Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ (συνοπτικά-περιληπτικά)

Ελληνισμός: Το τέλος τής ιστορίας μας ή η αρχή τής αναγεννήσεώς μας..;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Είχα πολλούς ενδοιασμούς για το αν θα έπρεπε να γράψω ή όχι αυτό το άρθρο και δεν θα σας κρύψω ότι η απόφασή μου ήταν να μην το κάνω. Ο λόγος ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω όσους θα το διάβαζαν. Όμως κάποιες τελευταίες εξελίξεις με έκαναν να αναθεωρήσω αυτή μου την απόφαση… Οι δικοί μου άνθρωποι με έχουν ακούσει αρκετές φορές να λέω ότι η Ελλάδα και ο Ελληνισμός δεν έχουν πλέον μέλλον ή ελπίδα. Είναι σημαντικό για την κατανόηση αυτής της τόσο βαριάς κουβέντας και της επακόλουθης εξήγησης, να επισημάνουμε ότι το κράτος ως νομική οντότητα, έστω και με κάποια άλλη μορφή, ενδεχομένως... περισσότερα »

Περί Μυστικής Θεολογίας καί Ορθόδοξης Ψυχοθεραπείας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΜΕΘΟΡΙΟ ΚΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ *Ἁγιορείτης ἅγιος Γρηγόριος ὁ Παλαμᾶς, ἕνας ἀπό τούς μεγαλύτερους ὑμνητές τῆς Παναγίας, ἀναφέρει μέ τή θεολογικότατη γλῶσσα του: «Ποιός μπορεῖ νά περιγράψει τά μεγαλεῖα σου Παρθένε Θεομῆτορ; Ἕνωσες τόν νοῦ μέ τόν Θεό, ἕνωσες τόν Θεό μέ τήν σάρκα· ἔκαμες τόν Θεό υἱό ἀνθρώπου καί τόν ἄνθρωπο υἱό Θεοῦ. Συμφιλίωσες τόν κόσμο μέ τόν ποιητή τοῦ κόσμου...». Καί συμπεραίνει ὁ θεῖος Πατήρ: «Ἑπομένως ἡ Παρθενομήτωρ εἶναι ἡ μόνη μεθόριο κτιστῆς καί ἄκτιστης φύσεως. Ὅσοι βέβαια γνωρίζουν τόν Θεό, θά ἀναγνωρίσουν καί αὐτήν ὡς χώρα τοῦ ἀχωρήτου κ... π...περισσότερα »

Χοληστερίνη... αίτια καί αντιμετώπιση...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
*Τρομάζουμε όλοι αρκετά και σε υπερβολικό βαθμό στο άκουσμα της και μόνο.* *Είναι έτσι όμως , ή απλά με ψυχραιμία αντιμετωπίζεται καλύτερα το πρόβλημα ?* Χοληστερίνη του άγχους και της διατροφής. Σίγουρα η διατροφή παίζει το πρωταγωνιστικό ρόλο στην αύξηση της Χοληστερίνης και όταν αναφέρομαι σε αυτή δεν εννοώ μόνο τις τροφές που την ενισχύουν, αλλά και στον τρόπο που διατρεφόμαστε. Κακός τρόπος διατροφής, κακή διατροφή και άγχος μαθηματικά είναι βέβαιο θα μας δώσουν υψηλές μονάδες μέτρησης της Χοληστερίνης. Ας τα πιάσουμε από την αρχή για να γίνω κατανοητός. *Κακός τρόπος διατροφής...περισσότερα »

ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Έχουμε την άποψη ότι, η δημιουργία της Ευρωζώνης, αν και προς τη σωστή κατεύθυνση (καμία χώρα της ΕΕ δεν μπορεί να επιβιώσει μακροπρόθεσμα, εάν δεν ανήκει σε μία ισχυρή ένωση κρατών), ήταν αφενός μεν πολύ βιαστική, αφετέρου λανθασμένη – αφού έπρεπε να προηγηθεί η πολιτική, η δημοσιονομική και η τραπεζική ένωση ανεξάρτητων μεταξύ τους, ισότιμων εθνών. Δυστυχώς δε κινδυνεύει να διαλυθεί κάθε στιγμή – επειδή στηρίζεται σε πολύ «σαθρά» θεμέλια, ενώ απειλείται σοβαρά από την απίστευτα αλαζονική, ηγεμονική, πλήρως υποταγμένη στις αγορές «πρωσική» κυβέρνηση της Γερμανίας. Στα πλαίσια αυτά έ...περισσότερα »

Τό Αντικαρκινικό Cordyceps Sinensis καί οί Θεραπευτικές του δραστικές ουσίες

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Cordyceps. Ακόμα ένα θαύμα ! *Cordyceps sinensis* Τόσο παλιό, όσο και η γραφή, τόσο αξιόλογο, όσο και η Ιατρική με την Φαρμακευτική επιστήμη. *Πάνω από 2.000 χρόνια υπάρχει στην ιατρική της ανατολής ως ίαμα επιλογής για παθήσεις των πνευμόνων, του μυοσκελετικού, ενδυνάμωσης του καρδιαγγειακού και εξισορρόπησης των απαραίτητων ορμονών του οργανισμού.* Μέχρι σήμερα σε Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, και άλλες χώρες της ανατολής γράφεται σε συνταγολόγιο και χορηγείται από τα αντίστοιχα ασφαλιστικά τους ταμεία σε πλήθος νοσημάτων. Στην δύση άρχισαν να του δίνουν επίσημα αξία και να το μελετούν συσ... περισσότερα »

SOS Κρούσμα μεταλλαγμένης γρίπης Η3Ν2

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.... 71 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ 123 ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ...! Έξι ακόμη νεκρούς από επιπλοκές της γρίπης καταγράφει το ΚΕΕΛΠΝΟ την Τετάρτη (10/02/2016), ανεβάζοντας τον αριθμό σε 71. Δύο ασθενείς που απεβίωσαν, βρίσκονταν εκτός Εντατικής. Οι ηλικίες των ατόμων που κατέληξαν από επιπλοκές, είναι άτομα μεταξύ 45 έως 55 χρόνων, γεγονός που καταδεικνύει την εκτίμηση των επιστημόνων για την επιθετική μορφή της γρίπης εφέτος. Σε ΜΕΘ σήμερα νοσηλεύονται 123 άτομα ενώ από την αρχή που ξέσπασε το κύμα της εποχικής γρίπης, από την Εντατική πέρασαν 269 άνθρωποι. ... περισσότερα »

7 φυτά και βότανα που θεραπεύουν τις λοιμώξεις του αναπνευστικού και καταπραϋνουν τους πνεύμονες

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ο Ιπποκράτης είχε δίκιο όταν έλεγε ότι «Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου». Η θεραπευτική δύναμη της τροφής καθώς και το αντίστροφο, δηλαδή η πιθανότητα να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχει επιβεβαιωθεί ύστερα από δεκαετίες έρευνας. Έτσι, πολλές ασθένειες αλλά και η ραγδαία αύξηση των χρόνιων ασθενειών τις τελευταίες δεκαετίες ίσως συνδέονται με τις διατροφικές μας συνήθειες. Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο φυτοφάρμακα, κρέατα με αντιβιοτικά και επεξεργασμένα τρόφιμα που έχουν φτιαχτεί με σκοπό να είναι ελκυστικά. Στην κορυφή όλων αυτών,... περισσότερα »

Ρευματοειδής Αρθρίτιδα και Γανοθεραπεία

στοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...Η ένταξη της Ρευματοειδούς αρθρίτιδαςστην συστηματική Ganotherapy...

Η Αρώστια αρχίζει από το Παχύ Έντερο όταν δέν λειτουργεί φυσιολογικά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Το Κλειδί για να το διατηρήσετε Υγιές. [image: 1]Η ρωσίδα βιολόγος και νομπελίστα Elie Metchnikoff παρατήρησε κάποτε ότι “Ο θάνατος αρχίζει στο παχύ έντερο”, και είχε δίκιο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα από τα σημαντικότερα κλειδιά για μια μακρά και υγιή ζωή έγκειται στην ικανότητα του σώματος να χωνεύει σωστά. Το γαστρεντερικό σύστημα -το στομάχι και τα έντερα- κάνει το μεγαλύτερο μέρος του έργου της μετατροπής της τροφής σε καύσιμα και θρεπτικά συστατικά για το σώμα. Αυτή είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη υπόθεση, που βοηθείται από ένα τεράστιο στρατό ενζύμων, οξέων, πεπτιδίων ... περισσότερα »

Τά Βυζαντινά Κάλαντα τῶν Γνησίων Ὀρθοδόξων Χριστιανῶν

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! *ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ* *Τα κάλανδα των Χριστουγέννων από τους αδελφούς μας του Πάτριου που δεν δέχθηκαν την ημερολογιακή προδοσία των οικουμενιστών του 1924. Δεν ήθελαν να συνεορτάζουν τα Χριστούγεννα με τους Φράγκους της Δύσεως αλλά με τους Ορθοδόξους των Αγίων Τόπων.* *Αρνήθηκαν να δεχθούν το Βατικανό να υποκαθιστά την Βηθλεέμ και τον Παπισμό να υποκλέπτει την προσδοκία!* *24 Δεκεμβρίου 1930 :* Καλήν ημέραν, αδελφοί αν είνε ορισμός σας Χριστούγεννα ορθόδοξα να πω στ’ αρχοντικόν σας. Χριστός γεννάται σήμερον εν Βηθλ... περισσότερα »

ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΑΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ *ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...* Ἡ Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία ὀφείλει νὰ διακηρύξη ὅτι ἐὰν ὑπάρχη κάτι ποὺ μπορεῖ νὰ σώση τὴν Εὐρώπη σὲ αὐτὴ τὴν κρίσιμη φάσι τῆς ἱστορίας της, εἶναι ἡ Ὀρθοδοξία, καὶ ὄχι ὁ οἰκουμενισμός Ὀρθοδοξία: Ἡ ἐλπίδα τῶν λαῶν τῆς Εὐρώπης... Στὸ κείμενο αὐτὸ ἐπισημαίνεται ὅτι ἡ Ὀρθόδοξος αὐτοσυνειδησία δὲν μᾶς ἐπιτρέπει νὰ παρακάμπτωμε τὸ γεγονὸς ὅτι ἡ Ὀρθοδοξία δὲν ἠμπορεῖ νὰ συναποτελῆ μαζὶ μὲ τὸν Δυτικὸ Χριστιανισμὸ μία ἑνιαία «χριστιανικὴ ταυτότητα», ἀλλὰ ἀντιθέτως μᾶς ὑποχρεώνει νὰ... περισσότερα »

ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΡΙΑ Στην Αγκυρα κατέβασαν ήδη τους χάρτες της Συνθήκης των Σεβρών Σάββας Καλεντερίδης *Συνθήκη των Σεβρών* Τελικά η «αραβική άνοιξη», που ξεκίνησε στη Συρία σχεδόν πριν από πέντε χρόνια, προκάλεσε έναν γεωπολιτικό σεισμό, ο οποίος επιφέρει τεκτονικές αλλαγές στα σύνορα και γενικώς στην αρχιτεκτονική επιρροών και ασφάλειας στη Μέση Ανατολή, στη Μεσόγειο και την Τουρκία. Η αρχιτεκτονική αυτή, τα θεμέλια της οποίας μπήκαν το 1916, με την υπογραφή της μυστικής συμφωνίας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Γαλλίας, που έμεινε γνωστή στην ιστορία ως Συμφωνία Syke... περισσότερα »

Τα 3 πιο σημαντικά είδη ω-3 λιπαρών οξέων

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι απαραίτητο είδος λιπαρών για τον οργανισμό, επειδή έχει αποδειχτεί μέσα από αλλεπάλληλες έρευνες ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία του ανθρώπου. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ίσα μεταξύ τους. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα δεν μπορούν να παραχθούν από το σώμα και θα πρέπει να τα πάρετε από τη διατροφή. Αυτός είναι ο λόγος που ονομάζονται "απαραίτητα λιπαρά οξέα".

ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Η ΡΕΠΟΥΣΗ..! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞΩΡΑΪΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ! Η είδηση δεν είναι καινούργια, ωστόσο είναι ενδεικτική όχι μόνο του ποια είναι η κυρία Ρεπούση η οποία σε κάθε στιγμή επιτίθεται στους Έλληνες, την ιστορία, ακόμη και τη γλώσσα μας (την αρχαία ελληνική) την οποία χαρακτήρισε "νεκρή", δείχνει και το πόσο λερωμένος πολιτικά είναι ο Τσίπρας... ο οποίος τις τελευταίες ημέρες κάνει άνοιγμα για συνεργασία με τον Κουβέλη ο οποίος είχε στις τάξεις του τη Ρεπούση.. ! Δήλωση αίσχος από Μπουτάρη: ''Θα ζητήσω να σκεπαστούν η τράπεζα και ο σταυρός'' ... περισσότερα »

ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω Η/Υ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Όταν έχεις στά χέρια σου όλη τήν τράπουλα τήν ανακατεύεις εσύ... καί όπως σέ εξυπηρετεί κάθε φορά... Κυκλοφορούν φήμες και ψίθυροι, αλλά και δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ότι επίκειται ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω Η/Υ, όπως σε κάθε εκλογή. Η Παγκόσμια Κυβέρνηση-Δικτατορία δεν θα αφήσει τη «μπουκιά-Ελλάς, να φύγει από το στόμα της». Προς ενημέρωση του Ελληνικού Λαού παραθέτουμε τα κάτωθι, παρμένα από τα ΜΜΕ. Άλλα ψηφίζουμε το πρωϊ, και άλλα βγαίνουν το βράδυ. Πράγματι είναι περίεργη η ύπαρξη της εταιρείας ηλεκτρονικών υπολογιστών SINGULAR LOGIC μέσα στο Ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών... περισσότερα »

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΟΥΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Το Mycoveggie είναι κατάλληλο για όποιον θέλει να κάνει αποτοξίνωση, να χάσει βάρος και να συμπληρώσει την υφιστάμενη διατροφή του. *Συσκευασία: Μπουκάλι 400 γραμμαρίων σε σκόνη στην τιμή 110 euro* Το DXN Myco Veggie είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής σε σκόνη, προσεκτικά προετοιμασμένο από τα καλύτερα φυσικά συστατικά όπως λαχανικά, διάφορα μανιτάρια (συμπεριλαμβανομένων των Lion&#39;s Mane &amp; Shiitake), σπιρουλίνα, πράσινο τσάι, φύλλα μούρων, φύλλα ginkgo, φύλλα noni, φρούτα, βότανα και επιλεγμένα μπαχαρικών.*...περισσότερα »

ΛΥΓΑΡΙΑ Ή ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ... ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΤΑΝΙ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*ΠΩΣ ΤΟ ΙΑΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΜΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΙΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...* Θάμνος αυτοφυόμενος και φυλλοβόλος. Στις ακροποταμιές την συναντάμε να φυτρώνει και στις όχθες των χειμάρρων και των ρυακιών. αγαπάει τις υγρές τοποθεσίες. Με βλαστό πολύ χνουδωτό τετραγωνικό με μακρόμισχα φύλλα στενόμακρα, λογχοειδή γεμάτα αρώματα και φαρμακευτικές ιδιότητες. Τα λουλούδια της με τον κωδωνοειδή κάλυκα ξεπετιούνται στις κορυφές των διακλαδισμένων μίσχων -βότρυς-κάθε τέλος καλοκαιριού άσπρα, γαλάζια και μενεξεδιά χαρίζοντάς μας την ευωδιά τους μέχρι το τέλος του Νοέμβρ... περισσότερα »

Πέτρες στη χολή: Τι να πιείτε για να τις αποβάλλετε με φυσικό τρόπο

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η χοληδόχος κύστη είναι ένα μικρό μικρό "σακουλάκι" που έχει το σχήμα ενός "αχλαδιού", και βρίσκεται πίσω από το ήπαρ. Πρωταρχικό καθήκον του είναι να κρατάει την χοληστερόλη που εκκρίνεται από το ήπαρ. Η χολή βοηθά το σώμα να αφομοιώσει τα λιπαρά τρόφιμα. Ως εκ τούτου, όταν το λίπος φτάνει στα έντερα, δίνεται το σήμα έκκρισης χολής από τη χοληδόχο κύστη. Έτσι οι λιπαρές τροφές είναι πιο εύκολο να αφομοιωθούν και να περάσουν από το υπόλοιπο του πεπτικού συστήματος. Ορισμένες φορές, αυτή η σημαντική διαδικασία επηρεάζεται αρνητικά από την δημιουργία μικρών πετρών (χολόλιθων) στη χολη...περισσότερα »

ΣTON KAKO ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΔΕΙΞΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ - Πού θα χτυπήσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα! Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες και τους θυελλώδεις νοτιάδες από το Σάββατο έως το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ από την Κυριακή το απόγευμα έως τουλάχιστον και τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας την σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, τους θυελλώδεις βοριάδες και τις χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. *Το Σάββατο 16/01/2016* προβλέπονται τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με ...περισσότερα »

Εγκόλπιον Ορθοδοξίας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Θεματολογία - Αέρας ελευθερίας από την Διδασκαλία Των Αγίων μας(794) - Αιρέσεις - Ανατολικά θρησκεύματα(31) - Αυθόρμητα κηρύγματα - Βιβλικές Μελέτες (101) - Βυζαντινή μουσική (56) - Διωγμοί Χριστιανών(308) - Δωδεκαθεισμός(158) - Εθνικός Ύμνος - Εθνικά θέματα(113) - Εκκλησιαστικό φωτογραφικό αρχείο (19) - Εκτρώσεις φόνος (14) - Ελλήνων Σκέψη(56) - Εσχατολογικές πλάνες (4) - Η Καινή Διαθήκη (31) - Θεολογικά κείμενα (198) - Ισλάμ (383) - Ιστορία (53) - Κύριος Ιησούς Χριστός (134) - Μάρτυρες του Ιεχωβά (29) - Μυστικές λέσχες (71) ... περισσότερα »

ME THN ΛΟΥΙΖΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ..!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Έχει πανέμορφα μικρά άνθη σε λευκό, μοβ ή πράσινο χρώμα και υπέροχο άρωμα που θυμίζει λεμόνι. Ο λόγος για τη λουίζα, ένα βότανο με ποικίλες φαρμακευτικές ιδιότητες, το οποίο, αν και έχουμε ταυτίσει με την ελληνική γη, στην πραγματικότητα κατάγεται από την Αμερική, ενώ στην Ευρώπη το έφεραν οι Ισπανοί τον 17ο αιώνα. Η λουίζα είναι γνωστή κυρίως για τη συμβολή της στο αδυνάτισμα και τη βελτίωση της κυτταρίτιδας. [image: http://www.medicalland.gr/wp-content/uploads/2015/08/louiza.jpg] Πώς μας ωφελεί; Θεωρείται βότανο εξαιρετικά αποτελεσματικό στο αδυνάτισμα, επειδή έχει την ιδιότητα να λ...περισσότερα »

Γιά όσους αγάπησαν τά ζώα καί μίσισαν τούς Ανθρώπους...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΔΑΓΚΩΜΑΤΟΣ ΣΚΥΛΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΧΕΡΙΟΥ...ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ Ήταν πριν από ένα χρόνο που η μικρούλα Thalia Standley έχασε το δεξί της χέρι μετά την επίθεση που δέχτηκε από το σκυλί ενός γείτονα. Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 8 της χρόνια. Δεν άφησε όμως το τραγικό συμβάν να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά της. Καθόταν στον τοίχο του γείτονα και της άρπαξε τα δάχτυλα από το δεξί της χέρι ο σκύλος μέσα από τον φράχτη. Τράβηξε το χεράκι του μικρού κοριτσιού μέσα από το κενό, με αποτέλεσμα να κοπεί ένα κομμάτι. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηρι... περισσότερα »

Αντιοικουμενιστικό ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Πατριάρχου Ειρηναίου:

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*"Ο Οικουμενισμός, είναι ψηφιδωτόν, συντεταγμένον από αιρέσεις και σχίσματα. Ο Οικουμενισμός, είναι ΑΙΡΕΣΙΣ και ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ της ΠΙΣΤΕΩΣ"!* *Δι' ημάς υπέρ πάντα Πατριάρχην κείνται οι άγιοι Πατέρες, αι σεπταί Σύνοδοι, * *οι ιεροί Κανόνες. Και, ευρισκόμενοι τυχόν προ θλιβερών διλημμάτων υπακοής, * *θα προτιμήσωμεν (και ήδη προτιμώμεν) την υπακοήν προς τους Πατέρας, πρό τού * *σχίσματος τού 1923-1924. τας Ίερ. Συνόδους, **τους Ίερούς Κανόνες! τήν Ίερά Παράδοσιν, * *καί όχι τούς μοντέρνους ογδοήτας κληρικούς τού Οικουμενισμού καί τής μασονίας...* [image: Наша Мерность обращается к Нашей пас...περισσότερα »

Σκλήρυνση κατά πλάκας και εντατική κατευθυνόμενη διατροφή και προοδευτικής άσκησης

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...Κανένα φάρμακο δεν είναι ποτέ σε θέση να διεκδικήσει τα ίδια αποτελέσματα. Η Δρ Wahls είναι καθηγήτρια Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, όπου διδάσκει, και ειδικεύει στην κλινική τραυματολογία βλάβης του εγκεφάλου. Αυτή η συμβατική γιατρός είχε το θάρρος να κάνει το βήμα έξω από το ιατρικό κατεστημένο. Αρχικά διαγνώστηκε με υποτροπιάζουσα-διαλείπουσα σκλήρυνση κατά πλάκας, το 2000, ακολούθησε τη συμβατική διαδρομή και έπαιρνε φάρμακα χημειοθεραπείας και άλλα κατασταλτικά του ανοσοποιητικού, σε μια προσπάθεια να επιβραδύνει την ασθένεια. Μέχρι το 2003, η Δρ Wahls είχε προχωρήσει σ...περισσότερα »

Έντονες οι αντιδράσεις των Ποντίων για την αφαίρεση της Γενοκτονίας από την ύλη της Ιστορίας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...«Μας ενδιαφέρει η πρόσθεση και ο πολλαπλασιασμός και όχι οι αφαιρέσεις μέσα στις νύχτες. Είναι αχαρακτήριστο και απαράδεκτο», δήλωσε μεταξύ άλλων στη Βουλή κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης.* *Αφορμή γι’ αυτήν την αντίδραση αποτέλεσε η αφαίρεση του κεφαλαίου (έκτασης συνολικά 9 σελίδων) με τον τίτλο «Ο παραευξείνιος ελληνισμός κατά τον 19ο και 20ό αιώνα» από την εξεταστέα ύλη της Γ...περισσότερα »

Φτιάξετε επιθέματα αποτοξίνωσης για την αποτοξίνωση του οργανισμού σας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...Τα επιθέματα αποτοξίνωσης έχουν διπλή δράση στο σώμα μας: - Τονώνουν τα σημεία ρεφλεξολογίας - Απορροφούν τις τοξίνες από τον οργανισμό. Είναι πολύ ακριβά για να αγοραστούν, έτσι σας παρουσιάζουμε πώς να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Πάρτε ένα αλουμινόχαρτο και κόψτε ένα κομμάτι 10 x 6 εκατοστά. *Κάντε ένα μείγμα από αποξηραμένα φυτικά συστατικά (κουρκούμη, πράσινο τσάι, χαμομήλι, τσίλι σε σκόνη και σκόνη βιταμίνης C από το φαρμακείο).* [image: Πώς να φτιάξετε μόνοι σας επιθέματα αποτοξίνωσης] Το καλύτερο είναι να τα συνθλίψετε χρησιμοποιώντας γουδοχέρι μέχρι να γίνουν σκόνη. Τέλος, τα σκ... περισσότερα »

Τι προκαλεί το Φθόριο στις οδοντόκρεμες.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Το Φθόριο (fluoride) συγκαταλέγεται στα πιο επικίνδυνα δηλητήρια και μάλιστα κατέχει την δεύτερη θέση. Έχει την ικανότητα να σκοτώνει και τα ωφέλημα βακτήρια – εκτός από τα βλαβερά –αυτά δηλ. που βοηθούν την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Οι γιαγιάδες μας το γνώριζαν για τη χρήση του σαν ποντικοφάρμακο.* *Εξ’ ου και η προέλευση του ονόματος από την Φθορά. Οι Ναζί γνωρίζοντας τις «ευεργετικές» του ιδιότητες το χρησιμοποιούσαν ως κατευναστικό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Επετύγχαναν έτσι, νωθρότητα, απώλεια μνήμης, μειωμένη αντίληψη και σκέψη.* *Σας θυμίζουν κάτι αυτά τα συ...περισσότερα »

κατάργηση τών κατηχητικών πρός εξυπηρέτηση τών αρπακτικών

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Στον ανακριτή Λασιθίου θα οδηγηθεί την Παρασκευή ο 52χρονος εκπαιδευτικός από την Ιεράπετρα με την κατηγορία κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια. Οι καταγγελίες μιλούν για έναν δάσκαλο, που ασελγούσε σε μικρά παιδάκια, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, την αθωότητά τους αλλά και την εμπιστοσύνη, που είχαν οι γονείς σε αυτό, σύμφωνα με το cretalive.gr. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η καταγγελία αφορά πράξεις του 52χρονου σε 8χρονη μαθήτρια, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η υπόθεση έχει και άλλα ... περισσότερα »

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ…Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...*Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ 13 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ…!!!* Πριν ένα περίπου χρόνο είχε ανακοινωθεί από εκτιμητές των Βρυξελών ότι η Ελληνική περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου ανέρχεται στο ύψος των 120 δίς ευρώ….!!! Στη συνέχεια πριν περίπου 10 μήνες μιλούσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να βγάλει στο σφυρί ακίνητα αξίας 50 δίς ευρώ για να καλύψει άμεσα μέρος του χρέους…!!! Το βασικότερο όμως είναι ότι την διαχείριση αυτής της περιουσίας θα την πραγματοποιήσει ένας μηχανισμός από εκπροσώπους όλων των εθνικών τραπεζών των χωρών της Ευρώπης υπό την καθ... περισσότερα »

Αφαιρώντας έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ανάπτυξη του διαβήτη.  ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...

Αν έχετε διαβάσει τον τελευταίο καιρό τα ενημερωτικά μας, ξέρετε πώς το σιρόπι ζάχαρης και η υψηλής περιεκτικότητας φρουκτόζη καλαμποκιού (HFCS) μπορεί να καταστρέψει την υγεία σας. Τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι μια σημαντική πηγή αυτών των θανατηφόρων ουσιών ... που υπάρχουν μέσα στα ζαχαρούχα ποτά όπως τα αναψυκτικά που είναι οι χειρότεροι παραβάτες. Μια ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο του Cambridge εντόπισε τα διατροφικά σχήματα 25.000 ανθρώπων για 11 χρόνια. Διαπίστωσαν ότι για κάθε αύξηση κατά 5% σε ημερήσιες θερμίδες από τα ζαχαρούχα ποτά, ο κίνδυνος των υποκειμένων για...περισσότερα »

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΨΗΦΙΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΣΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...Πολλές φορές στα διπλώματα οδήγησης υπάρχει κάποιος κωδικός που επισημαίνει την πάθηση του οδηγού χωρίς αυτό να τον αποκλείει από το να οδηγήσει κάποιο όχημα. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά για το τι συμβολίζουν οι κωδικοί. 001: Οδήγηση με γυαλιά ή φακούς επαφής. Ο οδηγός πρέπει να έχει στο όχημα του και εφεδρικά γυαλιά ή φακούς επαφής. 002: Ο κάτοχος πρέπει να φοράει ακουστικά βαρηκοΐας. 003: Ο κάτοχος έχει τεχνητό μέλος. 004: Ο κάτοχος της άδειας πρέπει να έχει μαζί του ιατρική γνωμάτευση σε ισχύ. 005: Ο κάτοχος έχει περιορισμούς στην οδήγηση για ιατρικούς...περισσότερα »

ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η παρακάτω συνταγή είναι απλή και θαυματουργή . Μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, αφού τα υλικά που θα χρησιμοποιείσετε υπάρχουν πάντα στην κουζίνα σας . [image: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGt1qRSzNX22G_6m9cyRJSViKQIXGtoe_UHh3u9ziHYjaH9vRWlyaGpe1IBWZm1sTCATVKZeS6beecJx-ZZcwLkNy8QH2_5K84bN87MANKFP5sbLlxLAw6Ky_D2DU5RS9M17abCBQVX8U/s1600/therapeytiki_syntagi.png]Συστατικά που απαιτούνται: 1 κεφάλι σκόρδο χυμό από 2 λεμόνια 100 γραμμάρια βιολογικό μέλι ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα Αυτή η “συνταγή φάρμακο” που χρησιμοποιείται στο Θιβέτ έχει τις ακόλουθες θεραπευτικές ιδιότητες: Η αντιοξειδωτικές ιδιότητες, του μελιού προστατεύουν από τον καρκίνο, το διαβήτη, δυ... περισσότερα »

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... FANTASTIC FOUR ΤΟΥ MUAY THAI: Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ... Το Muay Thai στην Ελλάδα έχει ανοδική πορεία και ειδικότερα τον τελευταίο ένα χρόνο όπου στα event βλέπαμε ως αναπόσπαστο κομμάτι το συγκεκριμένο στυλ.Το Fightsports.gr επιλέγει τους τέσσερις αθλητές που ξεχωρίζει για τους λόγους που θα δείτε παρακάτω. Πάμε να δούμε τους fantastic four του Ελληνικού Muay Thai. Αλέξανδρος Βασιλειάδης Ο καλύτερος thai fighter στην Ελλάδα, υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία γι’αυτό και έλειψε την φετινή σεζόν. Στο παλμαρέ του σπουδαίες νίκες απέ... περισσότερα »

O ΚΑΦΕΣ ΒΟΤΑΝΟ πού θεραπεύει - Εσείς Τι είδους καφέ πίνετε?

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
Αν για εσάς ο καφές είναι μία καθημερινή απόλαυση και θέλετε να γίνει πια ο καλύτερος σύμμαχος για την υγεία σας, έχουμε τη λύση!Απολαύστε τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες του Ganoderma Coffee και απλά δείξτε σε όλους την υπεροχή της DXN! Ο Βασιλιάς των Βοτάνων Η επιστημονική έρευνα έχει επιβεβαιώσει τις ατελειώτες θετικές επιδράσεις του μανιταριού Γανόδερμα, όπως ότι καθαρίζει το αίμα, βοηθά στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην βελτίωση του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο. Το Γανόδερμα έχει συστατικά που βοηθούν στην εξομάλυνση της υπέρτασης ή της υπότασης. Αυτό οφ...περισσότερα »

Η Μυστική θεωρία τών Πατέρων διά τὸν βαστάζοντα τὸ κεράμιον τοῦ Ὕδατος.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ἁγίου Μαξίμου τοῦ Ὁμολογητοῦ Ερώτηση. Ποιός Είναι, κατά το Ευαγγέλιο, αυτός που βαστάζει, μέσα στην πόλη, το κεράμιο τού ύδατος, και γιατί ύδατος, με τον οποίο οι μαθητές που στέλνονται από τον Χριστό συναντώνται και διατάζονται να τον ακολουθούν; Ποιός είναι ο οικοδεσπότης; Και γιατί οι Ευαγγελιστές δεν αναφέρουν το όνομά του; Ποιό είναι το ανώγαιο το μεγάλο, όπου έχει στρωθεί τραπέζι και στο οποίο τελείται το φρικτό μυστήριο του Θείου Δείπνου; Απάντηση. Όχι μόνο του ανθρώπου το όνομα δεν αναφέρει η Γραφή, προς τον οποίο έστειλε ο Χριστός τους δύο μαθητές για να ετοιμάσουν το Πάσχα... περισσότερα »

Η κομπλεξική ΕΝΩΣΗ» ΚΑΙ ΤΟ… ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ του ΣΟΙΜΠΛΕΪ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η συμφωνία επετεύχθη στο Eurogroup, η Ελλάδα δεν πέθανε από ασφυξία και όλοι θεωρούν ότι επέτυχαν τους στόχους τους, όλοι είναι ευχαριστημένοι, οι αριθμοί χοροπηδούν από την χαρά τους και… η ελληνική κοινωνία διαρρηγνύεται εξ’ ων συνετέθη. Θα έλεγε κανείς πως η κλασική ελληνική τραγωδία έχει πολύ λίγες ελπίδες να ανταγωνιστεί αυτό που σήμερα ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά στην ουσία είναι.. Σοιμπλεϊκή Ένωση. Μια ένωση που κρέμεται από τα χείλη ενός και μόνο ανδρός, μια ένωση υποτίθεται κρατών λαών και εθνών που σέρνεται στα πόδια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από ασύλληπτες εμμον... περισσότερα »

ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..περισσότερα »

Εξυπηρέτηση Χωρίς Όρια

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...περισσότερα »

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ: Διάλεξε την εικόνα που σου ταιριάζει και δες τι χαρακτήρας είσαι! *Κάνε το τεστ! *Παρατήρησε τα σχήματα από την παραπάνω εικόνα και διάλεξε εκείνο που πιστεύεις πως σου ταιριάζει καλύτερα. Μην το σκεφτείς ιδιαίτερα… όσο πιο αυθόρμητα, τόσο καλύτερα.* *Αποτελέσματα*:* *1. Τετράγωνο* *Είσαι κάποιος που αισθάνεται πιο άνετα σε ένα σταθερό περιβάλλον, με ξεκάθαρες τις επιδιώξεις του και τους στόχους του. Είσαι αρκετά συγκρατημένη σαν χαρακτήρας και σου αρέσει το απλό, το καθημερινό και το συνηθισμένο. Αν σου αναθέσουν καποια δουλειά, μπορείς να δουλεύεις για αυτήν νυχθημερό... περισσότερα »

ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΕΝΟΥΜΕ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Τα μυστικά όσων δεν αρρωσταίνουν* Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να μην υποφέρουν ποτέ από ασθένειες που στέλνουν εμάς τους υπόλοιπους κάτω από τα παπλώματα για μέρες. Oι γιατροί δεν έχουν ακόμα προσδιορίσει με σιγουριά τους τρόπους να παραμείνουμε υγιείς. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά στις συνήθειες όσων οι αρρώστιες δεν αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους και ας τις υιοθετήσουμε! ◊ *Προτιμούν τις φυσικές θεραπείες με βότανα* Μπορεί η δυτική ιατρική να καταφεύγει συνήθως στα φάρμακα ως μόνο τρόπο αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων υγείας, κανείς όμως δεν μπορεί να παραβλέψει το ρόλο ...περισσότερα »

ΑΒΟΚΑΝΤΟ... μέ μέλι καί κανέλα..

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Αβοκάντο, για την χοληστερίνη, την πίεση, την καρδιά, τα μάτια, την γήρανση, κατά του καρκίνου και δεν παχαίνει.* Το αβοκάντο είναι ένα φρούτο σε σχήμα ωοειδές, που προέρχεται από την κεντρική Αμερική και το Μεξικό. Το αβοκάντο είναι δένδρο αειθαλές, μεγάλου μεγέθους. Βγαίνει από μεγάλα δέντρα όπως τα πορτοκάλια και η συγκομιδή γίνεται περίπου την ίδια εποχή, δηλαδή τον χειμώνα. Έχει μία φλούδα που μπορεί να είναι κοκκώδες, λαμπερή ή απαλή και δεν τρώγεται. Η φλούδα βγαίνει εύκολα όταν το αβοκάντο ωριμάσει. Το χρώμα του είναι σκούρο πράσινο και σε κάποιες περιπτώσεις μωβίζει ελαφρώ... περισσότερα »

Ἰνσουλίνη, ἄλλος ἕνας μῦθος πού καταῤῥίπτεται;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...Τα άτομα με διαβήτη θα πρέπει να κάνουν ενέσεις ινσουλίνης. Στην περίπτωση των ατόμων με διαβήτη τύπου 1, στην οποία το πάγκρεας δεν παράγει ινσουλίνη, αυτό είναι ίσως αλήθεια. Ωστόσο, οι σύγχρονοι ιατροί δίνουν συνήθως ινσουλίνη σε άτομα με διαβήτη τύπου 2, απλά επειδή μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η πραγματικότητα, όμως είναι, ότι οι διαβητικοί τύπου 2 που λαμβάνουν ενέσεις ινσουλίνης πεθαίνουν σε ποσοστό περισσότερο από το διπλάσιο του ποσοστού των ατόμων που λάμβαναν θεραπεία χωρίς ινσουλίνη! Η Μελέτη Η μελέτη, «Θνησιμότητα και άλλα σημαντικά αποτελέσματα σχετιζόμενα με το...περισσότερα »

Περί Μυστικής Θεολογίας καί Ορθόδοξης Ψυχοθεραπείας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΜΕΘΟΡΙΟ ΚΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ *Ἁγιορείτης ἅγιος Γρηγόριος ὁ Παλαμᾶς, ἕνας ἀπό τούς μεγαλύτερους ὑμνητές τῆς Παναγίας, ἀναφέρει μέ τή θεολογικότατη γλῶσσα του: «Ποιός μπορεῖ νά περιγράψει τά μεγαλεῖα σου Παρθένε Θεομῆτορ; Ἕνωσες τόν νοῦ μέ τόν Θεό, ἕνωσες τόν Θεό μέ τήν σάρκα· ἔκαμες τόν Θεό υἱό ἀνθρώπου καί τόν ἄνθρωπο υἱό Θεοῦ. Συμφιλίωσες τόν κόσμο μέ τόν ποιητή τοῦ κόσμου...». Καί συμπεραίνει ὁ θεῖος Πατήρ: «Ἑπομένως ἡ Παρθενομήτωρ εἶναι ἡ μόνη μεθόριο κτιστῆς καί ἄκτιστης φύσεως. Ὅσοι βέβαια γνωρίζουν τόν Θεό, θά ἀναγνωρίσουν καί αὐτήν ὡς χώρα τοῦ ἀχωρήτου κ... π...περισσότερα »

ΓΥΡΗ: ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ....περισσότερα »

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤA ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ​Σ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙ​ΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤE Μέλος του American Council of AppliedClinical Nutrition Αυτή την εβδομάδα στο γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ» δημοσιεύθηκε άρθρο, που αμφισβητεί την αξία των βιταμινών. Το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της παγκόσμιας προσπάθειας κατάργησης των συμπληρωμάτων διατροφής και των βοτάνων μέσω του Codex Alimentarius. Ο Codex Alimentarius (Κώδικας Διατροφής) είναι μια ευρωπαϊκή επιτροπή ελέγχου του παγκόσμιου εμπορίου και ζητημάτων τροφής. Μεταξύ των άλλων ρυθμίσεών της είναι κα... περισσότερα »

Γίνετε υγιείς καί νέοι: Μέ ένα παγάκι στο σημείο Feng Fu

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
[image: 51]Μπορείτε να φανταστείτε ότι ένα απλό παγάκι μπορεί να σας κάνει να δείχνετε νεότεροι και να αυξήσετε την ενέργειά σας; Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παγάκια για να ισορροπήσετε ορισμένες διαταραχές. Ωστόσο, τα παγάκια δεν έχουν την ίδια ισχύ σε κάθε μέρος του σώματος. Για βέλτιστα αποτελέσματα, θα πρέπει να εντοπίσετε το ιδανικό σημείο πίεσης. Ψάξτε για το σημείο που βρίσκεται ακριβώς εκεί που συναντώνται το κεφάλι και ο λαιμός σας. Στον κινεζικό βελονισμό, το σημείο αυτό είναι γνωστό ως Φενγκ Fu. Μέθοδος Ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες και απολαύστε τα ... περισσότερα »

Η διδασκαλία των αγίων Πατέρων για τον Παράδεισο και την Κόλαση

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
*Είναι πολύ σημαντικό να δούμε την διδασκαλία των αγίων Πατέρων για τον Παράδεισο και την Κόλαση, γιατί αυτοί είναι οι απλανείς διδάσκαλοι της Εκκλησίας, οι φορείς της αμιάντου Παραδόσεως, και γι' αυτό η Αγία Γραφή δεν μπορεί να ερμηνευθεί έξω από την Θεόπνευστη διδασκαλία τους. Άλλωστε, η Εκκλησία, που είναι το θεανθρώπινο Σώμα του Χριστού, γράφει την Αγία Γραφή και την ερμηνεύει. Η γενική διδασκαλία των αγίων Πατέρων της Εκκλησίας είναι ότι ο Παράδεισος και η Κόλαση δεν υπάρχουν εξ επόψεως του Θεού, αλλά εξ επόψεως του ανθρώπου.* Βεβαίως, υπάρχει Παράδεισος και Κόλαση σαν δύο τρόπο... περισσότερα »

Αλλάζουμε, για να γεράσουμε υγιείς

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ... ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ. Οι γιορτές πλησιάζουν και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη μπει σε πρόγραμμα νηστείας. Πολλές είναι οι απόψεις σχετικά με τη νηστεία. Ποιές απο αυτές όμως είναι σωστές και ποιες λανθασμένες; Η νηστεία, αν ακολουθήσουμε μια ισορροπημένη διατροφή με σωστούς συνδυασμούς τροφίμων, μόνο ευεργετικά οφέλη μπορεί να έχει για τον οργανισμό μας. Κύριο χαρακτηριστικό της νηστείας είναι η αποχή από τρόφιμα ζωικής προέλευσης όπως το κρέας, το ψάρι, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα αυγά και τα παράγωγά τους.... περισσότερα »

Μελισσόχορτο γιά τό άγχος καί τήν μελαγχολία

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Μελισσόχορτο για την μνήμη, την κατάθλιψη, την πίεση, χωνευτικό, τονωτικό, τον πυρετό, τις ημικρανίες, τους πόνους, τον έρπητα Το μελισσόχορτο ή lemon balm είναι επίσης γνωστό ως μελισσόφυλλο ή μελισσοβότανο ή αγριομέλισσα ή μελιττίς ή μελισσάκι ή κιτροβάλσαμο... Ανήκει στην οικογένεια των χειλανθών (lamiaciae) και η επιστημονική του ονομασία είναι Melissa Officinalis Τα φύλλα του μοιάζουν με εκείνα της μέντας αλλά βγάζουν ένα γλυκό και ελαφρώς λεμονάτο άρωμα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού «γεννά» μικρά λευκά άνθη, γεμάτα νέκταρ, τα οποία προσελκύουν τις μέλισσες. Από τα άνθη του φ... περισσότερα »

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΥΛΙΤΙΔΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΤΙΔΑΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Ποιο βότανο σταματά την περιοδοντίτιδα και ποιο κάνει κατάλευκα τα δόντια; Ποιο βότανο σταματά την περιοδοντίτιδα και ποιο λευκαίνει τα δόντια; Πρώτο βήμα: κόβετε ένα κομμάτι φύλλου αλόης και το τρίβετε στα δόντια σας ώστε να αφαιρεθεί από το περίβλημα της.. (η μισό κουταλάκι του γλυκού).Αμέσως μετά, κρατώντας την αλόη στο στόμα σας, βουρτσίζετε τα δόντια σας κανονικά με την οδοντόκρεμα σας. Ακολουθήστε την ενδεδειγμένη διαδικασία που ακολουθείτε ωε συνήθως για το πλύσιμο των δοντιών σας. Σταδιακά τα δόντια σας θα γίνουν κατάλευκα ενώ το ωραίο αποτέλεσμα της εξαιρετικής λεύκανσης που ... περισσότερα »

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
«Και οι κύνες αναιδείς τη ψυχή, ουκ ειδότες πλησμονήν και εισί πονηροί ουκ ειδότες πάντες εν ταις οδοίς αυτών εξηκολούθησαν, έκαστος κατά το εαυτού» (Ησαΐα νστ΄10). Ένα προδοτικό πολιτικό κατεστημένο, μια ξεπουλημένη οικονομική ελίτ που ποτέ δεν αισθάνθηκε ελληνικά, μια εγκληματικά αναίσθητη τραπεζιτική ολιγαρχία που είναι όργανο ξένων ανθελλήνων τοκογλύφων και μια οικουμενιστική νεοταξική θρησκευτική ηγεσία, έφεραν την μοναδική χώρα στον κόσμο με τόσους ήρωες στην ιστορία της, στην σημερινή άθλια κατάσταση και μνημονιακή σκλαβιά. Η Νέα Τάξη είχε οργανώσει καλά τα σχέδια της για την... περισσότερα »

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία, Ανορεξία, Θρομβώσεις, Ψωρίαση, Αρθρίτιδα. ΑΓΚΙΝΑΡΑ: Διουρητικό, Ορεκτικό, Συκώτι, Χολή, Χοληστερίνη, Σάκχαρο. ΑΓΡΙΑΔΑ: Διουρητικό, Κυστίτιδα, Ουρηθρίτιδα, Προστάτης, πέτρες στα Νεφρά. ΑΓΡΙΜΟΝΙΟ: Διουρητικό, Διάρροια, Σάκχαρο, Νεφρά, Πονόλαιμος, Λαρυγγίτιδα. ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΦΥΛΛΑ: Δυσκοιλιότητα. ΑΚΟΡΟΣ: Στομαχικές και Εντερικές διαταραχές. ΑΛΘΑΙΑ: Βήχας, Κρυολόγημα, Βρογχίτιδα, Λαρυγγίτιδα, Ουλίτιδα, Άφθες, Έλκος. ΑΛΟΗ: Αυξάνει την όρεξη, Εξωτερική Χρήση: για την περιποίηση του δέρματος από εγκαύματα, αμυχές και πληγές. ΑΛΧΗΜΙΛΛΗ: Πόνους Εμμηνόρροιας κ... περισσότερα »

ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2016.ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΝΗΣΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Τα Θεοφάνεια των Παλαιοημερολογιτών στον Πειραιά Την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων τέλεσαν και εφέτος στον Πειραιά οι Παλαιοημερολογίτες. Περίπου 4.000 άνθρωποι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ παρακολούθησαν στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά την Τελετή του Αγιασμού των Υδάτων που τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος των Γ.Ο.Χ. κ. Καλλίνικος συμπαραστατούμενος από τον μητροπολίτη Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιο και άλλους ιεράρχες της Εκκλησίας των Παλαιοημερολογιτών. Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Θ. Δρίτσας, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων κ. Β. Λεβέντης,η εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλ... περισσότερα »

ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΑΥΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Η Καύχηση ΓΕΝΙΚΑ: Καύχηση είναι η περιαυτολογία και η τάση κάποιου να κομπάζει για τον εαυτό του και τα επιτεύγματά του. Η καύχηση δείχνει αλαζονεία, έπαρση και κομπορρημοσύνη. Παρ' όλα αυτά η καύχηση σε μία και μόνο περίπτωση, στην οποία θα αναφερθούμε πιο κάτω, αποτελεί αρετή και όχι πάθος. Στην ψυχολογία καύχηση είναι η τάση κυρίως, αλλά όχι μόνο, των παιδιών να περιαυτολογούν ως αποτέλεσμα υπερβολικής εκδήλωσης εγωκεντρισμού ή μειονεξίας και συμπλεγμάτων κατωτερότητας. Ο ΑΟΙΔΟΣ ΘΑΜΥΡΙΣ: Στην πλούσια ελληνική Μυθολογία βρίσκουμε το όνομα του Θάμυρη (Ιλιάδα), υποδειγματική μορφή,... περισσότερα »

Η Ιστορία είναι γεμάτη από προδοσίες, από προδότες, από εκβιαστές, από εκβιαζομένους

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Η απειλή τής χρεοκοπίας λειτουργεί πολύ επιτυχημένα... αφού επιτρέπει τήν θυματοποίηση τών μαζών, τήν υποδούλωση ολόκληρων κρατών, τήν κατάργη- ση τών εθνών, καθώς επίσης τήν επιβολή ειδικών φόρων, μέστόχο τήν διευκό- τών εκάστοτε εισβολέων... “*Ο κοινωνικός καπιταλισμός, η μικτή οικονομία καλύτερα, (στην οποία οι κοινωφελείς, οι στρατηγικές και οι κερδοφόρες μονοπωλιακές επιχειρήσεις ανήκουν στο κράτος, ενώ όλες οι υπόλοιπες στους ιδιώτες), σε «περιβάλλον» άμεσης δημοκρατίας, όπου οι Πολίτες συμμετέχουν μέσω δημοψηφισμάτων τόσο στις αποφάσεις, όσο και στον έλεγχο του κράτους, είναι τ... περισσότερα »

ΕΝΟΧΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Η ευθύνη του ΝΑΤΟ για όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στο Αιγαίο και στην Κυπριακή ΑΟΖ... είναι τεράστια, και ειδικότερα της Ουάσιγκτον, η οποία με τη στάση της νομιμοποιεί όχι μόνο τους εισβολείς αλλά και τις "μαγκιές" της Τουρκίας, που εδώ και ένα μήνα έχει κλιμακώσει την αντιπαράθεσή της και με τα δύο ελληνικά κράτη. Η Άγκυρα βλέπει ότι ουδείς στην Ουάσιγκτον τολμά να της πει τίποτα (ούτε για τα μάτια του κόσμου) και κάνει ότι θέλει παραβιάζοντας τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, αλλά πάνω απ'ολα παρβιάζει τους κανόνες της Λογικής, και κοροϊδεύει κατάμουτρα φίους, εχθρούς... περισσότερα »

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΗΚΑΝ;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
"Αγιορείτες Πατέρες-Ορθόδοξη Μαρτυρία" "Αγιορείτες Πατέρες-Ορθόδοξη Μαρτυρία" Με την χάρη της Παναγίας μας, Αγιορείτες Πατέρες τοποθετούνται απέναντι στα ανεπίτρεπτα οικουμενιστικά ανοίγματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Σε μια ύστατη προσπάθεια αφυπνίσεως της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους και του ορθοδόξου πληρώματος, ηγούμενοι, κοινοβιάτες, κελλιώτες μοναχοί, σκητιώτες και ασκητές δίνουν την μαρτυρία τους με θάρρος και ομολογιακό φρόνημα. Σας επισυνάπτουμε το περιοδικό και σε μορφή pdf. *ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ-ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΘΕΑΤΡΟ-ΔΕΙΛΙΑ...* Αφορμή για τη συγγραφή του παρακάτω κειμένου έδωσε η ... περισσότερα »

Προσοχή στα 5 αυτά χόρτα που θα σε στείλουν αδιάβαστο!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...Η πιο κλασική ερώτηση που μου κάνουν οι άνθρωποι, όταν μαθαίνουν τι δουλειά κάνω, επιπλέον εκτός από άμισθος Ιερέας που είμαι... είναι αν έχω πάθει ποτέ δηλητηρίαση από χόρτα. Ευτυχώς, τα χόρτα που μπορούν να σε στείλουν στο νοσοκομείο ή και στον άλλο κόσμο είναι πολύ λίγα στη χώρα μας. Η γνώση σε κάθε περίπτωση είναι χρήσιμη, αν θέλουμε να μαζεύουμε χόρτα με ασφάλεια. Ας δούμε μερικά από τα πιο συνηθισμένα τοξικά χόρτα που μπορούμε να συναντήσουμε: 1. Το φιδόχορτο ή δρακοντιά...

ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ή ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
ΗΓΓΙΓΚΕΝ Η ΩΡΑ..! ΕΛΛΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ..! ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ..!ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ..! ΤΩΡΑ!!!!ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ..! ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ «ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ». ΕΡΙΞΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ. Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος. Όσο και να θέλω να παραμείνω ψύχραιμος, μετά από μία τέτοια αισχρή Ιεροσυλία, δεν θα χαριστώ σε κανέναν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟ και ας κρύβεται κάτω από το ράσο. Αλλά όπως σωστά λέει ο λαός μας: ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ». Αυτοί που έκαναν αυτό το ΑΙΣΧΟΣ, δεν υπηρετούν το τιμημένο ράσο. Είναι... περισσότερα »

Που οφείλεται ο τυμπανισμός και ποια η κατάλληλη δίαιτα για πρόληψη της πρησμένης κοιλιάς;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
[image: Τι είναι το φούσκωμα στην κοιλιά; Που οφείλεται ο τυμπανισμός και ποια η κατάλληλη δίαιτα για πρόληψη της πρησμένης κοιλιάς;] Το κοιλιακό φούσκωμα είναι μια αίσθηση διόγκωσης της κοιλιάς. Οφείλεται κυρίως σε διαταραχή της φυσιολογικής κινητικότητας δημιουργώντας αυξημένα αέρια. Ο αέρας στο έντερο είναι ένα μείγμα από διαφορετικά συστατικά που μπορεί να δημιουργούνται από αυξημένη κατάποση αέρα, αυξημένη παραγωγή η μειωμένη απορρόφηση εξαιτίας απόφραξης. Αυξημένα αέρια δημιουργούν φούσκωμα όπως επίσης άλλα συμπτώματα όπως αυξημένη αποβολή αερίων από τον πρωκτό η ερυγές. Εάν η... περισσότερα »

Πώς θα καταλάβετε αν ο μεταβολισμός σας λειτουργεί σωστά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Ο μεταβολισμός είναι ένας βασικός μηχανισμός του ανθρώπινου σώματος που ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος και τις ανάγκες μας σε ενέργεια. Ο μεταβολικός ρυθμός ποικίλλει από άνθρωπο σε άνθρωπο ή μπορεί να παρουσιάσει διακυμάνσεις ανάλογα με την ηλικία, την κληρονομική προδιάθεση, διάφορες ασθένειες ή λόγω της επίδρασης εξωτερικών παραγόντων. Ο όρος μεταβολισμός αφορά στις πολύπλοκες χημικές διεργασίες που εκτυλίσσονται στο σώμα μας ώστε να ελέγχονται και να διατηρούνται βασικές λειτουργίες, όπως τα επίπεδα θερμοκρασίας, τα επίπεδα ενέργειας και το βάρος. Ο θυρεοειδής, δηλαδή ο αδέν... περισσότερα »

Ενα φάρμακο που δεν θέλουν να ξέρουν οι γιατροί…

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Είναι σίγουρο ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι γιατροί δεν θα ήθελαν οι παρακάτω πληροφορίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Έχει διαπιστωθεί ότι ένα μείγμα μελιού και κανέλας θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες. Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται, επίσης, το μέλι ως «RamBan» (πολύ αποτελεσματικό) φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρενέργειες σε κάθε είδους ασθένειες. Μολονότι το μέλι είναι γλυκό, εάν ληφθεί στη σωστή δοσολογία ως φάρμακο, δεν βλάπτει ακόμα και τους διαβητικούς ασθενείς. Το «World News», ένα περιοδικό στον Καναδά, έχει δώσ...περισσότερα »

Μάθημα είς αμαθείς πολιτικολόγους παλιάτσους...!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Η πλεονεξία και το τυφλό πάθος του αμόρφωτου ανθρώπου στην υπηρεσία της πολιτικής *Σήμερα, απλώς θα αντιγράψω τον Θουκυδίδη. Γιατί όλα όσα σκέφτηκα αυτές τις μέρες, καθώς το ελληνικό τσίρκο έχει ξεπεράσει τον εαυτό του σε επινοητικότητα και οι θεατές του ξεχειλίζουν μίσος και οργή, όλα τα έχει γράψει ο Θουκυδίδης, περιγράφοντας τον πρώτο εμφύλιο πόλεμο σε ελληνική πόλη. Τον εμφύλιο της Κέρκυρας, που οδήγησε σε εμφύλιες συρράξεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. * *Αυτό που σήμερα ευγενικά ονομάζουμε πόλωση, και καθρεφτίζεται στις χυδαιότητες και τα μοχθηρά σχόλια, όχι μόνο των πολιτικών (παλ...περισσότερα »

Γ Α Ν Ο Δ Ε Ρ Μ Α... bio ganoderma

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΕΝΟΥΜΕ *ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...* *Τα μυστικά όσων δεν αρρωσταίνουν* Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να μην υποφέρουν ποτέ από ασθένειες που στέλνουν εμάς τους υπόλοιπους κάτω από τα παπλώματα για μέρες. Oι γιατροί δεν έχουν ακόμα προσδιορίσει με σιγουριά τους τρόπους να παραμείνουμε υγιείς. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά στις συνήθειες όσων οι αρρώστιες δεν αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους και ας τις υιοθετήσουμε! ◊ Προτιμούν τις φυσικές θεραπείες με βότανα Μπορεί η δυτική ιατρική να καταφεύγει συνήθως στα φάρμακ... περισσότερα »

Γιατί δεν εμφανίζεται καρκίνος στην καρδιά;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ο καρκίνος πλήττει κάθε όργανο του σώματός μας, το αίμα ή τα οστά, όχι όμως την καρδιά μας; Ακόμη κι αν δε σας βασάνισε ποτέ αυτή η απορία, αξίζει να μάθετε τη συναρπαστική απάντηση στο καίριο ερώτημα. Σύμφωνα με τη Δρ Jacqueline Barrientos, εμφανίζονται καρκινικοί όγκοι στην καρδιά όμως είναι τόσο σπάνιοι που είναι σαν να μην υπάρχουν! Ο κακοήθης καρκίνος της καρδιάς ονομάζεται ραβδομυοσάρκωμα. Το σάρκωμα είναι ένα είδος καρκινικού όγκου που ξεκινά να αναπτύσσεται στους μαλακούς ιστούς του σώματος. Το ραβδομυοσάρκωμα εμφανίζεται στους μυϊκούς ιστούς της καρδι...περισσότερα »

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ..! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ! ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ! Όσοι παρακολουθούν αυτά τα τρελά και απίθανα πολιτικοκοινωνικά γεγονότα στην πατρίδα μας, παράλληλα με την επιχειρούμενη διάλυση των Χριστιανικών κρατών και όλα αυτά, ενώ φαίνονται καθαρά στον ορίζοντα να έρχονται γρήγορα και απειλητικά κατά πάνω μας, τα μαύρα σύννεφα της παγκόσμιας καταιγίδας, όσοι λοιπόν μπορούν να τα βλέπουν αυτά σήμερα, αυτοί ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ για να μπορέσουν να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ από την καταιγίδα που έρχεται. Το σύστημα βέβαια και η “ενημέρωση” που παρέχει ο Χατζηνικολάου και οι... περισσότερα »

θεραπεία - πρόληψη του καρκίνου

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Η πανάρχαια αυτή θεραπεία καταπολεμά τις πεπτικές διαταραχές, προλαμβάνει τα καρδιακά και τα εγκεφαλικά επεισόδια, προλαμβάνει τη διαδικασία σχηματισμού όγκων, βελτιώνει την όραση και αναζωογονεί συνολικά τον οργανισμό εξασφαλίζοντας τη μακροζωϊα. [image: θιβετιανό-τσάι] Το σκόρδο και το λεμόνι είναι τα δύο βασικά συστατικά. Το ρόφημα θα πρέπει να καταναλώνεται το πρωί με άδειο στομάχι. Συστατικά: 300 γραμμάρια σκόρδου 1 κιλό λεμόνια με τα φλούδια τους (τα φλούδια θα πρέπει να είναι καλά τριμμένα). 1,5 λίτρο νερού Προετοιμασία: Βράστε 1,5 λίτρο νερού, και στη συνέχεια μειώστε την έν... περισσότερα »

Κεραλοιφή: H μυστική συνταγή των γιαγιάδων μας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Πόσοι από εμάς δεν έχουμε ακούσει για την περίφημη κεραλοιφή, μια κρέμα περιποίησης που χρησιμοποιούνταν ευρέως από τις προηγούμενες γενιές; Σήμερα, η επιστήμη έχει αποδείξει ότι, τόσο η καλλυντική, όσο και η θεραπευτική δράση της κεραλοιφής δεν βρίσκονταν μόνο στη φαντασία των παλαιών. Τι είναι όμως η κεραλοιφή. Πρόκειται για μία αλοιφή που προκύπτει από την πρόσμιξη δύο αγνών, φυσικών προϊόντων: Το μελισσοκέρι και το ελαιόλαδο. Χάρη στα συστατικά της, η κεραλοιφή είναι πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά, υδρογονάνθρακες, λιπαρά οξέα, μονοϋδικές αλκοόλες, υδρονοξέα ...περισσότερα »

Η ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
"ΑΝΕΚΔΟΤΟ". Τουρκία: "Η υπομονή μας εξαντλείται με τους Ρώσους! Μπορούμε να κατακτήσουμε τη Ρωσία σε μια 'βδομάδα!" *Μετά τη συντριβή του Ρωσικού Su-24, η Ρωσία δεν χάνει ευκαιρία να υπονομεύει την Τουρκία. Σίγουρα η κυβέρνησή μου συμπεριφέρεται με ωριμότητα και πείρα, αλλά ...και η υπομονή έχει τα όριά της. Αντιμετωπίζοντας τις Ρωσικές προκλήσεις, δεν έχουμε κανένα φόβο, καμία **τύψη. Ενεργούμε με μετριοπάθεια, για να επαναφέρουμε την κανονικότητα στις σχέσεις μας. Σας διαβεβαιώ, ότι μπορούμε να καταλάβουμε τη Ρωσία σε λιγότερο από μια ΄βδομάδα, με τους ΝΑΤΟϊκούς και περιφερειακούς ... περισσότερα »

Ιερά Μονή Εσφιγμένου... καί ο Τούρκος Οικουμενιστής Πατριάρχης Βαρθολομαίος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Έκτακτη Ανακοίνωση SOS Κοινοποιήστε .ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Σήμερα, 25η Νοεμβρίου 2014 ημέρα Τρίτη, Επιδόθηκε στην γνήσια Ιερά Μονή Εσφιγμένου Αγίου Όρους Άθω, η υπ' αριθμ. 116/05-06-2013 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής, από τον δικαστικό επιμελητή Παναγιώτη Στ. Λάμπρου (ο εικονιζόμενος στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες με τον φάκελο στο χέρι) συνοδεία αστυνομικών σύμφωνα με το διατακτικό της οποίας, καλούνται οι πατέρες της Μονής: 1) Διέταξε την άμεση διάλυσή της και την απέλαση των μοναχών από το Άγιο Όρος 2) Ο Ηγούμενος και τα υπόλοιπα μέλη της Γεροντίας αυτής (πρέπει νά εκ... περισσότερα »

τα πέντε ισχυρότερα αντιφλεγμονώδη βότανα

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
*με οποιοδήποτε μικρό τραυματισμό στο σώμα μας* *δημιουργούνται φλεγμονές* *και* *όταν υπάρχουν φλεγμονές υπάρχει και πόνος* *και όταν υπάρχει πόνος* *αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι απλά ένα αντιφλεγμονώδες βότανο αλλά ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες το οποίο* *ταυτόχρονα να είναι και αναλγητικό* *χρειαζόμαστε ένα βότανο που να εντοπίζει την φλεγμονή και ταυτόχρονα να καταπραΰνει τον πόνο* *να μειώνει το πρήξιμο ενώ παράλληλα να ανακουφίζει από τον πόνο* *να είναι αποτελεσματικό και ταχείας δράσης* *άρα τα πιο κατάλληλα βότανα είναι αυτά που έχουν και τις δυο ιδιότητες είναι* *δηλαδή και* *...περισσότερα »

Επιστροφή στά παλιά.. κι'απ'τά ξετσίπωτα μακρυά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
*Καλύτερα να αγαπάς άδικα παρά να μισείς δίκαια* *Πολλοί θα περάσουν και θα φύγουν από τη ζωή σου... * *Μα μόνο οι αληθινοί άνθρωποι θα αφήσουν τα ίχνη τους στην καρδιά σου...* *Η καρδιά που συγχωρεί μοιάζει σαν ένα στρείδι * *που κλείνει την πληγή του με ένα μαργαριτάρι.* *Όποιος στήριξε τήν ευτυχία του στόν άλλον καί έκτισε τήν ζωή του στά θεμέλια τής ανάγκης τού άλλου, έμεινε μόνος καί’χασε τήν ζωή του... όταν χάσεις τόν δρόμο σου, ανάγκη είναι νά βρείς τόν εαυτό σου... * *όση παγωνιά κι'άν έχουν οί καρδιές μας...ο ήλιος τής δικαιοσύνης πάντα θά λάμπει...πρέπει όμως κι'εμε... περισσότερα »

Δημοφιλείς αναρτήσεις στό Google

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !Πριν από 1 χρόνια
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάληλα βότανα. Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων...* ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος apokalipsistora.blogspot.com *Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ... περισσότερα »

Τά κακώς κείμενα πλήν σαφώς Επικείμενα

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 14.... ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ! 7 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ... Σήμερα κατέληξε ένας ακόμα συνάνθρωπός μας από επιπλοκές της γρίπης αυξάνοντας την μακάβρια λίστα με τα θύματα στους 14… Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων κατά την αντίστοιχη ημερομηνία προηγούμενων ετών και αυτό κάτι πρέπει να μας πει… Μέχρι στιγμής από ΜΕΘ με επιπλοκές της γρίπης έχουν περάσει 96 άτομα εκ των οποίων τα 7 ήταν μικρά παιδιά και βρέθη (!), ενώ οι 14 εξ αυτών δεν τα κατάφεραν. Μεταξύ αυτών είναι και νέοι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα που δεν είχαν ε... περισσότερα »

Π Α Τ Ρ Ι Δ Α ΜΟΥ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
«Ρωμαῖος - Ρωμηὸς καὶ Ρωμηοσύνη» Μαρία Μαντουβάλου, Ἀν. Καθηγήτρια Φιλοσοφικῆς Σχολῆς Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν Ἐπιχειρεῖται ἀπὸ ὁρισμένους ἐρευνητὲς ἡ ἄσκηση προπαγάνδας, μὲ χρήση τὶς ἐθνικὲς ὀνομασίες τῶν Ἑλλήνων, προκειμένου νὰ ἀμφισβητηθεῖ ἡ ἐθνική τους ταυτότητα . Παρασιωποῦν, ἐπίσης, ὅτι πίσω ἀπὸ τὶς συσσωρευμένες καὶ ταυτόχρονα διαχρονικὰ ἐκφραζόμενες ἐθνικὲς ὀνομασίες, ὅπως Ρωμαῖος, Ρωμιός, Γραικός, Ἕλληνας, ὑποβόσκουν, ἀπὸ ποικιλώνυμους ξένους δυτικούς, Βαλκάνιους, Ρώσσους (Μόσχα, Τρίτη Ρώμη), Γερμανοὺς (ἀντιποίηση τίτλου: Imperator Romanorum) κ.ἄ., διεκδικήσεις ἐδαφικὲς καὶ κληρ... περισσότερα »

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Καθαρισμός του παχέος εντέρου φυσικά, με αποτελεσματικότητα Φτιαγμένο με μόνο με 3 συστατικά Την κατάργηση της βλέννας, τα παράσιτα κοπράνων από τα έντερα σας μπορεί να αποτρέψει και να θεραπεύσει την υγεία Για 70 χρόνια τα έντερα μας η διατροφή μεχρι και 100 τόνοι τροφίμων και 40 000 λίτρα υγρών, η οποία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι περίπου 15 κιλά παραμένουν στα κόπρανα και σε τοξικά απόβλητα που συσσωρεύονται στο στομάχι. Θα βρομίσει το αίμα μας και θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό. Η συχνή δυσκοιλιότητα, οι διαταραχές του μεταβολισμού, ο διαβήτης, η υπερβολική ή ...περισσότερα »

ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ [image: αναψυκτικα κολα] *Τα πρώτα 10 λεπτά:* 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας. *20 λεπτά:* Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζά... περισσότερα »

Η ιστορική ονομασία τών Σκοπίων :ΠΑΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Γνωρίζετε ότι ο Ο Ο.Η.Ε. απο το 1993 έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια με την ονομασία VARDARSKA γιατί το ελληνικό κράτος το αγνοεί ; Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια από τον Απρίλιο του 1993 όταν ο ΟΗΕ αποφάσισε για την ονομασία των Σκοπίων. Παρακαλούμε θερμά να ενημερώσετε όλους τους φίλους σας !.... Η ονομασία που αποφασίστηκε τότε για το κρατίδιο των Σκοπίων ήταν Fyrom ή στα Ελληνικά Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία Της Μακεδονίας και η απόφαση (σας παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου) έλεγε ότι το όνομα θα είναι προσωρινό μέχρι την κοινή αποδεκτή λύση του ονόματος από τις χώρες Ελλάδας και Fyro... περισσότερα »

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Η γενοκτονία των Χριστιανών συνεχίζεται ... (βιντεο) *Αυτό το βίντεο το αφιερώνω στα πολιτικά κτήνη Σαμαρά Βενιζέλο και Μητσοτομπακογιάννηδων,καθώς επίσης και στους ψηφοφόρους,τους, για να απολαύσουν τα πολιτιστικά έργα των Ευρωπαϊκών ζώων,που με τόση θέρμη και παρρησία υποστηρίζουν,ενάντια στην Ορθόδοξη Ρωσία.. * *Οι υπόλοιποι παρακαλούνται να μην το δούνε...* *Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του νεομάρτυρα χριστιανού !!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ! Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! *Η επίθεση που δέχεται η Ορθoδοξία είναι πλέον μέσ... περισσότερα »

