Video streaming by Ustream ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/12/blog-post_21.html ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

Ἀξιότιμε κ. Σακελλαρίου,
Τήν ὥρα πού ἡ πλειοψηφία τοῦ νομικοῦ κόσμου σᾶς ψέγει γιά τήν παραίτησή σας ἀπό τήν θέση τοῦ Προέδρου τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας ἐγώ σᾶς θαυμάζω! Στήν ἐπιστολή παραίτησης πού ἀναγνώσατε στά μέσα μαζικῆς ἐνημέρωσης διέκρινα στό πρόσωπό σας ἕναν ἄνθρωπο τίμιο ἀπέναντι στούς ἀνθρώπους καί στή συνείδησή του! Δέν ξέρω ἄν ἔχω ξανακούσει ἀπό χείλη ἀνωτάτου δικαστικοῦ λειτουργοῦ ἐπίκληση τῆς βοήθειας τοῦ Θεοῦ! Σπανίζουν οἱ δικαστικοί πού ἔχουν ὀρθόδοξες εἰκόνες στό γραφεῖο τούς ὅπως ἐσεῖς κ. Πρόεδρε! Κάποιοι περισπούδαστοι νομικοί (αὐτοί μέ τίς περγαμηνές εἰς τάς Γαλλίας καί Γερμανίας) σᾶς κατηγόρησαν ἀκόμα καί γι΄αὐτό: «Δέν δικαιοῦται ὁ λειτουργός τῆς δικαιοσύνης νά ἔχει εἰκόνες στό γραφεῖο του! Αὐτό συνιστᾶ λαϊκισμό!»
Πιό πολύ ὅμως σᾶς θαυμάζω γιά τό σθένος σας νά ὑπερασπιστεῖτε διά τῶν δικαστικῶν σας ἀποφάσεων τήν ταλαιπωρημένη ἀπό τήν αἰχμαλωτισμένη σέ ξένα συμφέροντα πολιτική ἐξουσία κοινωνία! Ἡ γνώμη σας στίς δικαστικές κρίσεις γιά τίς συμβάσεις δανεισμοῦ (ἤ καλύτερα συμβάσεις ἐξανδραποδισμοῦ) ἄν καί ἦταν μειοψηφική καταγράφεται στήν ἱστορία τῆς σύγχρονης Ἑλλάδος ὡς πράξη ἀντίστασης! Εἶναι γενναῖο πραγματικά τό νά....
ἐκφράζει κανείς στέρεη τήν κρίση του καί νά ὑπερασπίζεται τόν ἀδύναμο ἀπέναντι σέ ἕνα πανίσχυρο παγκόσμιο σύστημα! Κι ἐσεῖς τό πράξατε κ. Πρόεδρε!
Ἀλλά καί κάτι ἄλλο: οἱ δύο τελευταῖες ἀποφάσεις γιά τό Μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν σας τιμοῦν διπλά κ. Πρόεδρε! Ὑπερασπιστήκατε τίς ψυχές ἀθώων παιδιῶν πού ἡ λαίλαπα τῆς παγκοσμιοποίησης προσπαθεῖ νά παραμορφώσει! Καί πάλι δώσατε μία μάχη ἀπέναντι σέ ἕνα σύστημα πού επιζητεῖ ἀνηλεῶς νά ἰσοπεδώσει τήν ταυτότητα τοῦ σύγχρονου Ἕλληνα!
Εἶμαι πολύ μικρός γιά νά σᾶς ἐπαινῶ κ. Πρόεδρε! Θά τό πράξω ὅμως ἐκ μέρους τῆς συντριπτικῆς πλειοψηφίας τῶν Ἑλλήνων πού θέλει τόν Δικαστή νά τήν θωρακίζει τόσο ἀπό τήν οἰκονομική ἐξαθλίωση ὅσο κι ἀπό τήν πνευματική ὑποδούλωση!
Κι ἄν ὅπως εἴπατε στήν ἐπιστολή παραίτησης θεωρεῖτε ὅτι τό οἰκονομικό κατίσχυσε τοῦ θεσμικοῦ, ἐμεῖς καί πάλι δέν πτοούμαστε! Γιατί ἐλπίζουμε στόν οὐρανό! Κι ἐκεῖ δέν μετράει τό οἰκονομικό ἤ ὁτιδήποτε ἄλλο! Ἐκεῖ μετράει ἡ Ἀλήθεια τήν ὁποία ὑπερασπιστήκατε κ. Πρόεδρε!

Μέ σεβασμό,
κοινοποιήστε-ενημερώστε-μεταδώστε

**************************************************
H άποψή μου επί τών τεκταινόμενων Απαντώντας στήν επικαιρότητα
ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος...Η Ελλάς ζει ιστορικές στιγμές. Στιγμές ανελέητης προδοσίας. Το μέλλον αβέβαιο σε μια χώρα που από την αρχή της μεταπολίτευσης ψάχνει να βρει τον εαυτό της. Ποιος κυβερνά αυτόν το τόπο άραγε… Ποιος θεωρείται πατριώτης και ποιος προδότης ; Οι πολιτικοί ή ο λαός που τους εξέλεξε ;   ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ *με απώτερο σκοπό να κάνουν δώρο στην Τουρκία οι σύμμαχοί μας * Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι Γερμανοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Τουρκία που είναι πιστός της σύμμαχος για να σώσουν την κατάσταση. Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο...περισσότερα »
.
Φωτογραφία

  • Φωτογραφία προφίλ του χρήστη πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος
    κοινοποιήστε-ενημερώστε-μεταδώστε
    Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
πατέρας Ιωάννης Αγ.Παρασκευή Μάϊος τού 2018...
********************************************************************************

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*ο λαός πρέπει νά κατανοήσει πώς δέν χρειαζόμαστε στημένες εκλογές μέ κόμματα τά οποία ελέγχω ντε από τούς Εβραίους καί εξυπηρετούν τήν Μασονία καί τόν Σιωνισμό ... επιτακτική ανάγκη είναι η Εξέγερση τού λαού μέ τήν δημιουργία ενός Πατριωτικού Κινήματος, ώστε νά μπούνε φυλακή οί κλέφτες πού καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα καί όλοι όσοι υπέγραψαν μνημόνια καί ξεπούλησαν τήν χώρα.. οί προβοκάτορες οί οποίοι καλλιεργούν εμφύλιο πόλεμο, πρέπει καί αυτοί νά εκτελεστούν ώς προδότες... ο λαός είναι θύμα καί είναι προβοκάτορας όποιος ταυτίζει τό θύμα μέ τόν θύτη ... οί θύτες είναι οί πολιτικοί,...περισσότερα »   

Εφαρμογή τού Άρθρου 120 Καί καταγγελία κατά τού διαρκούς κακουργήματος τής βίαιης καταπάτησης του Συντάγματος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Εφαρμογή τού Άρθρου 120 Καί καταγγελία κατά τού διαρκούς κακουργήματος τής βίαιης καταπάτησης τού Συντάγματος... 30 Ιουλίου 2014 μέ Αρ.Πρωτ. 1034/2/1 από 24/11/11 καί 5/5/12 καί 13/6/12 Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά του διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης του Όρκου . ΑΝΑΦΟΡΑ -ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ................................................ Όνομα: .......................................Επώνυμο: ...............................Όνομα Πατ...περισσότερα »
***************************************
και θα πρέπει να συμμετέχουν επίσης σ'αυτό και οι άριστοι των Ενόπλων Δυνάμεων και της Δικαιοσύνης. Διαφορετικά σε 6 μήνες δεν θα υπάρχει Ελλάδα.
Να γιατί:
Aυτό είμαστε: Ενας ξοφλημένος λαός που φοβάται να στρέψει το βλέμμα του στα τουρκικά μπουντρούμια που κρατούνται οι Ελληνες στρατιωτικοί και κάνουμε πως είμαστε απασχολημένοι με το “the next big thing στον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη”!

Eίμαστε ένας λαός δειλών που τρέμουμε να αντικρύσουμε την πραγματικότητα για μια ακόμη φορά.
Είμαστε ένας λαός δειλών κατσιαπλιάδων που αρνηθήκαμε να δούμε την διάτρητη λαμαρίνα του ελικοπτέρου που οι Τούρκοι γάζωσαν στα Ιμια.
Είμαστε ένας λαός κατσιαπλιάδων που τραβήξαμε video τον εμβολισμό του Γαύδος και το περιφέραμε στις Βρυξέλλες όπου, εάν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, απλά γίναμε αντικείμενο χλευασμού.
Είμαστε ένας λαός ατιμασμένων γιουσουφακίων που αρέσκεται στη δημαγωγία και τον λαικισμό.
Ενας λαός που αναζητεί πάντα κάποιον άλλο να τον σώσει, να του διορίσει τα κακάσχημα παιδιά του στο δημόσιο (εδώ θα βγάλουν στους υπόλοιπους τα απωθημένα τους), ένας λαός που δεν έχει αφήσει ζητιανιά και ικεσία αναξιοποίητη.

