Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ & ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΤΣΕΣ

Το τέλος της αυταπάτης ή της... απάτης;

* Επικράτησαν τα πιο αποκρουστικά στοιχεία του πολιτικού μας συστήματος. Άτομα που διακατέχονται από την λαγνεία της εξουσίας, την εξάρτηση των εμμονών τους και κυρίως το μίσος τους για την πατρίδα.Λούμπεν δημαγωγοί που δεν δίστασαν να ξεπουλήσουν τα πάντα για την καρέκλα. Φόρτωσαν στις πλάτες του λαού 200 δισ., εκποίησαν τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια, κατάντησαν την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, παρέδωσαν εδάφη που ανακτήθηκαν με το αίμα των προγόνων μας.Αδίστακτοι δικτατορίσκοι που εξευτέλισαν τους θεσμούς, έστησαν σκευωρίες, επέτρεψαν στα φρικιά των Εξαρχείων να δρο... περισσότερα »

Ομιλία κατά τής Ισλαμοποίησης τής Χώρας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
Τέμενος καί Ισλαμοποίηση ή Ορθοδοξία καί Ελευθερία;Η Εκκλησία έχει αποστολή να ενώσει το έθνος... *Πατέρας Ιωάννης,* Μοναστηράκι,* *Κήρυγμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής,* *κατά του Ισλαμικού τεμένους....* Η Ελληνική πολιτεία, αγαπητοί μου αδελφοί, σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την κατασκευή και την λειτουργία τεμένους στον Βοτανικό. Προφανώς γιά να ασκείται κρατικός έλεγχος, υποτίθεται και όπως διατείνονται. ¨Ομως, στην πραγματικότητα αυτή η κίνηση, εφ’ όσον γίνεται υπό την πίεση της Τουρκίας και των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, επαυξάνει σοβαρά τους κινδύνους που δι...περισσότερα »

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΡΑ!

*Ύστατη έκκληση ενός Έλληνα Πολίτη στον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, να πράξει αυτό που του υπαγορεύει ο θεσμικός του ρόλος. Έχουμε πωληθεί όλοι μας ως τραπεζικά προϊόντα σε Γερμανική Τράπεζα!!!* *Όλη η Χώρα παραδόθηκε με πρώτη την Εθνική μας Κυριαρχία. Τα αποθέματα της υπομονής μας εξαντλήθηκαν.* *Όσο δεν αντιδρούμε, τα άθλια υποκείμενα του Eurogroup μαζί με τους εντεταλμένους πολιτικούς αλήτες που μας κυβερνούν με την θλιβερή μειοψηφία του 12% που ούτε αυτή έχουν πλέον, ετοιμάζουν και άλλα δεινά, στις πλάτες των ανυποψίαστων Ελλήνων.* *Καλούμε τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ να σταματήσ... περισσότερα »

Έχουν το θράσος κυβέρνηση, αντιπολίτευση, δικαστήρια και δημοσιογράφοι να μιλάνε για "Δικαιοσύνη" σε μια χώρα που εφαρμόζονται μνημόνια...

*Της Βίκυς Γιαβάση* *Έχουν το θράσος κυβέρνηση, αντιπολίτευση, δικαστήρια και δημοσιογράφοι να μιλάνε για "Δικαιοσύνη" σε μια χώρα που εφαρμόζονται μνημόνια....* *Οι δικαστές να βγαζουν συνταγματικά τα μνημόνια αλλά αντισυνταγματικές μόνο τις δικές τους περικοπές.* *Η αντιπολίτευση που έχει γραψει στα παλιά της τα παπούτσια το Σύνταγμα κ τις όποιες ευνοικές αποφάσεις των δικαστηρίων για μισθωτούς και συνταξιούχους, να μιλά για θρίαμβο της Δικαιοσύνης,* *ενώ η κυβέρνηση (που λιγες μερες πριν πηγε να δωροδοκήσει τους δικαστες με αυξήσεις) να τους κατηγορεί που έκριναν νόμιμα τα μνημ...περισσότερα »

Για τους Έλληνες ισχύει το Μνημόνιο αλλά για τους ολιγάρχες ισχύει το Σύνταγμα..

*Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, αφού όλα τα υπόλοιπα μέχρι σήμερα -μαζί με τα Μνημόνια- ήταν συνταγματικά και η Δικαιοσύνη στάθηκε πάντα στο ύψος των μισθών των δικαστών. Βέβαια, το Μνημόνιο έχει αντικαταστήσει το Σύνταγμα της Ελλάδας και το Συμβούλιο της Επικρατείας είναι Συμβούλιο του Προτεκτοράτου-, οπότε το θέμα δεν είναι αν ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός αλλά αν είναι αντιμνημονιακός. Πάντως, το Σύνταγμα είναι αντισυνταγματικό.Το Σύνταγμα είναι αν...περισσότερα »


μαθηματα και σχολικα βιβλια

Οδηγούμαστε σε «πολιτισμική αυτοκτονία»


Η Ευρώπη φαίνεται πως βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή «πολιτισμική αυτοκτονία».

Πιο η ανεξέλεγκτη ροή των λαθρομεταναστών της ανατολής πρόκειται να καταστρέψει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, αφού η μαζική εισαγωγή μουσουλμάνων και με μία κουλτούρα αντίθετη με αυτής των λαών της Ευρώπης και τρόπο ζωής είναι βέβαιο πως θα αλλοιώσει, αν δεν εξαφανίσει, αυτά των Ευρωπαίων. Ημέρα και νύχτα, ορδές λαθρομεταναστών χωρίς ταυτότητες επιτίθενται στα ανυπεράσπιστα σύνορα της Ευρώπης.

Παλιότερα θα τους σταματούσε η αστυνομία, ο στρατός ή οι διασυνοριακοί φύλακες και θα τους ανάγκαζαν να πάνε πίσω.

Τώρα όμως με βάση του σιωνιστικού σχέδιο, τα ευρωπαϊκά πολεμικά πλοία χρησιμοποιούνται να συνοδεύουν με ασφάλεια τους λαθρομετανάστες σε ασφαλή λιμάνια, όπου τους δίδεται τροφή, στέγη και τους επιτρέπεται να εξασφαλίζουν το καθεστώς του πρόσφυγα», συμπληρώνοντας πως:

«Μιλάμε για λαούς από μια διαφορετική κουλτούρα που είναι ριζικά διαφορετική από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν να αφομοιωθούν και απαιτούν ειδική μεταχείριση για τον εαυτό τους. Μιλάμε για ένα ατέλειωτο ισλαμικό ποτάμι το οποίο, αν αφεθεί ανεξέλεγκτο, θα καταστρέψει την ευρωπαϊκή κοινωνία».

 Δεν μιλάμε για πρόσφυγες και μετανάστευση, αλλά για εισβολείς.

Το θέμα είναι ότι οι Ευρωπαίοι δεν προβάλλουν καμία αντίσταση σε μια ξένη κουλτούρα που προσδοκά να τους αποικήσει, μια κουλτούρα που δεν ανήκει στην Ευρώπη αλλά σκοπεύει να δρέψει τους καρπούς των κόπων των σκληρά εργαζομένων Ευρωπαίων».

Τέλος Η Σουηδία αποτελεί ένα καλό παράδειγμα αυτής της ατυχούς καταστάσεως.

Είναι μια ειδική περίπτωση βέβαια, αλλά η«Σουηδική ασθένεια» επηρεάζει όλα τα Δυτικοευρωπαϊκά κράτη.

Στη Σουηδία, μια συμμαχία πολιτικών και μέσων ενημέρωσης χωρίς ανοχή (προς τους Σουηδούς) κατάφεραν να μετατρέψουν μια πρώην καλά οργανωμένη κοινωνία σε ένα μέρος που κανένας δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.

Δεν πρέπει να εκπλησσόμαστε από το γεγονός ότι μεσανατολικοί κανόνες και έθιμα εδραιώνονται σε ευρωπαϊκές πόλεις καθώς ταυτόχρονα εισάγουμε εκατομμύρια μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή».

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε