Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019

Βρόμικες ενέργειες κατά τής Ελλάδος. ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ-ΗΠΑ. καί κατά φαντασίαν συμμάχων μας

Τό σχέδιο «ΦΑΙΔΩΡΑ» γιά διαμελισμό τῆς Ἑλλάδας: Μακεδονικό κράτος, ἀνεξαρτητοποίηση τῆς Θράκης μας καί ἕνωση μέ τήν Ἀνατολική Θράκη, μοιρασιά τοῦ Αἰγαίου στόν 25ο παράλληλο.

*Στις 2 Ιουνίου 1988, ο τότε γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιόζεφ Λουνς, με απόρρητο έγγραφό του προς τον τότε Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Γκάσπαρ Ουάϊνμπεργκερ, αναφερόταν στο γνωστό “σχέδιο φαιδώρα”, με την διαβεβαίωση ότι αποτελούσε πλέον την “λυδία λίθο” για την επίλυση των προβλημάτων τα οποία αφορούσαν την Ελλάδα στις σχέσεις της με την Τουρκία... και την “τελική χάραξη” των συνόρων των κρατών της περιοχής της νότιας Βαλκανικής.* *Το έγγραφο εκείνο με αριθμό πρωτόκολλου * *NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83, έλεγε τα εξής: **Συμφωνούμε απόλυτα με το μνημόνιό σας της 20ης Μαΐου 1988. Έστειλα τ...περισσότερα »

Βρόμικες ενέργειες κατά τής Ελλάδος... Από το 1894 η Γερμανία ζητούσε τον έλεγχο της Ελλάδας, λόγω δανείων!- Τί αξίωσε και πώς απείλησε με πόλεμο τον Τρικούπη- Από το 1894 η Γερμανία ήθελε τον έλεγχο της Ελλάδας λόγο...

Η περήφανη στάση του Χαρίλαου Τρικούπη που έδειξε την έξοδο στους ιδιώτες δανειστές, οι οποίοι, με πρώτους τους Γερμανούς, αξίωναν να πάρουν τον οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό έλεγχο της χώρας, να εισπράττουν τα έσοδα του ελληνικού κράτους και να γίνει ιδιοκτησία τους η Εθνική Τράπεζα, ζητούσαν νέους φόρους επί των Ελλήνων και απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ απαιτούσαν οι τόκοι που θα πλήρωνε η Ελλάδα για δάνειο 459 εκατομμυρίων δραχμών να φτάσουν τα 750 εκα... περισσότερα »

Μια ιστορική φωτογραφία: ναζί και κεμαλικοί «παρεούλα». Τα βλέπεις Μπουτάρ Κεμάλ;  Άν δέν έχουν κατεβάσει... Μια ιστορική φωτογραφία: ναζί και κεμαλικοί «παρεούλα». Τα βλέπεις Μπουτάρ Κεμάλ;] Προς γνώση και συμμόρφωση. Μια απίστευτα ιστορική φωτογραφία φέρνουν σήμερα στο φως τα για τους αναγνωστες μας. Ναζί και Κεμαλιστές «παρέα». Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στους φιλοκεμαλικούς αριστερούς και «δεξιούς» φιλοναζί του τόπου μας. ΠΗΓΗ.

Αναφορά – σοκ από το ινστιτουτο Gatestone: Οι ΗΠΑ βοηθούν την Γερμανία να ανασυστήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία!

Αυτά που αποκαλύπτουμε εδώ και χρόνια, τώρα σε άρθρο από τον Robert Kaplan. Από το 1870, η Γερμανία θεωρεί την Οθωμανική αυτοκρατορία ως τον ισχυρότερο σύμμαχο της! Οι ίδιοι οι Τούρκοι ομολογούν την σύνδεση των σφαγών σε Βοσνία, Κόσοβο εως και την ισλαμιστική γενοκτονία γνωστή ως “αραβική άνοιξη”! Από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, η Γερμανία οργάνωνε “τζιχάντ” σε όλες τις χώρες με μουσουλμάνους... 

«Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ η Ελλάδα να γίνει Μεγάλη Δύναμη» - Τίποτα δεν έγινε τυχαία..

Και το έχουν αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία 200 χρόνια. Βάζουμε και τον χάρτη της Ελλάδας των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών για να μην ξεχνάμε ποιοί έδιναν όπλα στους Τούρκους και μας έλεγαν προχωρήστε. Το παρόν αποτελεί συνέχεια της σειράς ερωτηματικών με τα οποία τελείωνε το προηγούμενο άρθρο μου. Έχουμε φθάσει στο τέλος μιας μακράς διαδικασίας που έχει αρχίσει από το 1973 και φθάνει σήμερα να πλησιάζει τον τελικό της σκοπό. Δεν θα σταματήσω να το τονίζω, όπως ο Κάτων: Delenda Carthago και Delenda η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος. Την θέση του Κάτωνος έχουν σήμερα οι κληρον... περισσότερα »

Οι ΗΠΑ προωθούν την ένωση Κοσόβου-Αλβανίας και χαρακτηρίζουν τα σύνορα των Βαλκανίων και της Ελλάδας «προσωρινά»!

