Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

Διαδώστε το παντού!!! Αυτή είναι η αλήθεια...

Λαθροπρόσφυγες που μένουν σε... Ξενοδοχείο! στους Αγίους Θεοδώρους ξεκίνησαν απεργία πείνας γιατί δεν τους αρέσει το φαγητό και δεν τους δίνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ενώ κάθονται...! ΒΙΝΤΕΟ

*Απεργία πείνας πραγματοποιούν οι λαθροπρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Ξενοδοχείο Ηλιόχαρη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.* Όπως καταγγέλλουν είναι χωρίς γιατρό 300 άτομα, και 100 περίπου ειναι ανήλικα παιδιά και δεν έχουν καλό φαγητό. Όπως δηλώνουν είναι πολύ ευχαριστημένοι από την ξενοδοχειακή µονάδα που τους φιλοξενεί, αλλά όχι απο τον Οργανισμός Μετανάστευσης... Stoxos newspaper

Πότε το Ελληνικό κράτος θα μετατραπεί σε Ισλαμικό κράτος

Η μη αναστρέψιμη πορεία προς την ισλαμοποίηση της χώρας μας δεν είναι πλέον στην αρχή, αλλά ξεπέρασε το σημείο καμπής, πέρα από το οποίο η κατάσταση δεν θα μπορεί να αλλάξει και το μέλλον της θα είναι προδιαγεγραμμένο, όπως έγινε στην Αίγυπτο, τη Συρία, το Πακιστάν και αλλού. Χώρες που πριν ισλαμοποιηθούν ήταν Χριστιανικές. Ιστορικά κάθε προσπάθεια ισλαμοποίησης χριστιανικών κρατών συναντούσε σθεναρή αντίσταση, επειδή το ισλάμ έχει ως βασικά στοιχεία του την κατάκτηση και την κυριαρχία, χωρίς αποδοχή θρησκευτικών δικα... περισσότερα »

Υπάρχει λοιπόν ρατσισμός κατά τών Ελλήνων,

Λεφτά δέν έχουν γιά Συντάξεις καί φάρμακα,

Τούς πολύτεκνους τούς έχουν κατακλέψει...

Επιδόματα γιά τούς αλλοδαπούς όμως έχουν!

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ - ΚΟΡΑΝΙ - ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Αγαπητοί αναγνώστες όπως πολύ καλά γνωρίζουμε το ελληνικό κράτος έχει εγκρίνει την ανέγερση Τζαμιού στην περιοχή του Ελαιώνα . Ένα τζαμί που θα γίνει ο τόπος θρησκευτικής λατρείας χιλιάδων παράτυπων μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες. Γνωρίζουμε όμως πως το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων είναι το Κοράνι , όμως λίγοι γνωρίζουν πως το Κοράνι είναι γεμάτο με ρατσιστικές αντιλήψεις απέναντι σε άλλες θρησκευτικές ομάδες , φυσικά και των Χριστιανών διότι κατά το Κοράνι εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί θεωρούμαστε άπιστοι... περισσότερα »


ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ... ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΙΕΡΕΑΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: "ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ...ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ! *Ο πατήρ Ιωάννης Γκλιόγκος τον οποίο βλέπετε εδώ σε παλαιότερη δοξολογία στο Βοτανικό, όπου -τότε- στήθηκε σταυρός και όλοι ομού διαδήλωναν ότι δεν επρόκειτο να παραδώσουν τον χώρο για τέμενος στους ισλαμιστές, σήμερα εξηγεί πώς και γιατί παραδόθηκε ο Βοτανικός, καταλογίζοντας ευθύνες σε όσους μπήκαν στον χώρο. Άτομα τα οποία όπως λέει είχαν και υποκρυπτόμενες πολιτικές φιλοδοξίες, αρνούμενοι να υπογράψουν/ε... περισσότερα »

Χάσαμε την Ελλάδα! 16.000.000 οι Έλληνες και οι αλλοδαποί στην Ελλάδα των 9.913.609 ψηφοφόρων που τελικά ψηφίζουν τα 5.500.000.

*Ο. Υ. Α. Χάσαμε την Ελλάδα! 16.000.000 οι Έλληνες και οι αλλοδαποί στην Ελλάδα των 9.913.609 ψηφοφόρων που τελικά ψηφίζουν τα 5.500.000.* *Εφιαλτικά στοιχεία προκύπτουν από την απόρρητη έκθεση ομάδας εργασίας επιτελών αξιωματικών του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με τίτλο «Έρευνα για το Πρόβλημα της Παράνομης Μετανάστευσης στην Ελλάδα», τα οποία παρουσιάστηκαν ( στα πλαίσια παρουσίασης εργασιών ) στη σχολή μετεκπαίδευσης ανώτερων αξιωματικών της αστυνομίας.* *Τα στοιχεία στηρίζονται και σε εκτιμήσεις του ΟΗΕ σύμφωνα με τις οποίες , ο πληθυσμός της Ελλάδας* *το έτος 2015 ήταν π... περισσότερα »

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν την Ελλάδα: Διανομή Ελληνικής Γης για μετανάστες 100 στρεμμάτων στον κάθε έναν δωρεάν και 100% επίδομα ενοικίου

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν την Ελλάδα: Διανομή Ελληνικής Γης για μετανάστες 100 στρεμμάτων στον κάθε έναν δωρεάν και 100% επίδομα ενοικίου – Οι μετανάστες αντιδρούν και ζητούν χρήματα και όχι γη και δουλειά Σε μία απόφαση που δεν έχει προηγούμενο θέλει να προχωρήσει το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής σε συνεργασία με τα υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και Υπουργείο Περιβάλλοντος και Χωροταξίας. Ο Γιάννης Μουζάλας έθεσε θέμα ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία, χωρίς διακρίσεις και αυστηρά κριτήρια που θα καθιστούν εύκολη την αφομοίωση μεγάλου αριθμού μεταναστών χωρί... περισσότερα »

ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! Άνοιξαν τζαμί στις Σέρρες!

