Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 
με απώτερο σκοπό να κάνουν δώρο στην Τουρκία οι σύμμαχοί μας<ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ> 

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι Γερμανοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Τουρκία που είναι πιστός της σύμμαχος για να σώσουν την κατάσταση.
Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η ελληνική οικονομία θα καταρρεύσει το ίδιο και οι τράπεζες της .
Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η Ελλάδα θα βγει εκτός Ε.Ε. και Ευρωζώνης DE FACTO και η όποια χρεοκοπία των τραπεζών θα χρεωθεί στον πόλεμο και όχι στο Ευρώ.
Το σχέδιο είναι μεγαλοφυές διότι είναι απλό.
Εξάλλου και ο άλλος σύμμαχος της Γερμανίας, η Ρωσία, θέλει κάτι τέτοιο.
Η Ρωσία θέλει την Ελλάδα και Κύπρο υπό την τουρκική κυριαρχία διότι έτσι εξασφαλίζει την ελεύθερη διέλευση στο Αιγαίο και ακυρώνει τον αγωγό east med ο οποίος θα είναι ένας υποθαλάσσιος αγωγός που θα ενώνει τα ισραηλινά-Αιγυπτιακά -Κυπριακά και Ελλαδικά κοιτάσματα και που θα καταστήσει την Ευρώπη ενεργειακά ανεξάρτητη απο την Ρωσία.
Οι Ελληνικές τράπεζες έχουν χρεοκοπήσει.
Το τέλος των μνημονίων μέσα στο 2018 τις βρίσκει σε χειρότερη κατάσταση.
Τα πάνω από 100 δις μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ανάλογη μείωση των καταθέσεων, ο συνεχής δανεισμός απο τον ELA μόνο και μόνο για να υπάρχουν λεφτά για τα ΑΤΜ και τις καθημερινές συναλλαγές, τα capital controls, η πτώση των μετοχών τους είναι μόνο μερικά από τα σημάδια.
Οι ελληνικές τράπεζες καλούνται να διορθώσουν όλα τα παραπάνω σε μερικούς μόνο μήνες μέσα στο 2018 οπότε και λήγει το πρόγραμμα των μνημονίων και αρχίζει άλλο με τη διαφορετική βιτρίνα της επιτήρησης.
Όταν οι τράπεζες στην Ελλάδα χρεοκοπήσουν ο αντίκτυπος στο Ευρώ θα είναι κολοσσιαίος. Οι διεθνείς αγορές δεν απομονώσουν την χρεοκοπία ως ελληνική υπόθεση αλλά ως υπόθεση της Ευρωζώνης.
Ο Κινέζος hedgefund επενδυτής δεν θα δει μια χρεοκοπία της eurogrekobourdabank, αλλά μια χρεοκοπία εντός της ζώνης του Ευρώ με αποτέλεσμα αυτό να χάσει την αξία του σε δύο δευτερόλεπτα.
Οι Γερμανοί δεν μπορούν να αφήσουν να συμβεί αυτό διότι θα καταρρεύσει και η δικιά τους οικονομία.
Όπως δεκάδες φορές έχει γράψει το hellenic sunnrise 2 ο ναζιστής Σόιμπλε είχε πολλές φορές προσπαθήσει να διώξει την Ελλάδα απο το Ευρώ αλλά την μια τον απείλησε η Κίνα που δεν ήθελε ο Πειραιάς που της ανήκει να βγει εκτός  ευρωζώνης και μια οι ΗΠΑ που δεν ήθελαν την Ελλάδα να καταφύγει στην Ρωσία
Ωστόσο ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι Γερμανοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Τουρκία που είναι πιστός της σύμμαχος για να σώσουν την κατάσταση.
Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η ελληνική οικονομία θα καταρρεύσει το ίδιο και οι τράπεζες της .
Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η Ελλάδα θα βγει εκτός Ε.Ε. και Ευρωζώνης DE FACTO και η όποια χρεοκοπία των τραπεζών θα χρεωθεί στον πόλεμο και όχι στο Ευρώ.
Το σχέδιο είναι μεγαλοφυές διότι είναι απλό.Εξάλλου και ο άλλος σύμμαχος της Γερμανίας, η Ρωσία, θέλει κάτι τέτοιο.
Η Ρωσία θέλει την Ελλάδα και Κύπρο υπό την τουρκική κυριαρχία διότι έτσι εξασφαλίζει την ελεύθερη διέλευση στο Αιγαίο και ακυρώνει τον αγωγό east med ο οποίος θα είναι ένας υποθαλάσσιος αγωγός που θα ενώνει τα ισραηλινά-Αιγυπτιακά -Κυπριακά και Ελλαδικά κοιτάσματα και που θα καταστήσει την Ευρώπη ενεργειακά ανεξάρτητη απο την Ρωσία.
Ρωσία και Γερμανία είναι εμπορικοί εταίροι με άρρηκτους δεσμούς αλληλεξάρτησης.
Ρωσία και Τουρκία είναι επίσης σύμμαχοι τα τελευταία δύο χρόνια.Τουρκία και Γερμανία είναι σύμμαχοι απο την εποχή της Αρμενικής και Ελληνoποντιακής γενοκτονίας που έγινε με την καθοδήγηση τω Γερμανών συμβούλων.
Η Γερμανία με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο θα ξεφορτωθεί την Ελλάδα και τους κινδύνους που έχει για το ευρώ αλλά θα πρέπει να βρει μια εναλλακτική για τον αγωγό east med που θα χάσει.
Η Γερμανία για να σώσει το Ευρώ και την DEUTSCHΕ BANK θα πρέπει να ξεχάσει τον αγωγό east med και να παραμείνει εξαρτημένη απο την Ρωσία.
Οι ΗΠΑ θέλουν να σωθεί το Ευρώ αλλά θέλουν και τον east med διότι έτσι θα απεξαρτήσουν την Ευρώπη απο την Ρωσία όπως δεκάδες φορές έχει γράψει το hellenic sunnrise 2 .
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα όμως.
Μια κατάρρευση του Ευρώ θα οδηγήσει όλο τον κόσμο σε μια κρίση χειρότερη από αυτή του 2008 κάτι που θα επιταχύνει την έλευση του Γ΄ΠΠ για τον οποίο ούτε οι ΗΠΑ ούτε η Ρωσία και η Κίνα είναι έτοιμες.
Η τελευταία προθεσμία που δίνεται σε Γερμανία και ΗΠΑ για να αποφασίσουν είναι μέχρι το τέλος Μαΐου 2018 οπότε και θα έχουν τα νέα αποτελέσματα των δήθεν προσπαθειών των τραπεζών να δείξουν ότι μπορούν τουλάχιστον να επιδείξουν κάποια δυναμική προς την κατεύθυνση το μαζέματος των 100 δις δανείων που δεν εξυπηρετούνται, κάτι το οποίο είναι αδύνατο.
Όλες οι πολεμικές επιχειρήσεις αρχίζουν τέλος άνοιξης -αρχή καλοκαιριού. Η Τουρκία θα καταλάβει ελληνικά εδάφη απο τα οποία θα αποσυρθεί μετά από μακρές διαβουλεύσεις διατηρώντας όσα νησιά του Αιγαίου θέλει.
Η οικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα θα έχει σταματήσει, οι εισαγωγές και εξαγωγές το ίδιο.
Η Ελλάδα μπορεί να συρθεί σε βαρύ θερμό επεισόδιο όπως δεκάδες φορές έχει γράψει το hellenic sunnrise 2, ή σε πόλεμο και κατάληψη εδαφών της που θα οδηγήσουν σε μήνες διαπραγματεύσης υπό την πίεση της ήττας και με την σειρά τους θα οδηγήσουν οχι μόνο στην συνεκμετάλλευση του Αιγαίου αλλά και μεσοπρόθεσμα σε συνομοσπονδία με την Τουρκία.
Τα κοιτάσματα σε Αιγαίο και Κύπρο είναι απλά τεράστια για να τα αγνοήσει η Τουρκία η οποία και παρόλο το μέγεθος της δεν διαθέτει κοιτάσματα. Στο διεθνές δίκαιο η ΑΟΖ ή τέλος πάντων η κυριαρχία και τα δικαιώματα ενός παράκτιου κράτους ορίζονται στα 200 μίλια .
Εάν αυτό το κράτος έχει θαλάσσια σύνορα με άλλο πολύ πριν την γραμμή των 200 μιλίων τότε η διεθνής πρακτική διαιτησίας απο τα αρμόδια δικαστήρια πάντοτε ορίζει ότι η κυριαρχία των κρατών και τα θαλάσσια σύνορα ορίζονται στην μέση της απόστασης μεταξύ των δύο ακτογραμμών.
Αυτό θα αποφασίσει το δικαστήριο της Χάγης εάν ποτέ καταφευγαμε και αυτό θέλει η Τουρκία.
Με άλλα λόγια η ΄΄διεθνής κοινότητα΄΄ βλέπει ήδη με καλό μάτι την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.
Γιαυτό και η Τουρκία πιέζει με κάθε τρόπο για ένοπλη αναμέτρηση η οποία αναγκαστικά θα μας σύρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όπου σύμφωνα με τα παραπάνω θα επιδικασθεί η συνεκμετάλλευση.
Η Κύπρος δεν αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα διότι η ΑΟΖ της εκτός απο τα βόρεια μπορεί να ορισθει στα προβλεπόμενα 200 μίλια και έξαλλου όπου αυτή συγκρουσθεί με την ΑΟΖ Αιγύπτου και Ισραήλ υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για να ελπίζει σε μια συμφωνία και συνεννόηση χωρίς τον κίνδυνο ένοπλης σύρραξης .
Η Κύπρος έχει να αντιμετωπίσει την τουρκική προκλητικότητα όπως πχ τα τελευταία επεισόδια στο οικόπεδο Νο 3 όπου η ΕΝΙ και το γεωτρύπανο της εκδιώχθηκαν απο 6 τουρκικές φρεγάτες αλλά μπορεί να κινητοποιήσει όλα τα διπλωματικά μέσα και την διεθνή κοινότητα και να κερδίσει εφόσον οι αιτιάσεις των Τούρκων είναι αστήρικτες σχετικά με την ΑΟΖ μιας και στα νότια της Κύπρου η κυπριακή ΑΟΖ δεν έχει καμία σχέση με τις ακτές της Τουρκίας.
Τελευταία μάλιστα στην Κύπρο ανώτερος κληρικός βγαίνει στις τηλεοράσεις και ισχυρίζεται πως γνωρίζει ότι η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα και ότι θα καταλάβει δύο νησιά τα οποία αυτός γνωρίζει αλλά δεν μας λέει.
Για την Κύπρο ο κληρικός αυτός λέει ότι όχι μόνο δεν κινδυνεύει αλλά ότι τα στρατεύματα κατοχής θα αποχωρήσουν οικειοθελώς και ότι το κυπριακό θα λυθεί χωρίς περαιτέρω ενέργειες.Ως πηγή των πληροφοριών αυτών ο Κύπριος κληρικός επικαλείται τις ΄΄΄΄προφητείες΄΄ .
Είναι πιθανόν οι Ρώσοι οι οποίοι γνωρίζουν ότι θα γίνει θερμό επεισόδιο Τουρκίας-Ελλάδας να έχουν πείσει τον κληρικό ότι θα μεσολαβήσουν στην Τουρκία να αποσύρει τις δυνάμεις κατοχής και σε αντάλλαγμα να πάρει δύο ελληνικά νησιά.
Είναι επίσης πιθανό ο κληρικός να περιμένει ότι θα αναλάβει την προεδρία ως άλλος Μακάριος.
Οι προφητείες που επικαλείται εξάλλου αποτελούν εφεύρημα των Ρώσων που απο το 2000 μέσω πρακτόρων τους στην Ελλάδα με τηλεοπτικές εκπομπές και εκδοτικους οίκους διακινούν δήθεν προφητείες οι οποίες θέλουν την Ελλάδα να δέχεται πλήγμα απο την Τουρκία και την Ρωσία να τρέχει προς βοήθεια της
Οι δήθεν προφητείες αυτές είναι εάν παλιό κόλπο της KGB για την χειραγώγηση των μαζών και λέγονται ΄΄αυτοεκπληρούμενες΄΄ .
Η Ελλάδα είναι μόνη της .


DONALD TRUMP & NEW WORLD ORDER   (N.W.O.)

Η δυσμένεια της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διά-Κυβέρνησης, κατά του Προέδρου των Η.Π.Α. Donald TRUMP εμπίπτει στο 2ον Πρωτόκολλον των Σοφών της Σιών, διότι ο Πρόεδρος Donald TRUMP ενδιαφερόμενος για την Παγκόσμια ειρήνη, δεν υπέκυψε στις εντολές της Ν.Τ.Π. (N.W.O.), ως προς τις σχέσεις των Η.Π.Α. με τη ΡΩΣΙΑ.

Ο Πρόεδρος TRUMP τα έβαλε με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, που απειλεί τη Παγκόσμια ειρήνη, με την υπηρέτρια της Ν.Τ.Π. Γερμανία και Γερμανούς, και εν γένει με την Σιωνιστική Ε.Ε. ως υπηρέτρια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της N.W.O.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. (N.W.O.), θέλουν τον Γ! Π.Π. για να διαλύσουν και καταστρέψουν τη ΡΩΣΙΑ.

Αυτοί κατέλαβαν την ΟΥΚΡΑΝΙΑ, και εγκατέστησαν Φασιστικό Ναζιστικό Σιωνιστικό καθεστώς, υπηρέτη της ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!!

Σε περίπτωση Γ! Παγκοσμίου Πυρηνικού Πολέμου-Ολέθρου, η Αμερική (U.S.A.) θα καταστραφεί, όλες οι μεγαλουπόλεις των Η.Π.Α. θα γίνουν στάχτη, και αυτό φοβάται ο Πρόεδρος TRUMP, γιαυτό θέλει τη συνεργασία με τη ΡΩΣΙΑ.

Η ΕΛΙΤ της N.W.O. είναι έτοιμες να θυσιάσουν τις Η.Π.Α.-USA προς χάριν της Παγκόσμιας Κυριαρχίας αυτών. Το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ δεν το έχει καταλάβει!!!!

Το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ είναι η ΕΛΙΤ της Ν.Τ.Π.(N.W.O.) η οποία έχει διαβρώσει όλες τις δημόσιες υπηρεσίες των Η.Π.Α. (U.S.A.)

Για να βοηθήσουμε τους αναγνώστες να αντιληφθούν το τι συμβαίνει σήμερα παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα, συνιστούμεν να διαβάσουν τα Πρωτόκολλα της Σιών.

Τα εν λόγω πρωτόκολλα είναι 24. Δώστε μεγάλη προσοχή στο 2ον Πρωτόκολλον, εκεί θα αντιληφθείτε για πιο λόγο οι Κοσμοκράτορες εξέλεξαν τον ΤΣΙΠΡΑ, τον ΜΑΚΡΟΝ, τη ΜΕΡΚΕΛ, την ΧΙΛΑΡΙ, τον ΟΜΠΑΜΑ, τον ΜΠΑΡΟΖΟ, τον ΣΟΛΑΝΑ, τον ΤΟΥΣΚ, τον ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΪ, τον ΓΙΟΥΝΚΕΡ, κλπ δούλους της N.W.O. – N.T.Π.

Επίσης δώστε μεγάλη προσοχή στα Πρωτόκολλα 20ον- 21ον- & 22ον εκεί θα αντιληφθείτε τις οικονομικές κρίσεις και χρεοκοπίες των διαφόρων Κρατών της Γης.

Το Πρωτόκολλον 24 ομιλεί για την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ........

Η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δια-Κυβέρνησης του πλανήτη, έχει σαν ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΟ (ΤΑΛΜΟΥΔ), τα εν λόγω Πρωτόκολλα.

Τα εφαρμόζει κατά γράμμα στη προσπάθειά της να κατακτήσει την Παγκόσμια Κυριαρχία, όπως αποδείχθηκε μέχρι σήμερα.

Οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι, οι Τοπικοί Πόλεμοι,(ΣΥΡΙΑ), και οι Παγκόσμιες Οικονομικές κρίσεις, και Τοπικές χρεοκοπίες των Κρατών της Γης, είναι έργα της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, για να πετύχει στα σχέδιά της, και για τον παράνομο πλουτισμό των μελών της ΕΛΙΤ.

Τα μέλη της ΕΛΙΤ της N.W.O. είναι Σιωνιστές ΧΑΖΑΡΟΙ.

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, είναι το Ιερό Βιβλίο Γεωπολιτικής για τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.

Αυτή διορίζει Προέδρους & Πρωθυπουργούς των Κρατών της Γης, και τους καταδυναστεύει εις βάρος των Λαών.

Τους αποκαλούμε Παγκόσμια Δικτατορία διότι κανένας πολίτης του πλανήτη Γη δεν τους ψήφισε, αλλά απλώς κατέλαβαν την Παγκόσμιο Εξουσία με το ΧΡΥΣΟ-ΧΡΗΜΑ που συγκέντρωσαν χάρι των ανυποψίαστων επενδυτών των Παγκόσμιων Χρηματιστηρίων και Ομολόγων, και καταθετών-

πελατών των Παγκόσμιων Τραπεζών , όπου κυριαρχούν.

Δυστυχώς οι πολίτες των διαφόρων Κρατών του Πλανήτη- ανυποψίαστοι όντες- ψηφίζουν δημοκρατικά τους εκλεκτούς των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της ΕΛΙΤ, βλέπε περίπτωση
ΤΣΙΠΡΑ- ΜΑΚΡΟΝ-ΜΕΡΚΕΛ, κ.λ.π. (Πρωτόκολλον 2ον).

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του πλανήτη Γη, είναι πίσω από τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδος, και την καταστροφή του Ελληνισμού, την οποίαν βιώνουμε σήμερα.

Η ΕΛΙΤ είναι πίσω από την λαθρομετανάστευση, και όλα τα κακά που συμβαίνουν στον Πλανήτη.

Αυτά φοβάται ο Πρόεδρος DONALD TRUMP και αντιδρά στη Ν.Τ.Π.-N.W.O.
Φωτογραφία

  • Φωτογραφία προφίλ του χρήστη πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος
    κοινοποιήστε-ενημερώστε-μεταδώστε
    Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
πατέρας Ιωάννης Αγ.Παρασκευή 23/2/2018

***************************************************************

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ..... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΣΟΚ! Ο ΟΗΕ υπέρ της ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ διαγραφής χρέους Η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη δημιουργία ενός νομικού πλαισίου σχετικά με τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους, που έγινε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, καθώς η κυβερνώσα συμμορία και το υπόλοιπο πολιτικό σκυλολόι τους, έκριναν πως το θέμα δεν τους αγγίζει βεβαίως-βεβαίως ή, ακόμα χειρότερα, αυτές ήταν, απλά, οι εντολές που έλαβαν από τα αφεντικά τους και σαν πιστά πολιτικά αρχικοπρόσκυλα που είναι, υπάκουσαν κουνώντας δουλικά την ουρά τους. Στην ψηφοφορία απείχαν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός ... περισσότερα »


ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; *Λοιπόν κ. Αλέξη Τσίπρα και κ. Πάνο Καμμένο, τι θα κάνετε γι' αυτο το θέμα;;;* *Θα σας πιέζουμε συνέχεια ως Έλληνες, που δεν ανήκουμε πουθενά ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, διότι τα έχετε Υποσχεθεί προεκλογικά και οφείλετε να τα κάνετε πράξεις!* *Όχι. Δεν σας στηρίζουμε και δεν ανήκουμε πουθενά Ιδεολογικά, όσο δέν κάνετε ότι υποσχεθήκατε καί πού αυτάζητάμε ως Έλληνες, να κατηγορηθούν όσοι υπέγραψαν τα Μνημόνια με Ειδικά Δικαστήρια για την Εσχάτη Προδοσία και Διεθνή Λογιστικός Έλεγχος και μετά η Διαγραφή του ψεύτικου Χρέους.* * Δε θέλουμε Διαπραγμάτευση για μείωση ή ε...περισσότερα »