Μόνο που στην περίπτωση των Ελλήνων στρατιωτικών που έπεσαν σε τουρκικά ενέδρα στον Εβρο θα αναγκασθούμε να πιούμε το ποτήρι του εθνικού εξευτελισμού ως τον πάτο. Κάθε γουλιά θα είναι πιο πικρή από την προηγούμενη.
Ο ξυλοδαρμός των δύο Ελλήνων αξιωματικών δεν είναι τίποτε άλλο από γρονθοκόπημα στα πρόσωπα όλων μας.
Κι αν τα δύο 25χρονα παιδιά έχουν κρύψει τα προσωπά τους από τις τουρκικές κάμερες γιατί αυτές τις εντολές πήραν από τους Τούρκους βασανιστές τους, ο ελληνικός λαός σκύβει το κεφάλι από στρουθοκαμηλισμό.

Μόνο που αγαπητέ πρωθυπουργέ δεν αρκεί να κυβερνάς έναν δειλό λαό που αρέσκεται στην δημαγωγία για να γλιτώσεις το οδυνηρό τέλος που σε περιμένει.
Δυστυχώς για σένα αυτή τη φορά είσαι αναγκασμένος να αντιμετωπίσεις τον Σουλτάνο Ερντογάν ο οποίος αποφάσισε να γρονθοκοπήσει το δικό σου πρόσωπο που επιχειρούν να το βγάλουν στις αγορές η καλοπληρωμένη τράπεζα Ρότσιλντ, ο γραφικός Μοσκοβισί και η Μέρκελ που θέλει να ξεφορτωθεί έναν πρωθυπουργό και έναν λαό ζητιάνων.

Ο Ερντογάν θα σε τσαλακώσει σαν πρωθυπουργό, μας τσαλακώνει ήδη σαν λαό. Θα σε τσαλακώσει και τσαλακωμένο θα σε πετάξει στα πόδια των Ευρωπαίων ηγετών οι οποίοι 8 χρόνια τώρα (τι άθλιοι και του λόγου τους) αποδέχονται ένα διεφθαρμένο πελατειακό κράτος που προσκυνά τους εγχώριους ολιγάρχες και κλωτσάει τις μεταρρυθμίσεις.

Οι άθλιοι ευρωπαίοι εταίροι μας αρκέσθηκαν να εισπράττουν το τίμημα της λείας από τα χαράτσια αδιαφορώντας για το διεφθαρμένο κράτος που παρέμεινε ανίατο.
Τώρα ακόμη και αυτό το κακομακιγιαρισμένο φτιασίδωμα του ζητιάνου έρχεται να το τσαλακώσει ο Ερντογάν.
Να ταπεινώσει το ψευδοδημιούργημά σας και να χλευάσει και σας τους ίδιους. Ετσι παίρνει την εκδίκησή του από την Ευρώπη που του κλείνει τις πόρτες.
Ο Ερντογάν δεν έχει κανένα λόγο να παραδώσει τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς χωρίς ακριβό αντάλλαγμα. Και δεν θα το κάνει.
Μπορεί και να μην αρκεσθεί να πάρει πίσω τους 8 Τούρκους.
Γύρευε κάτι άλλο θα το ζητήσει... από ένα κράτος κατσιαπλιάδων που το κυβερνάνε κατσιαπλιάδες οι οποίοι προτιμούν ταπεινωμένοι να δηλώσουν πως οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί μπήκαν κατά λάθος στο τουρκικό έδαφος από το να πούμε την αλήθεια, ότι οι Τούρκοι κομμάντο της ειδικής μονάδας «Αετοί των Συνόρων», που υπάγεται στην 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία του τουρκικού Στρατού είχαν στήσει ενέδρα εντός του ελληνικού εδάφους και έπιασαν αιχμάλωτους τους 2 Ελληνες.
Γιατί εάν το λέγαμε αυτό θα έπρεπε να πάμε για πόλεμο που μάλλον πολύ δύσκολα θα τον αποφύγουμε.
Ετσι πέρασαν 20 ώρες ώσπου οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να δώσουν στην δημοσιότητα το περιστατικό.
Και αναγκάσθηκαν να το δώσουν μια και πλησίαζε η στιγμή που οι Τούρκοι θα περιέφεραν τους ελληνες σε νοσοκομεία και κρατητήρια μπροστά στις κάμερες των τουρκικών ΜΜΕ.
Γι΄αυτό και τα εγχώρια γιουσουφάκια ταπεινωμένοι 20 ώρες μετά μαρτύρησαν στον κατσιαπλιά ελληνικό λαό την μισή αλήθεια. Οτι τάχα 10 η ώρα το πρωί οι δύο στρατιωτικοί πάτησαν κατά λάθος σε τουρκικό έδαφος.
Σκέφθηκαν την μόνη εκδοχή που θα τους επέτεπε να είναι σήμερα κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός να υποδύεται στους Δελφούς τον παλιάτσο της ανάπτυξης-μην τολμώντας κι εκείνος με τη σειρά του να κοιτάξει προς τα τουρκικά μπουντρούμια.
Το θέμα είναι εάν θα αρκεσθεί ο Σουλτάνος στη ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους σττρατιωτικούς, που εάν είμασταν σοβαρό κράτος και ικανό να υπερασπισθούμε τα σύνορά μας-δεν θα επιτρέπαμε στο ελικόπτερό τους να προσγειωθεί σε ελληνικό έδαφος. Οφείλαμε να έχουμε πάρει το μαθημά μας από την ταπεινωτική παράδοση του Οτσαλάν. Οφείλαμε να τους επιτρέψουμε να ανεφοδιασθούν και να πάνε στο καλό.
Αλλά βλέπεις ο κατσιαπλιάς όσα μαθήματα και αν πάρει από την ιστορία είναι παραμένει γιουσουφάκι ανεπίδεκτο μαθήσεως που το μόνο που γνωρίζει ενστικτωδώς να κάνει είναι να ζητιανεύει και να εκλέγει δημαγωγούς και λαικιστές ηγέτες που πάντα τους πληρώνει ακριβά αλλά δεν διδάσκεται από τα λάθη του.
Ο κατσιαπλιάς λαός με την μεγάλη σε χρονικό βάθος ιστορία παραμένει ανίκανος να διδαχθεί από εκείνη. Κι αυτό γιατί διαθέτουμε χαλασμένο λογισμικό-σκάρτο DNA.

************************************************
DONALD TRUMP & NEW WORLD ORDER   (N.W.O.)

Η δυσμένεια της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διά-Κυβέρνησης, κατά του Προέδρου των Η.Π.Α. Donald TRUMP εμπίπτει στο 2ον Πρωτόκολλον των Σοφών της Σιών, διότι ο Πρόεδρος Donald TRUMP ενδιαφερόμενος για την Παγκόσμια ειρήνη, δεν υπέκυψε στις εντολές της Ν.Τ.Π. (N.W.O.), ως προς τις σχέσεις των Η.Π.Α. με τη ΡΩΣΙΑ.

Ο Πρόεδρος TRUMP τα έβαλε με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, που απειλεί τη Παγκόσμια ειρήνη, με την υπηρέτρια της Ν.Τ.Π. Γερμανία και Γερμανούς, και εν γένει με την Σιωνιστική Ε.Ε. ως υπηρέτρια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της N.W.O.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. (N.W.O.), θέλουν τον Γ! Π.Π. για να διαλύσουν και καταστρέψουν τη ΡΩΣΙΑ.

Αυτοί κατέλαβαν την ΟΥΚΡΑΝΙΑ, και εγκατέστησαν Φασιστικό Ναζιστικό Σιωνιστικό καθεστώς, υπηρέτη της ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!!

Σε περίπτωση Γ! Παγκοσμίου Πυρηνικού Πολέμου-Ολέθρου, η Αμερική (U.S.A.) θα καταστραφεί, όλες οι μεγαλουπόλεις των Η.Π.Α. θα γίνουν στάχτη, και αυτό φοβάται ο Πρόεδρος TRUMP, γιαυτό θέλει τη συνεργασία με τη ΡΩΣΙΑ.

Η ΕΛΙΤ της N.W.O. είναι έτοιμες να θυσιάσουν τις Η.Π.Α.-USA προς χάριν της Παγκόσμιας Κυριαρχίας αυτών. Το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ δεν το έχει καταλάβει!!!!

Το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ είναι η ΕΛΙΤ της Ν.Τ.Π.(N.W.O.) η οποία έχει διαβρώσει όλες τις δημόσιες υπηρεσίες των Η.Π.Α. (U.S.A.)

Για να βοηθήσουμε τους αναγνώστες να αντιληφθούν το τι συμβαίνει σήμερα παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα, συνιστούμεν να διαβάσουν τα Πρωτόκολλα της Σιών.

Τα εν λόγω πρωτόκολλα είναι 24. Δώστε μεγάλη προσοχή στο 2ον Πρωτόκολλον, εκεί θα αντιληφθείτε για πιο λόγο οι Κοσμοκράτορες εξέλεξαν τον ΤΣΙΠΡΑ, τον ΜΑΚΡΟΝ, τη ΜΕΡΚΕΛ, την ΧΙΛΑΡΙ, τον ΟΜΠΑΜΑ, τον ΜΠΑΡΟΖΟ, τον ΣΟΛΑΝΑ, τον ΤΟΥΣΚ, τον ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΪ, τον ΓΙΟΥΝΚΕΡ, κλπ δούλους της N.W.O. – N.T.Π.

