 795 χλμ. μακριά από το επίκεντρο.  Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 73 χλμ δυτικά των Χανίων και 35 δυτικά του Πλάτανου, ενώ το εστιακό βάθος ανέρχεται στα 30 χλμ. Δείτε το σεισμό, όπως τον κατέγραψε ο σεισμογράφος

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΦΟΝΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΩΝ... 9 ΡΙΧΤΕΡ (!!!) ΓΡΑΦΕΙ Η LE MONDE!!!

*Στις σεισμογενείς περιοχές της Ευρώπης, που μελλοντικά δεν αποκλείεται να βιώσουν τις καταστροφικές συνέπειες φονικών σεισμών της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ανήκει η Ελλάδα, σύμφωνα με επιστημονικό άρθρο που δημοσίευσε η γαλλική εφημερίδα «Le Monde»!  * Στο άρθρο που φέρει τον τίτλο «Des Seismes Sans Precedent Historique Sont Possibles En Europe: Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη» φιλοξενούνται οι πρώτοι χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης, όπως αυτοί δημιουργήθηκαν από πενήντα επιστήμονες...

ΥΠΟΠΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ. ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΩΝ 7 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΩΝ

Το zougla.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Καθηγητή σεισμολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Κώστα Παπαζάχο, ο οποίος επανέλαβε πως η σεισμική ακολουθία δεν έχει ολοκληρωθεί και ανέφερε χαρακτηριστικά «Η περιοχή βρίσκεται σε διέγερση». «Οι πολίτες και η επιστημονική κοινότητα δεν θα πρέπει να εφησυχάζουν και θα πρέπει να είναι λίγο επιφυλακτικοί», ανέφερε. Τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι έλεγχοι στα σχολεία και στα δημόσια κτίρια, ενώ παράλληλα προειδοποίησε πως δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν το επόμενο διάστημα τα σπίτια που υπέστησαν βλάβες από τις σημερινές ή τις προηγούμενες σεισμικές δονήσεις....

Είναι λοιπόν το CERN τόσο “Αθώο” ή ζούμε ακόμα από πιθανότητες; (βιντεο)

* Κατ’ αρχήν το CERN (που είναι στην Ευρώπη) δεν είναι ο μοναδικός επιταχυντής στον κόσμο. Υπάρχει και το TEVATRON που βρίσκεται στην Αμερική (Ιλινόις) αλλά είναι μικρότερος. Ας δούμε όμως μερικά πράγματα που τα ξέρετε ή μπορείτε να τα βρείτε:  Από την “Καθημερινή”: «Μαύρη τρύπα από το CERN θα καταπιεί τη... Γη»* * (The New York Times) Η φυσικός του Χάρβαρντ Λίσα Ράνταλ: «ο επιταχυντής δεν θα δημιουργήσει μια μαύρη τρύπα...

Εσείς ακούτε το 'βουητό'; Τα ΜΜΕ μιλούν για πρώτη φορά για το παγκόσμιο αυτό φαινόμενο ...

* Μπορείτε να ακούσετε το βουητό; Γιατί μόνο 1 στα 50 άτομα σε όλο τον κόσμο επηρεάζονται από το μονότονο θόρυβο χαμηλής συχνότητας που οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν; Το 'Βουητό' έχει ακουστεί σε απομονωμένα μέρη σε όλο τον κόσμο* *Μόνο ένα στα πενήντα άτομα μπορούν να το 'πιάσουν' σε αυτές τις περιοχές. Οι επιστήμονες είναι αμήχανοι, καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν τι προκαλεί το βουητό. Εκείνοι που το ακούν νιώθουν πονοκεφάλους, ναυτία, ζάλη, ρινορραγίες και διαταραχές του ύπνου. *Picture* 

Το 1958 οι επιστήμονες ανακάλυψαν γύρω από τη Γη τις ζώνες Βαν Άλεν, δυο περιοχές που περικλείουν το πλανήτη μας  και αποτελούνται από φορτισμένα σωματίδια παγιδευμένα από το μαγνητικό πεδίο της Γης. Τον περασμένο Φεβρουάριο όμως, επιστήμονες της NASA δημοσίευσαν στοιχεία για την ύπαρξη μιας τρίτης στενής ζώνης μεταξύ των δύο ζωνών που γνωρίζαμε.

Το ξέρατε αυτό για τον πύργο του Άιφελ;!

Το ξέρατε αυτό για τον πύργο του Άιφελ;!]*Ο πύργος του Άιφελ είναι ένα αξιοθαύμαστο δημιούργημα στο Παρίσι της Γαλλίας. Όμως το καλοκαιράκι, του συμβαίνει κάτι περίεργο το οποίο βέβαια είναι και λογικό! Ποιο είναι αυτό; Ο Πύργος του Άιφελ το καλοκαίρι ψηλώνει κατά 15 εκατοστά και το χειμώνα επανέρχεται... "στα ίσα του"! Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της ζέστης και της διαστολής των μετάλλων του.

ΔΡ.ΔΑΝΕΖΗΣ:ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!-Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!

ΠΩΣ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ! Η γεωμετρία του Σύμπαντος Όταν αναφερόμαστε σε μια γεωμετρία, θεωρούμε αυτονόητη την ύπαρξη ενός χώρου μέσα στον οποίο αυτή αναπτύσσεται και τις ιδιότητες του οποίου περιγράφει. Στα μαθηματικά, στο μαθηματικό Κόσμο, η έννοια του χώρου είναι ιδεατή -νοητή και δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την υλική πραγματικότητα. Ομοίως και τα γεωμετρικά σχήματα που μορφοποιούνται εντός του είναι ιδεατά – νοητά και άυλα και δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την υλική πραγματικότητα...

Σκοτεινή ύλη, σκοτεινή ενέργεια, σκοτεινός μαγνητισμός;

Τελευταία υπάρχει μια νέα ύποπτη έννοια στην έρευνα για τη μυστηριώδη δύναμη που αναγκάζει ​​το σύμπαν να διαστέλλεται με ολοένα και μεγαλύτερη φρενίτιδα. Φαίνεται ότι θα νιώθουμε πολύ μόνοι τις τελευταίες μέρες του σύμπαντος. Η λαμπερή απεραντοσύνη του θα εξασθενίζει αργά-αργά καθώς αμέτρητοι γαλαξίες θα υποχωρούν πέρα ​​από τον ορατό ορίζοντα μας. Σε δεκάδες δισεκατομμύρια χρόνια από τώρα, θα μείνει μόνο ένα πυκνό πλήθος κοντινών γαλαξιών, απελπιστικά λίγοι στην απεραντοσύνη του ουρανού. Αυτό το ζοφερό μέλλον έρχεται επειδή ο χώρος επεκτείνεται όλο και πιο γρήγορα,

Ποιες περιοχές της Ελλάδας κινδυνεύουν από μεγάλο σεισμό ;  Γνωστοί σεισμολόγοι της χώρας μας όπως ο κύριος Γεράσιμος Χουλιάρας και ο κύριος Άκης Τσελέντης, παρακολουθούν περιοχές της Πελοποννήσου και του Αιγαίου πελάγους, καθώς σε αυτές τις περιοχές, η σεισμική δραστηριότητα είναι αρκετά έντονη αλλά και ύποπτη. Όταν λέμε ύποπτη, εννοούμε πως καθημερινά καταγράφονται στη βόρεια Πελοπόννησο αλλά και στο Αιγαίο πέλαγος, εκατοντάδες σεισμικές δονήσεις, οι οποίες μάλιστα επιμένουν και σε συγκεκριμένες περιοχές των παραπάνω τμημάτων της χώρας μας. Τι δηλώνουν γνωστοί σεισμολόγοι της χώρας μας ;


"Βράζει" η γή νότια της Κρήτης-Επτά σεισμοί τα ξημερώματα

"Νυχτερινός τύπος" φαίνεται πως είναι ο Εγκέλαδος που ταρακουνά τα έγκατα της γής στην θαλάσσια περιοχή νότια της *Κρήτης* απο το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Την νύχτα της Τετάρτης - για άλλη μια φορά - υπήρξε έντονη δραστηριότητα καθώς απο τα μεσάνυχτα μέχρι τα ξημερώματα καταγράφησαν επτά *σεισμικές δονήσεις* με μεγέθη απο 4,6 έως 3,2 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, όλες στο ίδιο επίκεντρο, σε απόσταση 70 έως 90 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά απο το Τυμπάκι

Έξωδιαστασιακός χώρος. Ο "κόσμος" πέρα απ’ τις "αισθήσεις"

*Εδώ και αρκετά χρόνια, ακούω, διαβάζω και μελετώ όπως και οι περισσότεροι από τους αναγνώστες, για την ζωή πέρα από το δικό μας πλανήτη… για εξωγήινη νοημοσύνη και για επισκέπτες από το διάστημα… Τον τελευταίο καιρό όμως, η κατάσταση αυτή έχει ξεπεράσει κάθε όριο φαντασίας, αγγίζοντας την ομαδική παράκρουση… Εδώ μέσα μάλιστα, αρκετά από τα σχόλια ήδη αναφέρονται σε αυτό που συζητιέται με ένταση και αγωνία έξω, στο διαδίκτυο, σε βιβλία, σε παρέες, σε κοινωνικούς σχηματισμούς, ακόμη και σε υπό ίδρυση εκκλησιαστικά σχήματα. Για το λόγο αυτό σήμερα, αποφάσισα

Ένα σπήλαιο πάνω από 5 χιλιόμετρα μήκος, και 200 μέτρα ύψος στο εσωτερικό του και 150 πλάτος. Οι επικεφαλής την σπηλαιολογικής εταιρίας οπού και το εξερεύνησαν, δήλωσαν ότι στο τέλος του υπάρχει ένας τοίχος από ασβεστίτη οπού φράζει την είσοδο σε άλλη αίθουσα, το ποτάμι συνεχίζεται πέρα από αυτό. Είπαν επίσης πως δεν έχουν τελειώσει με την εξερεύνηση του σπηλαίου και πως θα ξανά γυρίσουν για να συνεχίσουν.

Πηγή: http://www.otyposnews.gr/archives/24869#ixzz2Uz1HCJaD

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΣΤΗ ΓΗ ... ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

*ΕΙΝΑΙ ο άνθρωπος πραγματικά μόνο 100 χιλιάδων ετών; Μήπως ο άνθρωπος εξελίχθηκε από τον άνθρωπο και όχι απο τους πιθήκους στη γη; Υπάρχουν στοιχεία μετά απο χρόνια ερευνών ότι άνθρωποι σαν εμάς υπάρχουν εδώ και εκατομμύρια χρόνια πάνω στον πλανήτη...* * Δείτε το βίντεο..

Υπόγειο δίκτυο αμέτρητων χιλιομέτρων από σήραγγες κάτω από την Ευρώπη!   Ένα αμέτρητο δίκτυο από υπόγειες αμέτρητες σήραγγες κρύβεται κάτω από τις πόλεις και τα δάση της Ευρώπης. Πρόκειται για τεχνητές σήραγγες, ο χρόνος και η κατασκευή των οποίων υπολογίζεται περίπου τον 10ο με 13ο αιώνα αλλά ακόμα και μέχρι 50.000 χρόνια π.χ. Από αυτές έχει εξερευνηθεί μόνο ένα μικρό ποσοστό περίπου το 2% οι οποίες είναι νεότερης κατασκευής το υπόλοιπο 98% δεν έχουν οι αρχαιολόγοι ιδέα το ποιοι ήταν αυτοί που τις κατασκεύασαν αλλά και με τι μέσα!! ** * * Στην Γερμανία και την Αυστρία έχουν εξερευνηθεί περισσότερα από 1000 τέτοιατούνελ,

"Xάσμα" μισού εκατομμυρίου χιλιομέτρων ανοίγει στην ηλιακή επιφάνεια

*Ένα τεράστιο κενό δημιουργήθηκε στην επιφάνεια του Ήλιου μας, δείχνουν οι εικόνες της NASA στις οποίες φαίνεται καθαρά το τεράστιο σκοτεινό σημείο.* *Το μέγεθος της τρύπας θα πρέπει να φθάνει περίπου μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα*, ενώ τα αίτια που το δημιούργησαν ήταν μία *ξαφνική μείωση της θερμοκρασίας στην περιοχή του ηλιακού στέμματος*. Λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές θερμοκρασίες που υπάρχουν στον Ήλιο, η συγκεκριμένη περιοχή είναι αρκετά πιο ψυχρή και ακτινοβολεί λιγότερο,
.***********************************************************************

Η Γη υπό τον κίνδυνο Μπλακάουτ - Αύξηση Ηλιακών Καταιγίδων στα τέλη Μαΐου

Η *ηλιακή δραστηριότητα* θα αυξηθεί σημαντικά μέσα στον τρέχοντα μήνα, ακριβώς προς το τέλος του Μαΐου. Αυτό αποκαλύπτουν οι ειδικοί του Εθνικού Ινστιτούτου Αστροφυσικής (INAF) , οι οποίοι προβλέπουν ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που ελευθερώνονται μπορεί να προκαλέσουν παρεμβολές στα ηλεκτρονικά συστήματα. Τα σωματίδια που εκτινάσσονται από τον ήλιο μπορούν να παράγουν *ισχυρές μαγνητικές καταιγίδες*, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη λειτουργία των ηλεκτρονικών συσκευών. Ο αστροφυσικός Mauro Messerotti, δήλωσε: «Ανωμαλίες, παρεμβολές, διακοπές ρεύματος


Τα επτασφράγιστα μυστικά του βυθού

*Ο εύτακτος κόσμος μας βάλλεται από μια σειρά μυστηρίων του πυθμένα που φαίνονται να ανθίστανται σε εύκολες ερμηνείες και βεβιασμένες εξηγήσεις...Από αρχαίους παπύρους εξάλλου είναι ξεκάθαρο ότι ανέκαθεν υπήρχε η πεποίθηση ότι νέα εδάφη ξεπηδούσαν από τον ωκεανό, την ώρα που κομμάτια γης χάνονταν στα βάθη του βυθού, συμπαρασύροντας πολιτισμούς στον χαμό. Την ώρα που ο μύθος της Ατλαντίδας, την οποία περιέγραψε ο Πλάτωνας με κάθε λεπτομέρεια κάπου 2.500 χρόνια πριν, παραμένει το διαπρεπέστερο υποθαλάσσιο μυστήριο,


Πανέμορφη λίμνη που… σκοτώνει!


