Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

Αγαπητά μου παιδιά... 
έχουμε λοιπόν Χούντα, καί οί Αριστεροί καί Άθεοι Φασίστες επιβάλουν τήν Ρεβάνς... 
Τελικά οι ΣΥΡΙΖαίοι έχουν βάλει ως στόχο να διαλύσουν τον Ελληνισμό...
Είμαστε υπερβολικοί; Ας ξεκινήσουμε.
Ξεπουλάνε την Μακεδονία μας. Περνάνε νόμους υπέρ των ομόφυλων ζευγαριών.
Αποποινικοποιούν την κάνναβη, για ιατρικούς λόγους βέβαια, όπως λένε αυτοί πάντα.
Επιτρέπουν την δημιουργία σωματείου ΛΟΑΤΚΙ στην αστυνομία.
Προτείνουν να διδάσκονται στα σχολεία μαθήματα για την ομοφυλοφιλία.
Βουλευτές και υπουργοί συμμετέχουν στα gay parade, ενώ ταυτόχρονα υβρίζουν όλους όσοι συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία.
Ακούστηκε το η υβριστική φράση <καλά σας κάνουν Βούλγαροι του κερατά> από μπάτσο απαντώντας σε ομάδα Πατριωτών χθές στα επεισόδια της Θεσ/νίκης...
Χθες όπως σας έχω ήδη ενημερώσει εκτενώς με αρκετές αναρτήσεις μου από το προσωπικό μου ΣΑΪΤ <ΑΠΟΚΑΎΨΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ> σε συνεργασία με το <ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ>, έπνιξαν με τα χημικά δεκάδες Ελλήνων, ενώ έριξαν ανελέητο ξύλο, καθώς τα συνθήματα όπως Μακεδονία ξακουστή του Αλεξένδρου η χώρα και η εμφάνιση με το αστέρι της Βεργίνας, όπως φαίνεται ενόχλησε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Νομίζατε ότι τελειώσαμε; Οχι.
Το τελειωτικό χτύπημα έρχεται κατά της Ορθοδοξίας μας...
Την προώθηση του διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας, μέσω της επικείμενης συνταγματικής αναθεώρησης, (ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ) σχεδιάζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Όσον αφορά δε, την  (ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ) δείτε τελευταία σημείωση...
Χθες η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού ήταν ξεκάθαρη.
Από τον Οκτώβριο αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της Συνταγματικής Αναθεώρησης ανακοίνωσε, κατά την ομιλία του στο πλαίσιο των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας, για να υλοποιηθούν μεταρρυθμίσεις οι οποίες, όπως τις χαρακτήρισε, είναι αναγκαίες και υπερώριμες.
Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σημείο στο οποίο ανέφερε ότι, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη συνταγματική αναθεώρηση, θα εξεταστεί ο εξορθολογισμός των σχέσεων αλλά και οι διακριτοί ρόλοι μεταξύ Εκκλησίας και Κράτους, αναφέρουν tanea.gr.
«Σκοπεύει με την Συνταγματική Αναθεώρηση (ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ) να επιτευχθεί η διεύρυνση της Δημοκρατίας, κατά την λογική του κάθε Άθεου, η ενίσχυση της προστασίας των κοινωνικών δικαιωμάτων (δηλαδή ρατσισμό κατά των πιστών) και των δημοσίων αγαθών, καθώς και η κατάργηση των προστατευτικών ρυθμίσεων για υπουργούς και βουλευτές που προσβάλλουν τους Έλληνες πολίτες» ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Ενώ συμπλήρωσε ότι μεγάλος στόχος του είναι η Συνταγματική Αναθεώρηση (ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ) να συμβάλει ουσιαστικά στην μεγάλη προσπάθεια για την αποκατάσταση των σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και των κρατικών θεσμών, μεταξύ πολιτών και πολιτικής.
Το άνοιγμα της συζήτησης για τον χωρισμό Εκκλησίας – Κράτους, αν δεν πρόκειται για μια ακόμη πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανοίξει πολλά μέτωπα.
Ο Τσίπρας με την κίνηση αυτή επιχειρεί να ανοιχτεί στον προοδευτικό χώρο που θέλει αλλαγές στο θέμα αυτό. Τώρα κατά πόσο είναι πρόοδος ο πόλεμος κατά της Εκκλησίας, μόνο οί πίθηκοι το γνωρίζουν.
Αδιαφορεί για όσους δεν επιδιώκουν διακριτούς ρόλους καθώς πιστεύει ότι πρόκειται για ψηφοφόρους της Δεξιάς.
Ρίχνει επίσης το μπαλάκι στην Κεντροαριστερά για το τι θα κάνει όταν τεθούν αυτά τα θέματα.
Και θα έχει ενδιαφέρον να δει κανείς πώς θα διαμορφωθούν οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο που μέχρι σήμερα είναι άριστες..! καθώς και ο Αρχιεπίσκοπος είναι όργανο αυτού του Φασιστικού και άθεου κράτους... και πιό απλά δημόσιος υπαλληλάκος...
Το ζήτημα είναι ότι για άλλη μία φορά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ καθ'ότι ΧΥΔΑΙΟΙ, χτυπάνε αλύπητα τον Ελληνισμό.
Βήμα-βήμα θέλουν να ισοπεδώσουν τα πάντα...
Ορθοδοξία, ιστορία και παραδόσεις βρίσκονται στη μέγγενη του ψευτοπροοδευτισμού και ψευτοφιλελευθερισμού.

Μέ πατρικό πόνο,
πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος Σεπτέμβρης 2018
κοινοποιήστε-ενημερώστε-μεταδώστε
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε...

*************************************************************
Φωτογραφία

  • Φωτογραφία προφίλ του χρήστη πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος
    κοινοποιήστε-ενημερώστε-μεταδώστε
    Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
πατέρας Ιωάννης Αγ.Παρασκευή 2018...
********************************************************************************

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Τό έργο τού κληρικού αρχίζει από τό Ιερό, προετοιμάζεται στόν άμβωνα, καί ολοκληρώνεται μέσα στήν κοινωνία, γιά μία πραγματική Ιεραποστολή η οποία στόχο έχει τήν αναγέννηση τού ανθρώπου καί τής κοινωνίας, στήν υπηρεσία πρός τόν ασθενή, στήν καταπολέμηση τής υποκρισίας καί τού ψεύδους, στήν διακονία τής αλήθειας, η οποία είναι μία. Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός... Ακολουθήστε με σέ αυτή τήν διαδρομή, κάνοντας κλικ επί τής επικεφαλίδος ...περισσότερα »

H άποψή μου επί τών τεκταινόμενων Απαντώντας στήν επικαιρότητα

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ στοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...


*πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος...Η Ελλάς ζει ιστορικές στιγμές. Στιγμές ανελέητης προδοσίας. Το μέλλον αβέβαιο σε μια χώρα που από την αρχή της μεταπολίτευσης ψάχνει να βρει τον εαυτό της. Ποιος κυβερνά αυτόν το τόπο άραγε… Ποιος θεωρείται πατριώτης και ποιος προδότης ; Οι πολιτικοί ή ο λαός που τους εξέλεξε ; ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΩΝ...Εισαγωγή... είς επικήδειον... Ότι δεν πέτυχαν οι Πέρσες τότε επί Ελληνο-Περσικών πολέμων, επί Περσών Βασιλέων Δαρείου και Ξέρξη, στη μάχη των Θερμοπυλών (480 π.χ.), Μαραθώνος (490 π.χ.), Πλαταιών, και Σαλαμίνος (480 π.χ.), το επιτυγχάνουν σήμερα οί προδότες που κυβερνάνε την Χώρα μας... περισσότερα » ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 

ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ ΡΩΜΗΟΥΣ... ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... *Σέ κατέστρεψα καί δέν μετανόησες... λέγει Κύριος τών Δυνάμεων ενόποιον τού οποίου παρίσταμαι....* οποιος θέλει νά κλάψει ή νά εκδικηθεί μέ ειλικρίνεια άς τό πράξει όχι γιά θεαθήναι.. ...Τίς τελευταίες δεκαετίες οί αποστάτες ΝεοΈλληνες από τήν Παρασκευή εγκαταλείπουν τήν Αθήνα καί τρέχουν στά εξοχικά τους γιά τό τριήμερο πού μεταβάλετε σέ τετραήμερα καί αδειάζει η Αθήνα, εφόσον τό μόνο ενδιαφέρον τους είναι μονάχα η καλοπέραση καί η ανευθυνότητα... τήν ίδια τακ... περισσότερα »

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; *Λοιπόν κ. Αλέξη Τσίπρα και κ. Πάνο Καμμένο, τι θα κάνετε γι' αυτο το θέμα;;;* *Θα σας πιέζουμε συνέχεια ως Έλληνες, που δεν ανήκουμε πουθενά ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, διότι τα έχετε Υποσχεθεί προεκλογικά και οφείλετε να τα κάνετε πράξεις!* *Όχι. Δεν σας στηρίζουμε και δεν ανήκουμε πουθενά Ιδεολογικά, όσο δέν κάνετε ότι υποσχεθήκατε καί πού αυτάζητάμε ως Έλληνες, να κατηγορηθούν όσοι υπέγραψαν τα Μνημόνια με Ειδικά Δικαστήρια για την Εσχάτη Προδοσία και Διεθνή Λογιστικός Έλεγχος και μετά η Διαγραφή του ψεύτικου Χρέους.* * Δε θέλουμε Διαπραγμάτευση για μείωση ή...περισσότερα »

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ..... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...

ΣΟΚ! Ο ΟΗΕ υπέρ της ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ διαγραφής χρέους Η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη δημιουργία ενός νομικού πλαισίου σχετικά με τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους, που έγινε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, καθώς η κυβερνώσα συμμορία και το υπόλοιπο πολιτικό σκυλολόι τους, έκριναν πως το θέμα δεν τους αγγίζει βεβαίως-βεβαίως ή, ακόμα χειρότερα, αυτές ήταν, απλά, οι εντολές που έλαβαν από τα αφεντικά τους και σαν πιστά πολιτικά αρχικοπρόσκυλα που είναι, υπάκουσαν κουνώντας δουλικά την ουρά τους. Στην ψηφοφορία απείχαν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός ... περισσότερα »

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*ο λαός πρέπει νά κατανοήσει πώς δέν χρειαζόμαστε στημένες εκλογές μέ κόμματα τά οποία ελέγχω ντε από τούς Εβραίους καί εξυπηρετούν τήν Μασονία καί τόν Σιωνισμό ... επιτακτική ανάγκη είναι η Εξέγερση τού λαού μέ τήν δημιουργία ενός Πατριωτικού Κινήματος, ώστε νά μπούνε φυλακή οί κλέφτες πού καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα καί όλοι όσοι υπέγραψαν μνημόνια καί ξεπούλησαν τήν χώρα.. οί προβοκάτορες οί οποίοι καλλιεργούν εμφύλιο πόλεμο, πρέπει καί αυτοί νά εκτελεστούν ώς προδότες... ο λαός είναι θύμα καί είναι προβοκάτορας όποιος ταυτίζει τό θύμα μέ τόν θύτη ... οί θύτες είναι οί πολιτικοί,...περισσότερα »   

Εφαρμογή τού Άρθρου 120 Καί καταγγελία κατά τού διαρκούς κακουργήματος τής βίαιης καταπάτησης του Συντάγματος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Εφαρμογή τού Άρθρου 120 Καί καταγγελία κατά τού διαρκούς κακουργήματος τής βίαιης καταπάτησης τού Συντάγματος... 30 Ιουλίου 2014 μέ Αρ.Πρωτ. 1034/2/1 από 24/11/11 καί 5/5/12 καί 13/6/12 Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά του διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης του Όρκου . ΑΝΑΦΟΡΑ -ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ................................................ Όνομα: .......................................Επώνυμο: ...............................Όνομα Πατ...περισσότερα »
*********************************************************
και θα πρέπει να συμμετέχουν επίσης σ'αυτό και οι άριστοι των Ενόπλων Δυνάμεων και της Δικαιοσύνης. Διαφορετικά σε 6 μήνες δεν θα υπάρχει Ελλάδα.
Να γιατί:
Aυτό είμαστε: Ενας ξοφλημένος λαός που φοβάται να στρέψει το βλέμμα του στα τουρκικά μπουντρούμια που κρατούνται οι Ελληνες στρατιωτικοί και κάνουμε πως είμαστε απασχολημένοι με το “the next big thing στον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη”!