Επίσης δώστε μεγάλη προσοχή στα Πρωτόκολλα 20ον- 21ον- & 22ον εκεί θα αντιληφθείτε τις οικονομικές κρίσεις και χρεοκοπίες των διαφόρων Κρατών της Γης.

Το Πρωτόκολλον 24 ομιλεί για την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ........

Η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δια-Κυβέρνησης του πλανήτη, έχει σαν ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΟ (ΤΑΛΜΟΥΔ), τα εν λόγω Πρωτόκολλα.

Τα εφαρμόζει κατά γράμμα στη προσπάθειά της να κατακτήσει την Παγκόσμια Κυριαρχία, όπως αποδείχθηκε μέχρι σήμερα.

Οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι, οι Τοπικοί Πόλεμοι,(ΣΥΡΙΑ), και οι Παγκόσμιες Οικονομικές κρίσεις, και Τοπικές χρεοκοπίες των Κρατών της Γης, είναι έργα της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, για να πετύχει στα σχέδιά της, και για τον παράνομο πλουτισμό των μελών της ΕΛΙΤ.

Τα μέλη της ΕΛΙΤ της N.W.O. είναι Σιωνιστές ΧΑΖΑΡΟΙ.

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, είναι το Ιερό Βιβλίο Γεωπολιτικής για τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.

Αυτή διορίζει Προέδρους & Πρωθυπουργούς των Κρατών της Γης, και τους καταδυναστεύει εις βάρος των Λαών.

Τους αποκαλούμε Παγκόσμια Δικτατορία διότι κανένας πολίτης του πλανήτη Γη δεν τους ψήφισε, αλλά απλώς κατέλαβαν την Παγκόσμιο Εξουσία με το ΧΡΥΣΟ-ΧΡΗΜΑ που συγκέντρωσαν χάρι των ανυποψίαστων επενδυτών των Παγκόσμιων Χρηματιστηρίων και Ομολόγων, και καταθετών-

πελατών των Παγκόσμιων Τραπεζών , όπου κυριαρχούν.

Δυστυχώς οι πολίτες των διαφόρων Κρατών του Πλανήτη- ανυποψίαστοι όντες- ψηφίζουν δημοκρατικά τους εκλεκτούς των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της ΕΛΙΤ, βλέπε περίπτωση
ΤΣΙΠΡΑ- ΜΑΚΡΟΝ-ΜΕΡΚΕΛ, κ.λ.π. (Πρωτόκολλον 2ον).

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του πλανήτη Γη, είναι πίσω από τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδος, και την καταστροφή του Ελληνισμού, την οποίαν βιώνουμε σήμερα.

Η ΕΛΙΤ είναι πίσω από την λαθρομετανάστευση, και όλα τα κακά που συμβαίνουν στον Πλανήτη.


Αυτά φοβάται ο Πρόεδρος DONALD TRUMP και αντιδρά στη Ν.Τ.Π.-N.W.O
****************************************************************

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ... ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...

*με απώτερο σκοπό να κάνουν δώρο στην Τουρκία οι σύμμαχοί μας * Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι Γερμανοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Τουρκία που είναι πιστός της σύμμαχος για να σώσουν την κατάσταση. Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η ελληνική οικονομία θα καταρρεύσει το ίδιο και οι τράπεζες της . Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η Ελλάδα θα βγει εκτός Ε.Ε. και Ευρωζώνης DE FACTO και η όποια χρεοκοπία των τραπεζών θα χρεωθεί στον πόλεμο και όχι στο Ευρώ. Το σχέδιο είναι μεγαλοφυές διότι είναι απλό. Εξάλλου και ο άλλος σύμμαχος της Γερμανίας, η Ρωσία, θέλει κάτι τέτοιο... περισσότερα »


ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 
με απώτερο σκοπό να κάνουν δώρο στην Τουρκία οι σύμμαχοί μας<ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ> 

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι Γερμανοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Τουρκία που είναι πιστός της σύμμαχος για να σώσουν την κατάσταση.
Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η ελληνική οικονομία θα καταρρεύσει το ίδιο και οι τράπεζες της .
Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η Ελλάδα θα βγει εκτός Ε.Ε. και Ευρωζώνης DE FACTO και η όποια χρεοκοπία των τραπεζών θα χρεωθεί στον πόλεμο και όχι στο Ευρώ.
Το σχέδιο είναι μεγαλοφυές διότι είναι απλό.
Εξάλλου και ο άλλος σύμμαχος της Γερμανίας, η Ρωσία, θέλει κάτι τέτοιο.
Η Ρωσία θέλει την Ελλάδα και Κύπρο υπό την τουρκική κυριαρχία διότι έτσι εξασφαλίζει την ελεύθερη διέλευση στο Αιγαίο και ακυρώνει τον αγωγό east med ο οποίος θα είναι ένας υποθαλάσσιος αγωγός που θα ενώνει τα ισραηλινά-Αιγυπτιακά -Κυπριακά και Ελλαδικά κοιτάσματα και που θα καταστήσει την Ευρώπη ενεργειακά ανεξάρτητη απο την Ρωσία.
Οι Ελληνικές τράπεζες έχουν χρεοκοπήσει.
Το τέλος των μνημονίων μέσα στο 2018 τις βρίσκει σε χειρότερη κατάσταση.
Τα πάνω από 100 δις μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ανάλογη μείωση των καταθέσεων, ο συνεχής δανεισμός απο τον ELA μόνο και μόνο για να υπάρχουν λεφτά για τα ΑΤΜ και τις καθημερινές συναλλαγές, τα capital controls, η πτώση των μετοχών τους είναι μόνο μερικά από τα σημάδια.
Οι ελληνικές τράπεζες καλούνται να διορθώσουν όλα τα παραπάνω σε μερικούς μόνο μήνες μέσα στο 2018 οπότε και λήγει το πρόγραμμα των μνημονίων και αρχίζει άλλο με τη διαφορετική βιτρίνα της επιτήρησης.
Όταν οι τράπεζες στην Ελλάδα χρεοκοπήσουν ο αντίκτυπος στο Ευρώ θα είναι κολοσσιαίος. Οι διεθνείς αγορές δεν απομονώσουν την χρεοκοπία ως ελληνική υπόθεση αλλά ως υπόθεση της Ευρωζώνης.
Ο Κινέζος hedgefund επενδυτής δεν θα δει μια χρεοκοπία της eurogrekobourdabank, αλλά μια χρεοκοπία εντός της ζώνης του Ευρώ με αποτέλεσμα αυτό να χάσει την αξία του σε δύο δευτερόλεπτα.
Οι Γερμανοί δεν μπορούν να αφήσουν να συμβεί αυτό διότι θα καταρρεύσει και η δικιά τους οικονομία.
Όπως δεκάδες φορές έχει γράψει το hellenic sunnrise 2 ο ναζιστής Σόιμπλε είχε πολλές φορές προσπαθήσει να διώξει την Ελλάδα απο το Ευρώ αλλά την μια τον απείλησε η Κίνα που δεν ήθελε ο Πειραιάς που της ανήκει να βγει εκτός  ευρωζώνης και μια οι ΗΠΑ που δεν ήθελαν την Ελλάδα να καταφύγει στην Ρωσία
Ωστόσο ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι Γερμανοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Τουρκία που είναι πιστός της σύμμαχος για να σώσουν την κατάσταση.
Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η ελληνική οικονομία θα καταρρεύσει το ίδιο και οι τράπεζες της .
Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η Ελλάδα θα βγει εκτός Ε.Ε. και Ευρωζώνης DE FACTO και η όποια χρεοκοπία των τραπεζών θα χρεωθεί στον πόλεμο και όχι στο Ευρώ.
Το σχέδιο είναι μεγαλοφυές διότι είναι απλό.Εξάλλου και ο άλλος σύμμαχος της Γερμανίας, η Ρωσία, θέλει κάτι τέτοιο.
Η Ρωσία θέλει την Ελλάδα και Κύπρο υπό την τουρκική κυριαρχία διότι έτσι εξασφαλίζει την ελεύθερη διέλευση στο Αιγαίο και ακυρώνει τον αγωγό east med ο οποίος θα είναι ένας υποθαλάσσιος αγωγός που θα ενώνει τα ισραηλινά-Αιγυπτιακά -Κυπριακά και Ελλαδικά κοιτάσματα και που θα καταστήσει την Ευρώπη ενεργειακά ανεξάρτητη απο την Ρωσία.
Ρωσία και Γερμανία είναι εμπορικοί εταίροι με άρρηκτους δεσμούς αλληλεξάρτησης.
Ρωσία και Τουρκία είναι επίσης σύμμαχοι τα τελευταία δύο χρόνια.Τουρκία και Γερμανία είναι σύμμαχοι απο την εποχή της Αρμενικής και Ελληνoποντιακής γενοκτονίας που έγινε με την καθοδήγηση τω Γερμανών συμβούλων.
Η Γερμανία με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο θα ξεφορτωθεί την Ελλάδα και τους κινδύνους που έχει για το ευρώ αλλά θα πρέπει να βρει μια εναλλακτική για τον αγωγό east med που θα χάσει.
Η Γερμανία για να σώσει το Ευρώ και την DEUTSCHΕ BANK θα πρέπει να ξεχάσει τον αγωγό east med και να παραμείνει εξαρτημένη απο την Ρωσία.
Οι ΗΠΑ θέλουν να σωθεί το Ευρώ αλλά θέλουν και τον east med διότι έτσι θα απεξαρτήσουν την Ευρώπη απο την Ρωσία όπως δεκάδες φορές έχει γράψει το hellenic sunnrise 2 .
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα όμως.
Μια κατάρρευση του Ευρώ θα οδηγήσει όλο τον κόσμο σε μια κρίση χειρότερη από αυτή του 2008 κάτι που θα επιταχύνει την έλευση του Γ΄ΠΠ για τον οποίο ούτε οι ΗΠΑ ούτε η Ρωσία και η Κίνα είναι έτοιμες.
Η τελευταία προθεσμία που δίνεται σε Γερμανία και ΗΠΑ για να αποφασίσουν είναι μέχρι το τέλος Μαΐου 2018 οπότε και θα έχουν τα νέα αποτελέσματα των δήθεν προσπαθειών των τραπεζών να δείξουν ότι μπορούν τουλάχιστον να επιδείξουν κάποια δυναμική προς την κατεύθυνση το μαζέματος των 100 δις δανείων που δεν εξυπηρετούνται, κάτι το οποίο είναι αδύνατο.
Όλες οι πολεμικές επιχειρήσεις αρχίζουν τέλος άνοιξης -αρχή καλοκαιριού. Η Τουρκία θα καταλάβει ελληνικά εδάφη απο τα οποία θα αποσυρθεί μετά από μακρές διαβουλεύσεις διατηρώντας όσα νησιά του Αιγαίου θέλει.
Η οικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα θα έχει σταματήσει, οι εισαγωγές και εξαγωγές το ίδιο.
Η Ελλάδα μπορεί να συρθεί σε βαρύ θερμό επεισόδιο όπως δεκάδες φορές έχει γράψει το hellenic sunnrise 2, ή σε πόλεμο και κατάληψη εδαφών της που θα οδηγήσουν σε μήνες διαπραγματεύσης υπό την πίεση της ήττας και με την σειρά τους θα οδηγήσουν οχι μόνο στην συνεκμετάλλευση του Αιγαίου αλλά και μεσοπρόθεσμα σε συνομοσπονδία με την Τουρκία.
Τα κοιτάσματα σε Αιγαίο και Κύπρο είναι απλά τεράστια για να τα αγνοήσει η Τουρκία η οποία και παρόλο το μέγεθος της δεν διαθέτει κοιτάσματα. Στο διεθνές δίκαιο η ΑΟΖ ή τέλος πάντων η κυριαρχία και τα δικαιώματα ενός παράκτιου κράτους ορίζονται στα 200 μίλια .
Εάν αυτό το κράτος έχει θαλάσσια σύνορα με άλλο πολύ πριν την γραμμή των 200 μιλίων τότε η διεθνής πρακτική διαιτησίας απο τα αρμόδια δικαστήρια πάντοτε ορίζει ότι η κυριαρχία των κρατών και τα θαλάσσια σύνορα ορίζονται στην μέση της απόστασης μεταξύ των δύο ακτογραμμών.
Αυτό θα αποφασίσει το δικαστήριο της Χάγης εάν ποτέ καταφευγαμε και αυτό θέλει η Τουρκία.
Με άλλα λόγια η ΄΄διεθνής κοινότητα΄΄ βλέπει ήδη με καλό μάτι την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.
Γιαυτό και η Τουρκία πιέζει με κάθε τρόπο για ένοπλη αναμέτρηση η οποία αναγκαστικά θα μας σύρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όπου σύμφωνα με τα παραπάνω θα επιδικασθεί η συνεκμετάλλευση.
Η Κύπρος δεν αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα διότι η ΑΟΖ της εκτός απο τα βόρεια μπορεί να ορισθει στα προβλεπόμενα 200 μίλια και έξαλλου όπου αυτή συγκρουσθεί με την ΑΟΖ Αιγύπτου και Ισραήλ υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για να ελπίζει σε μια συμφωνία και συνεννόηση χωρίς τον κίνδυνο ένοπλης σύρραξης .
Η Κύπρος έχει να αντιμετωπίσει την τουρκική προκλητικότητα όπως πχ τα τελευταία επεισόδια στο οικόπεδο Νο 3 όπου η ΕΝΙ και το γεωτρύπανο της εκδιώχθηκαν απο 6 τουρκικές φρεγάτες αλλά μπορεί να κινητοποιήσει όλα τα διπλωματικά μέσα και την διεθνή κοινότητα και να κερδίσει εφόσον οι αιτιάσεις των Τούρκων είναι αστήρικτες σχετικά με την ΑΟΖ μιας και στα νότια της Κύπρου η κυπριακή ΑΟΖ δεν έχει καμία σχέση με τις ακτές της Τουρκίας.
Τελευταία μάλιστα στην Κύπρο ανώτερος κληρικός βγαίνει στις τηλεοράσεις και ισχυρίζεται πως γνωρίζει ότι η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα και ότι θα καταλάβει δύο νησιά τα οποία αυτός γνωρίζει αλλά δεν μας λέει.
Για την Κύπρο ο κληρικός αυτός λέει ότι όχι μόνο δεν κινδυνεύει αλλά ότι τα στρατεύματα κατοχής θα αποχωρήσουν οικειοθελώς και ότι το κυπριακό θα λυθεί χωρίς περαιτέρω ενέργειες.Ως πηγή των πληροφοριών αυτών ο Κύπριος κληρικός επικαλείται τις ΄΄΄΄προφητείες΄΄ .
Είναι πιθανόν οι Ρώσοι οι οποίοι γνωρίζουν ότι θα γίνει θερμό επεισόδιο Τουρκίας-Ελλάδας να έχουν πείσει τον κληρικό ότι θα μεσολαβήσουν στην Τουρκία να αποσύρει τις δυνάμεις κατοχής και σε αντάλλαγμα να πάρει δύο ελληνικά νησιά.
Είναι επίσης πιθανό ο κληρικός να περιμένει ότι θα αναλάβει την προεδρία ως άλλος Μακάριος.
Οι προφητείες που επικαλείται εξάλλου αποτελούν εφεύρημα των Ρώσων που απο το 2000 μέσω πρακτόρων τους στην Ελλάδα με τηλεοπτικές εκπομπές και εκδοτικους οίκους διακινούν δήθεν προφητείες οι οποίες θέλουν την Ελλάδα να δέχεται πλήγμα απο την Τουρκία και την Ρωσία να τρέχει προς βοήθεια της
Οι δήθεν προφητείες αυτές είναι εάν παλιό κόλπο της KGB για την χειραγώγηση των μαζών και λέγονται ΄΄αυτοεκπληρούμενες΄΄ .
Η Ελλάδα είναι μόνη της .

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ..... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΣΟΚ! Ο ΟΗΕ υπέρ της ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ διαγραφής χρέους Η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη δημιουργία ενός νομικού πλαισίου σχετικά με τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους, που έγινε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, καθώς η κυβερνώσα συμμορία και το υπόλοιπο πολιτικό σκυλολόι τους, έκριναν πως το θέμα δεν τους αγγίζει βεβαίως-βεβαίως ή, ακόμα χειρότερα, αυτές ήταν, απλά, οι εντολές που έλαβαν από τα αφεντικά τους και σαν πιστά πολιτικά αρχικοπρόσκυλα που είναι, υπάκουσαν κουνώντας δουλικά την ουρά τους. Στην ψηφοφορία απείχαν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός ... περισσότερα »


ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; *Λοιπόν κ. Αλέξη Τσίπρα και κ. Πάνο Καμμένο, τι θα κάνετε γι' αυτο το θέμα;;;* *Θα σας πιέζουμε συνέχεια ως Έλληνες, που δεν ανήκουμε πουθενά ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, διότι τα έχετε Υποσχεθεί προεκλογικά και οφείλετε να τα κάνετε πράξεις!* *Όχι. Δεν σας στηρίζουμε και δεν ανήκουμε πουθενά Ιδεολογικά, όσο δέν κάνετε ότι υποσχεθήκατε καί πού αυτάζητάμε ως Έλληνες, να κατηγορηθούν όσοι υπέγραψαν τα Μνημόνια με Ειδικά Δικαστήρια για την Εσχάτη Προδοσία και Διεθνή Λογιστικός Έλεγχος και μετά η Διαγραφή του ψεύτικου Χρέους.* * Δε θέλουμε Διαπραγμάτευση για μείωση ή ε...περισσότερα »