Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

DONALD TRUMP & NEW WORLD ORDER   (N.W.O.)

Η δυσμένεια της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διά-Κυβέρνησης, κατά του Προέδρου των Η.Π.Α. Donald TRUMP εμπίπτει στο 2ον Πρωτόκολλον των Σοφών της Σιών, διότι ο Πρόεδρος Donald TRUMP ενδιαφερόμενος για την Παγκόσμια ειρήνη, δεν υπέκυψε στις εντολές της Ν.Τ.Π. (N.W.O.), ως προς τις σχέσεις των Η.Π.Α. με τη ΡΩΣΙΑ.

Ο Πρόεδρος TRUMP τα έβαλε με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, που απειλεί τη Παγκόσμια ειρήνη, με την υπηρέτρια της Ν.Τ.Π. Γερμανία και Γερμανούς, και εν γένει με την Σιωνιστική Ε.Ε. ως υπηρέτρια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της N.W.O.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. (N.W.O.), θέλουν τον Γ! Π.Π. για να διαλύσουν και καταστρέψουν τη ΡΩΣΙΑ.

Αυτοί κατέλαβαν την ΟΥΚΡΑΝΙΑ, και εγκατέστησαν Φασιστικό Ναζιστικό Σιωνιστικό καθεστώς, υπηρέτη της ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!!

Σε περίπτωση Γ! Παγκοσμίου Πυρηνικού Πολέμου-Ολέθρου, η Αμερική (U.S.A.) θα καταστραφεί, όλες οι μεγαλουπόλεις των Η.Π.Α. θα γίνουν στάχτη, και αυτό φοβάται ο Πρόεδρος TRUMP, γιαυτό θέλει τη συνεργασία με τη ΡΩΣΙΑ.

Η ΕΛΙΤ της N.W.O. είναι έτοιμες να θυσιάσουν τις Η.Π.Α.-USA προς χάριν της Παγκόσμιας Κυριαρχίας αυτών. Το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ δεν το έχει καταλάβει!!!!

Το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ είναι η ΕΛΙΤ της Ν.Τ.Π.(N.W.O.) η οποία έχει διαβρώσει όλες τις δημόσιες υπηρεσίες των Η.Π.Α. (U.S.A.)

Για να βοηθήσουμε τους αναγνώστες να αντιληφθούν το τι συμβαίνει σήμερα παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα, συνιστούμεν να διαβάσουν τα Πρωτόκολλα της Σιών.

Τα εν λόγω πρωτόκολλα είναι 24. Δώστε μεγάλη προσοχή στο 2ον Πρωτόκολλον, εκεί θα αντιληφθείτε για πιο λόγο οι Κοσμοκράτορες εξέλεξαν τον ΤΣΙΠΡΑ, τον ΜΑΚΡΟΝ, τη ΜΕΡΚΕΛ, την ΧΙΛΑΡΙ, τον ΟΜΠΑΜΑ, τον ΜΠΑΡΟΖΟ, τον ΣΟΛΑΝΑ, τον ΤΟΥΣΚ, τον ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΪ, τον ΓΙΟΥΝΚΕΡ, κλπ δούλους της N.W.O. – N.T.Π.

Επίσης δώστε μεγάλη προσοχή στα Πρωτόκολλα 20ον- 21ον- & 22ον εκεί θα αντιληφθείτε τις οικονομικές κρίσεις και χρεοκοπίες των διαφόρων Κρατών της Γης.

Το Πρωτόκολλον 24 ομιλεί για την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ........

Η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δια-Κυβέρνησης του πλανήτη, έχει σαν ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΟ (ΤΑΛΜΟΥΔ), τα εν λόγω Πρωτόκολλα.

Τα εφαρμόζει κατά γράμμα στη προσπάθειά της να κατακτήσει την Παγκόσμια Κυριαρχία, όπως αποδείχθηκε μέχρι σήμερα.

Οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι, οι Τοπικοί Πόλεμοι,(ΣΥΡΙΑ), και οι Παγκόσμιες Οικονομικές κρίσεις, και Τοπικές χρεοκοπίες των Κρατών της Γης, είναι έργα της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, για να πετύχει στα σχέδιά της, και για τον παράνομο πλουτισμό των μελών της ΕΛΙΤ.

Τα μέλη της ΕΛΙΤ της N.W.O. είναι Σιωνιστές ΧΑΖΑΡΟΙ.

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, είναι το Ιερό Βιβλίο Γεωπολιτικής για τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.

Αυτή διορίζει Προέδρους & Πρωθυπουργούς των Κρατών της Γης, και τους καταδυναστεύει εις βάρος των Λαών.

Τους αποκαλούμε Παγκόσμια Δικτατορία διότι κανένας πολίτης του πλανήτη Γη δεν τους ψήφισε, αλλά απλώς κατέλαβαν την Παγκόσμιο Εξουσία με το ΧΡΥΣΟ-ΧΡΗΜΑ που συγκέντρωσαν χάρι των ανυποψίαστων επενδυτών των Παγκόσμιων Χρηματιστηρίων και Ομολόγων, και καταθετών-

πελατών των Παγκόσμιων Τραπεζών , όπου κυριαρχούν.

Δυστυχώς οι πολίτες των διαφόρων Κρατών του Πλανήτη- ανυποψίαστοι όντες- ψηφίζουν δημοκρατικά τους εκλεκτούς των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της ΕΛΙΤ, βλέπε περίπτωση
ΤΣΙΠΡΑ- ΜΑΚΡΟΝ-ΜΕΡΚΕΛ, κ.λ.π. (Πρωτόκολλον 2ον).

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του πλανήτη Γη, είναι πίσω από τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδος, και την καταστροφή του Ελληνισμού, την οποίαν βιώνουμε σήμερα.

Η ΕΛΙΤ είναι πίσω από την λαθρομετανάστευση, και όλα τα κακά που συμβαίνουν στον Πλανήτη.

Αυτά φοβάται ο Πρόεδρος DONALD TRUMP και αντιδρά στη Ν.Τ.Π.-N.W.O.
Φωτογραφία

  • Φωτογραφία προφίλ του χρήστη πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος
    κοινοποιήστε-ενημερώστε-μεταδώστε
    Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
πατέρας Ιωάννης Αγ.Παρασκευή 14/06/2017

***************************************************

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ
Πια είναι η διαφορά μεταξύ ηγέτη και επαγγελματία πολιτικού;

Ο Ηγέτης πρέπει να έχει χαρακτήρα ο οποίος θα συνθέτει τις αξίες και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που υποδηλώνουν την ικανότητα του να αντιλαμβάνεται τι απαιτείται να γίνει, να αποφασίζει τι θα πράξει και να επηρεάζει τους άλλους να τον ακολουθήσουν.
Πρέπει να είναι ικανός, να έχει γνώσεις και επιδεξιότητες που απαιτούνται για να εκπληρώσει σωστά την αποστολή του.

Η λέξη Ηγέτης προέρχεται από το αρχαίο ρήμα  Ηγέομαι- Ηγούμαι, είμαι επικεφαλής, είμαι αρχηγός. Είναι στη φύση του ανθρώπου να ανήκει σε ομάδες και να συγκροτεί κοινωνίες.

Είναι, για παράδειγμα, εκείνος ο πατέρας ή ο δάσκαλος που κάνει το παιδί να διαβάζει με κέφι, μεράκι, ενθουσιασμό, ζήλο και αφοσίωση.
Είναι εκείνος ο προϊστάμενος που, ανεξάρτητα από την οργάνωση και το ιεραρχικό επίπεδο που βρίσκεται, καταφέρνει να πετυχαίνει εξαιρετικά αποτελέσματα με τη βοήθεια ικανοποιημένων συνεργατών.

Εκτός αυτού βέβαια ο καλός ηγέτης στο χώρο του καθοδηγεί, παίρνει πρωτοβουλίες, ανοίγει ορίζοντες και βελτιώνει συνεχώς τα πράγματα. Η έννοια του ηγέτη μπορεί να γίνει περισσότερο κατανοητή, αν σκεφτεί κανείς τις διαφορές μεταξύ ενός προϊσταμένου και ενός ηγέτη.
Ο άνθρωπος όµως εξελίσσεται και µε το πέρασμα των αιώνων αναζητεί τον Ηγέτη του, τον άνθρωπο που θα τον καθοδηγεί στους στόχους του
Στην πρωτόγονη μορφή κοινωνίας ο Ηγέτης διακρινόταν από τα µέλη της ομάδας του για τα φυσικά και τα σωματικά του προσόντα.

Στην αρχαία στρατοκρατούμενη Σπάρτη ο Ηγέτης έπρεπε να είναι καλός πολεμιστής. Στην αρχαία Αθήνα όµως, η υποδομή της κοινωνίας δεν δικαιολογούσε έναν τέτοιο Ηγέτη.
Σε ένα τόπο όπου ανθούσαν οι τέχνες και τα γράμματα τα προσόντα του έπρεπε να είναι τελείως διαφορετικά. Οι ρητορικές του Ικανότητες κατείχαν πρωταγωνιστική θέση.

Ο Ηγέτης έπρεπε να συναρπάζει µε το φλογερό ύφος του τα πλήθη. Τα πλήθη, που ήταν έμπειρα των πολιτικών πραγμάτων, δε συγχωρούσαν τη ρητορική αδυναμία αλλά και την πολιτική και στρατιωτική ατολμία.

Ο Ηγέτης τους έπρεπε να είναι ένας ρήτορας αλλά και ένας εξέχων στρατιωτικός νους. Τα στρατηγικά σφάλματα πληρώνονταν µε εξοστρακισμό, µε εξορία.

Η µμεγαλύτερη πολιτική και στρατιωτική προσωπικότητα της κλασικής αρχαιότητας ήταν ο Περικλής του Ξανθίππου. Και µόνο η επωνυµία της εποχής του µε το όνοµά του βεβαιώνει την αλήθεια της άποψης αυτής. Ο χρυσός αιώνας του Περικλή.

Στο Βυζάντιο, µια άλλη λαµπρή σελίδα του Ελληνικού Έθνους, οι Ηγέτες ήταν σπουδαίοι ρήτορες αλλά και ριψοκίνδυνοι στρατιωτικοί. Η στρατιωτική ικανότητα συναγωνιζόταν τη ρητορική δεινότητα. Στον Ευρωπαϊκό Μεσαίωνα διακρίθηκαν οι έχοντες άφθονη γη και αριστοκρατική φλέβα.

Στα μεταγενέστερα χρόνια οι Ηγέτες καλούνται να ανταποκριθούν στα δεδομένα της κάθε εποχής και στις ανακύπτουσες ανάγκες.
Στην πληγωμένη από την εμφύλια διαμάχη Γαλλία ο Ναπολέων, γέννημα της Γαλλικής Επανάστασης είναι ο Ηγέτης που βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή να της προσδώσει το μεγαλείο της κατακτήτριας χώρας.

Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 υπήρξε φαινόμενο μοναδικό για την Ευρώπη - και όχι µόνο - της εποχής και τούτο γιατί δεν αποσκοπούσε στην ανατροπή µιας πολιτειακής τάξης όπως η Γαλλική Επανάσταση του 1789 αλλά στην αποτίναξη του ζυγού ενός δυνάστη. Επιφανείς πρωταγωνιστές – Ηγέτες θυσιάζονται στα πεδία των µαχών µαζί µε αφανείς αγωνιστές δείχνοντας πρωτόγνωρες για το ανθρώπινο γένος εκδηλώσεις ηρωισμού, ανδρείας και αυτοθυσίας µε μοναδικό κίνητρο την ιδέα της ελευθερίας.

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Γεώργιος Καραϊσκάκης υπήρξαν αναντίρρητα οι δύο κορυφαίοι Ηγέτες της Ελληνικής Επανάστασης, ο πρώτος ως Αρχιστράτηγος του Μοριά και ο δεύτερος ως Αρχιστράτηγος της Ρούμελης.

Το προερχόμενο από Ιστορικά πρόσωπα πρότυπο του Ηγέτη έχει οδηγήσει στην άποψη ότι οι Ηγέτες γεννιούνται, δεν γίνονται.

Στο ερώτηµα, αν ο Ηγέτης γεννιέται ή γίνεται, η απάντηση είναι και γεννιέται και αναδεικνύεται και γίνεται – δηµιουργείται.

O Χαρισματικός Ηγέτης συνήθως γεννιέται και επιβεβαιώνει έτσι την προγονική του κληρονομικότητα, όπως ο Μ. Αλέξανδρος, ο οποίος εμφύσησε το πνεύμα του νικητή αρχικά στους Μακεδόνες και μετά στους Πανέλληνες.

Σε µερικές περιπτώσεις άτοµα αναδεικνύονται Ηγέτες από τις περιστάσεις. Υπάρχουν περιστατικά που ευνοούν την ανάδειξη κάποιου Ηγέτη από τη φυσική ροή των πραγμάτων ή από ορισμένες καταστάσεις.

Οι περιστάσεις ή περιπτώσεις αυτές μπορεί να αναδείξουν ικανούς και άξιους Ηγέτες. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο Αρχηγός, ο Ηγέτης είναι δημιούργημα εκπαίδευσης, κατάρτισης, εμπειρίας.

Ο εκπαιδευμένος Ηγέτης δηλαδή αυτός που απέκτησε την Ηγετική Ικανότητα ύστερα από σπουδές, μελέτη, κατάρτιση και εµπειρία έχει συνήθως ασφαλέστερη αναγνώριση γιατί έμαθε το Ηγετικό λειτούργημα µετά από εκπαιδευτική ή εμπειρική διαδικασία σε διάφορες θέσεις µε πρόσθετο πλεονέκτηµα ότι γνωρίζει και τις σύγχρονες τεχνικές.

Η εξέλιξη της κοινωνίας και η ανάγκη καλύτερης δόμησής της σε όλους τους τομείς των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων επιβάλει την παρουσία Ηγετών και μάλιστα Ηγετών που να διαθέτουν ευρύ φάσμα Ικανοτήτων για να αντεπεξέλθουν στις σύγχρονες, σύνθετες και μελλοντικές απαιτήσεις για αποτελεσματική Ηγεσία.

Ο σύγχρονος και μελλοντικός Ηγέτης θα πρέπει να γνωρίζει ότι η ΕΥΠΡΑΞΙΑ ξεκινά από την ΑΛΗΘΕΙΑ και τη ΓΝΩΣΗ. Χωρίς την ΕΥΠΡΑΞΙΑ, η ΔΡΑΣΗ γίνεται όχι µόνο αναποτελεσματική αλλά και ανήθικη.

«Η μεγαλύτερη ανηθικότητα είναι να ασκεί κάποιος την ανακρίβεια »
‘’Ναπολέων’’

Ηγέτης είναι το άτομο εκείνο το οποίο κάνοντας συγκεκριμένες ενέργειες καταφέρνει να κάνει τα άλλα άτομα να τον "ακολουθούν εθελοντικά και πρόθυμα". Ηγέτης μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος στην ομάδα του.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο Αρχηγός, ο Ηγέτης είναι δημιούργημα εκπαίδευσης, κατάρτισης,εμπειρίας.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ

Υπάρχει κάποιος Πολιτικός με αυτά τα χαρακτηριστικά ;

Η ηγετική του ψυχή ΠΡΕΠΕΙ να είναι προϋπόθεση.
Ο ρεαλισμός του Ηγέτη και το όραμα του να συνθέτουν την πολιτική του ιδιοφυΐα.
Όσο αρμονικότερα θα τα συνθέτει ο Ηγέτης τόσο και θα ανεβαίνει κα η αξία του.

Τρανό παράδειγμα οι σημερινοί πολιτικοί.

Είναι λοιπόν δυνατόν οι σημερινοί πολιτικοί να θυσιάσουν τα πολλά ... χάριν ΕΝΟΣ που από αυτή την θυσία θα προκύψει δύναμη , θα προκύψει πράξη για το Έθνος;;;
Π Ο Τ Ε !!!

….οι σημερινοί Ικέτες που παριστάνουν τους ηγέτες. Από αναβολή σε αναβολή και αφήνουν το Έθνος στη τύχη του.

κοινοποιήστε-ενημερώστε-μεταδώστε
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
πατέρας Ιωάννης Αγ.Παρασκευή Οχτώβρης τού 2016


***************************************************************

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ..... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΣΟΚ! Ο ΟΗΕ υπέρ της ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ διαγραφής χρέους Η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη δημιουργία ενός νομικού πλαισίου σχετικά με τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους, που έγινε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, καθώς η κυβερνώσα συμμορία και το υπόλοιπο πολιτικό σκυλολόι τους, έκριναν πως το θέμα δεν τους αγγίζει βεβαίως-βεβαίως ή, ακόμα χειρότερα, αυτές ήταν, απλά, οι εντολές που έλαβαν από τα αφεντικά τους και σαν πιστά πολιτικά αρχικοπρόσκυλα που είναι, υπάκουσαν κουνώντας δουλικά την ουρά τους. Στην ψηφοφορία απείχαν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός ... περισσότερα »


ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; *Λοιπόν κ. Αλέξη Τσίπρα και κ. Πάνο Καμμένο, τι θα κάνετε γι' αυτο το θέμα;;;* *Θα σας πιέζουμε συνέχεια ως Έλληνες, που δεν ανήκουμε πουθενά ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, διότι τα έχετε Υποσχεθεί προεκλογικά και οφείλετε να τα κάνετε πράξεις!* *Όχι. Δεν σας στηρίζουμε και δεν ανήκουμε πουθενά Ιδεολογικά, όσο δέν κάνετε ότι υποσχεθήκατε καί πού αυτάζητάμε ως Έλληνες, να κατηγορηθούν όσοι υπέγραψαν τα Μνημόνια με Ειδικά Δικαστήρια για την Εσχάτη Προδοσία και Διεθνή Λογιστικός Έλεγχος και μετά η Διαγραφή του ψεύτικου Χρέους.* * Δε θέλουμε Διαπραγμάτευση για μείωση ή ε...περισσότερα »