Eίμαστε ένας λαός δειλών που τρέμουμε να αντικρύσουμε την πραγματικότητα για μια ακόμη φορά.
Είμαστε ένας λαός δειλών κατσιαπλιάδων που αρνηθήκαμε να δούμε την διάτρητη λαμαρίνα του ελικοπτέρου που οι Τούρκοι γάζωσαν στα Ιμια.
Είμαστε ένας λαός κατσιαπλιάδων που τραβήξαμε video τον εμβολισμό του Γαύδος και το περιφέραμε στις Βρυξέλλες όπου, εάν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, απλά γίναμε αντικείμενο χλευασμού.
Είμαστε ένας λαός ατιμασμένων γιουσουφακίων που αρέσκεται στη δημαγωγία και τον λαικισμό.
Ενας λαός που αναζητεί πάντα κάποιον άλλο να τον σώσει, να του διορίσει τα κακάσχημα παιδιά του στο δημόσιο (εδώ θα βγάλουν στους υπόλοιπους τα απωθημένα τους), ένας λαός που δεν έχει αφήσει ζητιανιά και ικεσία αναξιοποίητη.

Μόνο που στην περίπτωση των Ελλήνων στρατιωτικών που έπεσαν σε τουρκικά ενέδρα στον Εβρο θα αναγκασθούμε να πιούμε το ποτήρι του εθνικού εξευτελισμού ως τον πάτο. Κάθε γουλιά θα είναι πιο πικρή από την προηγούμενη.
Ο ξυλοδαρμός των δύο Ελλήνων αξιωματικών δεν είναι τίποτε άλλο από γρονθοκόπημα στα πρόσωπα όλων μας.
Κι αν τα δύο 25χρονα παιδιά έχουν κρύψει τα προσωπά τους από τις τουρκικές κάμερες γιατί αυτές τις εντολές πήραν από τους Τούρκους βασανιστές τους, ο ελληνικός λαός σκύβει το κεφάλι από στρουθοκαμηλισμό.

Μόνο που αγαπητέ πρωθυπουργέ δεν αρκεί να κυβερνάς έναν δειλό λαό που αρέσκεται στην δημαγωγία για να γλιτώσεις το οδυνηρό τέλος που σε περιμένει.
Δυστυχώς για σένα αυτή τη φορά είσαι αναγκασμένος να αντιμετωπίσεις τον Σουλτάνο Ερντογάν ο οποίος αποφάσισε να γρονθοκοπήσει το δικό σου πρόσωπο που επιχειρούν να το βγάλουν στις αγορές η καλοπληρωμένη τράπεζα Ρότσιλντ, ο γραφικός Μοσκοβισί και η Μέρκελ που θέλει να ξεφορτωθεί έναν πρωθυπουργό και έναν λαό ζητιάνων.

Ο Ερντογάν θα σε τσαλακώσει σαν πρωθυπουργό, μας τσαλακώνει ήδη σαν λαό. Θα σε τσαλακώσει και τσαλακωμένο θα σε πετάξει στα πόδια των Ευρωπαίων ηγετών οι οποίοι 8 χρόνια τώρα (τι άθλιοι και του λόγου τους) αποδέχονται ένα διεφθαρμένο πελατειακό κράτος που προσκυνά τους εγχώριους ολιγάρχες και κλωτσάει τις μεταρρυθμίσεις.

Οι άθλιοι ευρωπαίοι εταίροι μας αρκέσθηκαν να εισπράττουν το τίμημα της λείας από τα χαράτσια αδιαφορώντας για το διεφθαρμένο κράτος που παρέμεινε ανίατο.
Τώρα ακόμη και αυτό το κακομακιγιαρισμένο φτιασίδωμα του ζητιάνου έρχεται να το τσαλακώσει ο Ερντογάν.
Να ταπεινώσει το ψευδοδημιούργημά σας και να χλευάσει και σας τους ίδιους. Ετσι παίρνει την εκδίκησή του από την Ευρώπη που του κλείνει τις πόρτες.
Ο Ερντογάν δεν έχει κανένα λόγο να παραδώσει τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς χωρίς ακριβό αντάλλαγμα. Και δεν θα το κάνει.
Μπορεί και να μην αρκεσθεί να πάρει πίσω τους 8 Τούρκους.
Γύρευε κάτι άλλο θα το ζητήσει... από ένα κράτος κατσιαπλιάδων που το κυβερνάνε κατσιαπλιάδες οι οποίοι προτιμούν ταπεινωμένοι να δηλώσουν πως οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί μπήκαν κατά λάθος στο τουρκικό έδαφος από το να πούμε την αλήθεια, ότι οι Τούρκοι κομμάντο της ειδικής μονάδας «Αετοί των Συνόρων», που υπάγεται στην 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία του τουρκικού Στρατού είχαν στήσει ενέδρα εντός του ελληνικού εδάφους και έπιασαν αιχμάλωτους τους 2 Ελληνες.
Γιατί εάν το λέγαμε αυτό θα έπρεπε να πάμε για πόλεμο που μάλλον πολύ δύσκολα θα τον αποφύγουμε.
Ετσι πέρασαν 20 ώρες ώσπου οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να δώσουν στην δημοσιότητα το περιστατικό.
Και αναγκάσθηκαν να το δώσουν μια και πλησίαζε η στιγμή που οι Τούρκοι θα περιέφεραν τους ελληνες σε νοσοκομεία και κρατητήρια μπροστά στις κάμερες των τουρκικών ΜΜΕ.
Γι΄αυτό και τα εγχώρια γιουσουφάκια ταπεινωμένοι 20 ώρες μετά μαρτύρησαν στον κατσιαπλιά ελληνικό λαό την μισή αλήθεια. Οτι τάχα 10 η ώρα το πρωί οι δύο στρατιωτικοί πάτησαν κατά λάθος σε τουρκικό έδαφος.
Σκέφθηκαν την μόνη εκδοχή που θα τους επέτεπε να είναι σήμερα κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός να υποδύεται στους Δελφούς τον παλιάτσο της ανάπτυξης-μην τολμώντας κι εκείνος με τη σειρά του να κοιτάξει προς τα τουρκικά μπουντρούμια.
Το θέμα είναι εάν θα αρκεσθεί ο Σουλτάνος στη ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους σττρατιωτικούς, που εάν είμασταν σοβαρό κράτος και ικανό να υπερασπισθούμε τα σύνορά μας-δεν θα επιτρέπαμε στο ελικόπτερό τους να προσγειωθεί σε ελληνικό έδαφος. Οφείλαμε να έχουμε πάρει το μαθημά μας από την ταπεινωτική παράδοση του Οτσαλάν. Οφείλαμε να τους επιτρέψουμε να ανεφοδιασθούν και να πάνε στο καλό.
Αλλά βλέπεις ο κατσιαπλιάς όσα μαθήματα και αν πάρει από την ιστορία είναι παραμένει γιουσουφάκι ανεπίδεκτο μαθήσεως που το μόνο που γνωρίζει ενστικτωδώς να κάνει είναι να ζητιανεύει και να εκλέγει δημαγωγούς και λαικιστές ηγέτες που πάντα τους πληρώνει ακριβά αλλά δεν διδάσκεται από τα λάθη του.
Ο κατσιαπλιάς λαός με την μεγάλη σε χρονικό βάθος ιστορία παραμένει ανίκανος να διδαχθεί από εκείνη. Κι αυτό γιατί διαθέτουμε χαλασμένο λογισμικό-σκάρτο DNA.