8 super βότανα που εμπιστεύονται και οι γιατροί!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Οι νέες έρευνες δείχνουν πώς τα βότανα μπορούν να ανακουφίσουν από το σωματικό πόνο, να προστατέψουν από τη νόσο του Alzheimer και να προλάβουν τον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις. Δεντρολίβανο: Αποτρέπει την καρκινογένεση Όταν το κρέας καίγεται δημιουργούνται κάποιες ουσίες που επιστημονικά ονομάζονται ετεροκυκλικές αμίνες (HCA). Οι HCA σχετίζονται με την πρόκληση διάφορων μορφών καρκίνου, όπως του μαστού, των πνευμόνων και του γαστρεντερικού συστήματος. Η προσθήκη εκχυλίσματος δεντρολίβανου στο κρέας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος μπορεί να μειώσει σημαντικά τη δημιουργία...περισσότερα »

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ=ΚΟΡΑΝΙ=ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ =ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ! "Ο ελβετικός Στρατός προετοιμάζεται για ταραχές στην Ευρώπη" Ο Ελβετός Α/ΓΕΕΘΑ προειδοποιεί: «Έρχεται μεγάλη κοινωνική αναταραχή στην Ευρώπη λόγω οικονομίας και λαθρομετανάστευσης» Με απολύτως ζοφερή εικόνα περιέγραψε ο Αρχηγός του ελβετικού γενικού Επιτελείου την κατάσταση στην Ευρώπη έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί μέσα στο 2016 και μετά μιλώντας για κοινωνικές αναταραχές καλώντας ταυτόχρονα τους Ελβετούς πολίτες να πάρουν τα όπλα στα χέρια τους καθώς ο τρόπος ... περισσότερα » Κλείνει 160 τζαμ... περισσότερα »

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
*Συννεφιασμένη Κυριακή* *είπα νά πάμε στό Καστράκι* *καί ήμουνα άβγαλτο παιδί* *ζαλίστηκα μέ΄να ουζάκι...* Ιδού η Αρχαία Θεσσαλονίκη! Έτσι ήταν το κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά την αρχαιότητα! *Εικονική περιήγηση στο Γαλεριανό Συγκρότημα: Πώς ήταν η Καμάρα, η Ροτόντα, το Ανάκτορο και ο Ιππόδρομος τον 4ο-7ο αι. μ.Χ.* *Το γνωρίζατε ότι η Καμάρα (Αψίδα του Γαλερίου) είχε οκτώ συνολικά πεσσούς, ότι η Ροτόνταήταν ναός αφιερωμένος στην αρχαία θρησκεία, και ότι τον 4ο-6ο αιώνα μ.Χ. λειτουργούσεΙππόδρομος που ξεκινούσε από το ύψος της Εγνατίας και έφθανε έως τη θάλασσα;* *Τα παραπάνω κτίσματα,... περισσότερα »

H Ορθόδοξη Ελλάδα, Σε καθεστώς σιωνιστικής αιχμαλωσίας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Δόγμα Ζόνενφελντ : Αυτό είναι το σχέδιο γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους ]*Βαρύτατα και αδιάλειπτα τα πλήγματα που δέχεται η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες και δη τα τελευταία χρόνια. Χτυπήματα, τα οποία προέρχονται από τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού, τον Εβραϊσμό-Σιωνισμό. * **Κυριότερος στόχος τους η εξόντωση οποιουδήποτε Ελληνικού στοιχείου στον πλανήτη Γη και η οριστική επικράτησή τους, σε κάθε επίπεδο. Για την εκπλήρωση των επαίσχυντων αυτών στόχων λειτουργούν με υποχθόνιες μεθοδεύσεις και ύπουλες τακτικές,* κάτι που φαίνεται από τα ανθε... περισσότερα » ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡ... περισσότερα » »

Ηλεκτρονικό ξεφύλλισμα των αρχαιολογικών μουσείων της Ελλάδας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Τα Αρχαία Θέατρα της Ελλάδος. Μέρος 1ον - Στερεά Ελλάδα Το θέατρο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στην ζωή των αρχαίων Ελλήνων. Kάθε πόλη διέθετε το δικό της θέατρo για την ψυχαγώγηση των πολιτών της. Όλος ο Ελληνικός χώρος και γενικά όλος ο Ελληνικός κόσμος είναι κατάσπαρτος με αρχαία Θέατρα τα περισσότερα εκ των οποίων είναι άγνωστα στον πολύ κόσμο. Θα ξεκινήσουμε το οδοιπορικό μας , για να γνωρίσουμε αυτά τα αυτά τα πανέμορφα οικοδομήματα ,από την στερεά Ελλάδα που έχει το προνόμιο να έχουν ανακαλυφθεί στο έδαφός της 17 θέατρα , μέσα στα οποίασυγκαταλέγονται το πιο αρχαίο Θέατρο της Ελλά... περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Πώς μπορείτε να πάρετε αποζημίωση από δήμο σε περίπτωση τραυματισμού ή ζημιάς Είναι γεγονός ότι πολλοί ίσως να έχουμε βρεθεί στη δύσκολη θέση να έχουμε κάποιο ατύχημα εξαιτίας κάποιας κακοτεχνίες είτε σε δρόμους είτε σε πεζοδρόμια. Σε κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις ο δημότης δικαιούται αποζημίωσης, είτε για τραυματισμό είτε για κάποια υλική ζημιά... Η νομική βάση των εν λόγω αιτημάτων αποζημίωσης εντοπίζεται στις διατάξεις περί αστικής ευθύνης των οργάνων του Δημοσίου και των ΟΤΑ (άρθρα 105 και 106 ΕισΝΑΚ), στις οικείες διατάξεις του Δημοτικού και Κο...περισσότερα » Οι νέοι δικαιο... περισσότερα »

Προδοσία σέ όλα από επαγγελματίες πολιτικούς - εφιάλτες

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Εμπλοκή του ΝΑΤΟ και αμφισβήτηση της Κυριαρχίας της Ελλάδος στο Αιγαίο! Το ΝΑΤΟ εμπλέκει η Ε.Ε και η Μέρκελ στο Αιγαίο υπο τις ευλογίες της Τουρκίας μιας και οι δυνάμεις που θα εμπλακούν θα είναι ως επί το πλείστον Τουρκικές Για κοινή φύλαξη των θαλασσίων συνόρων, κάτι που έχει αποδεχθεί η ΕΕ. Επιπλέον η ελληνική κυβέρνηση υπό την απειλή εξόδου από την Σένγκεν δέχθηκε αύξηση της δύναμης της Frontex τόσο στην μεθώριο με τα Σκόπια όσο και στο Αιγαίο.... Διαβάστε περισσότερα » ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ:Πωλούνται τα πάντα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016! *Αποφασισμένη να ξεπουλήσει τα πάντα αντί ...περισσότερα »

Πρόπολη: Μια «θαυματουργή» ουσία!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
*Η πρόπολη, ένα από τα σημαντικά προϊόντα της μέλισσας, είναι μία ρητινώδης, κολλητική ουσία που μπορεί να θωρακίσει την υγεία μας.* Η *πρόπολη* περιέχει περίπου 55% ρητίνες, 30% κερί, 10% αιθέρια έλαια και 5% γύρη, ένζυμα, οργανικά οξέα, πρωτεΐνες, αμινοξέα, μέταλλα και περισσότερα από 30 βιοφλαβονοειδή. Όλα αυτά συνθέτουν ένα μείγμα, διαλυτό στο αλκοόλ και όχι στο νερό, με έντονο άρωμα -όσο πιο έντονο τόσο αποτελεσματικότερο- και σκούρο χρώμα. Η καθαρότητα και η ποιότητά της εξαρτάται τόσο από τη φυτική της προέλευση όσο και από την επεξεργασία. Από την αρχαιότητα, πολλοί λαοί, από...περισσότερα »

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ... μέ τό Ν καί μέ τό Σ... *Οι Έλληνες σήμερα ασχέτως μορφώσεως μιλάμε ομηρικά, αλλά δεν το ξέρουμε επειδή αγνοούμε την έννοια των λέξεων Ποια Ελληνική λέξη είναι αρχαία και ποια νέα; Γιατί μια Ομηρική λέξη μας φαίνεται δύσκολη και ακαταλαβίστικη; Οι Έλληνες σήμερα ασχέτως μορφώσεως μιλάμε ομηρικά, αλλά δεν το ξέρουμε επειδή αγνοούμε την έννοια των λέξεων που χρησιμοποιούμε. Για του λόγου το αληθές θα αναφέρομε μερικά παραδείγματα για να δούμε ότι η Ομηρική γλώσσα όχι μόνο δεν είναι νεκρή, αλλά είναι ολοζώντανη. Αυδή είναι η φωνή. Σήμερα χρ... πε... περισσότερα »

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
ΦΡΑΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΤΕΛΟΣ...!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΗΣΕΙ...! Την πτώση του φράχτη του Έβρου από την κακοκαιρία σχολίασε ο βουλευτής τουΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, κάνοντας λόγο για "σοφία της φύσης". Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο facebook: "Έπεσε ο φράχτης του Έβρου! Η φύση είναι σοφή και ενίοτε εκδικείται,αλλά σίγουρα αποδεικνύει πως τα έργα των ανθρώπων είναι εφήμερα... ΥΓ. Ελπίζω να μην τρέξει κανένας να τον ξαναστήσει.... περισσότερα »

TO ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑ * Π. Παυλοπουλος: Δεν παίρνω λέξη πίσω, αντισυνταγματικός ο ΕΝΦΙΑ, συνιστά δήμευση περιουσίας! Από έλλειψη συνταγματικότητας πάσχει ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων όπως τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος, εμμένοντας στην άποψη που είχε εκφράσει το 2011, μιλώντας στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και της Μαίρης Πολλάλη στον Real Fm 97,8. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε υπέρ της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας χωρίς ωστόσο να φορολογείται το εμπράγματο δικαίωμα επί των ακινήτων. «Πρόκειται για έμμεση δήμευση περιουσίας», ... περισσότερα »

Tά ευχάριστα νά μεταδίδονται Γιά νά γλυτώσει Βενιζέλος καρφώνει Σαμαρά:

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...Ο Βενιζέλος… τέλος! *Αυτήν την βδομάδα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα περισσότερα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα του ζητήσουν να είναι… απών, από τις εξελίξεις.* *Κρατήστε το βρε λαμόγια... έτσι κι αλλιώς, σας αντιπροσωπεύει όλους... μέ/χρι να πιάσετε πάτο στον βόθρο που βρίσκεστε...* *Αλλά αν τελικά το πετάξετε έξω, αυτό το ψυχοπαθές κτήνος, δώστε το στον λαό... αυτός ξέρει τι θα τον κάνει.... όπως ξέρει τι θα κάνει κι εσάς, όταν έλθει Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!* *Πόπη Σουφλή * [image: Ο Βενιζέλος… τέλος!] *Αυτή η εβδομάδα είναι ίσως η πιο σημαντική βδομάδα στην πολιτική καριέρα του...περισσότερα »     

ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ...! *Πλήθος ερωτημάτων στις τάξεις των βουλευτών προκαλεί η κυβερνητική επιλογή να τοποθετηθούν στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας δύο μουσουλμάνοι βουλευτές ο Μουσταφά Μουσταφά και ο Γιουσούφ Αϊχάν!!!* Το θέμα σχολιάζονταν εντόνως χθες το βράδυ σε διακομματικά κοινοβουλευτικά πηγαδάκια *καθώς στη συγκεκριμένη επιτροπή εξετάζονται ζητήματα μείζονος εθνικής σημασίας πολλά εκ των οποίων έχουν άκρως απόρρητη διαβάθμιση. * *Το οξύμωρο είναι ότι... περισσότερα »

ο Ε.Βενιζέλος: Έκανε διάβημα στην Κύπρο (!) επειδή τον ξεφτίλισε η Ε.Θεοχάρους

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ρηματική διακοίνωση επέδωσε πριν λίγο το υπουργείο Εξωτερικών, που νομίζετε; Στην Άγκυρα για τις συνεχείς παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου; Στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών γιατί ανάρτησε στην ιστοσελίδα του κείμενο αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας σε 16 ελληνικά νησιά του Αιγαίου; Στην τουρκική κυβέρνηση επειδή έστειλε πάλι στόλο φρεγατών στις ακτές της Αττικής; Στον Ρ.Τ.Ερντογάν για να μαζέψει τον Αρχηγό του Επιτελείου τους που τόλμησε να πει ότι "Στο εξής θα απαντάμε στις ελληνικές προκλήσεις στο Αιγαίο και πολλά νησιά θα αλλάξουν ιδιοκτήτη"; Νομίζετε! Τη ρηματι... περισσότερα »

δέν είναι ένας πλανήτης, είναι η μάνα σου, καί είσαι η καρδιά της

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*εδώ θά φιλοξενηθούν σταδιακά, όλες οί ομορφιές τού πλανήτη μας...* ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ... ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που καταγράφονται για ακόμη μια χρονιά στον καταρράκτη του Λειβαδίτη, στην ορεινή Ξάνθη, τον μεγαλύτερο καταρράκτη των Βαλκανίων. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες σε συνδυασμό με το υψόμετρο του Λειβαδίτη ήταν αρκετά για να παγώσει για ακόμη μια φορά ο καταρράκτης και να δημιουργηθεί μια εκπληκτική εικόνα. Το θέαμα για ακόμη μια φορά μαγευτικό κ... περισσότερα »

καταγγελία κατά τού διαρκούς κακουργήματος τής βίαιης καταπάτησης του Συντάγματος και εφαρμογή του Άρθρου 120

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
καταγγελία κατά τού διαρκούς κακουργήματος τής βίαιης καταπάτησης του Συντάγματος και εφαρμογή του Άρθρου 120 30 Ιουλίου 2014 μέ Αρ.Πρωτ. 1034/2/1 από 24/11/11 καί 5/5/12 καί 13/6/12 Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά του διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης του Όρκου . ΑΝΑΦΟΡΑ -ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ................................................ Όνομα: .......................................Επώνυμο: ...............................Όνομα Πατρός... περισσότερα »

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΕΠΙΒΙΩΣΗ SOS: Τι Πρέπει Να Κάνετε Σε Περίοδο Κρίσης Και Αποκλειστείτε Για Μεγάλο Χρονικό Διάστημα - Οδηγός Επιβίωσης - Αξίζει να το διαβάσετε και να το αποθηκεύσετε… *Οδηγός Επιβίωσης – Αξίζει να το διαβάσετε και να το αποθηκεύσετε… * *Εισαγωγή* *Το να μας αποκλείσουν σε μία πόλη για ένα χρόνο σαφώς και είναι extreme σενάριο, αλλά η παρακάτω μαρτυρία έχει να κάνει με τον σχετικά πρόσφατο πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, κάτι ούτε παλιό ούτε μακρινό σε σχέση με μας… Δεν θα αναφέρω στο άρθρο την εθνικότητα και τις πεποιθήσεις του μάρτυρα, ο πολιτικός σχολιασμός είναι εκτός θέματος στη συγκεκ...περισσότερα »

Ορθόδοξη Απολογητική

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ο άγιος Μάξιμος και η διακοπή της κοινωνίας με την επίσημη Εκκλησία και τους Πατριάρχες λόγω της υπαρχούσης αλλά μη καταδικασμένης ακόμα αιρέσεως! Τὴν ἐποχὴ ποὺ ἡ Ἐκκλησία ἄρχισε νὰ κλυδωνίζεται ἀπὸ τὴν αἵρεση τοῦ Μονοθελητισμοῦ (615), μέγας ἐκφραστὴς καὶ μέχρι θανάτου ὑπερασπιστὴς τῆς Ὀρθοδοξίας ἀναδείχθηκε ὁ Ἅγιος Μάξιμος ὁ Ὁμολογητής. Ὁ βιογράφος τοῦ ἁγίου Μαξίμου, μᾶς ἀναφέρει ὅτι ἡ *αἰτία τῆς ἀναχωρήσεως* τοῦ Μαξίμου ἀπὸ τὸν κόσμο καὶ τῆς μοναχικῆς ἀφιερώσεώς του *ἦταν ἡ αἵρεση πού εξαπλωνόταν στήν Εκκλησία... περισσότερα » Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ. ΈΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ... περισσότερα »

ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Ὁμιλία* *στὸ Ἱερὸ Συλλείτουργο τῶν Προκαθημένων* *τῶν Γνησίων Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν* *Ἑλλάδος κ. Καλλινίκου καὶ Ρουμανίας κ. Βλασίου* *στὸν Ἱερὸ Καθεδρικὸ Ναὸ τοῦ Ἁγίου Ἀθανασίου Ν. Φιλαδελφείας* *Κυριακὴ τῶν Ἁγίων Πάντων, 2/15.6.2014* *+ Ἐπισκόπου Γαρδικίου Κλήμεντος* *Γραμματέως τῆς Ἱερᾶς Συνόδου* Εἰς τὸ Ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος! Μακαριώτατοι ἅγιοι Πρωθιεράρχαι· Σεβασμιώτατοι καὶ Θεοφιλέστατοι ἅγιοι Ἀρχιερεῖς· Σεβαστοὶ Πατέρες καὶ Μητέρες· Ἀγαπητοὶ ἐν Χριστῷ Ἀδελφοὶ καὶ Ἀδελφές· *ΚΟΙΝΗ* χαρὰ καὶ εὐφροσύνη πλημμυρίζει τὶς καρδιὲς πάντων ἡμῶν, ὅσ...περισσότερα »

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ... ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Γιατί δεν θέλουμε τζαμί, με απλά λόγια *Ακόμη, όμως, και στην περίπτωση που η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες κάνουν μια αδιανόητη υπέρβαση και αποδεχθούν το χτίσιμο τζαμιού στην Αθήνα, μπορεί κάποιος από τους "ανθρωπιστές" να απαντήσει στο ποιά θα είναι η αντίδραση της επίσημης πολιτείας εάν διαπιστωθεί (που είναι βέβαιο πως θα διαπιστωθεί) παράνομη δραστηριότητα στο εσωτερικό του η οποία θα θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ζωή των Ελλήνων πολιτών (μη μουσουλμάνων);* *Τότε, θα αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση το γκρέμισμα του τζαμιού;* *Σταματείστε την ανέγερση τζαμιού, όσο είναι ...περισσότερα »

Τι πρέπει να κάνουμε όταν μας τσιμπήσει ένα έντομο ή κάποιο φίδι;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Σας τσίμπησε Σκορπιός, Σφήκα, Μέλισσα, Φίδι; Δείτε τι πρέπει να κάνετε ΑΜΕΣΩΣ Σας τσίμπησε Σκορπιός, Σφήκα, Μέλισσα, Φίδι; Δείτε τι πρέπει να κάνετε Το καλοκαίρι καταγράφονται τα περισσότερα τσιμπήματα από μέλισσες, σφήκες, μπούμπουρες, σκορπιούς, σαρανταποδαρούσες, ακόμη και από φίδια…. Και αυτό γιατί λίγο η εξοχή, λίγο η χαλαρότητα των διακοπών μας καθιστούν ευάλωτους σε τέτοιου είδους περιπέτειες. Τι πρέπει να κάνουμε όταν μας τσιμπήσει ένα έντομο ή κάποιο φίδι; Κινδυνεύουμε και αν ναι πόσο πολύ; Διαβάστε ένα χρήσιμο οδηγό… επιβίωσης και μην ξεχνάτε, πάνω από όλα χρειάζεται ψυχραιμ... περισσότερα »

Παγκόσμια Συνωμοσία και τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... 
Καημένε ακόμα δεν κατάλαβες τίποτα – Δείτε ποίον προσκύνησε ο Πάπας Και όμως φίλε που νομίζεις ότι όλα είναι καλά και ήρεμα…* *Γίνονται πολλά έγιναν και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να τα κατανοούμε.* *Μέσα σε αυτά είναι και η φωτογραφία που όπου ο Πάπας Φραγκίσκος φιλάει το χέρι του Ντέιβιντ Ροκφέλερ.* *Ο φακός δίπλας αποθανάτισε και τα υπόλοιπα κουμάσια Χένρι Κίσινγκερ και John Rothschild!* *Αλήθεια πόσο αντέχεις να είσαι κοιμισμένος;* *Αφού έκανες τον κόπο και μπήκες στα Κατοχικά Νέα, αφού θα τρολάρεις που θα τρολάρεις τουλάχιστον διάβασε και λίγο και άνοιξε τους ορίζοντες σου, όχι... π...περισσότερα »

Το «Χιλιάρμενο» και το «Ποθούμενο»

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Αρχίζει η Φωτιά της Αποκάλυψης; Έτοιμη η Πανίσχυρη Ρώσικη Στρατιά για επέμβαση στη Συρία! *Η Ρωσία θά εγκατασταθεί στήν Μεσόγειο, καί θά στείλει γιά ψυχανάλυση... ΤΟΥΡΚΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΗΠΑ...* *Εάν υπάρξει αίτημα από τη Δαμασκό για συμμετοχή των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Συρίας κατά των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους θα μπορούσε να τεθεί σε διμερή βάση:* *Αυτό δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, τονίζοντας πως ναι μεν η Μόσχα είναι έτοιμη να συζητήσει τέτοιο ενδεχόμενο πλαίσιο των διμερών επαφών και του δ... περισσότερα »

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Τι συνέβη στο ελικόπτερο που κατέπεσε στο Αιγαίο; *Τουρκικό "χέρι" ή έλλειψη ανταλλακτικών ο λόγος της πτώσης;* *Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ * Αν και είναι πάρα πολύ νωρίς για να εξάγουμε συμπεράσματα για τις συνθήκες πτήσης και τους λόγους που οδήγησαν στην πτώση του Agusta Bell του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, κατά τη διάρκεια άσκησης, θα αποπειραθούμε αρχικά να σκιαγραφήσουμε την περιοχή της πτώσης, αλλά και τις πιθανές συνθήκες πτήσης που είχε τραγική κατάληξη. Σαν πρώτιστο αξιοσημείωτο του όλου συμβάντος πρέπει να τονίσουμε την μη δυνατότητα του άριστα εκπαιδευμένου και έμπειρου π... περισσότερα »

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Γιατί στηρίζω και ψηφίζω την Πολιτική Παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”. *Μία ανάρτηση από το ιστολόγιο Ελεύθερη σκέψη που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους . * Ως ένας άνθρωπος που από την αρχή προσπάθησα με διάφορους τρόπους και κυρίως ενημερώνοντας τους υπεύθυνους, να βοηθήσω την πατρίδα μου να μην πέσει στην “φάκα του μνημονίου”, μια παγίδα που έστησε το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας στη χώρα μας για να την διαλύσει. Ως ένας άνθρωπος που υποστήριξα και ανέλυσα την ανάγκη να επιστρέψει η χώρα μας σε ένα ισχυρό εθνικό νόμισμα. Ως ένας άνθρωπος που από την αρχή τόνισα ότι δεν ... περισσότερα »

Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ… ΚΟΡΑΝΙΑ... οί μασόνοι θέλουν τούς Έλληνες μουσουλμάνους...! *Εμπρός για την ολοκληρωτική ισλαμοποίηση της Ελλάδας, γράφουν οι Τούρκοι με πανηγυρικά αφιερώματα στην είδηση ότι γνωστή ελληνική εφημερίδα, συγκεκριμένα το ΒΗΜΑ της οικογένειας Ψυχάρη, μοιράζει μαζί με το κυριακάτικο φύλο της και ένα Κοράνι για να… μάθουν οι Έλληνες τις βασικές αρχές του Ισλαμ. Μάλιστα!* *Να σκεφτεί κανείς ότι όλα αυτά γίνονται την ίδια ώρα που η ισλαμική λαίλαπα έχει αναστατώσει όλη την Ευρώπη, όπου καθημερινά γίνονται γνωστές ειδήσεις από φρικτά... περισσότερα »

ΕΚΤΑΚΤΟ...! Περιορισμένος Πυρηνικός Πόλεμος 18 ημερών

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ήρθε η ώρα; *Η Ρωσία δεν θα έχει άλλη επιλογή* *Σήμερα τα νέα μου είναι δυσάρεστα, διαβάστε παρακάτω. Μετάφραση από αμερικανικό παροδικό από ΓΣΙ. Περιορισμένος Πυρηνικός Πόλεμος 18 ημερών Η Ρωσία δεν θα έχει άλλη επιλογή* από την χρήση το τακτικών Πυρηνικών Όπλων για να υπερασπιστεί τη Συρία από χερσαία εισβολή που θα διαρκούσε 18 ημέρες, αφού οι Σαουδάραβες (και οι σύμμαχοι τους) στέλνουν 350.000 στρατιώτες, 20.000 άρματα μάχης, 2.450 στρατιωτικών αεροπλάνων και 460 ελικόπτερα από 25 χώρες... περισσότερα » *ΡΩΣΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ!* *Το ρωσικό Ναυτ... περισσότερα »

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ... Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ΑΓΡΙΑ!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...Σκηνικό Γ’ΠΠ: Οι Δυτικοί στέλνουν χερσαίες δυνάμεις απέναντι στα ρωσικά στρατεύματα στην Συρία… ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ «ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ» Σκηνικό Γ’Παγκοσμίου Πολέμου σχηματίζεται στην Συρία και γενικότερα στην Μέση Ανατολή, αν οι δυτικοί πραγματοποιήσουν αυτό που απειλούν, δηλαδή την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων από Βρετανία και Γαλλία, πιθανόν και απο Αυστραλία, προκειμένου να ανατρέψουν τον Μπασάρ αλ Ασαντ και δήθεν «Να σταματήσουν το προσφυγικό κύμα»..; ... περισσότερα » ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ... ΠΑΤΕΡΑΣ ... περισσότερα »

Η επίθεση τού Ισλαμοφασισμού καί η Ελληνοτουρκική φιλία τών αντιχρίστων

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… Το «πέρασμα των όπλων των Ισλαμιστών στον Έβρο … Συλλήψεις με βαρύ οπλισμό και χιλιάδες σφαίρες! [image: Το «πέρασμα των όπλων των Ισλαμιστών στον Έβρο … Συλλήψεις με βαρύ οπλισμό και χιλιάδες σφαίρες!] Και δεύτερο όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή του τελωνείου των Κήπων το βράδυ χθες, γεμάτο όπλα. . Η δυο υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους και Πρόκειται για μεταφορά όπλων για πολεμική χρήση ... περισσότερα » Συλλήψεις υπόπτων ισλαμιστών που είχαν στην κατοχή τους 120.000 σφαίρες και διόπτρες νυχτός! Συναγερμός έχει σημάνει εκ νέου στις ελληνικές αρχές καθώς το απόγε... περισσότερα »

ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (μαςςς...!)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Ανωμαλία τού πολιτισμένου... 'ή Ψυχοπάθεια τού δολοφόνου... *Την Τρίτη απολογούνται η μητέρα τέρας και πατριός για τη δολοφονία Πολύζου. Έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή Κοζάνης *Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη πήραν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 23χρονου. Η 49χρονη γυναίκα και ο 42χρονος άνδρας μετήχθησαν σήμερα στον ανακριτή Κοζάνης, έλαβαν όμως προθεσμία για να απολογηθούν....* * Μέχρι τότε κρατούνται.* *Ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανισθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2011, από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης, ενώ το πτώμα... περισσότερα »

Φάκελος...λαθρομετανάστες καί η εγκληματική δραστηριότητα τού Ισλάμ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΕΚΤΑΚΤΟ...! ΜΟΝΟ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ: ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΙΡΑΚΙΝΑ ΚΤΗΝΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ! Δύο πρόσφατα αφιχθέντες μετανάστες είναι μεταξύ 7 ανδρών που συνελήφθησαν στην Οστάνδη (Ostend) του Βελγίου για το βιασμό μιας 17χρονης Βελγίδας ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις της. Ο βιασμός συνέβη τον Νοέμβριο, αλλά μόλις τώρα ήρθε στο φως χάρη στην ανακάλυψη ενός βίντεο που τον είχε καταγράψει στο κινητό ενός από τους συλληφθέντες, ενός 14χρονου. Το αγόρι ερευνήθηκε από τις Αρχές για πιθανή «ριζοσπαστικοποίηση», αφού έδειξε σε συμμαθητές του φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο Faceb... περισσότερα »

Μαρτυρία ἐνάρξεως τῆς Ἐπαναστάσεως τοῦ 1821

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Διακήρυξις τοῦ Παλαιῶν Πατρῶν Γερμανοῦ (1821)* *Μαρτυρία ἐνάρξεως τῆς Ἐπαναστάσεως τοῦ 1821* Μία ἀδιάσειστη μαρτυρία: Ὑπάρχουν ἀδιάσειστα ἱστορικὰ ἔγγραφα, σύμφωνα μὲ τὰ ὁποῖα ἀποδεικνύεται, περίτρανα πλέον, ὅτι *στὶς 20 Μαρτίου 1821 (μὲ τὸ παλαιὸ Ἡμερολόγιο ποὺ ἀκολουθοῦσε τότε ἡ χώρα μας, δηλαδὴ στὶς 8 Μαρτίου μὲ τὸ νέο) ὁ Παλαιῶν Πατρῶν Γερμανὸς ἐκήρυξε τὴν ἔναρξη τοῦ Ἀγώνα στὴν Ἁγία Λαύρα, προσδιορίζοντας τὴν ἑπομένη ὡς ἡμέρα ἐπιθέσεως γιὰ τὴν ἀπελευθέρωση τῆς Πάτρας*. Σωστά, λοιπόν, ὡς ἡμέρα ἀπελευθερώσεως τῆς πόλεως τῶν Καλαβρύτων ἑορτάζεται ἡ 21η Μαρτίου, πρῶτα ἀπὸ ὁλόκληρη ... περισσότερα »

Ιστορικό Ενωτικό Συλλείτουργο

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΥΠΕΡΒΑΣΙΣ) Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ... Απαντάει στίς όποιες αντιρρήσεις - αμφιβολίες - ερωτήματα, τά οποία εκφράζονται, από πιστούς τής Εκκλησίας, διά την πράξη τής ένωσης... 23 Μαρτίου 2014 Αντιοικουμενισμός εν δράση Ιστορικό Ενωτικό Συλλείτουργο Ύμνον και ευχαριστίαν ανέπεμψε προς τον Δομήτορα της Εκκλησίας Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν ανέπεμψε σήμερα η ...περισσότερα »

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Αν δεν υπάρξει τιμωρία, δεν πρόκειται να μας πάρει στα σοβαρά κανένας Αν δεν υπάρξει τιμωρία των υπευθύνων αυτής της κρίσης, τότε αφενός δεν πρόκειται να μας πάρει στα σοβαρά σαν λαό κανένας ξένος, αφετέρου δεν πρόκειται να υπάρξει ο κατάλληλος παραδειγματισμός για τους νυν και επόμενους επίδοξους πολιτικοοικονομικούς ολιγάρχες. Σήμερα πληρώνουμε την μη τιμωρία των δοσίλογων της κατοχής και των δοσίλογων της χούντας. Τα παιδιά μας θα πληρώσουν τη μη τιμωρία των σημερινών υπευθύνων.* ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... περισσότερα »

Απόδειπνο και Χαιρετισμοί της Παναγίας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !

ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΜΚΑ-ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Όχι στην υποχρεωτική χρήση καρτών που οδηγούν στην «αχρήματη» κοινωνία *Υπέρ της δημιουργίας ενός Ενιαίου Χώρου Πληρωμών τάχθηκε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητής Νότης Μαριάς, μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 6/10/2015, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να «ανοίξει τον δρόμο» για ασφαλείς και αποτελεσματικές διασυνοριακές πληρωμές, τόσο από πολίτες όσο και από επιχειρήσεις. Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβ... περισσότερα »

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΕΥΡΩ…

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Περνούν τα χρόνια και τα νεφρά μας φιλτράρουνε το αίμα αφαιρώντας…άλατα, δηλητήρια και κάθε τι ανεπιθύμητο , που μπαίνει στο σώμα μας…Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτείθεραπευτική αγωγή καθαρισμού.Πως γίνεται αυτό;Είναι πολύ εύκολο. Πρώτα πάρε ένα μάτσο μαϊντανό και πλύνε το για να καθαρίσει.Ύστερα ψιλόκοψέ το και βάλτο σε μια κατσαρόλα, ρίξε καθαρό νερό,βράσε το για ένα δεκάλεπτο, άφησέ το να κρυώσει , κατόπιν φιλτράρισέτο , άδειασέ το σε ένα καθαρό μπουκάλι και βάλε το μέσα στο ψυγείο να κρυώσει.Πίνε ένα ποτήρι την ημέρα και θα διαπιστώσεις πως όλα τα...περισσότερα »

ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ΚΑΙ Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Τριώδιο: Γιατί ονομάζεται έτσι, πότε ξεκινά και πότε ολοκληρώνεται *Τριώδιο ονομάζεται, σύμφωνα με τους κανόνες της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας, η κινητή περίοδος των είκοσι ημερών, που ξεκινά την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου και τελειώνει το Μεγάλο Σάββατο, και είναι μία περίοδος τριών εβδομάδων προετοιμασίας τών πιστών γιά τήν Μ. Σαρακοστή η οποία θα αρχίσει την καθαρά Δευτέρα... Κυριακή ΙΣΤ΄Λουκά (Τελώνου και Φαρισαίου)- «ει ο Θεός υπέρ ημών τις καθ’ημών». *Ἀπόστολος: Ρωμ. η΄ 28-39* *Ρωμ. 8,28 Οἴδαμεν δὲ ὅτι τοῖς ἀγαπῶσι τὸν Θεὸν πάντα συνεργεῖ εἰς ἀγαθόν, τοῖς κατὰ ... περισσότερα »

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΑΝΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
O Τσίπρας είπε ναι στην Γερμανική μπότα που έρχεται στο Αιγαίο *ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;* *Μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο έρχεται ξανά η Γερμανική μπότα στην Ελλάδα ως κατακτητής προφασιζόμενος την μεταναστευτική κρίση και το ναι στην επέμβαση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο που είπε η ελληνική κυβέρνηση σύμφωνα με κυβερνητική πηγή η οποία σημειώνει πως οι λεπτομέρειες θα οριστούν από τις μόνιμες αντιπροσωπείες.* *Όπως αναφέρουν κύκλοι της κυβέρνησης η ελληνική πλευρά δίνει το οκ στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ με προϋπόθεση το σεβασ... περισσότερα »

ΑΓΙΟΙ ΠΟΥ ΕΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ο Άγιος Ισίδωρος και οι 72 μάρτυρες.Τους έπνιξαν οι ρωμαιοκαθολικοί την ημέρα των Θεοφανείων[image: Ο Άγιος Ισίδωρος και οι 72 μάρτυρες] Στις περιοχές όπου τα Θεοφάνεια το νερό παγώνει η διαδικασία αγιασμού των νερών είναι διαφορετικη.Πρώτα κόβεται ένα κομμάτι πάγου,συνήθως σε σχήμα σταυρού και έπειτα βυθίζεται ο σταυρός από τον επίσκοπο ή τον ιερέα. Την ίδια διαδικασία ακολούθησε και ο ιερέας Ισίδωρος στον ποταμό Ομόβζχα(σήμερα Εμαζόγκι)στο Γιούριεβ της Εσθονίας. Μόλις αγίασε τα ύδατα του ποταμού κατά την ημέρα των Θεοφανείων συνελήφθη μαζί με τους ενορίτες που παρεβρέθηκαν στην ακολ... περισσότερα »

Διαφορά Μεγάλου (θεοφανίων) καί Μικρού (μηνιαίου) Αγιασμού

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*06.ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ή 19.1 ν.η ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ...* Γιατί ο Μέγας Αγιασμός είναι άλλης αγιαστικής δυνάμεως από τον Μικρό Αγιασμό κάθε μηνός Επανερχόμεθα στο θέμα γιατί συστηματικά τα τελευταία χρόνια, κάποιοι Επίσκοποι και αγαπητοί συμπρεσβύτεροι παρασύρονται από κενοφανείς απόψεις και διδάσκουν τους πιστούς ότι ο Μέγας Αγιασμός της Παραμονής και της ημέρας των Θεοφανείων είναι της αυτής αγιαστικής δυνάμεως με τον αγιασμό που τελειται κάθε μήνα και σε κάθε περίσταση, γνωστό ως Μικρό Αγιασμό. Οι Κληρικοί αυτοί δεν αντιλαμβάνονται ότι ο Μέγας Αγιασμός διαφέρει διότι έχει Αγιαστική Ευχή με... περισσότερα »

ΟΥΡΑΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
8 Φεβρουαρίου Συναξαριστής Θεοδώρου Στρατηλάτου *Ὁ Ἅγιος Θεόδωρος ὁ Στρατηλάτης ὁ Μεγαλομάρτυρας* Ὁ Ἅγιος Θεόδωρος καταγόταν ἀπὸ τὰ Εὐχάιτα καὶ ἔζησε στὴν Ἡράκλεια τοῦ Πόντου, στὴν ἀρχαία χώρα τῆς Βιθυνίας, ἐπὶ Λικινίου (307-323 μ.Χ.). Κατεῖχε ἀνώτερο βαθμὸ στὸ στρατὸ τῆς Ἀνατολῆς. Στὸ Συναξάρι ἀναφέρεται, ὅτι ἦταν «στρατιωτικὸς ἔνδοξος, ὡραῖος τὴν παράστασιν, εἴλκυεν εἰς φιλίαν τοὺς πάντας καὶ διὰ τῆς λαμπρότητος τοῦ λόγου σαγήνευε τοὺς ἀκούοντας». Ὅταν ὁ Λικίνιος διέτριβε στὴ Νικομήδεια, ἄκουσε περὶ τοῦ Θεοδώρου ὅτι εἶναι Χριστιανὸς καὶ βδελύσσεται τὰ εἴδωλα. Ἀμέσως ἀπέστειλε στὴν ...περισσότερα »

Απόφαση τής Ιεράς Συνόδου... καί αντιδράσεις...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Παραινετικὰ σχόλια διὰ τὸν Νόμο 4301 περὶ Θρησκευτικῶν Κοινοτήτων *«ὁ ὑπερασπιστὴς τῆς θρησκείας ἐστὶν αὐτὸ τὸ σῶμα τῆς Ἐκκλησίας,* * ἤτοι αὐτὸς ὁ λαός»* * *(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ 1848)** Αὐτὲς τῆς ἡμέρες ἀκοῦμε διάφορες συζητήσεις διὰ τὸ ζήτημα τοῦ Νόμου 4301 περὶ Θρησκευτικῶν Κοινοτήτων. Συγκεκριμένα: «Ὀργάνωση τῆς νομικῆς μορφῆς τῶν θρησκευτικῶν κοινοτήτων καὶ τῶν ἑνώσεών τους στὴν Ἑλλάδα» Ὑπάρχουν διαφωνίες ὡς πρὸς τὸ ἐὰν πρέπει ἡ Ἐκκλησία τῶν Γ.Ο.Χ. νὰ ἀξιοποιήσει τὸν ἐν λόγω Νόμο. *Πρωτίστως* θὰ πρέπει οἱ Ἐπίσκοποι της Ἐκκλησίας νὰ θέσουν τὸ ζήτημα εἰς μία *Κλ...περισσότερα »

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
*Κύριε τών δυνάμεων ενώπιον τού οποίου παρίσταμαι... * 1 ΘΕΕ ΤΩΝ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΚΥΡΙΕ ΘΕΕ ΤΩΝ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΕΜΦΑΝΗΘΙ 2 ΥΨΩΘΗΤΙ ΚΡΙΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟΔΟΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ 3 ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΘΕΛΟΥΣΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΥ 4 ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΣΙ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΑΛΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΘΕΛΟΥΣΙ ΚΑΥΧΑΣΘΑΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ 5 ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΑΘΛΙΒΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΣΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΙ 6 ΤΗΝ ΧΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΝΟΝ ΦΟΝΕΥΟΥΣΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΝΟΥΣΙ ΤΟΥΣ ΟΡΦΑΝΟΥΣ 7 ΚΑΙ ΛΕΓΟΥΣΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΙΔΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΥΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΟΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ 8 ΕΝΝΟΗΣΑΤΕ ΟΙ... περισσότερα »

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΨΗΧΗΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*ΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΞΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ* Αντίχριστοι... Μασόνοι... Σατανιστές... Φιλάργυροι... Ειδωλολάτρες... φονιάδες... πόρνοι... μοιχοί... καραγκιόζηδες... μαϊμούδες τής πολιτικής... καί πλαστογράφοι τής ιστορίας... Τό παιχνίδι θά τό χάσετε... τό σύστημα καταρρέει... χάνετε τήν εξουσία σας... καί ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ... ΕΡΧΕΤΑΙ... ΕΡΧΕΤΑΙ... ΕΡΧΕΤΑΙ... ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ...

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ή Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Σηκώνω ψηλά τα χέρια... Όχι άλλους... "παπαφλέσσηδες" *Κυριολεκτικά σηκώνω ψηλά τα χέρια... Καλοί οι φλογεροί λόγοι... επικοινωνιακά εξαίρετοι... ΑΛΛΑ... Ο "Άγιος" που στήριξε τον Μαρινάκη... ο "άγιος" που στήριξε το κόμμα του Μπαλτάκου και του Καπερνάρου, τώρα και "φιλορώσος" και ... Παπαφλέσσας... ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ... "παπαφλέσσα", δεν κόβεις από την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τον ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟ..;* Είναι εύκολος ο δρόμος τού ηθοποιού, αλλά η ομολογία πίστεως είναι άλλο πράγμα αγαπητέ μου... καί δέν είναι δυνατό νά είσαι ένα γρανάζι τής διαπλοκής καί νά κάνεις πόλεμο στούς διαπλεκόμενους... Σταμάτα νά ...περισσότερα »

Η εξαπάτηση Η αφέλεια Η πλάνη καί ο διχασμός

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
ΟΤΑΝ Η ΒΗΘΛΕΕΜ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΝΕΩΤΕΡΙΖΕΙ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...! Σήμερον εν βηθλεεέμ η Θεία Εκκλησία εις την Ανατολήν, παντού Ορθοδοξία! και στα Ιεροσόλυμα πούναι τροφός Μητέρα πανηγυρίζουν του Χριστού την εύσπλαχνον ημέρα. Αλλά η άμοιρος Ελλάς έφυγε κι απεσχίσθη κι απο τας ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ της μακράν απεχωρίσθη. Πολέμιοι εσωτερικοί μας παρακολουθούν, και δεσποτάδων τα σπαθιά μας καταπολεμούν. ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ δεν σέβονται, Αγίου δεν τιμούν και κατά τας ορέξεις τους τα πάντα υπερπηδούν. Την επιστήμην προτιμούν, τα δόγματα των φράγκων, την Εκκλησίαν πρόδωσαν... περισσότερα »

Υπάρχει λοιπόν ρατσισμός, καί είναι κατά τών Ελλήνων.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
*ΣΟΚ ! ΠΕΡΙΠΟΥ 500.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ...!* ΕΡΕΥΝΑ-ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ Σύμφωνα με την έρευνα ο αριθμός των πολιτών που αντιμετωπίζουν υψηλή στεγαστική επισφάλεια, κυμαίνεται από 94.000 έως 514.000 !!! Ενώ τα στοιχεία δείχνουν πως ο αριθμός των αστέγων τετραπλασιάστηκε μέσα σε 2 χρόνια, από τους 630 το 2011, στους 2.360 το 2013 !!! Περίπου 500.000 αθηναίοι πολίτες κινδυνεύουν να μείνουν άστεγοι, σύμφωνα με την «Κοινωνική επισφαλείς και έλλειψη στέγης στην Αθήνα, Δια... περισσότερα »

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ :8

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η ψυχοθεραπευτική ενέργεια της πίστεως…* *πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος*... Πρωτοπρεσβύτερος-Πνευματικός-Συγγραφέας Είχε έρθει πολύς λαός καί τό σούρουπο ήτο προχωρημένο, επλησίαζε νά βραδιάσει καί ο λαός επεινούσε. Οί μαθηταί είπαν στόν Κύριο νά δώσει εντολή νά διαλυθούν καί νά πάνε στό κοντινότερο χωριό κάτι νά φάνε. Ο φιλάνθρωπος όμως καί θεραπευτής τών ψυχών καί τόσων ασθενειών, είπε είς τούς μαθητάς Του. Δέν έχουν ανάγκην τοιούτου πράγματος καί άδικου κόπου. Δώστε τους εσείς από τά δικά σας καί τούτο αρκεί. Οί μαθηταί εξεπλάγησαν, διότι είχαν μόνο πέντε ψωμιά καί δύο ψάρια. Τό εγνώρ... περισσότερα »

ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !

Τό Χάραγμα τού Αντιχρίστου - 666 καί η Νέα Τάξη Πραγμάτων

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη μέθοδος για την επιβολή της κάρτας του πλαστικού χρήματος και των ηλεκτρονικών συναλλαγών σε όσους ακόμα είχαν την ελάχιστη αντίσταση σε όλα αυτά, με απώτερο και βασικό στόχο το ηλεκτρονικό φακέλωμα που ευαγγελίζεται εδώ και πολλά χρόνια η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο πανικός, η απελπισία, η εσχάτη ανάγκη, η αδυναμία προμήθειας φαρμάκων και άλλων αναγκαίων αγαθών στην σημερινή συγκυρία, ήταν το καλύτερο πρόσχημα για την επιβολή του πλαστικού χρήματος, για την επιβολή των πιστωτικών καρτών, για την περεταίρω... περισσότερα »

Πανικός στον Ελληνικό ουρανό....Η Ελλάδα στο μάτι των ψεκαστών

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Nτοκιμαντέρ – αεροψεκασμοί.Ο μυστικός πόλεμος της κυβέρνησης. Η νέα επιστήμη των αεροψεκασμών,ξεφεύγει πλέον από τα σενάρια με τις θεωρίες συνωμοσίας και γίνεται ταξίδι στην πραγματικότητα.Το παραδέχεται ακόμα και η CIA.Η κυβέρνηση σίγουρα πειράζει την ατμόσφαιρα.Σκεφτείτε όλα τα καλά πράγματα που έχει πράξει η κυβέρνηση,όπως το χρέος,η κοινωνική ασφάλιση και μετά σκεφτείτε ότι η ίδια ομάδα αλλοιώνει την γή’ι’νη ατμόσφαιρα.* *[image: http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/... περισσότερα » Σκέπασαν τη Βέροια τα χημικά σύννεφα! Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω απροκάλυπτα τους χη... περισσότερα »

Τά μαθηματικά, Ένας υπολογιστής, Καί απόδειξη τής"ύπαρξης του Θεού"

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η Βίβλος έργο του Θεού με μαθηματική απόδειξη ! Πολλά από τα αδιάσειστα στοιχεία της μαθηματικής δομής της Βίβλου εντοπίστηκαν στο 53ο κεφάλαιο του “Ησαΐα”, το οποίο συνδέεται με προφητείες για την έλευση του Ιησού…. Κάθε μεγάλη θρησκεία της – σύγχρονη ή παλιότερη – στηρίζει την υπόστασή της σε κάποιο θείο πρόσωπο ή θεότητα καθώς επίσης και σε κάποιες Ιερές Γραφές, κείμενα δηλαδή στα οποία αποδίδεται θεία προέλευση. Στη σύγχρονη ορθολογιστική νοοτροπία μας, που θέλει να βασίζεται σε αυστηρά “επιστημονικά δεδομένα” κάτι τέτοιο ακούγεται σαν μια απλή παρομοίωση. Όμως ένας σύγχρονος μαθ...περισσότερα »

ΟΙ 154 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...περισσότερα »

Μήπως εφαρμόζετε αντι-Ελληνισμός καί όχι αντι-Σημιτισμός;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Στην προεκλογική εκστρατεία που έγινε στο Ισραήλ το 1988, όπως ανέφερε η Γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ»: "ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ" *ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ* [*Στην προεκλογική εκστρατεία που έγινε στο Ισραήλ το 1988,όπως ανέφερε η Γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ» οι υποψήφιοι πολιτικοί και τα κόμματα δεν έπαυαν να επαναλαμβάνουν αυτά τα λόγια.* *"ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ"* *filoumenos* Το διαβάσαμε από το: Στην προεκλογική εκστρατεία που έγινε στο Ισραήλ το 1988, όπως ανέφερε η Γερμανική εφημερίδα «Ντι Β... περισσότε... περισσότερα »

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !

ΚΑΘΕΣΤΩΣ... ΧΟΥΝΤΑ... ΚΑΤΟΧΗ... ή όλα μαζί...;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...περισσότερα »

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΙΣ 14/9/1925

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
H Ύψωση του Τιμίου Σταυρού – Ο Σταυρός, «Δύναμις Θεού» *ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: Α΄ Κορ. Α΄18-24* *ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ: Ιωάν. ΙΘ΄ 6-11, 13-20, 25-28 και 30* *Ο ΣΤΑΥΡΟΣ, «ΔΥΝΑΜΙΣ ΘΕΟΥ»* *1. Ἡ «μωρία» τοῦ Σταυροῦ* Ἑορτάζει σήμερα ἡ ἁγία μας Ἐκκλησία τὴν «Παγκόσμιον Ὕψωσιν τοῦ Τιμίου καὶ Ζωοποιοῦ Σταυροῦ» καὶ μᾶς καλεῖ νὰ προσκυνήσουμε τὸ «τρισμακάριστον ξύλον», νὰ πάρουμε κλάδους βασιλικοῦ ποὺ τὸ στολίζουν καὶ νὰ λάβουμε χάρη καὶ εὐλογία. Δὲν ἀρκεῖ ὅμως μόνο αὐτό. Τὸ σημαντικότερο εἶναι νὰ πιστέψουμε στὴ δύναμη τοῦ Ἐσταυρωμένου καὶ μὲ προθυμία νὰ βαστάζουμε καθημερινὰ καὶ τὸν δικό μας σταυρό. Βέβαια, κάτι τέτ... περισσότερα »

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ; δωρεά οργάνων, ή αγορά οργάνων;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Μαρτυρία Ιατρού:Η επιστήμη λέει ότι πέθανε, αλλά… Παρέμβαση (προσωπική εμπειρία) του κ. Δημητρίου Τσαντήλα, καθηγητή της Χειρουργικής του Α.Π.Θ., στην εκδήλωση για την Ενημέρωση για τις Μεταμοσχεύσεις.(Η εκδήλωση έγινε στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου στις 10/3/2013) Διαβάστε περισσότερα »************************************************ *Καί όπως ο Δημιουργός τού κόσμου έχει αγάπη γιά τά πλάσματά του, Έτσι κ... περισσότερα »

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Συνεχίζεται ο αφελληνισμός της Παιδείας: Oριστικά εκτός διδακτέας ύλης της Γ' Λυκείου η ποντιακή Γενοκτονία! *ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΩΡΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ. **Mετά την εξαίρεση από την διδακτέα ύλη του "Επιτάφιου του Περικλή" την μείωση από δέκα σε τέσσερις μόλις ώρες των Αρχαίων Ελληνικών και σε μόλις μια ώρα εβδομαδιαίος διδασκαλία της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας οριστικός είναι πλέον και ο αποκλεισμός του κεφαλαίου για τη Γενοκτονία των Ποντίων από την εξεταστέα ύλη της Γ΄ Λυκείου. Πλέον συγκεντρώνοντας όλα τα δεδομένα μπορούμε να μιλήσουμε γ... περισσότερα »

ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ KAI ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η πουτανίστικη πολιτική της Γερμανίας και η Ρωσία που «βάζει φρένο» στην γερμανική επεκτατικότητα στα Βαλκάνια αλλάζοντας τις ισορροπίες Η Γερμανία από το 1990 έχει θέσει σε εφαρμογή ένα προμελετημένο και καλά σχεδιασμένο σχέδιο, με το οποίο προσπάθησε να ελέγξει ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων.* *Από την εποχή την διάλυσης της πρώην Γιουγκοσλαβίας μέχρι την σημερινή εποχή των μνημονίων της Ελλάδας , το Βερολίνο προσπαθεί να «κυριεύσει» οικονομικά και πολιτικά την περιοχή αυτή. Οι παρεμβάσεις των γερμανικών κυβερνήσεων σε όλες τις βαλκανικές χώρες είναι πλέον συχνό φαινόμενο.* *Έτ...περισσότερα »

Εφ' όλης τής ύλης... Απαντήσεις επί τού σχίσματος...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
[image: Η Φωτό Μου] Τό έργο τού κληρικού αρχίζει από τό Ιερό, προετοιμάζεται στόν άμβωνα, καί ολοκληρώνεται μέσα στήν κοινωνία, γιά μία πραγματική Ιεραποστολή η οποία στόχο έχει τήν αναγέννηση τού ανθρώπου καί τής κοινωνίας, στήν υπηρεσία πρός τόν ασθενή, στήν καταπολέμηση τής υποκρισίας καί τού ψεύδους, στήν διακονία τής αλήθειας, η οποία είναι μία. Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός... *Ακολουθήστε με σέ αυτή τήν διαδρομή,* *πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος... * *πρωτοπρεσβύτερος - πνευματικός (Συγγραφεύς &amp; Συντάκτης) * *προσοχή η ερμηνεία τών κωδικών στό τέλος τής σελ. * *1)...Κωδικός:202 *...περισσότερα »

Η Ελλάς οδηγείται στον όλεθρο... (ΣΤΡΑΤΟΣ)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
«Καταργεί» λόγο αριστερής οικονομικής δυσκοιλιότητας την εθνοφυλακή η κυβέρνηση... οί υπουργοί δέν διακινδυνεύουν τούς μισθούς τους...; Απάντηση που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον της Εθνοφυλακής έδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και μάλιστα παρότι λίγο καιρό πριν από την Μεσογείων έλεγαν πως σχεδίαζαν την αναβάθμιση της Εθνοφυλακής καθότι επιτελεί κρίσιμο ρόλο στα βόρεια σύνορα μας. ..* *Απαντώντας στο μεγάλο θέμα που έχει προκύψει με την οικονομική εξαθλίωση των Εθνοφυλάκων, θέμα που ανέδειξε η εφημερίδα « ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» (9/1/2016), το υπουργείο πετάει το μπαλάκι στον ...περισσότερα »

Συνεχίζονται τα “αποβατικά” από την Τουρκία. Δουλεμπόριο ή κάτι άλλο;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΑΓΙΑΔΩΝ! ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 4.000 ΛΑΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ-ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ! *Αυτή δεν είναι ελληνική κυβέρνηση που υπερασπίζεται τη χώρα και το δίκαιο των Ελλήνων. Είναι κυβέρνηση ραγιάδων που δεν αντιδρά στην τουρκική αλητεία η οποία αν και έχει δεσμευτεί να συγκρατήσει το ρεύμα των λαθρομεταναστών, συνεχίζει απτόητη και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση να τροφοδοτεί λάθρους στη χώρα μας! Η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να επισημαίνει το φαινόμενο! * *Ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός για τη μετανά... περισσότερα »

η τοποθέτησή μας στό κοινωνικό καί ιστορικό προτσές. σήμερα

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ο σημερινός πολιτικός χώρος στην Ελλάδα, έχει μετατραπεί σε μια σκηνή άγονων και στείρων αντιπαραθέσεων, με άξονα την προσωπική προβολή αλλά και την επίτευξη στόχων και σκοπών που επιβάλλουν ξένα και εχθρικά προς την Ελλάδα συμφέροντα. Μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την δουλική στάση Κυβέρνησης, συμπολίτευσης, τάχα αντιπολίτευσης και λοιπών συμπαρομαρτούντων κομμάτων, που αποτελούν το σημερινό προδοτικό κοινοβούλιο της Xώρας, έρχονται να προστεθούν τα σωρηδόν νέα κόμματα που ιδρύουν οι ίδιοι και ίδιοι άνθρωποι που μέχρι χθες βρίσκονταν κάτω από κάποιον άλλο μανδύα ... περισσότερα »

Η ευχή τής βασκανίας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...περισσότερα »

ΠΩΣ, ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
«κατά τόν ὡς εἴρηται Ν΄ Κανόνα τῶν Ἁγίων Ἀποστόλων ἔχοντος ἐπικύρωσιν ὑπό Οἰκουμενικῶν καί Τοπικῶν Συνόδων συστατικόν στοιχεῖον ἀπαραίτητον τοῦ Μυστηρίου τοῦ Βαπτίσματος τυγχάνει ἡ τρισσή κατάδυσις καί ἀνάδυσις ἐντός ἡγιαμένου ὕδατος» (Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ) «Οι τρεις καταδύσεις στο νερό γίνονται μεν για τη σωστική επίκληση της ζωαρχικής Τριάδος, εικονίζουν δε τη τριήμερη ταφή του Κυρίου. Δηλώνουν συνάμα και την ανάσταση του τριμερούς της ψυχής από την αμαρτία και την επάνοδο του νου, της ψυχής και του σώματος μαζί, προς την αφθαρσία. Ώστε μέσα στο θείο βάπτισμα και ο θά... περισσότερα »

Η ώρα των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών ήρθε! Απουσιάζουν αυτοί που την υπηρετούν. Οι επιδιώξεις της Άγκυρας. Η Ε.Υ.Π. και η επικίνδυνη αδράνεια των υπαλλήλων της.....

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Αυτή είναι η βόμβα που τινάζει στον αέρα, την πολιτική συμμορία. Η ασφάλεια της Ελλάδας, σε επικίνδυνα χέρια. ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ! *Με αυτήν την αποκάλυψη... εν γνώσει μου, μπαίνω στο μάτι του κυκλώνα, ενός αδίστακτου πολιτικού και όχι μόνο, συστήματος... Επειδή ομως η ΑΛΗΘΕΙΑ, πρέπει να βρίσκεται στο φως, κανένα εμπόδιο δεν με σταματά από την αποκάλυψή της... όσο ακριβό κι αν είναι το τίμημα... Γιατί πάνω απ' όλα, υπάρχει η ΠΑΤΡΙΔΑ και η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Το ρίσκο τεράστιο, αλλά... για μια ΤΙΜΗ ζούμε κά... περισσότερα »

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...περισσότερα »

Η Ιερά Σύνοδος των γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών της Ελλάδος για τον διωγμό της Μονής Εσφιγμένου

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Πρός* *Ἐξοχώτατον Ὑπουργὸν* *Δημοσίας Τάξεως &amp; Προστασίας τοῦ Πολίτου* *κ. Νικόλαον Δένδιαν* *Π. Κανελλοπούλου 4, Τ.Κ. 101 77 ΕΝΤΑΥΘΑ* *Ἐξοχώτατε κ. Ὑπουργέ,* Ὡς Ἕλληνες πολίτες, οἱ ὁποῖοι ἀποτελοῦν μίαν εὐάριθμον μερίδα τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ, προσηλωμένη στερρῶς εἰς τὰ πατρῶα θέσμια τοῦ Γένους καὶ τῆς Ἀμωμήτου Ὀρθοδόξου Πίστεώς μας, αἰσθανόμεθα μεγάλην ἀνησυχίαν ἀπὸ τὰ τεκταινόμενα ἐσχάτως ἐν Ἁγίω Ὄρει. Πάντοτε δι’ ἡμᾶς ὁ ἁγιορείτικος μοναχισμός ἀπετέλει πρότυπον καὶ διὰ τὸν ἐκτὸς Ἁγίου Ὄρους, οἱ πλεῖστοι δὲ τῶν ἡγετῶν καὶ τῶν Κληρικῶν τοῦ Ἱερο... περισσότερα »

ΑΓΑΠΗ - ΕΡΩΤΑΣ – ΓΑΜΟΣ Κατά την Ορθόδοξη Αναλυτική Ψυχοθεραπεία….

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η πνευματική προσέγγιση τού τρίπτυχου ΑΓΑΠΗ - ΕΡΩΤΑΣ – ΓΑΜΟΣ Κατά τήν Ορθόδοξη Αναλυτική Ψυχοθεραπεία…. Εξέλιπεν η αγάπη, υπερτονίσθηκε ο σαρκικός έρωτας, υποτιμήθηκε η αξία τού γάμου… καί εισήλθε είς τήν κοινωνία ο διχασμός καί η σχιζοφρένια Πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος... Λένε πολλοί πώς ο χρόνος, η καθημερινότητα, τά προβλήματα, η ρουτίνα, τά ίδια καί τά ίδια, σβήνουν σιγά - σιγά τόν έρωτα, ή ακόμη πιό απλά, ο γάμος σκοτώνει τόν έρωτα, Αυτό όμως είναι ένα ψέμα, γιά όσους δέν έχουν αγαπήσει ποτέ καί γιά όσους φοβούνται. Η αλήθεια δέν σβήνει όμως ποτέ. Εάν σβήσει, σημαίνει πώς ήτ... περισσότερα »

ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ - ΥΠΟΠΤΟ - ΣΤΗΜΕΝΟ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! *Σύμφωνα με το thestival.gr, δεκαπέντε βόμβες μολότοφ εναντίον της αστυνομικής φρουράς στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, εκτόξευσαν κουκουλοφόροι τα ξημερώματα! Σημειώνεται ότι το τουρκικό.... * * προξενείο βρίσκεται στην οδό Αγίου Δημητρίου και ότι η επίθεση έγινε γύρω στις 03:20 από μία ομάδα 25 ατόμων. * * Αμέσως μετά οι κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή και χάθηκαν στα γύρω στενά της περιοχής. Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ούτε φθορές στο προξενείο. Η υπόθεση ερευνάται. * *πηγη* Επίθεση κατά της Ελλά... περισσότερα »

ιστορική ομολογιακή ανασκόπηση τών γεγονότων περί τού σχίσματος.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Δὲν εἶναι ντροπὴ νὰ ὀνομάζεσαι παλαιοημερολογίτης ἀλλὰ δόξα καὶ τιμή! Ἐνῶ ἡ αἱρετικὴ λαίλαψ τοῦ Οἰκουμενισμοῦ ἔχει γιγαντωθεῖ, ἀρκετοὶ οἰκουμενιστὲς, ἀντιοικουμενιστὲς, ἀποτειχισμένοι, συνεχίζουν νὰ δηλώνουν παράλογα καὶ ἐξωφρενικὰ ἐπιχειρήματα. Οἱ οἰκουμενιστὲς δηλώνουν νὰ μὴν φύγουν οἱ πιστοὶ ἀπὸ τὴν ''ἐκκλησία'' διότι ἔτσι θὰ βρεθοῦν ἔξω ἀπὸ αὐτὴν! Οἱ ἀντιοικουμενιστὲς δηλώνουν ὅτι ἀγώνας νὰ γίνει, ἀλλὰ ἐντός της ἐκκλησίας! Οἱ ἀποτειχισμένοι ἐπειδὴ φοβοῦνται τὴν ''ρετσινιὰ'', ὑπενθυμίζουν ὅτι δὲν εἶναι παλαιοημερολογίτες ποὺ δημιουργοῦν σχίσματα κ.λπ. Ὅλοι αὐτοὶ κάνουν ὅτι δὲν γνω...περισσότερα »

Καί έσονται λιμοί καί λοιμοί, καί σεισμοί κατά τόπους.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟΙ ΛΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ * ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ: ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 6,7 ΡΙΧΤΕΡ! Αρκετά μεγάλης έκτασης είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στη Ταϊβάν μετά από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε, μεγέθους 6,7 Ρίχτερ...Μεγάλες ζημιές και φόβοι για θύματα... Η δόνηση έγινε αισθητή μέχρι τις Φιλιππίνες - Έχουν γκρεμιστεί πολυκατοικίες στην πόλη Ταϊνάν, όπου κατοικούν σχεδόν δύο εκατ. άνθρωποι - Αναφορές για εκατοντάδες παγιδευμένους στα κτίρια που κατέρρευσαν* ΦΟΝΙΚΟΣ «ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ» ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!... περισσότερα »

ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΔΡΟΜΙΟ μετά τήν πεντηκοστή.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ψυχοσάββατο καί ἡ περιφρόνηση τῶν κολύβων... Τοῦ Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Μανώλη Τό Σάββατο πρό τῆς Πεντηκοστῆς εἶναι Ψυχοσάββατο, δηλαδή “μνεία πάντων τῶν ἀπ’ αἰῶνος κοιμηθέντων εὐσεβῶς Χριστιανών”. Τό ἑσπέρας τῆς Παρασκευῆς καί τό πρωί τοῦ Σαββάτου, πλῆθος λαοῦ, προσέρχεται εἰς τούς κοιμητηριακούς ἤ ἐνοριακούς Ναούς. Ἐκεῖ ψάλλεται ὁ νεκρώσιμος κανόνας καί τό μνημόσυνο “ὅ οἱ θειότατοι πατέρες ἐθέσπισαν” ὑπέρ πάντων τῶν “ἐπ’ ἐλπίδι ἀναστάσεως ζωῆς αἰωνίου κεκοιμημένων εὐσεβῶν καίΟρθοδοξων Χριστιανών”. Πρός τιμήν τούς προσκομίζουν οἱ πιστοί κόλλυβα

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΣΚΗΤΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Οπωσδήποτε πολλοί εκ των αναγνωστών του παρόντος πονήματος θα έχουν ακούσει ή διαβάσει έστω και μια διήγηση για τους αόρατους Ερημίτες του Άθωνα. Άλλοι τους ονόμασαν «αόρατους ασκητές», άλλοι «γυμνούς ασκητές», άλλοι «μυστικούς γέροντες», άλλοι πάλι «αφανείς αναχωρητές». Πρόκειται για ομάδα ασκητών, οι οποίοι είναι εφτά, κατʼ άλλους δώδεκα και κατʼ άλλους δέκα, οι οποίοι διατρίβουν στις ερημικότερες περιοχές της αθωνικής ερήμου και είναι αόρατοι από τα μάτια των ανθρώπων. Εμφανίζονται μόνο σʼ όποιον αυτοί θέλουν ως επί το πλείστον απλό και απονήρευτο μοναχ...περισσότερα »

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡ.ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Τά κριτήρια τῆς ἁγιότητος στήν Ὀρθόδοξη Παράδοση ΠΗΓΗhttp://krufo-sxoleio.blogspot.gr/2013/06/blog-post_11.html *Θεοφιλεστάτου Ἐπισκόπου * *Χριστιανουπόλεως κ. Γρηγορίου* ** Τά κριτήρια τῆς ἁγιότητος στήν Ὀρθόδοξη Παράδοση εἶναι θέμα εὐαίσθητο ἀλλά καί καθοριστικό. Εὐαίσθητο, διότι τά κριτήρια αὐτά εἶναι θεολογικά καί ὄχι ἠθικολογικά καί οὑμανιστικά. Αὐτό σημαίνει ὅτι νοθεύονται μέ τρόπο πού πολλές φορές δέν εἶναι ὁρατός. Εἶναι θέμα καθοριστικό, διότι ἡ γνώση καί ἡ βαθύτερη ἐπίγνωση τῶν κριτηρίων τῆς ἁγιότητος χαρακτηρίζε...

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...περισσότερα »

TO ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Tὸ Νόημα τῶν ἱερῶν Ἁκολουθιῶν *Το σύνολο των ακολουθιών αποτελεί μία αληθινή «λειτουργική θεολογία» ασύγκριτου πλούτου που ανάγεται στο κήρυγμα και στη ζωή των Αποστόλων. Βρίσκουμε εκεί όλα τα εξέχοντα γεγονότα της ιστορίας της λυτρώσεως, ό, τι ρωμαλέο και φωτεινό υπάρχει στη διδασκαλία των Πατέρων και της Εκκλησίας, τον ίδιο τον χυμό τους. Παρασυρόμαστε γρήγορα από τη ρωμαλέα κίνηση αυτής της θαυμαστής συνθέσεως που ανακεφαλαιώνει όλα τα στάδια της αποκαλύψεως και ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες της πνευματικής ζωής...περισσότερα » *Περιεχόμενα Τυπικοῦ* 1. Τυπικά 2. Γενικά ... περισσότερα »

Η νεύρωση τής απάθειας καί η ανευθυνότητα τής εσωστρέφειας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ένα από τα συμπτώματα της κοινωνικής νοσηρότητας, είναι η απάθεια. Είναι η αρρώστια εκείνη που στερεί την δυνατότητα για συμμετοχή, για δημιουργία και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο. Σε καταστάσεις γενικευμένης απάθειας, οι άνθρωποι απομακρύνονται από τις καταστάσεις που τους αφορούν, αισθανόμενοι ανήμποροι να παρέμβουν. Έτσι, φτάνουν στο σημείο να νιώθουν κουρασμένοι για την ανάληψη οποιασδήποτε πρωτοβουλίας, προτιμώντας να εμπιστευτούν στα χέρια άλλων την ευθύνη. Αυτή η κατάσταση αφαιρεί οποιαδήποτε διάθεση για αλλαγή και για νέες αξίες. Ουσιαστικά από πιθανοί οραματιστ... περισσότερα »

ΒΟΤΑΝΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
7 φυτά και βότανα που θεραπεύουν τις λοιμώξεις του αναπνευστικού και καταπραϋνουν τους πνεύμονες ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Ο Ιπποκράτης είχε δίκιο όταν έλεγε ότι «Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου». Η θεραπευτική δύναμη της τροφής καθώς και το αντίστροφο, δηλαδή η πιθανότητα να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχει επιβεβαιωθεί ύστερα από δεκαετίες έρευνας. Έτσι, πολλές ασθένειες αλλά και η ραγδαία αύξηση των χρόνιων ασθενειών τις τελευταίες δεκαετίες ίσως συνδέονται με τις διατροφικές μας συνήθειες. ... περισσότερα »

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΣΤΟΧΟΣ, Ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΙΓΑΙΟ - ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ *ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...* *Ελληνικέ Λαέ ξύπνα, μην ψηφίζεις μνημονιακά κόμματα. Μην ψηφίζεις πολιτικούς εφιάλτες συνεργάτες του εχθρού. *ΠΡΟΣΟΧΗ:ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ... ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ “ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ- ΤΕΛΙΚΑ Η “ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ” ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ!* **Ο Χρυσός της Ελλάδος είναι διάσπαρτος σε όλη την Ελληνική Μακεδονία-Θράκη. Ειδικά συγκεντρώνεται σε μεγαλύτερη πυκνότητα σε υπόγειες φλέβες στο Νομό Χαλκιδικής... Στα μεταλλεία χρυσο...περισσότερα »

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Το μανιφέστο ... 45 κεφάλαια, διά τό τί πρέπει νά πράξουμε, διά τήν επανασύσταση τής Ρωμηοσύνης. - ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙΣ – ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΙΣ – ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΙΣ - Συνοπτικός κατάλογος 25 MAPTIOY 1999 ... ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ «»  1) Ομοσπονδιακό Κράτος -σέ πρώτη φάση πολιτική ένωση- (ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕΡΒΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ) Βλ. χάρτα τού Ρήγα. 2) Έξω από τό ΝΑΤΟ καί τήν Ε.Ε (ΕΟΚ) Μέ ακύρωση όλων τών αντι- συνταγματικών συμφωνιών από τό 1975 καί δώθε, μέ Ε.Ε &amp; ΝΑΤΟ... περισσότερα »

«Η νέα Γιάλτα»: Προτείνουμε να το διαβάσετε για να πάρετε απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματά σας!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η γερμανική «πολιτική Ευρώπη», η αποστασιοποίηση των ΗΠΑ, η κρίση χρέους, η ενέργεια και οι γεωπολιτικές συγκρούσεις διαμορφώνουν έναν εκρηκτικό νέο κόσμο, με την Ελλάδα και την Κύπρο να βρίσκονται και πάλι στο σταυροδρόμι ισχύος των μεγάλων δυνάμεωνΜε την υπόθεση της Κύπρου η Γερμανία κέρδισε μία ακόμα μάχη στην πορεία της προς την γερμανική «πολιτική» Ευρώπη που είναι και ο τελικός, επίσημα διακηρυγμένος στόχος της. Αυτό όμως κάθε άλλο παρά σημαίνει ότι θα κερδίσει τελικά και τον πόλεμο, ο οποίος, ουσιαστικά, ακ... περισσότερα »

Τι θά συμβεί όταν καταρρεύσει το σύστημα…

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Να Ετοιμαζόμαστε… *Οκτώβριος 1929 !* *Τό οικονομικό κράχ τώρα μόλις αρχίζει...* *Και τώρα θα σας διηγηθώ μια ιστορία από μία μικρή, υποθετική έστω χώρα τού Ευρωπαϊκού Νότου πού θα την ονομάσουμε συμβολικά Γκρέστ, και στήν οποία μια ωραία πρωϊα οί πολιτικοί της δήλωσαν αδυναμία πληρωμών και βάρεσαν μία αναίσχυντη πτώχευση…* *Το σενάριο ίσως να θυμίζει τον «Πόλεμο των Κόσμων» και την «απόβαση» των Εξωγήϊνων του Όρσον Ουέλς πού συντάραξε ραδιοφωνικά την Αμερική κάπου στα 1938, και ήταν βέβαια μια καταστροφολογική απάτη.* *Εδώ όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και πραγματ... περισσότερα » »

Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας (1982)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... περισσότερα »

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...Ο βασικός λόγος που τα ελληνόπουλα δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο σχολείο είναι διότι το υπουργείο παιδείας εδώ και δεκαετίες έχει θέσει ως σκοπό του να μην διδάσκεται σωστά η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα. Η γλώσσα είναι εργαλείο σκέψεως. Όσο πιο πολλές λέξεις χρησιμοποιούμε, όσο πιο αφηρημένες έννοιες συλλαμβάνουμε, όσο πιο καλή σύνταξη προτάσεων οικοδομούμε, τόσο περισσότερο ακονίζουμε την σκέψη μας. Όποιος δεν χρησιμοποιεί σωστά την γλώσσα, δεν μπορεί να μεταφέρει τις σκέψεις του στον έξω κόσμο. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους γύρω του, δε... περισσότερα »

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... περισσότερα »

Η ΕΛΛΑΣ, Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, Η ΜΑΣΟΝΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Πρός το Πανελλήνιον Πρός τούς κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων. Γνωρίζει η Κυβέρνησις, ότι Πολίται τινές επιμένουν πιστεύοντες και τους άλλους πείθοντες, ότι αι μυστικαί Εταιρείαι χορηγούσι μέσα σωτήρια εις την Πατρίδα, ή τουλάχιστον Αιγίδα υπό την οποία συνδεόμενοι μεταξύ των άνθρωποι διά μυστικών δεσμών δύνανται να απολαύσωσιν εντός Πατρίδος των και διά της ξένης επιρροής... περισσότερα »

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ καί Η ψυχολογία των μαζών, ο φόβος, η χειραγώγηση της συνείδησης

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ.. ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ! ή Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ...; ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΑΙΑ... Ν-Ε-Ο-Φ-Ι-Λ-Ε-Λ-Ε-Υ-Θ-Ε-Ρ-Ε-Σ... ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ! Ασύλληπτη ανακοίνωση από το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του κόμματος εν όψει της 24ωρης γενικής απεργίας της 12ης Νοεμβρίου Ωχριά ακόμα και η έκφραση «θέατρο του παραλόγου» μπροστά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία καλεί σε μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία της Πέμπτης, 12 Νοεμβρίου, ενάντια «στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές», που «συνεχίζονται ακόμα... περισσότερα »

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Είστε επιρρεπείς στις παραισθήσεις και την ψύχωση; Δείτε πως θα το ανακαλύψετε Επιστήμονες από τα Πανεπιστήμια του Cardiff και του Cambridge χρησιμοποίησαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία για να καταλάβουν πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος όσων έχουν παραισθήσεις.* *Παρακάτω, στο παρόν άρθρο, υπάρχουν δύο φωτογραφίες. Στη μία απεικονίζονται κάποια, φαινομενικά, αφηρημένα ασπρόμαυρα σχέδια. Δείτε την:* *[image: Είστε επιρρεπείς στις παραισθήσεις και την ψύχωση; Δείτε πως θα το ανακαλύψετε] * *Λογικά, σε αυτό το ασπρόμαυρο μοτίβο κηλίδων, δεν θα διακρίνατε κάτι συγκεκριμένο. Τώρα, δείτε λίγο πιο κ... περισσότερα »

Περί κατάργησης, ή διατηρήσεως τού όρκου

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ἡ πρόσφατη ὁρκωμοσία τῆς νέας Κυβερνήσεως ἔφερε πάλι στήν ἐπικαιρότητα τό θέμα τοῦ ὅρκου. Σέ μιά ἐνορχηστρωμένη ἀπό ἀντιχριστιανικούς κονδυλοφόρους προσπάθεια ἔγινε εὐθεία ἐπίθεση κατά τοῦ ἱεροῦ ἔθους τῆς ὁρκωμοσίας τῶν μελῶν τοῦ Ἑλληνικοῦ Κοινοβουλίου καί ἀναζωπυρώθηκε ἡ συζήτηση ἑνός θέματος πού ἡ Ὀρθοδοξία ἔχει ἐπιλύσει τελεσίδικα, μέ ἀποτέλεσμα ὁ πολύς κόσμος, πού ἔχει χάσει τήν σχέση του μέ τήν Ὀρθόδοξη πνευματικότητα, νά ἐπηρεασθῆ, νά συγκατανεύση καί ἐν τέλει νά ἐπιζητήση τήν κατάργηση τοῦ ὅρκου. Εἶναι χαρακτηριστική ἡ πρόσφατη περίπτωση μιᾶς μεγάλης ἐφημερίδος τῆς Κυριακῆς 2... περισσότερα »

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ... ΚΕΝΤΡΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Στις 25 Δεκεμβρίου (7 Ιανουαρίουμε το νέο ημερολόγιο) εορτάζουμε την γέννηση του Χριστού μας στην Γή,ο Θεός γίνεται άνθρωπος για να κάνει τον άνθρωπο θεό!!!!ο αχώρητος χώρεσε στην κοιλιά μιας παρθένου (της γλυκητάτης Παναγιάς μας),οι πύλες της σωτηρίας ξανα ανοίγουν για το ανθρώπινο γένος!είθε η γέννηση του θεανθρώπου στις καρδίες μας να μας φωτίσει όλους να βρούμε τον δρόμο της σωτηρίας,να ανεβούμε τον γολγοθά σηκώνοντας ο καθένας μας τον σταυρό του με πίστη,αγάπη κ μετάνοια ώστε να φτάσουμε στην ανάσταση!* πατέρας Ιωάννης... *Τό γεγονός *τής ενανθρωπήσεως τού Κυρίου ημών Ιησού Χ...περισσότερα »

Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... περισσότερα »

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ &amp; ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΤΣΕΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Οδηγούμαστε σε «πολιτισμική αυτοκτονία» *Η Ευρώπη φαίνεται πως βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή «πολιτισμική αυτοκτονία».* *Πιο η ανεξέλεγκτη ροή των λαθρομεταναστών της ανατολής πρόκειται να καταστρέψει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, αφού η μαζική εισαγωγή μουσουλμάνων και με μία κουλτούρα αντίθετη με αυτής των λαών της Ευρώπης και τρόπο ζωής είναι βέβαιο πως θα αλλοιώσει, αν δεν εξαφανίσει, αυτά των Ευρωπαίων. **Ημέρα και νύχτα, ορδές λαθρομεταναστών χωρίς ταυτότητες επιτίθενται στα ανυπεράσπιστα σύνορα της Ευρώπης.* *Παλιότερα θα τους σταματού... περισσότερα »

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ &amp; ΟΦΕΙΛΩΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η γενιά του Πολυτεχνείου πίστεψε προφανώς πως μόνο εκείνη είχε το προνόμιο της αντίστασης... Η ιστορία όμως θά γράψει *(18) Έρευνα Κάνετε κλίκ στήν έρευνα γιά προηγούμενη σημείωση... *ώς πρός τίς πρόσφατες εξελίξεις πρέπει νά παρατηρήσουμε...* **** * ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ... ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ *Αυτές τις ημέρες γίνεται πολύς θόρυβος για τη Συνθήκη Σένγκεν. Προς ενημέρωση του Ελληνικού κοινού παραθέτουμε τα κάτωθι. Η συνθήκη Σένγκεν είναι μια συμφωνία που υπεγράφη κατά καιρούς, από όλα σχεδόν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. Η συνθήκη Σένγκεν συμφωνήθηκε τον Ιούνιο του 1985 δηλαδή π... περισσότερα »

ΠΑΤΕΡ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΕΒΡΑΙΩΝ - ΜΑΣΟΝΩΝ - ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Αντίχριστοι... Μασόνοι... Σατανιστές... Φιλάργυροι... Ειδωλολάτρες... φονιάδες... πόρνοι... μοιχοί... καραγκιόζηδες... μαϊμούδες τής πολιτικής... καί πλαστογράφοι τής ιστορίας... Τό παιχνίδι θά τό χάσετε... τό σύστημα καταρρέει... χάνετε τήν εξουσία σας... καί ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ... ΕΡΧΕΤΑΙ... ΕΡΧΕΤΑΙ... ΕΡΧΕΤΑΙ... ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ...

Ελληνική δημοκρατία τής μασονίας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Μασονία... Ένα αόρατο δίχτυ πάνω από την Ελλάδα * Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού* *μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής * *ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την * *τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες* *επηρεάζεται η....* *λήψη αποφάσεων. Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως * *τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις* *επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους * *σε καίριες θέσεις. Το αποκορύφωμα βέ... περισσότερα »

ορθοδοξία κατά ισλάμ. ή ψευτορωμαίηκο στά μέτρα τών πρακτόρων;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΚΡΗΞΗ» Το «πέρασμα των όπλων των Ισλαμιστών στον Έβρο … Συλλήψεις με βαρύ οπλισμό και χιλιάδες σφαίρες! [image: Το «πέρασμα των όπλων των Ισλαμιστών στον Έβρο … Συλλήψεις με βαρύ οπλισμό και χιλιάδες σφαίρες!] Και δεύτερο όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή του τελωνείου των Κήπων το βράδυ χθες, γεμάτο όπλα. . Η δυο υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους και Πρόκειται για μεταφορά όπλων για πολεμική χρήση ... περισσότερα » Συλλήψεις υπόπτων ισλαμιστών που είχαν στην κατοχή τους 120.000 σφαίρες και διόπτρες νυχτός! Συναγερμός έχει σημάνει εκ νέου στις ελληνικές αρχές καθ... περισσότερα »

SCIENTOLOGY ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΆΚΤΟΡΕΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
TΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ: “ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Η CIA ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”! *Τώρα που αρχίζει να μην τους είναι χρήσιμος, τον βγάζουν αργά αλλά σταθερά στη “σέντρα” μέχρι να τον τελειώσουν. Η αντίστροφη μέτρηση, άρχισε για τον στραπατσαρισμένο ηγεμόνα της ΝΔ που στηρίζεται πια σε γυάλινα πόδια και το σύστημα της διαπλοκής αρχίζει να τον αδειάζει. Μία από τις γνωστές ιστορίες στους “μυημένους” αλλά άγνωστη στο ευρύ κοινό είναι όλα όσα υποστήριζαν στη μυστική τους αλληλογραφία τα ... περισσότερα »

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ SCIENTOLOGY

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ.....περισσότερα »

Η Ορθοδοξία απέναντι στήν αίρεση... καί η ώρα τής ομολογίας...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Οι εχθροι της Πιστεως με την βια, τα ΜΑΤ και τα ΡΟΠΑΛΑ κατελαβαν ενα κονακι της Κανονικης Μονης Εσφιγμενου *ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΝΟΙΚΟΝ ΤΟΥΣ, ος εστιν ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ * *O AΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΦΡΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ, ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ.* Εφερε κατι ξενοφερτους απο το πουθενα και τους ονομασε πραξικοπηματικα "μονη Εσφιγμενου". Και τα τσιρακια του οι ηγουμ... περισσότερα »

ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ελαβα την ακόλουθη επιστολή από τον κ. Ανδρέα Κυριακού, Γενικό Γραμματέα του Παγκυπρίου Συλλόγου Ορθοδόξου Παραδόσεως “Οι φίλοι του Αγίου Ορους” και εκδότη του περιοδικού “Ορθόδοξη Μαρτυρία”: Οντως το θράσος ή μάλλον η θεολογική αφασία των οικουμενιστών είναι άνευ όρων και ορίων. Το Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία” μας πληροφορεί ότι στις 22 Μαίου στο Τορόντο - προεξάρχοντος της πανηγύρεως του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καναδά κ. Σωτήριου - έγινε συναγελασμός Ορθόδοξων ιεραρχών και ιερέων μετά εσμού μονοφυσιτών. Προηγήθηκε η “απαραίτητη” συμπροσευχή (όρθρος στην Μητρόπολη ... περισσότερα »

ο βήχας καί η αίρεση δέν κρύβονται

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Αυτή είναι η Ορθοδοξία : Η Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Συμβόλου της Πίστεως, είναι η καθ’ημάς Ορθοδοξία, διότι μόνη αύτη διατηρεί αναλλοίωτη την πίστι των Αποστόλων…». Πάνω απ’όλα, και από αυτή τη ζωή μας, προέχει η ορθόδοξη πίστη, όπως μας την παρέδωσαν οι Άγιοι Απόστολοι και οι Πατέρες της Αγίας μας Εκκλησίας. Πρώτα η πίστη και ύστερα η ζωή. Ύστερα όλα τα άλλα, που μας είναι βασικά, απαραίτητα, στη ζωή μας. Ό Χριστός υπογράμμισε ιδιαίτερα τούτο. Είπε : «Πλην ο υιός του ανθρώπου ελθών άρα ευρήσει την πίστιν επί της γης»; Θα έλθει ο Κύριος και πάλι. Θα έλθει είτε... περισσότερα »

Διαδώστε το παντού!!! Αυτή είναι η αλήθεια...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Έβαλαν τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο να προσκυνήσουν τον Αλλάχ Αντί να βγούμε από τα ρούχα μας, εάν η είδηση ισχύει, μήπως θα ήταν προτιμότερο, να βουτήξουν οι γονείς και οι Σύλλογοι Γονέων αυτά τα τσόλια, που θέλουν να λέγονται "έλληνες εκπαιδευτικοί" και να τα ξεβρακώσουν στη μέση του δρόμου και να τους φορέσουν μπούργκα και παράλληλα να ζητήσουν την άμεση αντικατάστασή τους; Μήπως πρέπει να κινηθούν ποινικές και αστικές διαδικασίες εναντίον τους; Μήπως είναι καιρός να αντιδράσουμε ουσιαστικά και δυναμικά στον οδοστρωτήρα που έχει ενσκύψει και πολλές μορφές εναντίον της Πίστης και τ...περισσότερα »

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
6/7/2012 - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Κα ΝΤΟΡΑ Λ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κον ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ - ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΩΝ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ - ΔΗΛΩΣΗ *ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 6/7/2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Κα ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κο ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ ,Η ΜΥΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κας ΝΤΟΡΑΣ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.......* *Κατά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ* του Ανδρέα και κατά κάθε βουλευτή, υπουργού, υφυπουργού και κάθε άλλου πολιτικ... περισσότερα »

μηνύσεις κατά τών προδοτών ψάχνουν εισαγγελέα υπέρ τού λαού

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΤΟ ΣτΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. *Η Ελλάδα, είναι ίσως το μοναδικό κράτος (ή έστω από τα ελάχιστα υπανάπτυκτα κράτη) στον κόσμο που δεν έχει συνταγματικό δικαστήριο. Αυτό είναι μια από τις αιτίες της νομιμοποιημένης διαφθοράς στην Ελλάδα και της πτώχευσης του κράτους.* *Η διαφθορά στην Ελλάδα, ξεκινά από τους ίδιους τους νόμους. Όμως η ελληνική παρασιτική* *ολιγαρχία και το εθελόδουλο πολιτικό της σύστημα επιμένουν και δεν θέλουν με τίποτα να συστήσουν συνταγματικό δικαστήριο. Θέλουν να φτιάχνουν νόμους μόνο για τα συμφέροντά τους, κ... περισσότερα »

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ «ΛΟΓΙΚΗ» ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ..

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Τεράστια κινητοποίηση - Ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα μεταφέρεται στη Ρωσία - Για πρώτη φορά ο Σταυρός μεταφέρεται απο την Πάτρα σε Ρωσία, Ουκρανία και Λευκορωσία- Τεράστιος ο μηχανισμός που έχει στηθεί σε 4 χώρες- Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του dogma.gr. Στρατιωτικά αεροσκάφη, ειδικά διαμορφωμένα τρένα ένας τεράστιος μηχανισμός σε τέσσερις χώρες και περίπου 3.000.000 προσκυνητές συνθέτουν την εικόνα της μεταφοράς για πρώτη φορά του Σταυρού του Αγίου Ανδρέα  * Το πείσμα των Ελλήνων… Πριν συνεχίσουμε το ταξίδι σ... περισσότερα »

ΠΑΣΟΚ, η μεγαλύτερη πολιτική απάτη μετά το 1920

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Το ΠΑΚ-17Ν. οί πράκτορες της SIA και η κατάληψη του Αιγαίου... Μία Χούντα 36 ετών στην Ελλάδα και τα ορφανά του Άκη Τζοχατζόπουλου ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΑΚΗ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..; Ο Άκης Τζοχατζόπουλος βρίσκεται στη φυλακή. Έχει αποδειχτεί ότι η προσπάθειά του να μας «σώσει» συνοδεύτηκε από μίζες εκατομμυρίων. Ο Άκης έχασε στη στροφή από τον Κώστα Σημίτη την ευκαιρία να κυβερνήσει τη χώρα. Είχε μηχανισμό. Συγκέντρωνε τα χρήματα για κάποιον λόγο! Τι έγιναν οι άνθρωποι του Άκη..; Πού βρίσκονται. Ποια πολιτική κληρονομιά κουβαλάνε; Μας λ... περισσότερα »

Δεξιοί, κεντρώοι καί αριστεροί επιτέλους πιά, ποδοπατήστε τίς κίβδηλες διαμάχες τού άθεου πολιτικού καί διεφθαρμένου συστήματος…

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
πατέρας Ιωάννης 2012 Ο ΛΑΟΣ αφυδατωμένος πνευματικά, χωρίς εθνική συνείδηση καί στόχους Γερασμένος, Βουτηγμένος μέχρι πρό τινος μέσ’ τίς λάσπες τής διαφθοράς καί τού καταναλωτισμού, ανήμπορος μά ίσως καί βολεμένος περιμένει, την τελική επίθεση τού συστήματος πρίν τήν οριστική του άλωση. Τά κόμματα είναι πλέον πτώματα τής υποκρισίας (ελεεινά) χωρίς ουδεμία ηθική αξία. Πουλημένα καί δέσμια στό άρμα τής μασονίας, καί μίας αισχρής ελίτ της παγκόσμιας πλουτοκρατίας. Εφόσον πρώτα μάς εξαπάτησαν, παρέδωσαν τήν χώρα μας στήν χρεοκοπία. Οί πολιτικοί μας ακόμα καί τώρα μέ θράσος πρόστυχο φασι...περισσότερα »

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 2012 Ι.Ν.ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !Vimeo.

ΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Εφ&#39; όλης τής ύλης... Απαντήσεις επί τού σχίσματος... στο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...*πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος πρωτοπρεσβύτερος - πνευματικός (Συγγραφεύς &amp; Συντάκτης) προσοχή η ερμηνεία τών κωδικών στό τέλος τής σελ. * 1)...Κωδικός:202 Τό Ν.Η. εισήχθη παρανόμως, καί είς τούτο έγκειται Η ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ ΠΑΡΑΕΚΚΛΗΣΙΑΣ... διότι, Τό Γρηγοριανόν ή νέον ημερολόγιον, εισήχθη είς τήν Εκκλησίαν μονομερώς καί αντικανονικώς, παρά τά θέσμια τών επτά Οικουμενικών Συνόδων, καί τήν αιωνόβιον πράξιν τής Ορθοδόξου Εκκλησίας... 2)...Κωδικός:202 Τό Ν.Η. διέσπασε τήν ενότητα τής Εκκλησίας, καί... περισσότερα »

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Εάν τίς διψά, ερχέσθω πρός μέ καί πινέτω. Είς τούτο δε έγκειται καί η θεραπεία τού ανθρώπου, (απαλλαγή τής ψυχής του από τά πάθη), η διαδικασία αυτή κυρίως είναι ψυχοθεραπευτική καί τήν ονομάζουμε αναγέννηση. Είναι δε αδύνατον η ψυχή τού ανθρώπου, στόν ταραγμένο αυτόν κόσμο καί μακριά από τόν Χριστό νά εύρη τήν ειρήνη καί τήν ανάπαυση, καθ’ ότι ο κόσμος όλος κείται έν τώ πονηρώ, καί ο πονηρός πειράζει αυτήν (τήν ψυχή) ακατάπαυστα, ώστε νά είναι αδύνατον διά τόν άνθρωπο τού κόσμου τούτου καί μακριά από τήν Εκκλησία,νά ησυχάσει καί νά ζήσει μία ήρεμη ζωή. Ειρήνη ... περισσότερα »

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Οι Ρωμιοί, οι «γραικύλοι» και η εκπλήρωση των προφητικών λόγων του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Καταπληκτικό κείμενο που συνδέει με μοναδικό τρόπο το παρελθόν, με το παρών και το μέλλον, μέσα από τα Προφητικά λόγια του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.~ Εις ένα παραθαλάσσιο καφενεδάκι του Πόντου κάθονται Τούρκοι και Ρωμιοί και αναλόγως ομιλούν, «και τρων και πίνουν».Είναι ημέρα Παρασκευή. Παράμερα από τα τραπεζάκια τους περνά ένας σκύλος· φαινόμενο σύνηθες εις το επιτόπιο σκηνικό. Ένας Τούρκος θέλοντας να πειράξει τους Ρωμιούς, φωνάζει προς τον διερχ... περισσότερα » 112 προφητείες του Αγίου Κοσμά...περισσότερα »

Η Αποστολική διαδοχή των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών (ντοκουμέντα)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
• Μετά την αθεϊστικήν Επανάστασιν του 1917 εις Ρωσίαν, ένα τμήμα της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας εξήλθε της χώρας και διεσπάρη εις όλας σχεδόν τας ηπείρους της υφηλίου, οργανωθέν Πατριαρχικαίς ευλογίαις ως Ανεξάρτητος Εκκλησιατική Δικαιοδοσία μετά Συνόδου Ιεραρχίας, Κλήρου, Μοναχισμού και πολυπληθούς Ποιμνίου. • Η ούτως αποκληθείσα «Ρωσική Ορδόδοξος Εκκλησία της Διασποράς» απετέλει ανέκαθεν μίαν μαρτυρίαν Ορθοδοξίας και Ορθοπραξίας, ιδίως δια πολλών αγίων Αρχιερέων Αυτής και ετέρων επιφανών μελών Της. Υπεστήριζε δε ενθέρμως το Πάτριον Εκκλησιαστικόν Ημερολόγιον και αντετάχθη εις τας ... περισσότερα »

Τι είναι ο Οικουμενισμός

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Τι είναι ο Οικουμενισμός Ο Οικουμενισμός είναι μια κίνηση, που διακηρύσσει ότι έχει ως σκοπό την ενότητα του διαιρεμένου χριστιανικού κόσμου (Ορθοδόξων, Παπικών, Προτεσταντών, κ.ά.). Η ιδέα της ενότητος συγκινεί κάθε ευαίσθητη χριστιανική ψυχή και ανταποκρίνεται στους μύχιους πόθους της. Την ιδέα αυτή οικειοποιείται και ο Οικουμενισμός. Αλλά το ενωτικό του όραμα, όραμα κατεξοχήν πνευματικό, το στηρίζει κυρίως πάνω στις ανθρώπινες προσπάθειες και όχι στην ενέργεια του Αγίου Πνεύματος. Μόνο το Άγιο Πνεύμα μπορεί, όταν συναντήσει την ανθρώπινη μετάνοια και ταπείνωση, να κάνει αυτό το ό...περισσότερα »

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ καί ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ... *ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...* ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΡΙΑ Στην Αγκυρα κατέβασαν ήδη τους χάρτες της Συνθήκης των Σεβρών Σάββας Καλεντερίδης *Συνθήκη των Σεβρών* Τελικά η «αραβική άνοιξη», που ξεκίνησε στη Συρία σχεδόν πριν από πέντε χρόνια, προκάλεσε έναν γεωπολιτικό σεισμό, ο οποίος επιφέρει τεκτονικές αλλαγές στα σύνορα και γενικώς στην αρχιτεκτονική επιρροών και ασφάλειας στη Μέση Ανατολή, στη Μεσόγειο και την Τουρκία. Η αρχιτεκτονική αυτή, τα θεμέλια της οποίας μπήκαν το 1916, με την υπογραφή της μυ... περισσότερα »

ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ ΔΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ *«Κι αν αλλάξουν όλοι να παραμείνετε στην παράδοση»«Τα σπίτια σας να γίνουν Εκκλησίες»...* Βρισκόμαστε στη Θηβα το 1924 στην περιοχή του Πυρίου. Όλα κυλούν ήρεμα και καλά. Οι νοικοκυρές στολίζουν τα σπίτια τους με τα έργα των χεριών τους, οι πατεράδες αγωνίζονται για το καθημερινό αναλώνοντας τις περισσότερες ώρες τους στα χωράφια ενώ τα παιδιά ανέμελα τρέχουν από δω και από κει για να χορτάσουν το παιχνίδι τους. Ξαφνικά όμως μέσα σε αυτή την ηρεμία δύο άντρες ανεβασμένοι στα άλογά τους, γνωστοί στους περισσότερους των Θηβών, ο Κί... περισσότερα »

ΜΑΡΚΟΥ ΕΦΕΣΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ Εγκύκλιος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΜΑΡΚΟΥ ΕΦΕΣΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ Εγκύκλιος «Τοις απανταχού της γης και των νήσων ευρισκομένοις ορθοδόξοις Χριστιανοίς» (1440-1) H εγκύκλιος αυτή εγράφη, λίγα χρόνια προ της Αλώσεως, από τη νήσο Λήμνο. Εκεί είχε εξορισθεί ο άγιος Μάρκος ο Ευγενικός από τον αυτοκράτορα Ιωάννη Παλαιολόγο τη απαιτήσει των λατινοφρόνων Ρωμιών. Οι ενωτικοί αυτοί, όταν είδαν ότι απέτυχαν να επιβάλουν την ψευδή ένωση της Φεράρας-Φλωρεντίας, κατέφυγαν σε ενέργειες καταχθόνιες και σε σοφιστείες θεολογικές, για να παραπλανήσουν τους αφελέστερους. Αργότερα, τον 16ο αιώνα, αυτά θα συστηματοποιηθούν από τους λατίνους και ... περισσότερα »

Η ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΜΟΥ - πατέρας Ιωάννης... (ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΟΝ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΝ)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΜΟΥ..... ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΙΩΑΝΝΗ (ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΟΝ) ** Αναρτήθηκε από ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ [image: Η Φωτό Μου] Τό έργο τού κληρικού αρχίζει από τό Ιερό, προετοιμάζεται στόν άμβωνα, καί ολοκληρώνεται μέσα στήν κοινωνία, γιά μία πραγματική Ιεραποστολή η οποία στόχο έχει τήν αναγέννηση τού ανθρώπου καί τής κοινωνίας, στήν υπηρεσία πρός τόν ασθενή, στήν καταπολέμηση τής υποκρισίας καί τού ψεύδους, στήν διακονία τής αλήθειας, η οποία είναι μία. Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός... *Ακολουθήστε με σέ αυτή τήν διαδρομή, κάνοντας κλι... περισσότερα »

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ - ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΔΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΓΙΟΝ ΒΑΠΤΙΣΜΑ.... ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΠΑΤΕΡ ΠΑΥΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΑ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Τό γεγονός τής ενανθρωπήσεως τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, είναι τό σημαντικότερο ιστορικό γεγονός οπωσδήποτε, τό οποίο δύο χιλιάδες χρόνια μετά από τήν γέννηση τού Χριστού, δέν έπαψε νά επηρεάζει τήν ανθρωπότητα. Τό αιώνιο στίγμα – πρό ΧΡΙΣΤΟΥ, &amp; μετά ΧΡΙΣΤΟΥ – επιβεβαιώνει τόν κάθε σοβαρό, καί μή εμπαθή ιστορικό, ότι όντως ο μοναδικός Ιησούς, είναι κυρίαρχος τής ιστορίας, καθώς καί πρίν τήν ενανθρώπησή Του, τά πάντα θεωρούνται ως προπαρασκευή γιά τό μοναδικό αυτό γεγονός. Όλα τά σχετικά στοιχεία μέ τήν ενσάρκωση τού Υιού καί Λόγου τού Θεο... περισσότερα »

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ.... περισσότερα »

Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ἡ Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία ὀφείλει νὰ διακηρύξη ὅτι ἐὰν ὑπάρχη κάτι ποὺ μπορεῖ νὰ σώση τὴν Εὐρώπη σὲ αὐτὴ τὴν κρίσιμη φάσι τῆς ἱστορίας της, εἶναι ἡ Ὀρθοδοξία, καὶ ὄχι ὁ οἰκουμενισμός Ὀρθοδοξία: Ἡ ἐλπίδα τῶν λαῶν τῆς Εὐρώπης... Στὸ κείμενο αὐτὸ ἐπισημαίνεται ὅτι ἡ Ὀρθόδοξος αὐτοσυνειδησία δὲν μᾶς ἐπιτρέπει νὰ παρακάμπτωμε τὸ γεγονὸς ὅτι ἡ Ὀρθοδοξία δὲν ἠμπορεῖ νὰ συναποτελῆ μαζὶ μὲ τὸν Δυτικὸ Χριστιανισμὸ μία ἑνιαία «χριστιανικὴ ταυτότητα», ἀλλὰ ἀντιθέτως μᾶς ὑποχρεώνει νὰ τονίσωμε ὅτι ἡ Ὀρθοδοξία εἶναι ἡ λησμονημένη ἀπὸ τὴν Εὐρώπη πρωτογενής τῆς Πίστις, ἡ ὁποία πρέπει κάποτε νὰ ἀποτελέση ... περισσότερα »

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Ο ΘΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ* *«Εκείνος πού σέ θυμώνει, σέ κατακτά» Elisabeth Kenny* * Τό νά κρατάς τόν θυμό μέσα σου, είνaι σάν νά αρπάζεις ένα καυτό κάρβουνο μέ τά γυμνά xέρια τής ψυχής σου, έχοντας τήν πρόθεση νά τό πετάξεις σέ κάποιον άλλο. Αλλά τελικά εσύ είσαι αυτός πού καίγεται, διότι η αμαρτία αυτή πρώτα εσένα θά βλάψει καί μάλιστα τόν εσωτερικό σου κόσμο.* * Γιατί θυμώνουμε; Ο θυμός είναι ένα βασικό ανθρώπινο συναίσθημα τό οποίον κατά καιρούς βιώνεται από όλους μας. Είναι μία από τίς δυνάμεις τής ψυχής τήν οποία πρέπει νά μεταβάλει είς αρετή (όργανο...περισσότερα »

Η μασονία στην πολιτική της χώρας στην εξ. πολιτική, στον στρατό στην παιδεία, στην οικονομία, αποδίδει πλέον τούς καρπούς της

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...Η Μασονία διοικεί την Ελλάδα. *Ο Μιλτιάδης Βιτάλης, γιος ευρωδικαστή και ανιψιός πρώην υπουργού αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πως και από ποιούς διοικείται η πατρίδα μας.* *Οἱ δρόμοι γέμισαν φόβο καί λαθρομετανάστες πού ἀναζητοῦν μία καλύτερη ζωή σέ μία διαλυμένη, πτωχευμένη καί λεηλατημένη χώρα. Τά σπίτια μας γέμισαν ἀνέργους, ἀκυρωμένα ὄνειρα, ἀπελπισία. Τά παιδιά μας γέμισαν θυμό καί ὀργή. Οἱ καρδιές μας μέ ἀνασφάλεια. Τά στόματά μας στέγνωσαν καί ἔγιναν πικρά σάν δηλητήριο. Τά οἰκονομικά προβλήματα γι... περισσότερα » ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Η λέσχη Μπίλντενμπεργκ πίσω από τα γεγονότα του Πο...περισσότερα »

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΩΣΗΣ ΟΥΔΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΕΙ ΜΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ Αυτή η αλήθεια προβάλλει έντονα είς τά Ιερά κείμενα τής Μεγάλης Εβδομάδος, καθώς βλέπουμε τόν αγαπημένο μας Κύριο Ιησού Χριστό, άν καί Θεός, νά ταπεινώνεται έως θανάτου, θανάτου δε σταυρού. (Φιλιππησ. β’ 5-6) Έκτοτε η προτροπή πρός ημάς παραμένει εδώ καί δύο χιλιάδες χρόνια πάντα η ίδια, (Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν απαρνησάσθω εαυτόν, καί αράτω τόν σταυρόν αυτού καί ακολουθείτω μοι.) Επανειλημμένως ο Κύριος θά τό τονίσει είς τούς μαθητάς του, ότι ά... περισσότερα »

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ - Π.Σ.Ε

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η παγκοσμιοποίηση καί η μασονία είναι ξένα μέ τήν Πίστη τών Ορθοδόξων... όσοι ζητάνε ένότητα πίστεως οφείλουν νά αποχωρίσουν καί από τήν μασονία, καί από τό παγκόσμιο συμβούλιο τών εκκλησιών (αιρετικών) διότι μία είναι η Εκκλησία καί όχι πολλές... όσοι ανήκουν αλλού υποκριτικά λένε τό πιστεύω... Ο Οικουμενισμός καί συγκρητισμός είναι αίρεση καί δέν μπορεί νά θεωρούνται Ορθόδοξοι, όσοι υπηρετούν τίς ιδέες αυτές οί οποίες είναι μασονικής εμπνεύσεωςὉ Οἰκουμενισμὁς εἶναι ἐνάντιος ὄχι μόνον εἰς τό συμφέρον τῆς πίστεως ἀλλά καί τῆς Π... περισσότερα »

αδύνατη η ένωση μέ τούς αλλόθρησκους

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
- *Πῶς νά ἑνωθοῦν ἡ «ἐκκλησία» τοῦ Παπισμοῦ καί ἡ Ἐκκλησία τῶν Ὀρθοδόξων;.. Πῶς νά θεωρεῖ ἡ μία τήν ἄλλη «ἀδελφή»; Α[9] Ὁ Παπισμός καταδικάζεται ἐπειδή βλασφημεῖ τόν Κύριο Ἰησοῦ Χριστό καί τό Ἅγιο Πνεῦμα. Οἱ παπικές πλάνες καταδικάσθηκαν ὑπό τῶν ἑξῆς Ὀρθοδόξων Συνόδων: 1) Ὑπό τῆς Η΄ Οἰκουμενικῆς ἐπί Μεγάλου Φωτίου. Μέ τόν Ὅρο της ἡ Σύνοδος αὐτήκαθαιρεῖ καί ἀναθεματίζει τούς νοθευτές τοῦ Συμβόλου τῆς Πίστεως οἱ ὁποῖοι παρενέβαλαν αὐθαίρετα τήν προσθήκη τοῦ Filioque. Οἱ ἐκπρόσωποι τοῦ πάπα(ἦταν Ὀρθόδοξος ἀκόμη τότε) , οἱ ὁποῖοι ἀπεδέχθησ... περισσότερα »

ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ – ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΚΡΑΤΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
* ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ – ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΚΡΑΤΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ * Ήταν κάποια εποχή κατά τήν οποίαν ο τότε λαός τού Ισραήλ εβρίσκετω είς αμηχανία, διότι πολλοί ήταν οί αναποφάσιστοι καί απορούσαν ποιός ήταν από Θεού θέλημα ο ποιό κατάλληλος, νά επιλέξουν ώς βασιλέα τους, μεταξύ τού Δαυίδ καί τού Σαούλ. Μεταξύ αυτών ήταν καί μία οικογένεια ξεχωριστή γιά τήν ευσέβειά της, η οικογένεια τού Ισσάχαρ, άνθρωποι μέ σύνεση, κατά τόν γνωστό χαρακτηρισμό τής γραφής γιά όσους ενεργούν κατά Θεόν, οί οποίοι έχοντας μία ολοκληρωμένη γνώση τών αναγκών, της τής χώρας καί τού λαού γιά τήν εποχή εκείνη, άνεϋ ενδοια... περισσότερα »

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ Γνώθι σαυτόν. πού πάει νά πεί, ότι ανάγκη είναι διά τόν άνθρωπο, νά γνωρίσει βαθιά καί ορθά τόν εαυτόν του. Τούτο είπαν οί αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, καί τούτο καλώς έπραξαν μόνον οί άγιοι τής Εκκλησίας μας, οίτινες απ’ αρχής εγνώρισαν τήν συνθετικήν τού ανθρώπου φύσιν, καθώς έτσι έπρεπε διά τήν εικόνα καί τό ομοίωμα τού Θεού επί τής γής. Καθώς δε καί από άμβωνος πολλάκις ανέπτυξα, πρώτον ο Θεός τόν πνευματικόν κόσμο εδημιούργησεν καί είς τήν συνέχεια τόν υλικόν μαζί μέ τήν φύσιν, μέρος τής οποίας είναι καί τό ζωικόν βασίλειον καθώς τούτο μόνον διά τής θελήσεως κα... περισσότερα »

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Βέβαιον είναι πώς ο άνθρωπος έχει τήν ανάγκη από τήν φύσιν του νά προσπαθεί μέ κάθε τρόπο νά εξασφαλίζει τό μέλλον του, αποφεύγοντας τήν οποιανδήποτε αποτυχία ή ζημία, πολύ δέ περισσότερον νά θέτει είς κίνδυνον τήν ζωήν του. Ένας λογικός καί σώφρων μάλιστα συχνά θά θυσιάσει καί αυτό τό παρόν, πρός θεμελίωσιν τού μέλλοντος. Κατά πόσον όμως είναι επισφαλές, διά έναν πιστό, νά ευρίσκεται μέν εντός τής Εκκλησίας αλλά νά περιορίζει τόν εαυτόν του είς αυτήν μόνη τήν παρουσίαν του; Ουδείς βεβαίως είναι ποτέ δυνατόν νά παραδεχθεί ότι δέν είναι καλός Χριστιανός, αλλά ε... περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Nά υπενθυμίσουμε ότι οί Παρακλήσεις καί τά κατηχητικά - ομιλίες γιά τήν Αντιαιρετική ομάδα νέων... έχουν αρχίσει καί θά τελούνται κάθε τετάρτη 19,30΄ Στό τέλος η Εξομολόγηση. * [image: Η Φωτό Μου] Τό έργο τού κληρικού αρχίζει από τό Ιερό, προετοιμάζεται στόν άμβωνα, καί ολοκληρώνεται μέσα στήν κοινωνία, γιά μία πραγματική Ιεραποστολή η οποία στόχο έχει τήν αναγέννηση τού ανθρώπου καί τής κοινωνίας, στήν υπηρεσία πρός τόν ασθενή, στήν καταπολέμηση τής υποκρισίας καί τού ψεύδους, στήν διακονία τής αλήθειας, η οποία είναι μία. Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός... *Ακολουθήστε με ... περισσότερα »

ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ο ΑΟΙΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΒΟΥΡΙΔΗΣ *῾Ο ῾Ομολογητὴς ῾Ιεράρχης Μητροπολίτης,πρώην Φλωρίνης κ.Χρυσόστομος Καβουρίδης,῾Ηγέτης τῆς Μαρτυρικῆς ᾿Εκκλησίας τοῦ Πατρίου ῾Ημερολογίου ῾Ελλάδος 1870 - 7.9.1955. * Ως ελάχιστη ἀπότισι τιμῆς στὴν ἱερὰ μνήμη τοῦ συγχρόνου ῾Ομολογητοῦ τῆς ᾿Ορθοδοξίας,Μητροπολίτου πρώην Φλωρίνης Χρυσοστόμου Καβουρίδη,ὑπενθυμίζουμε συνοπτικῶς ὡρισμένα βιογραφικὰ στοιχεῖα του,τὰ ὁποῖα παρουσιάζουν ἀνάγλυφα τὸ μεγαλεῖο τῆς ψυχῆς τοῦ ἐκλεκτοῦ αὐτοῦ σκεύους τῆς Θείας Χάριτος,πρὸς παραδειγματισμόν,στήριξιν καὶ ἐνίσχυσιν ἰδίως τῆς νεωτέρας γενεᾶς τοῦ ᾿Ακαινοτομήτου Π... περισσότερα »

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ Παγκόσμιος συναγερμός για την Ελλάδα: «Τρέχει» και ο Μ.Ομπάμα *Σε έκτακτη σύσκεψη καλεί ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα το οικονομικό του επιτελείο για το κρίσιμο θέμα των κρίσιμων διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και κορυφαίων παραγόντων της Ε.Ε.* Σύμφωνα με πληροφορίες *η σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργά το βράδυ ώρα Ελλάδας και σε αυτή εκτός του Μ. Ομπάμα θα μετέχει τόσο ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου όσο και στελέχη από το οικονομι... περισσότερα »

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ   ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...

*ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ* * ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ* Είναι δυστυχώς χαρακτηριστικό γνώρισμα τών ανθρώπων τών εσχάτων ημερών τού πονηρού καί απατεώνα αυτού αιώνα, η υποκρισία καί ο τυχοδιωκτισμός τών υιών τών ανθρώπων, τών περιπατούντων επί τής οδού τού Κάιν, οίτινες ποικίλοις τρόποις εστράφησαν κατά τών τέκνων τού Θεού, κατά τής Εκκλησίας τού Χριστού καί γενικά κατά τής ευσέβειας καί τής ηθικής τών απλών καί καλοπροαίρετων πιστών αγωνιστών τής Ιδέας περί πίστεως καί πατρίδος. Θεωρήθηκε ξεπερασμένη κουλτούρα καί αναχρονισμός από τούς προοδευτικούς προπαγανδιστάς, ... περισσότερα »

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ * *ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ * Πάει ένας χρόνος περίπου από την ημέρα κατά την οποία η Ιερά Σύνοδος στην προσπάθειά της να καλύψει όχι μόνον λειτουργικές ανάγκες Ναών του Ιερού αγώνα μας αλλά Κυρίως κενά ποιμαντορικής φύσεως, τα οποία δυστυχώς παρατηρούνται στην Εκκλησία μας για πολλούς και ποικίλους λόγους, αναγκάστηκε και με διόρισε σ’ αυτόν τον Ιερό Ναό της Αγ. Αικατερίνης για την κάλυψη ακριβώς αυτών των αναγκών. Και τούτο διότι ενώ έχουμε Ιερείς παρατηρεί εύκολα κανείς πώς δεν έχουμε τους κατάλληλους Ιερείς Θα ‘λεγα ότι η ποσότητα εί... περισσότερα »