Eπιστροφή στην εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας με βήμα ταχύ χάρη σε μια κυβέρνηση που έχει υποσχεθεί στον Ρ.Τ.Ερντογάν να ανοίξει όλα τα ισλαμικά τεμένη: Έτσι, με δαπάνη πάνω από ενός εκατομμυρίου ευρώ άνοιξε το Ζινζιρλί τζαμί στις Σέρρες, ένα κτίσμα της οθωμανικής σχολής Σινάν, που διέπρεψε στην οθωμανική αυτοκρατορία, για τα αρχιτεκτονικά της σχέδια. Το τζαμί το οποίο πλέον είναι απόλυτα λειτουργικό και θα χρησιμοποιείται για ισλαμικό προσκύνημα συντελώντας στην ισλαμοποίηση και της Α,Μακεδονίας (η Καβάλα θεωρείται πλέον κάτι σαν μουσουλμανική επαρχία...)  Mετέτρεψαν σε τζαμί την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο στρατόπεδο Στεφανάκη στον Σχιστό,με εντολή Καμμένου!  Μια άνευ προηγουμένου επίθεση δέχεται το έθνος και η Ορθοδοξία,με το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου να διαλύει ότι σεβάσματα έχει αυtός ο λαός,προς όφελος των λαθρομεταναστών!  Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελίες αξιωματικών του στρατού ξηράς, μακελεύθηκε η εκκλησία του Αγίου μεγαλομάρτυρα Γεωργίου το στρατόπεδο Στεφανάκη στον Σχιστό(βλ.φώτο),αφαιρέθηκαν οι Ιερές εικόνες,αποψιλώθηκε η Αγία Τράπεζα και γενικά απογυμνώθηκε από κάθε τι το χριστιανικό,για να παραδοθεί ως τζαμί στους ισλαμιστές... περισσότερα »

Δίνουν ένα εκατ. ευρώ για το τζαμί στο Βοτανικό

Απόφαση για την διάθεση ποσού 946.000 ευρώ για την κατασκευή Τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στην περιοχή του Βοτανικού, υπέγραψε σήμερα ο..... αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης. Οπως αναφέρεται στην απόφαση η δημοπράτηση του έργου θα γίνει με ανοικτή διαδικασία. Η χωροθέτηση του Τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η εγκατάσταση και η κατασκευή Τεμένους, περιλαμβανομένων και των απαραιτήτων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.),

Τώρα πιὰ εἶναι γιὰ ὅλους ἀργά.... Δυστυχῶς, καληνύκτα.

*Τελικὰ ὁ στόχος ἐπετεύχθη. * *Αὐτὸ ποὺ γνώριζαν ὅλοι, ὅσοι ἔχουν ἕνα κουκούτσι μυαλό, δὲν τὸ γνώριζε ὁ πρωθυπουργός μας καὶ αἰφνιδιάστηκε.* *Γιατί δέν ρωτοῦσε τὴν Τασία, πού εἶναι μέσα στό κόλπο;* *Διότι ἀπ᾿ τὴν ἀρχὴ τὸ σχέδιο ἦταν νὰ ἔλθουν στὴν Ἑλλάδα κι ἄλλες, πολλὲς χιλιάδες μουσουλμάνοι, ὥστε νὰ δικαιολογεῖται τὸ τζαμὶ στὴν Ἀθήνα ἢ τὰ τζαμιὰ καὶ σὲ ἄλλες πόλεις. * *Μὲ τελικὸ στόχο βέβαια τὴν ἀποεθνοποίηση τῆς Ἑλλάδος, καθὼς ὅπως λέει καὶ ὁ κύριος Σόρος, τὰ ἔθνη ἀποτελοῦν ἐμπόδιο στὴν Εὐρώπη.* *Τώρα πιὰ εἶναι γιὰ ὅλους ἀργά.* *Δυστυχῶς, καληνύκτα.* filonoi.

Η "αριστερή" Ελλάδα παρέχει δωρεάν παραθεριστικές κατοικίες σε λαθρομετανάστες-πρόσφυγες την ώρα που άστεγη οικογένεια Ελλήνων με τρία ανήλικα ζει σε χαρτόκουτες.(βίντεο)

* O Δήμος Αθηναίων: Νοικιάζει 200 διαμερίσματα για τους πρόσφυγες... Ο δήμος Θεσσαλονίκης προχωρά σε ανοικτή πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να νοικιάσουν διαμερίσματά τους ή να φιλοξενήσουν στα σπίτια τους πρόσφυγες... Θεσσαλονίκη: Έδωσαν τα σπίτια τους σε 25 οικογένειες προσφύγων - Εικόνες από τη νέα τους ζωή (Φωτό)!* *ΕΥΑΘ: Στο τιμολόγιο ευπαθών ομάδων τα σπίτια φιλοξενίας προσφύγων * *… Στο ειδικό τιμολόγιο των ευπαθών ομάδων εντάσσει η ΕΥΑΘ ΑΕ την υδροδότηση περίπου 420 προσφύγων που θα φιλοξενηθούν σε διαμ... περισσότερα »

ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ 250.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΡΕ; ΣΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ..ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΛΗΣΤΕ! ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΡΗ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ, ΠΑΠΑΛΑ;

*Βλέπετε το εξώφυλλο της Αυριανής; Είναι του Ιουνίου 2011, όταν τότε κυκλοφούσε η Αυριανή του Κουρή και κατήγγειλε το μνημονιακό κράτος...* Διαβάστε περισσότερα »


ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΤΡΙΑ ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ...

Συνέχιζεται εδώ και μέρες το φαινόμενο πολλοί εκ των μεταναστών που βρίσκονται στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Λάρισας να μην τρώνε τα φαγητά που τους φέρνει το τμήμα σίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας και έτσι εκατοντάδες μερίδες φαγητού να πετιούνται στα σκουπίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες του logiastarata.gr καθημερινά παρασκευάζονται για τους πρόσφυγες περίπου 1700 μερίδες ενώ τις επόμενες μέρες ο αριθμός αναμένεται να φθάσει στις 2.000 μερίδες. Στους φιλοξενούμενους πρόσφυγες παρέχονται 3 γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδυνό) και καθημερινά επιστρέφονται 300 – 500 μερίδες φα...περισσότερα »

Έβαλαν τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο να προσκυνήσουν τον Αλλάχ

 Αντί να βγούμε από τα ρούχα μας, εάν η είδηση ισχύει, μήπως θα ήταν προτιμότερο, να βουτήξουν οι γονείς και οι Σύλλογοι Γονέων αυτά τα τσόλια, που θέλουν να λέγονται "έλληνες εκπαιδευτικοί" και να τα ξεβρακώσουν στη μέση του δρόμου και να τους φορέσουν μπούργκα και παράλληλα να ζητήσουν την άμεση αντικατάστασή τους; Μήπως πρέπει να κινηθούν ποινικές και αστικές διαδικασίες εναντίον τους; Μήπως είναι καιρός να αντιδράσουμε ουσιαστικά και δυναμικά στον οδοστρωτήρα που έχει ενσκύψει και πολλές μορφές εναντίον της Πίστης και της Πατρίδας μας;... περισσότερα »

ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ «ΜΟΥΛΩΧΤΑ» ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ»

Κυβερνητικό κλιμάκιο θα επιθεωρήσει αύριο το παροπλισμένο στρατόπεδο «Βασιλειάδη» στην Ροδόπολη, με τους κατοίκους να φοβούνται ότι το προορίζουν να λειτουργήσει ως Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών παρά την θέλησή τους Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στις Σέρρες «στήνει» η κυβέρνηση, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, που εκπρόσωποι της ζητούν επίσημα ενημέρωση και δηλώνουν κατηγορηματικά αντίθετοι. Αύριο Πέμπτη, στις Σέρρες θα βρεθεί ο σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, Συνταγματάρχης Παύλος Αδακτυλίδης, προκειμένου να «επιθεωρήσει» τις εγκατα...περισσότερα »

ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ... ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ: ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!

Συγκέντρωση στην Ομόνοια θα πραγματοποιήσουν στις 18:00 το απόγευμα η κίνηση ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και άλλες 20 συλλογικότητες με αφορμή την παγκόσμια ημέρα μετανάστη. Με κεντρικό σύνθημα "να πέσουν οι φράχτες, να ανοίξουν τα σύνορα" τα μέλη των αντιρατσιστικών οργανώσεων θα συγκεντρωθούν στην Ομόνοια και στην συνέχεια θα κάνουν πορεία προς την Βουλή για να καταλήξουν στα γραφεία της Ε.Ε.

ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ ..! ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε ..! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !

Aνεξέλεγκτες είναι πλέον οι διαστάσεις της λαθρομεταναστευτικής κρίσης που πλήττει την Ευρώπη και κατ’επέκταση την Ελλάδα.* *Με αμείωτο ρυθμό λαθρομετανάστες καταφθάνουν στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα πολλοί απ’αυτούς να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στο πέλαγος.* *Στα νησιά, που ορισμένοι εκ των λαθρομεταναστών εγκαθίστανται έστω και προσωρινά, η ζυγαριά γέρνει προς το μέρος των λαθρομεταναστών, αφού τα νούμερα μαρτυρούν ... περισσότερα »

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ, ΤΣΑΜΠΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ 3 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ..!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες για την εγκατάσταση των μεταναστών στον Ελαιώνα. Αναλυτικά, μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί 33 κοντέινερ 30 τ.μ. το καθένα και έως το βράδυ υπολογίζεται ότι θα μπουν στον χώρο άλλα τόσα. Ολα τους έχουν 2 χωρίσματα και διαθέτουν μπάνιο, κουζίνα και δύο δωμάτια. Εχουν συνδεθεί ήδη με αποχέτευση και έως το βράδυ θα έχει ολοκληρωθεί και η σύνδεση με νερό και ρεύμα. Από την Τρίτη, συνεργεία εγκαθιστούν δίκτυο νερού και ρεύματος σε ένα χώρο περίπου 40 στρεμμάτων που έχει επιλεχθεί και ο οποίος βρίσκεται στα όρια του Δήμου Αθηναίων και σε απόσταση αναπ... περισσότερα »

ΣΟΚ! 32 δις ευρώ στοιχίζουν κάθε χρόνο οι Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!

Λέει η είδηση για την επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά στην Γερμανία: Για μια ακόμα φορά προειδοποίησε, (ο Νίκος Κοτζιάς), σε συνέντευξή του στην Süddeutsche για κύμα λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη σε περίπτωση κατάρρευσης της Ελλάδας: «Αν εκατομμύρια άνθρωποι αρχίσουν να μετακινούνται προς την Ευρώπη, ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί», κατέληξε ο υπουργός Εξωτερικών Πριν λίγες μόνο μέρες, η αρμόδια υπουργός (λαθρο)μετανάστευσης Τ. Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» είχε πει πως "ο στόχος του υπουργείου είναι να καταγράψει πόσοι είναι οι λα... περισσότερα »

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ: 

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!.. ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...!

*Έγκλημα κατά των Ελλήνων και της χώρας είναι αυτό που συντελείται από την κυβέρνηση Τσίπρα στην Αθήνα. Μεταφέρει εκατοντάδες-χιλιάδες λαθρομετανάστες στον Ελαιώνα, όπου τοποθετεί δεκάδες κοντέϊνερςς, κατά παράβαση κάθε έννοιας Συνταγματος, γκετοποιώντας την περιοχή και ουσιαστικά δημιουργώντας μεγάλη μουσουλμανική μειονότητα εντός της Αθήνας! * *Αυτά και πολλά άλλα θίγει σε εξώδικό της η δικηγόρος Αικατενίνη Παντελίδου, σε μια προσπάθια να εμποδίσει το συντελούμενο έγκλημα. * *Διαβάστε με προσοχή τι αναφέρει η δικηγόρος για να δείτε τη σωρεία των παράνομων-αντισυνταγματικών ενεργειώ...περισσότερα »

Το ΙΣΛΑΜ κόβει κεφάλια αλλά εμείς θεμελιώνουμε τζαμιά στην Αθήνα με τις ευλογίες του ΣτΕ. ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

*Η ISIS κόβει κεφάλια χριστιανών και κανείς δεν το πιστεύει* *Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν η Ημέρα των Ευχαριστιών στον Καναδά, μια μέρα που οι Χριστιανοί, όπως το Κοινοβούλιό μας θέσπισε το 1957, έχουν «μια ημέρα γενικών ευχαριστιών προς τον παντοδύναμο Θεό για την άφθονη συγκομιδή με την οποία έχει ευλογήσει τον Καναδά.»...* *Η αντι-χριστιανική μισαλλοδοξία βρίσκεται σε άνοδο στη Βόρεια Αμερική, και με πρόσφατες ειδήσεις για αποφοίτους χριστιανικών πανεπιστημίων που απορρίπτονται από τους δικηγορικούς συλλόγους, κυβερνήσεις που προσπαθούν να εξαναγκάσουν χριστιανικές εταιρίες... περισσότερα »

ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ! ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ! ΠΡΟΣΟΧΗ!

*Αναγνώστες μας ενημέρωσαν ότι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας μετά την απελευθέρωση των αλλοδαπών από την Αμυγδαλέζα, οι τελευταίοι γίνονται όλο και πιο επικίνδυνοι... Τους αφήνουν με πούλμαν στο κέντρο της Ομόνοιας και οι περισσότεροι από αυτούς δείχνουν αγριεμένοι! Μάλιστα άρχισαν κλοπές περαστικών (κυρίως γυναικών). * *Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι πολίτες είναι να προσέχουν, διότι τα φαινόμενα επιθετικότητας και βίας θα πληθύνουν. Όπως μας είπαν, πολλοί από αυτούς δείχνουν αγριεμένοι και όταν τους απευθύνεις τον λόγο σφίγγουν τις γροθιές και φωνάζουν **ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ. * ... περισσότερα »

ΤΩΡΑ Δείτε live την πορεία κατά της τρομοκρατίας στο Παρίσι... Στήν Ελλάδα οί Αριστεροί θά έκαναν λόγο περί ρατσισμού καί θά απαγόρευαν τούς οπαδούς τους νά κατεβούν σέ πορεία κατά τών αδερφών Μουσουλμάνων  - Σχεδόν 1 εκ. κόσμος στο δρόμο

Ξεκίνησε η πορεία Ξεκίνησε η μεγαλειώδης πορεία στο Παρίσι με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων και δεκάδων αρχηγών κρατών. Ο πρόεδρος της Γαλλία Φρανσουά Ολάντ και οι ηγέτες 50 περίπου κρατών, μεταξύ των οποίων ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συμμετέχουν στην πορεία εναντίον της τρομοκρατίας στο Παρίσι, όπως μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς περπατά σε απόσταση λίγων μέτρων από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου. Παγκόσμια πρωτεύουσα κατά της τρομοκρατίας γίνεται σήμερα το Παρίσι Τ... περισσότερα »

Οἱ Μουσουλμάνοι φεύγουν, τὰ παράνομα τζαμιὰ κλείνουν, ἀλλὰ ἡ Ἑλληνικὴ Πολιτεία θὰ ἀνεγείρη τὸ Τέμενος

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΣ ΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ *Οἱ Μουσουλμάνοι φεύγουν, τὰ παράνομα τζαμιὰ κλείνουν, ἀλλὰ ἡ Ἑλληνικὴ Πολιτεία θὰ ἀνεγείρη τὸ Τέμενος* Συμφώνως πρὸς ἔρευναν τῆς ἐφημερίδος «Καθημερινὴ» οἱ ἀλλοδαποὶ Μουσουλμάνοι ἀποχωροῦν ἐκ τῆς Ἑλλάδος, ἐξ αἰτίας τῆς οἰκονομικῆς κρίσεως, κλείνουν τὰ πρόχειρα τζαμιὰ (ἀπὸ τὰ ἑκατὸν ἔκλεισαν τὰ τεσσαράκοντα), συμμετέχουν πολὺ ὀλιγώτεροι εἰς τὰς ἐκδηλώσεις διά τὸ Ραμαζάνι, ἀλλὰ οἱ ἐπιτελεῖς τῶν ἁρμοδίων ὑπουργείων καὶ τοῦ ὑπουργείου Παιδείας θὰ προωθήσουν τὴν ἀνέγερσιν τοῦ Μουσουλμανικοῦ Τεμένους εἰς τὸν Β... περισσότερα »

Αυτή είναι η ξεφτίλα τών πολιτικολόγων παλιάτσων τής Χώρας πού κατέβασαν τά βρακιά τους στούς Μουσουλμάνους... 

Τα έχει χαμένα η γιαγιά Τασία: Δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο. Απλά το πρωί λιάζονται

*Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αναπληρωτής υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δήλωσε πως κάνοντας και η ίδια βόλτα μόνη της χθες στο κέντρο της Αθήνας δεν είδε κανέναν μετανάστη στον δρόμο.Συγκεκριμένα ανέφερε πως «δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο. Απλά το πρωί λιάζονται».Οι παράνομοι μετανάστες έλυσαν φαίνεται για τη γιαγιά Τασία τα προβλήματά τους, βρήκαν διέξοδο στη δυστυχία τους και κάνουν ηλιοθεραπεία στην Ομόνοια.Μαζέψτε τη! Θα οδηγήσει τη χώρα στο χάος. * *freepen.gr*Όταν δεν λιαζονται Κυρα Τασία ..στα υπόγεια κάνουν άλλα πράγματα ..ενημερωθείτε !... Μήπως σας ενημέρωσαν πόσο έφτασε η καθημερινή ροή εισχώρησης στην χώρα ; Αν όχι σε λίγο θα σας πούμε τα νούμερα να τρομαξετε λίγο ! Και εδώ δεν έχει να κάνει με ανθρωπιστικούς λόγους , δεν έχει να κάνει με ρατσισμό όταν το σχέδιο του εχθρού σου είναι μπροστά στα μάτια σου ..ΑΙΣΧΟΣ... Η ΧΟΥΝΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 900.000 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

Είναι από τις ειδήσεις που εξοργίζουν. Που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν ζεις στην Ελλάδα ή στην…Σαουδική Αραβία! Διότι δεν μπορεί εν μέσω κρίσης, με περικοπές από παντού και φοροκαταιγίδα στους πολίτες, κάποιοι να διαθέτουν ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!!! Είναι πρόκληση πρώτου μεγέθους, αδιανόητη ενέργεια εκ μέρους των «εγκεφάλων» του Υπουργείου Παιδείας!* *Οι ίδιοι λοιπόν που ΠΟΛΕΜΟΥΝ με κάθε μέσο την Διδασκαλία των Θρησκευτικών στα σχολεία, οι ίδιοι που δεν αναπληρώνουν τα τεράστια κενά σε Θεολόγους που υπάρχουν... περισσότερα »Την ώρα που οι Τούρκοι στήνουν σκηνικό έντασης στο Αιγαίο και στη Θράκη το υπουργείο Παιδείας εγκρίνει 900.000 ευρώ για την εκμάθηση του Κορανίου στους μουσουλμανόπαιδες της Θράκης. 900.000 ευρώ διαθέτει το Υπουργείο Παιδείας μέσω του ΕΣΠΑ για την Πράξη « Αναβάθμιση των Ιεροσπουδαστηρίων – Παιδαγωγική Υποστήριξη της διδασκαλίας του Κορανίου στους μαθητές μέλη της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης». Νέα διδακτικά βιβλία για την ενίσχυση του μαθήματος – αναβάθμιση των Ιεροσπουδαστηρίων. Όσον αφορά τις δράσεις στο τεχνικό δελτίο της Πράξης αναφέρονται τα ακόλουθα: Εκπόνηση προγραμμάτων σπουδών και συγγραφή διδακτικών βιβλίων Η Δράση θα περιλαμβάνει την εκπόνηση προγραμμάτων σπουδών και συγγραφή διδακτικών βιβλίων Γυμνασίου και Λυκείου Ιεροσπουδαστηρίου... περισσότερα »Ή στραβά είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε… Άλλως δεν μπορεί να εξηγηθεί ότι το ελληνικό κράτος εμπιστεύεται τη χάραξη εθνικής στρατηγικής σε τόσο λεπτά ζητήματα σε ανθρώπους σαν τον Λοβέρδο. Είναι ποτέ δυνατόν να εμπιστεύεται ένα σοβαρό κράτος ζητήματα εθνικής σημασίας σε έναν άνθρωπο που ξεχνάει να πάει στη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου...περισσότερα » 

ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ; ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

*Το μίσος κατά του χριστιανισμού και των πιστών εξαπλώνεται σαν τσουνάμι! Οι μουσουλμάνοι που σε λίγο θα αποκτήσουν τέμενος στην Αθήνα, βρίσκουν συμπαραστάτες Έλληνες αντίχριστους, που βεβήλωσαν την εικόνα του Ιησού Χριστού, βάζοντας τα βδελυρά τους συνθήματα...* Διαβάστε περισσότερα »

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠ'ΤΟ ΧΑΣΙΣΟΧΩΡΙΟ ΛΑΖΑΡΑΤΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΗ ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ, ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της ελληνικής μειονότητας, "κάτοικοι του χωριού Λαζαράτι, φημισμένου για την παράγωγη χασισοφυτείας, δημιουργώντας κομβόι αυτοκινήτων εισέβαλαν στο χωριό Δερβιτσάνη, φωνάζοντας συνθήματα όπως: θα σας κάψουμε Χριστιανοί!". Click4more: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Μεγάλη Αλβανία και το λάβαρο στον ποδοσφαιρικό αγώνα - ΧΑΡΤΗΣ Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος himara.gr αναφέρει

«Μετά τη Λιβύη οι τζιχαντιστές έχουν στόχο την Ελλάδα» λέει Κούρδος γιατρός

Ο Ιμπραήμ Μούσλης είναι Κούρδος γιατρός στην Ελλάδα και κατάγεται από το αιματοβαμμένο Κομπάνι, την πόλη που τον τελευταίο καιρό έχει δεχτεί το σφυροκόπημα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Όπως είπε στον RealFM 97,8 , στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την Αγγελική Λάζου, οι μαχητές αγωνίζονται ακόμα κι έχουν καταφέρει να συλλάβουν αρκετούς τρομοκράτες κι έχουν δύναμη για να υπερασπιστούν την δημοκρατία και την ειρήνη». Σύμφωνα με τον ΟΗΕ υπάρχουν 15.000 πολίτες ακόμα στο Κομπάνι, είπε ο Κούρδος γιατρός και εξήγησε ότι είναι τόσο σημαντική πόλη επειδή είναι η μόνη που αντιστέκεται ... περισσότερα »

Η Δύση και πρώτη η Ελλάδα, θα πληρώσει ακριβά τη "φιλία" με την Τουρκία, που είναι φυσικός σύμμαχος των τζιχαντιστών

Του Σάββα Καλεντερίδη Ο λύκον το τερίν αν' αλλάζ', το ταπιέτν' ατ' 'κι αλλάζ' Ποντιακή παροιμία Οι πρόγονοί μας, αυτοί που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους, με τον ίδιο τρόπο που σφαγιάζονται στις οθόνες των τηλεοράσεων οι Ασσύριοι χριστιανοί και οι Κούρδοι, γεζιντί και μουσουλμάνοι, από τους ομοϊδεάτες του Ερντογάν και του Νταβούτογλου, έλεγαν ότι «ο λύκος μπορεί να αλλάζει την τρίχα του, τις συνήθειες και την συμπεριφορά του όμως δεν την αλλάζει». Και την παροιμία αυτή την έλεγαν, όταν ήθελαν να αναφερθούν στην ιδιοσυγκρασία του τουρκικού λαού, η οποία παραμένει απαράλλακτη στη διάρκ... περισσότερα »

Πάντρευαν «λαθραίους» μέσω «λευκών» πολιτικών γάμων με (Ρομά) νύφες που έπαιρναν προίκα 200 € ή αλλιώς η εκδίκηση τής γυφτιάς... 

*Πάντρευαν «λαθραίους» με (Ρομά) νύφες που έπαιρναν προίκα 200 €* Στάθης Βασιλόπουλος Σοβαρές καταγγελίες για την ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος νομιμοποίησης παράνομων μεταναστών *μέσω «λευκών» πολιτικών γάμων*στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας με θύματα Ελληνίδες Αθίγγανες νεαρής ηλικίας κάνει στην «κυριακάτικη δημοκρατία» ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Γιάννης Αννίσας. Σύμφωνα με στοιχεία που υποστηρίζει ότι έχει συλλέξει από το έτος 2012, τις νεαρές κοπέλες (τουλάχιστον 15, όπως καταγγέλλει ο κ. Αννίσας) φέρεται ότι προσέγγισε μια γυναίκα... περισσότερα »

Το ότι ζούμε σε ένα ανθελληνικό κράτος δεν είναι πια μια άποψη κάποιων "ακραίων", αλλά μια σκληρή πραγματικότητα

Το ότι ζούμε σε ένα ανθελληνικό κράτος δεν είναι πια μια άποψη κάποιων "ακραίων", αλλά μια σκληρή πραγματικότητα. Τελευταίο δείγμα αφελληνισμού της Πατρίδας μας, ιδιαίτερα στον χώρο της Παιδείας που έχει αλωθεί από απόψεις τύπου Ρεπούση, το επεισόδιο που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα σε Γυμνάσιο του Ναυπλίου. Συγκεκριμένα, Έλληνας μαθητής δέχθηκε ανανδρη και ανελέητη επίθεση με λακτίσματα στο κεφάλι και γροθιές στον αυχένα αμέσως μετά το σχόλασμα. Η επίθεση προκλήθηκε από μαθητή Αλβανικής καταγωγής βρίζοντας παράλληλα την Ελλάδα, τον Ιησού Χριστό και την οικογένειά του...

Απίστευτο ! 700 Ελληνίδες - ρουφιάνες παντρεύτηκαν Πακιστανούς το 2011

Μια περίεργη «βιομηχανία» γάμων φαίνεται να ανθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Πρόκειται για εκατοντάδες γάμους ανάμεσα σε Πακιστανούς και Ελληνίδες! Όσο κι αν μοιάζει περίεργο, περισσότερες από 700 Ελληνίδες «αποφάσισαν» μέσα στο 2011 να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου με πολίτες του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές και άλλων ασιατικών χωρών, οι οποίοι δεν βρέθηκαν στην Ελλάδα και με τους πλέον νόμιμους τρόπους, προκαλώντας, όπως είναι φυσικό, εύλογα ερωτήματα. Το θέμα έφερε στην επιφάνεια το dexios.gr κάνοντας σαφές ότι η εποχή που οι Έλληνες παντρεύοντα... περισσότερα »

Οι αδελφοί μουσουλμάνοι έρχονται.

Μεταναστευτικό: Μην κάνουμε το λάθος να βλέπομε το μεταναστευτικό βάση των δικών μας καλοπροαίρετων και ανθρωποκεντρικών προθέσεων,, ούτε να μην κρίνουμε τους μετανάστες λέγοντας ότι ο.... Ιμπραήμ ή ο Χασάν είναι καλός ή κακός. Η ουσία είναι ότι αργά η γρήγορα, ο Χασάν και ο Ιμπραήμ, θα χρησιμοποιηθούν από άλλους εναντίων της κοινωνίας στην οποία τώρα ζούνε,, επαναλαμβάνω,, όχι γιατί είναι κακοί, αλλά γιατί θα χρησιμοποιηθούν. Στην μεθεπόμενη βουλή θα υπάρχουν 20 μουσουλμάνοι βουλευτές οι οποίοι θα είναι όργανα της Τουρκίας,

Επιβεβαιώνεται με επίσημα στοιχεία: Εγκληματίες λαθρομετανάστες λυμαίνονται την Πατρίδα μας!

 Επιβεβαιώνεται με επίσημα στοιχεία: Εγκληματίες λαθρομετανάστες λυμαίνονται την Πατρίδα μας! *Έπειτα από ερώτηση στη Βουλή του Ηλία Παναγιώταρου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποχρεώθηκε να φέρει τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας. * *Τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας, αφορούν το χρονικό διάστημα από το 1998 μέχρι και το έτος 2012 και σχετίζονται με τον αριθμό των αλλοδαπών δραστών, για εγκλήματα που τέλεσαν κατά Ελλήνων και ξένων. * *Σύμφωνα με τα στατιστικά αποτελέσματα, η εγκληματικότητα των αλλοδαπών σημείωσε ραγδαία άνοδο... 18.02.13

Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί

Και πήραν τις δουλειές των χτιστών και των εργατών της γης.

Κι εγώ, που δεν ήμουν τίποτα από τα δυό, είπα: Καλά είναι.
Γίνονται και οι δουλειές φθηνότερα,
Και μετά άρχισαν να κλέβουν τα σπίτια στα χωριά.
Αλλά εγώ, που δεν έχω σπίτι σε χωριό, είπα δεν πειράζει.
Τι κι αν μας μισούν, κι αν δεν συνυπογράφουν ΑΟΖ, Τι κι αν έδωσαν τον Αυλώνα ΜΑΣ στον ....
προαιώνιο εχθρό για να ελλιμενίζει το Στόλο του στα νώτα μας και να μας χτυπήσει πισώπλατα; Ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι...
Κι αυτά το ΟΥΚ και το Λιμενικό, όλοι Φασίστες είναι. Μα συνθήματα ήταν αυτά στην παρέλαση; Εκθέτουν τη χώρα διεθνώς!
Πώς; Οι Αλβανοί γράφουν στα σχολικά τους βιβλία για Τσαμουριά και Μεγάλη (Φυσική) Αλβανία;

Σιγά μην πέσουμε στο επίπεδό τους!

Εμείς είμαστε Ελευθεριακοί!!!

Μετά ήρθαν οι Μαύροι

Και άρχισαν πουλώντας CDs και DVDs πειρατικά, καταστρέφοντας τα μαγαζιά.
Κι εγώ, που δεν είχα videoclub ή δισκοπωλείο, είπα: Δεν πειράζει.
Αγόραζα και κανένα πειρατικό που και που.
Κι έκανα και το μάγκα στην παρέα παζαρεύοντας (άσχετα που τα μισά δεν «παίζανε»).

Και φέρανε πρέζα με AIDS και εξαπλασιάστηκαν τα κρούσματα στους εξαρτημένους.
Αλλά εγώ, που εξαρτώμαι μόνο από τα λεφτά, είπα και τι έγινε.
Βγαίνουν από τη μέση τα πρεζόνια!

Αργότερα ήρθαν οι Κινέζοι

Και έφεραν ρούχα φτηνά και παράνομα και ρήμαξαν τις βιοτεχνίες και τα μαγαζιά.
Κι εγώ, που φοράω μόνο ξένα επώνυμα, είπα άσε τη φτωχολογιά να ντυθεί φτηνά.
Και τι με νοιάζει που η Ιταλική Μαφία είναι από πίσω.
Ή μπας κι έχω φυτείες βαμβάκι και θα χάσω έσοδα;

Κάπου τότε ήρθαν οι Ρουμάνοι

Κλέφτες με ακροβατική δεινότητα που έμπαιναν και στα πιο ψηλά σπίτια.
Αλλά αγόρασα συναγερμούς και πόρτες ασφαλείας και χρηματοκιβώτιο.
Και είπα: Άσε τους χαζούς να ανησυχούν.
Και θαύμαζα πώς σκαρφαλώνανε τόσο ψηλά κάθε που έκλεβαν γνωστό μου.

Μαζί ήρθαν και οι Ανατολικές


Και οι νέες κι όμορφες έγιναν πουτάνες και οι γριές γηροκομούσαν.
Και γα.....με, εγώ κι οι φίλοι μου, μ......ά που δεν βλέπαμε ούτε στα όνειρά μας.
Και οι συνταξιούχοι χήροι παντρεύτηκαν με δέλεαρ τη σύνταξή τους.
Και οι αναλογιστικές μελέτες των ταμείων τινάχτηκαν στον αέρα.
Αλλά είπα: Ας είναι καλά η ιδιωτική ασφάλεια, δεν έχω ν' ανησυχώ.
Κι αντί να υπάρχουν οργανωμένα και νόμιμα γηροκομεία όπου οι γέροι θα ζούσαν παρέα με επιστημονική φροντίδα.
Οι φίλοι μου τους άφησαν απομονωμένους με γηροκόμες που τους κλέβουν.
Και είπα: Καλύτερα, ας μείνουν στα σπίτια τους

Ήρθαν όμως και οι Γεωργιανοί κι οι Ρώσοι

Ανήλεοι εγκληματίες, για τους οποίους η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμμιά αξία.
Και πρώτα πήραν τον έλεγχο της νύχτας και την προστασία.
Και οι φυλακές έγιναν το φέουδό τους και τα Καλάσνικωφ καθημερινότητα.
Αλλά εμένα τι με νοιάζει;
Μήπως έχω νυχτομάγαζο;
Ας φροντίσει η Αστυνομία, τζάμπα (δεν) πληρώνω φόρους;;;

Και οι Πολωνές και οι Ουκρανές

Γίναν καθαρίστριες και υπηρέτριες και ξέμαθα να βάζω πλυντήριο και να σιδερώνω.
Και η γυναίκα μου κάνει μανικιούρ κάθε εβδομάδα, οπότε γιατί να τα χαλάει;
Ούτως ή άλλως άμα δεν της έχω «γυναίκα» να καθαρίζει, κουράζεται και τσαντίζεται.
Ενώ τώρα είναι ξεκούραστη από το άραγμα όλη μέρα στον καναπέ.
Πώς πληρώνω; Εννοείται μαύρα, τρελός είμαι να μου βάλουν τεκμήριο;

Και η Ελλάδα έγινε ένα απέραντο Εργοτάξιο

Κι αντί να ανακαινιστούν τα παλιά, ωραία κτήρια, χτίζονταν ολοένα καινούρια.
Και η Αθήνα απλώθηκε σα ροχάλα στο πρόσωπο της Αττικής.
Και τινάχτηκε στον αέρα κάθε αστικός προγραμματισμός.
Και χρειάστηκαν νέες γραμμές ΜιΜιΜι και ηλεκτροδότησης και υδροδότησης και αποχέτευσης και ΟΤΕ.
Αλλά έχουμε μεγαλύτερα σπίτια και επιτέλους γίναμε «Όπως Αμερική».
Και 'κονομήσανε χοντρά οι εργολάβοι που χρησιμοποιούσαν ανασφάλιστο προσωπικό και φοροδιέφευγαν.

Αρκετά αργότερα έφτασαν οι ΑφγανοΠακιστανοΜπαγκλαντεσιανοί

Καιρός ήταν γιατί οι Αλβανοί είχαν ακριβύνει πολύ.
Άσε που σήκωναν κεφάλι και αγόραζαν και ακίνητα και γίνονταν κι εργολάβοι.
Και τα σχολεία είχαν γεμίσει Ανατολικάκια (αλλά εγώ το δικό μου σε ιδιωτικό...).
Αυτοί μας έφεραν Ελονοσία (που είχε εκριζωθεί το 1973) και Ηπατίτιδες.
Αλλά εγώ καίω ΚΑΤΟΛ όλη μέρα και βάζω ΑΟΥΤΑΝ και δε κινδυνεύω.
Κι εμβολιάστηκα (πάντα Δημοσία Δαπάνη - τζάμπα εισφοροδιαφεύγω...)
Αυτοί κοιτάνε τις γυναίκες μας σαν π.......ες, γιατί δε φοράνε χιτζάμπ...
Και κλέβουν τσάντες στο δρόμο και μέσα από τ' αυτοκίνητα.
Και χτυπάνε αλύπητα ηλικιωμένους και γυναίκες και κλέβουν τα κοσμήματα σκίζοντάς τους τα αυτιά και τα μούτρα.
Κι είπα στη γυναίκα μου: Δε θα φοράς κοσμήματα και αντί για τσάντα θα φορά κατάσαρκα τα χρήματα και καλύτερα να κινούμαστε μόνο με πλαστικό χρήμα. Τι πειράζει που έτσι θα παρακολουθείται κάθε αγορά μας; Είμαστε όμως ασφαλέστεροι.

Μετά ήρθαν κι αυτοί από το ΜαγκρέμπΚαι η Αραβική «Άνοιξη» γέμισε με τους καρπούς της την Ελλάδα (ας είναι καλά οι Τούρκοι δουλέμποροι που έβγαλαν πάνω από 20 ΔΙΣ ευρώ από όσους μας ξερνάνε).
Κι αυτοί είναι χειρότεροι από όλους τους άλλους, γιατί είναι και φανατικοί Μουσουλμάνοι και απαίτησαν και Τζαμί στην Αθήνα, 200 χρόνια μετά που ξεφορτωθήκαμε το βδέλυγμα..
Αλλά εγώ, που δεν έχω πατήσει Εκκλησία 25 χρόνια τώρα, είπα: Τι διάολο; Φτιάξτε τους ένα Τζαμί να προσεύχονται στο θεό τους που ζητάει τη σφαγή των αλλόθρησκων... Εμείς ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι!!!


Και οι Γύφτοι όλης της Ευρώπης μαζεύτηκαν εδώ

Διωγμένοι από τις οργανωμένες χώρες, που αναγνωρίζουν τη γάγγραινα και την κόβουν.
Και πήραν τον έλεγχο των χωματερών και έστησαν παράνομα παζάρια.
Και κλέβουν ζώα και ρήμαξαν τα μέταλλα και τα καλώδια της ΔΕΗ.
Και το ρεύμα κόβεται στα χωριά κάθε που κλέβουν μετασχηματιστές.

Και ο ΟΣΕ καταστρέφεται από το ρήμαγμα και οι ΟΤΑ το ίδιο.

Αλλά εμένα το μόνο που με πείραξε είναι που δεν είχαμε φώτα στο Λυκαβηττό όταν έκλεψαν κι από εκεί τα καλώδια για το χαλκό.
Εξάλλου δεν είναι πολιτικά ορθό να καταφέρομαι ενάντια στους Γύφτους, δείτε τι ωραίοι που είναι στις ταινίες και στην Ισπανία (άσχετο που εκεί η Χωροφυλακή ελέγχει κάθε εβδομάδα τους καταυλισμούς τους).
Α, ναι: Και κατέλαβαν οικόπεδα και γη ιδιωτών και κρατική και την έκαναν καταυλισμούς και παράνομα χυτήρια.
Και πληρώνει αποζημιώσεις το Κράτος και η αναπνοή μας γίνεται βαριά από τα ιχνοστοιχεία που γεμίζουν την ατμόσφαιρα, αλλά «άνθρωποι είναι κι αυτοί, πρέπει να ζήσουν».

Άλλωστε βαριέμαι να πάω στην ανακύκλωση ή να φωνάξω το Δήμο.

Οι Γύφτοι είναι πάντα εκεί για να πάρουν όποια παλιά συσκευή παρατήσω εκεί που δεν πρέπει...
Μ´ αυτά και μ' αυτά το Κέντρο έγινε ακατοίκητο
Και πήρα τη γυναίκα και τα παιδιά και πήγα στα Βόρεια Προάστια.
Εδώ είναι καλύτερα, άσε τους φτωχομπινέδες να τα βρούνε με το συρφετό.
Κι αυτοί στον Άγιο Παντελεήμονα που φωνάζουν είναι Φασίστες.
Εγώ, γνήσιο τέκνο της Γενιάς του Πολυτεχνείου, δεν μπορώ να ακούω τις παραφωνίες τους: Ζήτω η Παγκοσμιοποίηση και η Ανεκτική Κοινωνία!!!
Πώς είπατε; 20πλάσια πιθανότητα να εγκληματεί ο Αλλοδαπός; Μα φταίει η κοινωνία μας που δεν τους δίνει όσα ζητάνε! Και πρέπει να πάρουνε και Άσυλο, είναι όλοι Πολιτικοί Πρόσφυγες. Άσχετο που οι εταίροι μας σε αυτή την περίπτωση θα κλείσουν τα σύνορα...
Και που ρήμαξαν τα μαγαζιά του Κέντρου, τι πειράζει; Εγώ μπαίνω στην Τζιπούρα (σιγά μην έπαιρνα station-wagon να με λένε οικογενειάρχη - SUV που δείχνει ότι είμαι περιπετειώδης, άσχετο που το έβαλα μια φορά στην άμμο και φώναζα την ΕΛΠΑ να με βγάλει...), χώνομαι στο, παράνομο - το ξέρω, διαβάζω εφημερίδες - MALL, ψωνίζω όσα αντέχει η κάρτα και φεύγω ασφαλής.
Πώς είπατε; Τα ξενοίκιαστα ανήκουν στα Ταμεία και θα μείνουμε χωρίς συντάξεις; Καλά να πάθετε, είπαμε έχω ιδιωτική!!!
Μόνο που να... τώρα τελευταία άρχισα να φοβάμαι πολύ...
Είναι που μπαίνουν σε σπίτια Προαστίων και όχι μόνο κλέβουν αλλά και βιάζουν και χτυπάνε και σκοτώνουν. Κι ένας φίλος που τον έκλεψαν είπε απλά: Ήταν η σειρά μου...
Κι ένα σαν κι εμένα τον έσφαξαν λέει για μια κωλοκάμερα...
Και στο ναό-Βασιλόπουλο μπήκαν μέρα-μεσημέρι με Καλάσνικωφ...
Και οι φυλακές τιγκάρισαν και δε χωράνε άλλους...
Και κάθε μήνα η Αστυνομία συλλαμβάνει 15-20.000, αλλά δεν έχουν πού να τους βάλουν και τους αφήνουν ελεύθερους και αυτοί ξαναεγκληματούν (να, ο Πακιστανός που έσφαξε για την κάμερα είχε αφεθεί με «αποσυμφόρηση» - και τι όρος είναι αυτός, λες και οι φυλακές είναι λεωφόρος...)
Κι ούτε στην Εθνική κυκλοφορείς πια ήρεμος γιατί τρέχουν με κλεμμένα αυτοκίνητα οι λαθροδιακινητές και γίνονται πολύνεκρα όταν τους κυνηγούν. Άσε που πυροβολούν ενάντια στην Αστυνομία και μπορεί να με πάρει καμιά αδέσποτη.
Και γύρισαν τα παιδιά μου δαρμένα και κλεμμένα από κάτι Αλβανάκια 2ης γενιάς...Φαίνεται τελικά δεν ενσωματώνονται (όπως γνωρίζουν οι εταίροι μας εδώ και δεκαετίες) και το περίφημο «χωνευτήρι» αποδείχτηκε ΜΥΘΟΣ σαν τη μπύρα, μόνο που δεν καταπίνεται...
Και με την κρίση δεν έχω πια χρήματα για security και patrol, άσε που κι αυτοί αλλοδαπούς χρησιμοποιούν (βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα)...
Είμαι κι αγύμναστος, γαμώτο. Και μου έμεινε ξενοίκιαστο και το πατρικό στην Πλ. Βικτωρίας (ποιός πάει να μείνει μέσα στους Μαύρους...) κι έχει κι έξοδα και εισφορές...

Κι ο Στρατός;

Τι κάνει ο Στρατός;

Ξέχασα που εγώ έκανα μειωμένη σε θέση γραφείου (είχα σοβαρότερα πράγματα να κάνω...) και ζητάω να επέμβει να μας σώσει, γιατί μας τρώνε ζωντανούς...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ: ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΡΩΗΝ ΕΥΠΟΡΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ!!!

Ζω πλέον σε μια χώρα που δεν είναι η ΕΛΛΑΔΑ.
Την πούλησαν κάποιοι και την παρέδωσαν σε βέβηλους όπως τα ιερά μάρμαρα του Παρθενώνα.
ksipnistere.blogspot.gr