************************************************
DONALD TRUMP & NEW WORLD ORDER   (N.W.O.)

Η δυσμένεια της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διά-Κυβέρνησης, κατά του Προέδρου των Η.Π.Α. Donald TRUMP εμπίπτει στο 2ον Πρωτόκολλον των Σοφών της Σιών, διότι ο Πρόεδρος Donald TRUMP ενδιαφερόμενος για την Παγκόσμια ειρήνη, δεν υπέκυψε στις εντολές της Ν.Τ.Π. (N.W.O.), ως προς τις σχέσεις των Η.Π.Α. με τη ΡΩΣΙΑ.

Ο Πρόεδρος TRUMP τα έβαλε με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, που απειλεί τη Παγκόσμια ειρήνη, με την υπηρέτρια της Ν.Τ.Π. Γερμανία και Γερμανούς, και εν γένει με την Σιωνιστική Ε.Ε. ως υπηρέτρια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της N.W.O.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. (N.W.O.), θέλουν τον Γ! Π.Π. για να διαλύσουν και καταστρέψουν τη ΡΩΣΙΑ.

Αυτοί κατέλαβαν την ΟΥΚΡΑΝΙΑ, και εγκατέστησαν Φασιστικό Ναζιστικό Σιωνιστικό καθεστώς, υπηρέτη της ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!!

Σε περίπτωση Γ! Παγκοσμίου Πυρηνικού Πολέμου-Ολέθρου, η Αμερική (U.S.A.) θα καταστραφεί, όλες οι μεγαλουπόλεις των Η.Π.Α. θα γίνουν στάχτη, και αυτό φοβάται ο Πρόεδρος TRUMP, γιαυτό θέλει τη συνεργασία με τη ΡΩΣΙΑ.

Η ΕΛΙΤ της N.W.O. είναι έτοιμες να θυσιάσουν τις Η.Π.Α.-USA προς χάριν της Παγκόσμιας Κυριαρχίας αυτών. Το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ δεν το έχει καταλάβει!!!!

Το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ είναι η ΕΛΙΤ της Ν.Τ.Π.(N.W.O.) η οποία έχει διαβρώσει όλες τις δημόσιες υπηρεσίες των Η.Π.Α. (U.S.A.)

Για να βοηθήσουμε τους αναγνώστες να αντιληφθούν το τι συμβαίνει σήμερα παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα, συνιστούμεν να διαβάσουν τα Πρωτόκολλα της Σιών.

Τα εν λόγω πρωτόκολλα είναι 24. Δώστε μεγάλη προσοχή στο 2ον Πρωτόκολλον, εκεί θα αντιληφθείτε για πιο λόγο οι Κοσμοκράτορες εξέλεξαν τον ΤΣΙΠΡΑ, τον ΜΑΚΡΟΝ, τη ΜΕΡΚΕΛ, την ΧΙΛΑΡΙ, τον ΟΜΠΑΜΑ, τον ΜΠΑΡΟΖΟ, τον ΣΟΛΑΝΑ, τον ΤΟΥΣΚ, τον ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΪ, τον ΓΙΟΥΝΚΕΡ, κλπ δούλους της N.W.O. – N.T.Π.

Επίσης δώστε μεγάλη προσοχή στα Πρωτόκολλα 20ον- 21ον- & 22ον εκεί θα αντιληφθείτε τις οικονομικές κρίσεις και χρεοκοπίες των διαφόρων Κρατών της Γης.

Το Πρωτόκολλον 24 ομιλεί για την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ........

Η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δια-Κυβέρνησης του πλανήτη, έχει σαν ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΟ (ΤΑΛΜΟΥΔ), τα εν λόγω Πρωτόκολλα.

Τα εφαρμόζει κατά γράμμα στη προσπάθειά της να κατακτήσει την Παγκόσμια Κυριαρχία, όπως αποδείχθηκε μέχρι σήμερα.

Οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι, οι Τοπικοί Πόλεμοι,(ΣΥΡΙΑ), και οι Παγκόσμιες Οικονομικές κρίσεις, και Τοπικές χρεοκοπίες των Κρατών της Γης, είναι έργα της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, για να πετύχει στα σχέδιά της, και για τον παράνομο πλουτισμό των μελών της ΕΛΙΤ.

Τα μέλη της ΕΛΙΤ της N.W.O. είναι Σιωνιστές ΧΑΖΑΡΟΙ.

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, είναι το Ιερό Βιβλίο Γεωπολιτικής για τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.

Αυτή διορίζει Προέδρους & Πρωθυπουργούς των Κρατών της Γης, και τους καταδυναστεύει εις βάρος των Λαών.

Τους αποκαλούμε Παγκόσμια Δικτατορία διότι κανένας πολίτης του πλανήτη Γη δεν τους ψήφισε, αλλά απλώς κατέλαβαν την Παγκόσμιο Εξουσία με το ΧΡΥΣΟ-ΧΡΗΜΑ που συγκέντρωσαν χάρι των ανυποψίαστων επενδυτών των Παγκόσμιων Χρηματιστηρίων και Ομολόγων, και καταθετών-

πελατών των Παγκόσμιων Τραπεζών , όπου κυριαρχούν.

Δυστυχώς οι πολίτες των διαφόρων Κρατών του Πλανήτη- ανυποψίαστοι όντες- ψηφίζουν δημοκρατικά τους εκλεκτούς των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της ΕΛΙΤ, βλέπε περίπτωση
ΤΣΙΠΡΑ- ΜΑΚΡΟΝ-ΜΕΡΚΕΛ, κ.λ.π. (Πρωτόκολλον 2ον).

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του πλανήτη Γη, είναι πίσω από τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδος, και την καταστροφή του Ελληνισμού, την οποίαν βιώνουμε σήμερα.

Η ΕΛΙΤ είναι πίσω από την λαθρομετανάστευση, και όλα τα κακά που συμβαίνουν στον Πλανήτη.


Αυτά φοβάται ο Πρόεδρος DONALD TRUMP και αντιδρά στη Ν.Τ.Π.-N.W.O


****************************************************************

H άποψή μου επί τών τεκταινόμενων Απαντώντας στήν επικαιρότητα

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
*πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος...Η Ελλάς ζει ιστορικές στιγμές. Στιγμές ανελέητης προδοσίας. Το μέλλον αβέβαιο σε μια χώρα που από την αρχή της μεταπολίτευσης ψάχνει να βρει τον εαυτό της. Ποιος κυβερνά αυτόν το τόπο άραγε… Ποιος θεωρείται πατριώτης και ποιος προδότης ; Οι πολιτικοί ή ο λαός που τους εξέλεξε ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ ΡΩΜΗΟΥΣ... *Σέ κατέστρεψα καί δέν μετανόησες... λέγει Κύριος τών Δυνάμεων ενόποιον τού οποίου παρίσταμαι....* οποιος θέλει νά κλάψει ή νά εκδικηθεί μέ ειλικρίνεια άς τό πράξει όχι γιά θεαθήναι.. ...Τίς τελευταίες δεκαετίες οί αποστάτ... περισσότερα »


Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΙΘΗΚΟ-ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΑ.
Πώς άραγε λειτουργεί η λογική και η ψυχολογία ενός τριτοκοσμικού εισβολέα και εν δυνάμει εγκληματία; Ενός ατόμου το οποίο αρχής εξαρχής εισέβαλε παράνομα στην Χώρα, προσποιούμενος τον πληγέντα από τον πόλεμο και τον εμφύλιο σπαραγμό που ταλανίζει την πατρίδα του. Έφυγε λοιπόν από τον τόπο του, από την οικογένεια του, από τον κοινωνικό του περίγυρο για να γλυτώσει από τον θάνατο και την καταστροφή.... Έτσι λοιπόν οι Σύριοι εγκαταλείπουν την Συρία λόγω του εμφύλιου, οι Αφγανοί το Αφγανιστάν λόγω της τρομοκρατίας των Ταλιμπάν, οι Πακιστανοί και οι Μπαγκλαντεσιανοί, λόγω της ισλαμικής τρομοκρατίας, οι Σομαλοί, οι Νιγηριανοί και όλοι οι υπόλοιποι αφρικανοί για τις εξαιρετικά δύσκολα πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στις χώρες τους. Σε ποιο άλλο μέρος του πλανήτη ιστορικά συμβαίνει κάτι παρόμοιο;;; Όταν έγινε ο εμφύλιος στη Σερβία και η βομβαρδισμοί των ΗΠΑ δεν θυμόμαστε οι Σέρβοι να εγκατάλειψαν την πατρίδα τους για να έρθουν ως πρόσφυγες στην Ελλάδα ή στις τριγύρω βαλκανικές χώρες. Επίσης όταν εισέβαλε η Ρωσία στην Γεωργία ή στην Ουκρανία δεν θυμόμαστε Γεωργιανοί και Ουκρανοί να εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες τις χώρες τους για να έρθουν στην Ευρώπη. Και ιστορικά να το αναλύσουμε, όταν έγινε ο Αμερικάνικος εμφύλιος οι κάτοικοι της Ένωσης, δηλαδή των Νοτίων αμερικανικών Πολιτειών δεν κινήθηκαν ως πρόσφυγες προς τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Παρέμειναν στις κατεστραμμένες πόλεις και στα ρημαγμένα σπίτια τους, αγωνιζόμενοι να ξανακτίσουν από τα ερείπια τη ζωή τους. Όταν η Ιαπωνία συνθηκολόγησε και εφαρμόστηκε η αμερικανική κατοχή κανείς Ιάπων δεν εγκατέλειψε την χώρα του για να κινηθεί σε κάποια ευρωπαϊκή ή ασιατική χώρα. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τους κατοίκους του Νοτίου Βιετνάμ. Γιατί λοιπόν οι μουσουλμάνοι είναι αυτοί που εγκαταλείπουν κατά κοπάδια τις πατρίδες και τις οικογένειες τους; Είναι πολύ απλή η απάντηση. Διότι η ζωή τους εξελίσσεται και βιώνεται πάνω σε πρωτόγονες πολιτισμικές παραμέτρους. Δηλαδή δεν τους συνδέει απολύτως τίποτα ηθικό, κοινωνικό, συναισθηματικό ή ιδεολογικό με τον τόπο που γεννήθηκαν, όπως ακριβώς και τις πρώτες κοινωνίες των νομάδων κυνηγών τροφοσυλλεκτών, οι οποίοι κινούνταν από τόπο σε τόπο για ανεύρεση τροφής, επίσης έχουν χαμηλή αντίληψη της ομάδας ή της οικογένειας ως κοινωνικού κυττάρου, όπως ακριβώς ο πρωτόγονος άνθρωπος που ζούσε σε τυχαίες αγέλες και απέκτησε την αίσθηση της οικογένειας μετά την μόνιμη εγκατάσταση και την εξέλιξη του από τροφοσυλλέκτη σε παραγωγό τροφής. Η πλειοψηφία λοιπόν αυτών που παράνομα διέρχονται τα σύνορα μας, λόγω της εγκατάλειψής της φύλαξης τους, από μια κυβέρνηση ανθελλήνων και εθνομηδενιστών, δεν έρχονται για ένα καλύτερο μέλλον, για μια καλύτερη ζωή, μακριά από τον θάνατο και την καταστροφή, όπως διατυμπανίζουν και σπαρακτικά προβάλουν μέσω κροκοδείλιων δακρύων, οι άθλιοι που ασπάζονται τις αρχές ενός χαοτικού διεθνισμού και μιας πολυφυλετικής πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Και αυτό