Καταπληκτική ομορφιά και υποτιθέμενα καθαρά νερά, σε ένα φυσικό τοπίο που κόβει την ανάσα. Μην περιμένετε, όμως, να δείτε παραθεριστές, παιδιά να παίζουν στα νερά ή ηλικιωμένους να ψαρεύουν στις όχθες της.

Η λίμνη Karachay, που βρίσκεται στα νότια Ουράλια Όρη στη δυτική Ρωσία, είναι γνωστή ως η πιο μολυσμένη στον πλανήτη, κρύβοντας στο εσωτερικό της μια «ωρολογιακή βόμβα» έτοιμη να εκραγεί!
Από το 1951 η Σοβιετική Ένωση χρησιμοποιούσε τη λίμνη για να ρίχνει πυρηνικά απόβλητα, ενώ σύμφωνα με έκθεση της Ουάσιγκτον έχει πολύ υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας, ικανά να σκοτώσουν άνθρωπο μέσα σε μία ώρα!
Τα μεγάλα ποσοστά σε καίσιο και στρόντιο συμπληρώνουν… την εικόνα, ενώ για καταλάβετε καλύτερα το μέγεθος του κινδύνου, σας ενημερώνω ότι οι μετρήσεις ξεπερνούν κατά πολύ αυτές του Τσερνόμπιλ, μετά την καταστροφή, καθώς η ακτινοβολία της ραδιενέργειας στη λίμνη είναι συγκεντρωμένη σε ένα σημείο.
Γιατί μπορεί η «μητέρα» φύση να δημιουργεί εξαιρετικά τοπία στη Γη, όταν, όμως, ο «δολοφόνος» άνθρωπος βάζει το… χεράκι του, μεταμορφώνονται τάχιστα σε «κρανίου τόπους» και σβήνουν από το χάρτη!

Γιατί η φύση είναι κβαντική;

Ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα της φυσικής είναι γιατί η φύση «επέλεξε» την κβαντική φυσική ως μέθοδο συμπεριφοράς. Σε νέα έρευνα του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης, οι Κόρσιν Πφάιστερ και Στέφανι Βένερ διατυπώνουν μία νέα αρχή που.... ενδεχομένως να απαντήσει αυτό το ερώτημα. Γνωρίζουμε ότι τα αντικείμενα που ακολουθούν τους κβαντικούς κανόνες, όπως τα άτομα, τα ηλεκτρόνια, ή τα φωτόνια που συνθέτουν το φως, δεν εμφανίζουν πάντα συνηθισμένη συμπεριφορά. Για παράδειγμα μπορούν να υπάρχουν σε περισσότερες από μία τοποθεσίες την ίδια στιγμή,


Ο Βόρειος Πόλος... μετακινείται προς Γροιλανδία!

Eyterpi ZaxaroplastiστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Στο λιώσιμο των πάγων οφείλεται *το ταξίδι του Βόρειου Πόλου προς τη Γροιλανδία*, σύμφωνα με νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Geophysical Research Letters.
****************************************

Το πιο βαθύ σημείο της γης - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο ! Η Τάφρος των Μαριανών είναι το βαθύτερο σημείο των ωκεανών του πλανήτη και το χαμηλότερο σημείο της επιφάνειας του φλοιού της Γης 10.971 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βρίσκεται στον δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό στα ανατολικά των Μαριάνων νήσων (Mariana Islands). Η τάφρος έχει περίπου 2.550 χιλιόμετρα μήκος και μέσο πλάτος μόλις 69 χιλιόμετρα φτάνοντας το μέγιστο βάθος στο σημείο Challenger Deep. Εάν το Έβερεστ, το ψηλότερο βουνό της Γης με ύψος 8.848 μέτρα, βρισκόταν στο βαθύτερο σημείο της τάφρου τότε θα ήταν καλυμμένο με 2.123 μέτρα από νερό.


Απίστευτο:Εκεί όπου συναντιούνται δυο ωκεανοί αλλά δεν ενώνονται! | ANEΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
aneksigita-fainomena.blogspot.gr


**************************************
Τά παιδιά, έχουν τά παραμύθια τής Γιαγιάς...
Οί μεγάλοι... τά παραμύθια τής φαντασίας τους...
Η επιστήμονες... τήν επιστημονική τους φαντασία...!