Η φράση του ειδικού απεσταλμένου στα Τίρανα Chris Hill-ο οποίος μεταβαίνει στην αλβανική πρωτεύουσα με σκοπό να προωθήσει μια μελλοντική ενοποίηση Κοσόβου και Αλβανίας (δημιουργώντας έτσι μια αρεστή για τις ΗΠΑ «Μεγάλη Αλβανία»)-«η περιοχή των Βαλκανίων βρίσκεται σε μια διαδικασία που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί» ανάβει φωτιές καθώς δείχνει ότι οι ΗΠΑ δεν είναι ευχαριστημένες με τα υπάρχοντα σύνορα, τα χαρακτηρίζει «προσωρινά» και η Ελλάδα ως χώρα των Βαλκανίων θα έχει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές «συμαχικές» απειλές κατά της εδαφικής της ακεραιότητα... περισσότερα »*του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου* 


Το «πονηρό σχέδιο» της Μέρκελ για το Αιγαίο

 Μαζί με την Τουρκία και το ΝΑΤΟ η καγκελάριος βρήκε μια πιο κομψή λύση. Απλά η Ελλάδα είναι ανίκανη να αντιδράσει στα σχέδια του ΝΑΤΟ και ο λαός δεν γνωρίζει την απάτη που έχουν στήσει τα τσιράκια της Μέρκελ... περισσότερα »  *Το όργανα της ΕΕ προετοιμάζονται ήδη να κάνουν για πρώτη φορά χρήση των όρων «έκτακτης ανάγκης», περιστέλλοντας τα ταξίδια άνευ διαβατηρίων. Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αποβάλουν την Ελλάδα από την ζώνη Σένγκεν για τουλάχιστον δύο χρόνια, εξαιτίας της «αναποτελεσματικότητας» της χώρας να προστατέψει τα σύνορά τηςαπέναντι στα προσφυγικά κύματα, σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα της ΕΕ που επικαλείται το πρακτορείο Associated Press. Παρά την τρίμηνη διορία δόθηκε την Παρασκευή στην Ελλάδα... περισσότερα »

Δεν είναι τυχαία όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και την Κύπρο… Ο βρώμικος ρόλος Βερολίνου και Λονδίνου

Eχουμε να λέμε στην Κύπρο* ότι τα προβλήματα του νησιού, όχι μόνο τα πολιτικά, πηγάζουν και εκπορεύονται από το Λονδίνο. Η Βρετανία είναι η κατ’ εξοχήν εχθρική χώρα της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία σε όλα τα διεθνή φόρα βρίσκεται απέναντι της δημιουργώντας μύρια προβλήματα. Και δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι στις πλείστες των περιπτώσεων, οι Εγγλέζοι καταλήγουν να ξεπερνούν και τους Αττίλες. Το μίσος τους για οτιδήποτε το κυπριακό είναι απύθμενο και τα παραδείγματα είναι άπειρα. *Για πολλά χρόνια, *η Αμερική κρατούσε τα σκήπτρα ως η χώρα-εχθρός...περισσότερα »

Η «ΕΝΟΠΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ» ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Στις αρχές του 20ού αιώνος, οι σχέσεις μεταξύ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και του (Δευτέρου) Γερμανικού Ράιχ είχαν προσλάβει σοβαρή στρατιωτική διάσταση, χάρις στο διμερές σύμφωνο στρατιωτικής συνεργασίας και την συνεπακόλουθη παρουσία, στην οθωμανική επικράτεια, της Γερμανικής Στρατιωτικής Αποστολής υπό τον Στρατηγό Λίμαν Φον Σάντερς. Σε επιστολή του προς τον καγκελάριο Φον Μπέτμανν-Χόλβεκ της 26/4/1913, ο Γερμανός Πρέσβυς στην Κωνσταντινούπολη, Βαρώνος Φον Βαγκενχάϊμ, παρατηρούσε τα εξής εύστοχα: «Η δύναμη η οποία ελέγχει τον Στρατό θα είναι πάντοτε η ι...περισσότερα »


ΠΟΤΕ η Ε.Ε με την ηγεμονική Γερμανία δεν ανησύχησε για τις παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο. Μέριμνα της, να οργανώσει τις τουρκικές Ε.Δ!

*Τουρκία - Γερμανία και οι νέοι πύραυλοι υποβρυχίων IDAS* *Ιδιαίτερα ανησυχητική εξέλιξη για την Ελλάδα*, αποτελεί η γερμανική προσφορά προς την Τουρκία της συμμετοχής της στο πρόγραμμα ανάπτυξης του πυραύλου Διαδραστικής Άμυνας – Επίθεσης Υποβρυχίων (IDAS). Το Βερολίνο έκανε την πρόταση μέσω του υποστρατήγου Μπένεντικτ Τσίμμεριτ, γενικού διευθυντή της Διεύθυνσης Εξοπλισμών και Τεχνολογίας του γερμανικού υπουργείου Άμυνας, κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία. Ο IDAS είναι ένας πύραυλος μικρού βεληνεκούς ο οποίος μπορεί να βληθεί από υποβρύχιο και να πλήξει στόχους στη θάλασσα, στην ξηρά ...περισσότερα »

Αυτοί είναι οι Τούρκοι που έβαζαν τις φωτιές στην Ελλάδα!

Γιασάρ Οζ: "Όταν έβαζα τις φωτιές στην Ελλάδα, ήμουν καλός! Τώρα με βάζετε φυλακή;", είπε στους δημοσιογράφους ο μαφιόζος- παρακρατικός- όργανο της ΜΙΤ Συγκλονίστηκε, δήθεν, η ελληνική κοινή γνώμη από την κυνική ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, ότι από τα μυστικά κονδύλια της Τουρκίας χρηματοδοτούνταν εμπρηστικές ενέργειες εναντίον της Ελλάδας. Κι όμως. Ήταν γνωστό ότι πίσω από συγκεκριμένες πυρκαγιές σε δασικές και κατοικημένες περιοχές, βρίσκονταν Τούρκοι πράκτορες και παρακρατικοί που χρηματοδοτούνταν από την "μητέρα Τουρκία". Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες έβγαλαν τόν σκασμό διότι οί πουλημένοι πολιτικοί τής Ελλάδος έπρεπε νά συνεχίσουν νά καλλιεργούν στόν λαό τήν πολιτική τής Ελληνο - Τουρκικής φιλίας... περισσότερα »

ΕΕ: Ούτε λέξη για απόσυρση του Μπαρμπαρός από την ΑΟΖ

Βρυξέλλες: Δεν άρθρωσε λέξη η Ε.Ε. στο ζήτημα της απόσυρσης του Μπαρμπαρός και της συνοδείας του από την κυπριακή ΑΟΖ, ενώ δεν έγινε καμιά απολύτως νύξη στον Αχμέτ Νταβούτογλου από την ηγεσία της Ε.Ε. για την υποχρέωση της Τουρκίας να ανακαλέσει την παράνομη NAVTEX. Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του «Φ», σύμφωνα με τις οποίες, τόσο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, όσο και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ, αλλά και η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ε.Ε. Φεντερίκα Μογκερίνι, δεν ζήτησαν από τον Τούρκο Πρωθυπουργό ούτε να μαζέψει τα τουρκικά πλοία από την ΑΟΖ, ούτε να... περισσότερα »

Βόμβα στο χαλλούμι για μπλοκάρισμα άσκησης κυριαρχικών δικαιωμάτων!Μπλόκο στην άσκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας στήνει η Άγκυρα με τη στήριξη της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν για την τουρκοκυπριακή κοινότητα, υποβιβάζοντας σε δικοινοτικό ζήτημα οποιαδήποτε προσπάθεια της Λευκωσίας να κατοχυρώσει τα νόμιμα συμφέροντά της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πληροφορίες του «Φιλελεύθερου» αναφέρουν ότι μετά το τουρκικό μπλόκο αναφορικά με την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στη κυπριακή ΑΟΖ και το αίτημα για διαμοιρασμό τους με ή χωρίς λύση του Κυπριακού, ανά... περισσότερα »

Η φιλοτουρκική πολιτική του Κίσινγκερ που έβλαψε την Ελλάδα  Η αυθάδης συμπεριφορά -εντός Ελλάδος- του Τούρκου πρωθυπουργού και τα έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Η αυθάδης συμπεριφορά -εντός Ελλάδος- του Τούρκου πρωθυπουργού, και η αποφυγή δημοσίως της κατάλληλης απάντησης, από ελληνικής πλευράς, μού δίνει την αφορμή να αναφερθώ σε έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία προ καιρού είχε βγάλει στην επιφάνεια ο έγκυρος δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, για να εξηγηθεί ίσως η συμπεριφορά των πολιτικών μας. Σ’ αυτά τα έγγραφα, ο τέως υπουργός εξωτερικών κ. Κίσινγκε... περισσότερα »


Βρώμικο παιχνίδι των Αγγλων στην Κύπρο-Εβαλαν βέτο στο διάβημα κατά της Αγκυρας

[image: DAVIDCAMERON]*Σε επιθυμία αποφυγής πρόκλησης εντάσεων και διατάραξης των υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών αποδίδει η βρετανική κυβέρνηση την απόφαση να μπλοκάρει το διάβημα της ΕΕ προς τα Ηνωμένα Έθνη αναφορικά με την παραβίαση της κυπριακής ΑΟΖ από την Τουρκία. Σε δήλωσή του προς το Kυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος του Φόρεϊν Όφις ανέφερε πως “το Ηνωμένο Βασίλειο δεν υποστήριξε το διάβημα της ΕΕ στα Ηνωμένα Έθνη διότι ήταν μία ασυνήθιστη διαδικασία με κίνδυνο πρόκλησης εντάσεων και διατάραξης της εξυπηρέτησης των συνομιλιών λύσης από τα Ηνωμένα Έθνη”. Ο εκπρόσωπος του βρ... περισσότερα »

«Κομάντος» έκαψαν την Ελλάδα το 2007!

Συγκλονιστικά συμπεράσματα σε υπό έκδοση βιβλίο δύο αξιωματικών της Πυροσβεστικής!Τις σκοτεινές πτυχές των φονικών πυρκαγιών του 2007 αναδεικνύουν, ύστερα από πολυετή έρευνά τους, δύο επιφανή στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος. Παραθέτοντας γνωστά αλλά και άγνωστα στοιχεία από τα πορίσματα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, ο Ιωάννης Π. Σταμούλης και ο Νικόλαος Γ. Διαμαντής, πρόεδρος και επίτιμος πρόεδρος, αντίστοιχα, της Ενωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007 δεν ήταν μια τυχαία σύμπτωση, αλλά έν... περισσότερα »

Η ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ


«Κάθε Λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν». Πλάτων. Δύο συστήματα κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα, το εσωτερικό & εξωτερικό σύστημα. Το εσωτερικό σύστημα είναι οι «Έλληνες» Ολιγάρχες, και το εξωτερικό σύστημα η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. Τα δύο αυτά συστήματα δεν θέλουν πατριώτες πολιτικούς, θέλουν…μαριονέτες & πιόνια στη διακυβέρνηση του τόπου. Σήμερα απόγονοι δοσιλόγων των Γερμανών, κυβερνούν την Ελλάδα. Κάθε λίγο και λιγάκι «μπουκάρουν» οι Γερμανοί στην Ελλάδα, «εδώ βρήκαν το μήνα που τρέφει τους ένδεκα» λέει ο λαός.


Ιστορία (εν συντομία)
Η Γερμανική κατοχή της Ελλάδος άρχισε μετά την επιτυχία των Ελλήνων επαναστατών το 1821. Αφού οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Ελλάδα από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, οι μεγάλες δυνάμεις της εποχής εκείνης, για να δανείσουν τους πατέρες μας, επέβαλαν Γερμανό Βασιλέα τον Όθωνα,(λες και εμείς δεν μπορούσαμε να κυβερνηθούμε), με Γερμανική Τρόϊκα, για να μας κυβερνήσουν με Μνημόνια, και φυσικά όλος ο πλούτος της Ελλάδος έρεε από τότε προς τους δανειστές, τις Εβραϊκές Τράπεζες, και τη τότε Σιωνιστική Ν.Τ.Π.!!!
Μετά-κατόπιν δυσκολιών- η Γερμανία μας έκανε «πάσα» στην Αγγλία.
Μετά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, η Αγγλική Αυτοκρατορία, λόγω οικονομικών βαρών κατέρρευσε και εκείνη, και έκανε «πάσα» την Ελλάδα στις Σιωνιστικές Η.Π.Α. οι οποίες με σκληρή βαρβαρότητα κυβέρνησαν την Ελλάδα, με την βοήθεια δοσιλόγων πολιτικών. Το 2010 οι Σιωνιστικές ΗΠΑ κατά σειράν, οικονομικώς κατέρρευσαν και αυτές, και μας έκαναν «πάσα» στη Σιωνιστική Γερμανία,(πάλι), η οποία είναι σήμερα ηγέτιδα δύναμη στην οικονομία μέσα στην Ε.Ε.

Δείτε περισσότερα ... →Η ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ

Απίστευτη πρόκληση: "Οι ΗΠΑ θα σεβαστούν την ταυτότητα του μακεδονικού πληθυσμού των Σκοπίων"!  Απίστευτη πρόσκληση από τον απερχόμενο πρέσβης των ΗΠΑ στα Σκόπια, Paul Wohlers, ο οποίος σε δηλώσεις σήμερα, τόνισε ότι η αναφορά του διαδόχου του, Jess Baily, ότι στο πρώην γιουγκοσλαβικό κράτος των Σκοπίων ζούνε κυρίως Σλάβοι και Αλβανοί "έγινε από λάθος και παρερμηνεύθηκε" **Δηλαδή ποιοι ζουν στο κράτος των Σκοπίων κατά τον Paul Wohlers; "Μακεδόνες" και απευθείας απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Ναι, το αυτό είπε!... Δεν πάει να κάνει κανένα ice bucket challenge, μπας και συνέλθει;* *Η αντίδραση του, έρχεται μετά την κλήση στο Υπουργείου Εξωτερικών των Σκοπίων του αναπληρωτή π...περισσότερα »

Απίστευτη πρόκληση: Μακεδονία αποκάλεσε μπροστά στο Σαμαρά τα Σκόπια Γερμανός δημοσιογράφος... Πρόκληση Σλαβοσκοπιανών - Άφωνος ο Σαμαράς αποχώρησε ως ένοχος!  Άφωνος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απέναντι σε μια ακόμη πρόκληση των σλαβοσκοπιανών. Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από κοινού με την Γερμανία Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ μετά το πέρας της κατ΄ ιδίαν συνάντησής τους,* μια Γερμανίδα δημοσιογράφος από το αποκαλούμενο «σλαβομακεδονικό» τμήμα της Deutsche Welle *ρώτησε απευθυνόμενη στον Α. Σαμαρά είπε: *«Εσείς που είσαστε της Ε.Ε. και δεδομένου ότι οι ευρωπαϊκές αξίες είναι σημαντικές για την Ελλάδα δεν έχετε την αίσθηση ότι μπλοκάρετε την ένταξη της «Μακεδονίας» σε αυτή;».* Στην προκλητική αυτή δήλωση της δημοσιογρ... περισσότερα »μερκελ-σαμαράς... 'οπως η μάρκα καί ο σαχλαμαρας Όσον αφορά τις ερωτήσεις που έγιναν μετά το τέλος των δηλώσεων αξίζει να σημειωθεί ότι η Άνγκελα Μέρκελ τόνισε ότι δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και πολιτικής κρίσης στην Ελλάδα. Ο κ. Σαμαράς σε σχετική ερώτηση για το ΔΝΤ, σημείωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση διαζυγίου, “ούτε καν βελούδινου”. “Από το καταστατικό του ΔΝΤ, προβλέπεται διαφορετική συνεργασία μετά την αποπεράτωση των δόσεων”, είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, δημοσιογράφος της DW, έκανε ερώτηση για τα Σκόπια αποκαλώντας τα “Μακεδονία”. “Εσείς που είσαστε υπέρ της ΕΕ, δεν έχετε την αίσθη... περισσότερα »

Πισώπλατο" χτύπημα από ΗΠΑ: Ανακάλυψαν "αυτονομιστικό κίνημα" στην Μακεδονία

*ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ BUSINESS INSIDER KAI NY TIMES* "Αυτονομιστικό κίνημα" στη Μακεδονία βλέπουν στις ΗΠΑ, με αφορμή το δημοψήφισμα ανεξαρτησίας που διεξάγεται στη Σκωτία την αυριανή ημέρα. Πρόκληση από τα αμερικανικα ΜΜΕ όπως το περιοδικό Business Insider που παρουσιάζει, με αφορμή το δημοψήφισμα που θα κρίνει την ανεξαρτησία ή όχι της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο, έναν φανταστικό χάρτη της Ευρώπης όπως θα ήθελαν στην Αμερική να διαμορφωθεί εάν η Σκωτία ανεξαρτητοποιηθεί. Η ιδέα είναι του «Κινήματος για μια Ελεύθερη Ευρώπη» (European Free Alliance) που φέρεται να υπογράφει τον χάρτη,... περισσότερα »

Οι Γερμανοί ζητούν να χαρίσουμε εδώ και τώρα το Μακεδονία στους Σκοπιανούς!-Που ήταν η ελληνική κυβέρνηση;

Την ανάγκη «να λυθεί επειγόντως» η διαφορά μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, «με διάθεση για συμβιβασμό από όλες τις πλευρές», επισημαίνουν οι συμμετέχοντες στην Διάσκεψη για τα Δυτικά Βαλκάνια που διοργάνωσε σήμερα η γερμανική κυβέρνηση στο Βερολίνο. «Οι συμμετέχοντες υπογραμμίζουν την ανάγκη να επιλυθούν όσο το δυνατόν συντομότερα τα εκκρεμή διμερή θέματα, προς το συμφέρον των σχέσεων καλής γειτονίας και της αυξημένης σταθερότητας στην περιοχή… Η διαφορά για την ονομασία μεταξύ της ΠΓΔΜ και της Ελλάδας αποτελεί ένα από τα εκκρεμή διμερή θέματα. Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν... περισσότερα »

Ἡ Μέρκελ καλεῖ στὸ παρὰ πέντε τῆς συνόδου κορυφῆς τοῦ ΝΑΤΟ τὸν Γκρουέφσκι στὸ Βερολίνο …καὶ μὲ τὸ εἰσιτήριο στὸ χέρι

Στὸ παρὰ πέντε τῆς Συνόδου Κορυφῆς τοῦ ΝΑΤΟ καλεῖ ἡ Μέρκελ τὸν Γκρούεφσκι στὸ Βερολίνο στὶς 28 Αὐγούστου, στὰ πλαίσια τῆς Συνόδου τῶν χωρῶν τῶν Δυτικῶν Βαλκανίων, ὅπου καὶ θὰ ἐπιχειρήσει μὲ τὴν τέχνη, τὴν πίεση καὶ τὸ ἐκτόπισμα τῆς Γερμανικῆς Διπλωματίας καὶ Οἰκονομίας να κλείσει Συμφωνία γιὰ τὸ Ὄνομα μὲ Γεωγραφικὸ προσδιορισμὸ στὸ «Μακεδονία», ὥστε νὰ ἐνταχθοῦν ἀμέσως τὰ Σκόπια στὸ ΝΑΤΟ, στὶς 4 – 5 Σεπτεμβρίου στὴν Οὐαλία! Ἡ Παγκόσμια Ἐπιτροπὴ Μακεδονικοῦ Ἀγώνα καλεῖ τὸν ἁπανταχοῦ Ἑλληνισμὸ καὶ ἰδίως ὅλους τούς Μακεδόνες τοῦ κόσμου, Φορεῖς, Συλλόγους, Ἑνώσεις, Ὁμοσπονδίες, καθὼς κα... περισσότερα »

Οι Ρώσοι αποκαλύπτουν τι σχεδίαζαν οι Αμερικανοί για την Ελλάδα

*Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα σχέδια των αμερικανών για την Ελλάδα, περιλαμβάνονται σ΄ ένα μακροσκελές άρθρο Ρώσου που έχει δημοσιευθεί στο nvo.ng.ru.* “Βαλκανική Ομοσπονδία” στην οποία θα έπρεπε να ενταχθούν η Βουλγαρία, η Γιουγκοσλαβία, η Τουρκία, η Ελλάδα, η Αλβανία και η «Μακεδονία» όπως την ανέφεραν σχεδίαζαν οι Δυτικοί από το 1940 ακόμη. Εμπνευστής της ιδέας που στόχο είχε να κρατήσει τη Σοβιετική Ένωση μακρυά από τα Βαλκάνια, ήταν ο Ουίνστον Τσώρτσιλ που “οραματιζόταν” μια Ομοσπονδία που θα ήταν ανεξάρτητη κρατική οντότητα, υπό την εποπτεία της Μεγάλης Βρετανίας! Τα ... περισσότερα »

Γιατί θέλουν οι Γερμανοί την Θράκη υπό τον έλεγχο τους και πως το επιχειρούν.

ΤΟΛΜΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ *Του Παναγιώτη Λελιάτσου. * *Τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Θράκης έχει στοχοποιήσει τον ρόλο και τον παράγοντα του Τουρκικού προξενείου θεωρώντας ότι δημιουργεί όλες εκείνες τις συνθήκες στις οποίες αργά η γρήγορα θα τεθεί θέμα απόσχισης της Δυτικής Θράκης από τον εθνικό κορμό. * * * *Όλοι μας έχουν στρέψει τα βέλη και τα μάτια επάνω στις δράσεις και τις κινήσεις όλων εκείνων που προωθούν αυτές τις πολιτικές. 

Εισήγηση – ΣΟΚ: «Μέρκελ, στείλε στρατό στην Ελλάδα»! * ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ -Ο αναλυτής του κόμματος της Μέρκελ προτείνει ανάπτυξη του Μπούντεσβερ παντού -Μιλά για «δόγμα» που πρέπει να υιοθετήσει το Βερολίνο κατά κοινωνικών αναστατώσεων -Αναφέρει ρητά ότι πρέπει να σταλεί στρατιωτική μονάδα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πορτογαλία -«Να αναλάβουμε την πειθαρχία της Ευρώπης, όπως οι ΗΠΑ κάνουν με τους άλλους» -Ζητά οργάνωση μέχρι και κατά αντάρτικου στη χώρα μας!


ΜΗΝΥΜΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ - Μην τολμήσετε να πάτε στη Χάγη για τις αποζημιώσεις !

*Έντονη ανησυχία και κινητικότητα επικρατεί στη Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα, με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων 24 ωρών, με το άνοιγμα του θέματος της καταβολής των Γερμανικών αποζημιώσεων.* Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών κ.Σόιμπλε, σε μία πρωτοφανή επίδειξη αυταρχισμού, συνέστησε στην Αθήνα να ασχοληθεί με τις μεταρρυθμίσεις και την εφαρμογή του Μνημονίου και να ξεχάσει το θέμα της καταβολής των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων. Μάλιστα προεξόφλησε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ζήτημα.

Το Ρroject Cyprus σε πλήρη εξέλιξη

Αυτή είναι η ουσία του τι γίνεται και γιατί. Δεν διψούν για χρήματα. Έχουν. Ελέγχουν όλες τις τράπεζες. Δεν θέλουν κοιτάσματα. Τον έλεγχο θέλουν, όλων των ανθρώπων και όλων των γαιών, την παράδοση όλων των εθνών-κρατών, για να στήσουν την παγκόσμια κυβέρνηση. Η εκλογή του ανθρώπου μας Αναστασιάδη στην.... κυβέρνηση της Κύπρου, όπως ήταν προαποφασισμένη, υπήρξε το πρώτο επιτυχές μας βήμα. Πλέον οι πόρτες άνοιξαν και το Ρroject Cyprus εισέρχεται στη δεύτερη φάση του

Σόϊμπλε :Θα Αφήσουμε Τους Τούρκους Να Εισβάλλουν!

Ειδικά η στάση του κυρίου Σόιμπλε, ήταν… πώς να το πω, απαράδεκτη. Τουλάχιστον απαράδεκτη”. Με αυτά τα λόγια, ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και γ.γ. της ΕΔΕΚ, Γιαννάκης Ομήρου, δίνει το πρώτο στίγμα για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η προσπάθεια να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ ΕΕ, ΔΝΤ και Κύπρου. Με ωμούς εκβιασμούς και απειλές ότι θα χυθεί αίμα… 

Διπλωματικό θρίλερ – Η Τουρκία κάνει έρευνες εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας!

Σκληρό παρασκηνιακό διπλωματικό θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας μετά την απόφαση της γείτονος να εκδώσει άδειες και να προχωρήσει σε έρευνες υδρογονανθράκων εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Η απάντηση της Ελλάδας ήταν άμεση και το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ρηματική διακοίνωση προς τον Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών μέσω της οποίας αποκαλεί τις τουρκικές αυτές άδειες, «άκυρες» και παράνομες. Οι περιοχές που έχει βάλει «στόχο» η Ελλάδα είναι το νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελορίζου νοτιοανατολικά της Ρόδου.

Ανεξάρτητη Θράκη, μέσω των ΕΟΖ, ζητάνε οι Γερμανοί!


Οι δηλώσεις Σουλτς, δείχνουν την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση της Ελλάδας στην ΕΕ.Έχει ανοίξει η όρεξη όλων ανεξαιρέτως και μάλιστα χωρίς στοιχειώδη αυτοσυγκράτηση και σεβασμό προς τους Έλληνες.Ο κ. Σουλτς εδειξε το δρόμο για ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) που θα ελέγχονται απόλυτα και αποκλειστικά από τους Ευρωπαίους και θα στηρίζονται σε ευρωπαϊκά χρήματα. Θέλουν ανεξάρτητες διοικητικές και οικονομικές εκτάσεις με μοναδικά προνόμια. Αν η αρχή γίνει στην Θράκη, τότε μπαίνει ο σπόρος του ιδιότυπου καθεστώτος. Να, γιατί ο Τούρκος πρόξενος είναι πρωταγωνιστής

Πισώπλατο κτύπημα: Το Συμβούλιο της Ευρώπης αναγνώρισε την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»
*Η αποδυνάμωση της Ελλάδας, σε όλα τα επίπεδα δείγμα της εθνικής παρακαμής στην οποία μας έχει οδηγήσει η πολιτική ελίτ που κυβερνά τηςν χώρα από το 1950 και μετά, προκάλεσε ένα ακόμα εξαιρετικά αρνητικό αποτέλεσμα για τα εθνικά συμφέροντα: Η επιτροπή υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, που είναι το αρμόδιο όργανο του Οργανισμού για την επίβλεψη της ορθής εκτέλεσης των αποφάσεων του δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με έγγραφό της με ημερομηνία απόφασης την 24η Οκτωβρίου 2012 προς τις ελληνικές Αρχές, τα καλεί να "σβήσουν" την Συνθήκη της Λωζάνης του 1923

Κυνική ομολογία Μέρκελ: Εθνική ανεξαρτησία με χρέος άνω του 80% δεν υπάρχει!

Είμαστε ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ και με τη βούλα! Το ομολόγησε η Γερμανίδα καγκελάριος με θράσος, αναίδεια, περιφρόνηση και ύφος χιλίων καρδιναλίων! Δεν είμαστε πλέον ούτε ...συνεταίροι, ούτε συμμετέχουμε ισότιμα πουθενά! Απλώς, είμαστε ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ! «Με ένα χρέος που υπερβαίνει ας πούμε το 80 ή 90% του ΑΕΠ, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου», τόνισε η Άνγκελα Μέρκελ, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Έντα Κένι στο Βερολίνο, θέλοντας να στείλει το ίδιο μήνυμα σε όλους τους χρεωμένους εταίρους της Ευρωζώνης, μεταξύ τους βεβαίως και στη χώρα μας. • Η Τουρκία προσπαθεί να αρπάξει την «ευκαιρία» 
στηρίζοντας την «κινεζοποίηση» της περιοχής 
* Τι (δεν) κάνει το ελληνικό κράτος • Ποιος ο ρόλος 
τοπικών παραγόντων Γράφει ο Μ. Ηλιάδης περιοδικό 
Επίκαιρα Όταν προ διετίας ο τότε πρωθυπουργός 
Γ. Παπανδρέου ανήγγειλε την απόφασή για προσφυγή 
της χώρας στην τρόικα και την εν συνεχεία διαπίστωση 
του -με το ίδιο ανέκφραστο βλέμμα, σαν η εθνική μας 
ομάδα να έχασε κάποιο ματς- ότι χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία, κανείς δεν... 
περίμενε ότι αυτό που θα ακολουθούσε θα έφτανε πράγματι στα όρια της απώλειας 
εθνικής μας κυριαρχίας...ΕΡΕΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ *Η αλυσίδα των δραματικών γεγονότων από το το 2004, όταν ο Κ.Καραμανλής ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας μέχρι την διάλυση της έννομης τάξης τον Δεκέμβριο του 2008 πλέον αποτελούν μια ενιαία προς διερεύνηση ποινική υπόθεση από την ελληνική δικαιοσύνη.* Συγκεκριμένα θα ερευνηθούν τα γεγονότα από το 2004 όταν η μισή κυβέρνηση της εποχής μαζί με τον ίδιο τον πρωθυπουργό έπεφταν θύματα υποκλοπών πρακτόρων που αποδεδειγμένα έδρευαν στην αμερικανινή πρεσβεία...


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Η Τουρκία σήμερα ευρίσκεται μεταξύ Σκύλας & Χάρυβδης.
Ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες, με κίνδυνο να τη συνθλίψουν.
Όπως η Ελλάδα αντιμετωπίζει οικονομική κρίση, η Τουρκία 
αντιμετωπίζει κρίση Γεωπολιτικής και Γεωστρατηγικής.
Ο τετραπέρατος Ερντογάν, με το κουτοπόνηρο Νταβούτογλου, 
(Το στρατηγικό βάθος του έλλειπε), προσπαθούν να ελιχθούν 
ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες. Πολλοί αναλυτές των φαινομένων 
αυτών λέγουν ότι, η γενική επιστράτευση στη Τουρκία, δεν αφορά 
επίθεση κατά της Συρίας, αλλά επίθεση κατά της Ελλάδος! 
Γιαυτό ο Τούρκικος Στρατός δυναμίτησε πρόσφατα όλες τις 
γέφυρες στον Έβρο ποταμό, για ότι ήθελε προκύψει... 
Προμηθεύεται πλωτές γέφυρες για να γεφυρώσει το ποτάμι με σκοπό 
να περάσουν τα Τούρκικα άρματα στην Ελληνική Θράκη, και κάνει 
ασκήσεις διάπλου του ποταμού με πλωτά άρματα μάχης.
Όπως αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η στρατιωτική επίθεση της 
Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος, με επιτελικό σχεδιασμό του 
Αμερικάνικου Σιωνιστικού πενταγώνου, έχει σχεδιασθεί να 
συμπαρασύρει τους λοιπούς στρατούς του άξονος 
Βουλγαρίας-Αλβανίας-Σκοπίων-Τουρκίας, εναντίον της Ελλάδος.
Εάν η Τουρκία, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, 
τολμήσει νέο Βαλκανικό πόλεμο, για χάραξη νέων συνόρων στα 
Βαλκάνια, κατά παράβαση των συμφωνιών της Λωζάνης, του 
Β! Βαλκανικού πολέμου, τότε η Ρωσία δεν θα μείνει αμέτοχη, 
αφού έτσι η Ρωσία στραγγαλίζεται στο βορρά, μακριά από τις θερμές 
θάλασσες του Αιγαίου. Η Τουρκία έχει υπογράψει διεθνείς συμφωνίες 
για ελεύθερη ναυσιπλοϊα στα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων. 
Εάν κλείσουν τα στενά και το Αιγαίο, προς όφελος του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, 
και των Σιωνιστικών ΗΠΑ, τότε είναι σαν να βάζει η Τουρκία θηλιά στο 
λαιμό της Ρωσίας, γιαυτό λέμε ότι η Ρωσία θα ενεργήσει κεραυνοβόλα
- θέλει δε θέλει - στο πλευρό της Ελλάδος, για τα δικά της γεωστρατηγικά 
συμφέροντα, έστω και αν δεν ζητηθεί Ρωσική βοήθεια από τη δουλική 
προς το ΝΑΤΟ δοσιλογική μασονική κυβέρνηση των Αθηνών. 
Η Ρωσία θα κρατήσει ανοιχτά τα στενά και το Αιγαίο, έστω με πόλεμο, 
για τις κινήσεις των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
Αυτό το γνωρίζει ο πανέξυπνος Ερντογάν, γιαυτό διστάζει, έστω και 
αν πιέζεται από τις Σιωνιστικές ΗΠΑ & ΝΑΤΟ προς τούτο.
Αυτός είναι ο λόγος που η Ελληνική μασονική κυβέρνηση δεν τολμά να 
ανακηρύξει την Ελληνική ΑΟΖ. Οι Τούρκοι επιδιώκουν ολική ανατροπή 
ισορροπίας δυνάμεων στο Αιγαίο, με σκοπό να καταλάβουν τα Ελληνικά 
νησιά, και να χαράξουν Τούρκικη ΑΟΖ, με στόχο και σκοπό την ενέργεια, 
και τα κοιτάσματα πετρελαίων και φυσικού αερίου, για τα συμφέροντα 
των Σιωνιστικών εταιριών πετρελαίου της Σιωνιστικής Δύσης. 
Άραγε το Αιγαίο σε 5 χρόνια από τώρα, θα είναι Ελληνικό;;; 
Εν τω μεταξύ οι παραβιάσεις στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο του 
Αιγαίου συνεχίζονται.
Η Σιωνιστική Τρόϊκα, παίζοντας το παιχνίδι των Τούρκων ζητά 
εθνοκάθαρση των νησιών του Αιγαίου, για να προωθηθούν τα σχέδια 
των Τούρκων, που είναι και δικά τους σχέδια, για ενεργειακή αρπαγή!
Οι Τούρκοι ετοιμάζουν «casus belli» και για ΑΟΖ, αφού ο κουτοπόνηρος 
μεμέτης Νταβούτογλου λέει στην Ελλάδα, «Όχι σε μονομερή ανακήρυξη». 
Οι Τούρκοι βλέπουν με χαρά μια φοβισμένη Ελλάδα λόγω εφιαλτών 
Μασόνων Σιωνιστών πολιτικών, αφού δεν προχωρούν στην επέκταση 
των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ., αφήνουν τα Τούρκικα πλοία και 
αεροπλάνα να κάνουν περίπατο στο Ελληνικό Αιγαίο, να το θεωρούν 
Τούρκικη θάλασσα, δεν προχωρούν σε ανακήρυξη της Ελληνικής Α.Ο.Ζ., 
δεν προωθούν την εκμετάλλευση των δικών μας ενεργειακών 
αποθεμάτων, αφήνουν την Ελληνική Θράκη και τα νησιά, στο έλεος 
των Τούρκων, και γενικά αδιαφορούν για ότι εθνικό θέμα, δικαίωμα, 
και συμφέρον.
Με τέτοιο φοβισμένο, άτολμο, και ηττοπαθή γείτονα, λόγω μασόνων 
πολιτικών, η Τουρκία κάνει παιχνίδι μόνη στη περιοχή, ενώ έχει σοβαρά 
προβλήματα Γεωστρατηγικής, και Γεωπολιτικής, τα οποία οι δοσίλογοι 
μασόνοι πολιτικοί μας δεν εκμεταλλεύονται....
http://www.youtube.com/v/Oy3GON5vmBg?version=3&hl=el_GR