αποδεικνύεται από τον βίο και την Πολιτεία τους. Δεν φεύγουν από τον θάνατο και την καταστροφή αλλά τα φέρνουν μαζί τους. Διότι όλοι αυτοί οι δήθεν κατατρεγμένοι και καταστραμμένοι, οι κατά φαντασίαν των ηλιθίων πρόσφυγες που όλοι, μα όλοι πατάνε στην ελληνική γη κρατώντας στο χέρι κινητά τελευταίας τεχνολογίας, δεν νιώθουν θλίψη για τον τόπο που άφησαν πίσω τους ή για τα προσφιλή τους πρόσωπα. Έρχονται όχι για να εργαστούν, για ν’ αγωνιστούν και να προκόψουν, αλλά για να κάνουν το κακό. Να ληστέψουν, να βιάσουν και να σκοτώσουν αφού στους πολιτισμούς από τους οποίους μας κουβαλήθηκαν η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία. Γι αυτό στους διαβολότοπους τους ο θάνατος και η απάνθρωπη βία είναι καθημερινά φαινόμενα, είναι κάτι που το υπαγορεύει η ίδια η κουλτούρα τους. Για αυτό εκεί αν κλέψεις ένα κινητό τηλέφωνο σε λυντσάρουν και σε καίνε ζωντανό ή αν ένα νεαρό κορίτσι δώσει ένα φιλί λιθοβολείται μέχρι θανάτου. Πώς λοιπόν να τολμήσουν όλοι αυτοί στις χώρες τους να εγκληματήσουν, αφού με το παραμικρό τους περιμένει «κούρεμα». Έρχονται λοιπόν εδώ και διαπιστώνουν σχεδόν αμέσως ότι εγκληματώντας όχι μόνο δεν θα τιμωρηθούν, αλλά υπάρχει πιθανότητα και να ανταμειφθούν διότι υπέστησαν κακομεταχείριση από την αστυνομία. Πολύ σύντομα διαπιστώνουν ότι προστατεύονται από μια ισχυρή ασπίδα, δημιούργημα μιας νοσηρής ισοπεδωτικής διανόησης. Μιας ασπίδας που φέρει το όνομα αντιρατσισμός. Στο όνομα λοιπόν του αντιρατσισμού και της στρεβλής διανόησης που θεωρεί το έγκλημα ως αποτέλεσμα της κοινωνικής ανισότητας και όχι της ανώμαλης και πρωτόγονης φύσης, τα εγκλήματα τους όχι μόνο δεν τιμωρούνται, αλλά και εξιλεώνονται. Και για να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Ο ένας από τους δολοφόνους του 25χρονου Συμπατριώτη μας Νικόλα Μουστάκα είναι ένας 17χρονος (έτσι ισχυρίζεται) Πακιστανός, ο οποίος στο παρελθόν είχε συλληφθεί ξανά για ληστεία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος (!!!!!!!!!!) με τον όρο να δίνει παρόν στο αστυνομικό τμήμα. Το κραυγαλέο δε που αποδεικνύει τη σήψη στην οποία έχει περιέλθει αυτή η Χώρα, είναι ότι δεν δήλωσε μόνιμη κατοικία. Ερχόμαστε λοιπόν στην λογική και στην ψυχολογία του εγκληματία. Όσο πρωτογενής, όσο πρωτόγονη και αν είναι η λογική του –πρωτόγονη διότι του υπαγορεύει πως ότι θέλει και ότι έχει ανάγκη μπορεί να το αρπάξει και όχι να το αποκτήσει, όπως ακριβώς ο πρωτόγονος έσπαζε το κεφάλι του διπλανού του για να του πάρει την πηγή με το νερό που είχε στην κατοχή του – δεν μπορεί να μην συνειδητοποιήσει έκπληκτος ότι λήστεψε και παρόλο που τον έπιασαν αφέθηκε ελεύθερος. Εγκλημάτησε αλλά δεν τιμωρήθηκε. Έκανε μια πράξη για την οποία στην χώρα του θα τον είχαν κάψει ζωντανό, ενώ στην «πολιτισμένη» Ελλάδα δεν τον πείραξε κανείς. Η επόμενη λοιπόν σκέψη που αναπόφευκτα θα κάνει βάσει της λογικής του εγκληματία και του γενικότερου πολιτισμικού του υπόβαθρου είναι ότι αν την επόμενη φορά διαπράξει φόνο και πάλι δεν θα τιμωρηθεί. Στην χειρότερη περίπτωση να τον φυλακίσουν όπου θα του παρέχουν τροφή και στέγη, κάτι που για αυτόν αποτελεί βελτίωση σε σχέση με την τωρινή του κατάσταση. Είναι λοιπόν αναμφισβήτητο ότι η ατιμωρησία δημιουργεί την ασυδοσία. Αν ο νόμος στην Ελλάδα όχι μόνο δεν τιμωρεί με την ανάλογη αυστηρότητα το κάθε έγκλημα, αλλά αδιαφορεί και πελαγοδρομεί μέσα σε αντιρατσιστικές έννοιες και σοφιστείες τότε οι τριτοκοσμικοί εισβολείς ανεξέλεγκτα θα βιάζουν, θα ληστεύουν και θα δολοφονούν, διότι δεν θα έχουν τον φόβο μιας σκληρής και ανηλεούς τιμωρίας. Κάτι που ήδη συμβαίνει υπό τα απαθή βλέμματα της Πολιτείας και της Αστυνομίας η οποία έχει υποβιβαστεί σε ένα άψυχο και άβουλο σώμα, που κρατώντας ίσες αποστάσεις μέ τους Έλληνες συμπατριώτες τους έχουν καταντήσει , μαζί μέ τόν Στρατό υπηρετριούλες των μουσουλμάνων στην χώρα μας... αγνοώντας πιά είναι, Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΕΙΣΒΟΛΈΑ.
Μέ πατρικό πόνο,
πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος Αύγουστος 2018
κοινοποιήστε-ενημερώστε-μεταδώστε
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε...

***********************************************************


Ἀξιότιμε κ. Σακελλαρίου,
Τήν ὥρα πού ἡ πλειοψηφία τοῦ νομικοῦ κόσμου σᾶς ψέγει γιά τήν παραίτησή σας ἀπό τήν θέση τοῦ Προέδρου τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας ἐγώ σᾶς θαυμάζω! Στήν ἐπιστολή παραίτησης πού ἀναγνώσατε στά μέσα μαζικῆς ἐνημέρωσης διέκρινα στό πρόσωπό σας ἕναν ἄνθρωπο τίμιο ἀπέναντι στούς ἀνθρώπους καί στή συνείδησή του! Δέν ξέρω ἄν ἔχω ξανακούσει ἀπό χείλη ἀνωτάτου δικαστικοῦ λειτουργοῦ ἐπίκληση τῆς βοήθειας τοῦ Θεοῦ! Σπανίζουν οἱ δικαστικοί πού ἔχουν ὀρθόδοξες εἰκόνες στό γραφεῖο τούς ὅπως ἐσεῖς κ. Πρόεδρε! Κάποιοι περισπούδαστοι νομικοί (αὐτοί μέ τίς περγαμηνές εἰς τάς Γαλλίας καί Γερμανίας) σᾶς κατηγόρησαν ἀκόμα καί γι΄αὐτό: «Δέν δικαιοῦται ὁ λειτουργός τῆς δικαιοσύνης νά ἔχει εἰκόνες στό γραφεῖο του! Αὐτό συνιστᾶ λαϊκισμό!»
Πιό πολύ ὅμως σᾶς θαυμάζω γιά τό σθένος σας νά ὑπερασπιστεῖτε διά τῶν δικαστικῶν σας ἀποφάσεων τήν ταλαιπωρημένη ἀπό τήν αἰχμαλωτισμένη σέ ξένα συμφέροντα πολιτική ἐξουσία κοινωνία! Ἡ γνώμη σας στίς δικαστικές κρίσεις γιά τίς συμβάσεις δανεισμοῦ (ἤ καλύτερα συμβάσεις ἐξανδραποδισμοῦ) ἄν καί ἦταν μειοψηφική καταγράφεται στήν ἱστορία τῆς σύγχρονης Ἑλλάδος ὡς πράξη ἀντίστασης! Εἶναι γενναῖο πραγματικά τό νά....
ἐκφράζει κανείς στέρεη τήν κρίση του καί νά ὑπερασπίζεται τόν ἀδύναμο ἀπέναντι σέ ἕνα πανίσχυρο παγκόσμιο σύστημα! Κι ἐσεῖς τό πράξατε κ. Πρόεδρε!
Ἀλλά καί κάτι ἄλλο: οἱ δύο τελευταῖες ἀποφάσεις γιά τό Μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν σας τιμοῦν διπλά κ. Πρόεδρε! Ὑπερασπιστήκατε τίς ψυχές ἀθώων παιδιῶν πού ἡ λαίλαπα τῆς παγκοσμιοποίησης προσπαθεῖ νά παραμορφώσει! Καί πάλι δώσατε μία μάχη ἀπέναντι σέ ἕνα σύστημα πού επιζητεῖ ἀνηλεῶς νά ἰσοπεδώσει τήν ταυτότητα τοῦ σύγχρονου Ἕλληνα!
Εἶμαι πολύ μικρός γιά νά σᾶς ἐπαινῶ κ. Πρόεδρε! Θά τό πράξω ὅμως ἐκ μέρους τῆς συντριπτικῆς πλειοψηφίας τῶν Ἑλλήνων πού θέλει τόν Δικαστή νά τήν θωρακίζει τόσο ἀπό τήν οἰκονομική ἐξαθλίωση ὅσο κι ἀπό τήν πνευματική ὑποδούλωση!
Κι ἄν ὅπως εἴπατε στήν ἐπιστολή παραίτησης θεωρεῖτε ὅτι τό οἰκονομικό κατίσχυσε τοῦ θεσμικοῦ, ἐμεῖς καί πάλι δέν πτοούμαστε! Γιατί ἐλπίζουμε στόν οὐρανό! Κι ἐκεῖ δέν μετράει τό οἰκονομικό ἤ ὁτιδήποτε ἄλλο! Ἐκεῖ μετράει ἡ Ἀλήθεια τήν ὁποία ὑπερασπιστήκατε κ. Πρόεδρε!

Μέ σεβασμό,
πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος
κοινοποιήστε-ενημερώστε-μεταδώστε
***************************************
Σαπίλα παντού... Σάπιοι εξ ορισμού οι πολιτικοί μας. Ακόμα πιό σάπιοι οι δήθεν "πρωθυπουργοί" των μνημονίων. Πιό σάπιος όλων ο αντιμνημονιακός, τάχα πρωθυπουργός πράκτορας τών Αμερικάνων που το παίζει κι αριστερός. Σάπιο το κράτος τών Αθηνών τής μασονίας καί τής διαπλοκής, που έχει παραδώσει τα κλειδιά και το πολίτευμα στον υπόκοσμο των τραπεζών, ..αυτόν τον βρωμερό βόθρο που ρουφάει τό αίμα τών ανήμπορων, καί τών απροστάτευτων, και αρπάζει πρώτες και μοναδικές κατοικίες-στέγες, άνεργων ακόμη καί ασθενών. Σάπια η δικαιοσύνη που δήθεν συνεδριάζει ακόμη για να βρεί ΑΝ είναι συνταγματικοί οι μνημονιακοί νόμοι που προβλέπουν την σφαγή των πολιτών... και την θεσμοθέτηση της καταπάτησης κάθε κοινωνικού συμβολαίου και κάθε έννοιας ανθρωπισμού και ισονομίας ,
..και δεν βλέπει τάχα ένα σύνταγμα της χώρας καταρρακωμένο και καταχ@σμένο απ' τα διευθυντήρια της Ευρωπαϊκής φασιστικής "Ένωσης", τους διεθνείς απατεώνες, τους νεοναζιστές τοκογλύφους.
Σάπια η ενημέρωση-προπαγάνδα του καθεστώτος.
Χωματερές όπου χωνεύονται κάθε είδους συστημικά περιττώματα, για να δωθούν τροφή, να γίνουν λίπασμα για την σκέψη και τον τρόμο τού καταναλωτή-τηλεθεατή.
Σάπια και η κοινωνία που συνήθισε την σφαγή των διπλανών.
Που δεν βλέπει και δεν αντιδρά στο διηνεκές δράμα συνταξιούχων και μισθωτών (δημοσίου-ιδιωτικού δικαίου, αδιάφορο),
..ανθρώπων που ζούνε δέκα μέρες τον μήνα και τις υπόλοιπες μένουν κλεισμένοι ανήμποροι στα σπίτια τους σαν σε νεκροθαλάμους, ακίνητοι, αμίλητοι, άχρωμοι και αόσμοι,
..έχοντας δώσει και τον τελευταίο τους παρά στους γκάγκστερς των τραπεζών και στην εφορία που κατάσχει λογαριασμούς μόνον αυτών που χρωστούν 300 και 500 ευρώ,
..στην κράτος εν κράτει ΑΑΔΕ αυτό το μέγιστο σκάνδαλο όλων των εποχών που από μόνο του αρκεί για να στηθούν γκιλοτίνες.
Που νομίζει πως την γλύτωσε επειδή την βγάζει κουτσά-στραβά ως τώρα, που γλύφει τους ισχυρούς (τρομάρα τους), που θεωρεί πως αυτό είναι ζωή, πως αυτή είναι η ζωή.
Σάπιοι όλοι μας. Το blog, οι διπλανοί του, οι απέναντί του, όλοι μας.
Βολευόμαστε με μπαμπούλες. Λιγοψυχούμε (τραβάτε με κι ας κλαίω) με τα "και τί μπορούμε να κάνουμε;"
Νανουριζόμαστε με τα κουπεπέ των "δημοκρατικών διαδικασιών" και τις κουδουνίστρες των εκλογών.
Θέλουμε κι είμαστε δώ.
Το αξίζουμε κι είμαστε εδώ.
Σάπιοι όλοι μας.
Βρωμάμε σαν ανθρώπινες χωματερές και σαν πτώματα.
Δεν το παίρνουμε όμως είδηση,
..γιατί ο καθένας έχει συνηθίσει την δική του βρώμα!..
πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος Μάϊος-Ιούνιος 2018
**********************************

Στις επόμενες εκλογές θα έχουμε ένα πάρα πολύ σοβαρό crash test. Θα αναμετρηθεί η λογική με τη βλακεία. Για την ακρίβεια, θα διαπιστώσουμε πόσο από το 38% των παραγωγικών ηλικών που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2015, θα επαναλάβουν την ίδια... ανοησία.

Το αυτό ισχύει και για το 37,1% άνω των 50 ετών αλλά και το 36,9% των ιδιωτικών υπαλλήλων που είδαν το... τυρί αλλά όχι τη... φάκα!

Όσο για τους άνεργους που σε ποσοστό 42,8% είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, αν κάποιος έχει βολευτεί, τότε μαντεύουμε τι θα ψηφίσει.

Όσο για τους... αβόλευτους, ο θεός να τους φωτίσει! Βεβαίως, αναμένουμε να... βάλουν μυαλό και οι συνταξιούχοι, οι οποίοι σε ποσοστό 33,1% είχαν ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Ιδίως τώρα που έρχεται και η μεγάλη μείωση συντάξεων για το 60% από αυτούς.

Όλα τα παραπάνω συνιστούν την αριστερά της απάτης που δεν έχει καμία σχέση με τη σοσιαλδημοκρατία, όπως θέλει να ευαγγελίζεται. Η Αριστερά αποτελεί εμπόδιο στη σύγχρονη Ελλάδα. Διατείνεται ότι αγωνίζεται για το καλό των αδύναμων, αλλά όταν είσαι στην πλευρά των "επαγγελματιών διαμαρτυρόμενων" και κάνεις τη ζωή δύσκολη αυτών που υποτίθεται ότι εκπροσωπείς, τότε είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

Σε τέτοιες περιπτώσεις οι... αγώνες είναι η καταδίκη αυτών που υποτίθεται ότι υπερασπίζεσαι Άνθρωποι οι οποίοι έγιναν γνωστοί μέσα από καταλήψεις, κάλυψη βανδάλων και τρομοκρατών, σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έχουν θετικό ισοζύγιο προσφοράς.

Οι... αγώνες των αυτοαποκαλούμενων "αριστερών αγωνιστών" στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, δεν ήταν τίποτα περισσότερο παρά η κατοχύρωση του βολέματος, από ανθρώπους που είναι μειωμένης απόδοσης και δεν έχουν ιδιαίτερα... καλή σχέση με την εργασία. Είναι η επιτομή του βολεμένου, του υποκριτή, του απατεώνα και του λαμόγιου που θέλει να τρέφεται ως παράσιτο εις βάρος των συμπολιτών του. Δεν θέλουμε να γενικεύουμε, αλλά ελάχιστοι είναι αυτοί που ξεφεύγουν από τον κανόνα, αποδεικνύοντας ότι είναι εργατικότατοι, συνετοί, πειθαρχημένοι και αποτελεσματικοί. Βέβαια, κάποιος θα πει ότι το να προβαίνεις σε καταλήψεις ή πορείες αποτελεί... δουλειά! Βεβαίως, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή! Όπως και το να είσαι φαύλος, επάγγελμα είναι... Και μάλιστα πολύ προσοδοφόρο εάν συμπεριφέρεσαι ως φαύλος αριστερός!

πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος Μάϊος-Ιούνιος 2018
κοινοποιήστε-ενημερώστε-μεταδώστε
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

**********************************
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον
Κύριοι Βουλευτές,
Η Δημοκρατία μας στηρίζεται στο Σύνταγμα μας και κάθε ανάλυση θα πρέπει να γίνεται κατά προτεραιότητα μες βάση αυτό.
Έτσι θα επιχειρήσουμε μία λογική συνταγματική ανάλυση του θέματος, της παραβίασης του Συντάγματος και του αναφερόμενου στο Σύνταγμα ότι, «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»
Ως γνωστόν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν την ανάληψη των καθηκόντων του, δίδει τον εξής όρκο:
Άρθρο 33.2
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο:
«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».
Μπορεί συνεπώς να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι αποτελούν παραβίαση του Συντάγματος και συνεπώς εκτροπή από αυτό που ονομάζεται δικτατορία, η μη τήρηση του Συντάγματος, η παραβίαση της Εθνικής ανεξαρτησίας, η παραβίαση της ακεραιότητας της Χώρας και η παραβίαση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των Ελλήνων
Και επειδή δεν υπάρχει στο Σύνταγμα ορισμός της Εσχάτης Προδοσίας είναι προφανές ότι οι ανωτέρω περιπτώσεις που αποτελούν σύμφωνα με το Σύνταγμα τις ύψιστες παραβιάσεις του, μπορούν να χαρακτηριστούν, εφ όσον αντικειμενικά συμβαίνουν ή συνέβησαν, Εσχάτη Προδοσία.
Στο άρθρο 120 (120.2 και 120.3) σαφώς αναφέρεται ότι οι Έλληνες δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
(Άρθρο 120.2 και 120.4: Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία)
Και προφανώς η τήρηση του Συντάγματος στις θεμελιωδέστερες επιταγές του με παραβίαση, της Εθνικής ανεξαρτησίας, της ακεραιότητας της Χώρας και των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των Ελλήνων, αποτελεί κατάλυση του, επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων (που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία)
Δεδομένου ότι Έλληνες είναι και οι υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις, προφανώς, εάν ισχύουν οι ανωτέρω παραβιάσεις των θεμελιωδέστερων επιταγών του Συντάγματος εν όλω ή εν μέρει, δικαιούνται και υποχρεούνται επίσης να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί ως ανωτέρω το καταλύσει.
Με τη διευκρίνιση ότι εάν ο ελληνισμός δεν εκλήθη να αποδεχθεί, τη παραβίαση του Συντάγματος, την παραβίαση της Εθνικής ανεξαρτησίας, την παραβίαση της ακεραιότητας της Χώρας και την παραβίαση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του, και εάν οι παραβιάσεις αυτές του επιβλήθηκαν αυθαίρετα, μπορεί τότε να συναχθεί ότι η επιβολή αυτή αποτελεί την προβλεπόμενη Συνταγματικά, βίαιη επιβολή.

Μέ πατρικό πόνο,
πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος